Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

:lol::lol: Πού να έχω ακούσει καλέ εγώ για παιδικές ιώσεις?? Τι σχέση έχω εγώ με παιδιά?? :lol: :lol:

Εεε αυτό θέλω να πω χαρά μου!!!!Έχεις ακούσει μεν, δεν τις έχεις ζήσει δε!!!ΕΥΤΥΧΩΣ!!!

Δλδ ο Μάνος (που πάει πόσους μήνες παιδικό?) χώρια τις άλλες ιώσεις έχει περάσει και 10-12 γαστρεντερίτιδες? Απαπαπαπα! Εμένα όσο κάπως κι αν φαίνεται αυτός ήταν ο νο1 λόγος που δεν τον έστειλα. Οι ιώσεις. Μικρή-μεγάλη συχνότητα δε με απασχόλησε το θέμα, το θέμα μου ήταν να μην ανακατεύουμε αυτές που κουβαλάω εγώ με όσες θα μου κουβαλούσε αυτός. Αν τα έστελνα παιδικό, δεν θα τα έστελνα παιδικό. :lol:

Παιδικό πάει από πέρσι τον Οκτώβρη. Πέρσι έκανε 3-4 γαστρεντερίτιδες, φέτος 5-6. Δεν είναι καθόλου κάπως που δεν τον έστειλες λόγω ιώσεων. Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, οι γονείς γι'αυτό τον λόγο κρατάνε σπίτι τα παιδιά τους και δεν τα στέλνουν!

Mα που λέει ότι ζεις μόνο με ζωμούς?? Αν τη διαβάσεις διεξοδικά θα δεις ότι τρως πάρα πολλές τροφές, ακόμα και τροφές που γενικές οδηγίες αποφυγής π.χ. των γαλακτοκομικών, αποκλείουν. Eίναι τεράστιο κεφάλαιο, για να πεις ότι την κατέχεις πρέπει να πάρεις το βιβλίο και να το ψάξεις διεξοδικά. Υπάρχουν άνθρωποι που αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά θέματα και ψάχνονται πάνω σε αυτά, έχω 2 περιπτώσεις στο σχολείο, εμείς τι να πούμε, αν δεν τραβάς ζόρι, δεν τα μελετάς σε βάθος. Αλλά αυτό που μπορείς να κρατήσεις σε περιπτώσεις που θα έχεις ζόρι, καλή ώρα σαν και αυτές, είναι τουλάχιστον τα τρόφιμα που βοηθάνε στην επούλωση και όσα διαταράσσουν τη χλωρίδα του εντέρου και επιδεινώνουν την κατάσταση.

Σου είπα, δεν το μελέτησα. Είδα κάποιες απαντήσεις που έδινε σε κοπέλες με θέμα αλλεργίας και μου φάνηκαν κάπως. Το κατάλαβα πως έχει βάθος το θέμα. Προτίμησα όμως να ακούσω την παιδογαστρεντερολόγο και αν δεν έβλεπα αποτέλεσμα, θα ασχολιόμουν και με αυτό. Ευτυχώς, δεν χρειάστηκε.

Για την ιστορία ήρθε και η σειρά του Γιώργου να αποκτήσει αντισώματα σε έναν από τους ιούς της γαστρεντερίτιδας, αν δεν είναι 2-3 και είναι χίλιοι δεκατρείς τότε σε μια επόμενη ζωή θα αποκτήσει και ανοσία! :D Γιούπι!!!!!

Να μην ξεχάσω βέβαια και τους χιλιάδες άλλους που κυκλοφορούν... Αναρωτιέμαι αυτό το εμβόλιο της γαστρεντερίτιδας έχει όλους τους ιούς μέσα? Εγώ πάντως 4 μήνες μετά τη 2η δόση του μμρ έπαθα ιλαρά και την πέρασα και κανονικά και με το νόμο, βαριά-βαριά. Εμβόλια, προστασία σου λέει μετά!

Εσύ γαστρεντερίτιδες δεν έχεις περάσει????Και αφού έχεις περάσει γιατί κολλάς ακόμη?Αλήθεια, δεν καταλαβαίνω τι σου κάνει εντύπωση. Τα εμβόλια υπάρχουν για να ενεργοποιείται και να ενδυναμώνεται ο οργανισμός απέναντι σε μικρόβια, όχι για να αποκτάμε ανοσία. Και σχετικός με αυτό είναι και ο θηλασμός ε? Θηλάζουμε και τα παιδάκια μας δεν αρρωσταίνουν τόσο συχνά ή περνάνε πιο ελαφριά τις ιώσεις. Ειδικά στην μικρή που έχει περάσει 50 ιώσεις ως τώρα, το ζω συνέχεια αυτό!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εεε αυτό θέλω να πω χαρά μου!!!!Έχεις ακούσει μεν, δεν τις έχεις ζήσει δε!!!ΕΥΤΥΧΩΣ!!!

Kαλέ αστειευόμουν χθες! Από το 2004 που έπιασα δουλειά κάθε χρόνο τις ζω τις ιώσεις από δίπλα μου, μπροστά μου, δεξιά κι αριστερά μου κι από πάνω μου... και κάθε χρόνο αρρωσταίνω! Δασκάλα είμαι! :lol: Τις 2 χρονιές που δεν αρρώστησα (εκτός από τη βρογχίτιδα στην Αριάδνη στον 8ο) ήταν όταν ήμουν έγκυος και δεν πήγαινα σχολείο. Κατά τα άλλα έχω περάσει ένα σωρό ιώσεις και εκτός από τη φετινή, υπήρξαν άλλες δύο χρονιές που ήμουν ένα τρίμηνο άρρωστη! Χρόνια βρογχίτιδα μου έγραφε η γιατρός, γεμάτα τα βιβλιάρια με φάρμακα, εισπνεόμενα, αντιβιώσεις, κορτιζονούχα σπρέι, σιρόπια. Γίνομαι άνετα γιατρός και φαρμακοποιός! Έχω πάθει βρογχίτιδες, λαρρυγίτιδες, αμυγδαλίτιδες, φαρυγγίτιδες, έχω κολλήσει γρίπη, πρωτάκια είχα όλα τα χρόνια που δούλευα. Πήγαινα σχολείο κι έκλαιγα από τη δύσπνοια, από το βήχα.Πριν να κάνω παιδιά, είχα γιατροπορεύσει ένα σωρό μικράκια και πέρασα δίπλα από παιδικές ασθένειες κι ευτυχώς δεν κόλλησα, ανεμοβλογιά και ιλαρά. Κι ανεμοβλογιά δεν έχω περάσει και δεν έχω κάνει εμβόλιο (τότε δεν υπήρχε) και με είχε βάλει η μάνα μου να κοιμάμαι με τον αδερφό μου όταν την περνούσε αυτή και ο αδερφός μου και πάλι δεν είχα κολλήσει μικρή.

Εσύ γαστρεντερίτιδες δεν έχεις περάσει????Και αφού έχεις περάσει γιατί κολλάς ακόμη?Αλήθεια, δεν καταλαβαίνω τι σου κάνει εντύπωση. Τα εμβόλια υπάρχουν για να ενεργοποιείται και να ενδυναμώνεται ο οργανισμός απέναντι σε μικρόβια, όχι για να αποκτάμε ανοσία. Και σχετικός με αυτό είναι και ο θηλασμός ε? Θηλάζουμε και τα παιδάκια μας δεν αρρωσταίνουν τόσο συχνά ή περνάνε πιο ελαφριά τις ιώσεις. Ειδικά στην μικρή που έχει περάσει 50 ιώσεις ως τώρα, το ζω συνέχεια αυτό!
Έχω περάσει και περνάω ότι υπάρχει και δεν υπάρχει στο αναπνευστικό. Ταυράκι με έκανε η μάνα μου, εκεί έχω ευαισθησία. Η μάνα μου μου λέει ότι με θυμάται μόνιμα να βήχω! Χθες επίτηδες την πήρα τηλέφωνο και τη ρώτησα, μου λέει δε σε θυμάμαι εσένα να έκανες γαστρεντερίτιδες κι εγώ όσο θυμάμαι τον εαυτό μου εμετούς και διάρροιες δεν είχα. Εμετούς μόνο από ταξιδιωτική ναυτία έχω πλούσια εμπειρία. Και δεν κολλάω ακόμα γαστρεντερίτιδα που λες. Εγώ είμαι μια χαρά, τουλάχιστον προς το παρόν γιατί βλέπω ότι είναι πολύ κολλητική οπότε ίσως αύριο-μεθαύριο να έρθει και η σειρά μου, δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά. Κόλλησαν ο Άρης, η μικρή, ο Γιώργος και η μάνα μου και σήμερα το πρωί που μίλησα με τη μαμά μου μου είπε ότι κι ο μπαμπάς μου ανακατεύεται... Αν δεν την περάσω εγώ που δεν έχω περάσει γαστρεντερίτιδες για να έχω ανοσία πώς εξηγείται αυτό??
Ωχ κάτι έκανα λάθος ε?Έχω απαντήσεις και σκέψεις κάτω από τις δικές σου!

Στην παράθεση πρέπει να είναι π.χ το [ QUOTE=female;2013686] στη μέση τα λεγόμενα της Ελευθερίας και στο τέλος το [ /QUOTE]

Αν θέλεις να κόψεις ένα κείμενο σε κομμάτια για να απαντήσεις σε κάθε ένα ξεχωριστά πρέπει να το κάνεις αυτό σε κάθε κομμάτι που θες να παραθέσεις και μετά να γράψεις τα δικά σου σχόλια, κάτω από κάθε κομμάτι. Κάνε μια δοκιμή και θα το καταλάβεις.

Στα δύο παραπάνω quote=female;2013686] και /quote] κλπ τις αριστερές αγκύλες τις πείραξα και τις πήγα μια θέση αριστερά γιατί κατά τη δημοσίευση μου έβγαινε σαν να έκανα κανονική παράθεση. Εσύ θα κάνεις απλά κόπι-πέιστ το κουοτ που ήδη υπάρχει όταν κουοτάρεις το μνμ.

Καλησπέρα!!Τραπέζι έχω απόψε, θα έρθουν οι νονοί της μικρής πρώτη φορά. Ωστόσο θα μιλήσουμε και για την βάφτιστη, το πότε αρχικά να οργανωθουμε σιγά σιγά. Από χώρο θα προτιμήσουμε τον Ιππικό Όμιλο που είχαμε προτιμήσει και στον Μάνο, μας άρεσε και άρεσε πολύ. Ημερομηνία θα βρούμε λέμε, έχει 4-5 χώρους διαθέσιμους και με τόση κρίση πόσοι κάνουν τραπέζι πλέον?

Νεκταρίτσα σε παρέσυρε το μήνυμά μου ε?Αχαχα ναι ρε συ έχεις σαφώς σχέσεις με ιώσεις και με παιδιά αλλά δεν το έχεις ζήσει στα παιδιά σου, αυτό ήθελα να σου πω!Και να μην το ζήσεις ποτέ εύχομαι!!!Όσο για την γαστρεντερίτιδα εύχομαι να την γλιτώσεις!Πριν 4 μήνες την περάσαμε όλοι μες το σπίτι, η μαμά μου, ο μπαμπάς μου-από δίπλα, η αδερφή μου και η κόρες της-από κάτω!Σούπερ ντούπερ μικρόβιο σου λέω. Προσωπικά θυμάμαι από τότε που πήγε ο Μάνος στον παιδικό να έχω περάσει γαστρεντερίτιδα ίσαμε 5 φορές, τις 2 ήμουν έγκυος στην μικρή και οι άλλες 3 φέτος.

Τα αγόρια κοιμούνται, περιμένω να κοιμηθεί και η μικρή να ξαπλώσω λίγο και μετά να μαζέψω λίγο το σπίτι. Αλλά ρε παιδιά εσάς μένει στιγμή καθαρό?Ο μόνος τρόπος να μην το λερώσουν είναι να το τακτοποιήσω 5 λεπτά πριν χτυπήσουν το κουδούνι οι καλεσμένοι!!!Τζάμια έκανε το πρωί και τράβηξα κουρτίνες για να μην αφήσουν πάλι τα αποτυπώματά τους. Ένα μιλφέιγ έφτιαξα, νέα συνταγή για να δούμε...Τα φαγητά πιο μετά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Bοnjούρια,

τι κάνετε?

Νεκ,ξερνάτε οικογενειακως? ποπο ρε συ, δε τη γλιτώσατε τελικα έτσι?

περαστικούλια μωρε..να περάσει γρηγορα.

Ελε, ναι για πες, τι εγινε με τους νονούς?!!

Θελω βοήθειαααα, τι παίρνω στη βαφτιστήρα μου για Πάσχα? ειναι 8 μηνων.

Λεω ρουχάκια να της παρω αφου παπουτσια δεν φοράει ακομη.

Βελουδιτσα, τι ωραια φτιάξατε?

Καλησπέρα κοπελιές, άλλες απούσες?

Νεκτ τι κάνεις βρε ψυχή?Σε ριξε κάτω το άτιμο το μικρόβιο?Δεν μελετάς και πράμα άλλο λέω γω μπας και πιάσεις κανά φράγκο?Περαστικούλια σου και γρήγορη ανάρρωση!

Αγγελικούλα ρουχαλάκια και ένα παιχνιδάκι, τι άλλο?Λαμπάδα δεν κάνει επειδή είναι αβάφτιστη άντε και ένα σοκολατένιο αυγό για το καλό.

Εμείς που λέτε όλα καλά. Η μικρή την αγάπησε ενώ η ίδια μόλις ήρθε έκατσε κάτω στο πάτωμα μαζί της και παίζανε. Γενικά κάθε που θα έρθουν τα παιδιά έτσι το κάνουν και το έκαναν και με τον Μάνο και όταν ακούσει πως θα έρθει ο Βαγγέλης με την Αγγελική (το όνομα της νονάς) λάμπουν τα ματάκια του από χαρά!

Μας ρώτησε αν θέλουμε να το βαφτίσει ο κουμπάρος μιας και μας πάντερεψε και τον ξέρουμε περισσότερα χρόνια, ωστόσο εγώ της είπα πως δεν μας πειράζει-όπως θέλουν αυτοί και μάλιστα με τον Β. υπάρχει ήδη συγγένεια εφόσον μας πάντρεψε. Της πρότεινα αν θέλει να το βαφτίσουν μαζί και ήταν κατηγορηματική 'θέλω να είμαι η μοναδική νονά'. Αχαχα οκ λέω, έχει πάρει σοβαρά τον ρόλο της.

Το θέμα της ημερομηνίας ήταν γιατί θέλουν να πάνε γαμήλιο ταξίδι αλλά το βλέπουν για Ιούνιο ή και Μάιο αν βρουν, οπότε Ιούλιος-Αύγουστος που προτιμώ εγώ είναι ελεύθεροι μήνες.

Μου έδωσε το ελεύθερο να πάω να κοιτάξω εγώ για βαφτιστικά και εφόσον καταλήξω σε 2-3 μαγαζιά να πάμε και μαζί, θέλω να αρέσουν κυρίως σε σένα και μετά σε μένα μου είπε. Για το οικονομικό μου είπε δεν υπάρχει θέμα, πράξε όπως νομίζεις δεν βάζω όριο στα έξοδα. Με ρώτησε κι αν θέλω λευκόχρυστο τον σταυρό ή χρυσό και μου είπε σε ό,τι χρειαστώ να της το πω γιατί είναι πρωτάρα και δεν ξέρει. Συνεννοήσιμη γενικώς, ταιριάζουν και τα γούστα μας οπότε δεν νομίζω να έχουμε θέματα.

Με προβλημάτισε λίγο ό,τι θα πρέπει εγώ να κοιτάξω για βαφτιστικά, θα προτιμούσα να το κάνει εκεί και εφόσον καταλήξει να τα δούμε μαζί αλλά επέμενε.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημερα,

ΣΕΡΝΟΜΑΙ!!!!!!!!!!

Αχ, τι θα κανω,ουτε νεογεννητο να χα...

απιστευτο αυτο που κανει.

Απο οταν αρρωστησε που ξυπναγε μια απο το βήχα και μια απο τη μύξα, ε του μεινε τωρα και ξυπνάει καθε 2ωρο!

Εχθες δλδ ειχαμε, 11-1-3-5-7! μου ερχοταν να κλαψω, αφου δεν αντεξα στο τέλος και τον εβαλα στο κρεββατι μας,πεταξα και το βυζι εξω και τον ειχα κει.

Ημαρτον.....

Πως θα γινει να επανελθει στο παλιο προγραμμα οεο?

Κάποια κάποια με μάτιαξε.....ονοματα δε λέμε Σοφια ετσι??!!!χαχαχαχα

Ελε και η δικη μας η νονά ετσι θελει,να πηγαινουμε μαζι, βρε χρυση μου λεω, παρε οτι θες, οχι αυτη επιμένει!!

Το κοριτσακι που θα βαφτισω εγω θα παω να κοιταξω και θα την παρω μαζι στην τελευταια βολτα την κουμπάρα να κάνει την τελικη επιλογη αν θελει.

Αν και μενα προσωπικά θα μου αρεσε να διαλέξω εγω αποκλειστικά τα βαφτιστικά!

Αφου εγω το βαφτιζω μωρε,γιατι να μην του παρω οτι μου αρεσει?Ενταξει πιστευω οτι εχω ωραιο γουστο!χιχιχιχι

Αν και η κοπελα δε μου ειπε τιποτα, μου λεει να παρω οτι θελω, αλλά ξερω γω..νιωθω κ μια ανασφάλεια.

Χαλιά βγάλαμε??Μας δουλεύεις σύμπι Δευτεριάτικα???Αν δεν είχαμε καθαρίσει το τζάκι θα το ανάβαμε χθες και προχθές και παρά προχθές.

Καλημέραααα καλή εβδομάδαααα!

Συνήθισε ο έρωτας να ξυπνάει ε?Ε σε καμιά βδομάδα θα έχει στρώσει!!!

Ρε συ η νονά δεν θέλει να πάμε μαζί καν, να πάω μόνη μου θέλει!Βρε να έρθεις και εσύ της λέω, όχιιιιι να πας εσύ σε όσα μαγαζιά θες και αφού καταλήξει σε 2-3 πάμε μαζί. Να σου πω νομίζω πως η βάφτιση πρέπει να γίνεται σαφώς σε συννενόηση αλλά τα βαφτιστικά πρέπει να έχουν την πινελιά της νονάς σίγουρα.

Όσο για το γούστο που λες, μπορεί να έχεις ωραίο εσύ, ωραίο και η μαμά αλλά να διαφέρουν!

Όταν βάφτισα εγώ την Κατερίνα είχα μεγάλο θέμα με την Μαρία. Αυτή κοίταζε τα τελείως απλά, έτσι είναι γενικώς και επάνω της. Μια μέρα μου λέει βρήκα τέλειο βαφτιστικό φορεματάκι...ωχ λέω...άντε να πάμε να δούμε...πάμε και είχε διαλέξει ένα πράσινο σε σάπιο μήλο, με μια ροζ κορδέλα στην μέση...εντελώς απλό...της λέω μήπως κάτι του λείπει???Και εν πάσει περιπτώση θέλω το παιδί να είναι σαν νυφούλα, όχι σαν μηλιά!!!!Τελικά της λέω θα διαλέξω εγώ και θα σε φωνάξω.Αχαχα κολλητές ήμασταν και είμαστε οπότε υπήρχε το θάρρος! Ευτυχώς της άρεσε τελικά το φορεματάκι που πήραμε, εννοείται το είδε και επέλεξε ανάμεσα σε 3-4 πριν το κλείσω αλλά αν την άφηνα θα μασταν για τα πανηγύρια!

Τελικά εκείνο το σάπιο μήλο το πήρα σαν Χριστουγεννιάτικο δώρο να της φύγει το ντέρτι:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα σας!!!καλη βδομαδα

πολλα περαστικα νεκ ...

οργανωνετε βαφτισεις και πολυ μου αρεσει !!με το καλο !

εμεις καλο σκ ειχαμε ...σαββατο βραδυ βγηκαμε ζευγαρακια ειδαμε το caveman , πολυ γελιο , κυριακη βολτα ν. μακρη με τα μικρα για καφε και παραλια ...

κυριακη απογευμα δουλειες..εκανα χαλι κουζινας, και εβγαλα και τα χαλακια απο το δικο μας δωματιο ...τα υπολοιπα νομιζω μετα το πασχα..σκεφτομαι μηπως τα αφησω για λιγες μερες..μετα το πασχα στο χωριο και κανω και καμια δουλεια ..θα δειξει ...

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

καλημέρα, αχ δεν προλαβαίνω να σας διαβάσώ, έχω δουλειές με φούντες, και λέτε ωραία πράγματα, νεκ και ελε, πολύ ψαγμένα, εγώ χωριό, δεν ψάχνω και πολύ τα ιατρικά, στρουθοκαμηλίζω!!!!!! θα σας στείλω τον γ. που το έχει μεράκι να τα πείτε!

τα νέα μας επιγραμματικά, βαφτίζω μωράκι τον Ιούνιο!!!!!!!!!!!!!!! ήθελα να το προτείνω στο φίλη μου, αλλά πίστευα και λόγω παλαιότερων επιλογών ότι θα ήθελε κάποιο συγγενή, τελικά με πρόλαβε εκείνη, το οικονομικό είναι λίγο το ζόρι, αλλά θα τα καταφέρουμε, δεν είναι και λίγο πράγμα και στους καλούς φίλους πώς να αρνηθείς

το μόνο αρνητικό είναι ότι τη μέρα που κλείσανε βαφτίζει και μια άλλη φίλη το μωράκι της, και νονά είναι μία τρίτη φίλη μας που μένει μόνιμα αμερική και θα έρθει μόνο για τη βάφτιση και ήθελα να τις δω

έχω ψάξιμο, πρότζεκτ!

επίσης χθες είχα μια αναπάντεχη συναντηση με την Κλεό, τη Ζωίτσα κι από μακριά, γιατί ο δικός μου βιαζόταν, τη Δαναούλα! στη Βούλα, στην παιδική χαρά, εμείς φεύγαμε, είπαμε λίγο βιαστικά τα νέα μας, η Ζωίτσα κυρία, πολύ χάρηκα, έχουμε καιρό να κάνουμε κάτι, για να οργανωνομαστε!

νεκ οι συμβουλές έπιασαν τόπο, βέβαια δεν πήγαμε στην ώρα μας, αλλά σιγά σιγά θα μπούμε ξανά σε ρυθμό, βέβαια, έρχονται και οι διακοπές, οπότε πάλι δύσκολα

Χαλιά βγάλαμε??Μας δουλεύεις σύμπι Δευτεριάτικα???Αν δεν είχαμε καθαρίσει το τζάκι θα το ανάβαμε χθες και προχθές και παρά προχθές.

Καλημέραααα καλή εβδομάδαααα!

Συνήθισε ο έρωτας να ξυπνάει ε?Ε σε καμιά βδομάδα θα έχει στρώσει!!!

Ρε συ η νονά δεν θέλει να πάμε μαζί καν, να πάω μόνη μου θέλει!Βρε να έρθεις και εσύ της λέω, όχιιιιι να πας εσύ σε όσα μαγαζιά θες και αφού καταλήξει σε 2-3 πάμε μαζί. Να σου πω νομίζω πως η βάφτιση πρέπει να γίνεται σαφώς σε συννενόηση αλλά τα βαφτιστικά πρέπει να έχουν την πινελιά της νονάς σίγουρα.

Όσο για το γούστο που λες, μπορεί να έχεις ωραίο εσύ, ωραίο και η μαμά αλλά να διαφέρουν!

Όταν βάφτισα εγώ την Κατερίνα είχα μεγάλο θέμα με την Μαρία. Αυτή κοίταζε τα τελείως απλά, έτσι είναι γενικώς και επάνω της. Μια μέρα μου λέει βρήκα τέλειο βαφτιστικό φορεματάκι...ωχ λέω...άντε να πάμε να δούμε...πάμε και είχε διαλέξει ένα πράσινο σε σάπιο μήλο, με μια ροζ κορδέλα στην μέση...εντελώς απλό...της λέω μήπως κάτι του λείπει???Και εν πάσει περιπτώση θέλω το παιδί να είναι σαν νυφούλα, όχι σαν μηλιά!!!!Τελικά της λέω θα διαλέξω εγώ και θα σε φωνάξω.Αχαχα κολλητές ήμασταν και είμαστε οπότε υπήρχε το θάρρος! Ευτυχώς της άρεσε τελικά το φορεματάκι που πήραμε, εννοείται το είδε και επέλεξε ανάμεσα σε 3-4 πριν το κλείσω αλλά αν την άφηνα θα μασταν για τα πανηγύρια!

Τελικά εκείνο το σάπιο μήλο το πήρα σαν Χριστουγεννιάτικο δώρο να της φύγει το ντέρτι:)

νομίζω ότι με την κουμπάρα σου θα τα πηγαίναμε πολύ καλά, κι εγώ το σάπιο μήλο θα ήθελα!!!!!!!!!!!!! δε μου αρέσουν τα πολλά πολλά, αφού και ως νύφη δεν ήθελα να μοιάζω με νύφη! εγώ ως κοριτσάκι φόραγα κόκκινο βελούδο, ανατρεπτικό! και αν είχα κοριτσάκι, ή κάποια στιγμή αποκτήσω, αχχχχχχχχχχχχχ!, θα ήθελα πιο χίπικα ή και λίγο vintage κομμάτια

εγώ που έκλεισα την κουμπαριά πρέπει να πάρω κάτι για το μωράκι για Πάσχα, έτσι δεν είναι? αλλά είναι πολύ μωράκι, στη βάφτιση θα είναι 7 μηνων παρά κάτι μέρες, μάλλον ρουχαλάκι δεν είναι καλό?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...