Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

κακές εικονικά βλαστοκύστες που τελικά ήταν ποιοτικά εσωτερικά. Αυτές έδωσαν τελειώμηνες εγκυμοσύνες. Εάν όλα είναι τα υπόλοιπα είναι καλά, μια υγιής βλστοκύστη οποιασδήποτε βαθμολογίες θα δώσει εγκυμοσύνη και μωρό. 

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Για δουλειές σπιτιού μιλάτε ε?Εγώ σκούπισμα, σφουγγάρισμα κουζίνας-σαλονιού που τραβάνε όλη την λάτρα κάνω κάθε μέρα, το υπόλοιπο σπίτι 1 φορά την βδομάδα αλλά σκούπα βάζω 2 φορές. Μπάνιο 2 φορές επίσης αλλά καθημερινά το παίρνω με ντετόλ. Μπαλκόνια 1 φορά την βδομάδα, το μπροστινό επειδή απλώνω και βγαίνουν τα παιδιά το κάνω κάθε μέρα σκούπισμα-σφουγγάρισμα. Αλλά εγώ είμαι νοικοκυρά, όχι εργαζόμενη οπότε δικαιολογούμαι:)

καλέ πώς τα προλαβαίνεις? εγώ καθημερινά όλο και κάτι κάνω, πότε στο ένα δωμάτιο πότε στο άλλο, ότι βλέπω πιο λερωμένο, αλλά αυτό το μη συστηματικό τελικά δε βοηθάει πολύ, καλά το ντετολιασμα του μπάνιου είναι σε καθημερινή βάση όντως και πολλές φορές, παίρνω το διάφανο σπρευ και όλο και ρίχνω! όσο για τα μπαλκόνια δεν παίζει το κάθε μέρα, είναι γωνιακό και τεράστιο, ρίχνω πιο συχνά πολύ νερό τώρα που ανοίγει ο καιρός, αλλά με τον αέρα την άλλη μέρα είναι πάλι χάλια, εκεί που απλώνω πιο συχνά εννοείται

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Νεκτ το φόρεμα που έβαλα προχθές ήταν το πρώτο που είδα και μου άρεσε, όσο ψάχνω και συναντώ νέα κομμάτια αλλάζω και διάθεση και ύφος. Όμορφα αυτά τα τελευταία αλλά τόσα λεφτά ρε παιδιά?Ε δεν μπορώ να ζητήσω κάτι τέτοιο, εγώ αν ήμουν νονά θα τα διέθετα δεν το συζητώ αλλά για το δικό μου παιδί δεν μπορώ να το απαιτήσω με τίποτα.

Τζάμπο πήγα για λαμπάδες και παιχνίδια στα βαφτιστήρια κι έκλεισα για φέτος. Τους πήρα ροχύα, παπούτσια, παιχνίδι και λαμπάδα μου βγήκε ο κούκος αηδόνι αλλά Απρίλη έχουν και τα δυο γενέθλια και πέφτει και το Πάσχα, οπότε διπλά τα έξοδα.

Αγγελική εγώ έχω βαρεθεί και το μπεζ, μετά το γαλάζιο είναι η δεύτερη επιλογή για βαφτιστικά στα αγόρια. Το γκρι καλύτερο αλλά λίγο σοβαρό. Αν εγώ βάφτιζα αγοράκι και γινόταν καλοκαίρι η βάφτιση θα προσανατολιζόμουν σε ναυτικό στυλ, ειδικά το λευκό-μπλε-κόκκινο μου αρέσει πολύ σε αγοράκι!

κι εμένα μου αρέσει το ναυτικό, αλλά για λίγο μεγαλύτερα παιδιά, επειδή το δικό μου βαφτιστήρι θα είναι μικράκι ήθελα λίγο πιο παλ αποχρώσεις, είναι και ξανθούλι γαλανομάτικο, ντελικάτο πολύ, και δεν του πάνε οι αντιθέσεις, αλήθεια τώρα που το σκέφτομαι το ανοιχτό πράσινο, ξέρετε ποιο, γιατί δεν παίζει σε βαφτιστικά?

Ελεάνα μου ρίξε μια ματιά εδώ

http://mini-raxevsky.com/christening-2.html

έχει κάποια σε πολύ καλές τιμές σε μικρά νούμερα!

Αυτό πχ. μου αρέσει αρκετά

http://mini-raxevsky.com/catalog/product/gallery/id/23773/image/4834/

Ερωτεύτηκα αυτό για την Εβελίνα:):):)

https://imageshack.us/scaled/large/819/4484.jpg

KYvKp2.png

5NmIp3.png

http://www.weddingplan.gr/baptisi/baptistika_rouxa/moumou_baptistika.html

και πάλι μεγάλα δε θα είναι?, από ότι είδα όλα τα αγορίστικα ξεκινούν από 12Μ, κατα τα άλλα είναι πολύ ωραία, και μάλιστα raxefsky δεν είχα κοιτάξει γιατί νόμιζα ότι έχει μόνο για κορίτσια!

το μικρότερο που θα βρω μάλλον θα ειναι 9Μ

πιο καλέ, δε βλέπω τίποτα!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Καλά όλη μέρα στην βόλτα...πήγαμε στο Ικεα και στο Ριβερ και πήραμε κατι ψιλοπράγματα...κατι κουτιά για τα αυτοκινητάκια του και κάτι χρωματιστά καδράκια Λ και κατι ποτήρια για την μαμά...το απόγευμα πήγαμε σε ενα στίβο δίπλα μας...πήραμε το ποδήλατο και το μικρό ξετρελάθηκε...αύριο θα πάμε πιο οργανωμένα θα πάρουμε και μπάλα και κουβαδάκια γιατι έχει λίγη άμμο...έρχεται και κι φιλενάδα μου μαζί με την κόρη της και περνάμε πολύ καλά...γυρίσαμε και έβαλα τον Λ για μπάνιο κατευθείαν γιατί καταλαβαίνεται πως είχε γίνει...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

εμείς για νάνι, αύριο έχουμε εκδρομή!

εγώ πάλι στη βάφτιση δεν ασχολήθηκα καθόλου με το ρούχο, είπε η νονά θα το κανονίσει, στο γούστο συμπίπτουμε από το σχολείο, όπότε δεν είχα μπει σε κανένα site βάφτισης, τώρα τα κοιτάω όλα, μα καλά ladopano.gr?

μπράβο Ντινάκι, κι εγώ θέλω κανένα κουτάκι ακομη για τα αυτοκινητάκια γιατί δεν ξέρω που να τα βάζω πια, έχουμε πήξει, και θέλουμε από ένα κουτί σε κάθε δωμάτιο!

Απο δουλειές για μένα δεν υπάρχει στάνταρ...σήμερα ας πούμε έβαλα 3 φορές σκούπα σε κουζινά και σαλόνι...και δεν πατάει κανείς με παπούτσια στο σπίτι...το μπάνιο το κάνω με πολλά νερά και χλωρίνη 2 φορές την εβδομάδα...και καθημερινά ψεκάζω με χλωρίνη μπλε χωρις χλωριο...το τζάμι το μεγάλο το κάνω 2 φορές την μέρα μπορεί και 102 ανάλογα πόσες φορές θα βάλει ο Λ τα χεράκια του...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

ουπς σόρρυ, τώρα είδα στα πιο φτηνά έχει και νούμερα, αλλά μου φάνηκε μικρό το ποσό και δεν τα κοίταγα!

τσου, το μεγεθολόγιο έβλεπα, μάλλον είναι τόσο μεγάλη προσφορά γιατί δεν έχει νούμερα!

Διαφημίσεις

ουπς σόρρυ, τώρα είδα στα πιο φτηνά έχει και νούμερα, αλλά μου φάνηκε μικρό το ποσό και δεν τα κοίταγα!

τσου, το μεγεθολόγιο έβλεπα, μάλλον είναι τόσο μεγάλη προσφορά γιατί δεν έχει νούμερα!

Τι νούμερο ψάχνεις?7 μηνών δεν είπες ό,τι θα είναι?Δεν θα θέλει το 12άρι ας πούμε?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Έχω να μπω κάτι μέρες και έχετε γράψει τόσα καλέ!

Δεν ήμουν και πολύ στα καλά μου με ένα θεματάκι υγείας που τελικά με έτρεχε στους γιατρούς, ευτυχώς όλα καλά όμως.

Πώς είστε? Ετοιμάζεστε για τις γιορτές του Πάσχα?

Έχετε άδεια να πάτε στα χωριά σας? Νεκταρίτσα εσύ 2 βδομάδες λάσκα ε, να ξεκουραστείς λιγάκι!

Εγώ είχα βάλει το σπίτι κάτω, τελικά τελείωσα εχτές μετά από 2 βδομάδες!

Έτοιμη να κάνω τα πασχαλινά τώρα από βδομάδα, κουλουράκια, τσουρεκάκια, μιαμ μιαμ!

Τα μικρά καλά, η τσαούσα με τρέχει, έμαθε κι αυτή τη βόλτα, βλέπει το Γιάννη που βγαίνει έξω ξωπίσω κι αυτή να με σέρνει στην πόρτα! Ειδικά αν βγει ο πατέρας της έξω και δεν την πάρει ναα το κλάμα!

Ντινάκι καλύτερα είσαι κοριτσάκι ε, χαίρομαι, μπράβο και στον αντρούλη σου που σε προσέχει!

Κατερινάκι καλύτερα είστε εσείς?

Η μικρή με τον πυρετό?

Νεκταρίτσα κι εσείς ταλαιπωρηθήκατε ε? ξουτ ξουτ οι παλιοιώσεις!

Δευτέρα του Πάσχα γιορτάζει το αγόρι σου, έχει και η Κάλλια τα γενέθλιά της 6 του Μάη!

Ελευθερίτσα πολύ όμορφα φορεματάκια βαφτιστικά! Άντε να διαλέξεις το πιο όμορφο γαι το κορίτσι μας!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

καλημερα σας !!

καλυτερα ειμαστε σημερα...απυρετη απο χθες το απογευμα η χριστινα ....αλλα ξυπνησε κατα τις 5 την ποναγε ο λαιμος ...και η αγγελικη ακουγεται με πιο παραγωγικο βηχα αυτη ..η χριστινα πινει Benlif ...την αγγελικη δεν την πειθω για τιποτα ..

χθες εκανα καποια ψωνια και εγω ...εχω γνωστο σε μαγαζι με αξεσουαρ ..πηρα 2 πορτοφολια και 2 τσαντες για θειες και ξαδερφες που γιορταζουν ....με καλη εκπτωση ( μα καλα ποσα βγαζουν???)

πηρα και μια τσαντουλα για εμενα λευκη μπεζ χιαστι!

η μαμα μου θελει να παρει και στα μικρα ανηψια ...στην ουσια 3 γιορταζουν ...7 δωρα θελουμε συνολο ....της ειπα μπλουζακια απο Hm ...καμια αλλη ιδεα? περυσι ειχα παρει μπαρμπι...

στους θειους ειπα παρε ουισκι ....

καθε φορα που ειναι να παμε στο χωριο ...με αγχωνει αυτο το θεμα με τα δωρα ..

ελε το φορεμα για τη μικρη σου και εμενα μ΄αρεσει πολυ !

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Τι νούμερο ψάχνεις?7 μηνών δεν είπες ό,τι θα είναι?Δεν θα θέλει το 12άρι ας πούμε?

καλησπέρα, κανείς????

βρε συ, δεν είναι όλα τα μωρά στα δικά σας μεγέθη, τούτο που το είδα είναι μικροκαμωμένο, οπότε μάλλον θα πλέει στο 12αρι, πρέπει να του πάρω 6Μ-9Μ,

διάβαζα και στο πάρεντσ κάτι άλλες γνώμες, να είναι μεγαλύτερο για να το ξαναφορέσει και τέτοια, αλλά δε γίνεται, πώς θα βγει στις φωτό αν δεν του κάνουν, όπως είπες κι εσύ το βαφτιστικό δεν ξαναφοριέται εύκολα,

εμείς φορέσαμε το καλοκαίρι μετά τη βάφτιση λίγο το παντελονάκι, με τις πρώτες ψύχρες στο εξοχικό, και σε 1-2 events, ομοίως το πουκαμισάκι, το μπουφανάκι λίγο περισσότερο, το βραδάκι ήταν βολικό, άρα θα κινηθώ προς αυτήν την κατεύθυνση! οι τιραντούλες μας παίδεψαν λίγο και μάλλον δε θα πάρω αν και μου αρέσουν, αλλά στο ντύσιμο δεν ειναι πολύ βολικές, ειδικά για πιο μωρό, εσείς τι λέτε?

παπουτσάκι? εμάς μας είχα πάρει μοκασίνι η νονά, αλλά είχαμε μεγάλο πόδι και δεν το φόρεσε ποτέ, ούτε στη βάφτιση γιατί ζεσταινόταν και δεν ήταν του παπουτσιού, οι φωτός μας είναι ξυπολυσιά και πολύ μου αρέσει, με το πουκαμισάκι, κατεβασμένες τιράντες, το κασκέτο γυρισμένο ανάποδα, και το σταυρό, ράπερ κυριλέ!!!!

ελεννα το 12αρι θα ελεγα...!

εμενα τα φορεματα το ξαναεβαλε η χριστινα το επομενο καλοκαιρι σε βαφτιση και γαμο απου ειχαμε ..τα παπουτσακια τα φορεσαν και οι δυο αντιστοιχα το επομενο πασχα ..η αγγελικη οταν της τα πηραν για τη βαφτιση ηταν τεραστια

πεταχτηκα σκαστη εξω 7 μπλουζακια απο το Hm πηρα .....ολα παιδια ξαδερφων μου ...

τωρα θελω κατι για το δικο μου ανηψιο ....και θα δω ποτε θα ψωνισουμε και για εμας ..

εντωεταξυ μπηκα και στο ζαρα στα παιδικα ...πολυ ωραια ρουχα , αλλα λιγο μικρομεγαλα

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...