Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα ! Εντάξει άλλο αυτό είναι παρεμβατικό, διαφέρει από την διαγνωστική υστεροσκοπηση. Προφανώς μόνο με μέθη αυτά.

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Όταν σου παίρνει το δείγμα νιώθεις κάποια παραπάνω ενόχληση απ’οτι νιώθεις στο ΠΑΠ.
      Ο γιατρός ο ίδιος σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Προφανώς αν σε αγχώνει και δε νιώθεις καλά, ρώτησε αν γίνεται να το κάνεις στη μονάδα και όχι στο ιατρείο για να σου κάνει μέθη.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα σας! Καλές 10 τελείωσα χθες με το σεμινάριο, μέχρι να έρθω σπίτι, να λούσω και στεγνώσω μαλλί, να τσιμπήσω κάτι για βραδινό και να ετοιμάσουμε να βάλουμε τα παιδιά για ύπνο, βαρέθηκα να ανοίγω το λαπτοπ, πήγα και ξάπλωσα.

Να σχολιάσω όσα γράψατε χθες όσο έγραφα τα δικά μου. Σχετικά με τις τιμές στα φάρμακα, υπάρχουν αποκλίσεις στο νετ πολλές. Τις περισσότερες φορές κυμαίνονται σε ίδια επίπεδα, αλλά είναι και φαρμακαποθήκες που τα έχουν πάμφθηνα. Επίσης στο εξωτερικό είναι τα περισσότερα, τρελά πιο κάτω από τα δικά μας. Π.χ. στο άμαζον βρίσκω σχεδόν 4 φορές κάτω κάτι χάπια για την ταξιδιωτική ναυτία που παίρνω.

Το ψαλίδι, Θεός φυλάξοι! Δλδ αν έκοβε κανένα δάχτυλο τι θα γινόταν?? Κι εγώ γυρίζω και βρίσκω το σπίτι βομβαρδισμένο γιατί τα αφήνει πολλές φορές ανεξέλεγκτα. Ελπίζω να μην τα αφήνει να κάνουν και τπτ τέτοια επικίνδυνα...

Με τον παιδίατρο που λες Ντίνα, αν σε ικανοποιεί στον τομέα "διαγνώσεις" και ιατρική, άσε την διατροφολογία-διαιτητική σε άλλη ειδικότητα. Το έχω πει πολλές φορές, ο παιδίατρος είναι ο γιατρός των παιδιών, τη γνώμη του για τη διατροφή, την ψυχολογία κλπ καλύτερα να την περνάμε από κόσκινο και είναι προτιμότερο να ρωτάμε την κατάλληλη ειδικότητα κάθε φορά, ακόμα και σε θέματα υγείας. Τον οδοντίατρο, τον οφθαλμίατρο, τον ορθοπεδικό, κλπ. Όπως λοιπόν για θέμα με τα ματάκια θα εμπιστευτούμε τον οφθαλμίατρο, καλιά σε θέματα διατροφής να πάμε σε διατροφολόγο.

Στην περίπτωσή σας Ντίνα, δεν έχω ακούσει ποτέ παιδίατρο να συστήνει σκόνη μέχρι 3 ετών που έκανε ο δικός σας. Μου φαίνεται τρομερά υπερβολικό να μιλάει για ραχίτιδες κι έτσι και να σε τρομάζει με τέτοιες μπούρδες. Ζούμε σε μια χώρα όπου χειμώνα καλοκαίρι με τον ήλιο συνθέτουμε άφθονη βιταμίνη d. Ακολουθούμε τη μεσογειακή διατροφή με άφθονα φρούτα, λαχανικά, όσπρια, κλπ. και το παιδί παίρνει και άφθονο φυλικό οξύ από άλλες τροφές. Ο Γιώργος από 15 μηνών πίνει φρέσκο κατσικίσιο, η Αριάδνη από 20 μηνών. Μια χαρά είναι τα παιδάκια μου και θα εξακολουθούν να είναι είμαι σίγουρη. Ακόμα κι αν δεν έπιναν ούτε αυτό το κατσικίσιο γάλα που κανονικά κανένα δε θα έπρεπε να πίνουν να λέμε και του στραβού το δίκιο, μια χαρά θα μεγάλωναν και θα ψήλωναν (όσο τους επιτρέπουν φυσικά και τα γονίδια να ψηλώσουν). :tongue:

Kαι ειδικά ο Λεωνιδάκος, το παιδί είναι τόσο ανεπτυγμένο, τρώει και καλά από όσο θυμάμαι, έχει και σούπερ γονίδια, μια χαρά γερό, δυνατό και λεβέντικο θα είναι μια ζωή χωρίς να πίνει ούτε σκόνες, ούτε ψεύτικα γάλατα-ροφήματα δήθεν εμπλουτισμένα, ούτε γάλατα σε κονσέρβα. Μη σου πω να πας κόντρα στο γιατρό και να βάλεις μια κατσίκα στο μπαλκόνι σας που είναι και μεγάλο! :lol:

Στα σημερινά, Ελεάνα περαστικά στον Αντρίκο! Σήμερα εκδηλώθηκε στην τάξη μου το πρώτο κρούσμα της ίωσης, ζαλάδας, πυρετού, εμετού. Ζήτω που καήκαμε! Το μισό σχολείο ξερνοβολά...

Κατερίνα σκωτσέζικο ντους σας κάνουν στη δουλειά?? Τακτική για να ζείτε μες στην ανασφάλεια και να σας έχουν στο χέρι... μακάκες... (δε αφήνουν να το γράψω και κανονικά να το φχαριστηθώ!) :lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Όσο για το γιατρό που ερωτήθηκα χθες, γυναικολόγος ήτανε! Για το αν αδιαθέτησα που ερωτήθηκα πριν καμιά δεκαριά μέρες (κυρία Ελευθερία μου που χρησιμοποιείς χρόνο ενεστώτα και ψάρωσα κι έψαχνα να δω πού είναι η ερώτηση και δεν την είδα :lol: ), επειδή η απάντησή μου θα ήταν αρνητική και δεν ήθελα πειράγματα κι έπειτα την επόμενη μέρα με τα γεγονότα που ακολούθησαν σχεδόν παράλληλα με την ερώτηση που ξαναδέχτηκα δεν ήθελα να ανοίξουμε τέτοια κουβέντα, εσκεμμένα απέφυγα να απαντήσω.

Είχα πει απ'όσο θυμάμαι ότι δεν είχαμε ατυχηματάκι που έλεγε η Αγγελική κι ότι φταίει ο στραβός ο κύκλος μου...

Εγώ όταν μιλάω γιατί κανείς δε με πιστεύει μου λέτε?? Σας έχω πει ποτέ ψέμματα εγώ??? Όχι πείτε μου!

Βρε Νεκτ θίχτηκες??Δεν φάνηκε πως ήταν πειραχτικό το ύφος μου????

Κάτσε να το ξαναγράψω γιατί μου φαίνεται έπρεπε να προσθέσω κάτι ακόμα.

Όσο για το γιατρό που ερωτήθηκα χθες, γυναικολόγος ήτανε! Για το αν αδιαθέτησα που ερωτήθηκα πριν καμιά δεκαριά μέρες (κυρία Ελευθερία μου που χρησιμοποιείς χρόνο ενεστώτα και ψάρωσα κι έψαχνα να δω πού είναι η ερώτηση και δεν την είδα :lol: ), επειδή η απάντησή μου θα ήταν αρνητική και δεν ήθελα πειράγματα κι έπειτα την επόμενη μέρα με τα γεγονότα που ακολούθησαν σχεδόν παράλληλα με την ερώτηση που ξαναδέχτηκα δεν ήθελα να ανοίξουμε τέτοια κουβέντα, εσκεμμένα απέφυγα να απαντήσω.

Είχα πει απ'όσο θυμάμαι ότι δεν είχαμε ατυχηματάκι που έλεγε η Αγγελική κι ότι φταίει ο στραβός ο κύκλος μου...

Εγώ όταν μιλάω γιατί κανείς δε με πιστεύει μου λέτε?? Σας έχω πει ποτέ ψέμματα εγώ??? Όχι πείτε μου! :lol:

Διαφημίσεις

καμιά φορά χρειάζεται και το γελάκι στο τέλος για να μην υπάρχει παρεξήγηση! άτιμος γραπτός λόγος! :lol:

ωστόσο ψάχνω και στο πάρεντς λύσεις και στο νετ για τα προβληματάκια που με απασχολούν οπότε άργησα και να απαντήσω... τρέχα γύρευε!!!

Η περίοδος??? Τώωωρα??? Από τότε που ρώτησες πάνε κοντά 10 μέρες! Αδιαθέτησα καλέ, με μια :lol: μικρούλα καθυστέρηση πάλι! Του κόσμου τις εξετάσεις πρέπει να κάνω κι όχι μόνο γυναικολογικές, σιγά-σιγά θα πρέπει να λύσω όλα μου τα θέματα που είναι και πολλά... Δέκα ειδικότητες πρέπει να επισκεφτώ και μαζεύω από τώρα λεφτά! Παθολόγο, αλλεργιολόγο, ενδοκρινολόγο, οδοντίατρο και διατροφολόγο μην ξεχνιόμαστε! Το έχω βάλει σκοπό αυτό το μήνα των γενεθλίων όπως κάνουν και στο ναυτικό και παίρνω παράδειγμα από τον Άρη να κάνω τα τσεκ-απ μου!

Διαφημίσεις

Απαπαπα! Διακόσιες σελίδες έχω ανοίξει αλλά επιτέλους βρήκα ένα τιπ για το τζιν που ξεφάβει, μακάρι να πετύχει! Πήρα ένα και γίνονται όλα μπλε! Χέρια, πόδια, ρούχα, μπουφάν, τσάντες παπούτσια, το έχω πλύνει κάμποσες φορές, λέω θα το πετάξω αλλά είναι τόσο όμορφο ρε γμτ! Μέχρι και στους 90 το έπλυνα, αφού είπα θα μπει και δε θα μου κάνει κι αυτό το βιολί του. Λέει το μουλάζεις σε νερό με ξύδι για κάμποση ώρα... άντε να δούμε θα το κάνω κι αυτό! Αν συνεχίσει έτσι θα πάρω την ξεφαβή και θα του δείξω εγώ! :lol:

Kαλημέρα!

Καλά η μουτζα που έχω φάει κορίτσια είναι με τα δύο χέρια τα έχω χάσει πιά...προχθές μετά έτρεχα μέχρι το νοσοκομείο...πριν μια εβδομάδα μαζί με τα γνωστά γεγονότα μας τράκαραν με το Δ...ήρθε μία άσχετη και έπεσε απο πίσω μας...δηλαδή έλεος πιά...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Νεκ μου τα αδέρφια μου δεν υπάρχου πραγματικά...αισθάνομαι πολύ τυχερή με τους δικούς μου ανθρώπους...καλά όσο για το Αθήνα-Σπάρτη θα έπρεπε να είχαν κάνει ειδική κάρτα για τα διόδια "οικογενειακή" χαχαχαχα!!!!

Καλά και αυτή για μιά μέρα ήρθαν και με πράγματα που μεσολάβησαν θα κάτσουν παραπάνω...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Τι κάνετε κορίτσια? Ντίνα μου όλα καλά?? Ενός κακού μύρια έπονται δεν το ξέρεις??

Εγώ στο τρέξιμο προβλέπω πάλι... τι το μελέταγα χθες, σήμερα το πρωί ξύπνησε με εμετούς το μικράκι μου. Δεν έχει βάλει τπτ στο στόμα της από χθες το βράδυ, ακόμα και με λίγο νεράκι κάνει εμετό. Τώρα κοιμάται το καημενάκι μου, όταν ξυπνήσει ελπίζω να κρατήσει λίγο νεράκι που θα της δώσω. Πήρα τη γιατρό μου είπε γαστρεντερίτιδα (χαίρω πολύ!) και να της δώσω νερό μόνο 2 ώρες μετά τον τελευταίο εμετό... Αφυδάτωση θα μου πάθει στο τέλος, αλλά δεν γίνεται αλλιώς, αφού νωρίτερα μου το βγάζει. Όσες το έχετε ξαναπεράσει δώστε μου τα φώτα σας σας παρακαλώ... διαβάζω στο νετ διάφορα, άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος. Η μικρή δεν έχει πυρετό. Εσείς τι κάνετε σε τέτοιες περιπτώσεις.... όποια συμβουλή ή βοήθεια, γιατροσόφι κλπ. καλοδεχούμενα. Θα ακολουθήσει και διάρροια για τη μικρή?? Θα κολλήσει κι ο Γιώργος, να μην ελπίζω ότι θα τη γλιτώσει δλδ??

Ωστόσο κι ο μπαμπάς με πυρετό και αδιαθεσία, επίσης νηστικός χωρίς να έχει κάνει εμετό, μάλλον στα προεόρτια είναι αυτός... μας βλέπω στο τέλος να το περνάμε οικογενειακώς!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...