Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αλό αλό!!!!Άδεια από σήμερα ο μπαμπάς και κατεβήκαμε τα τρία μας κάτω. Ο Μάνος σχολείο, τον λυπήθηκα, το πρωί σκέφτηκα 10 φορές να μην τον στείλω να πάμε όλοι μαζί βολτούλα αλλά από βδομάδα θα τον χορτάσω. Είχι και ωραία μέρα, κάποια στιγμή άφησα την μικρή με τον μπαμπά της και έκανα μερικά ψώνια και μετά ξαναβρεθήκαμε στην πλατεία με τα περιστέρια για καφέ. Η μικρή κοιμήθηκε στην επιστροφή, κατά τις 1 δηλαδή, και τώρα δεν κοιμάται κανείς!

Έριξα μια ματιά σε βιτρίνες για βαφτιστικά. Είδα 1-2 ωραία αλλά δεν είχα χρόνο να ρωτήσω περισσότερα. Θα ήθελα να βρω ένα λιλά, πολύ μου αρέσει σαν χρώμα. Μάλλον έκανα λάθος κορίτσια...Το σάπιο μήλο είναι το μπεζ-κεραμιδί?Το φόρεμα που διάλεξε η κουμπάρα μου τότε ήταν πράσινο...σαν τι να σας πω...δεν μπορώ να βρω την απόχρωση. Ε όχι, πράσινο δεν θα έβαζα ποτέ στο παιδί, ίσως σε λαχανί (αν είχε καμιά λεπτομέρεια δηλαδή) να μην με χαλούσε αλλά όχι πράσινο.

Κατ περιστικά στο Χριστινάκι. Πρώτη μέρα μην βιάζεσαι να βγάλει συμπεράσματα, το 2ο 24ωρο κορυφώνεται η ίωση.

Αγγελική καθάρισε ο μικρός από μυξούλες? Θα πάτε για επανεξέταση ε?Καλή επιτυχία!

Ρε κορίτσια είμαι να σκάσω...η μικρή δεν θέλει με τίποτα την φρουτόκρεμα. Το πρωί της δίνω γιαούρτι. Κάθε μέρα πετάω ένα μπωλ φρουτόκρεμα το πρωί και άλλο ένα το απόγευμα. Δεν ξέρω γιατί, η παιδίατρος μου είπε πως συμβαίνει πολύ συχνά σε αυτή την ηλικία να κόβουν τις κρέμες αλλά ο Μάνος τρώει ακόμη και μου κακοφαίνεται που αυτή την κόβει τόσο μικρή. Ωστόσο δεν θα την πιέσω μερικές μέρες και μετά από 2 βδομάδες θα προσπαθήσω πάλι. Για πρωινό της έδωσα μια μπανάνα, μετά έφαγε ένα γιαούρτι, φασολάδα για μεσημέρι, σε λίγο ψωμάκι με μέλι και το βράδυ κανένα μακαρονάκι θα τους κάνω. Είναι και οι θηλασμοί που της κόβουν την όρεξη βέβαια αλλά δεν τους κόβει με τίποτα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμένα η μαμά μου με έκανε στα 17 και μέχρι 20 είχε 3 παιδάκια και μία αποβολή ενδιάμεσα στα 36 ξαναγέννησε ...η πεθερά μου έκανε τον Δ στα 26...και εγώ με το Δ απο τα 20 είμαι άλλο αν παντρευτήκαμε λίγο πριν γίνω 32!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Νεκταράκι γιορτάζει το Γιωργιό σου σημερα????!!!!

Ρε κοριτσια, ξερετε ποτε ειναι η γιορτη σημερα ή τη Δευτερα του Πασχα??!!!!

6 Μάη είδα το πρωί στο εορτολόγιο!

A θα κάνω παράπονα στον Δ ποτέ μα ποτέ δεν έχει βάλει σκούπα...δεν έχει ιδέα απο δουλειές...οταν λείπω βέβαια το σπίτι το βρήσκω στην εντέλεια αλλά μάλλον η πεθερά βάζει το χεράκι της...δεν το αδικό δεν ξέρει...βέβαια θα κάνει απλά πράγματα...θα συμαζέψει το μπάνιο μετά το μπάνιο του...θα απλώσει τις πετσέτες...θα πάει τα άπλυτα στην αποθήκη που έχουμε το πλυντήριο...κάτι είναι και αυτό...

Εμένα πάλι Ντίνα μου θα σκουπίσει και θα σφουγγαρίσει άμα του ζητήσω, ειδικά στις εγκυμοσύνες το έκανε συνέχεια αλλά το σώβρακο θα το βρω πάνω από το καλάθι με τα άπλυτα και το πιάτο στον πάγκο πάνω από το πλυντήριο πιάτων. Βρε Χριστιανέ...για να πλυθεί αυτό πρέπει να το βάλεις στην θέση του και εν πάσει περιπτώση κάνε ολοκληρωμένη την δουλειά...κάποιος πρέπει να το πάρει να το βάλει στην θέση του γιατί δεν το κάνεις???

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εμένα ο μικρός βούταγε συχνά περίσσοτερο απο την χαρά του...τώρα που πηγαίνουμε πιο πολύ στις κούνιες έμαθε να παίζει με παιδάκια αλλά δεν ξέρει να μοιράζεται..και εμένα έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου ...και όταν κάποιο παιδάκι θέλει κάποιο παιχνίδι του Λ το δίνω χωρίς 2η κουβέντα εκτός αν είναι κάτι πολύ αγαπημένο του...σε εμάς παίζει πολύ ρόλο που είναι μόνος του...ειδικά όταν μαζεύονται και οι δικοί μας τα χάνει το παιδί...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Νεκτ δεν φημιζόμαστε για ρομαντικοί, αφού μας ξέρεις ρε συ! Τι σου είπε?Πως έπεσε η κοιλιά αλλά έμεινε ο πωπός???Αχαχα ξέρω και εγώ!

Ρεκόρ σπάμε εμείς μου φαίνεται. Η μάνα μου έκανε την αδερφή μου στα 15 και έγινε γιαγιά στα 33!!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Μιά κυρία στην δουλειά μου γιαγιά με 2 εγγόνια μου είχε πεί πως η κόρη της είχε πολύ στην πίεση τον εγγονο...απο μωρό...συνέχεια του έλεγε δεν χτυπάμε..΄.έτρεχε συνέχεια απο πίσω του και του έλεγε πως να φέρεται στα παιδάκια...το αποτέλεσμα είναι το παιδί τώρα 9 χρονών και τις τρώει στο σχολείο απο όλα τα παιδάκια...δειλό πολύ...δεν ξέρω όλα πιστεύω πρέπει να τους τα μάθουμε...τρέμω βέβαια στην ιδέα πως ο δικός μου μπορεί να γίνει ο νταής του σχολείο...και σας στο λέω όσο τον λατρεύω τόσο θα του κόψω τα ποδια...πάντως και εγώ και ο Δ προσπάθουμε να του πουμε πως όταν θέλουμε κάτι το ζητάμε και σε καμία περίπτωση δεν πειράζουμε κανένα παιδάκι γιατί πονάει...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

μας αφηνεις με την απορια ?????????

όχι σας αφήνω να μαντέψετε!

A θα κάνω παράπονα στον Δ ποτέ μα ποτέ δεν έχει βάλει σκούπα...δεν έχει ιδέα απο δουλειές...οταν λείπω βέβαια το σπίτι το βρήσκω στην εντέλεια αλλά μάλλον η πεθερά βάζει το χεράκι της...δεν το αδικό δεν ξέρει...βέβαια θα κάνει απλά πράγματα...θα συμαζέψει το μπάνιο μετά το μπάνιο του...θα απλώσει τις πετσέτες...θα πάει τα άπλυτα στην αποθήκη που έχουμε το πλυντήριο...κάτι είναι και αυτό...

εμείς τις έχουμε μοιράσει τις δουλειές. Εγώ κουζίνα, μπάνιο, ρούχα κι αυτός σκούπισμα, σφουγγάρισμα με τον ατμοκαθαριστή και μπαλκόνια με ότι συνεπάγεται, παντζούρια κλπ. Μάζεμα αυτός το σαλόνι κι εγώ τα υπνοδωμάτια. Φυσικά και θα σκουπίσω αν χρειαστεί και θα απλώσει ρούχα αν χρειαστεί, δεν έχουμε και γερμανικό σύστημα, αλλά έχουμε μοιράσει τις υποχρεώσεις μας για να μην βγει κανένας από τους 2 οφ και τρέχουμε! και στα παιδιά το ίδιο, μπάνιο, άλλαγμα κλπ ο ένας τον έναν και ο άλλος τον άλλον εναλλάξ.

Ρε κορίτσια είμαι να σκάσω...η μικρή δεν θέλει με τίποτα την φρουτόκρεμα. Το πρωί της δίνω γιαούρτι. Κάθε μέρα πετάω ένα μπωλ φρουτόκρεμα το πρωί και άλλο ένα το απόγευμα. Δεν ξέρω γιατί, η παιδίατρος μου είπε πως συμβαίνει πολύ συχνά σε αυτή την ηλικία να κόβουν τις κρέμες αλλά ο Μάνος τρώει ακόμη και μου κακοφαίνεται που αυτή την κόβει τόσο μικρή. Ωστόσο δεν θα την πιέσω μερικές μέρες και μετά από 2 βδομάδες θα προσπαθήσω πάλι. Για πρωινό της έδωσα μια μπανάνα, μετά έφαγε ένα γιαούρτι, φασολάδα για μεσημέρι, σε λίγο ψωμάκι με μέλι και το βράδυ κανένα μακαρονάκι θα τους κάνω. Είναι και οι θηλασμοί που της κόβουν την όρεξη βέβαια αλλά δεν τους κόβει με τίποτα!

Καλέ θα ρέψει το παιδί! :lol: Πλάκα κάνεις έτσι?? Τόσο δεν τρώει η δικιά μου που είναι δυόμιση χρονών! Χώρια που θηλάζει και παίρνει τόσες βιταμίνες! Το ότι δεν θα φάει 3 πολτοποιημένα φρούτα και θα φάει ένα-δύο ολόκληρα τι σημασία έχει? Δώσε της μισή μπανάνα, μισό μήλο και το απόγευμα ένα χυμό πορτοκάλι και να η φρουτόκρεμα. Το ότι τρώει φρουτόκρεμα ο Μάνος δεν σημαίνει ότι θα το τρώει και η μικρή. Χώρια που αλλάζουν γούστα συνέχεια. Παίζει σε λίγο καιρό να μην το τρώει ο Μάνος και να το κατεβάζει αμάσητο η μικρή. Εμένα από μωρά έχουν να φάνε φρουτόκρεμα, τρώνε το φρούτο όπως είναι, τι διαφορά έχει?

Νεκτ δεν φημιζόμαστε για ρομαντικοί, αφού μας ξέρεις ρε συ! Τι σου είπε?Πως έπεσε η κοιλιά αλλά έμεινε ο πωπός???Αχαχα ξέρω και εγώ!

Ρεκόρ σπάμε εμείς μου φαίνεται. Η μάνα μου έκανε την αδερφή μου στα 15 και έγινε γιαγιά στα 33!!!!

Στα 15????? Και γιαγιά στα 33?? Παναγία μου!!! :shock:

Δεν του είπα ότι έπεσε η κοιλιά, αλλιώς δεν την γλίτωνα για τον πωπό... του είπα ότι αδυνάτισα. και η απάντηση του ήταν "Μην ανησυχείς!" :mad: τη συνέχεια μετά τη μισή ματιά που του έριξα τη μουρμούρισε χαζογελώντας από μέσα του, μετά του μούνταρα και ξαναγέλασε το σκατό, μετά γέλασα κι εγώ και κάηκα!

Μιά κυρία στην δουλειά μου γιαγιά με 2 εγγόνια μου είχε πεί πως η κόρη της είχε πολύ στην πίεση τον εγγονο...απο μωρό...συνέχεια του έλεγε δεν χτυπάμε..΄.έτρεχε συνέχεια απο πίσω του και του έλεγε πως να φέρεται στα παιδάκια...το αποτέλεσμα είναι το παιδί τώρα 9 χρονών και τις τρώει στο σχολείο απο όλα τα παιδάκια...δειλό πολύ...δεν ξέρω όλα πιστεύω πρέπει να τους τα μάθουμε...τρέμω βέβαια στην ιδέα πως ο δικός μου μπορεί να γίνει ο νταής του σχολείο...και σας στο λέω όσο τον λατρεύω τόσο θα του κόψω τα ποδια...πάντως και εγώ και ο Δ προσπάθουμε να του πουμε πως όταν θέλουμε κάτι το ζητάμε και σε καμία περίπτωση δεν πειράζουμε κανένα παιδάκι γιατί πονάει...

ότι είναι να γίνει θα γίνει! εγώ τουλάχιστον θα μπορώ να τον επιβλέπω στο σχολείο! κακόοοοο αλλά δεν θα κρατιέμαι! :tongue:

Με έχει πιάσει αγοραστική μανία αλλά για το σπίτι...θέλω τραπέζι για την κουζίνα...αυτό τοο βρήκα απ το νετ και σε καλή τιμή...
κι εγώ θέλω ένα σωρό πράματα για το σπίτι νοερά... και για τα παιδιά.... αλλά δεν υπάρχει μία! πολύ ζόρι κι αυτός ο μήνας και ο μάης!

Διαφημίσεις

Καλέ θα ρέψει το παιδί! :lol: Πλάκα κάνεις έτσι?? Τόσο δεν τρώει η δικιά μου που είναι δυόμιση χρονών! Χώρια που θηλάζει και παίρνει τόσες βιταμίνες! Το ότι δεν θα φάει 3 πολτοποιημένα φρούτα και θα φάει ένα-δύο ολόκληρα τι σημασία έχει? Δώσε της μισή μπανάνα, μισό μήλο και το απόγευμα ένα χυμό πορτοκάλι και να η φρουτόκρεμα. Το ότι τρώει φρουτόκρεμα ο Μάνος δεν σημαίνει ότι θα το τρώει και η μικρή. Χώρια που αλλάζουν γούστα συνέχεια. Παίζει σε λίγο καιρό να μην το τρώει ο Μάνος και να το κατεβάζει αμάσητο η μικρή. Εμένα από μωρά έχουν να φάνε φρουτόκρεμα, τρώνε το φρούτο όπως είναι, τι διαφορά έχει?

Ρε συ δεν τρώει 3 φρούτα στην φρουτόκρεμα αλλά 5-6 και σίγουρα τόσα πολλά δεν μπορεί με τίποτα να τα φάει μες την μέρα. Χυμό πορτοκάλι της έκανα χθες και δεν τον ήπιε, 5-6 γουλιές μόνο. Πώς θα χωρέσω τόσα φρούτα, κάνει ήδη 4 γεύματα στέρεων, πόσα άλλα να κάνει εφόσον θηλάζει και ανά 2-3 ώρες μέρα νύχτα?

Ο Μάνος είναι του φρούτου αλλά και να μην τα τρώει σε λίγο καιρό δεν με νοιάζει, αυτός τρώει έτσι και αλλιώς και μες την μέρα 2-3 φρούτα στο πιάτο (εκτός από την φρουτόκρεμα εννοώ). Η μικρή μάλλον πήρε από μένα που ποτέ να μην φάω φρούτο δεν με νοιάζει, δεν τα θέλω καθόλου!

Ρε κορίτσια τώρα συνηδητοποίησα πως φέτος έχουμε καταναλώσει 8 κιλά μέλι!!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Στα 15????? Και γιαγιά στα 33?? Παναγία μου!!! :shock:

Δεν του είπα ότι έπεσε η κοιλιά, αλλιώς δεν την γλίτωνα για τον πωπό... του είπα ότι αδυνάτισα. και η απάντηση του ήταν "Μην ανησυχείς!" :mad: τη συνέχεια μετά τη μισή ματιά που του έριξα τη μουρμούρισε χαζογελώντας από μέσα του, μετά του μούνταρα και ξαναγέλασε το σκατό, μετά γέλασα κι εγώ και κάηκα!

ότι είναι να γίνει θα γίνει! εγώ τουλάχιστον θα μπορώ να τον επιβλέπω στο σχολείο! κακόοοοο αλλά δεν θα κρατιέμαι! :tongue:

κι εγώ θέλω ένα σωρό πράματα για το σπίτι νοερά... και για τα παιδιά.... αλλά δεν υπάρχει μία! πολύ ζόρι κι αυτός ο μήνας και ο μάης!

Και εγώ τα είχα αφήσει όλα στο πίσω μέρος του μυαλό μου αλλά αυτό το μήνα δεν άντεξα...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ρε συ Νεκτ κάντο λιανά, τι σου είπε ο άνθρωπος?Ό,τι θα σε ξαναφουσκώσει σύντομα????

Ναι γιαγιά στα 33, άλλες δεν έχουν κάνει ούτε το πρώτο τους παιδί ακόμη. Η μαμά μου είναι 54 τώρα και η ανιψιά μου 21. Της μάνα μου η μαμά είναι 72 δηλαδή παίζει η προγιαγιά να δει και τρισέγγονο εφόσον η ανιψιά μου είναι αρραβωνιασμένη ήδη! Μόνο εγώ ξέφυγα, 29 παντρεύτηκα και δεν το μετάνιωσα καθόλου κιόλας!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ρε συ δεν τρώει 3 φρούτα στην φρουτόκρεμα αλλά 5-6 και σίγουρα τόσα πολλά δεν μπορεί με τίποτα να τα φάει μες την μέρα. Χυμό πορτοκάλι της έκανα χθες και δεν τον ήπιε, 5-6 γουλιές μόνο. Πώς θα χωρέσω τόσα φρούτα, κάνει ήδη 4 γεύματα στέρεων, πόσα άλλα να κάνει εφόσον θηλάζει και ανά 2-3 ώρες μέρα νύχτα?

Ο Μάνος είναι του φρούτου αλλά και να μην τα τρώει σε λίγο καιρό δεν με νοιάζει, αυτός τρώει έτσι και αλλιώς και μες την μέρα 2-3 φρούτα στο πιάτο (εκτός από την φρουτόκρεμα εννοώ). Η μικρή μάλλον πήρε από μένα που ποτέ να μην φάω φρούτο δεν με νοιάζει, δεν τα θέλω καθόλου!

Ρε κορίτσια τώρα συνηδητοποίησα πως φέτος έχουμε καταναλώσει 8 κιλά μέλι!!!!

Καταρχάς 5-6 φρούτα που λες ότι βάζεις στη φρουτόκρεμα δεν τα βάζεις ολόκληρα. Βαζεις ένα κομμάτι από το κάθε ένα, αλλιώς η φρουτόκρεμα που θα βγαίνει θα πρέπει να είναι μισό κιλό, δε γίνεται. Πάρε ένα πιατάκι και κόψε μέσα 1/4 από 2-3 φρούτα, μπανάνα, μήλο, αχλάδι και δώσε της το πρωί και το απόγευμα δώσε της χυμό πορτοκάλι. Ειδικά αν το μεσημέρι έχει φάει κρέας τότε απορροφάται καλύτερα ο σίδηρος. Στην ηλικία αυτή είναι σημαντικός ο σίδηρος και πρέπει να τρώει κρέας το παιδί και τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνες. Αν την ταΐζεις πολλά φρούτα και αφού θηλάζει και γεμίζει κι από εκεί το στομαχάκι, πού θα χωρέσεις το κρέας? Ρώτα και τη Σοφία να δεις τη συστήνει και η Αγλαΐα σχετικά με το σίδηρο που χρειάζονται τα μωρά μετά το 2ο εξάμηνο της ζωής τους.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...