Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 9/1/2025 at 1:33 ΜΜ, dimi.tra είπε:

Για την διατεταμένη σάλπιγγα τι σου είπαν; Πως το αιτιολόγησαν; Θα κάνεις κάτι γι αυτό; Κοίτα σίγουρα όσο προσπαθείς κάποια στιγμή θα πετύχεις. Μπορεί να μην πιστεύω στην τύχη αλλά οι μεταλλάξεις είναι τυχαίο γεγονός και ποτέ δεν ξέρεις αν θα προκύψουν σε ένα έμβρυο και οι μεταλλάξεις στα έμβρυα είναι ένας λόγος για βιοχημική κύηση, βέβαια στην ηλικία σου, χωρίς ιστορικό και χωρίς ιστορικό του συζύγου δεν περιμένεις σοβαρά προβλήματα. Ο σύζυγος τι ηλικία έχει; 
      Είχες μία βιοχημική και μία αποβολή, αν έχεις τσεκάρει το περιβάλλον την μήτρας και δεν υπάρχει κάτι εκεί τότε κατά την προσωπική μου άποψη τσεκάρεις τα έμβρυα (προεμφυτευτικός) αν κι εκεί δεν βρεθεί κάτι τότε ναι να το δεχτώ ότι είναι τυχαίο γεγονός. Η βιοχημική αν και θεωρητικά είναι ένα καλό αποτέλεσμα (γιατί έγιναν τα πρώτα βήματα) παραμένει μία αποβολή. Στην φάση που είμαστε όλες εδώ μέσα ψάχνουμε ψύλλους στ' άχυρα και προσωπικά δυσκολεύομαι να τα αφήσω όλα στον παράγοντα τύχη, ειδικά με την δικιά μου τύχη! 
      Να είμαστε ειλικρινείς όλα αυτά έχουν κι ένα ψυχολογικό αλλά κι ένα οικονομικό κόστος που δεν είναι μικρό. Είναι λογικό πολλοί γιατροί να αφήνουν και μερικά πράγματα στην τύχη τους γιατί δεν είναι εύκολο για όλες τις γυναίκες να περάσουν όλα αυτά τα στάδια χωρίς να υπάρχει κάτι μεμπτό, κάτι εμφανές, μία απόδειξη. Αλλά εγώ προσωπικά θεωρώ πως το ψυχολογικό κόστος μιας απώλειας είναι πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με το ψυχολογικό κόστος ενός αχρείαστου χειρουργείου ή μιας αχρείαστης εξέτασης και σαφώς μεγαλύτερο σε σχέση με το οποιοδήποτε οικονομικό. Εγώ όμως, γιατί μπορώ να τα αντιμετωπίσω. Δεν είμαστε όλες ίδιες και εδώ μέσα το έχουμε αποδείξει. Κάθε μία έχει τα δικά της βιώματα και τις δικές τις εμπειρίες και αντοχές. Γι αυτό και κάθε μία μας διαλέγει την ομάδα της που νιώθει καλύτερα για να πετύχει τον τελικό στόχο που δεν είναι άλλος από μία τελειόμηνη, υγιής εγκυμοσύνη.  

Κι εδώ έρχομαι σε συνέχεια της μισής προηγούμενης απάντησης μου να σου πω πως εγώ προσωπικά έχω κάνει ήδη μικροβίωμα και ετοιμάζομαι για υστεροσκόπηση χωρίς να έχω κάνει καν εμβρυομεταφορά. Δηλαδή ήταν και απαίτηση μου στους γυναικολόγος μου γιατί όπως του είπα: δεν θα περιμένω δύο αποβολές για να βρω ένα πρόβλημα αν υπάρχει. Μετά δεν θα ένιωθα καλά με τον εαυτό μου. Οπότε ναι πιστεύω πολύ πως αυτές οι εξετάσεις αν μπορείς να τις κάνεις τότε να τις κάνεις. Μπορεί να μην δείξουν τιποτα απολύτως, μπορεί όμως με ένα απλό scratching να πετύχεις την επόμενη φορά κύηση. Και αν βρεθεί μικρόβιο θα κάνεις την θεραπεία σου με αντιβιοτικά και προβιοτικά και θα προχωρήσεις στην ετ σου. Άντε να χάσεις και 1 ή 2 κύκλους μέχρι να τελειώσεις την θεραπεία σου. 
      Και όπως σου γράφει και η @Xristina96 οι λόγοι των αποβολών είναι πολλοί, απλά κάνεις εξετάσεις και αποκλείεις, μπορεί να βρεις κάτι, μπορεί και όχι βέβαια και να είναι όντως τυχαίο γεγονός. 

Ουσιαστικά θέλαμε να δούμε αν είναι υδροσαλπιγγα κ ο γιατρός Μ είπε ότι δεν είναι κάτι η ελαφρώς διατεταμένη σάλπιγγα και δεν θέλει κάτι ν κάνουμε. Γτ αρχικά είχαμε πει αν ήταν υδροσαλπιγγα θ τη βγάζαμε. Ο σύζυγος 43. Όσο για τον προεμφυτετικο κ εγώ το θέλω.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγώ βράζω μαυρομάτικα, θα τα κάνω με σάλτσα λεμονιού, μανιτάρια, σκορδο, λάδι, λεμόνι, φρεσκο κρεμμύδι!

τι ωραία που δε θα τα φάει κανείς!!!!!!!!!!!!

ευχαριστώ πολύ ελε για το θέμα μου με τον αποθηλασμό!!!!!!! πάρα πολύ ευχαριστώ!!!!!

θήλασα αποκλειστικά 3 παιδιά. το πρώτο με πέθανε, τ άλλα 2 ξύπναγαν μόνο μια φορά τη νύχτα. λέω ότι μπορεί κ να μην είναι ο θηλασμός στο 100% τουλάχιστον!

το χω δεδομένο τώρα ότι θα κάνω κι άλλο παιδί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σε κανα 5αρι χρόνια μακάρι να λέω το ίδιο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Με δέκατα η μικρή από χθες

Περαστικά στην Εβελίνα! Και για τα δέκατα και για το καρούμπαλο! Κι εγώ μιλάω σαν νταλικιέρης από σήμερα, σούπερ!

Νεκταρίτσα σιγά σιγά θα πείσεις εμένα να κάνω τρίτο έτσι που το λες και το ξαναλές και δεν έπεισες ακόμη τον Άρη?
Μπορεί να μη χρειαστεί καν να τον πείσω! Το τρίτο το έχω στο τσεπάκι μου κοπελιά! Άσε που έχω τρομερή πειθώ! ;)
Όσο για αυτό που λες πως συνηθίζεις την απουσία του παιδιού, με μένα δεν συμβαίνει. Όταν είναι να πάει ο Μάνος στο εξοχικό (που συμβαίνει σπάνια και μόνο για 1-3 μέρες μετά πάμε και εμείς), με πιάνει κρίση. Από την μια θέλω να πάει να ξεσκάσει, να πάει κοντά στην φύση κτλ από την άλλη μου λείπει αφάνταστα. Και είναι μόλις 3 χιλ μακριά, δηλαδή αν χρειαστεί πάει και με τα πόδια κανείς.

Είναι και στον άνθρωπο είναι η αλήθεια! Π.χ. εγώ είμαι παντελώς αναίσθητη! Προχθές που σας έγραφα που είχε δέκατα η μικρή, με ρώτησε την επόμενη μέρα μια δασκάλα πώς είναι το παιδί. Έ δεν είχα πάρει τηλέφωνο να ρωτήσω στο διάλειμμα, ήμουν πολύ χαλαρή, αν κάτι δεν πήγαινε καλά θα με έπαιρνε η μάνα μου να μου το πει. Της έκανε εντύπωση της δασκάλας, καλά αυτή έχει κι ένα κορίτσι και μεγαλούτσικο πια και με ένα είναι αλλιώς. Το τρίτο θα το ξεχνάω στο πορτ-μπεμπέ και αν έκανα και 4ο μπορεί να το ξεχνούσα στο ταξί.

κυρά δασκάλα....ρίχτο το κοπλιμέντο κι απο δω!!!

το 82 είμαι κι εγώ!!!

πιπινάκι σαν και σένα!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

πιπινααααακι μου εσύ!!!!!! καλέ μόνο 31 είμαστε-δεν είμαστε!!!!!!!

εγώ έχω αποκτήσει τρομερό ψυχολογικό με την καισαρική...

δε μπορώ να διανοηθώ πως μια γυναίκα ζητάει να το κάνει ενώ μπορεί να γεννήσει φυσιολογικά!!! (εν τω μεταξύ όσες το ζητάνε, ας δουν πρώτα στο youtube πως γίνεται η καισαρική και μετά να τις δω αν θα συνεχίσουν να το ζητάνε!)

ακόμα δεν την έχω χωνέψει την καισαρική...εντάξει τη 2η φορά μου έκατσε και η στραβή αλλά πραγματικά δε μπορώ να το ξεπεράσω...:(

Καλά μεταξύ μας εγώ φρίκαρα και με το φυσιολογικό σε βίντεο, έτσι?? Κανένα βίντεο παρακαλώ! Ούτε τις πλαστικές!!! Απαπαπα!!!

Στις περιπτώσεις γέννας πάντως που έκατσε η στραβή και πήγαν για καισαρική ειλικρινά πονάω και νιώθω τρομερή αδικία και οργή γιατί στο εξωτερικό το παλεύουν οι γιατροί ή έχουν τα μέσα και τις γνώσεις να το αποφύγουν κι αυτό όπως και πολλά άλλα που έχουν να κάνουν με το φυσιολογικό τοκετό, το θηλασμό κλπ για να μην ξεχνιόμαστε, ενώ εδώ καταπατούνται τα δικαιώματα της επιτόκου και του μωρού που πρόκειται να γεννηθεί για την ευκολία των γιατρών τις περισσότερες φορές! Το παρήγορο είναι το αποτέλεσμα που σε αποζημιώνει με το παραπάνω σε όλες τις περιπτώσεις, φυσιολογική γέννα με παρελκόμενα, καισαρική και μην ξεχνιόμαστε... πλαστικές! :tongue:

Αγγελική σούπερ μου ακούγεται η χριστουγεννιάτικη βάφτιση!!!

στειλε τη νονά γυμναστήριο να κάνει λίγα βάρη και μια χαρά θα την παλέψει!!! χαχαχαχα!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: πέθανα!!!!

βρε κορίτσια πείτε μου διάφορα για το τι θα μπορούσε να ενοχλεί ένα μωρό και να μην κοιμάται....έχω διαλυθεί ρε γμτ απο την αυπνία...
Η δική μου γνώμη συμφωνεί με τΗς Άννας, είναι στο παιδί. Εμένα ήταν ο Γιώργος έτσι, το πρώτο. Το να είναι το 2ο να σου πω την αλήθεια το ακούω πρώτη φορά με εσένα. :tongue: Ο Γιώργος με πέθανε μικρός και ποτέ δεν έφτιαξε ο ύπνος του, πάντα ολιγόυπνος, με θέματα ύπνου, ξυπνήματα, νυχτερινούς τρόμους, να κοιμάται αργά, να ξυπνάει χαράματα, κλπ. Βέβαια και η συμπεριφορά μας με το κάθε παιδί ήταν διαφορετική, π.χ. το γιώργο τον κοιμίζαμε μαζί μας και τον μεταφέραμε στο κρεβάτι του, αν ξυπνούσε τον παίρναμε ενίοτε μαζί μας και μετά πάλι πίσω, μετά στην εγκυμοσύνη μου αν ξυπνούσε τον έπαιρνα επιτόπου μαζί μου σερί μέχρι το πρωί για να μην πηγαινοέρχομαι και 21 μηνών τον μάθαμε να κοιμάται μόνος του, όπου κοιμόταν σερί για λίγο διάστημα, μετά πάλι είχαμε τρόμους, ξυπνήματα, διάφορα και γενικά δεν είναι στάνταρ.

Με την Αριάδνη δεν είχα πέρα δώθε. co-sleeping μέχρι 20 μηνών περίπου για τη δική μου ευκολία. Δεν ξέρω αν έπαιξε το ρόλο του, αλλά κοιμήθηκε για πρώτη φορά σερί από πριν να σαραντίσει. Μετά πάλι ξυπνούσε αλλά 2 φορές τη νύχτα να θηλάσει και μετά αμέσως ξερή μέχρι ενός χρονού περίπου (δε θυμάμαι με σιγουριά), όπου είχε κόψει το θηλασμό την νύχτα και ζητούσε πιπίλα κι έπειτα σερί πάλι. Μετά που έμαθε μόνη της να κοιμάται έκανε κάποια ξυπνήματα αλλά σε γενικές γραμμές είναι αλλιώτικη στον ύπνο. Είναι το παιδί που από όταν πρωτομίλησε, μόλις νύσταζε σου έλεγε επιτακτικά "νανά!" για να τη βάλεις για ύπνο. Ο Γιώργος αν δεν του πεις "ώρα για ύπνο" δεν πρόκειται να πάει, να σου πει νυστάζω.

καλημέρα!

κουράγιο σοφάκι!!!! είναι στο παιδί λέω εγώ, δε μπορείς να κάνεις κ πολλά μάλλον!

η εμπειρία μου είναι 1 παιδί στραβό στον ύπνο κ 2 παιδιά άγγελοι! κ ακόμα έτσι κρατεί το σκηνικό.

εμείς αποθηλάζουμε, είναι γεγονός πια! έχει ένα 24ωρο που δεν έχει πιάσει στήθος καθόλου, ενώ το μπιμπερό το κατεβάζει, στα 250 μλ άνετα. είναι 8 μηνών κ 10 ημερών!

στη κρήτη έχω δει πολλές βαφτίσεις με πολλούς νονούς. το κρατάει ο ένας μπροστά κ οι υπόλοιποι τον πιανουν απ τον ώμο. ενδιαφέρον έχει. τεσπά. το θέμα είναι να χει το παιδί πολλαπλή αγάπη, που την έχει κ με το παραπάνω κ απ τις 4 φίλες μου (ασχέτως της διαδικασίας!) κ το ξερω. τα τυπικά κρατάνε μισή ώρα. τα υπόλοιπα μια ζωή!

Πόσο θα συμφωνήσω με τα τυπικά και με τα μια ζωή το ξέρετε γιατί είμαι και παθούσα! Ποτέ δεν είναι αργά βέβαια για τα "μια ζωή" θα πω εγώ! ;) Μακάρι να το άκουγε η νονά μας αυτό αλλά αν δεν της το πω εγώ πώς θα το ακούσει! :tongue:

Αννούλα μου μπράβο σας για το όμορφο ταξίδι του θηλασμού! Όμορφα άρχισε κι όμορφα τελειώνει! Είναι πολύ ωραίο να αποθηλάζεις χωρίς δυσκολία και αντίδραση από το παιδί! Αλλά υπήρχε περίπτωση τέτοιο χαρωπό παιδάκι να είναι δύσκολο σε οποιαδήποτε περίπτωση? Ένα σχόλιο έχω να κάνω ακόμα! Αυτά τα 250 μλ άχτι τα είχα! :tongue: Ποτέ δεν τα ήπιαμε ρε παιδί μου, με το Γιώργο που έπινε και μπιμπερό το είχα μια ζωή άχτι που δεν πιάσαμε πάνω από 200 γραμμάρια και μιλάω για όσο καιρό πίνει ε??? 8 μηνών δεν έπινε ούτε 150μλ! Άλλο άγχος και στεναχώρια από εκεί!

Σοφάκι η υπομονή μιας μητέρας είναι ανεξάντλητη...

Η δικιά μου υπομονή πάντως εξαντλείται ρε παιδιά! Σε πολλά θέματα και θα αγανακτήσω και θα θυμώσω και θα κουραστώ και θα βαρεθώ. Δεν ξέρω έχει να κάνει που και με τη δουλειά μου που είμαι με παιδιά συσσωρεύεται κι από εκεί ένταση. Προσπαθώ να το δουλεύω όσο μπορώ...

εγώ βράζω μαυρομάτικα, θα τα κάνω με σάλτσα λεμονιού, μανιτάρια, σκορδο, λάδι, λεμόνι, φρεσκο κρεμμύδι!

τι ωραία που δε θα τα φάει κανείς!!!!!!!!!!!!

το χω δεδομένο τώρα ότι θα κάνω κι άλλο παιδί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σε κανα 5αρι χρόνια μακάρι να λέω το ίδιο!

1) συνταγή

2) :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D και λίγα έβαλα!!!!

Ναι σωστά τα λέτε γιατί εμένα και τα δυο κακόμαθαν με το στήθος. Η μικρή είναι σχεδόν 15 μηνών και κάνει 10-12 θηλασμούς το 24ωρο, ούτε ασαράντιστα δεν κάνουν τόσους θηλασμούς άλλα μωράκια. Της κουνιάδας μου πριν γίνει 6 μηνών που δεν έτρωγε στέρεες, θήλαζε πιο λίγο από την μικρή μου. Στης πεθεράς μου συναντιόμασταν και εγώ θήλαζα 3 φορές σε μισή μέρα και αυτή μόνο 2. Έτσι τα έμαθα, έτσι συνέχισαν και συνεχίζει η μικρή.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

α ωραία ώρα μπήκα!!!

ποιά είναι??????

καλά τα λέγατε πάντως οτι αυτο το καφέ δεν ξεμένει απο μωρά και εγκυμοσύνες!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Νεκ εγώ όταν λέω για στραβή στην καισαρική μιλάω για κατά τη διάρκεια...

όχι την αιτία της καισαρικής...

δε θα το πω τώρα τι μου έτυχε λόγω ανακοινώσεων και μάλιστα ευχάριστων αποτι κατάλαβα...:D:D:D

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...