Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!

Καλέ τι όμορφα φουστανάκια βάζεται?

Εμένα ο νονός ήθελε να πάμε μαζί αλλά εγώ του είπα οχι ...είναι κάτι που πρέπει να κάνεις εσύ ...το βλέπω σαν την πρώτη υποχρέωση που αναλαμβάνουν απέναντι στο πνευματικό τους παιδί...την πιό απλή...Πήγε με την τότε κοπελιά του και όλο ήταν πολύ όμορφα...καλοκαιρινά...του είχα πεί πως δεν θέλω το κανονικό κουστούμι...και εμάς Ασλάνης ήταν γαλάζιο λευκό...υπέροχο όλο το σετ αλλά δυστυχώς φορέθηκε μόνο στη βάπτιση...δεν το ξαναφόρεσε και το φύλαξα μαζί με όλα τα άλλα...

Νεκ είχε και μπουφανάκι ελαφρύ και καπελάκι τύπου μπερέ...καλά ο Λ με αυτά ήταν κουκλί!!!!Για το σταυρό του είπα οτι τον θέλω λευκόχρυσο για να τον φορέσει και αργότερα!!!

Τα προβάπτισης ήταν ένα σετακι απ απο το μπαμπινιερία στο Πειραιά πανάκριβο...του το είχε πάρει δώρο μία φίλη μου τρελή με τις μάρκες...ήταν roberto cavalli μιά κόκκινη βερμούδα τέλεια και ένα πόλο μλουζάκι...αυτά φορέθηκαν αρκετα!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εχθές πήγα γυμναστήριο...μαζί με το Δ...πήρε την πεθερά μου και της είπε να έρθει να κρατήσει τον μικρό(μέχρι τώρα πηγαίναμε ένας ένας για να κρατάμε το μικρό)...τώρα τελευταία (ειδικά μετά το συμβάν) όλα θέλει να τα κάνουμε μαζί...οκ και πριν έτσι ήταν αλλά όχι τόσο πολύ βρε αδερφέ...και όταν ήταν εδώ η αδερφή μου και καναμε με τον μικρό καμιά βόλτα...δεν γκρίνιαζε αλλά όλο και κάτι πέταγε...τύπου "έλα μωρέ πάλι θα πάτε βολτίτσα" ή "δεν περιμένετε να σχολάσω να πάμε μαζί?"Πολλές φορές γελάω γιατί παλιά ήθελα να πάμε κάπου να αγοράσουμε κάτι και μου έλεγε "αύριο" και "σήμερα είμαι κουρασμένος" και προχθές λέω "θα πάω μια βόλτα στα μιντια" και αμέσως μου λέει " εγω θα σε παω!!!" και μισοκοιμόταν να σημειωθεί...οχι οτι με χαλάει το αντίθετο αλλά λίγο περίεργο μου φαίνεται...

:shock::shock:

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Δηλ μπορείς να το χρησιμοποιήσεις κ με άλλο κάδο αλλά και με τη βάση του;

Άσχετο, εμείς ξαναγυρίσαμε στο τάισμα το μεσημέρι, μετά το σχολείο παλιμπαιδίζει. Το βράδυ που τρωμε όλοι μαζί τρώει μονος του.

Επίσης τι κάνετε τις ώρες που είναι σπίτι, πόσο ασχολείστε; Για να πω την αλήθεια έχω βαρεθεί κ κουραστεί να τον απασχολώ, εννοείται πάει παιδικό για αυτά κ μετά είναι μέσα στην υπερένταση μέχρι να κοιμηθεί κι αν δε βγούμε. Χάνω πιο εύκολα κ την υπομονή μου!

Ελεάνα μου εκτος απο τον κάδο πάνω στην βάση του μπορω να βγάλω το μίξερ απο την βάση του και να χτυπήσω κάτι σε άλλο κάδο...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Κατερινάκι περάστικα στο κορίτσι σου...καλέ εσάς σας πιάνει κοντά στις διακοπές?

ντινακι και εγω αυτο αναρωτιεμαι ...και οχι τιποτα αλλο αλλα εχω και εγω κρυαδες

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

σήμερα πήγε με τον μπαμπά του παιδικό, και στην ώρα του, απίστευτο, και ηταν ψιλοβουρκωμένος γιατί ήθελε και τη μαμά, αλλά είναι λίγο ζόρι μετά να γυρνάω, δε βρίσκεις εύκολα και ταξί στη Φιλοθέη, αλλά δεν είναι να δίνει και συνέχεια 5ευρα, μετά θέλει πολύ περπάτημα, και ναι μεν είναι ωραία άσκηση αλλά δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα μετά στο σπίτι!

ξεκίνησα κι εγώ ψάξιμο στο νετ για βαφτιστικά, μου είπαν και κάτι περίεργα τα παιδια, θέλει λεει ο παπάς λευκά μόνο, γίνεται? εγώ έτσι κι αλλιώς δεν τα πάω τα γαλαζομπλε, σκεφτόμουνα κάτι σε λευκό-γκρι ή μπεζ της άμμου όπως ήταν τα δικά μας, με ελαφρύ μπουφανάκι, και κασκέτο!

δε μου άρεσαν καθόλου οι λαμπάδες που έβλεπα, μου φαινόντουσαν too much, και δεν ξέρω αν θα πάρω όλα ένα πακέτο ή θα κινηθώ ανεξάρτητα κουστουμάκι και τα λοιπά

επίσης 7 μηνών που θα βρω? τα μικρότερα που είδα στο νετ ήταν 9 μηνών, εσείς που βαφτίσατε μικράκια τι κάνατε?

και κάτι άσχετο, κάθε πότε καθαρίζετε το σπίτι?, εννοώ τα χοντρά, όχι συγυρίσματα!

Εδω και γω,

Και μενα τα γαλαζομπλε δε μου αρεσουν καθολου, προτιμω τα γκρι-καφε γενικα τα γηινα χρωματα, για αγόρι μιλάω!

http://catinthehat.gr/prods.asp?main_id=40

Αυτη η σειρα μου αρεσει αρκετα (το τελευταιο το Bassano - τυχαιο?!!) αλλά επειδη θα ειναι Σεπτ η βαφτιση δε ξερω για το λινό, ισως βρουμε κάτι πιο της εποχης .Αν ηταν Ιουνιος θα ηθελα σιγουρα λινό.

Ελεάνα θα σου ελεγα να μην κοιτας γενικα "πακετα βαπτισης" αν δεις ενα ωραιο σετ ρουχακια απο κανονικο μαγαζί γιατι όχι να τα πάρεις και συμπληρωνεις μετα με τα υπολοιπα πραγματα που χρειάζεσαι.

αγγελικη και το Lino boy ειναι ωραιο !!

Με εχουν σπασει κατι κρυαδες..με ρωταει το αφεντικο τι εχεις ?? του λεω ??? και αντι να μου περαστικα ,,τελειωσε τη δουλεια σου και φυγε νωρις ...μου λεει γιατι αρρωσταινεις συνεχεια???????μα ποσο ...μα.....κας..

ελεννα τι εννοεις συγυρισμα και τι χοντρες δουλειες ????

τοιχους??? σπανια ...παρα μονο της κουζινας 2-3 φορες το χρονο

πατζουρια καθε 2-3 μηνες

σκουπα τραβηγμα ολα τα επιπλα ...1 φορα το μηνα .....

ντουλαπες κουρτινες χαλια ,,,με τη σεζον

βεβαια χαζλι κουζινας και παιδικο ..εχουν πλυθει ηδη 2 φορες μεσα στο χειμωνα για ευνοητους λογους ....

εγ ξερω οτι για να να ειναι μαζεμενο καλα το σπιτι μου θελει 2 απογευματα τη βδομαδα ..σκουπισμα, σφουγγαρισμα μπανιο ξεσκονισμα....αλλα συνηθως δε προλαβαινω πανω απο 1 φορα τη βδομαδα ..( μπανιο προλαβαινω στανταρ)

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

πλέον το σπίτι μου μονοκοπανιά δε βγαίνει, σκούπα, σφουγγάρισμα, οπότε το μοιράζω ανά βδομάδα, εγώ κάθε δυο βδομάδες σφουγγαρίζω, γενικά δεν πατάμε με παπούτσια οπότε το προσέχουμε, μπάνιο 1 φορά τη βδομάδα, τα λοιπά ομοίως, εδώ βέβαια την έχω πατήσει με τα άπειρα μπαλκόνια, πολλά και μεγάλα, και φυσάει, έχει δέντρα και κάθε βδομάδα θέλουν πλύσιμο, ειδικά, της κουζίνας, το μεγάλο του σαλονιού που παίζουμε και καθόμαστε και του υ/δ που απλώνω, έχουμε 5 μπαλκόνια!

Διαφημίσεις

Aυτά μάλιστα!!! Είναι άλλο στυλ όμως από αυτό που έβαλες προχθές, μοναχό του. Το κουφέτο και η νυφούλα με τα άσπρα και τα ροζ δεν με τρελαίνουν! Αυτά ήταν το όνειρό μου κι αν ποτέ γινόμουν νονά, αν βάφτιζα κοριτσάκι τέτοιο θα έπαιρνα.

καλημερα σας !!αγρυπνη και εγω αγγελκη

η χριστινα εκανε πυρετο κατα τις 12 ...μεχρι να τις πεσει να κοιμηθει ..πηγε 3..

ο γιωργος βαρδια σημερα κια η μητερα μου επισης με πυρετο να κραταει τα μικρα σημερα ..ουφ!!

τα φουστανακια πολυ ομορφα οντως .

Περαστικά σας Κατερινιώ και καλή δύναμη! Παλιοχρονιά φέτος, όλο το σύμπαν αρρώστησε, δεν έκανε φαίνεται κρύο να σκοτωθούν τα μικρόβια?? Τι να πω πια!

Εχθές πήγα γυμναστήριο...μαζί με το Δ...πήρε την πεθερά μου και της είπε να έρθει να κρατήσει τον μικρό(μέχρι τώρα πηγαίναμε ένας ένας για να κρατάμε το μικρό)...τώρα τελευταία (ειδικά μετά το συμβάν) όλα θέλει να τα κάνουμε μαζί...οκ και πριν έτσι ήταν αλλά όχι τόσο πολύ βρε αδερφέ...και όταν ήταν εδώ η αδερφή μου και καναμε με τον μικρό καμιά βόλτα...δεν γκρίνιαζε αλλά όλο και κάτι πέταγε...τύπου "έλα μωρέ πάλι θα πάτε βολτίτσα" ή "δεν περιμένετε να σχολάσω να πάμε μαζί?"Πολλές φορές γελάω γιατί παλιά ήθελα να πάμε κάπου να αγοράσουμε κάτι και μου έλεγε "αύριο" και "σήμερα είμαι κουρασμένος" και προχθές λέω "θα πάω μια βόλτα στα μιντια" και αμέσως μου λέει " εγω θα σε παω!!!" και μισοκοιμόταν να σημειωθεί...οχι οτι με χαλάει το αντίθετο αλλά λίγο περίεργο μου φαίνεται...

:shock::shock:

Καλά το κάνει Ντίνα μου! Θα έχει κι αυτός τώρα την ανάγκη να σε κανακέψει και να σε φροντίσει λίγο παραπάνω. Ο σωστός άντρας που στέκεται όπως μπορεί στη γυναίκα του! Μπράβο του πες του! Κι ας μην βάζει ηλεκτρική! :lol:

Για τις δουλειές που λέτε, το χειμώνα μπαλκόνια, παντζούρια κλπ, αραιά και πού γιατί όλο κοκκινοχώματα κάνει εδώ κάτω και κλαις τον κόπο σου. Μόνο την βεραντούλα στο ένα μπαλκόνι που απλώνω θέλω καθαρή, έξω δεν βγαίνουμε ούτως ή άλλως. Κάθε πσκ κάνουμε την γενική πλύσιμο μπάνια και κουζίνα, πλυντήρια, ξεσκόνισμα, σκούπισμα, σφουγγάρισμα, αλλαξιές στα κρεβάτια. Τις καθημερινές κουζίνα και μαζέματα. Καναπέδες, σκάλες μία στις 15, χαλιά όποτε παραστεί ανάγκη τίναγμα ή πλύσιμο. Υπάρχουν και δουλειές βαριές που "ξεχνάω" να τις κάνω. Το καλοκαίρι θα κάνω πιο συχνά και τα τζάμια και όλα, τώρα το χειμώνα που είναι και το σπίτι μας εκτεθειμένο από όλες τις μεριές και σε κάθε βροχούλα γίνονται τα τζάμια γεμάτα πιτσιλιές τα παρατάω στη μοίρα τους. Έχω και καλύτερα πράγματα να κάνω από να γυαλίζω τζάμια κι ειδικά τζάμια που την επόμενη θα ξαναπιτσιλιστούν!

Για δουλειές σπιτιού μιλάτε ε?Εγώ σκούπισμα, σφουγγάρισμα κουζίνας-σαλονιού που τραβάνε όλη την λάτρα κάνω κάθε μέρα, το υπόλοιπο σπίτι 1 φορά την βδομάδα αλλά σκούπα βάζω 2 φορές. Μπάνιο 2 φορές επίσης αλλά καθημερινά το παίρνω με ντετόλ. Μπαλκόνια 1 φορά την βδομάδα, το μπροστινό επειδή απλώνω και βγαίνουν τα παιδιά το κάνω κάθε μέρα σκούπισμα-σφουγγάρισμα. Αλλά εγώ είμαι νοικοκυρά, όχι εργαζόμενη οπότε δικαιολογούμαι:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Νεκτ το φόρεμα που έβαλα προχθές ήταν το πρώτο που είδα και μου άρεσε, όσο ψάχνω και συναντώ νέα κομμάτια αλλάζω και διάθεση και ύφος. Όμορφα αυτά τα τελευταία αλλά τόσα λεφτά ρε παιδιά?Ε δεν μπορώ να ζητήσω κάτι τέτοιο, εγώ αν ήμουν νονά θα τα διέθετα δεν το συζητώ αλλά για το δικό μου παιδί δεν μπορώ να το απαιτήσω με τίποτα.

Τζάμπο πήγα για λαμπάδες και παιχνίδια στα βαφτιστήρια κι έκλεισα για φέτος. Τους πήρα ροχύα, παπούτσια, παιχνίδι και λαμπάδα μου βγήκε ο κούκος αηδόνι αλλά Απρίλη έχουν και τα δυο γενέθλια και πέφτει και το Πάσχα, οπότε διπλά τα έξοδα.

Αγγελική εγώ έχω βαρεθεί και το μπεζ, μετά το γαλάζιο είναι η δεύτερη επιλογή για βαφτιστικά στα αγόρια. Το γκρι καλύτερο αλλά λίγο σοβαρό. Αν εγώ βάφτιζα αγοράκι και γινόταν καλοκαίρι η βάφτιση θα προσανατολιζόμουν σε ναυτικό στυλ, ειδικά το λευκό-μπλε-κόκκινο μου αρέσει πολύ σε αγοράκι!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...