Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα !!  Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως ενώ υπάρχει πολύποδας δεν φαινόταν με τον υπέρηχο 😮 πάντως και σε εμένα αν βρεθεί κάτι δεν θα τ κάνω χωρίς μέθη 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νεκταρίτσα πόσο παίρνεις το σιρόπι benlif?

Ντίνα τα τύπου βιξ ξέρω πως έχουν απαγορευτεί στα παιδιά. Έχω και εγώ ένα παιδικό αλλά η παιδίατρος μου είχε πει κατηγορηματικά όχι!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν το κοίταξα καν Ελ...είναι ένα φυτικό τύπου βιξ που φτιάχνεται στα μέρη μας...πάντως ένα και ένα είναι...μαμαδίστικο και αυτό...με τον παιδίατρο μου κοντέψαμε να φαγωθούμε...με έκραξε για το κατσικίσιο που πίνει ο Λ...με πρόλαβαν τα γεγονότα και δεν σας είπα κάτι...α και κάτι πολύ καλό...ο Λ είχε ακόμα πιπίλα στο ύπνο του...νομίζαμε πως δε θα την κόψει ΠΟΤΕ...και ένα βράδυ την έκοψε απο μόνος του...και αυτή...εγώ είμαι μεγάλο παιδί δεν χρειάζομαι πιπίλα είπε...τώρα βρήσκει καμία σκόρπια στο σπίτι και πάει να την πετάξει...αηδιάζει...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Αλό...

τι κάνετε?

Ελε,το μπενλιφ γύρω στα 10 ευρο μου ειπαν στο φαρμακείο που ρωτησα.

ο μικρος σημερα πολυυυυυυυυ μυξα, το γλυκάκι μου μωρε,αχ αντε να περάσει η παλιοίωση.

Νεκ, η Μαριλιζα κοντά στα 2 χτυπαγε το κεφαλι της στον τοιχο οταν νευρίαζε...

Δε νομιζω οτι ειναι στο ζώδιο..όλα τα παιδάκια κάπου ξεσπάνε,παιζει ρόλο και η ηλικια.

Γυρισα απο τα σεμινάρια και αντικρυσα το χάος...

η Μαριλιζα ειχε παρει ενα ψαλιδι ( οχι μονη της φυσικα, η καλή της η γιαγια της το εδωσε) και ειχε κοψει το σύμπαν...παλι καλα που δεν εκοψε και το μπεμπη..ημαρτον Παναγια μου ειπα στη μανα μου, δε την εβλεπες τι κάνει?????????

10 Ευρώ?4 50 περίπου το παρήγγειλα από το νετ, πάλι καλά δηλαδή.

Τα νεύρα μου σήμερα!!Η μικρή δεν βάζει μπουκιά στο στόμα της. Το πρωί έφαγε ένα κομμάτι κατσικίσιο τυρί, μισό μπισκότα, μισό γιαούρτι και 2-3 κουταλιές τραχανά. Φρουτόκρεμα με τίποτα, φαγητό επίσης 2 κουταλιές με το ζόρι. Πριν λίγο της έδωσα λίγο γάλα. Δόντια φαντάζομαι αλλά τόση άρνηση πια?Στεναχωριέμαι μωρέ.

Ψαλίδι στο παιδί?Η μαμά σου ήταν αυτή?Ρε συ αλήθεια τώρα, καμιά φορά απορώ πως μας μεγάλωσαν εμάς...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

4.5???

Έλα ρε! Από που??

Με αυτά που βλέπω και γω απορώ...

Να σου πω ότι πέραν των χαρτιών έκοψε όλα τα τσιμπραγκαλα που κρεμοντουσαν στο στεφανάκι του ριλαξ, φυσικά έκοψε και τα μαλλια της...βρηκα κάτι τούφες στον καναπέ πάνω...και ενώ συνρβαιναν όλα αυτά η μανα μου ατάραχη!!!

Και βγαίνω εγώ μετά η κακια- στριγγλα μανα πιυ ουρλιάζω...

Διαφημίσεις

Νεκταρίτσα πωπω ρε συ, ζόρικο με τη μικρή αυτό που περιγράφεις αν και πιστεύω είναι της ηλικίας και θα περάσει! Και ο δικός μου πάθαινε τρέλα κάποιες στιγμές, έκλαιγε πόση ώρα σπαρακτικά για ασήμαντη αφορμή και μας τρόμαζε και στενοχωριόμασταν, τελικά του πέρασε ευτυχώς, το έκανε περισσότερο τον καιρό που είχε γεννηθεί η Κάλλια και το σύνδεσα με ζήλια περισσότερο και με προσπάθεια να μας τραβάει την προσοχή.

Εγώ έχω ξεκινήσει και συμμαζεύω το σπίτι, θέλω να κάνω ντουλάπες, κουζίνα, να πλύνω κουρτίνες, και άλλα πολλά, αύριο μπορέι να πάρει λίγο η μαμά μου τα παιδιά να ασχοληθώ με την ησυχία μου γιατί όλοι μαζί εδώ δεν καταφέρνω και πολλά!

Toν αμάζευτο έχει αυτό το σπίτι! Κουρτίνες πρέπει να πλύνω κι εγώ αλλά πότε??? Έχουμε κι άλλες δουλειές κι εμείς αλλά θέλουν όχι μόνο μακριά τα παιδιά, αλλά και διακοπές γιατί πρέπει να ξεσπιτωθούμε για να γίνουν. Και αποθηκευτικούς χώρους ρε παιδί μου! Άμα δεν έχεις πολλούς όλο μαζεύονται πράγματα κι όλο πρέπει να ξεσκαρτάρεις γιατί δείχνει πάλι άνω-κάτω το σπίτι.

Η αντίδραση της μικρής ζόρικη ναι, κι ελπίζω να είναι φάση και σε εμάς και να μην το έχει και αργότερα γιατί πραγματικά στην εφηβεία θα την κυνηγάω μη μου κόψει καμιά φλέβα από καμιά ερωτική απογοήτευση!

Καλημερα κοριτσια,

πηγαμε εχθες παιδιατρο, ήπια βροχίτιδα μας είπε.

Εδωσε ενα σιροπάκι βλενολυτικο και συστησε υπομονη..

Περαστικά στο μικρούλι σου Αγγελικούλα! Δεν είναι τίποτα μωρέ, θα του περάσει, απλά είναι στεναχώρια να το νιώθεις να ζορίζεται. Πού θα πάει θα περάσει ο καιρός που λέει και η Ελευθερία που θα ξεμπερδέψουμε από τις ιώσεις!

Νεκταρία τρομακτικό αυτό που περιγράφεις ρε συ. Διάβασες σχετικά γι'αυτό?Τι είναι?Στην παιδίατρο το έχεις αναφέρει?Δεν είναι η ειδικότητά της αλλά κάτι θα ξέρει.

Κορίτσια ειλικρινά σας μιλάω...θα ήθελα αν μπορούσα να είμαι όλα αυτά τα παιδ- να μεγαλώνω με μεγαλύτερη ασφάλεια και θάρρος τα παιδάκια μου. Παιδίατρος, παιδο-ψυχολόγος, παιδο-θεραπεύτρια, παιδο-οδοντρίατρος κτλ.

Περαστικά στα παιδάκια σου Ελευθερία μου! Μην αγχώνεσαι, κι εμένα η μαμά μου με είχε φάει τότε που έβηχαν σαν τα γαϊδούρια να τα πάω σε παιδίατρο γιατί σώνει και καλά είχαν ακροαστικά, βρε άσε τα παιδιά να λέω εγώ πράμα δεν έχουν, ο βήχας υγρός αλλά ακουγόταν πάνω στο λαιμό. Τα πήγα μαζί της επίτηδες για να τα ακούσει αυτή και πράγματι τα άκουσε! Ότι από τα 100 παιδιά που θα δει τα 90 δεν χρειαζόταν να πάνε στο γιατρό κι ότι έχουμε ξεχάσει τα γιατροσόφια της μαμάς και θέλουμε σώνει και καλά τα φάρμακα. Η παιδίατρος ήταν γνωστή της εν τω μεταξύ. Τα πήγα σε μία άλλη επειδή η δικιά μου έλειπε σε ταξίδι στο εξωτερικό.

Για την αντίδραση της μικρής δεν έχω ρωτήσει την παιδίατρο (ούτε τη δική μου, ούτε την άλλη τη φίλη της μαμάς μου), η δική μας εξάλλου θα μου πει τα γνωστά τα δικά της, ότι είναι χειριστική συμπεριφορά. Σε θέματα ψυχοπαιδαγωγικής δεν εμπιστεύομαι κανέναν πέρα από το ένστικτό μου και από όσα έμαθα όσο σπούδαζα στο Πανεπιστήμιο. Τις γνώμες της παιδιάτρου μου τις ξέρω πάνω σε τέτοια θέματα, συμπεριφορά, ύπνο, κλπ. και δεν συμφωνώ μαζί της. Έχω υπόψη μία πολύ καλή ψυχολόγο, που είχαμε καλέσει και στο σχολείο, πήρα και την καρτούλα της, αν δω και δεν περνάει γιατί μπορεί να είναι και φάση της ηλικίας, θα τη συμβουλευτώ.

καλημερα

Ωραία περάσαμε εχθές...ήρθαν λίγοι φίλοι μας,ο νονός μας,τα πεθερικά μου και τα αδέρφια μου και εντελώς ξαφνικά απο την Σπάρτη για τον μικρό...καλά ήταν...τελικά πήγαμε στο ζαχαροπλαστείο με το Λ και αντί για γλύκα πήραμε τούρτα!!!Εφτιαξα και 5-6 φαγητά και σαλάτες...καλά ήταν...ο μικρός το χάρηκε πολύ και κοιμήθηκε καλές 12!

Και του χρόνου με υγεία Ντίνα μου!! Οι δικοί σου καταπληκτικοί, έχουν κάνει για πάρτη σας το Αθήνα-Σπάρτη ένα τσιγάρο δρόμο! ;) Αν έχεις καμιά καλή συνταγή από τα 5-6 φαγητά γράψε μας!

ΕΛΕΑΝΑ γράψε κι εσύ πώς ήταν η εναλλακτική κοτοσουπα! Απορία το έχω!!! Μου αρέσουν τα πειράματα κι εμένα!

Περαστικά στα άρρωστα παιδάκια...κορίτσια όταν ο Λ στην μαμά μου του έβαζε κάθε βράδυ τύπου βιξ για παιδιά με ευκάλυπτο...έφυγαν και μύξες και βήχας...ούτε κιχ δεν έχει κάνει...

Το βγάζουν και στο διπλανό χωριό του άντρα μου που εκεί παράγουν και αιθέρια έλαια ντόπια μία αλοιφή σαν κηραλοιφή είναι με ευκάλυπτο, θυμάρι κι έτσι και είναι για το κρυολόγημα. Και άλλες με χαμομήλι, λεβάντα κλπ για πόνους και ένα σωρό! Τέλεια είναι! Αυτά τα τύπου βιξ λένε ότι απαγορεύονται γιατί μπορεί να προκαλέσουν δύσπνοια αν είναι έντονα πολύ κι αν το παιδάκι έχει άσθμα. Αν το χρησιμοποιείς σε λογικές ποσότητες δεν έχεις φόβο. Το να βράσεις φύλλα ευκαλύπτου είναι εξίσου απαγορευτικό αν έχει το παιδί ευαισθησία. Αν η μαμαδίστικη συνταγή δεν σας πείραξε, μπορείς να τη χρησιμοποιείς άφοβα.

Νεκταρίτσα πόσο παίρνεις το σιρόπι benlif?
Θα το βρεις από 4,50 μέχρι και 10,30 που είναι η τιμή καταλόγου.
Δεν το κοίταξα καν Ελ...είναι ένα φυτικό τύπου βιξ που φτιάχνεται στα μέρη μας...πάντως ένα και ένα είναι...μαμαδίστικο και αυτό...με τον παιδίατρο μου κοντέψαμε να φαγωθούμε...με έκραξε για το κατσικίσιο που πίνει ο Λ...με πρόλαβαν τα γεγονότα και δεν σας είπα κάτι...α και κάτι πολύ καλό...ο Λ είχε ακόμα πιπίλα στο ύπνο του...νομίζαμε πως δε θα την κόψει ΠΟΤΕ...και ένα βράδυ την έκοψε απο μόνος του...και αυτή...εγώ είμαι μεγάλο παιδί δεν χρειάζομαι πιπίλα είπε...τώρα βρήσκει καμία σκόρπια στο σπίτι και πάει να την πετάξει...αηδιάζει...

Το διάβασα και το ξέχασα τότε να το σχολιάσω!!! Θέλει πολλά σχόλια και τώρα δεν έχω χρόνο γιατί θα ετοιμαστώ να πάω γιατρό και μετά σεμινάριο. Μόλις βρω χρόνο θα το σχολιάσω αναλυτικά!

Ιδού http://www.pharmacy4u.gr/bennett-benlif-kids-syrup-p-18486.html

Βρε εμένα δεν έχουν βήχα, αυτό που λέμε βήχα δηλαδή. Βήχουν 4-5 φορές το 24ωρο. Απλά τρόμαξα με την δασκάλα και την βρογχοπνευμονία.

Νεκτ πέρα από δύσπνοια οι έντονες οσμές μπορούν να προκαλέσουν και βρογχίτιδες. Αυτό μου είχε πει η παιδίατρος και μάλιστα όταν την είχα ρωτήσει για το αντικουνουπικό λαδάκι της frezyderm το ίδιο μου είπε. Όχι έντονες οσμές στα παιδιά!

Σε τι γιατρό θα πας καλέ?Παθολόγο να σε ακροαστεί ή μπας σε γυναικολόγο-μαιευτήρα κοπελιά?????

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρες. Δήλωση: το απόγευμα περιμένω πεθερά κι αρνούμαι να κάνω οτιδήποτε!

Η εναλλακτική κοτόσουπα βγήκε σαν ζουμερό γιουβέτσι! Αύριο τελικά οι αγγινάρες κ σε όποιον αρέσουν!

Η Μαριλίζα έγραψε με το ψαλίδι; Ευτυχώς η μανα μου κάτι τέτοια τα προλαβαίνει!

Νεκ για την ομοιοπαθητική πιστεύω εξαρτάται πως θα τη δεις. Για μένα δεν μπορεί να υποκαθιστά την κλασική ιατρική κ υπάρχει ένα όριο δράσης της. Πρέπει να έχει κι ο ασθενής μία υποτυπώδη κριτική ικανότητα βέβαια. Εγώ θέλω απλά να πάρω κ μια δεύτερη άποψη από παιδίατρο- ομοιοπαθητικό.

Σήμετα αφιέρωσα το πρωινό μου σε βλακείες αλλά όχι σε δουλειές. Χάζεψα άρθρα αρχιτεκτονικής, πήρα τηλ φιλες. Λευκή απεργία!

Είστε τυχεροί πάντως όσοι μένετε ή έχετε συγγενείς στην επαρχία, έχετε πρόσβαση σε αγνά υλικά τα οποία εμείς στις πόλεις πρέπει να χρυσοπληρώσουμε χωρίς εγγύηση για την ποιότητά τους!

Ιδού http://www.pharmacy4u.gr/bennett-benlif-kids-syrup-p-18486.html

Βρε εμένα δεν έχουν βήχα, αυτό που λέμε βήχα δηλαδή. Βήχουν 4-5 φορές το 24ωρο. Απλά τρόμαξα με την δασκάλα και την βρογχοπνευμονία.

Νεκτ πέρα από δύσπνοια οι έντονες οσμές μπορούν να προκαλέσουν και βρογχίτιδες. Αυτό μου είχε πει η παιδίατρος και μάλιστα όταν την είχα ρωτήσει για το αντικουνουπικό λαδάκι της frezyderm το ίδιο μου είπε. Όχι έντονες οσμές στα παιδιά!

Σε τι γιατρό θα πας καλέ?Παθολόγο να σε ακροαστεί ή μπας σε γυναικολόγο-μαιευτήρα κοπελιά?????

Ωωωωωωωω, τα καλά για το τέλος; Ξέρεις κάτι κ δε μας το λες;

Διαφημίσεις

καλημερούδια, τι γίνεται, κανείς?

εμείς εδώ παρέα με τον μικρό, έχουμε περάσει στη φάση συνάχι, ελπίζω αύριο να είναι καλύτερα, κάθε πρωί βέβαια σηκώνεται μπουκωμένος, όπως κι εγώ εξάλλου, δεν ξέρω, καθαρίζουμε τη μυτούλα κι ελπίζουμε.....

καλησπερα ,

τι κρυο ειναι αυτο???

λοιπον , το πρωι μας απειλουσαν με απολυση ...αποψε μας βγαζουν εξω για σουσι!!!ειναι ολα τοσο μπερδεμενα , που ουτε να αγχωθω δε μπορω πια.....

η αγγελικη το βραδυ ...αφου κατεβηκε απο το κρεβατι ...κατα τις 2 ..μπαμπα θελω να μαι μαζι σου ...αγκαλια μονο!!!εχει να τρελανει κοσμο αυτη!!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...