Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελεάνα με το καλό να γινεις νονά.Ναι, ρουχάκι θα της παρω και γω που ειναι μικρουλα.

Περιμενω να ξυπνησει ο έρωτας να πάμε καμιά κούνια..εχει ωραια μέρα αν και φυσαει λιγο.

Με ξενυχτάει το βραδυ ο κύριος και μετά το κόβει στον ύπνο ολη μερα και γω κουτουλάω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

ποια καλονοικοκυρα θα μου δωσει λινκ για συνταγη τσουρεκι????

μας εχει παισει οιστορς με τις μικρες ....στα πιο απλα βεβαια ..την προηγουμενη βδομαδα φτιαξαμε τσιζκεικ φραουλα, μπισκοντα και κεικ μπανανα σοκολατα ....

ειμαι στο νετ για συνταγη αλλα δε μπορω να αποφασισω

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

http://parentscafe.gr/showpost.php?p=263534&postcount=13371

Η συνταγή δίνει 6 τσουρέκια. Μείωσε κατά βούληση, εγώ προτείνω βία τη μισή δόση γιατί θα τα εξαφανίσετε ούτως ή άλλως. Μην τα κάνεις όλα γεμιστά, αξίζει και σκέτο να το βουτήξεις στο γάλα!

Εγώ λίγο καλύτερα σήμερα. Χθες πήρα τη διευθύντρια να της πω ότι δεν πάω δουλειά και ήταν με ένα γιατρό παρέα και της είπε να μου πει να πάρω τα primperan, χάπια για τον εμετό. Τα ήξερε και η μάνα μου από το νοσοκομείο... Ο Θεός να τον έχει καλά γιατί δεν σταματούσαν με τπτ οι εμετοί και επειδή δεν είχα πιει ούτε νερό όλη μέρα να μη σας περιγράψω τι μου συνέβαινε... Έχω βέβαια ακόμα άλλα συμπτώματα... τα γνωστά... και ένα μόνιμο φούσκωμα-ανακάτεμα στο στομάχι και μια ατονία, ακόμα νηστική είμαι βέβαια, τσίμπησα λίγο άρτο που έφερε η μαμά μου μια μπουκίτσα και πάλι νιώθω πρησμένη. Χίλιες φορές να ξαναγεννήσω παρά να το ξαναπάθω αυτό το πράμα!

Πάω να ξεραθώ, τα υπόλοιπα που γράψατε παρόλο που δεν κρατιέμαι να μην τα σχολιάσω δεν έχω και το κουράγιο, αν χειριζόμουν καλύτερα το κινητό του Άρη θα τα έγραφα από τον καναπέ, αλλά δεν το έχω ακόμα... :tongue:

ευχαριστω νεκ μου ..περαστικα και παλι ..ωραια η συνταγη , γλυκοκοιταω και αυτα του Παρλιαρου ..μαλλον για το επομενο σκ !!!

το πριμπεραν ειναι αντιεμετικο ..το ξερω ..αφου σε βοηθησε θα συνελθεις ..και θα εισαι και κορμαρα για το Πασχα ....

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα

Νεκ μου πολλά περαστικά σε όλους σας και γρήγορη ανάρρωση φιλενάδα μου!

Οπότε αισθανθείς καλύτερα και έχεις χρόνο παρε με να τα πούμε.

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλε με όλα αυτά που διάβασα για την γαστρεντερίτιδα σκιαχτηκα...βρε Ελ μου τόσες φορές αρρώστησε το παιδί φέτος? Καλά κάτι ξέρει ο Δ που λυσαει να μην το στείλω καθόλου τελικά στον παιδικό...έλεγα τώρα που άνοιξε ο καιρός αλλά και πάλι μετά το ΠΑσχα μην είμαστε κρυωμενοι πασχαλιατικα και θελουμε να πάμε και στο χωριό...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Τα δικά μου τα ίδια...ΣΚ δουλειά...λέω σήμερα να ξεκινήσω πάλι το γυμναστήριο ...καλό μου κάνει...θέλω να πάω και για κάτι ψώνια...μου την έχει βαρεσει και θέλω να πάρω άλλη ηλεκτρική σκούπα και ένα μιξεράκι επιτραπέζια και χειρός...έχετε καμία ιδέα? όχι να ξηλωθουμε κανονικά μέτρια προς φθηνά πράγματα...καμία ιδέα από ΝΕΤ?

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

νομίζω ότι με την κουμπάρα σου θα τα πηγαίναμε πολύ καλά, κι εγώ το σάπιο μήλο θα ήθελα!!!!!!!!!!!!! δε μου αρέσουν τα πολλά πολλά, αφού και ως νύφη δεν ήθελα να μοιάζω με νύφη! εγώ ως κοριτσάκι φόραγα κόκκινο βελούδο, ανατρεπτικό! και αν είχα κοριτσάκι, ή κάποια στιγμή αποκτήσω, αχχχχχχχχχχχχχ!, θα ήθελα πιο χίπικα ή και λίγο vintage κομμάτια

Σπέρες!!!Δεν είχα πάρει χαμπάρι ό,τι γράψατε τόσα βρε γλωσσούδες!!!

Ελεάνα μου δεν μου αρέσουν οι υπερβολές φτερά, πούλιες και τα συναφί αλλά θέλω σικάτα και εντυπωσιακά πράγματα. Το σάπιο μήλο ήταν υπέροχο και πανάκριβο φόρεμα, ολομέταξο, αλλά δεν μου άρεσε για βαφτιστικό!!!

ελέ, να σε ρωτήσω μιας και καπου το ανεφερες, το τζάκι το καθαρίζεις με καποιο συγκεκριμένο απορρυπαντικό? πώς βγαίνει η μαυρίλα?

Ο Σ το καθαρίζει, με μια σκούπα παλιά καθαρίζει τις στάχτες και αυτό ήταν. Δεν βάζουμε κάτι άλλο, δεν ξέρω και αν κάνει κιόλας.

Καλε με όλα αυτά που διάβασα για την γαστρεντερίτιδα σκιαχτηκα...βρε Ελ μου τόσες φορές αρρώστησε το παιδί φέτος? Καλά κάτι ξέρει ο Δ που λυσαει να μην το στείλω καθόλου τελικά στον παιδικό...έλεγα τώρα που άνοιξε ο καιρός αλλά και πάλι μετά το ΠΑσχα μην είμαστε κρυωμενοι πασχαλιατικα και θελουμε να πάμε και στο χωριό...

Για σκούπα θα πρότεινα την miele που έχω και δεν την αλλάζω με τις σκούπες όλου του κόσμου αλλά είπες πως θες φτηνή, αυτή κάνει 300+. Δες στο άμαζον, έχει καλές και οικονομικές.

Ο Μάνος πόσες φορές αρρώστησε???Αν σκεφτείς πως κάθε μήνα είχε 1 φορά πυρετό και έκανε τόσες γαστρεντερίτιδες που έλεγα χθες, μια λαρυγγίτιδα που την γλιτώσαμε, μια ωτίτιδα (την 2η την γλιτώσαμε), έναν σταφυλόκοκκο και άλλες που πέρασε στο πόδι με απλό βήχα...ε τι να σου πω?Δεν θα είναι καμιά 20αριά ως τώρα?Μπορεί να λέω και λίγες!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααααα.

Νυσταζωωωωωωωωωωωωωω.

Θα τον λιώσω,τουλάχιστον το 2ωρο έγινε 3ωρο..ευχομαι σύντομα να επιστρέψουμε στα 5-6ωρα μας..

Εχθες πήγαμε κολυμβητήριο πρώτη μέρα!!

Τέλεια τα πήγε,αλλα ψοφοκοπησε λιγο(είναι ανοικτό),δε πειράζει λέει ο νταντυ να σκληραγωγηθει.

Ελε,εφέτος με τις αρρώστειες σας μουτζωσανε,δεν εξηγείται διαφορετικά.

Τουλάχιστον μάζεψε αντισώματα για τα επόμενα 10 σχολικά έτη.

καλημερα σας !!!

αγγελικη ,,,αγωνιστικους χαιρετισμους !!

με την αγγελικη χθες ουτε νεογεννητο ...6 φορες επεσε απο το κρεβατι της ....

τι θελαμε να βγαλουμε τα καγκελα ???

η χριστινα μου δεν πηγε σχολειο ...ειναι απο χθες με χαζοδεκατα και πονολαιμο ...μεχρι τωρα την περναμε ετσι ελεφρια θα δειξει

ντινακι ..σκουπα πηρα εγω τωρα samsung με καδο http://www.net-electric.gr/catalog/samsung-vcc91e-%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%80%CE%B1-p-11382.html

ειναι πολυ καλη με καδο ...και η προηγουμενη μου samsung ηταν ...

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Kαλημέρα!!!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις απαντήσεις!

Τελικά πήγαμε εχθές το απόγευμα οικογενιακώς στο media market και ψώνισα...σκούπα ήθελα μιά μέτρια σε τιμή γιατί είναι η 3η στα 4,5 χρόνια γάμου που αγοράζω...η πρώτη κορίτσια ήταν και μένα samsung φοβερή στο γάμο μας την πήρε ένας θείος μου...είχε 250 με 300 ε ήλεκτρονική ...μέχρι και κουμπιά στο σωλήνα είχε για να μην σκύβεις...κάποια στιγμή άρχισε να βγαίνουν τα εξαρτήματα...ωραία ήταν ούτε σακούλες είχε ...σκέτο κάδο...μετά πήρα μιά άλλη ε 2 χρόνια άντεξε και τώρα τελικά πήρα μια siemens ωραία είναι και ελπίζω να επιβιώση αυτή!!!!Πήρα και μιξερ και αυτό ωραίο σήμερα λέω σήμερα να το εγκαινιάσω!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Κάλα ο Λ εχθές είχε πολύ πλάκα...μπήκαμε στο μαγαζί και μου λέει...

-Ποιό μαγαζί είναι αυτό?

-Το μιντια μαρκετ Λ

-Οχι βρε μαμά "ο τσάμπας ζεί" είναι...(απο την διαφήμιση του συγκεκριμένου μαγαζιού)!!!

Πήρε και ο Λ το δωράκι του ένα τιμόνι με πετάλια για να οδηγεί!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...