Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλό μεσημέρι!

Τι κάνετε?

Αννούλα ψαρώσαμε όλες εχτές καλέ, τελικά έχουμε καμία ανακοίνωση ή εμείς έχουμε τη μύγα που λένε?

Ωραία μέρα είχε σήμερα, βγήκαμε λίγο και περπατήσαμε το πρωί, έχω δουλειές ένα σωρό ρε γμτ, λέω να φτιάξω το σπίτι σιγά σιγά πριν το Πάσχα αλλά όρεξη μηδέν, με πιάνει και μια ατονία ώρες ώρες και τελικά δεν κάνω τίποτα, μόνο τα βασικά! ίσως να έπεσε λίγο ο σίδηρος μου και με το θηλασμό.

Μπράβο σου που θήλασες τόσους μήνες τον Ιάσονα!

Πολύ καλά πήγατε και είχες και τα σχολεία, τις δραστηριότητες με τα παιδιά και τόσο τρέξιμο! Και στο άλλο με καλό τώρα!!

Ελευθερίτσα πώς είναι η μικρή με τον πυρετό?

Περαστικά της? Είχατε και πτώση από το πάρκο, άουτς! Πώς σκαρφάλωσε το θηριάκι καλέ? Σε παιχνίδι πάνω? Αχ ποιος τα πιάνει τώρα τα μικρά, και η δικιά μου άρχισε και ξεσαλώνει, όλη μέρα κάτω θέλει και να σβουρίζει, πάρκο καθόλου και στράτα πολύ λίγο!

Αγγελικούλα καλή αρχή με τα σεμινάρια!

Την πάλεψες πρώτη μέρα?

Σοφάκι του Σεπτέμβρη ζόρικος ο μικρός με τον ύπνο πολύ ε?

Πωπω κουράγιο ρε κορίτσι!

'Ίσως είναι φαγανός ο κύριος και ψάχνει βυζί κάθε τρεις και λίγο!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

κορίτσια σόρυ που σας αναστάτωσα, δε το χα σκοπό, σας χρωστάω όμως!

έτσι για να χουμε πάντα χαρές εδώ.

η σημερινή ανακοίνωση είναι μια θερμή παράκληση χωρίς ερωτήσεις κ περαιτέρω σχόλια να βάλουμε όλες τη θετική μας ενέργεια κ σκέψη, έτσι απλά χωρίς λεπτομέρειες να πούμε από μέσα μας ένα "όλα κατ ευχήν"......

ευχαριστώωωωωω γι ακόμα μια φορά....

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

άπειρη θετική ενέργεια!!!!!!!!!

όλα κατ ευχήν!!!!!!!!!!!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Αλλιώς σκεφτόμουν πως θα έγραφα εδώ και αλλά πράγματα πρέπει να σας πώ...πριν καν χαμογελάσω πρέπει να βγάλω απο το μυαλό κάθε σκέψη...έχω ακούσει πολλά απο εχθές....ήταν πολύ νωρίς έτσι έπρεπε να γίνει...ευτυχώς που γλιτωσες απο άλλα...δεν ήταν καν έμβρυο...όλο το βράδυ ειλικρινα αυτά λέω αλλά και πάλι δεν μπορώ να πάψω να στεναχωριέμαι...τουλαχιστόν για τα όνειρα που έκανα...για μένα ήταν πολλά απο την πρώτη στιγμή που το έμαθα...ήταν ένα σοκ απο προχθές που τρέχαμε στο νοσοκομειο...ίσως και να είμαι πολύ λάθος αλλά ακομα δεν έχουν ξεκαθαρίσει όλα στο μυαλό μου...όπως και να έχει σας ευχαριστώ για την θετική σας σκέψη...σας ευχαριστώ πολύ...απλά προσπαθώ να πω...ένα όνειρο ήταν...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

το σποράκι υπήρξε για λίγο αλλά υπήρξε! δε γίνεται να μη λυπάσαι, δε γίνεται να το ξεχάσεις, δε γίνεται να μη πονάς τώρα....

Ντίνα κουράγιο, θα ξανάρθει το σποράκι, θ αργήσει λίγο ακόμα αλλά θα ξανάρθει, όπως ήρθε κι ο δικός μου γιος....

και τότε θ απαλύνουν όλα!

όχι τώρα, τότε!

η σκέψη μου μαζί σου!

Ντινάκι κορίτσι κουράγιο, είχα μέρες να μπω, ξεκίνησα να διαβάζω τα προηγούμενα νέα σας κ φτάνοντας στο σήμερα βλέπω το δικό σου μην. Μη στεναχωριέσαι, φαντάζομαι την έκπληξη κ μετά τη χαρά, την αγωνία, τα ονειρα. Ήταν να γίνει. Είμαι σιγουρη ότι σύντομα θα έχεις καλά νεα, και το σποράκι σου θα έχει ένα φυλακα-άγγελο, πολύ κοινότοπο αλλά το πιστεύω, τα μωράκια που φεύγουν νωρίς πάνε στον Παράδεισο και μας προσέχουν!

Κουράγιο και όλα θα πάνε καλά, έχεις μία πολύ όμορφη οικογένεια, και όταν το θελήσεις θα γίνεις ξανα μανουλα.

αχ βρε Ντινάκι...

κουράγιο και θα δεις που όταν θα είσαι έτοιμη και το θελήσεις, θα έρθει ένα άλλο σποράκι για να μείνει...

και αυτό που έφυγε τώρα, θα το προσέχει...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

ντινακι κουραγιο κοριτσακι κ δυναμη!ευχομαι οταν θα εισαι ετοιμη με το καλο να ερθει ενα νεο σπορακι να φωλιασει μεσα σου κ να εξελιχθει σ ενα γερο μωρακι...μη σταματας να ονειρευσαι ολα να πανε καλα απο δω κ περα

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Κοριτσάκι η σκέψη μας είναι μαζί σου!

Δε γίνεται να μην πονάς γι' αυτό το σποράκι όσο μικρό κι αν ήταν..θα δεις όμως με τις μέρες θα σταθείς ξανά στα πόδια σου και θα γίνεις ξανά χαρούμενη, εξάλλου δεν είσαι και άνθρωπος που αφήνεις να σε πάρει από κάτω! Και σε λίγο καιρό θα αποκτήσεις αυτό που επιθυμείς!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Κουκλίτσα μου γλυκιά ακόμα κι αν ξύπνησες και τ΄όνειρο έσβησε, θα έρθει και πάλι εκείνη η μαγική νύχτα που θα το ονειρευτείς ξανά κι όταν ξυπνήσεις αυτή τη φορά θα το έχεις ζήσει όλο, από την αρχή ως το τέλος του! Είσαι ένας άνθρωπος θετικός, περιτριγυρισμένος με ανθρώπους που δίνουν μόνο αγάπη, χέρι να πιαστείς, ώμο για να κλάψεις και αισιοδοξία όταν νιώθεις ότι σου τελείωσε. Τώρα μπορεί να χαμογελάς στραβά για λίγο, θυμήσου, μπορεί να χαμογελάς ενώ μέσα σου δακρύζεις αλλά θα έρθει σύντομα εκείνη η ώρα που πάλι στραβά θα χαμογελάς αλλά για να κάνεις τη γκριμάτσα σου σε εκείνο το σποράκι που θα είναι ΝΑΑΑΑ μια σποράκλα, και μην ξεχνάς ίδια ο Λεωνιδάκος σου. Ο Λεωνιδάκος που θα τον κάνεις μια αγκαλίτσα και όλα τα δάκρυα της ψυχής θα σκουπιστούν αυτόματα! Όλες είμαστε δίπλα σου, όποτε θελήσεις, εδώ!

Από το πρωί προσπαθώ να βρω λόγια να εκφραστώ...τι να πω...ξέρω πως πονάει, ξέρω πως δεν περνάει έτσι απλά, ξέρω πως θέλει τον χρόνο του.

Ντινάκι κλάψε, πόνεσε, λύγισε, πάρε τον χρόνο σου και σήκω δυνατή και έτοιμη!

Όπως έχω ξαναπεί σε τέτοια περίπτωση η γιατρειά είναι μία...ένα νέο μωράκι...τότε θα δεις πως αυτό το μωράκι που έφυγε θα υπάρχει πάντα στο μυαλό σου, θα έχει μια θέση στην καρδιά σου, θα κουβαλάς την σκέψη του μαζί σου αλλά τότε μόνο θα χαμογελάς για εκείνο...

Τα όνειρα φιλενάδα δεν τελιώνουν ποτέ και ο σωστός τους χρόνος είναι ο μέλλοντας...

Την αγάπη μου, αν χρειαστείς κάτι εδώ είμαστε...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα κορίτσια, το εύχομαι ολόψυχα για όλους μας κ κυρίως για τα παιδάκια μας, που πολλές φορές από κούραση κ άγχος ίσως να τα αδικούμε κ πιέζουμε λίγο παραπάνω.

Σήμερα μείναμε με το παιδί σπίτι, είναι 1 βδομάδα σχεδόν που δε θέλει να πάει σταθμό, δεν κλαίει αλλά πιέζεται, τον νιώθω στεναχωρημένο, όταν τον ρωτάμε μας λέει για ένα παιδάκι που τον χτυπάει, το έχουμε αναφέρει επανειλημμένα στη δασκάλα κ το σχολείο.

Με τέτοια εύκολη προσαρμογή δεν το πιστεύουν ότι δε θέλει να πάει. Φταίει μόνο ότι έμεινε 2 βδομάδες εκτός που είχε αρρωστήσει; Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά, τις άλλες δυσκολευόταν την πρώτη μέρα κ μετά συνήθιζε πάλι. Τώρα δεν ξέρω τι φταίει, του έλειψα αρκετά; Είχα κ τα τρεχάματα στο νοσοκομείο. Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει κ τι μπορούμε να κάνουμε;

Ντινάκι είσαι καλά κοριτσάκι; Μην αφήνεσαι, αν και όποτε το θελήσεις γράψε ένα μην, πάρε μας τηλ. Ξέρω δεν είμαστε πολύ δεμένες όπως είσαι με τα άλλα κορίτσια αλλά για ότι θελήσεις μη διστάσεις! Φιλιά στο Λεώ σου! Σου έστειλα κ το κιν μου ξανά να μιλάμε κ εκτός.

Τι θα γίνει με αυτό το 13, πότε θα έρθουν τα καλά;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...