Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καταρχάς 5-6 φρούτα που λες ότι βάζεις στη φρουτόκρεμα δεν τα βάζεις ολόκληρα. Βαζεις ένα κομμάτι από το κάθε ένα, αλλιώς η φρουτόκρεμα που θα βγαίνει θα πρέπει να είναι μισό κιλό, δε γίνεται. Πάρε ένα πιατάκι και κόψε μέσα 1/4 από 2-3 φρούτα, μπανάνα, μήλο, αχλάδι και δώσε της το πρωί και το απόγευμα δώσε της χυμό πορτοκάλι. Ειδικά αν το μεσημέρι έχει φάει κρέας τότε απορροφάται καλύτερα ο σίδηρος. Στην ηλικία αυτή είναι σημαντικός ο σίδηρος και πρέπει να τρώει κρέας το παιδί και τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνες. Αν την ταΐζεις πολλά φρούτα και αφού θηλάζει και γεμίζει κι από εκεί το στομαχάκι, πού θα χωρέσεις το κρέας? Ρώτα και τη Σοφία να δεις τη συστήνει και η Αγλαΐα σχετικά με το σίδηρο που χρειάζονται τα μωρά μετά το 2ο εξάμηνο της ζωής τους.

Βάζω 5-6 φρούτα μισά. Συγκεκριμένα μισή μπανάνα, μισό μήλο, μισό αχλάδι, μισό πορτοκάλι, ένα κομμάτι αβοκάντο και 2 μούσμουλα. Δεν την τρώει όλη αλλά μένει λίγο. Τώρα δεν την θέλει καθόλου.

Το θέμα με τον σίδηρο είναι πονεμένη ιστορία γιατί θηλάζει και πριν το φαγητό και μετά. Εξετάσεις δεν κάναμε ακόμη γιατί την μια έχει μυξούλες, την άλλη φλέμα και τις αναβάλλουμε συνεχώς. Ελπίζω τώρα που θα φτιάξει ο καιρός να της κάνουμε να δούμε τον σίδηρο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

όχι σας αφήνω να μαντέψετε!

εμείς τις έχουμε μοιράσει τις δουλειές. Εγώ κουζίνα, μπάνιο, ρούχα κι αυτός σκούπισμα, σφουγγάρισμα με τον ατμοκαθαριστή και μπαλκόνια με ότι συνεπάγεται, παντζούρια κλπ. Μάζεμα αυτός το σαλόνι κι εγώ τα υπνοδωμάτια. Φυσικά και θα σκουπίσω αν χρειαστεί και θα απλώσει ρούχα αν χρειαστεί, δεν έχουμε και γερμανικό σύστημα, αλλά έχουμε μοιράσει τις υποχρεώσεις μας για να μην βγει κανένας από τους 2 οφ και τρέχουμε! και στα παιδιά το ίδιο, μπάνιο, άλλαγμα κλπ ο ένας τον έναν και ο άλλος τον άλλον εναλλάξ.

Καλέ θα ρέψει το παιδί! :lol: Πλάκα κάνεις έτσι?? Τόσο δεν τρώει η δικιά μου που είναι δυόμιση χρονών! Χώρια που θηλάζει και παίρνει τόσες βιταμίνες! Το ότι δεν θα φάει 3 πολτοποιημένα φρούτα και θα φάει ένα-δύο ολόκληρα τι σημασία έχει? Δώσε της μισή μπανάνα, μισό μήλο και το απόγευμα ένα χυμό πορτοκάλι και να η φρουτόκρεμα. Το ότι τρώει φρουτόκρεμα ο Μάνος δεν σημαίνει ότι θα το τρώει και η μικρή. Χώρια που αλλάζουν γούστα συνέχεια. Παίζει σε λίγο καιρό να μην το τρώει ο Μάνος και να το κατεβάζει αμάσητο η μικρή. Εμένα από μωρά έχουν να φάνε φρουτόκρεμα, τρώνε το φρούτο όπως είναι, τι διαφορά έχει?

Καλέ εμένα ο δικός μου έχει αφήσει την πεθερά μου στο ποδι του...το Σάββατο που δούλευα είχα αφήσει 3 πλυντήρια για σίδερο για την Δευτέρα...η πεθερά μου τα ΄σιδέρωσε όλα και ο Δ κράταγε το παιδί...όταν γύρισα απο την δουλειά και της είπα οτι θα τα σιδέρωνα εγώ μου είπε "όχι κοριτσάκι μου εσύ πέρασες πολλά και δουλεύεις κιόλας εμένα είναι χαρά μου να σε βοηθάω!!!"

Καλά δεν είναι απλά σχέση πεθεράς-νύφης...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Άσε και το άλλο, με 6 δόντια τι φρούτα να φάει?Μόνο μπανάνα και αχλάδι, το μήλο δεν το καταφέρνει και γενικά το φοβάμαι μην πνιγεί. Αβοκάντο με τίποτα, είναι άνοστο έτσι σκέτο! Τελοσπάντων, ελπίζω να αναθεωρήσει σε λίγες μέρες, θα βγουν και πιο γλυκά φρούτα σε λίγο καιρό.

Τώρα που λες για την πεθερά σου Ντίνα...εμένα ξέρετε από πότε έχει να πατήσει σπίτι μας?Κάθεστε???Από τότε που η μικρή ήταν 2 μηνών, δηλαδή ολόκληρους 13 μήνες παρακαλώ!!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Στο δημοτικό αισθανόμουν άσχημα γιατί νόμιζα ότι έχω την πιο μεγάλη μαμά, δεν είχα κι αδέρφια κ τα είχα συνδυάσει μέσα στο κεφάλι μου περίεργα. Μετά βέβαια μου άρεσε που δούλευε, είχε σπουδάσει, ήταν χειραφετημένη, είχε κάνει τη ζωή της πριν γίνει μητέρα κ τώρα δεν την αδικώ που έκανα ακριβώς το ίδιο!

Το κάθεται ήσυχα μόνος του στο δωμάτιο κ παίζει της Νεκ δε θα το σχολιάσω! Να βγάλει όλα τα παιχνίδια κ να τα ανακατεύει κ μετά απλα να φυγει κύριος, ναι!

Επίσης δε θα σχολιάσω τα της φρουτόκρεμας! Εμένα την έκοψε κάπου 14-15 μηνών που σταμάτησε γενικά τα αλεσμένα. Από τότε 1 φρουτάκι το πρωί, χυμό το μεσημέρι κ κανένα φρουτάκι ακόμη το απογευμα. Η αλήθεια είναι κ μη το πάρετε ως κριτική ότι κι εγώ πίστευα ότι πρέπει να μάθει να τρώει τα φρούτα έτσι κι ας τρώει λιγότερο παρά να τα συνηθίσει αχταρμά κ λιωμένα, οπότε δε μου κακοφάνηκε κ δεν τον πίεσα!

Ποσα γραψατε καλε??????????

Δεν προλαβα να τα διαβασω ολα αλλά καιγομαι να σχολιάσω για το μικρο Νικολα...

Παναγιτσα μου τι παιδικο ειναι αυτο? καθε φορα που το βλεπει τρέμω τι θα ακουσω..

"αυτος ο γλυφτης ο Ανιαν,η μαμα θα τον στειλει απο κει που ρθε" και ενα σωρο άλλα τετοια ωραια που τα ξεστομιζει η Μαριλιζα απο κει που δε το περιμένεις, σαν κεραυνούς.

Στη γιατρινα ολα καλα,μια χαρα ο μπεμπης μου ειπε να τον ξεκινησω σιγα σιγα με μηλο και να βαζω φρουτο ανα 7 ημερες.

Σε 20 μερες θα ξεκινησουμε και φαγητο.Θα δουμε...

για βαφτιστικα αυτο που εχω δει και μου αρεσει κανει μονο το φορεματακι 350 ευρο παρακαλώ, οποτε δε νομιζω να το προτιμησω και αναρωτιεμαι ποιος θα το αγορασει ενα τοσο δα φουστανακι που δε ξαναφορεθει και ποτε μαλλον τοσα λεφτα, δεν ξερουν τι ζητάνε πια.

Διαφημίσεις

Αγγελική η νονά της Εβελίνας μπορεί και να της το έπαιρνε!Μου λέει πάρε ό,τι θέλεις αρκεί το φορεματάκι να κάνει κάτω από 1500 Ευρώ:)

Συγγενής της Μαριάννας η νονά σας??? :lol:

Εμείς πάλι είμαστε ταπί αλλά ειμαστε πολύ καλοί φίλοι με τα παιδιά, δεν μπορούσαμε να αρνηθούμε, το λέγαμε κιόλας από παλιά να κουμπαριάζαμε με την πρώτη ευκαιρία

Χρειάζεται κ μπουφανάκι το καλοκαίρι; Θα πάω σε κανένε στοκατζίδικο μάλλον!

Αχαχα όχι ρε συ. Απλά τα παιδιά δουλεύουν και οι δύο, έχουν δικό τους σπίτι, παιδιά-σκυλιά δεν έχουν εεε μπορούν να διαθέσουν!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εμείς πάλι είμαστε ταπί αλλά ειμαστε πολύ καλοί φίλοι με τα παιδιά, δεν μπορούσαμε να αρνηθούμε, το λέγαμε κιόλας από παλιά να κουμπαριάζαμε με την πρώτη ευκαιρία

Χρειάζεται κ μπουφανάκι το καλοκαίρι; Θα πάω σε κανένε στοκατζίδικο μάλλον!

Αγοράκι βαφτίζεται?Ναι θέλει μπουφανάκι, πάει σετ με το κουστούμι.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...