Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα ! Εντάξει άλλο αυτό είναι παρεμβατικό, διαφέρει από την διαγνωστική υστεροσκοπηση. Προφανώς μόνο με μέθη αυτά.

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Όταν σου παίρνει το δείγμα νιώθεις κάποια παραπάνω ενόχληση απ’οτι νιώθεις στο ΠΑΠ.
      Ο γιατρός ο ίδιος σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Προφανώς αν σε αγχώνει και δε νιώθεις καλά, ρώτησε αν γίνεται να το κάνεις στη μονάδα και όχι στο ιατρείο για να σου κάνει μέθη.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εδώ ο καλός παιδίατρος!!!Η εμπειρία με χει κάνει σούπερ πια!

Νεκτ...η γαστρεντερίτιδα μπορεί να κάνει πυρετό λένε, σε εμάς σπάνια μην σου πω ποτέ δεν έχει κάνει. Εκδηλώνεται με διάρροια ή και εμετό και είναι ένα μικρόβιο που μεταδίδεται πάρα πάρα πολύ εύκολα, εξού και είναι από τα συνηθέστερα.

Καλή ενυδάτωση, επίσης αλμόρα ηλεκτρολύτες θα έδινα, δεν σου είπε κάτι η παιδίατρος?

Κοτοπουλάκι με ρυζάκι ή φιδέ κάνει θαύματα αν μπορεί να φάει. Πάντως λένε πως η θεραπεία του ιού είναι η αφαγία. Ο ιός τρέφεται με τις τροφές, αν μείνει νηστικός πεθαίνει!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα

Βόλτα με την αδερφή μου και τον μικρο μέχρι την Βαρκιζα σήμερα...μέχρι το Λαύριο φτάσαμε εχθές....καλά ήταν ζέστη και ήλιο χορτάσαμε ...το μικρό μου λίγο γκρινιάρικο ήταν όχι αυτό και όχι το άλλο...πήρα πριν λίγο τον γυναικολογο μου...δεν θα χρειαστεί τίποτα άλλο μου είπε...η τελευταία χωριακή ήταν σχεδόν μηδενική...ένα τεστ παπ με τα την επόμενη περίοδο θα κάνω...να βάλεις μπρος αμέσως μου είπε και γέλασε...καταπληκτικός άνθρωπος και χαίρομαι μέσα στην ατυχία μου που τον βρήκα...αυτός καλά τα λέει αλλά εγω λέω να περιμένω λίγο...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Τι κάνετε κορίτσια? Ντίνα μου όλα καλά?? Ενός κακού μύρια έπονται δεν το ξέρεις??

Εγώ στο τρέξιμο προβλέπω πάλι... τι το μελέταγα χθες, σήμερα το πρωί ξύπνησε με εμετούς το μικράκι μου. Δεν έχει βάλει τπτ στο στόμα της από χθες το βράδυ, ακόμα και με λίγο νεράκι κάνει εμετό. Τώρα κοιμάται το καημενάκι μου, όταν ξυπνήσει ελπίζω να κρατήσει λίγο νεράκι που θα της δώσω. Πήρα τη γιατρό μου είπε γαστρεντερίτιδα (χαίρω πολύ!) και να της δώσω νερό μόνο 2 ώρες μετά τον τελευταίο εμετό... Αφυδάτωση θα μου πάθει στο τέλος, αλλά δεν γίνεται αλλιώς, αφού νωρίτερα μου το βγάζει. Όσες το έχετε ξαναπεράσει δώστε μου τα φώτα σας σας παρακαλώ... διαβάζω στο νετ διάφορα, άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος. Η μικρή δεν έχει πυρετό. Εσείς τι κάνετε σε τέτοιες περιπτώσεις.... όποια συμβουλή ή βοήθεια, γιατροσόφι κλπ. καλοδεχούμενα. Θα ακολουθήσει και διάρροια για τη μικρή?? Θα κολλήσει κι ο Γιώργος, να μην ελπίζω ότι θα τη γλιτώσει δλδ??

Ωστόσο κι ο μπαμπάς με πυρετό και αδιαθεσία, επίσης νηστικός χωρίς να έχει κάνει εμετό, μάλλον στα προεόρτια είναι αυτός... μας βλέπω στο τέλος να το περνάμε οικογενειακώς!

Περαστικά στη μικρούλα φιλενάδα....

Και μένα ο παιδίατρος σε τέτοιες περιπτώσεις μου έχει πει 2 με 2,5 ώρες μετά τον τελευταίο εμετος νεράκι και αυτό σιγά σιγά...τα υπόλοιπα αργότερα....

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Γεια σας και πάλι! Ξύπνησε προ ολίγου η μικρή, τον τελευταίο εμετό τον έκανε 1:30 το μεσημέρι. Ήπιε μια γουλιά νερό με αλμόρα (μου το είπε η παιδίατρος να το πάρω) και ζήτησε να φάει, καλά την είδα κι αφού είχαν περάσει και 4 ώρες από τον τελευταίο εμετό της έδωσα κι έφαγε σχεδόν μία μικρή φρυγανίτσα. Άμα δεν της αρέσει αυτό το νερό με το αλμόρα, πειράζει να δίνω εγώ σκέτο νερό ή έστω να το αραιώσω κι άλλο? Γιατί ήπιε και μια δόση ο Άρης που δεν μπορούσε να πίνει νερό γιατί ένιωθε ναυτία και μου είπε ότι είναι πολύ γλυκό.

Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι η αφαγία, γιατί μιλάμε για την Αριάδνη! Αυτή με το που ξύπνησε ζήτησε τυρί! :lol:

Και το πολύ κολλητική με ανησυχεί...

Διαφημίσεις

Νεκτ και λίγο αλμόρα να πιει κάνει δουλειά. Μια φορά όλη και όλη έδωσα στον Μάνο, εκεί το παίδευε όλη μέρα και ήπιε όσο ήπιε. Και να το αραιώσεις δεν πειράζει, έτσι μου είχε πει ο παλιός παιδίατρος δηλαδή.

Βράσε της λίγο κοτοπουλάκι με ρυζάκι ή μακαρονάκι για πιο βράδυ και μην ανησυχείς για την αφαγία. Άμα γίνει καλά θα αναπληρώσει!

Ντίνα σε λίγο καιρό θα νιώσεις έτοιμη, θα το δεις-μην αφήσεις καιρό, θα νιώσεις καλύτερα μόλις έρθει κάτι καινούργιο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Πάλι εδώ! Η μικρή δεν ξανάκανε εμετό αλλά είχε τάση ανά διαστήματα, πήγαινε και την έβγαζε πάνω από τη λεκάνη η καημένη. Απτόητη από την άλλη, ζήτησε τοστ, τούρτα (θυμήθηκε φαίνεται τα γενέθλια του μπαμπά της) και άλλα διάφορα. Από το μεσημέρι είχα κάνει εγώ κοτόσουπα με αστεράκι κι είχα λιώσει και λίγη πατατούλα-καρότο μέσα, να μην είναι εντελώς νερόβραστη να φάει κι ο μπαμπάς μας κι έφαγε το απόγευμα η μικρή 2-3 κουταλάκια του γλυκού. Στο σύνολο, δύο φρυγανιές, 2-3 κουταλιές αστεράκι και μερικές γουλίτσες νεράκι και νερό με αλμόρα.

Η νύχτα αβέβαιη και η αυριανή μέρα προβλέπεται δύσκολη... Κόλλησε και η μανούλα μου βλέπετε και θα μείνει με τα παιδιά ο Άρης ο οποίος ζήτησε άδεια γιατί παλεύει με επίμονο πυρετό και ζαλάδα-ναυτία ο καημενούλης. Αλλά και να ερχόταν ένα τρίτο κρούσμα μες στο σπίτι (βλ. μάνα μου) που μιλήσαμε στο τηλέφωνο κι έχει ναυτία, διάρροια και ρίγη οπότε μάλλον θα ανεβάσει και πυρετό καλιά να μας λείπει!

Εφιαλτικό σενάριο να κολλήσουμε και όλοι οι υπόλοιποι! Άφησα λόγω της περίστασης τα οικολογικά μου απορρυπαντικά σε μιαν άκρη γιατί μου τέλειωσε και το έλαιο τεϊόδεντρου και πάει η απολυμαντική μου δύναμη και πετάχτηκα σμ και πήρα χλωρίνη, ντετόλ, οινόπνευμα και μαντηλάκια αντισηπτικά και έκανα όλο το σπίτι! Κουζίνες, μπάνια, επιφάνειες, διακόπτες, πόμολα, έβαλα 3 πλυντήρια τα ρούχα, κουβέρτες, πετσέτες, σεντόνια, πιτζάμες που λέρωσε η μικρή και πλακώνομαι σε φυτικά μέτρα πρόληψης. Άντε να δούμε....αν και νιώθω κι εγώ κάπως το σύστημα όλο εκεί μέσα...

Το άγχος μου είναι η νύχτα... μου έβαλε η μάνα μου στο κεφάλι την ιδέα της αναρρόφησης γμ την τρέλα μου και πώς να ησυχάσω εγώ τώρα... μου λέτε??

Νεκτ μου μην την αφήσεις μοναχούλα. Αν μπορείς κοιμήσου μαζί της ή κάπου κοντά της τελοσπάντων. Αλλιώς πάρτην δίπλα σου μα για ένα βράδυ δεν θα κακομάθει το παιδί. Προέχει η ασφάλειά του.

Τις προάλλες έκανε ο Μάνος εμετό στον ύπνο του και τα χρειάστηκα!Ξύπνησε βέβαια και τα έβγαλε καθιστός αλλά όσο να πεις σκιάζεσαι.

Αυτή την ίωση πέρασα και εγώ. Δεν θυμάστε που νόμιζα πως είμαι έγκυος?6 μέρες με κράτησε έτσι, μαραθώνια ίωση!

Περαστικά της, και στον μπαμπά σας και στην μαμά σου. Εγώ πάλι έχω γαιδουρέψει και δεν κρατάω παραπάνω κανόνες υγιεινής. Όταν η μικρή είχε πυρετό την προηγούμενη εβδομάδα ο Μάνος έπινε από το ποτήρι της νερό, την αγκάλιαζε, την φιλούσε. Ενίσχυση ανοσοποιητικού σκέφτομαι, τι να κάνουμε?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Νεκτ μου μην την αφήσεις μοναχούλα. Αν μπορείς κοιμήσου μαζί της ή κάπου κοντά της τελοσπάντων. Αλλιώς πάρτην δίπλα σου μα για ένα βράδυ δεν θα κακομάθει το παιδί. Προέχει η ασφάλειά του.

Τις προάλλες έκανε ο Μάνος εμετό στον ύπνο του και τα χρειάστηκα!Ξύπνησε βέβαια και τα έβγαλε καθιστός αλλά όσο να πεις σκιάζεσαι.

Αυτή την ίωση πέρασα και εγώ. Δεν θυμάστε που νόμιζα πως είμαι έγκυος?6 μέρες με κράτησε έτσι, μαραθώνια ίωση!

Περαστικά της, και στον μπαμπά σας και στην μαμά σου. Εγώ πάλι έχω γαιδουρέψει και δεν κρατάω παραπάνω κανόνες υγιεινής. Όταν η μικρή είχε πυρετό την προηγούμενη εβδομάδα ο Μάνος έπινε από το ποτήρι της νερό, την αγκάλιαζε, την φιλούσε. Ενίσχυση ανοσοποιητικού σκέφτομαι, τι να κάνουμε?

Τελικά καλά πέρασε το βράδυ η μικρή, ξύπνησε μόνο από έναν δυνατό ήχο, κάτι έπεσε του αδερφού μου από κάτω και έκανε πολλή φασαρία και με φώναξε επειδή τρόμαξε. Ξανακοιμήθηκε γρήγορα όμως, αφού έλεγξα τη θερμοκρασία της. Ο μπαμπάς είχε κοιμηθεί στον καναπέ για να μη με κολλήσει λέει. Ευτυχώς που είναι πολύ φαρδύς και άνετος γιατί θα είχα τύψεις που τον άφησα να το κάνει. Το βράδυ τον άγγιξα και πρέπει να είχε πυρετό. Σήμερα πάντως είναι καλύτερα και οι δυο τους, δεν έχουν και πολλή όρεξη βέβαια. Η μαμά μου χάλια, έχει όλα τα συμπτώματα μαζί. Ελπίζω να γιάνει γρήγορα, τουλάχιστον μεσολαβεί σκ...

Σχετικά με τους κανόνες υγιεινής στα του αναπνευστικού δεν με νοιάζει αλλά τώρα επειδή έχει πέσει το μισό σχολείο κάτω (σήμερα έλειπαν τα μισά πρωτάκια, πολλά τριτάκια, πολλά ξέμπαρκα από εδώ κι από εκεί και από το τμήμα μου 4 παιδιά) οπότε διαπίστωσα ότι ισχύουν απόλυτα τα όσα διάβαζα ότι είναι εξαιρετικά λέει κολλητικός ο ιός και επιβιώνει για εβδομάδες (!!!) σε χέρια και επιφάνειες, δεν έχω καμία όρεξη να έχω άρρωστα τα παιδιά, άντρα, μαμά και να κολλήσω κι εγώ. Ποιος θα φροντίζει ποιον μετά? Ο Άρης δεν άντεχε να σηκωθεί από το κρεβάτι, είχε ζαλάδες και τάσεις λιποθυμίας (και δε μιλάμε για κανέναν μυγιάγγιχτο γιατί έχει κάνει 2 εγχειρήσεις και αμέσως σηκωνόταν από το κρεβάτι και ποτέ δεν επιβάρυνε κανέναν, ούτε γκρίνιαξε), να τα έχω κι εγώ πώς θα φροντίζω τα παιδιά τουλάχιστον? Μου φτάνει η δικιά μου η ίωση, η μύτη και ο βήχας μου, να μου λείπει κι η γαστρεντερίτιδα. Και δεν θέλω να παίρνω αναρρωτικές να λείπω από τη δουλειά γιατί είναι τέτοια η φύση της, που επιβαρύνονται πολλά άτομα και τα παιδιά και οι συνάδελφοι. Γι'αυτό στο μέτρο του δυνατού προσπαθώ να μην αρρωσταίνω, προσέχοντας όσο μπορώ. Θέλοντας και μη πάντως, τα παιδιά παίρνουν αντισώματα μιας και τους κουβαλάω τα πάντα στο σπίτι όπως έχετε διαπιστώσει.

Επίσης κυκλοφορεί και ένας ιός που χτυπάει κατευθείαν στον πνεύμονα χωρίς άλλα συμπτώματα, στο σχολείο μας ακόμα δεν ήρθε, είναι σε άλλα διπλανά και σε ένα κοντινό νήπιο. Αν μας έρθει θα μπαίνω στον κλίβανο πριν να μπω στο σπίτι!:tongue:

Το αδερφάκι ενός περυσινού μαθητή μου που πάει νήπιο είναι 8 μέρες τώρα στο νοσοκομείο με την πνευμονία και ο μπαμπάς του χθες μου είπε ότι γίνεται χαμός από τέτοια στο νοσοκομείο, γεμάτο! Να μου λείπουν και τα αντισώματα και τα νοσοκομεία!

Κι έχω θυμώσει και με τη μαμά του μαθητή μου που προχθές ξερνοβολούσε και χθες το πρωί που έφερε τη μικρή της κόρη μας έλεγε ότι ήταν λέει με διάρροιες και πυρετούς κλπ και σήμερα μας τον έστειλε στο σχολείο. Κράτα το μια μέρα παραπάνω μα Παρασκευή είναι να αναρρώσει το παιδί μόνο το στέλνεις με το που σηκώθηκε να συνεχίζει να μεταδίδει τον ιό που δεν θα τον έχει καταπολεμήσει ακόμα ο οργανισμός. Ο Παπαβέντσης και άλλα σάιτ λένε 2 μέρες μετά το τελευταίο επεισόδιο να επιστρέψει το παιδί σχολείο. Κι αυτό ήρθε σχεδόν αμέσως! Η αδερφούλα του δεν τη γλίτωσε λέει...

Διαφημίσεις

Νεκτ αυτός ο τελευταίος ιός που αναφέρεις με οδήγησε σήμερα στην παιδίατρο, η βρογχοπνευμονία που έλεγα τις προάλλες. Ο Μάνος είχε λίγο βήχα, χθες βράδυ έβηχε για 1 ώρα και στον ύπνο του και σήμερα τον πήγα παιδίατρο. Ευτυχώς είναι καθαρός, ξαλάφρωσα κιόλας γιατί μεσολαβεί ΣΚ και δεν θα μπορούσα να ζω με την αγωνία μην έχει κάτι τέτοιο το παιδί. Υπερβολική με φωνάζει η μάνα μου, πληρώνω τσάμπα επισκέψεις στην παιδίατρο λέει. Ε καλλιά να πηγαίνω και να μαστε καλά παρά να μην είμαστε!

Μπράβο που είναι καλύτερα μπαμπάς και κόρη. Και εγώ αφήνω 2-3 μέρες τουλάχιστον να περάσουν για να τον στείλω παιδικό. Αν δε είναι Πέμπτη πχ. που αναρρώνει θα πάει σίγουρα από Δευτέρα. Εκτός του ό,τι κολλάει άλλα παιδάκια, μετά από 1 ίωση κολλάει και αυτός εύκολα στο καπάκι.

Μόλις ελαφρώσαμε λίγο από τις ιώσεις, τσίμπησε 1 κιλάκι ο Μάνος. Ο καημένος, με τόσα που πέρασε φέτος, είχε μείνει λίγο στάσιμος αλλά ευτυχώς ανάκαμψε. Ελπίζω και το καλοκαίρι να βοηθήσει.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Νεκτ αυτός ο τελευταίος ιός που αναφέρεις με οδήγησε σήμερα στην παιδίατρο, η βρογχοπνευμονία που έλεγα τις προάλλες. Ο Μάνος είχε λίγο βήχα, χθες βράδυ έβηχε για 1 ώρα και στον ύπνο του και σήμερα τον πήγα παιδίατρο. Ευτυχώς είναι καθαρός, ξαλάφρωσα κιόλας γιατί μεσολαβεί ΣΚ και δεν θα μπορούσα να ζω με την αγωνία μην έχει κάτι τέτοιο το παιδί. Υπερβολική με φωνάζει η μάνα μου, πληρώνω τσάμπα επισκέψεις στην παιδίατρο λέει. Ε καλλιά να πηγαίνω και να μαστε καλά παρά να μην είμαστε!

Μπράβο που είναι καλύτερα μπαμπάς και κόρη. Και εγώ αφήνω 2-3 μέρες τουλάχιστον να περάσουν για να τον στείλω παιδικό. Αν δε είναι Πέμπτη πχ. που αναρρώνει θα πάει σίγουρα από Δευτέρα. Εκτός του ό,τι κολλάει άλλα παιδάκια, μετά από 1 ίωση κολλάει και αυτός εύκολα στο καπάκι.

Μόλις ελαφρώσαμε λίγο από τις ιώσεις, τσίμπησε 1 κιλάκι ο Μάνος. Ο καημένος, με τόσα που πέρασε φέτος, είχε μείνει λίγο στάσιμος αλλά ευτυχώς ανάκαμψε. Ελπίζω και το καλοκαίρι να βοηθήσει.

Καλέ μια χαρά τον κόβω τον Μάνο στο σουλούπι, δεν έχεις λόγο να το σκέφτεσαι, εξάλλου σε αυτές τις ηλικίες παίρνουν λίγο βάρος. Ντα ήθελα να στο πω χθες που μου έγραφες να μην ανησυχώ κι ότι θα ανακάμψει η μικρή μετά την ίωση, ότι εμένα με ανησυχούσε τυχόν αφυδάτωση και πώς θα την κρατήσω μακριά από το φαΐ ή να δίνω στα κρυφά στο Γιώργο για να μη ζηλέψει! :lol: Αλλιώς ανάγκη δεν έχει αυτή, σαν και τον δικό σου!

Καλα Νεκ σκιάχτηκα με αυτα που διαβασα...

ο Χριστός και η Παναγία....

μονο στην Κρητη ειναι αυτοι οι ιοι ρε κοριτσια? δεν εχω ακουσει τιποτα για εδω, μονο φαρυγγίτιδες ακουω παντου.

Εμεις σχολείο μετα το Πάσχα...με πηρε και η δασκάλα της εχθες να ρωτησει που χαθηκαμε! Ε, της λεω, σας λειψαμε? χαχαχ αρρωστειες..

Μολις εφτιαξα ενα κέικ και μου βγηκε κ@ραμαλακία και χαλασα ενα σωρο υλικά και εχω εκνευριστεί αφάνταστα.τι το θελα παλι μου λετε?

Ελεγα να κανω αυτο της Σοφιας απο δίπλα αλλά ειδα ενα καινουριο στο site της Αργυρως και το λιγουρευτηκα και βγηκε λάσπη.Μου ερχεται να το πετάξω όπως είναι απτα νευρα μου.Κι αν εχω φτιάξει κέικ,τετοια αηδία πρωτη φορα μου βγαινει.

Ο μικρος καλυτερα πάει..ευτυχως...

Καμιά ιδέα για ελαφρύ φαγάκι και για αύριο? Η μικρή δεν ξετρελάθηκε με τη σούπα που είχαμε χθες και σήμερα. Ζητούσε τυρί, το μεσημέρι, αλλά δεν της έδωσα. Το πρωί έφαγε μια φετούλα ψωμάκι με λίγο ταχίνι και μέλι και το μεσημέρι μετρημένες λίγες κουταλίτσες κοτόσουπα. Σκέφτηκα για το απόγευμα και το βράδυ καμία μπανάνα και κανένα γιαουρτάκι. Αλλά αύριο τι να κάνω για μεσημεριανό?

Καλα Νεκ σκιάχτηκα με αυτα που διαβασα...

ο Χριστός και η Παναγία....

μονο στην Κρητη ειναι αυτοι οι ιοι ρε κοριτσια? δεν εχω ακουσει τιποτα για εδω, μονο φαρυγγίτιδες ακουω παντου.

Εμεις σχολείο μετα το Πάσχα...με πηρε και η δασκάλα της εχθες να ρωτησει που χαθηκαμε! Ε, της λεω, σας λειψαμε? χαχαχ αρρωστειες..

Μολις εφτιαξα ενα κέικ και μου βγηκε κ@ραμαλακία και χαλασα ενα σωρο υλικά και εχω εκνευριστεί αφάνταστα.τι το θελα παλι μου λετε?

Ελεγα να κανω αυτο της Σοφιας απο δίπλα αλλά ειδα ενα καινουριο στο site της Αργυρως και το λιγουρευτηκα και βγηκε λάσπη.Μου ερχεται να το πετάξω όπως είναι απτα νευρα μου.Κι αν εχω φτιάξει κέικ,τετοια αηδία πρωτη φορα μου βγαινει.

Ο μικρος καλυτερα πάει..ευτυχως...

Τι κέικ ήταν και σου λάσπωσε??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...