Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Λογικό να μπερδεύεσαι.. αλλα μη ζαλιζεις πολυ το μυαλουδακι σου ακομα εφοσον εχεις κ αλλα ραντεβού.. απο Δευτερα θα δεις τι θα σου πει και ο επομενος και θα τα εχεις πιο ξεκαθαρα.. βαλε τα κατω.. σημείωσε τι εχει πει ο καθενας και πιστεύω στο τελος θα πας και βασει ενστικτου .. τουλαχιστον προτεινε κατι διαφορετικο.. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μια κουβέντα είπα κ είναι πολύ λίγα σε σχέση με αυτά που νιώθω, και απλα με κάνετε να νιώθω χειρότερα. Δεν είστε μέσα στο σπίτι μου κ δεν μπορείτε να καταλάβετε τι και πως βιώνει ο καθένας διάφορες καταστάσεις. Και δε μιλάω μονο για υλικά αγαθά. Εύχομαι να μην αισθανθείτε τη μοναξιά που νιώθω ούτε ότι αντιμετωπιζω μόνη μου πολλά πράγματα γιατι δεν έχω κ έχουμε σαν οικογένεια τις βοήθειες κ τους ανθρώπους που σασ συνδράμουν κ ψυχολογικά κ υλικά. Και προφανώς ειναι κακο για το παιδί αλλά πολλές φορές απλά δεν μπορώ να κάνω άλλο τον καραγκιόζη. Κρεμάστε με που δεν έχω αλλες ψυχολογικές αντοχές!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Και δεν έχουν τα παιδιά κινητά?Έστω και κρυφά?Παραταύτα, είναι λίγο τραβηγμένο ο κάθε γονιός να απαιτεί τον προσωπικό αριθμό της δασκάλας και να την αναφέρει επειδή αρνήθηκε να τον δώσει.

Δεν έχουν κινητά, όχι. Ούτε στην τάξη, ούτε στις εκδρομές. Παλιότερα είχαν το θυμάμαι, αλλά βγήκε νόμος που τα απαγορεύει. Ξέρεις τι είναι να βιντεοσκοπήσουν τπτ μεταξύ συμμαθητών, και να κυκλοφορήσει κλπ.... χαθήκαμε!

Το θέμα με τον αριθμό ξεκινάει με τις δασκάλες που η ίδιες τα δίνουν και νομίζει ο κόσμος ότι έτσι πρέπει να κάνεις κάθε δασκάλα! Τη θυμάσαι τη διαφήμιση της βόνταφον με τη νηπιαγωγό την κατερίνα που μιλούσε στο κινητό με τους γονείς του γιωργάκη, της μαριάς και δεν ξέρω κι εγώ τι απεριόριστα, για να φέρει τις πλαστελίνες του αύριο στο σχολείο κλπ...κλπ... Είχα μείνει κάγκελο!!! Λέω θα τα βλέπουν οι γονείς και θα νομίζουν ότι έτσι κάνουν οι καλές και σωστές δασκάλες!

Βρε γενικά μιλάω εγώ, αλλά πιάστηκα από το παράδειγμα της Ελεάνας. Με συγχωρείς Ελεάνα μου, απλά τον τελευταίο καιρό ακούω συνέχεια από σένα πως δεν είσαι καλά, πως δεν είσαι ευχαριστημένη με την ζωή σου, τις συνθήκες γύρω σου και ένιωσα την ανάγκη να δώσω μια ώθηση, μια ελπίδα και μια κουβέντα παρηγορίας. Με συγχωρείς και πάλι αν ακούστηκε σαν κατάκριση.

Νεκταρία μου δεν εννοώ να φοράμε μια μάσκα και να περιφερόμαστε, αλλά ειδικά τα οικονομικά προβλήματα με ό,τι αυτά συνεπάγονται (ψυχολογικά κυρίως), ξέρουμε καλά πως δεν θα τελιώσουν αύριο ή μεθαύριο...Οφείλουμε νομίζω να μην τα κουβαλάμε ολημερίς και να τα εμφυτεύουμε στα παιδιά μας.

Είμαι και κουρασμένη και δεν μπορώ να κάνω περαιτέρω ανάλυση τώρα, οι διακόπτες σβήνουν με την σειρά!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Νεκ μαζί γράφαμε, σορυ αν απάντησα λίγο θυμωμένα απλά δεν περίμενα να ακούσω το αυτονοητο, ποιος θέλει να στεναχωρεί το παιδί του. Καλώς, μάλλον γκρινιάζω πολύ κ θα έπρεπε να ασχολούμαι με πιο ευχάριστα θέματα.

Δεν έχουν κινητά, όχι. Ούτε στην τάξη, ούτε στις εκδρομές. Παλιότερα είχαν το θυμάμαι, αλλά βγήκε νόμος που τα απαγορεύει. Ξέρεις τι είναι να βιντεοσκοπήσουν τπτ μεταξύ συμμαθητών, και να κυκλοφορήσει κλπ.... χαθήκαμε!

Το θέμα με τον αριθμό ξεκινάει με τις δασκάλες που η ίδιες τα δίνουν και νομίζει ο κόσμος ότι έτσι πρέπει να κάνεις κάθε δασκάλα! Τη θυμάσαι τη διαφήμιση της βόνταφον με τη νηπιαγωγό την κατερίνα που μιλούσε στο κινητό με τους γονείς του γιωργάκη, της μαριάς και δεν ξέρω κι εγώ τι απεριόριστα, για να φέρει τις πλαστελίνες του αύριο στο σχολείο κλπ...κλπ... Είχα μείνει κάγκελο!!! Λέω θα τα βλέπουν οι γονείς και θα νομίζουν ότι έτσι κάνουν οι καλές και σωστές δασκάλες!

Δεκτόν...η επομένη ερώτησή μου είναι...τι απάντηση πήρε από την Διευθύντρια η μητέρα εκείνη που παραπονέθηκε για την συμπεριφορά σου?Τι στάση κρατάει το σχολείο απέναντι σε τέτοια φαινόμενα?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Νεκ μαζί γράφαμε, σορυ αν απάντησα λίγο θυμωμένα απλά δεν περίμενα να ακούσω το αυτονοητο, ποιος θέλει να στεναχωρεί το παιδί του. Καλώς, μάλλον γκρινιάζω πολύ κ θα έπρεπε να ασχολούμαι με πιο ευχάριστα θέματα.

Κοριτσάκι μου εσύ ανέφερες πως το παιδί δεν είναι χαζό και αντιλαμβάνεται...εσύ περιγραψες τις συνθήκες αυτές. Δεν υπονοώ πως στεναχωρείς το παιδί επειδή το θέλεις, αλίμονο δηλαδή τι σ...α μιλάμε τόσα χρόνια εδώ μέσα?

Και ναι, να ασχοληθείς με πιο ευχάριστά πράγματα, να πάρεις τα πάνω σου. Στεναχωριέμαι να σε νιώθω τόσο πιεσμένη και πεσμένη γενικότερα. Αν κάτι μπορεί να αλλάξει έστω και λίγο την ψυχολογία σου να το επιχειρήσεις!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Τέσπα, δεν έχει νόημα. Απλά είμαι κουρασμένη και δε βλέπω διέξοδο. Χαίρομαι τους ανθρώπους που τα καταφέρνουν, μέχρι πριν λίγο καιρό νοΜιζα ότι ήμουνα ένας από αυτους κ ξαφνικά πέρασα στην αντίπερα όχθη. Έχασα την αισιοδοξία κ την αυτοεκτίμηση μου, πίστεψα και πιστεύω ότι πλέον είναι πολυ αργά για όλα, η ζωή με προσπερνά κ έχω παροπλιστεί. Και τι να κάνεις όταν είσαι ο μονος άνθρωπος για το παιδί σου; Αυτό με κρατάει πλέον κ μόνο κι ας ακούγεται μελο, αυτή ειναι η αλήθεια μου. Το ευχάριστα θεματα αφορούσε το καφέ μας εδώ, ας ακούγονται μονο τα χαρουμενα νέα, είναι μια διέξοδος!

Καλό ξημέρωμα, καλη βδομάδα !

Η αισιοδοξία και η θετική σκέψη από μόνες τους μπορεί να μην βοηθούν και πολύ και σίγουρα όχι πάντα, αλλά είναι μια ελπιδοφόρα αρχή.

Μόλις ξύπνησε η μικρή και θήλασε, οπότε μπορώ να κοιμηθώ και εγώ.

Καληνύχτα κορίτσια!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Βρε γενικά μιλάω εγώ, αλλά πιάστηκα από το παράδειγμα της Ελεάνας. Με συγχωρείς Ελεάνα μου, απλά τον τελευταίο καιρό ακούω συνέχεια από σένα πως δεν είσαι καλά, πως δεν είσαι ευχαριστημένη με την ζωή σου, τις συνθήκες γύρω σου και ένιωσα την ανάγκη να δώσω μια ώθηση, μια ελπίδα και μια κουβέντα παρηγορίας. Με συγχωρείς και πάλι αν ακούστηκε σαν κατάκριση.

Νεκταρία μου δεν εννοώ να φοράμε μια μάσκα και να περιφερόμαστε, αλλά ειδικά τα οικονομικά προβλήματα με ό,τι αυτά συνεπάγονται (ψυχολογικά κυρίως), ξέρουμε καλά πως δεν θα τελιώσουν αύριο ή μεθαύριο...Οφείλουμε νομίζω να μην τα κουβαλάμε ολημερίς και να τα εμφυτεύουμε στα παιδιά μας.

Είμαι και κουρασμένη και δεν μπορώ να κάνω περαιτέρω ανάλυση τώρα, οι διακόπτες σβήνουν με την σειρά!

επίσης κουρασμένη και δεν μπορώ να αναλύσω περισσότερο :tongue:

το πρόβλημα με το οικονομικό είναι ότι δεν γίνεται να μην επηρεαστούν και τα παιδιά. όταν π.χ. δε βγαίνει ο μήνας και είμαι με λίγα ευρώ στο πορτοφόλι και καθόλου στην τράπεζα και δεν μπορώ να βγάλω από του άρη που του τα τρώνε τα δάνεια και οι κάρτες και περιμένω αύριο στις 15 του μήνα να πληρωθώ να πάω να σηκώσω να ψωνίσω από το σμ και το 15νθήμερο θα φύγει σαν ατμός στις υποχρεώσεις δεή και νερό κι έτσι... ε τότε αναγκαστικά θα αγχωθώ, θα νευριάσω, θα τσακωθώ, θα στεναχωρηθώ (τώρα βέβαια δεν αγχώνομαι πια γιατί αύριο είναι η 15η του μήνα, γιούχου!) αλλά προ ημερών μην προκύψει έξτρα έξοδο, μη γίνει καμιά στραβή, να δω αν βγαίνουν να πάρω τπτ στην εκδρομή που πήγαινα, άφησα τον άρη άφραγκο τελείως, μου έλειπαν 5 ευρώ που πρέπει να γυρίσω σε ένα παιδάκι που δεν ήρθε εκδρομή και σκέφτομαι ότι αύριο που δεν έχω ακόμα να πληρωθεί δεν έχω να δώσω ούτε τα 5 ευρώ... ήμαρτον δλδ, μετρούσα τα ψιλά να πάρω το γάλα και το ψωμί του τόστ από το σμ προχθές.

όταν σου έχουν τελειώσει προ πολλού λοιπόν που ευτυχώς ακόμα δεν το έχουμε ζήσει αυτό αλλά το ζει τόσος κόσμος και το παιδί έχει υποχρεώσεις που πρέπει να πληρωθούν και ζητάει και κατιτίς και πρέπει να του το ξεκόψεις τότε θα μάθει και τι πάει να πει κρίση και ότι δεν έχουμε λεφτά να πάρουμε αυτό και χίλια δυο σε σχέση με τα οικονομικά... Εμένα με ρωτάει "μαμά έχουμε λεφτά να πάρουμε αυτό?" δυστυχώς ή ευτυχώς ξέρει ότι δεν έχει πάντα το πορτοφόλι. χθες μου είπε "να πάμε τότε στην τράπεζα να βγάλουμε" του λέω "αγάπη μου τώρα δεν έχει ούτε η τράπεζα να μας δώσει".

εγώ πάντως θέλω να γκρινιάζω εδώ γιατί μόνο εδώ με ακούνε ελεάνα μου! :tongue: γκρίνιαζε κι εσύ να γκρινιάζουμε παρέα μπας και παρηγορηθούμε! ο καθένας με τους δικούς τους λόγους, θεωρώ οι δικοί μου οι πιο χαζοί εδώ μέσα, αλλά τι να κάνουμε... πόσες βαλεριάνες να πιω πια?? η ψυχοθεραπεία είναι η καλύτερη αλλά τα γκρουπ κοστίζουν! εδώ τουλάχιστον τα λέμε δωρεάν! μόνο μη φάω καμιά κάρτα που λέει και η ελευθερία και μετά δεν έχω πού να τα λέω!

καληνύχτα ο ένας, καληνυχτα ο άλλος! πάω κι εγώ λοιπόν! καλή νύχτα κι από εμένα! τα λέμε αύριο με πιο καθαρό μυαλό, με έχει ταράξει κι αυτός ο βήχας, πάω να πιω κανένα σιρόπι, να δω πότε θα γιάνω που έχω 4 μήνες το ίδιο βιολί, κουράστηκα πια να βήχω και να φυσάω τη μύτη μου!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου,

πως ειστε?

εδω παντως ειναι χάλια ο καιρος και η διάθεση μαζί.

Μια μερα πηγα στα σεμινάρια και δνε βλεπω να ξαναπηγαινω...

Εχω το μπεμπακο με βηχα κ δέκατα, τον κολλησε η Μαριλίζα.

Ο βηχας ειναι ξηρος, καμια συμβουλη? πριν λιγο μου εκανε εμετο το καμάρι μου.

Η παιδιάτρος ειπε οτι δεν μπορω να δωσω τιποτα.

ουτε κατι φυτικο?

Η πεθερα με φαρυγγιτιδα,οποτε δεν μπορεί να τα κρατησει.

Τελικα μονο η υγεία αξιζει.

Τα δικα σας θα τα σχολιασω αργοτερα, περιμενω τη μανα μου για "βοηθεια".

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!!

Και εδώ μουντός και συννεφιασμένος ο καιρός.

Νωχελικοί όλοι σήμερα, δεν θέλαμε να σηκωθούμε από τα κρεββάτια μας. Δεν έχουν ονομάσει άδικα την Δευτέρα, Τσαγκαροδευτέρα τελικά!

Νεκτ την απάντηση στην χθεσινή μας συζήτηση, την έδωσε πριν λίγο η Αγγελική "μόνο η υγεία έχει αξία". Πραγματικά λυπητερό ίσως να μας φτάνει πλέον μόνο αυτό και να μην πρέπει να ζητάμε περαιτέρω, αλλά εκεί μας έφεραν εκεί φέραμε τους εαυτούς μας.

Περαστικά σου και εσένα, ρε συ σε έχει δει γιατρός. Μπας έχεις καμιά βρογχίτιδα?Δοκίμασες αερολίν?Και εμένα μόνο έτσι μου είχε περάσει ο βήχας αν και δεν το συμπαθώ, αλλά τι να κάνεις.

Σύμπι περαστικά στον μπουμπούκο μας! Πήγε η Μαριλίζα σχολείο σήμερα?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα

Δεν ξέρω αν θέλω να πάρω μέρος στη συζήτηση που είχατε εχθές...μάλλον δεν είμαι σε θέση και διάθεση ακόμα...δυστυχώς ό,τι βιώνουμε περνάει και στα παιδιά μας αλλά με συζήτηση και κατανοήση νομίζω πως το περνάνε απλά...έτσι πάντως πρέπει υπάρχει και αυτή η πλευρά...τσπ

εγώ είμαι καλά...ακόμα δεν έχω συνέλθει εντελώς...αλλά σήμερα είναι η γιορτή του παιδιού μου και αυτό μετράει...ακομα δεν ξέρω τι θα κάνουμε...σε λίγο θα τον πάω στα τζαμπο να διαλέξει το δώρο του...απο το πρωί μου λέει για την τούρτα μινι κουπερ που θέλει να του πάρω...νομίζει οτι έχει γενέθλια!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Σας ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σας...με έκαναν να αισθάνομαι καλύτερα...όσο για μία καινούργια προσπάθεια σύντομα ο Δ το θέλει και μου λέει όποτε αισθανθώ έτοιμη αλλά εγώ δεν είμαι καθόλου θετική πιά...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ντίνα,γιατι δεν εισαι θετικη μωρε?

καταρχας πάρε το χρόνο σου..η γυναίκα που το ζει εννοείται πως το νιώθει εντονότερα και βαθύτερα απο τον άντρα.

έπειτα ότι εγινε μια φορα δε σημαινει οτι θα ξαναγίνει.

Και αφου εγινε τοσο νωρίς, πιθανόν ακομη και τους αμέσως επόμενους μηνες να μπορείτε να προσπαθήσετε!!

Και στη δικη μου περιπτωση παντως, θυμαμαι πως ενώ ο γιατρός μου χε πει μετα τους 3 μηνες να ξαναπροσπαθησω δεν ήθελα απο φόβο μην πάθω το ίδιο.Χαζή αντίδραση θα μου πεις αλλά...

Να χαιρεσαι το αστέρι σας!!!

Πηγα για 1 ωρα στα σεμινάρια και εφυγα, ίσα να μην πάρω τις απουσίες,πάλι καλά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...