Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πρέπει να πάω σμ για ψιλοπράγματα και κρεοπωλείο και βαριέμαι...απο δουλειές πρώτη φορά κοντά στο Πάσχα και εγώ δεν έχω κάνει σχεδόν τίποτα...ούτε κουρτίνες δεν έχω πλύνει...λέω μετά το Πάσχα που θα βγάλουμε και τα χαλιά...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

ντινακι μεγεια ...και εμενα η samsung ετσι ειναι ..τι καλο θα φτιαξεις με το μιξερ??

δουλειες σπιτιου...μμμμμ...δεν εχω ιδεα ...προσανατολιζομια ισως και να φερω μια γυναικα...δε λειπαμε τα λεφτα ..αλλα οτι πρεπει να ειμαι και εγω απο πισω της ...και ειναι λιγο δωρο αδωρο μετα το πασχα σιγουρα ομως ....

να σας πω να γελασετε ..με πηρε τηλ η γιαγια μου να κανει παραπονα .....οτι δεν εχει κανει δουλειες σπιτι της ...κουρτινες , χαλια, αβεστωμα, σεμεδακια , κουβερτες....και οτι τοσες κορες..και εγγονες δε παει καμια να βοηθησει ...και της ειπε η μαμα μου αν ειναι να βαλει μια γυναικα τουλαχιστον να της ασπρισεις αυλες και να τις κανει τον κηπο ...και εγω δε βαζω γυναικα ..οσο με κρατανε τα ποδια μου και τετοια .....

ημαρτον τις λεω ρε γιαγια...εδω δε προλαβαινουμε να κανουμε τα απαραιτητα ...στο τρεξιμο καθε μερα ....και ποιος το λερωνει εσενα το σπιτι σου ???και τι μου λεει ...ε, αν πεθανω ? να μην ειναι συγυρισμενο? να τρεχετε τελευταια τιγμη????

η γιαγια ειναι στα 77 και ακμαιοτατη .....

αγγελικη ...οταν του αγ. γεωργιου πεφτει πριν το πασχα....η γιορτη μετατιθεται παντα για τη δευτερα του πασχα !!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

ντινακι μεγεια ...και εμενα η samsung ετσι ειναι ..τι καλο θα φτιαξεις με το μιξερ??

δουλειες σπιτιου...μμμμμ...δεν εχω ιδεα ...προσανατολιζομια ισως και να φερω μια γυναικα...δε λειπαμε τα λεφτα ..αλλα οτι πρεπει να ειμαι και εγω απο πισω της ...και ειναι λιγο δωρο αδωρο μετα το πασχα σιγουρα ομως ....

να σας πω να γελασετε ..με πηρε τηλ η γιαγια μου να κανει παραπονα .....οτι δεν εχει κανει δουλειες σπιτι της ...κουρτινες , χαλια, αβεστωμα, σεμεδακια , κουβερτες....και οτι τοσες κορες..και εγγονες δε παει καμια να βοηθησει ...και της ειπε η μαμα μου αν ειναι να βαλει μια γυναικα τουλαχιστον να της ασπρισεις αυλες και να τις κανει τον κηπο ...και εγω δε βαζω γυναικα ..οσο με κρατανε τα ποδια μου και τετοια .....

ημαρτον τις λεω ρε γιαγια...εδω δε προλαβαινουμε να κανουμε τα απαραιτητα ...στο τρεξιμο καθε μερα ....και ποιος το λερωνει εσενα το σπιτι σου ???και τι μου λεει ...ε, αν πεθανω ? να μην ειναι συγυρισμενο? να τρεχετε τελευταια τιγμη????

η γιαγια ειναι στα 77 και ακμαιοτατη .....

αγγελικη ...οταν του αγ. γεωργιου πεφτει πριν το πασχα....η γιορτη μετατιθεται παντα για τη δευτερα του πασχα !!!

μπράβο στη γιαγιά, είσαι τυχερή βρε κορίτσι που την έχεις, και όλες που πρόλαβαν να σας καμαρώσουν μανάδες οι γιαγιάδες σας, μεγάλη υπόθεση, με συγκινεί πολύ αυτό, μακάρι να είχα και τη δική μου γιαγιά, εμείς δεν είχαμε τοσο μικρές διαφορές στην οικογένεια -καλέ πόσο σας κάνανε οι μαμάδες σας? εμένα και η μάνα μου και η γιαγιά μου στα 30!- και την έχασα όταν ήμουνα φοιτήτρια, πρόλαβε τουλάχιστον να με δει να περνάω σε σχολή!

εδώ κοντεύει να πατήσει τα 70 η μάνα μου και πολλά της ζητάω, και η πεθερά μου είναι κοντά 77 τι λέτε τώρα!

Kαλημέρα!!!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις απαντήσεις!

Τελικά πήγαμε εχθές το απόγευμα οικογενιακώς στο media market και ψώνισα...σκούπα ήθελα μιά μέτρια σε τιμή γιατί είναι η 3η στα 4,5 χρόνια γάμου που αγοράζω...η πρώτη κορίτσια ήταν και μένα samsung φοβερή στο γάμο μας την πήρε ένας θείος μου...είχε 250 με 300 ε ήλεκτρονική ...μέχρι και κουμπιά στο σωλήνα είχε για να μην σκύβεις...κάποια στιγμή άρχισε να βγαίνουν τα εξαρτήματα...ωραία ήταν ούτε σακούλες είχε ...σκέτο κάδο...μετά πήρα μιά άλλη ε 2 χρόνια άντεξε και τώρα τελικά πήρα μια siemens ωραία είναι και ελπίζω να επιβιώση αυτή!!!!Πήρα και μιξερ και αυτό ωραίο σήμερα λέω σήμερα να το εγκαινιάσω!!!!

τι μίξερ πήρες, το ραβδομιξερ??? ή κάτι πιο απλό?

εγώ δεν έχω τίποτα, μια κουζινομηχανή της φιλιπς είχα πάρει από τη λίστα, κάτι μεγαλύτερο από μούλτι, η μεγαλύτερη χρησιμοτητά του είναι να χτυπάει καλή μαρέγκα, γιατί τότε σιγά μην μαγείρευα κι έλεγα τι να το κάνω το μίξερ?

Διαφημίσεις

ελεαννα, μικροπαντρευομαστε γενικως στο σοι.....

για καλο ή για κακο ...

77 η πεθερα ε??η γιαγια μου για παραδειγμα δεν μπορει να κρατησει παιδια, εννοω στην ηλικια που ειναι τα δικα μας ...δεν τα προλαβαινει....

εγω ραβδο πηρα τωρα ...μου χαλασε το μουλτι ..και πηρα ραβδομουλτι ...αλλα δεν εχω ακομα ανακαλυψει τη χρηση του , να σας πω την αληθεια ...

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Εμενα η μαμα μου Ελεάνα με εκανε στα 16!

Η πεθερα μου τον Λ. στα 20

Ειναι τωρα 49 η μία και 52-53 η αλλη.

Σημερα παμε παιδιατρο,να δουμε πως ειναι απο την ιωση ο μπεμπακος και να παρουμε οδηγίες για στερεες, ευτυχως βρηκα μια παιδιατρο της προκοπης ,πληρως ενημερωμενη για αλλεργίες και νιωθω μεγαλη ανακουφιση.

Αυτη που ειχα την πηρα τηλ να της παω το μικρο να τον δει οταν ηταν χάλια και μου λεει "αχ δεν εχω ιατρείο σημερα,αυριο αν θες"

Εμ,αυριο ειναι πολυ αργα βρε βουρλο που δουλευεις απο χόμπυ,κλείστο καλύτερα.

Μα παιδιατρος και να κανει ιατρείο 2 φορες την εβδομαδα? και οκ αυτο αλλά να τυχει κατι επειγον και να σε αγνοησει? ε οχι ρε παιδια...

τι λέτε τώρα!!!!!!!! εντυπωσιάστηκα,

εμένα και η γιαγιά μου δούλευε μέχρι να παντρευτεί και γενικά όλες οι αδελφες της δεν μικροπαντρεύτηκαν, κάνανε διάφορα, βέβαια έμεναν και αθήνα, ήταν λίγο διαφορετικά, και η μάνα μου στα 32 με έκανε, συνειδητά, ήθελε να το γλεντήσει πριν, πάντως αυτά είναι τα καλά να κάνεις μικρός παιδιά, έχεις αντοχές για εγγόνια και δισέγγονα!

ε τώρα με το δίκιο μου δεν γκρινιάζω ότι δεν έχω βοήθειες?, και πάλι καλά να λέω, η μάνα μου στα 49 πέταγε, όχι 1, 3 παιδιά θα κράταγε φουλ ταιμ και υπερωρίες μπορώ να σου πω!!!! τώρα σε ποια να τα εμπιστευτώ, ειδικά ένα δεύτερο μωράκι!

Εμενα η μαμα μου Ελεάνα με εκανε στα 16!

Η πεθερα μου τον Λ. στα 20

Ειναι τωρα 49 η μία και 52-53 η αλλη.

Σημερα παμε παιδιατρο,να δουμε πως ειναι απο την ιωση ο μπεμπακος και να παρουμε οδηγίες για στερεες, ευτυχως βρηκα μια παιδιατρο της προκοπης ,πληρως ενημερωμενη για αλλεργίες και νιωθω μεγαλη ανακουφιση.

Αυτη που ειχα την πηρα τηλ να της παω το μικρο να τον δει οταν ηταν χάλια και μου λεει "αχ δεν εχω ιατρείο σημερα,αυριο αν θες"

Εμ,αυριο ειναι πολυ αργα βρε βουρλο που δουλευεις απο χόμπυ,κλείστο καλύτερα.

Μα παιδιατρος και να κανει ιατρείο 2 φορες την εβδομαδα? και οκ αυτο αλλά να τυχει κατι επειγον και να σε αγνοησει? ε οχι ρε παιδια...

πόσους παιδιάτρους έχεις αλλάξει? εγώ είμαι λίγο σκεπτική στις αλλαγές, αλλά θέλω να πάρω και μια δεύτερη γνώμη γενικά!

Kαλησπέρα1

Βγήκαμε τα δυό μας και το απόγευμα θα ξαναβγούμε για κούνιες!!!

Ελεάνα μου ραβδομπλέντερ και μούλτι είχα της krups και ήταν κάτι λίγο παραπάνω απο μούλτι...πρόσφατα πήρα ένα κανονικό μούλτι της kenwood τα οποία τα θεωρω κορυφή...είναι λίγο πιο ακριβα αλλά αξίζουν...έχθές πήρα ένα φθηνό μιξερ χειρός και επιτραπέζιο για να δώ και την χρήση του αυτό εδώ...http://www.kotsovolos.gr/site/small-home-appliances/kitchen-appliances/board-mixers/116108-rohnson-r557

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Δηλ μπορείς να το χρησιμοποιήσεις κ με άλλο κάδο αλλά και με τη βάση του;

Άσχετο, εμείς ξαναγυρίσαμε στο τάισμα το μεσημέρι, μετά το σχολείο παλιμπαιδίζει. Το βράδυ που τρωμε όλοι μαζί τρώει μονος του.

Επίσης τι κάνετε τις ώρες που είναι σπίτι, πόσο ασχολείστε; Για να πω την αλήθεια έχω βαρεθεί κ κουραστεί να τον απασχολώ, εννοείται πάει παιδικό για αυτά κ μετά είναι μέσα στην υπερένταση μέχρι να κοιμηθεί κι αν δε βγούμε. Χάνω πιο εύκολα κ την υπομονή μου!

Δηλ μπορείς να το χρησιμοποιήσεις κ με άλλο κάδο αλλά και με τη βάση του;

Άσχετο, εμείς ξαναγυρίσαμε στο τάισμα το μεσημέρι, μετά το σχολείο παλιμπαιδίζει. Το βράδυ που τρωμε όλοι μαζί τρώει μονος του.

Επίσης τι κάνετε τις ώρες που είναι σπίτι, πόσο ασχολείστε; Για να πω την αλήθεια έχω βαρεθεί κ κουραστεί να τον απασχολώ, εννοείται πάει παιδικό για αυτά κ μετά είναι μέσα στην υπερένταση μέχρι να κοιμηθεί κι αν δε βγούμε. Χάνω πιο εύκολα κ την υπομονή μου!

Από το τέλος προς τα πίσω τα σχόλια σήμερα! Ελεάνα κι εμένα πού και πού παλιμπαιδίζει μια ο ένας μια ο άλλος, νορμάλ το βρίσκω να "χαϊδεύονται" πού και πού, να κάνουν τα μπεμπεδάκια και μου αρέσει κι εμένα πού και πού να τα "χαϊδεύω". Από ζήλια το κάνουν και οι δυο βέβαια, ο Αντρίκος παίζει να θέλει την προσοχή σου, ή απλά να βαριέται ή να μην του πολυαρέσει το φαγητό.

Στο θέμα απασχόλησης, η νο1 απασχόληση εμάς είναι να παίζουν μεταξύ τους! Σωτήριο αλήθεια, μαζί παίζουν με αυτοκινητάκια, μαγειρεύουν στην κουζινούλα τους, τρέχουν και κάνουν αγώνες, παίζουν κρυφτό ή κρύβονται μες στη ντουλάπα και γελάνε, λένε τα δικά τους, πλατσουρίζουν σε μια λεκανίτσα με νερό τα παιχνίδια του μπάνιου, φτιάχνουν παζλ, πυργάκια ή διαστημόπλοια με τουβλάκια, σπίτια από μαξιλάρια (ο γιώργος φτιάχνει και η Αριάνδη τα χαλάει για να λέμε την αλήθεια :tongue: ) ζωγραφίζουν με τις κηρομπογιές τους, ανακατεύονται στα πράγματα της μαμάς και του μπαμπά κ.α. Το πρωί τα πηγαίνει η μαμά μου και στη παιδική χαρά.

Το μεσημέρι τις ώρες κοινής ησυχίας η μικρή κοιμάται και ο Γιώργος κάθεται ήσυχος στο δωμάτιό του, παίζοντας μόνος του. Το απόγευμα ή θα πάμε βόλτα ή θα παίξουν πάλι μαζί, θα παίξουμε και μαζί, με τη μπάλα τους συνήθως ή με κάτι ζωάκια ή με αυτοκινητάκια κάτι σαν θεατρικό παιχνίδι, θα δούμε και παιδικά, θα ακούσουμε παιδικά τραγουδάκια, θα τα βάλω να με βοηθήσουν σε καμιά δουλειά, να αδειάσουμε το πλυντήριο πιάτων, να απλώσουμε ρούχα, να μαζέψουμε τα δωμάτιά τους, τέτοια.

Εμένα που δεν πάνε και παιδικό στις διακοπές που είμαι όλη μέρα μαζί τους δεν ξέρω τι θα έκανα αν δεν είχε ο ένας τον άλλον!

τι εγραψα παραπανω ...οτι το περναμε ελαφρια ???ουφ ...39 η χριστινα ,,,χαζονηστικη ..αντε να δουμε ....ελπιζω μεχρι μεγαλοβδομαδα να κανει το κυκλο του και να γιανουμε

ελεαννα..εμεις αν δεν τις ανακατεψει και πολυ ο αντρας μου ( να τις παιξει εννοω) ..παιζουν μαζι σχετικα καλα ......μετα τις 7μιση , οχτω φοραμε πυτζαμες και διαβαζουμε παραμυθια ....κατα τις 9 κοιμομαστε..

τωρα για το φαγητο ...ειμαστε στη φαση που η μεγαλη θελει ταισμα και η μικρη μονη της ....

ααα...εχω και μια απορια ...να δω εσεις τι λετε στα μικρα ???

εμεις πανατ λεμε ,,,δε χτυπαμε δε σηκωνουμε χερι ..και αποδεδειγμενα δε σηκωνουν σε αλλα παιδια ( καμια φορα μεταξυ τους μονο) ....αποτελεσμα ειναι μπροστα μου να εχουν φαει σπρωξιες και τετοια απο αρκετα παιδικαι , μεγαλυτερα ή μικροτερα ....( πχ...τις αποκριες ...που τσαντιστηκε και ο Γ . η χριστινα ηταν με μελανια στο ματι απο παιχνιδι που πεταξε ο ναηψιος μου 1μιση ετους) ...

αν τις χτυπησει καποιος ..νιαουριζουν θυμωνουν , ερχονται για παραπονα ...αλλα δε σηκωνουν χερι

χθες λοιπον η χριστινα ειπε οτι η φιλη της στο σχολειο την εσπρωξε επιτηδες και επεσε κατω ..ειχε και γρατζουνια στο ποδι ...

της λεει ο πατερας μου :και δεν την επιασες απο το μαλλι???

εγω ειπα στον πατερα μου να σταματησει ....η χριστινα του ειπε :παππου δε λεμε ετσι ....

αλλα μετα σκεφτηκα ....μηπως καποια στιγμη ...θα πρεπει να της το πω και αυτο ...οτι δηλαδη αν σε χτυπησουν ...χτυπα και εσυ ...σπρωξε

την εχω δει σε ουρα να περιμενει με αλλα παιδακια ...να τη σπρωχνουν για να περασουν μπροστα ...εκει να περιμενει , να απελπιζεται και μετα να φευγει

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Η μαμά μου που λέτε για ηλικίες τεκνοποίησης μας έκανε εμένα και τον αδερφό μου στα 25 και στα 27 κι ο μπαμπάς μου ήταν αντίστοιχα 28 και 30 χρονών. Οι γονείς της μαμάς μου την έκαναν μικροί, γύρω στα 20, ενώ οι γονείς του μπαμπά μου άργησαν, η γιαγιά μου ήταν λίγο πριν τα 30 και ο παππούς 40 χρονών. Τον παππού τον έχουμε χάσει φυσικά κι έφυγε και 94 χρονών οπότε πρόλαβε και με πάντρεψε, η γιαγιά βαστάει ακόμα κοντεύει κι αυτή τα 90. Οι άλλοι μου παππούδες είναι 70φεύγα και ακμαιότατοι. Οι εποχές βέβαια έχουν αλλάξει και πλέον σπάνια θα δεις γονείς να τεκνοποιούν στα 20-25. Και τώρα με την κρίση, νομίζω ότι θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο το χάσμα των γενεών.

Κατερίνα δεν ξέρω, δεν έχω βρεθεί ακόμα στη φάση αυτή... Δεν χτυπάμε λέω κι εγώ και μεταξύ τους πράγματι, πέρα από ελάχιστες εξαιρέσεις δεν κάνουν την παραμικρή κίνηση. Άντε κανένα σπρώξιμο ή κανένα μουντάρισμα πιο πολύ από τη μικρή που είναι τσαούσα. Δεν πονάμε τους άλλους, έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το εμπεδώσουν, αλλά και όταν πάνε σχολείο τα ίδια θα τους λέω. Βέβαια εκεί θα αρχίσω και το τροπάρι, δεν αφήνουμε κανένα να μας πονέσει. Έτσι θα προσπαθήσω να τους μάθω και τον τσαμπουκά, να υψώσουν ανάστημα, να φωνάξουν "κάτω τα χέρια σου" ή "δε χτυπάμε" και φυσικά να ζητήσουμε βοήθεια από κάποιον μεγαλύτερο άμα μας βρει κανένας νταής. Όχι να ανταποδίδουν το χτύπημα, αλλά να μάθουν να σταματάνε τον θύτη και να μην τον κάνουν παρέα. Οι τσαμπουκάδες με τέτοιες τακτικές που προσπαθούμε να περάσουμε στο σχολείο (βλ. "τα χέρια δεν είναι για να δέρνουμε" και "οι λέξεις δεν είναι για να πληγώνουμε" ) μένουν μόνοι τους και απομονώνονται από τα άλλα παιδιά, οπότε αναγκάζονται και αλλάζουν μυαλά. Εμείς στο σχολείο μας δεν έχουμε κρούσματα βίας και είναι αυτό αιτία, απομονώνονται από τους άλλους. Δεν τρέφουν την βία, δεν είναι παρατηρητές, δεν μένουν αμέτοχοι, εμπλέκονται υπέρ των θυμάτων και σταματάνε το θύτη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...