Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Λοιπόν μόλις έκανα εξέταση ινσουλίνης και ζαχαρου. Αυτή η αηδία που σου δίνουν να πιεις δεν υπάρχει. Νιώθω αηδιασμένη από την ώρα που το πήρα 😂

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγώ βάζω το σινομαρίν το παιδικό στα παιδιά για το συνάχι, είναι υπέρτονο θαλασσινό νερό κι είναι πολύ αποτελεσματικό. Αν δω μπούκωμα βάζω και μία σταγονίτσα προταργκόλ το αντισηπτικό στη μυτούλα. Αν έχουν τρελά ζόρια θα βάλω οτριβίν. Από εκεί κι έπειτα τα πλακώνω σε πορτοκαλάδες, εχινάτσεα (δοκιμασμένη και δεν μας πείραξε στο γιώργο) και πρόπολη. Αν έχουν πυρετό τα αντιπυρετικά μας από 38,5 πυρετό εναλλάξ ούτως ή αλλως τα δίνω εγώ με μια προτίμηση στο αλγκοφρέν που και για εμένα προτιμώ. Έπειτα αν έχουν βήχα το μπενλίφ μεγάλη η χάρη του. Αν δεν έχει πυρετό βάστα, βάζε του όμως σινομαρίν συχνά για να μη σου κατεβάσει φλέμα στο λαιμουδάκι του. Αν αρχίσει βηχαλάκι με τη μία το σιρόπι.

Νεκ αυτο κάνει για το μπέμπη???

Μπενλιφ πηγα στο φαρμακειο προχθες που σου λεγα αλλά δε το ειχε.

αυτο απο τι ηλικια επιτρέπεται?

εβαλα το βραστηρα και εριξα μεσα και λιγο ευκαλυπτο και τον εβαλα να αναπνευσει...το λυπάται η ψυχη μου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

εβαλα το βραστηρα και εριξα μεσα και λιγο ευκαλυπτο και τον εβαλα να αναπνευσει...το λυπάται η ψυχη μου

αγγελικουλα ..γιατι δε βαζεις λιγο μητρικο εσυ σε μια συριγγα?

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Αχ τι καλά, μου τα έγραψες μαζεμένα, thank you, θα στείλω τον γ. όταν έρθει να τα πάρει όλα από το φαρμακείο. Πρόπολη σε τι μορφή τη δίνεις. Εχινάκεια παίρνω εγώ κάθε μέρα αναβράζον δισκίο της power health. Κάτι κάνει.

Τα φάρμακα αυτά στα συνέστησε γιατρός ή είδες ότι δουλεύουν; algofren πήρα κι εγώ που μου το προτεινατε και είναι πολύ καλό! Τυπικά θα ρωτήσω κ τη γιατρό, εκείνη κατευθείαν οτριβιν, έχει αρχίσει να με προβληματίζει, κάτσε να πάω κ στον ομοιο!

Η Αριαδνη είναι ευαισθητούλα μωρέ, κ τι να κάνεις, να την αφήσεις να χτυπήσει. Αγκαλίτσα μια χαρά, τι άλλο!

πρόπολη υπάρχει το παιδικό σιρόπι της πάουερ χελθ. υπάρχει και βιολογικό διάλυμα από την ίδια εταιρία και το παίρνω εγώ. Καμιά φορά τους βάζω λίγα μλ διαλυμένα στο νερό τους και από το δικό μου. η πρόπολη είναι φυτικό αντιβιοτικό.

το σινομαρίν το πήραμε μια φορά που δεν είχε φυσιομέρ παιδικό στο φαρμακείο και είδα ότι έχει καλύτερα αποτελέσματα.

αλγκοφρέν μου το είχε συστήσει η γιατρός για εναλλάξ αν κάνουν ενδιάμεσα πυρετό να δώσω αντί ντεπόν και τελικά είδα ότι είναι πιο αποτελεσματικό (το ίδιο έχω διαπιστώσει και με το nurofen το αντίστοιχο συστατικό σε χάπι για ενήλικες, ότι με πιάνει καλύτερα από το ντεπόν ακόμα και το αναβράζον.

το μπενλιφ, είχα βρει για φυτικό αντί ενός άλλου που έπαιρνα σε ένα φαρμακείο στη σούδα. έκτοτε έκανα τόση διαφήμιση που γέμισαν τα φαρμακεία στα χανιά και παιδικό και ενηλίκων! :tongue: και όλοι οι φαρμακοποιοί που τους το συνέστησα το πουλάνε με χίλια!

το προταργκόλ το βάζω κι εγώ, είναι οδηγία παιδιάτρου από το ρέθυμνο φοβερός γιατρός, ήπιο πολύ αλλά θέλει μέτρο. Μια σταγονίτσα για αντισηψία 1-2 φορές την ημέρα για λίγες μέρες 3-4 μέρες, αν είναι πολύ μπουκωμένα και βλέπεις πράσινη ή κίτρινη μυξούλα. Το οτριβίν μου το είχε συστήσει η ντοκ από παλιά σε πολύ ζόρι και το έβαζα μόνο βράδυ πριν τον ύπνο. Για 3 βία 5 ημέρες, όχι παραπάνω. Επίσης υγραντήρας στα φλέματα και στο σπαστικό βήχα ή στη λαρυγγίτιδα, εκτός κι αν είναι βρογχιολίτιδα που δεν κάνει και η υγρασία. Τέλος λαδάκι της απιβίτα με ευκάλυπτο και δενδρολίβανο έκανα επαλείψεις στο κορμάκι τους, πλατούλα και στήθος, με φειδώ όμως γιατί μερικά τα πειράζει κι έχεις αντίθετο αποτέλεσμα.

ρε, νεκ με επιασε η ψυχη μου οπως το περιγραφεις με την Αριαδνη ..το δικο μου σκορπιδακι δεν τα κανει αυτα ...ειναι χαδιαρω , αγκαλιτσας και κλαψου ,,,,τετοια νουμερα μου εκανε η μεγαλη μονο !!( τα οποια εχω καιρο να τα δω ευτυχως ) ...υπομονη

εμεις να μην μας ματιασω ...δεν πολυαρρωστησαμε το χειμωνα , μονο τα χριστουγεννα ...και αλλαη μια μονοημερη με πυρετο ιωση εκανε η χριστινα ..αλλα μυξα εχουμε σχεδον ολο το καιρο !!!σχολειο πηγαμε ολους τους μηνες ....συνηθως επαιζε καμια κοπανα στις 20 μερες ...αν ελειπε ο πατερας της μερες για να τον δει λιγακι ή αν εβλεπα οτι ειναι πολυ κουρασμενη απο την προηγουμενη μερα ( συνηθως μετα απο κολυμβητηριο) .....

εγω σιροπι για το βηχα δεν εδωσα ...τα επιανε μονο το βραδυ ...εβαζα ελαιο ευκαλυπτου μεσα στο δωματιο ...και κανα 2 βραδυα στην αγγελικη αεριους σιροπι για να κοιμηθει ...και μπολικο ορο ...και το αλλο το φσου φσουτ με το θαλασσινο

κι εμένα με πιάνει η ψυχή μου! επίσης πολύ χαδιάρα, πολύ αγκαλίτσα, πολύ τρίψιμο, χάδι, φιλί σε σημείο ερωτικό μιλάμε! και ευαίσθητη όπως προείπα, αλλά αυτό που κάνει και νομίζεις ότι θα μπορούσε επιτόπου να σβήσει από τον πόνο, μιλάμε για πόνο ψυχής και το ότι θέλει να κάνει κακό στον εαυτό της είναι τρομερό! δεν το κάνει για να τραβήξει την προσοχή γιατί και να φύγεις που λέει ο λόγος θα κάτσει να βγάλει τα μάτια της... φοβάμαι την εφηβεία, μα την παναγία, ίσως να συμβουλευτώ και κανέναν ειδικό για αυτή την αντίδραση, δεν είναι νορμάλ αυτό, πολύ ακραίο μου φαίνεται, γιατί τα κάνει και πολύ δυνατά, μιλάμε πρέπει να πονάει πολύ με όσα κάνει στον εαυτό της!

το σινομαρίν λέει από 6 μηνών, οπότε θα μπορούσες να το δοκιμάσεις. και ορό πολύ με τη σύριγγα. εγώ θα δοκίμαζα ορό μαζί με σινομαρίν για να είναι πιο λάιτ στη σύριγγα 4μλ με πίεση να βγει από την άλλη (αν το έχεις επιχειρήσει ξανά μόνη σου) και στα δύο ρουθούνια και μετά ένα ψιτ με το σινομαρίν σε κάθε ρουθουνάκι να μείνει. Πολύ θηλασμό για να παίρνει όσο το δυνατόν υγρά και μπορείς να χρησιμοποιήσεις υγραντήρα ή βραστήρα και στο δωμάτιό του. Το κόλπο της σοφίας δίπλα εσένα θα πιάσει που είναι και μικρός και δεν πειράζει ακόμα πράγματα. πιατάκι με κομμένα κρεμμύδια δίπλα στην κούνια και ξεμπουκώνει λέει άμεσα! κρεμμυδίλα βέβαια όλο το δωμάτιο αλλά ήταν λέει πολύ αποτελεσματικό στο μπούκωμα! ρώτα την να δεις! Νεράκι δεν πίνει ακόμα ε? Κανάνε τσαγάκι παράλληλα με το θηλασμό? Πολλά υγρά τέλος πάντων, πλάκωνέ τον σε βυζί ή ότι δίνεις. Και το μπανάκι το ζεστό με υδρατμούς και νερό να τον πλακώσεις στις βούτες και νερά στα μουτράκια να έρθουν να κατέβουν οι μυξούλες!

το λαδάκι της απιβίτα με τον ευκάλυπτο είναι από 2 ετών. το σιρόπι το μπενλιφ από 3 ετών αλλά εγώ το έδωσα την τελευταία φορά στην Αριάδνη που ήταν 27 μηνών. φυτικό είναι με κισσό και αλθαία. Θέλω να σου πω ότι από 2 ετών δε θα με πείραζε να το δώσω εγώ στην Αριάδνη, σε τόσο μικρό όμως όπως το δικό σου ρώτα τη γιατρό σας. Από την άλλη εδώ δίνουν αντιβιώσεις, ένα φυτικό σιρόπι γιατί δεν το συστήνουν ήθελα να ήξερα, αντί να καταλήξει το παιδί με αντιβίωση... και πάλι βέβαια δεν έχω ιδέα σε τόσο μικρά τι γίνεται, στο βιβλιάριο βλέπω εμένα η γιατρός 17 μηνών που είχε αρρωστήσει είχε δώσει σιροπάκι για το βήχα. Πιο μικρή ορό μόνο και γιατροσόφια κι εμείς.

Διαφημίσεις

εσύ αν θες βάλε 1 σταγόνα αιθέριο έλαιο ευκάλυπτο σε 10 μλ αμυγδαλέλαιο και τρίψε του

πλατούλα και στήθος. το λαδάκι της απιβίτα είναι πιο βαρύ κι έχει και δεντρολίβανο και θυμάρι νομίζω κι ίσως τον πειράξει στο δερματάκι.

Μάλλον έχουμε κάνει πολλές μακακίες με τα φάρμακα κ φταίω που άκουγα τόσο πολύ τους γιατρούς κ φοβόμουνα λίγο τα φυτικά, και αυτά που κανανε οι παλιοί, κι αυτο με τα κρεμμύδια δεν το ήξερα.

υγραντήρα είχα πάρει εγώ επειδή μου είχε κάνει κάποιες λαρυγγίτιδες ο γιώργος. από τότε τον έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές σε βήχα, μπούκωμα ή λαρυγγίτιδα και έχει βγάλει τα λεφτά του προ πολλού. είναι απλός. χωρίς πολλά-πολλά αλλά δεν ήθελα να δώσω και πολλά για κάτι που θα χρησιμοποιούσα μόνο τα πρώτα χρόνια ζωής των παιδιών. http://www.kotsovolos.gr/site/small-home-appliances/hygiene-appliances/033543-imetec-%CF%85%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B1%CF%82-living-air αυτός είναι, τότε θαρρώ τον ειχαμε πάρει πιο οικονομικά.

εγώ γενικά τα ξέρω όλα τα φυτικά και πολλά γιατροσόφια της γιαγιάς, μαμάς κλπ και τα εμπιστεύομαι.

την ομοιοπαθητική δεν πιστεύω. έχω φίλη που κάνει ομοιοπαθητική στο κοριτσάκι της που είναι σαν το γιώργο και θα το πεθάνει το παιδί! έχει καταλήξει άπειρες φορές με κορτιζόνη, ενδοφλέβια αντιβίωση στο νοσοκομείο, χάπια, παραχάπια, αλοιφές, για βρογχίτιδα που έγινε πνευμονία, για δερματικά που έγιναν πληγές ολόκληρες με πύο και αίμα επειδή δεν έπαιρνε της κλασσικής ιατρικής αλλά επέμενε ομοιοπαθητικά. είναι αυτή που νόμιζε ότι το ινομύωμα φεύγει με χαπάκια με ζαχαρίτσα (ομοιοπαθητικά) κι όχι με εγχείρηση και κόντεψαν να της πάρουν το παιδί με έκτρωση στην αρχή λόγω φόβων επιπλοκών, είχε μετά αιμορραγίες και τέλος γέννησε με καισαρική ενώ είχε κάνει το πρώτο φυσιολογικά γιατί δεν γινόταν πλέον να γεννήσει φυσιολογικά εκεί που είχε φτάσει.

συνάδελφος στη δουλειά επίσης με ωτίτιδα-ιγμορίτιδα-βρογχίτιδα όλα τα παραπάνω μαζί τα έπαθε και μπήκε νοσοκομείο επειδή επέμενε ομοιοπαθητικά...

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Είστε καλά?

Ελεάνα μου φυσιολογικό το βρίσκω που έχεις τις μαύρες σου φιλενάδα ώρες ώρες, είναι πολλά στο κεφάλι σου, οι αρρώστιες οι απανωτές, τα νοσοκομεία, το άγχος για τα οικονομικά..κάνε ένα time out κι εσύ για τον εαυτό σου όποτε βρεις λίγο χρόνο, κάνε μια βόλτα με καμιά φιλενάδα να ξεφύγεις λιγάκι! Είσαι και ευαίσθητη νομίζω και τα παίρνεις μέσα σου, δεν θες να στενοχωρήσεις και κανέναν και πιέζεσαι.

Νεκταρίτσα πωπω ρε συ, ζόρικο με τη μικρή αυτό που περιγράφεις αν και πιστεύω είναι της ηλικίας και θα περάσει! Και ο δικός μου πάθαινε τρέλα κάποιες στιγμές, έκλαιγε πόση ώρα σπαρακτικά για ασήμαντη αφορμή και μας τρόμαζε και στενοχωριόμασταν, τελικά του πέρασε ευτυχώς, το έκανε περισσότερο τον καιρό που είχε γεννηθεί η Κάλλια και το σύνδεσα με ζήλια περισσότερο και με προσπάθεια να μας τραβάει την προσοχή.

Αγγελικούλα περαστικά στο μικρό και στη Μαριλίζα!

Μη στενοχωριέσαι μωρέ, κολλάνε και τα μικρά παρέα στα μεγάλα, θα περάσει! Πες μας νέα όταν πάτε γιατρό!

Ντινάκι να χαίρεσαι το αγόρι σου που γιορτάζει!

Μόνο χαρές από δω κι εμπρός κοριτσάκι!!

Εγώ έχω ξεκινήσει και συμμαζεύω το σπίτι, θέλω να κάνω ντουλάπες, κουζίνα, να πλύνω κουρτίνες, και άλλα πολλά, αύριο μπορέι να πάρει λίγο η μαμά μου τα παιδιά να ασχοληθώ με την ησυχία μου γιατί όλοι μαζί εδώ δεν καταφέρνω και πολλά!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια,

πηγαμε εχθες παιδιατρο, ήπια βροχίτιδα μας είπε.

Εδωσε ενα σιροπάκι βλενολυτικο και συστησε υπομονη..

Για σταθμο ηταν πολυ αρνητικη γενικά.

Το μανάρι μου ομως υπέφερε το βράδυ,ποσες ωρες τον ειχα αγκαλιά..το καημενακι,απτη στενοχωρια μου φοβαμαι μη μου κοπει και το γάλα.

Πηγαμε στην παιδιατρο της κουμπαρας μου και χτυπαγα το κεφάλι μου που δεν ειχα πάει τοσο καιρό.Φοβερη.

Ε, να πω και γω ενα γιατροσοφι?!

Στον πονολαιμο δινω μελι που εχω ζεστάνει μαζι με λεμόνι.

Σε μενα κανω γαργάρες με σόδα διαλυμενη σε νερο.

Καλημέρα!!!

Ντινάκι να χαίρεσαι το αγοράκι σου, καλά εγώ νόμιζα πως ήταν η γιορτή του παιδιού γενικότερα!!!Το χω χάσει. Όπως επιθυμείς να καμαρώσεις το βλαστάρι σου!

Σύμπι περαστικά!Τι σιροπάκι σας έδωσε?

Χθες πήρα την δική μας παιδίατρο να την ρωτήσω για την βρογχοπνευμονία που λέγαμε και μου λέει μα θα πάρετε χαμπάρι πως κάτι έχει το παιδί ή πυρετό θα κάνει ή εμετό ή θα έχει πόνο. Δεν περνάει απαρατήρητο!

Ο Μάνος έχει υγρό βήχα το πρωί (επειδή δεν βήχει όλη την νύχτα το πρωί έχει μαζευτεί το φλέμα και βήχει 4-5 φορές μέχρι να το βγάλει) και 5-6 φορές μες την μέρα. Η μικρή έχει επίσης υγρό βήχα, δεν βήχει ιδιαίτερα αλλά είναι μες το φλέμα ο βήχας της. Την ρώτησα και μου έδωσε το οκ να της δώσω prospan, της το ξεκίνησα χθες βράδυ. Για να δούμε!

Ο καιρός τα κάνει αυτά, σε λίγο καιρό θα καθαρίσουν και οι λαιμοί και τα πνευμόνια, υπομονή λίγο ακόμη!

Σοφάκι σε αφήνουν να κάνεις τόσες δουλειές ρε συ?Ο Μάνος άμα δει σκάλα (για να κατεβάσω κουρτίνες) θα βγεί πρώτος πάνω και από πίσω και η μικρή. Εδώ το δωμάτιό της θέλω να συγυρίσω να την βάλω μέσα και δεν με αφήνει!!!Έκανα μια αρχή χθες, της έφτιαξα την σιφινιέρα! Σε κανένα 3μηνο βλέπω να το τελιώνω!

Νεκταρία τρομακτικό αυτό που περιγράφεις ρε συ. Διάβασες σχετικά γι'αυτό?Τι είναι?Στην παιδίατρο το έχεις αναφέρει?Δεν είναι η ειδικότητά της αλλά κάτι θα ξέρει.

Κορίτσια ειλικρινά σας μιλάω...θα ήθελα αν μπορούσα να είμαι όλα αυτά τα παιδ- να μεγαλώνω με μεγαλύτερη ασφάλεια και θάρρος τα παιδάκια μου. Παιδίατρος, παιδο-ψυχολόγος, παιδο-θεραπεύτρια, παιδο-οδοντρίατρος κτλ.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημέρα σας !

χθες πηγα εκκλησια ..καθε δευτερα εχουν στην εκκλησια μας παρακληση για την αγια ματρωνα ( αγια ρωσσιδα τυφλη) ...ψελνει μια κυρια που ανετα θα μπορουσε να ειχε κανει καριερα στην κλασικη μουσικη ..η τελεια ψυχοθεραπεια !!30 λεπτα μονη μου να καθαρισει το μυαλο μου και να προσευχηθω !!

ωραια μερα σημερα ..αυτη η λιακαδα μου φτιαχνει το κεφι ...

για δουλειες δε ξερω ποτε θα ξεκινησω ...θα δειξει ...θελω να παρω και ραφια το δωματιο των κοριτσιων να βαλω κανα παιχνιδι ...γιατι μου εχουν φαει ολες τις ντουλπαες ..μονο για ντουλπαες θελω 2 μερες μου φαινεται ..

μονο παπλωματα και κουβερτες επλυνα σκ ..και μαζεψα καποια ..

εμενα παντως η αντιδραση της Αριαδνης δε με ξενιζει ....η χριστινα ηταν πολυ κοντα σε αυτο που περιγραφει η νεκταρια μας .....αλλα δεν εχω δει τετοιο ξεσπασμα πολυ καιρο τωρα ....

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

καλημερα

Ωραία περάσαμε εχθές...ήρθαν λίγοι φίλοι μας,ο νονός μας,τα πεθερικά μου και τα αδέρφια μου και εντελώς ξαφνικά απο την Σπάρτη για τον μικρό...καλά ήταν...τελικά πήγαμε στο ζαχαροπλαστείο με το Λ και αντί για γλύκα πήραμε τούρτα!!!Εφτιαξα και 5-6 φαγητά και σαλάτες...καλά ήταν...ο μικρός το χάρηκε πολύ και κοιμήθηκε καλές 12!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Περαστικά στα άρρωστα παιδάκια...κορίτσια όταν ο Λ στην μαμά μου του έβαζε κάθε βράδυ τύπου βιξ για παιδιά με ευκάλυπτο...έφυγαν και μύξες και βήχας...ούτε κιχ δεν έχει κάνει...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...