Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Δεν δίνουν βάση καθόλου στο σπερμα δυστυχώς. Οσο περνάει ο καιρός το βλέπω και περισσότερο. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι με χαζομύξα που λες κ κρύο όντως δεν τον έστελνα, όχι επειδή βαριόμουνα αλλά επειδή δεν ήθελα να χειροτερέψει. Κι όντως έτσι γλιτώσαμε πολλεπς ιώσεις το χειμώνα που τώρα που ανοιξε ο καιρός κ ξεθαρρέψαμε τις βρήκαμε μπροστα μας. Λάθος μου, μπορεί, αλλά για μένα δεν υπάρχει χαζό-μυξα. Κ πάλι, αν δούλευα κ δεν είχα άνθρωπο μπορει να το αντιμετώπιζα αλλιώς. Αλλά κ πάλι τα άλλα παιδάκια κι οι μανάδες τι μου φταίνε να το στέλνω εγώ πιθανά άρρωστο;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ντίνα χαίρομαι που σε βλέπω αναμεσά μας, δυνατή και με καλύτερη ψυχολογία. Είναι νωρίς ακόμη αλλά η ανάγκη θα σου δημιουργηθεί να ξαναπροσπαθήσεις, όποτε νιώσεις εσύ καλά κοπέλα μου.

Ωραία συζήτηση πιάσαμε κορίτσια...μου αρέσει που συζητάμε και σοβαρά κοινωνικά θέματα.

Εμένα προσωπικά η έκφραση 'δεν έχουμε λεφτά' δεν μου ταιριάζει καθόλου σαν φιλοσοφία και δεν θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν με αυτό σαν καραμέλα. Προτιμώ να μάθουν πως δεν μπορούμε να έχουμε ό,τι θέλουμε και ό,τι δούμε είτε γιατί δεν φτάνει η τσέπη μας είτε γιατί δεν είναι το ζητούμενο αυτό αλλά δεν θέλω να με ρωτάνε 'έχουμε λεφτά μαμά να το πάρουμε αυτό'? Έτσι έχει μεγαλώσει η πεθερά μου τα παιδιά της και όταν τους ακούω να λένε 'δεν έχουμε λεφτά' νευριάζω απίστευτα γιατί τις περισσότερες φορές δεν είναι το μικρό ποσό στην τσέπη αλλά η απροθυμία να κάνουν κάτι.

Προσωπικά μεγάλωσα χωρίς οικονομικά προβλήματα στο σπίτι μου όμως μου έλειψαν αρκετά πράγματα, υλικά αγαθά που ήθελα και ζητούσα αλλά δεν μου τα πήραν ποτέ. Θα σας πω μόνο πως ούσα για 1η φορά φοιτήτρια σε ξένη χώρα μου έχασα 3 εκατ. που κουβαλούσα νε πληρώσω ενοίκια και να περάσω το 1ο τρίμηνο και δεν το είπα στους γονείς μου (ο μπαμπάς μου δεν το ξέρει ακόμη, στην μαμά μου το είπα όταν πλέον πήρα και το μεταπτυχιακό-δηλαδή 4 χρόνια μετά). Αναγκάστηκα και δούλεψα και πείνασα στην κυριολεξία όμως χρήματα άλλα δεν ζήτησα...και το φταίξιμο δεν ήταν δικό μου.

Με απλά λόγια θέλω να πω πως προτιμώ τα παιδιά μου να εκτιμούν και να υπολογίζουν τα χρήματα. Δεν παίρνουμε κάτι γιατί δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα όχι μόνο γιατί δεν φτάνει η τσέπη μας. Ελπίζω να έγινε κατανοητό το τι θέλω να πω.

Εγώ πάλι μεγάλωσα με αυτή την φράση, οι γονείς μου δεν είχαν πραγματικά λεφτά το έχω ξαναγράψει, παιχνίδια δεν είχα και ρούχα δανεικά, ακόμα και στην έκθεση της πρώτης δημοτικού λέει η μάνα μου έγραφα για το μπαμπά και τη μαμά που δουλεύουν για να πάρουμε σπίτι και δεν έχουμε λεφτά για παιχνίδια. Ένιωσα ότι στερήθηκα σαν παιδάκι, αλλά είχα μεγαλώσει με αυτή τη φιλοσοφία. Δεν έχω λεφτά για εμένα συνεπάγεται δεν μπορώ να τα έχω όλα, να είμαι πλεονέκτης και αχόρταγος. Έμαθα από παιδάκι να κάνω οικονομία για να μπορώ να έχω κάτι που θα έπαιρνα μόνη μου και όσο μπορώ να μην επιβαρύνω τους γονείς μου με παράλογες απαιτήσεις. Οι φίλοι μου ξόδευαν ασύστολα το μηνιάτικο όταν σπουδάζαμε τα χρήματα που έστελναν οι γονείς τους κι εγώ ξόδευα από τις οικονομίες μου, ούτε κάρτα ατμ είχα να σκεφτείτε. Και φυσικά ό,τι δεν μας περισσεύει μαθαίνουμε έτσι κι αλλιώς να το εκτιμάμε πιστεύω εγώ. Και ανεξάρτητα από τη σχέση και τη φιλοσοφία σχετικά με το χρήμα καλό είναι όλοι οι άνθρωποι να μάθουν στα παιδιά τους να έχουν εγκράτεια απέναντι στα υλικά αγαθά και να μην θέλουν τα πάντα όλα! Στο σχολείο πάντως βλέπω τα παιδιά που είναι μάλιστα και πολιτικοποιημένα και πολύ ενημερωμένα, να έχουν συναίσθηση της κατάστασης και χωρίς να λένε ποτέ "δεν έχουμε λεφτά", από μόνα τους φροντίζουν να εξοικονομούν χρήματα για τις υποχρεώσεις τους και το χαίρομαι πολύ. Πολλά παιδάκια ήρθαν στην εκδρομή με δικό τους χαρτζιλίκι. Μόνο ένα παιδάκι που ο μπαμπάς του έχει καλή θέση και φυσάει το παραδάκι, κρατούσε ένας θεός ξέρει πόσα χρήματα, κέρασε όλη την τάξη του παγωτά και έπειτα σταματούσε σε ΚΑΘΕ τουριστικό μαγαζί και ψώνιζε για αυτόν και τους φίλους του ένα σωρό βλακείες, αναμνηστικά, κολιέ, κάρτες, μέχρι και γλυκά του κουταλιού, ότι έβλεπε μπροστά του. Αν δεν στερηθείς έστω και λίγο στη ζωή σου, γίνεσαι πλεονέκτης και αχόρταγος. Τη φιλοσοφία "δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα στη ζωή μας" αν έχεις παράδες όλη σου τη ζωή, ποτέ δε θα την μάθεις.

ελεαννα... σιγουρα δε γινεται κακομαθημενο αν δεν παει σχολειο ...και εμενα η μαμα μου με εστειλε κατευθειαν νηπιο γιατι δε δουλευε....και εγω εκανα κοπανες απο το σχολειο ....θυμαμαι 1η λυκειου ....πρωτες ωρες φυσικοχημειες ..ουτε απ΄εξω δε περναγα ....

απλα ειμαι της αποψης οτι αν αποφασισουμε κατι ..πρεπει να το τηρησουμε σε λογικα πλαισια , παντα ...

μπορει να κανω και λαθος ..αλλα εχω μια υποψια ..οτι καποια πρωινα με κρυο ..που ο μικρος εχει μια χαζομυξα ..βαριεσαι να τον σηκωνεις πρωι πρωι και να τον ετοιμαζεις ..και να του εξηγεις γιατι παμε σχολειο ..και ποσο καλα περναμε !!!

ελευθερια ...εγω μπαινω στη λογικη να τους εξηγω για τα λεφτα ...οτι δουλευουμε και ρα αεχουμε λεφτα ...οτι οποιος δε δουλευει δεν εχιε πολλα λεφτα ( παππους , γιαγια) ...γιατι ζητανε πολλα ...

ισως εσυ δεν τα παιρνεις μαζι σου για ψωνια συχνα , και δεν το αντιμετωπιζεις εντονα ...εγω προσπαθω να συνεννοηθω πριν φυγουμε για ψωνια, τους δινω τη λιστα και το παλευω να ψωνισουμε μονο τη λιστα !!!.....

...ερωτηση της χριστινας ....μαμα εχουμε λεφτα να παρουμε ολες τις λαμπαδες που μου αρεσουν????

Κι εμείς έχουμε τις εξής συμφωνίες:

1) στο σούπερ μάρκετ δεν αγοράζουμε τίποτε άλλο πέρα από τα πράγματα που χρειαζόμαστε για να φάμε και για το σπίτι.

2) δώρα και παιχνίδια παίρνουμε στη γιορτή, γενέθλια και τα χριστούγεννα.

3) δε ρωτάμε ποτέ όποιον έρθει στο σπίτι μας αν κρατάει κάτι για εμάς.

4)οι νονοί δεν είναι αγιοι βασίληδες.

Το ίδιο έχω δασκαλέψει και τους νονούς, να μη βαστάνε πράγματα κάθε φορά που βρισκόμαστε παρά μόνο στις ειδικές περιπτώσεις.

Αλλά κ πάλι τα άλλα παιδάκια κι οι μανάδες τι μου φταίνε να το στέλνω εγώ πιθανά άρρωστο;

Να αγιάσει το στόμα σου και το σκεπτικό σου! Ένα σας λέω, γονείς τα έστειλαν άρρωστα ακόμα και στην εκδρομή! Ξέρεις τι είναι να σταματάς σε φαρμακείο στο Ηράκλειο πριν να μπεις στο μουσείο να πάρεις θερμοκρασία και πονστάν και μαμά τηλέφωνο γιατί "ένιωθε καλύτερα και είπα να το στείλω"??

Χώρια φέτος όλες οι τάξεις να αποδεκατίζονται... αυτή την εβδομάδα έχει το μενού γαστρεντερίτιδα στο Γ1. :tongue:

ελευθερια ...εγω μπαινω στη λογικη να τους εξηγω για τα λεφτα ...οτι δουλευουμε και ρα αεχουμε λεφτα ...οτι οποιος δε δουλευει δεν εχιε πολλα λεφτα ( παππους , γιαγια) ...γιατι ζητανε πολλα ...

ισως εσυ δεν τα παιρνεις μαζι σου για ψωνια συχνα , και δεν το αντιμετωπιζεις εντονα ...εγω προσπαθω να συνεννοηθω πριν φυγουμε για ψωνια, τους δινω τη λιστα και το παλευω να ψωνισουμε μονο τη λιστα !!!.....

...ερωτηση της χριστινας ....μαμα εχουμε λεφτα να παρουμε ολες τις λαμπαδες που μου αρεσουν????

Ναι και εμείς λέμε και ξαναλέμε πως ο μπαμπάς δουλεύει για να φέρνει λεφτά στο σπίτι για να μπορούμε να αγοράσουμε το γάλα μας, το φαγητό μας, τα ρούχα μας κτλ. Για ψώνια πηγαίνει συχνότερα με τον μπαμπά του γιατί εκείνος συνήθως ψωνίζει και θα του πάρει πχ. ένα kinder αυγό και ως εκεί. Όχι ό,τι ζητήσει και ας χτυπιέται και ας ορύεται. Δεν εννοώ πως του αγοράζουμε ό,τι θελήσει...το αντίθετο ακριβώς είπα...πως σεβόμαστε τα χρήματα για να έχουμε για τις πρωταρχικές μας ανάγκες...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Άσχετο, alternative κοτόσουπα κι ότι βγει. Βαρέθηκα να κάνω τη συνηθισμένη κι έβαλα λιγη πατατούλα, κόκκινη πιπερίτσα φλωρίνης, λίγο χυμό ντομάτας, λίγο βούτυρο κ κριθαράκι. Μετάνιωσα που είχα ήδη βάλει κρεμμύδι γιατί είχα κ πράσο κ θ του πήγαινε καλύτερα μάλλον. Δεν πειράζει, αύριο στις αγγινάρες αλα πολίτα!

Η δασκάλα μου είπε πριν πως σέρνονται 2 ιώσεις. Η μία έχει ζαλάδες, ανακατωσούρες και εμετό και η άλλη μόνο βήχα αλλά οδηγεί σε βρογχοπνευμονία. Την Παρασκευή έλειπαν τα 12 από τα 24 παιδιά γι'αυτό τον λόγο. Σκίαχτηκα!

Ο Μάνος έχει βήχα αλλά όχι έντονο για να με ανησυχούσε. Τώρα όμως σκέφτομαι μήπως να τον πάω καμιά βόλτα να τον ακροαστεί. Έχει και η μικρή φλέμα από την τελευταία ίωση.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ελέ και η Μαριλίζα ειχε βήχα αλλά της πέρασε, τωρα τον εχει ο μπέμπης...

αυριο παμε παιδιάτρο να μας δει εννοειται.

Δεν ξερω αν ειναι αυτη ίωση που λες.

Και φαρυγγίτιδα πολυ, εχει η πεθερα μου, ο πεθερος μου, η πεθερα της κουμπάρας μου. Μηπως ειναι η ίωση των πεθερικων?χαχαχα

Καλά εμεις παιδικό τωρα πια μετά το Πάσχα.

Πολύ χάλια μας πήγε ρε γμτ.

Σύμπι βήχα είχε ο Μάνος και πριν 10 μέρες και του πέρασε, τώρα είναι πολύ λιγότερος αλλά ξέρω και εγώ?Βρογχοπνευμονία ρε παιδιά και να μην πάρουμε χαμπάρι γίνεται?

Θα πάρω τηλ την παιδίατρο να την ρωτήσω. Την μικρή σκόπευα να την πάω έτσι και αλλιώς τέλος της εβδομάδας (της κάνω μασκούλα προληπτικά).

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κι εγώ με εισπνεομενο ειμαι, κ σιρόπι κ αντισταμινικό κ βελτίωση παλιά. Το μεσημέρι ο μικρός δεν είχε πυρετο, μόνο λιγο συνάχι. Χθες εφτασε 39. Και λίγο μπούκωμα το βράδυ. Να τον πάω σήμερα στη γιατρό ή να περιμένω;

Περαστικά κ στα δικά σας!

Μάλλον εγκρίθηκε το έσπα και για το 2013-2014, μακάρι να μας πάρουν κιόλας. Στο σταθμό μας λέει θα πάρουν μόνο τα φετινά που ειμαστε με έσπα, 2-3 παιδακια δηλ.

Διαφημίσεις

ντινακι να χαιρεστε τον λεωνιδακο σας!πολυχρονος κ ευτυχισμενος!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Και μετά μου λένε να μην πιστεύω στα ζώδια! Για τον Σκορπιό λένε ότι είναι αυτοκαταστροφικός. Η μαμά μιας φίλης μου μου έλεγε ότι όταν ήταν μικρή η Σκορπίνα της και θύμωνε ή στεναχωριόταν, τσουρομαδιόταν και έλειπαν τούφες ολόκληρες από το κεφάλι της. Κι η δικιά μου παιδιά αυτοκαταστροφική, αφού λέω στην εφηβεία προβλέπω να χαρακώνεται!!! Προηγουμένως ετοίμαζα το φαγητό κι αυτή πού το βρήκε ήθελα να ήξερα βρήκε το ψαλιδάκι που τους έχω για τα νυχάκια, ευτυχώς ασφαλείας. Μιλάμε μια στιγμή γύρισα να βαλω το φαγητό στο μικροκυμάτων και μπαίνει την ίδια ώρα ο Αρης από τη δουλειά, και φωνάζει "ωωωω την Αριάδνη!" και πάει προς το μέρος της, πετάγομαι κι εγώ σαν την τρελή και φωνάζω με αγωνία (όχι μάλωμα) "μη Αριάδνη!" που πήγαινε να κόψει μαλλί εκείνη την ώρα (φοβήθηκα μη βγάλει κανένα μάτι).

Αρχίζει τα κλασικά, βγάζει μια διακεκομμένη φωνή λες και ουρλιάζει από τον πόνο ψυχής αλλά ταυτόχρονα της κόβεται η ανάσα κι όλο αυτό παράλληλα με κλάμα να τρέχουν τα δάκρυα "ααα"- "αααα"- "αααα" αυτό συνεχώς σπαρακτικό και πάω να την πάρω αγκαλιά γιατί είναι κάτι σαν κρίση, είναι τελείως αλλού και κλωτσάει, ρίχνει κάτω το σώμα της λες και θέλει να πέσει να πεθάνει εκείνη την ώρα δεν μπορώ να σας το περιγράψω. Εκείνη την ώρα που το κάνει αυτό έχει μια άρνηση και θέλει χρόνο να συνέλθει, οπότε την παίρνω σφιχτά αγκαλιά και ψιθυρίζω "σσσσσ" γιατί ταυτόχρονα τραβάει τα μαλλιά της, δαγκώνεται και πιάνει και σφίγγει με τις χούφτες της με τα νύχια το δέρμα στα χέρια της στο σημείο του πήχυ, σα να τσιμπιέται δλδ με όλα της τα δάχτυλα. Δεν της λέω μην κάνεις αυτό (π.χ. μη τραβάς τα μαλλιά σου κλπ) για να μην της βάζω ιδέες ότι δεν πρέπει να το κάνουμε αυτό κι αυτή αντιδραστικά να το κάνει. Είναι κάτι που δεν το είδε πουθενά, μόνη της το ξεκίνησε πολύ μικρότερη και το συνεχίζει, πώς άλλα παιδάκια κρατάνε την αναπνοή τους μέχρι να λιποθυμήσουν άμα θυμώσουν ή στεναχωρηθούν. Εγώ παρόλο που την αντιμετωπίζω ήρεμα, με αγκαλιά και "σσσσ" χωρίς να της λέω τπτ, ούτε να της το απαγορεύω ακόμα γιατί δεν ξέρω πώς να το χειριστώ, στεναχωριέμαι πολύ. Και το κακό είναι ότι είναι πολύ ευαίσθητη και συχνά κλαίει με αυτή τη σπαρακτική φωνή, λίγο να υψώσουν ξένοι ή κι εμείς καμιά φορά τον τόνο της φωνής για να την αποτρέψουν από κάτι κακό (επειδή ξαφνιάζεσαι βρε αδερφέ!) κι αυτή το παίρνει κατάκαρδα... Αν κάνει κι αυτά τα νούμερα ζήτω που καήκαμε...

Κι εγώ με εισπνεομενο ειμαι, κ σιρόπι κ αντισταμινικό κ βελτίωση παλιά. Το μεσημέρι ο μικρός δεν είχε πυρετο, μόνο λιγο συνάχι. Χθες εφτασε 39. Και λίγο μπούκωμα το βράδυ. Να τον πάω σήμερα στη γιατρό ή να περιμένω;

Περαστικά κ στα δικά σας!

Μάλλον εγκρίθηκε το έσπα και για το 2013-2014, μακάρι να μας πάρουν κιόλας. Στο σταθμό μας λέει θα πάρουν μόνο τα φετινά που ειμαστε με έσπα, 2-3 παιδακια δηλ.

Εγώ βάζω το σινομαρίν το παιδικό στα παιδιά για το συνάχι, είναι υπέρτονο θαλασσινό νερό κι είναι πολύ αποτελεσματικό. Αν δω μπούκωμα βάζω και μία σταγονίτσα προταργκόλ το αντισηπτικό στη μυτούλα. Αν έχουν τρελά ζόρια θα βάλω οτριβίν. Από εκεί κι έπειτα τα πλακώνω σε πορτοκαλάδες, εχινάτσεα (δοκιμασμένη και δεν μας πείραξε στο γιώργο) και πρόπολη. Αν έχουν πυρετό τα αντιπυρετικά μας από 38,5 πυρετό εναλλάξ ούτως ή αλλως τα δίνω εγώ με μια προτίμηση στο αλγκοφρέν που και για εμένα προτιμώ. Έπειτα αν έχουν βήχα το μπενλίφ μεγάλη η χάρη του. Αν δεν έχει πυρετό βάστα, βάζε του όμως σινομαρίν συχνά για να μη σου κατεβάσει φλέμα στο λαιμουδάκι του. Αν αρχίσει βηχαλάκι με τη μία το σιρόπι.

Εγώ βάζω το σινομαρίν το παιδικό στα παιδιά για το συνάχι, είναι υπέρτονο θαλασσινό νερό κι είναι πολύ αποτελεσματικό. Αν δω μπούκωμα βάζω και μία σταγονίτσα προταργκόλ το αντισηπτικό στη μυτούλα. Αν έχουν τρελά ζόρια θα βάλω οτριβίν. Από εκεί κι έπειτα τα πλακώνω σε πορτοκαλάδες, εχινάτσεα (δοκιμασμένη και δεν μας πείραξε στο γιώργο) και πρόπολη. Αν έχουν πυρετό τα αντιπυρετικά μας από 38,5 πυρετό εναλλάξ ούτως ή αλλως τα δίνω εγώ με μια προτίμηση στο αλγκοφρέν που και για εμένα προτιμώ. Έπειτα αν έχουν βήχα το μπενλίφ μεγάλη η χάρη του. Αν δεν έχει πυρετό βάστα, βάζε του όμως σινομαρίν συχνά για να μη σου κατεβάσει φλέμα στο λαιμουδάκι του. Αν αρχίσει βηχαλάκι με τη μία το σιρόπι.

Αχ τι καλά, μου τα έγραψες μαζεμένα, thank you, θα στείλω τον γ. όταν έρθει να τα πάρει όλα από το φαρμακείο. Πρόπολη σε τι μορφή τη δίνεις. Εχινάκεια παίρνω εγώ κάθε μέρα αναβράζον δισκίο της power health. Κάτι κάνει.

Τα φάρμακα αυτά στα συνέστησε γιατρός ή είδες ότι δουλεύουν; algofren πήρα κι εγώ που μου το προτεινατε και είναι πολύ καλό! Τυπικά θα ρωτήσω κ τη γιατρό, εκείνη κατευθείαν οτριβιν, έχει αρχίσει να με προβληματίζει, κάτσε να πάω κ στον ομοιο!

Η Αριαδνη είναι ευαισθητούλα μωρέ, κ τι να κάνεις, να την αφήσεις να χτυπήσει. Αγκαλίτσα μια χαρά, τι άλλο!

ρε, νεκ με επιασε η ψυχη μου οπως το περιγραφεις με την Αριαδνη ..το δικο μου σκορπιδακι δεν τα κανει αυτα ...ειναι χαδιαρω , αγκαλιτσας και κλαψου ,,,,τετοια νουμερα μου εκανε η μεγαλη μονο !!( τα οποια εχω καιρο να τα δω ευτυχως ) ...υπομονη

εμεις να μην μας ματιασω ...δεν πολυαρρωστησαμε το χειμωνα , μονο τα χριστουγεννα ...και αλλαη μια μονοημερη με πυρετο ιωση εκανε η χριστινα ..αλλα μυξα εχουμε σχεδον ολο το καιρο !!!σχολειο πηγαμε ολους τους μηνες ....συνηθως επαιζε καμια κοπανα στις 20 μερες ...αν ελειπε ο πατερας της μερες για να τον δει λιγακι ή αν εβλεπα οτι ειναι πολυ κουρασμενη απο την προηγουμενη μερα ( συνηθως μετα απο κολυμβητηριο) .....

εγω σιροπι για το βηχα δεν εδωσα ...τα επιανε μονο το βραδυ ...εβαζα ελαιο ευκαλυπτου μεσα στο δωματιο ...και κανα 2 βραδυα στην αγγελικη αεριους σιροπι για να κοιμηθει ...και μπολικο ορο ...και το αλλο το φσου φσουτ με το θαλασσινο

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...