Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δύσκολες μέρες περνάμε μου φαίνεται κορίτσια...Τα μπεμπάκια μεγαλώνουν και μεγαλώνουν οι απαιτήσεις τους.Με το ζόρι κατάφερα να τον κοιμίσω και κοιμάται τώρα 1 ώρα αλλά δεν θα κρατήσει πολύ η χαρά μου. Δεν με νοιάζει τίποτα άλλο αλλά αν δεν ξεκουραστεί γκρινιάζει και δεν έχει κέφι. Έχει μάθει και στα χέρια και δεν γουστάρει να μείνει πουθενά μόνος του. Και εκεί που είχαμε φτιάξει τα 3ωράκια μας στα γεύματα, τσουπ τα χάλασε πάλι!!!!

Μανταλένα το ίδιο έκαναν τα ανίψια του άντρα μου μέχρι τα 5-6 τους χρόνια. Πήγαιναν στην γιαγιά και γινόταν πόλεμος να γυρίσουν σπίτι. Τους πέρασε όμως γιατί πλέον δεν βρίσκουν ενδιαφέροντα με την γιαγιά. Θέλουν τα play station, τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και γενικώς την βολή του σπιτιού τους. Άλλα παιδιά 'κάνουν' με τις γιαγιάδες άλλα πάλι όχι. Αν το ένιωθε αυτό με την μάνα σου θα ένιωθες τόσο απαίσια? Πάντως παροδικό είναι και θα περάσει. Την θέση της μανούλας δεν την παίρνει καμιά!

Άννα μάλλον είσαι στα πρόθυρα υπερκόπωσης, οπότε κοίτα να χαλαρώσεις. Όσο για τον θηλασμό μην στεναχωριέσαι. Το παιδάκι σου ήπιε αρκετό γαλατάκι και τους πιο κρίσιμους μήνες της ζωής του. Εξάλλου πρέπει η μαμά να είναι υγιής πάνω από όλα, σωματικά και ψυχολογικά, για να μπορεί να φροντίζει το μωρό της. Ο θηλασμός έρχεται σε δεύτερη μοίρα αν δεν συμβαίνουν αυτά τα δυο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Νεκταριάκι τώρα θυμήθηκα και το μήνυμά σου που διάβασα πριν 1 ώρα αλλά που να καταφέρω να απαντήσω.

Καταρχάς κάποιοι γιατροί συστήνουν να ξεκινήσεις με κρέμα βανίλια και όχι φρούτα και κάποιοι άλλοι δεν συστήνουν καν ρυζάλευρο αλλά πάλι βανίλια στην θέση της. Επίσης το ρυζάλευρο βανίλια περιέχει ζάχαρη, το σκέτο ρυζάλευρο δεν περιέχει ζάχαρη. Πρόσεξέ το, δεν είναι το ίδιο. Είχα και εγώ απορία στην αρχή μέχρι που παρατήρησα προσεκτικά τις συσκευασίες στο σούπερ μάρκετ και είδα την διαφορά. Όσο για την ζάχαρη μπορεί να είναι μικρή η ποσότητα αλλά δεν νομίζω να είναι απαραίτητη για τον πρώτο χρόνο τουλάχιστον της ζωής του παιδιού και εφόσον μπορώ να την αποφύγω θα το κάνω.

Σκέφτομαι τελικά να κλείσει τον 6ο και μετά να του αρχίσω φρουτόκρεμα και ίσως καμιά βιολογική κρέμα ρυζάλευρο που θα φτιάχνω με μητρικό. Όλα βέβαια εξαρτώνται από τα γούστα του Πρίγκηπα γιατί μπορεί να μην θέλει κάτι από όλα. Ααα και κάτι άλλο. Η βαφτιστήρα μου δεν ήθελε τις κρέμες του εμπορίου και αντί αυτές έτρωγε γιαουρτάκι. Είναι και αυτή μια καλή λύση νομίζω. Αυτά για να έχουμε στο μυαλό μας 5 πραγματάκια μιας και τα μπεμπάκια θα περάσουν σε νέα φάση. Τελικά σε όλες τις φάσεις πρέπει να ενημερωνόμαστε. Οι περισσότεροι γιατροί προτείνουν εύκολες και 'εμπορικές' λύσεις.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μανταλένα...τώρά που είπα γιαούρτι κάτι μου ήρθε στο μυαλό. Μήπως να δοκίμαζες να της δώσεις γιαουρτάκι εφόσον δεν θέλει το γάλα??Δεν υστερεί σε ασβέστιο, ίσα ίσα! Έχεις πειραματιστεί με αυτή την εναλλακτική?

Πάω να φάω!!!! Γιατί θα ξυπνήσει και θα μείνω νηστική!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ελευθερία φάση θα είναι κι εσάς πάλι, το είχε ξανακάνει πριν τις γιορτές μια-δυο μέρες ε?

Θα του περάσει, υπομονή! Σιγά μην κάτσουν μόνοι τους καλέ, αφού μπορεί κάλλιστα να τους κρατάει η μαμά,ο μπαμπάς ή όποιος άλλος είναι εκεί κοντά και να παίζουν ή να κουβεντιάζουν και να παρακολουθούν από ψηλά! εγώ το έχω συνηθίσει πια!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Γενικά το κάνει πάντα Σοφάκι αυτό. Έχιε πάθος με το στήθος και σκέφτομαι ό,τι δεν είναι ό,τι καλύτερο αυτό. Προβληματίζομαι για το μετά...

3ωράκι είχε φτιάξει τώρα 1 βδομάδα που ήταν ο μπαμπάς μας στο σπίτι γιατί τον σήκωνε και τον απασχολούσε. Έτσι τον σήκωνα λιγότερο εγώ και δεν έψαχνε. Μόλις τον σηκώσω πρέπει απαραίτητα να κάτσει στο στήθος!!! Εσένα έτσι κάνει? Ξέρω πως μόλις τον σηκώσω, αργά ή γρήγορα, θα καταλήξουμε στην γωνιά του καναπέ να θηλάζουμε!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

νεκταρια χιλια ευχαριστω!!με βοηθησες πολυ νομιζω τα καταφερε ο αντρας μου να το στησει αλλα η βαση δε κανει κλακ δε κουμπωνει δε πιανουν και τα χερια του..τεσπα κατι καναμε.και τα 4 σιδερενια παλουκια που τα βαζουμε?να σαι καλα για τις οδηγιες που μας εδωσες.

Tα 4 σιδερένια μπαίνουν σε ένα μεγάλο κομμάτι σαν ύφασμα που έχει έξτρα για να ισιώσει να γίνει σαν 2ος πάτος. Ενώνεις τα 2 σίδερα μεταξύ τους και φτιάχνεις κάτι σαν κοντάρι κι έπειτα και τα άλλα 2 μεταξύ τους και κάνεις άλλο ένα κοντάρι και μετά τα στερεώνεις στο ύφασμα (θα δεις έχει εσοχές που μπαίνουν τα κοντάρια στα πλαϊνά του υφάσματος, ψάξτε το).

Αυτό μετά το στερεώνεις στο παρκοκρέβατο για να κάνεις μια 2η βάση πιο ψηλά από την 1η βάση. Φαντάσου ότι είναι αυτό που βοηθάει ώστε να μπαίνει το στρώμα σε πιο ψηλή θέση για να μη σκύβεις μέχρι κάτω να πιάσεις το μωρό όταν κοιμάται. Είναι όπως την κούνια που έχει 2 επίπεδα για το στρώμα. Αυτό το ύφασμα "ντύνεται" στα 4 κάγκελα γύρω-γύρω αλλά αν δε βάλεις τα σιδερένια θα πέφτει σαν σακούλα μέσα στο παρκοκρέβατο. Με τα σιδερένια έρχεται και ισιώνει-τεντώνει και έχεις πλέον μια 2η βάση πιο πάνω από την κανονική όπου βάζεις το στρώμα και κοιμάται το μωρό. Μόλις μεγαλώσει βγάζεις αυτό το πρόσθετο και το κάνεις πάρκο. Φυσικά αφού "ντύσεις" το παρκοκρέβατο με αυτό το 2ο ύφασμα θα βάλεις επάνω το στρωματάκι που έχει το παρκοκρέβατο (ένα σκληρό σπαστό) και μετά θα βάλεις δικό σου στρώμα αν θες να κοιμίσεις το μωρό. Η κάτω βάση για να κουμπώσει θέλει να την πιέσεις προς τα κάτω καλά! Αν δεν ακουστεί κλακ κινδυνεύει να κλείσει το πάρκο αν μπει μέσα το παιδί. Για δοκιμάστε να το σηκώσετε το πάρκο να δείτε αν αποσυναρμολογηθεί τότε δεν έχει κουμπώσει καλά. Αν όχι, τότε κούμπωσε κι ίσως δεν ακούσατε το κλακ.

Ότι άλλη απορία έχεις εδώ τριγύρω θα είμαι! ;)

Μανταλένακι μου μην ανησυχείς σε αγαπάει βρε απλά τα δίχρονα και τρίχρονα έχουν ένα θέμα με την ανεξαρτησία τους και με την εκδήλωση τρυφερότητας... Τα διάβαζα πρόσφατα σε ένα περιοδικό κι έλεγα αν αρχίσει τα "δε σε αγαπάω!" από 2 χρονών θα πεθάαανω! Αλλά από ότι βλέπω είναι συνηθισμένο! Επίσης θα συμφωνήσω ότι οι γιαγιάδες που κάνουν όλα τα χατήρια είναι οι πιο αγαπητές! Αλλά έχω ξεκαθαρίσει στη μάνα μου ότι αν κάνει τέτοια θα κάνει να τον δει ένα μήνα! Από τώρα όμως δείχνει πού θα πάει η δουλειά! Της λέω "όχι χέρια" και με γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων της οπότε παραπέρα θα σφαζόμαστε μου φαίνεται!

Γενικά το κάνει πάντα Σοφάκι αυτό. Έχιε πάθος με το στήθος και σκέφτομαι ό,τι δεν είναι ό,τι καλύτερο αυτό. Προβληματίζομαι για το μετά...

3ωράκι είχε φτιάξει τώρα 1 βδομάδα που ήταν ο μπαμπάς μας στο σπίτι γιατί τον σήκωνε και τον απασχολούσε. Έτσι τον σήκωνα λιγότερο εγώ και δεν έψαχνε. Μόλις τον σηκώσω πρέπει απαραίτητα να κάτσει στο στήθος!!! Εσένα έτσι κάνει? Ξέρω πως μόλις τον σηκώσω, αργά ή γρήγορα, θα καταλήξουμε στην γωνιά του καναπέ να θηλάζουμε!

Όχι τόσο πολύ, ίσως γιατί κοιμάται κιόλας αρκετά και ξεχνιέται, κάθε τρεις ώρες θα κοιμηθεί μία ώρα, αλλά κι εγώ όταν είμαστε οι δυό μας το έχω παρατηρήσει ότι τον ταίζω πριν το τρίωρο!! Όταν είναι κι άλλοι στο σπίτι και τον απασχολούν μπορεί να περάσει το τρίωρο λίγο!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Α καλά και εμένα κοιμάται συνήθως ανά 2 ώρες για 40-50 λεπτά. Σήμερα δεν ξέρω τι έπαθε!

Πάντως με τα 3ωρο ξέρεις πότε πεινάει βρε παιδί μου. Έτρωγε ανά 3ωρο από 5-6 έως 10-12 λεπτά και είχα το κεφάλι μου ήσυχο. Και μάλλον κάθε τότε πεινάει γιατί αν τον αφήσω στην μαμά μου δεν τρώει πριν γυρίσω. Αν λείπω 3 ώρες δεν παραπονιέται και αν μετά αρχίσει την γκρίνια, μόλις δει το μπουκάλι αλλάζει γνώμη! Εκεί περιμένει πότε θα γυρίσω να τον βάλω στο στήθος. Η αλήθεια είναι πως πριν λίγο καιρό ήταν ακόμη πιο έντονη αυτή η κατάσταση, τώρα έχει και άλλα ενδιαφέροντα γι'αυτό θα προσπαθήσω να του ξαναφτιάξω το 3ωρο. Το θέμα είναι ό,τι με τον θηλασμό έχεις πάντα ανασφάλεια μήπως αυτό που κάνεις δεν είναι το σωστό.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ελευθερούλα μου δίκιο έχεις με τις κρέμες και τη ζάχαρη. Τα έχω διαβάσει και τα ψάχνω κι εγώ. Η nestle από όσο θυμάμαι έχει ρυζάλευρο-βανίλια χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Το θέμα είναι αυτό που λες ότι μπορεί να λογαριάζουμε χωρίς τον ξενοδόχο... Προχθές το πρωί μου έστειλε μια φίλη μου που γέννησε στις 29 Ιούνη ότι ο μπέμπης της που ήταν τρελά φαγανός στο γάλα, τώρα που ξεκίνησε τις κρέμες δεν θέλει τίποτα! Ούτε ρυζάλευρα, ούτε βανίλιες και φαρίν λακτέ κλπ, ούτε φρούτα δικά της! Άλλαξε όλες τις μάρκες και πάλι τίποτα. Μόνο το φρουτογευματάκι της νεστλέ τρώει και ένα λέει... frutapur A της νουτρίτσια. Έτοιμα γεύματα φρούτων που εμένα μου κάνει χειρότερο... Αλλά τι να κάνει? Έχει αγανακτήσει η καημένη... Ίδομεν...

Διαφημίσεις

Α καλά και εμένα κοιμάται συνήθως ανά 2 ώρες για 40-50 λεπτά. Σήμερα δεν ξέρω τι έπαθε!

Πάντως με τα 3ωρο ξέρεις πότε πεινάει βρε παιδί μου. Έτρωγε ανά 3ωρο από 5-6 έως 10-12 λεπτά και είχα το κεφάλι μου ήσυχο. Και μάλλον κάθε τότε πεινάει γιατί αν τον αφήσω στην μαμά μου δεν τρώει πριν γυρίσω. Αν λείπω 3 ώρες δεν παραπονιέται και αν μετά αρχίσει την γκρίνια, μόλις δει το μπουκάλι αλλάζει γνώμη! Εκεί περιμένει πότε θα γυρίσω να τον βάλω στο στήθος. Η αλήθεια είναι πως πριν λίγο καιρό ήταν ακόμη πιο έντονη αυτή η κατάσταση, τώρα έχει και άλλα ενδιαφέροντα γι'αυτό θα προσπαθήσω να του ξαναφτιάξω το 3ωρο. Το θέμα είναι ό,τι με τον θηλασμό έχεις πάντα ανασφάλεια μήπως αυτό που κάνεις δεν είναι το σωστό.

Χαχαχα!!! Αυτό με το "μόλις δει το μπουκάλι αλλάζει γνώμη" με έκανε και γέλασα πολύ!Θα ξαναφτιάξει μην ανησυχείς! κι εμένα μες στις διακοπές άλλαξε και φαγητό και ύπνο και τώρα σιγά-σιγά ξαναμπήκε στους ρυθμούς του! Μόνο που κι εμένα ξυπνάει στις 7 ο μπαγασάκος! Και μάτι γαρίδα αυτός... μάτι ροφού εγώ! :lol:

Εννοείται ό,τι κανονίζουν τα μπεμπάκια. Μια πρώτη εκτίμηση δική μου είναι ό,τι του αρέσουν τα φρούτα. Του έχω δώσει 3-4 φορές μπανάνα και γλύφεται λες και έχει ζαχαρωτό στο στόμα! Επίσης έχει δοκιμάσει μήλο και μανταρίνι (λάθος μου το τελευταίο γιατί έκανε διάρροια) και πάλι μια χαρά τα δέχτηκε. Για την ακρίβεια ξετρελάθηκε!!! Θα δείξει!

Πάντως αν δοκιμάσουν γλυκές κρέμες, δύσκολα θα αποδεχτούν έπειτα κάτι άλλο. Και επειδή το μωρό άλλη γεύση πέρα του γάλακτος δεν ξέρει, αν δεν δοκιμάσει ζάχαρη δεν ξέρει τι χάνει στον κόσμο τούτο. Αχαχαχα!

Νεκταριάκι αν εμένα ξαναφτιάξει το πρόγραμμά του σημαίνει ό,τι θα τρώει ανά 1,5-2 ώρες όπως έκανε πριν τις γιορτές. Τα 3ωράκια ήταν μάλλον εορταστικό πρόγραμμα που σήμερα έλαβε τέλος!

Μανταλενάκι....τώρα θυμήθηκα και κάτι άλλο που διάβασα...Για τα μωρά που δεν πίνουν γάλα υπάρχει και άλλη λύση...Να βάζεις γάλα μέσα στην φρουτόκρεμα. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι γευστικό και κατά πόσο θα το δεχτεί η μικρή σου, αλλά δεν χάνεις κάτι να πειραματιστείς λίγο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αχ διάβασα τις συζητήσεις και το φχαριστήθηκα!

Μου χαν λείψει!

Κορίτσια τρελαθήκαμε στη βόλτα. Μαγαζιά, στάρμπακς, ιταλικό, πωπωωω όταν θα ξαναξεκινήσω δουλειά θα αυτοκτονήσω μάλλον. Αλλά μέχρι τότε θα περάσω καλά!

Συμπεθέρααααα και γω τα ίδια με σένα είμαι. Τι παίζει???

Ντίνα δεν είμαι έγκυος λέμε! Στάνταρ! Είμαι στη μέση του κύκλου τώρα.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...