Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

νεκ....σωστα τα λες ...αλλα δεν ειναι τοσο ξεκαθαρα τα πραγματα ιδιως σε μικρες ηλικιες ...

πχ...εχω παιχνιδι στα χερια μου ...μου το βουταει το αλλο παιδακι και με σπρωχνει ....οι δικες μου την εχουν πατησει ετσι απειρες φορες ...η αντιδραση τους νιαουριζουν , μουτρωνουν και καθονται στη γωνια ...στη καλυτερη υψωνουν την φωνη και λενε " δε παιρνουμε απο τα χερια του αλλου""...

δε κατηγορω το αλλο παιδακι ως επιθετικο ...απλα προφανως οι γονεις του ειναι της λογικης ...οτι ...οτι φτανει το χερ μας ..με λιγο σπρωξιμο με λιγο φωνη ειναι δικο μας ...και αυτο περασαν και στα παιδια τους ( σας μιλαω και εγω ....που στις ουρες συνηθως μπαινω σφηνα χιχιχι) ....το ζητημα ειναι πως πρεπει να αντιδρασουν οι δικες μου??? 'ή τι πρεπει εγω να τις συμβουλεψω ???

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

νεκ ...ολοκληρη κουμουτσα ειναι ..παρτου ρε μια καλυτερη !!!!samsung ...ο γιωργος της συστηνει με κλειστα τα ματια .....

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

στα χθεσινά, ελεάνα με το καλό να βαφτίσεις το μωράκι! και με το καλό και οι άλλες βαφτίσεις που κανονίζετε κορίτσια! για τα βαφτιστικά κι εγώ στο σάπιο μήλο θα έκλινα, εμένα προσωπικά μου άρεσαν κάτι τέτοιες και μπεζ σκούρες σαν χρυσό αποχρώσεις και δαντέλα και κέντημα, ούτε φρου-φρου, ούτε φουσκωτά, ούτε τούλια το λευκό και το ροζ τα βρίσκω βαρετά και πολυφορεμένα, όπως και το λευκό με γαλάζιο στα αγόρια, αλλά άφησα όλους τους νονούς να διαλέξουν σύμφωνα με τα γούστα τους.

Αν γινόμουν νονά και με άφηναν να διαλέξω θα διάλεγα τέτοιου στυλ : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.123351107741677.24726.122903391119782&type=3 Πολύ ρομαντικά!

νεκ ...ολοκληρη κουμουτσα ειναι ..παρτου ρε μια καλυτερη !!!!samsung ...ο γιωργος της συστηνει με κλειστα τα ματια .....

:lol::lol::lol: Η επόμενη που θα του πάρω στα γενέθλιά του λοιπόν! ;) Αν μείνει ευχαριστημένος θα του πω να τον πάρει ένα τηλέφωνο τον δικό σου να τον ευχαριστήσει για την πρόταση!

Διαφημίσεις

α, ρε νεκ .....εισαι ρομαντικη ψυχη ....πολυ ομορφα τα ρουχαλακια.....αλλα πρεπει να στο βγαζει και το παιδι το ρομαντικο ...

η αγγελικη βγαζει το ζουζουνιαρικο ..το ροζ, το φρουφρου..η χριστινα βγαζει το ρομαντικο ..το περιεργο ...

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

:lol::lol::lol: Η επόμενη που θα του πάρω στα γενέθλιά του λοιπόν! ;) Αν μείνει ευχαριστημένος θα του πω να τον πάρει ένα τηλέφωνο τον δικό σου να τον ευχαριστήσει για την πρόταση!

καλα νεκ ...υπαρχει ρδιοαρβυλα για επισκευη παλι το καλοκαιρι ....μακαρι να καταφερουμε να βρεθουμε !!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

νεκ....σωστα τα λες ...αλλα δεν ειναι τοσο ξεκαθαρα τα πραγματα ιδιως σε μικρες ηλικιες ...

πχ...εχω παιχνιδι στα χερια μου ...μου το βουταει το αλλο παιδακι και με σπρωχνει ....οι δικες μου την εχουν πατησει ετσι απειρες φορες ...η αντιδραση τους νιαουριζουν , μουτρωνουν και καθονται στη γωνια ...στη καλυτερη υψωνουν την φωνη και λενε " δε παιρνουμε απο τα χερια του αλλου""...

δε κατηγορω το αλλο παιδακι ως επιθετικο ...απλα προφανως οι γονεις του ειναι της λογικης ...οτι ...οτι φτανει το χερ μας ..με λιγο σπρωξιμο με λιγο φωνη ειναι δικο μας ...και αυτο περασαν και στα παιδια τους ( σας μιλαω και εγω ....που στις ουρες συνηθως μπαινω σφηνα χιχιχι) ....το ζητημα ειναι πως πρεπει να αντιδρασουν οι δικες μου??? 'ή τι πρεπει εγω να τις συμβουλεψω ???

Δεν παίρνουμε από τα χέρια του άλλου καλό. Στην ανάγκη βάζε τους να βλέπουν μικρό Νικόλα που να το εμπλουτίσουν μόνες τους: "δε παίρνουμε από τα χέρια του άλλου αλλιώς θα φας μπουνιά!" που λέει και ο Έντ! :lol: Θα μεγαλώσουν και θα μάθουν Κατερίνα και θέλουμε δε θέλουμε θα ρίχνουν και τις μπουνιές τους. Εγώ τουλάχιστον δε θέλω να τις ρίχνουν με τις ευλογίες μου, αυτό θέλω να σου πω.

καλα νεκ ...υπαρχει ρδιοαρβυλα για επισκευη παλι το καλοκαιρι ....μακαρι να καταφερουμε να βρεθουμε !!!

Ναι!!!!!!!!!!! Ταλαιπωρία για εσάς αλλά ναι!!!!! Θα χαρώ πολύ-πολύ να μας έρθετε πάλι!!! Κι αυτή τη φορά δεν θα έχουμε και κοιλιές! :lol::lol:

α, ρε νεκ .....εισαι ρομαντικη ψυχη ....πολυ ομορφα τα ρουχαλακια.....αλλα πρεπει να στο βγαζει και το παιδι το ρομαντικο ...

η αγγελικη βγαζει το ζουζουνιαρικο ..το ροζ, το φρουφρου..η χριστινα βγαζει το ρομαντικο ..το περιεργο ...

εμένα ο γιώργος βγάζει πιο πολύ ρομαντικό από την αριάδνη! η αριάδνη βγάζει... πώς να το μπω... νταλικιερί... του νταλικιέρη! :lol: εγώ δεν έκανα κόρη, τον Σουγκλάκο έκανα! Και πάλι καλά που τη βάφτισα νινί και τότε δεν είχε προλάβει να εκδηλωθεί! Ήταν ακόμα γλυκιά!

Διαφημίσεις

Δε σας είπα, πήγα σχολείο σήμερα, καθώς μετά από 5-6 αντιεμετικά χάπια ένιωθα καλύτερα. Αλλά ουσιαστικά νηστική από το Σάββατο το μεσημέρι που και τότε που με περιτριγύριζε η ίωση είχα τσιμπήσει σαν το πουλάκι για μεσημεριανό, είχα ζαλάδες από την εξάντληση. Ακόμα δυσκολεύομαι να φάω. Σήμερα έκανα πρόοδο και έφαγα ένα κουλούρι το πρωί στο σχολείο και στο σπίτι 2 φυλλαράκια ντολμαδάκια που είχε φέρει η μάνα μου και λίγο γιαουρτάκι. Με το ζόρι κι αυτά και τώρα δεν ξάπλωσα γιατί δεν θα τα χωνέψω ποτέ, ακόμα έχω αυτό το φούσκωμα και τέλος ακόμα διάρροια, ίσως συνδράμει και το χάπι του οποίου είναι και παρενέργειά του...

Το θετικό είναι ότι έπεσε η κοιλιά μου τελείως και λέω χθες του γρουσούζη του Κριού με τον οποίο ένωσα με ιερά δεσμά τη ζωή μου (και διάβαζα εγώ για τους Κριούς τότε... αλλά με έφαγε ο έρωτας!).

"-Αδυνάτισα κιόλας!" του είπα που λέτε...

Ε πείτε μου αν έχετε το Θεό σας τι μου απάντησε ο Κριός! Όχι πείτε μου!

...υπερβολικη ρε νεκ !!!μαλλον ο γιωργος ειναι πολυ καλο παιδι....

η αγγελικη αρχισε να λεει ψεματα συνειδητα ,,,τρελαθηκα η χριστινα φετος αρχισε τα ψεματα και τις ιστοριες ....

ειχε παρει η αγγελικη στα χερια της ενα πορσελανινο γατακι ..ποιος στο εδωσε ?ο μπαμπας ..αλλα μην τον ρωτησεις

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Δε σας είπα, πήγα σχολείο σήμερα, καθώς μετά από 5-6 αντιεμετικά χάπια ένιωθα καλύτερα. Αλλά ουσιαστικά νηστική από το Σάββατο το μεσημέρι που και τότε που με περιτριγύριζε η ίωση είχα τσιμπήσει σαν το πουλάκι για μεσημεριανό, είχα ζαλάδες από την εξάντληση. Ακόμα δυσκολεύομαι να φάω. Σήμερα έκανα πρόοδο και έφαγα ένα κουλούρι το πρωί στο σχολείο και στο σπίτι 2 φυλλαράκια ντολμαδάκια που είχε φέρει η μάνα μου και λίγο γιαουρτάκι. Με το ζόρι κι αυτά και τώρα δεν ξάπλωσα γιατί δεν θα τα χωνέψω ποτέ, ακόμα έχω αυτό το φούσκωμα και τέλος ακόμα διάρροια, ίσως συνδράμει και το χάπι του οποίου είναι και παρενέργειά του...

Το θετικό είναι ότι έπεσε η κοιλιά μου τελείως και λέω χθες του γρουσούζη του Κριού με τον οποίο ένωσα με ιερά δεσμά τη ζωή μου (και διάβαζα εγώ για τους Κριούς τότε... αλλά με έφαγε ο έρωτας!).

"-Αδυνάτισα κιόλας!" του είπα που λέτε...

Ε πείτε μου αν έχετε το Θεό σας τι μου απάντησε ο Κριός! Όχι πείτε μου!

μας αφηνεις με την απορια ?????????

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

A θα κάνω παράπονα στον Δ ποτέ μα ποτέ δεν έχει βάλει σκούπα...δεν έχει ιδέα απο δουλειές...οταν λείπω βέβαια το σπίτι το βρήσκω στην εντέλεια αλλά μάλλον η πεθερά βάζει το χεράκι της...δεν το αδικό δεν ξέρει...βέβαια θα κάνει απλά πράγματα...θα συμαζέψει το μπάνιο μετά το μπάνιο του...θα απλώσει τις πετσέτες...θα πάει τα άπλυτα στην αποθήκη που έχουμε το πλυντήριο...κάτι είναι και αυτό...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...