Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμάς δε θυμάμαι να μας πήρε μπουφανάκι ο νονός του που τα βαφτίσαμε Ιούλιο και δεν το έχω ξανακούσει κιόλας καλοκαιριάτικα μπουφάν. Του είχε πάρει ρούχα και παπούτσια προ-βαφτιστικά και τα βαφτιστικά. Φτάνει όσα δίνει για τη βάφτιση, το μπουφάν ας το πάρεις θεωρώ καλύτερα το χειμώνα που θα έχει μεγαλώσει κιόλας να δεις και το νουμεράκι καλύτερα. Και τα βαφτιστικά δεν χρειάζεται να είναι πολύ ακριβά για να είναι ωραία, αφήστε που τα φοράνε μόνο στη βάφτιση, βία 1-2 φορές ακόμα σε καμιά εκκλησιά. Όταν βαφτίζονται και μικρά, δλδ μηνών αμέσως-αμέσως δεν τους κάνουν κιόλας! Π.χ. η Αριάδνη που βαφτίστηκε Ιούλιο κι ήταν 9 μηνών το έβαλε μόνο όταν πήγε να μεταλάβει στην εκκλησία, μετά έφυγε το καλοκαίρι και μετά εξάλλου είχε μεγαλώσει το παιδί και δεν της έκανε. Ήταν πολύ οικονομικό βέβαια οπότε δεν λυπήθηκα τις νονές της.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Νομίζω πάνε κουστουμάκια, σετ δηλαδή. Εμάς πχ. του Μάνου ήταν Aslanis και είχε παντελόνι με τιράντες, πουκάμισο κοντομάνικο, γιλέκο, γραβάτα και μπουφάν καλοκαιρινό με καπέλο και βαφτίστηκε 11 Σεπτέμβρη, ψωνίσαμε από την καλοκαιρινή κολεξιόν δηλαδή. Δεν ξέρω αν δίνεται προαιρετικά όμως, δηλαδή αν μπορείς να μην το πάρεις και να το αφαιρέσεις από την τιμή.

Εγώ είμαι της άποψης πάλι πως το βαφτιστικό δεν είναι ρούχο που το παίρνεις για να ξαναφορεθεί και να το λιώσει το παιδί, μένει ενθύμιο. Επίσης είναι ένα ρούχο που πρέπει να εκπροσωπήσει το μυστήριο, κάτι ιδιαίτερο και μοναδικό όχι ένα συνηθισμένο ευκολοφόρετο ρούχο. Δεν με νοιάζει δηλαδή αν θα το ξαναβάλει ή όχι.

Ο Μάνος είχε ξαναβάλει το πουκαμισάκι με το γιλεκάκι σε ένα γάμο τον Οκτώβρη, το παντελόνι του έπεφτε κοντό σε 1 μήνα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Νομίζω πάνε κουστουμάκια, σετ δηλαδή. Εμάς πχ. του Μάνου ήταν Aslanis και είχε παντελόνι με τιράντες, πουκάμισο κοντομάνικο, γιλέκο, γραβάτα και μπουφάν καλοκαιρινό με καπέλο και βαφτίστηκε 11 Σεπτέμβρη, ψωνίσαμε από την καλοκαιρινή κολεξιόν δηλαδή. Δεν ξέρω αν δίνεται προαιρετικά όμως, δηλαδή αν μπορείς να μην το πάρεις και να το αφαιρέσεις από την τιμή.

Εγώ είμαι της άποψης πάλι πως το βαφτιστικό δεν είναι ρούχο που το παίρνεις για να ξαναφορεθεί και να το λιώσει το παιδί, μένει ενθύμιο. Επίσης είναι ένα ρούχο που πρέπει να εκπροσωπήσει το μυστήριο, κάτι ιδιαίτερο και μοναδικό όχι ένα συνηθισμένο ευκολοφόρετο ρούχο. Δεν με νοιάζει δηλαδή αν θα το ξαναβάλει ή όχι.

Ο Μάνος είχε ξαναβάλει το πουκαμισάκι με το γιλεκάκι σε ένα γάμο τον Οκτώβρη, το παντελόνι του έπεφτε κοντό σε 1 μήνα.

Σιγά βρε κι εσύ μην το λιώσει αν το βάλει 2-3 φορές σε ένα γάμο ή μια γιορτή. :lol: Εξάλλου όπως λες μέχρι να το βάλουν μια φορά τους έχει κοντύνει! Ωραία και πες ότι είναι κάτι ιδιαίτερο που δεν θα το ξαναβάλει, θα πήγαινες εσύ να διαλέξεις ρουχαλάκι 1.000 ευρώ ας πούμε, που είπε η νονά σας??

Όχι ρε συ, μα εγώ της είπα πως όταν βάφτιζα εγώ προτίμησα να δώσω περισσότερα λεφτά στο χρυσαφικό όπως και έκανα παρά στο ρούχο. Το ρούχα ήταν φίρμα μεν και όλο το πακέτο πολύ πλούσιο αλλά έκανε 700 Ευρώ όλο.

Και αυτό σκέφτομαι...πως έρχομαι σε πολύ δύσκολη θέση γιατί ναι μεν μου είπε πως δεν έχει οικονομικό θέμα αλλά θα πρέπει να επιλέξω κάτι σε νορμάλ τιμή άσχετα αν αυτή μπορεί να διαθέσει κάτι παραπάνω. Αλήθεια σας λέω, θα προτιμούσα να πάει εκείνη ή έστω να πάμε μαζί.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Όχι ρε συ, μα εγώ της είπα πως όταν βάφτιζα εγώ προτίμησα να δώσω περισσότερα λεφτά στο χρυσαφικό όπως και έκανα παρά στο ρούχο. Το ρούχα ήταν φίρμα μεν και όλο το πακέτο πολύ πλούσιο αλλά έκανε 700 Ευρώ όλο.

Και αυτό σκέφτομαι...πως έρχομαι σε πολύ δύσκολη θέση γιατί ναι μεν μου είπε πως δεν έχει οικονομικό θέμα αλλά θα πρέπει να επιλέξω κάτι σε νορμάλ τιμή άσχετα αν αυτή μπορεί να διαθέσει κάτι παραπάνω. Αλήθεια σας λέω, θα προτιμούσα να πάει εκείνη ή έστω να πάμε μαζί.

Nα της το πεις τότε. Κουμπαριά θα κάνετε, οπότε πρέπει να έχετε θάρρος κι αν δεν έχετε να αποκτήσετε. Αυτό θα ήταν η αρχή. Εξάλλου υποτίθεται ότι έτσι πρέπει να γίνεται η νονά να διαλέγει τα βαφτιστικά που θα πάρει. Παλιά πες της η νονά διάλεγε και το όνομα του παιδιού, τώρα το έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο και είναι κακό χούι, να διαλέγουν οι γονείς!

Να διαλέγουν οι παπουδογιαγιάδες το όνομα θες να πεις, γιατί συνήθως έτσι πάει!!!

Ρε συ της το είπα 4-5 φορές αλλά επέμενα να πάω εγώ που ξέρω τα μαγαζιά και να πάρω ό,τι μου αρέσει γιατί λέει πρωτίστως πρέπει τα βαφτιστικά να αρέσουν στην μαμά. Στο χρυσαφικό θα πάει αυτή, πάλι καλά.

Ωστόσο με 2 παιδιά δεν είναι εύκολη αυτή η δουλειά, σαν να βαφτίζω εγώ ένα πράγμα...Δεν θέλω να το αναφέρω πάλι εφόσον επέμενα και δεν ήθελε. Θα πάω αναγκαστικά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Να διαλέγουν οι παπουδογιαγιάδες το όνομα θες να πεις, γιατί συνήθως έτσι πάει!!!

Ρε συ της το είπα 4-5 φορές αλλά επέμενα να πάω εγώ που ξέρω τα μαγαζιά και να πάρω ό,τι μου αρέσει γιατί λέει πρωτίστως πρέπει τα βαφτιστικά να αρέσουν στην μαμά. Στο χρυσαφικό θα πάει αυτή, πάλι καλά.

Ωστόσο με 2 παιδιά δεν είναι εύκολη αυτή η δουλειά, σαν να βαφτίζω εγώ ένα πράγμα...Δεν θέλω να το αναφέρω πάλι εφόσον επέμενα και δεν ήθελε. Θα πάω αναγκαστικά.

Πήγαινε τότε να τελειώνει η υπόθεση... η αλήθεια είναι ότι είναι τόσα πολλά που δεν ξέρεις τι να διαλέξεις, μάλλον αυτό μπορεί να την μπερδεύει την κοπέλα. Αλλά όντως κι εσύ πού να τρέχεις τώρα με τις υποχρεώσεις σου, για να έψαχνες και μέσω νετ ή δεν σου αρέσει η ιδέα?

Διαφημίσεις

Της πρότεινα και το νετ και μου είπε να κάνω ό,τι νομίζω, δεν έχει πρόβλημα αλλά να σου πω την αλήθεια προτιμώ κάτι που θα το προβάρει η μικρή γιατί θα είναι ανάμεσα στο 2άρι και το 3άρι, τώρα φοράει 2άρι φουλ οπότε θα ήθελα να το φορέσει πριν.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

θα τον κρεμασωωωω!!!!!

Εμ ξυπνάει κάθε 2 ώρες,εμ σηκώνεται στις 6.

Αχ Παναγίτσα δώσε κουράγιο.

Ελε στο λινκ που έβαλες το 2ο είναι αυτό που είχα ρωτήσει κ μου παν 350!

Καλημέρες!!!

καλημερα σας !!αγρυπνη και εγω αγγελκη

η χριστινα εκανε πυρετο κατα τις 12 ...μεχρι να τις πεσει να κοιμηθει ..πηγε 3..

ο γιωργος βαρδια σημερα κια η μητερα μου επισης με πυρετο να κραταει τα μικρα σημερα ..ουφ!!

τα φουστανακια πολυ ομορφα οντως .

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλημέρα!!!

Σύμπι να χαίρεσαι το κορίτσι σου, το μισό όνομα δεν γιορτάζει?

350 μόνο το φόρεμα ε??Ε τόσα τα υπολόγιζα και εγώ, είναι πανέμορφο όμως έτσι?

Κατερινάκι περαστικά σας, ξεψυχά και η Άνοιξη να τελιώνουμε με τις ιώσεις πια!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...