Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κατα κατα καταρρεω

απο το πρωι πριν λιγο μαζευτηκαμε, τα αφησα στην πεθερα μου να παω για ψωνια αλλα κουραστηκα τοσο πολυ, μονο για τη βαφτιστηρα ψωνισα τελικα και κάτι ψιλά για τη Μαριλιζα, δεν ειχα βγάλει γάλα και ειχα αγχος, αντε να ξεκινησει φρουτοκρεμα να ειμαι πιο ανετη,βαριεμαι πολυ τη διαδικασια αποστειρωσης και αρμεγματος.

Λεγαμε να παμε και σε κατι εγκαινια το απογευμα αλλά δε με βασταν τα ποδια μου,αυτη η αυπνια ρε παιδι μου σε σκοτώνει,ενω οταν κοιμαμαι μετα ολη μερα ειμαι ντουρασελ.

Καθριν πολλα δωρα καλε,ποπο ξεπαράδιασμα!

Ωραια περνατε ομως εκει!Ευτχυως γιναν και οι μικρες καλα ε?

Σοφακι γλυκο, που εξαφανιστηκες βρε?

Γιατι δεν αφηνες τις δουλειες να τις κανεις με την πεθερα.

Ελπιζω ολα να ειναι καλα με το θεμα που ειχες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

αγγελικη κουραγιο !!!πιπιλα παιρνει ο κυριος?

η χριστινα ειναι απυερτη ...της βγαινει σε μυξα ..η αγγελικη δεν εχει κανει πυρετο ...αλλα εχει βηχα

για το γραφειο λες???κοιτα επειδη αυτοι θα με τρελανουν ....τον τελευταιο καιρο το εχω ριξει και εγω λιγο στη τρελη γιατι δε βγαινει ....

ετοιμαζομαστε για διαγωνισμο ..και απο μαη ιουνι θα αρχισουμε τα 12 παλι ....κλασικα κατακαλοκαιρο θα λιωνουμε εμεις ...

ξαπαραδιασμα ναι....αλλα τι να κανω?? αφου γιορταζουν αυτες τις μερες και θα τα δω ....ε , και απο ενα σοκολατενιο αυγο να τους παω , παλι θα φυγουν λεφτα τα hm eευτυχως εινια οικονομικα...και καλα ποιοτικα για εμενα !

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Κατερινάκι δωράκια είχε η μέρα σήμερα ε?

Άντε η καλύτερή τους θεία θα είσαι!

Μεγειά και την τσαντούλα!

Αγγελικούλα κι εσύ στα ψώνια?

Ναι άμα έχεις το άγχος μην πεινάσει δεν μπορείς να είσαι χαλαρή καθόλου όταν βγαίνεις, αργότερα που θα τρώει θα έχεις πιο πολύ χρόνο. Δε μου λες στα σεμινάρια δεν πας τώρα?

Το έκανα μωρέ σιγά σιγά το σπίτι, βοήθησε λίγο και η μαμά με τα παιδιά, τα πεθερικά είπαν δεν έρχονται (ουάου) εκτός απροόπτου, τον άντρα μου φοβάμαι μην τους πάρει κανένα τηλέφωνο και τους πει να έρθουν, δεν θέλουν και πολύ όπως καταλαβαίνεις!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Κατερινάκι δωράκια είχε η μέρα σήμερα ε?

Άντε η καλύτερή τους θεία θα είσαι!

Μεγειά και την τσαντούλα!

Αγγελικούλα κι εσύ στα ψώνια?

Ναι άμα έχεις το άγχος μην πεινάσει δεν μπορείς να είσαι χαλαρή καθόλου όταν βγαίνεις, αργότερα που θα τρώει θα έχεις πιο πολύ χρόνο. Δε μου λες στα σεμινάρια δεν πας τώρα?

Το έκανα μωρέ σιγά σιγά το σπίτι, βοήθησε λίγο και η μαμά με τα παιδιά, τα πεθερικά είπαν δεν έρχονται (ουάου) εκτός απροόπτου, τον άντρα μου φοβάμαι μην τους πάρει κανένα τηλέφωνο και τους πει να έρθουν, δεν θέλουν και πολύ όπως καταλαβαίνεις!!

δε το πιστευω αυτο που διαβαζω.....

πως κ ετσι?????????

δε το πιστευω αυτο που διαβαζω.....

πως κ ετσι?????????

Απ' ότι έχω καταλάβει θέλουν εκείνοι αλλά περιμένουν παρακάλια από μέρους μας για να κατέβουν πράγμα λιγάκι δύσκολο..εγώ και η άλλη τους νύφη είμαστε μπουχτισμένες τόσο καιρό που έκατσαν την προηγούμενη φορά, ο αδερφός του Άρη επίσης, μόνο ο δικός μου τα κάνει τα καλέσματα συνήθως..θα δείξει λοιπον! Μωρε δε με πειράζει να κατέβουν οι άνθρωποι, είναι και γιορτινές μέρες αλλά το θέμα είναι ότι δεν θα ξαναφύγουν μετά..!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα σας ....

σοφακι δε θελω να σε απογοητεψω , αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να κατσουν πασχα στην αθηνα .....μεχρι Μεγαλη Πεμπτη θα είναι κατω ...μην τα πιστευεις αυτα ...

εμεις μαλλον ξεαρραωστησαμε ...λιγα δεκατα εκανε η χριστινα χθες ....

η χριστινα ηθελε να κοιμηηθουμε μαζι στο σαλονι χθες ..και η μικρη να κατσουε μαζι στο κρεβατι της ...βεγγος εγιινα μεχρι να κοιμηθουν

εγω σπιτι θα κανω τη βδομαδα μετα το πασχα ...να ειμαστε καλα ...οι μικρες θα μεινουν χωριο για λιγες μερες ....οποτε τα απογευματα θα μαζεψω εγω και θα κατεβω να τις παρω το σαββατο μετα το πασχα .....ισως κατεβασω προχειρα καλοκαιρινα τωρα ....γιατι επιασε ζεστη !!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλημέρα!

Σοφάκι όλα καλύτερα τώρα?Ελπίζω να μην ήταν τίποτα σοβαρό...

Όσο για τα πεθερικά...θα μείνουν Πασχαλιάτικα στην Αθήνα μακρια απο τα ζουζούνιζ σου???Δεν το πιστεύω!!!Μήπως έχουν στραβώσει και κάνουν νάζια???

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Εχθές πήγα στον νοσοκομείο σε ένα θείο του Δ να με δεί και να μου φύγει το αγχος οτι κάτι έχω...καλά καταπληκρικό άνθρωπος...μου λέει δεν έχεις τίποτα...μα πονάω του λέω...ε όταν πονάς να πίνει ένα σφινάκι ρακί να ηρεμείς μου λέει...απο εχθές πάντως το έχω πάρει αλλιώς...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Πήγαμε με τον Λ πάλι στο στήβο εχθές και τον γύρισα μαύρο απο τα χωματα...πάμε και γυρίζουμε με το ποδήλατο και έχει ξεθαρέψει τελείως ...σήμερα αναλαμβάνει ο πατέρας του να κάνω καμιά δουλειά εγώ...αύριο θα έρθουν να μας πάρουν τα χαλιά τελικά και πρέπει να τα μαζέψουμε...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Συνεχίζούμε κανονικά το γυμναστήριο και για να πώ την αλήθεια έχει αρχίσει να ψιλοφαίνεται ειδικά του άντρα μου που πάει 5 φορές την εβδομάδα...το σώμα τελικά δεν ξεχνάει...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!Σοφάκι αυτό το (εκτός απροόπτου) δεν θα πρεπε να είναι σε παρένθεση κοπέλα μου αλλά με μεγάλα bold γράμματα νομίζω!!!Πάω στοίχημα πως θα προκύψει απρόοπτο και θα ρθουν!!!

Αύριο θα πάμε να δούμε ημερομηνία για την βάφτιση στον Ιππικό Όμιλο.

Ωστόσο είδα τέλεια βαφτιστικά και εδώ

http://www.facebook.com/#!/pages/Stova-Bambini/162248311327?id=162248311327&sk=photos_stream

Βάζω τα λινκ επειδή ψάχνουν και άλλες εδώ για βαφτιστικά. Πανέμορφα έτσι?Θα ρωτήσω τιμές! Εσείς που είστε Αθήνα μπορείτε να πάτε να δείτε.

Ο Μάνος δεν πήγε σχολείο σήμερα, ζυμώνει με την γιαγιά του στο εξοχικό.Σήμερα έχει γενέθλια η βαφτιστήρα μου και αύριο θα κάνει το πάρτυ της. Θα της πάω και τα Πασχαλινά μια και καλή!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα, κι εμείς πάλι άρρωστοι μου φαίνεται, όλο το βράδυ βήχας κ μπούκωμα, το πρωί με τα χίλια ζόρια τον σήκωσα κ τρέχαμε με ταξι να προλάβει να μεταλάβει. Τελευταία μέρα σήμερα κι είχαν εκκλησιασμό στην Αγ. Φιλοθέη! Εκεί βαφτίστηκα, παντρεύτηκα κ τώρα πάει ο μικρός με το σχολείο για φαντάσου!

Ζέστη σήμερα, του έβαλα κοντομανικο, με φανελάκι βέβαια, κ ζακετούλα κ καμπαρντινέ καλοκαιρινό παντελονακι. Τελικά τα μαδερ είναι εγγύηση, τα ρούχα τους μας κάνουν στανταρντ δύο σεζόν, τα γαλλικά είναι τσουρούτικα!

Ντίνα εσύ που δεν τον στέλνεις παιδικό πότε προκαβαίνεις όλες τις δουλειές κ γυμναστήριο κ βολτα. Τον απασχολεί η γιαγιά τώρα το πρωί;

Για τα βαφτιστικά θα πάω να τσεκάρω τα νούμερα, αλλά έχω τις αμφιβολίες μου για το 12αρι, δε θέλω να φαίνεται κ σαν φασουλής το παιδί!

Για παπουτσάκια δεν μου είπατε, μοκασινάκι ή κάτι πιο σπορ; Και είναι κανονικό παπουτσάκι; Αφού δεν περπατάει! Έχω μπερδευτεί!

Ελεάνα μου ρώτα την μαμά του για το νούμερο. Έτσι όπως τον περιγράφεις μπορεί να θέλει το 9άρι αλλά μπορεί και το 12άρι αν είναι ψηλός. Γνώμη μου είναι πως εφόσον δεν περπατάει θα του πήγαινε και το μεγαλύτερο νούμερο. Σε παιδάκια που περπατάνε δεν μου αρέσουν τα μακριά φορέματα ή παντελόνια που μοιάζουν με φουστανέλες. Αν το κρατάς αγκαλιά του γυρίζεις λίγο μανικάκια και μπατζάκια και κρύβεται. Όμως η μαμά θα σου πει καλύτερα τι προτιμάει. Μην το κάνει όμως σαν την συνυφάδα μου που ήταν το παιδί 6 μηνών και ήθελε το 24 μηνών άρων άρων και ήταν το παιδί όντως σαν φασουλής!

Τα παπουτσάκι νομίζω πάει ανάλογα με το ρούχο. Αν είναι κουστουμάκι με σακάκι πχ θα διάλεγα μονασίνι, αν είναι κάτι πιο σπορ τότε αντίστοιχο παπούτσι. Μπορεί να μην περπατάει αλλά επειδή θα αρχίσει να πατάει σύντομα νομίζω θέλει κανονικό παπούτσι απλά σχετικά μαλακό και ελαφρύ.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Η χαζή ερώτηση της ημέρας. Θέμα: μαγειρική. Στη φασολάδα καταφερνετε να βγάλετε όλα τα φλούδια από τα φασόλια. Με το πρωτο βράσιμο φύγαν πολλά αλλά κ μετά στην κατσαρολα κάθομαι από πάνω κ τα ψαρεύω, η χαρά του αεργου. Ή παίρνετε τα αποφλοιωμένα;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...