Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Την πόσιμη ήπια αλλά δε τα μπορώ καθόλου τα τόσο γλυκα. Μου χαλάνε το στομάχι. Σκέψου τους καφέδες τους πίνω όλους σκέτους κ αν κάνω λάθος να πιω κατα λάθος τον καφέ του άντρα μου μετά με χαλάει για ώρα. Οπως καταλαβαίνεις αυτό το πόσιμο μου φάνηκε η υπέρτατη αηδία. Το απόγευμα θα έχω αποτελέσματα. Αναρωτιέμαι αν τελικά δείξει κάτι και όντως επηρεάζεται από αυτό η ποιότητα των εμβρύων, αυτό ρυθμίζεται ; Έχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία ;

και εγώ το ίδιο είχα πάρει, πραγματικά απαίσιο. 
      Ναι με φαρμακευτική αγωγή ρυθμίζεται.

Καλά αποτελέσματα!! 🤞🏻

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσαρες !!!

ντινακι να χαιρεσαι το παιδακι σου !!!

νεκ μου ...κουραγιο !!παραλογο το θεωρω το κινητο ..απο την αλλη και η ανασφαλεια της μανας ...( ειναι παλα υστερω ή υπαρχει καπιο θεμα) ..τεσπα ..τραβηγμενο και το οτι πηγε στο διευθυντη !!...για τα περα δωθε στο σχολειο ....σορυ κιολας ..αλλα δε θεωρειται για ολους δεδομενο να φυγουν απο τη δουλεια να βγουν για προσωπικη δουλεια ...θωρητικα εκεινη την ωρα του κενου ....αλλα ας ηταν ολα τα αλλα λυμενα !

εμεις ειχαμε καλο σκ ....μαγειρεψαμε ψωνισαμε , βολταραμε ...με χρι και κυρικαη απογευμα ....

πλακωθηκα με το Γ. γιατι ηταν στο λαπτοπ ..και του μιλαγε και δε με ακουγε ...τελειωσε το λαπτοπ, τα αθλητικα ..και μετα ηθελε να μιλησει !!!ε...γυρισα και εγω τον ....μου και κοιμηθηκα .....τη νυχτα αδιαθετησα.....και το πρωι τα πληρωσε η χριστινα !!!δε μπορεσα να κρατησω τα νευρα μου ..κλασικη ολιγον γκρινιαρα χριστινα .....τα ακουσε για τα καλα!!!!

και δε μπορω να πω εχει πολυ βελτιωμενη συμπεριφορα σε σχεση με αρχες του χρονου σε ολα τα θεματα

ααα..νεκ αυτο με τα λεφτα το κανω και εγω ..τα εχω μαθει να ρωτανε ??? εχουμε λεφτα??? γιατι δεν παει αλλο ..ιδιως με βολτες σε σουπερ και τετοια ....για 1 πραγμα πανε ..3 παιρνουν και το οικονομικο θελω να συμμαζεψω και θεματα διατροφης ...

αγγελικη ..περαστικα στον ερωτα !!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα,

θέλω κάτι να πω αλλά δεν ξέρω τι, ίσως τα γράφω όλα μαζεμένα, ίσως καθένας το βλέπει από την πλευρά του, όλοι έχουμε προβλήματα, άλλοι μικρά άλλοι μεγάλα

τα δικά μου σε άλλον μπορεί να φαίνονται αστεία: είναι η 3η ίωση που περνά ο μικρός σε 1 μήνα, ο βήχας ο δικός μου επιμένει, η μάνα μου έχει καταπέσει, κάθε βδομάδα της παίρνουνε αίμα, πρέπει να κάνει ακόμη εξετάσεις, καο η ανησυχία δε μας έχει φύγει όσο δε γίνεται καλύτερα, ο πατέρας μου νεφροπαθής τρέχει για τα εξωτερικά: φάρμακα, ικα κι εγώ με το παιδί άρρωστο δεν μπορώ να τον βοηθήσω, τα πεθερικά ευχόμαστε να είναι στάσιμοι γιατό ποιος θα τρέξει, άρα δεν είναι μόνο το οικονομικό, που αν θέλετε με 2 ευρώ είμαι στο πορτοφόλι μέχρι τις 8 που θα έρθει ο γ. κι οι κάρτες μου τιγκαρισμένες

κ να μου τη λένε μέσα σε όλα οι παππουδογιαγιάδες ότι είμαστε ανεύθυνοι γονείς, δεν αγαπάμε το παιδί, δεν το προσέχουμε, το κολλάμε εμείς που ακόμη δεν μπορούμε να γίνουμε καλά ή το βγάζουμε έξω κ κολλάει, κι άλλες τέτοιες λαλακίεδ, που μου έρχεται να τους κλείσω το τηλ, κ στο καπάκι σου ζητάνε βοήθεια, κι όταν τους λέω ότι ούτε εγώ είμαι καλά κ ψυχολογικά κ σωματικα μου απαντανε: καλα είσαι, δεν παθαίνεις τίποτα, μόνο το παιδί παθαίνει, μετά τι λες;

Καλημέρα,

θέλω κάτι να πω αλλά δεν ξέρω τι, ίσως τα γράφω όλα μαζεμένα, ίσως καθένας το βλέπει από την πλευρά του, όλοι έχουμε προβλήματα, άλλοι μικρά άλλοι μεγάλα

τα δικά μου σε άλλον μπορεί να φαίνονται αστεία: είναι η 3η ίωση που περνά ο μικρός σε 1 μήνα, ο βήχας ο δικός μου επιμένει, η μάνα μου έχει καταπέσει, κάθε βδομάδα της παίρνουνε αίμα, πρέπει να κάνει ακόμη εξετάσεις, καο η ανησυχία δε μας έχει φύγει όσο δε γίνεται καλύτερα, ο πατέρας μου νεφροπαθής τρέχει για τα εξωτερικά: φάρμακα, ικα κι εγώ με το παιδί άρρωστο δεν μπορώ να τον βοηθήσω, τα πεθερικά ευχόμαστε να είναι στάσιμοι γιατό ποιος θα τρέξει, άρα δεν είναι μόνο το οικονομικό, που αν θέλετε με 2 ευρώ είμαι στο πορτοφόλι μέχρι τις 8 που θα έρθει ο γ. κι οι κάρτες μου τιγκαρισμένες

κ να μου τη λένε μέσα σε όλα οι παππουδογιαγιάδες ότι είμαστε ανεύθυνοι γονείς, δεν αγαπάμε το παιδί, δεν το προσέχουμε, το κολλάμε εμείς που ακόμη δεν μπορούμε να γίνουμε καλά ή το βγάζουμε έξω κ κολλάει, κι άλλες τέτοιες λαλακίεδ, που μου έρχεται να τους κλείσω το τηλ, κ στο καπάκι σου ζητάνε βοήθεια, κι όταν τους λέω ότι ούτε εγώ είμαι καλά κ ψυχολογικά κ σωματικα μου απαντανε: καλα είσαι, δεν παθαίνεις τίποτα, μόνο το παιδί παθαίνει, μετά τι λες;

ελεαννα, χωρις να το παιζω εξυπνη ...μην επιτρεπεις να σε κρινουν και μαλιστα τοσο αυστηρα!!!να τους βοηθησεις να τους εξυπηρετησεις ....αλλα στη τελικη ...να ακους και ενα μπραβο !!ενα ευχαριστω ...

ολοι τρεχουμε με προβλημτα ..να μην νταουνιαζουμε !!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

ελεαννα, χωρις να το παιζω εξυπνη ...μην επιτρεπεις να σε κρινουν και μαλιστα τοσο αυστηρα!!!να τους βοηθησεις να τους εξυπηρετησεις ....αλλα στη τελικη ...να ακους και ενα μπραβο !!ενα ευχαριστω ...

ολοι τρεχουμε με προβλημτα ..να μην νταουνιαζουμε !!

Ένας λόγος που θέλω να κάνω κι άλλο παιδί είναι κι αυτός: μοναχοπαίδια κι οι δυο μας, όλο τον υπερπροστατευτισμό που είχαν σε εμάς ως παιδιά τώρα τον βγάζουν στο τριπλάσιο, λόγω ηλικίας κι ανασφαλειων, στο παιδί, οπότε καταλαβαινετε τι βάρος πέφτει κ θα πέσει στις πλάτες του, κ δε θέλω με την καμία να περάσει όλο αυτό ή τα ζητήματα που έχουμε τώρα εγώ κι ο μπαμπά του

Διαφημίσεις

Έκλεισα ραντεβού κ στον ομοιοπαθητικό, για ενδυνάμωση ανοσοποιητικού, μήπωσ κ του χρόνου τη βγάλουμε καθαρή. Γίνεται χαμός από ιώσεισ, κι επειδή δεν είμαστε έκτακτο περιστατικό κ πρέπει να πάρει πλήρες ιστορικό, μας έβαλε μετά το Πάσχα. Άντε να δούμε!

Χθες συζητάγαμε με τον Γ. την περίπτωση να το αφήσουμε κι αυτό το σπίτι κ να πάμε σε κάποιο από τα πατρικά μας. Γλιτώνουμε μεν νοίκι αλλά ειναι μεγάλη αναστάτωση για πολλούς ανθρώπους, διπλές μετακομίσεις, ψιλο έως χοντρομερεμέτια, πολλά έπιπλα ειδικά στην περίπτωση που πάμε στο δικό μου που είναι μεγάλο, κ που θα βάλεις τα περσσευούμενα, οι περιοχές όχι τόσο καλές, αλλά αν δε βγαινουμε αλλιώς...δώσαμε περιθώριο μέχρι το καλοκαίρι μήπως βρω μία δουλειά, έστω κ part time, να έχουμε ένς επιπλέον έσοδο 3-4 κατοστάρικα μη βγούμε από το παράθυρο. Κ φυσικά μετά μιλάμε σιγουρα για ιδιωτικό παιδικό- σχολείο κ parking άρα μπορεί να μας βγαινει κ στα ίδια. Θέλει πολλή σκέψη γιατί θα το τρελλάνουμε το παιδί στις αλλαγές!

ελεαννα ειναι παρα πολλοι οι λογοι για να κανεις ενα δευτρο μωρο .....και βεβαια παρα πολλα τα θεματα , αν το αποφασισεις !!

αλλα πρεπει να το αποφασισεις ....

και διαβασα οτι δεν στελνεις το μικρο σχολειο ...ουτε η δικια μου παει πετωντας απο χαρα ...αλλες μερες πιο ευκολα , αλλες πιο δυσκολα...αλλα παει ....ολοι εχουμε υποχρεωσεις και αυτες ξεκινουν τη δευτερα το πρωι , αυτο το μηνυμα θελω να περασω και για αυτο παλευω ...

βεβαια υπαρχουν και οι κοπανες, ποιος δεν εκανε ..

αλλα δε θελω να μεγαλωσω ενα παιδι που στα δυσκολα κανει πισω , που στις υποχρεωσεις μαζευεται στα βρακια της μαμας, γιαγιας ...που δεν παιρνει αποφασεις !!!αυτο θεωρω σωστο για τον εαυτο μου ...αυτο βγαζω και στα παιδια μου οχι παντα με χαμογελο , οχι διακριτικα και μιλωντας ζουζουνιαρικα σε ενα 3χρονο ...

πολλες φορες κοφτα , αποτομα ...αλλες τσιριζοντας οπως σημερα ..αλλα ολοι κανουμε λαθη ..και αυτο συμβαινει...

( κανω προβα για να ζητησω συγγνωμη απο το χριστινα το απογευμα που ουρλιαζα σαν την τρελη το πρωι )

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

ααα...διαβαστε να συγκινηθειτε ....

ωες ωρες το στομα τους λεει τα απιστευτα

σαββατο βραδυ πριν κοιμηθει η χριστινα

μαμα οταν μεγαλωσω ..θα γεννησω δυο κοριτσια ..την αγγελικη και τη χριστινα ...αλλα πρεπει να βρω αντρα ...

-θα βρεις μωρο μου !σε ποιον να μοιαζει ??

-στο μπαμπα !!!

παει στο πατερα της

(πιανει τα χερια του)

-μη μου ξαναφυγουν αυτα τα χερακια ποτε ποτε !!!!!

δακρυσα απο συγκινηση!!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

ελεαννα ειναι παρα πολλοι οι λογοι για να κανεις ενα δευτρο μωρο .....και βεβαια παρα πολλα τα θεματα , αν το αποφασισεις !!

αλλα πρεπει να το αποφασισεις ....

και διαβασα οτι δεν στελνεις το μικρο σχολειο ...ουτε η δικια μου παει πετωντας απο χαρα ...αλλες μερες πιο ευκολα , αλλες πιο δυσκολα...αλλα παει ....ολοι εχουμε υποχρεωσεις και αυτες ξεκινουν τη δευτερα το πρωι , αυτο το μηνυμα θελω να περασω και για αυτο παλευω ...

βεβαια υπαρχουν και οι κοπανες, ποιος δεν εκανε ..

αλλα δε θελω να μεγαλωσω ενα παιδι που στα δυσκολα κανει πισω , που στις υποχρεωσεις μαζευεται στα βρακια της μαμας, γιαγιας ...που δεν παιρνει αποφασεις !!!αυτο θεωρω σωστο για τον εαυτο μου ...αυτο βγαζω και στα παιδια μου οχι παντα με χαμογελο , οχι διακριτικα και μιλωντας ζουζουνιαρικα σε ενα 3χρονο ...

πολλες φορες κοφτα , αποτομα ...αλλες τσιριζοντας οπως σημερα ..αλλα ολοι κανουμε λαθη ..και αυτο συμβαινει...

( κανω προβα για να ζητησω συγγνωμη απο το χριστινα το απογευμα που ουρλιαζα σαν την τρελη το πρωι )

Μία από τις πολυτέλειες αν θες που δεν είναι σωστή λέξη του να μη δουλεύεισ είναι κι αυτή. Φέτος αρρώστησε πολλές φορές, τον κρατάγαμε κ με τα κρύα σπίτι για να γινει εντελώς καλά, όμως έτσι έχανε το ρυθμό του. Και ναι αφού είμαι σπίτι γιατί να πιέσω ένα τρίχρονο να κάνει κάτι που δε θέλει αν πρώτα δε βρω το λόγο, γιατί τουλάχιστον ο αντρέας δεν είναι παιδί που κάνει πείσματα, κ το σχολείο του άρεσε. Θέλει λοιπόν συζήτηση να καταλάβουμε τι άλλαξε. Δυστυχώς μας πρόλαβε πάλι η ίωση αλλιώς είχαμε συμφωνήσει ολοι μαζι

, και ο ίδιος, ότι σήμερα θα πάει κ αν δεν του άρεσε το απόγευμα θα μας έλεγε το λόγο για να δούμε τι θα κάνουμε. Δε νομίζω ότι γίνεται κακομαθημένο με 2 φορές που θα κάνει κοπάνα, κι εγώ κατευθείαν νήπιο πήγα, με κράταγε η γιαγιά μου, αλλά το σχολείο το λάτρευα κ δεν έκανα ούτε 1 κοπάνα όλα τα σχολικά μου χρονια.

Όσο για το παιδι, ναι είναι πολλοί οι λόγοι, και ο κυριότερος ότι το θέλουμε πολύ κι εγώ και ο γ. Είμαστε όμως πολύ της λογικής και οι δύο και θέλουμε να το ζυγιάσουμε καλά. Σιγουρα ποτέ δε μετανιωνεις φέρνοντας στον κόσμο ένα παιδι, αλλά πρέπει να διασφαλίσεις τις συνθηκες εκεινες ώστε να είναι ευτυχισμένο και εκείνο κ όλοι οι υπόλοιποι. Αυτό το πρέπει απλά με αγχώνει. Ξέρω ειναι η ηλικία! Έχω βάλει όριο τα 38, μετά απλά θα το αφήσω. Και ξαναλέω, μην κρινετε από τις δικές σας περιπτώσεις. Νέοι γονείς, σταθερές δουλειές, πιο βολικά ωράρια. Εγώ αν αρρωστήσω ή οι γονείσ μου κ πρέπει να τρέξω, όπωσ κ συνέβη, το παιδί μου μένει ξεκρέμαστο, κι άντε 1 όλο κ κάποια φιλη, θεια, ξαδέρφη το αναλαμβάνει για λίγο ε; Τα δύο;

Διαφημίσεις

Ντίνα χαίρομαι που σε βλέπω αναμεσά μας, δυνατή και με καλύτερη ψυχολογία. Είναι νωρίς ακόμη αλλά η ανάγκη θα σου δημιουργηθεί να ξαναπροσπαθήσεις, όποτε νιώσεις εσύ καλά κοπέλα μου.

Ωραία συζήτηση πιάσαμε κορίτσια...μου αρέσει που συζητάμε και σοβαρά κοινωνικά θέματα.

Εμένα προσωπικά η έκφραση 'δεν έχουμε λεφτά' δεν μου ταιριάζει καθόλου σαν φιλοσοφία και δεν θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν με αυτό σαν καραμέλα. Προτιμώ να μάθουν πως δεν μπορούμε να έχουμε ό,τι θέλουμε και ό,τι δούμε είτε γιατί δεν φτάνει η τσέπη μας είτε γιατί δεν είναι το ζητούμενο αυτό αλλά δεν θέλω να με ρωτάνε 'έχουμε λεφτά μαμά να το πάρουμε αυτό'? Έτσι έχει μεγαλώσει η πεθερά μου τα παιδιά της και όταν τους ακούω να λένε 'δεν έχουμε λεφτά' νευριάζω απίστευτα γιατί τις περισσότερες φορές δεν είναι το μικρό ποσό στην τσέπη αλλά η απροθυμία να κάνουν κάτι.

Προσωπικά μεγάλωσα χωρίς οικονομικά προβλήματα στο σπίτι μου όμως μου έλειψαν αρκετά πράγματα, υλικά αγαθά που ήθελα και ζητούσα αλλά δεν μου τα πήραν ποτέ. Θα σας πω μόνο πως ούσα για 1η φορά φοιτήτρια σε ξένη χώρα μου έχασα 3 εκατ. που κουβαλούσα νε πληρώσω ενοίκια και να περάσω το 1ο τρίμηνο και δεν το είπα στους γονείς μου (ο μπαμπάς μου δεν το ξέρει ακόμη, στην μαμά μου το είπα όταν πλέον πήρα και το μεταπτυχιακό-δηλαδή 4 χρόνια μετά). Αναγκάστηκα και δούλεψα και πείνασα στην κυριολεξία όμως χρήματα άλλα δεν ζήτησα...και το φταίξιμο δεν ήταν δικό μου.

Με απλά λόγια θέλω να πω πως προτιμώ τα παιδιά μου να εκτιμούν και να υπολογίζουν τα χρήματα. Δεν παίρνουμε κάτι γιατί δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα όχι μόνο γιατί δεν φτάνει η τσέπη μας. Ελπίζω να έγινε κατανοητό το τι θέλω να πω.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ααα...διαβαστε να συγκινηθειτε ....

ωες ωρες το στομα τους λεει τα απιστευτα

σαββατο βραδυ πριν κοιμηθει η χριστινα

μαμα οταν μεγαλωσω ..θα γεννησω δυο κοριτσια ..την αγγελικη και τη χριστινα ...αλλα πρεπει να βρω αντρα ...

-θα βρεις μωρο μου !σε ποιον να μοιαζει ??

-στο μπαμπα !!!

παει στο πατερα της

(πιανει τα χερια του)

-μη μου ξαναφυγουν αυτα τα χερακια ποτε ποτε !!!!!

δακρυσα απο συγκινηση!!!

Σνιφ!!! :cry: Αχου το μωρέ!!!!! Τι καλό και τρυφερό!!!

Ελεάνα μου εμένα η μάνα μου, μου είπε το άλλο κουλό 'μα γιατί το παιδί αρρωσταίνει συνέχεια?Το είπες στην παιδίατρο?Μήπως έχει κάτι άλλο?Εσείς δεν αρρωσταίνατε τόσο συχνά'!!!Και πήρε την απάντησή της...εγώ πήγα στο σχολείο στα 5,5 και όχι στα 2 (που πήγε ο Μάνος), μεγάλωσα στις αλάνες και στους δρόμους και όχι στα διαμερίσματα και στους παιδότοπους (περισσότερος συνωστισμός) και οι ιώσεις δεν ήταν τόσες όσες σήμερα (σε αυτό συμβάλλουν και οι αλλοδαποί σύμφωνα με φίλους γιατρούς). Ε μην μας τρελλάνουν κιόλας!!!Μην σε βάζουν από κάτω τέτοια αυθαίρετα συμπεράσματα.

Και θα συμφωνήσω...όταν ένα παιδί είναι άρρωστο βγαίνει από το πρόγραμμά του...δεν ξέρει αν την επομένη θα πάει σχολείο...τα περάσαμε και εμείς και σε υπερθετικό βαθμό. Τώρα που κάπως στρώσαμε βλέπω πιο υπεύθυνο τον Μάνο 'μαμά έχω σχολείο το πρωί, πρέπει να κοιμηθώ νωρίς'. Επίσης, όλοι λίγο πολύ τα ίδια περνάμε. Για μήνες πολλούς έχω κάθε βδομάδα και έναν άρρωστο σπίτι, κάθε μήνα πυρετό ο Μάνος και ξοπίσω η μικρή να κολλάει τις περισσότερες ιώσεις.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ντινούλι μου, να χαίρεσαι το Λεωνιδάκο σου! Να είναι γερός, ευτυχισμένος και πάντα τόσο γλυκός κι αγαπησιάρης, το μαναράκι μου! Να μου τον φιλήσεις σταυρωτά στα μαγουλάκια!

Για τη συνέχεια... όλα καλά, θετική σκέψη και πολλές αγκαλίτσες με το Δημήτρη (άλλος γλυκός από εκεί, αλλά πού θα έμοιαζε η μηλιά αν δεν έμοιαζε στο μήλο?? :tongue: ) κι από κοντά όλα σου τα στηρίγματα!

ελεαννα... σιγουρα δε γινεται κακομαθημενο αν δεν παει σχολειο ...και εμενα η μαμα μου με εστειλε κατευθειαν νηπιο γιατι δε δουλευε....και εγω εκανα κοπανες απο το σχολειο ....θυμαμαι 1η λυκειου ....πρωτες ωρες φυσικοχημειες ..ουτε απ΄εξω δε περναγα ....

απλα ειμαι της αποψης οτι αν αποφασισουμε κατι ..πρεπει να το τηρησουμε σε λογικα πλαισια , παντα ...

μπορει να κανω και λαθος ..αλλα εχω μια υποψια ..οτι καποια πρωινα με κρυο ..που ο μικρος εχει μια χαζομυξα ..βαριεσαι να τον σηκωνεις πρωι πρωι και να τον ετοιμαζεις ..και να του εξηγεις γιατι παμε σχολειο ..και ποσο καλα περναμε !!!

ελευθερια ...εγω μπαινω στη λογικη να τους εξηγω για τα λεφτα ...οτι δουλευουμε και ρα αεχουμε λεφτα ...οτι οποιος δε δουλευει δεν εχιε πολλα λεφτα ( παππους , γιαγια) ...γιατι ζητανε πολλα ...

ισως εσυ δεν τα παιρνεις μαζι σου για ψωνια συχνα , και δεν το αντιμετωπιζεις εντονα ...εγω προσπαθω να συνεννοηθω πριν φυγουμε για ψωνια, τους δινω τη λιστα και το παλευω να ψωνισουμε μονο τη λιστα !!!.....

...ερωτηση της χριστινας ....μαμα εχουμε λεφτα να παρουμε ολες τις λαμπαδες που μου αρεσουν????

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...