Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Είμαι 33. Μέχρι τώρα μάζευα και έκανα κατάψυξη σε φυσικό κύκλο κ έβαλα 2 στην μια ετ που έκανα. Πραγματικά δε ξέρω τι ισχύει κ γιατί κάποιοι λένε τα μεν κ κάποιοι τα δε για τα φρέσκα στην ετ. Δεν έχω κάτι να χάσω να το δοκιμάσω βέβαια.

Λοιπον SOS βγήκε η καμπύλη και φαίνεται να έχω ζάχαρο. 
      Πριν τη χορήγηση της γλυκόζης οι τιμές είναι νορμαλ δλδ 84 με όριο το 105.
      Μετά όμως στη μία ώρα μετά τη χορήγηση της γλυκόζης ειναι 197 με όριο 180 και στο δίωρο 143 με όριο 120. Τι σημαίνει αυτό ;; Μπορεί να ευθύνεται για την κακή ποιότητα ωαρίων ως τώρα;

Επισης βγήκε και η καμπύλη ινσουλίνης που λέει πως στο λεπτό 0 είμαι στο 8.4 με όριο το 25. Στην πρώτη ώρα 103 και στη δεύτερη 92 αλλά δεν έχει αναφορά στο ποιες είναι οι φυσιολογικές τιμές σε αυτά.

Κορίτσι μου να σε δει οπωσδήποτε ενδοκρινολόγος. Παρόμοιες εξετάσεις έχω και κάνω υπογλυκαιμίες. Εννοείται επηρεάζει όχι μόνο τις ποιότητα αλλά και τις άλλες ορμόνες σου. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρες!!!!!!!!

άντε ρε! του 80?? νόμιζα ότι είχαμε μόνο 1 χρόνο διαφορά! αν και σιγά, εσύ τέλος του χρόνου, εγώ σχεδόν αρχές, οπότε καλά τα λέω, ένα χρόνο σχεδόν έχουμε διαφορά! πιπινάκια καλέ είμαστε μόνο σώπα!!! εμείς και η σοφία! η ρεθεμνιώτισσα εννοώ, μην πεταχτεί καμιά του σεπτέμβρη να πει μερσί για το κοπλιμέντο! :lol:

Κάνε πρώτα τη δικιά σας να πάρω ιδέες! Γιατί για φέτος τα Χριστούγεννα βάφτιση τουλάχιστον δεν προλαβαίνω...

κυρά δασκάλα....ρίχτο το κοπλιμέντο κι απο δω!!!

το 82 είμαι κι εγώ!!!

πιπινάκι σαν και σένα!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

και την καισαρική την τρέμω φυσικά!!! αφού λένε άλλες ηρωίδες όσες γέννησαν φυσιολογικά και κάποιες που φοβούνται τη γέννα λένε ότι θα πάνε με προγραμματισμένη καισαρική (δική τους απόφαση) και σκέφτομαι είναι τρελές?? εγώ πάλι, έτρεμα στην ιδέα της καισαρικής και θεωρώ ηρωίδες τις μανάδες που πέρασαν όλο αυτό για να έρθει στον κόσμο το μωράκι τους!!

εγώ έχω αποκτήσει τρομερό ψυχολογικό με την καισαρική...

δε μπορώ να διανοηθώ πως μια γυναίκα ζητάει να το κάνει ενώ μπορεί να γεννήσει φυσιολογικά!!! (εν τω μεταξύ όσες το ζητάνε, ας δουν πρώτα στο youtube πως γίνεται η καισαρική και μετά να τις δω αν θα συνεχίσουν να το ζητάνε!)

ακόμα δεν την έχω χωνέψει την καισαρική...εντάξει τη 2η φορά μου έκατσε και η στραβή αλλά πραγματικά δε μπορώ να το ξεπεράσω...:(

Αγγελική σούπερ μου ακούγεται η χριστουγεννιάτικη βάφτιση!!!

στειλε τη νονά γυμναστήριο να κάνει λίγα βάρη και μια χαρά θα την παλέψει!!! χαχαχαχα!!!

η αδερφή μου βάφτισε την κόρη της 4,5 μηνών...και ήταν 8,5 κιλά!!!

ο νονός τα'παιξε!!! η νονά τη γλίτωσε γιατι ήταν έγκυος!!!

βρε κορίτσια πείτε μου διάφορα για το τι θα μπορούσε να ενοχλεί ένα μωρό και να μην κοιμάται....έχω διαλυθεί ρε γμτ απο την αυπνία...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρες!!!!!!!!

Αγγελική σούπερ μου ακούγεται η χριστουγεννιάτικη βάφτιση!!!

στειλε τη νονά γυμναστήριο να κάνει λίγα βάρη και μια χαρά θα την παλέψει!!! χαχαχαχα!!!

βρε κορίτσια πείτε μου διάφορα για το τι θα μπορούσε να ενοχλεί ένα μωρό και να μην κοιμάται....έχω διαλυθεί ρε γμτ απο την αυπνία...

Καληεμρα Σοφάκι!!!

Ακριβως αυτο μου ειπε εχθες ο νονος!χαχαχα

Εγω λεει παω κροςφιτ και θα μπορω να τον σηκώσω η νονά ομως που ειναι και μινιον δε θα τα καταφέρει!!!

Ακομη δεν κοιμαται ο μικρος?????

ποπο ρε Σοφακι,πως αντεχεις.

για πες ρε παιδακι μου το πρόγραμμά του ενα 24ωρο να δουμε

Και μιας και λέμε για βαφτίσεις Ντίνα πότε βαφτίζεται τον Τζέισον με το καλό?Ωστόσο δεν έχω ξαναπάει σε βαφτίσια με πολλές νονές, πώς γίνεται ρε παιδιά?Όλες θα κρεμάσετε το παιδί στον λαιμό σας?

τι εννοεις?

πρωτη φορα ακουω αυτη τη φραση!

Σοφάκι εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά...Ο Μάνος ξυπνούσε μέχρι 3,5 σχεδόν και η μικρή ακόμη ξυπνάει. Ωστόσο άμα να το βρεις πες μου και μένα!!!!

"Κρεμάει στο λαιμό" τςςςς σύμπι έχεις και Κρητική καταγωγή!!!!Με την κορδέλα ρε συ, δεν το παίρνουν αγκαλιά το παιδί?Εεε όλες θα το πάρουν ή μόνο μία?Αυτό εννοώ!

Η μικρή έπεσε από το πάρκο. Στο μπαλκόνι άπλωνα και ακούω ένα ντουκ. Μπαίνω μέσα και ήταν στο πάτωμα και έκλαγε. Έκανε ένα μικρό καρούμπαλο!Ουφ χέστηκα μιλάμε! Δεν την είδα πως έπεσε αλλά σε κάποιο παιχνίδι σκαρφάλωσε σίγουρα. Πήρα την παιδίατρο, οκ μου είπε εφόσον δεν έκανε εμετό ή δεν έχασε τις αισθήσεις της! Άι στο καλό. Και ο πυρετός καλά κρατεί. 38,4 είχε πριν και έδωσα ντεπόν. Άιντε να δούμε πάλι!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

θες πρόγραμμα Αγγελική???

λοιπόν....

βραδυ κοιμάται στις 10...ξυπναει ανα 1 ωρα αν ειμαι τυχερη και ανα 20 λεπτα αν δεν ειμαι...

7 και τεταρτο το πρωί εγερτηριο...

μετα θα ξανακοιμηθεί 30-45 λεπτά στις 9:30 και άλλο τόσο κατα τις 12.

στις 3 το μεσημέρι, θα ξανακοιμηθεί με τα απαραιτητα διαλείματα φυσικά:? κανένα 2ωρο...

και ίσως το απόγευμα να ξανακοιμηθεί κατα τις 7:30....ίσως όμως....

αλλιώς πάλι μας φτάνει 10 το βραδυ....

όπως καταλαβαίνεις είμαι ένα βήμα πριν την υπερκόπωση...:cry::cry::cry:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

θες πρόγραμμα Αγγελική???

λοιπόν....

βραδυ κοιμάται στις 10...ξυπναει ανα 1 ωρα αν ειμαι τυχερη και ανα 20 λεπτα αν δεν ειμαι...

7 και τεταρτο το πρωί εγερτηριο...

μετα θα ξανακοιμηθεί 30-45 λεπτά στις 9:30 και άλλο τόσο κατα τις 12.

στις 3 το μεσημέρι, θα ξανακοιμηθεί με τα απαραιτητα διαλείματα φυσικά:? κανένα 2ωρο...

και ίσως το απόγευμα να ξανακοιμηθεί κατα τις 7:30....ίσως όμως....

αλλιώς πάλι μας φτάνει 10 το βραδυ....

όπως καταλαβαίνεις είμαι ένα βήμα πριν την υπερκόπωση...:cry::cry::cry:

Παναγιτσα μου....το ακουω και ανατριχιάζω...

πιπιλα παίρνει?

μηπως βγαζει κανα δοντι? μπα ε?

οταν ξυπναει τι κανει? κλαιει? θελει στήθος?θελει αγκαλια?

εχεις προσπαθησει να του αλλαξεις στάσεις ύπνου? (εμενα οπως σου ξαναπα κοιμαται μονο μπρουμυτα)

αν του αλλαζες κρεβατι? ακομη και στο δικο σου ας πουμε (αν ειναι να κοιμηθεις δεν πειραζει λεω γω!!)

το θεμα ειναι πως απο την αρχή έκανε τετοιο ύπνο...ε?

αρα μηπως ειναι απλά το στυλ του?:(:(:(

Σοφάκι για μένα είανι γνώριμα ωράρια αυτά, και τα δυο έτσι έκαναν και η μικρή ενιότε ακόμη ξυπνάει τόσο συχνά.

Στέρεες δεν έχετε βάλει ακόμη ε? Παίζει να μην χορταίνει πάντως στην ηλικία αυτή, ίσως με την εισαγωγή να δεις βελτίωση. Εγώ είδα μια μικρή όμως. Υπομονή, τι άλλο βρε κοπελιά?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημέρα!

κουράγιο σοφάκι!!!! είναι στο παιδί λέω εγώ, δε μπορείς να κάνεις κ πολλά μάλλον!

η εμπειρία μου είναι 1 παιδί στραβό στον ύπνο κ 2 παιδιά άγγελοι! κ ακόμα έτσι κρατεί το σκηνικό.

εμείς αποθηλάζουμε, είναι γεγονός πια! έχει ένα 24ωρο που δεν έχει πιάσει στήθος καθόλου, ενώ το μπιμπερό το κατεβάζει, στα 250 μλ άνετα. είναι 8 μηνών κ 10 ημερών!

στη κρήτη έχω δει πολλές βαφτίσεις με πολλούς νονούς. το κρατάει ο ένας μπροστά κ οι υπόλοιποι τον πιανουν απ τον ώμο. ενδιαφέρον έχει. τεσπά. το θέμα είναι να χει το παιδί πολλαπλή αγάπη, που την έχει κ με το παραπάνω κ απ τις 4 φίλες μου (ασχέτως της διαδικασίας!) κ το ξερω. τα τυπικά κρατάνε μισή ώρα. τα υπόλοιπα μια ζωή!

Παναγιτσα μου....το ακουω και ανατριχιάζω...

πιπιλα παίρνει?

μηπως βγαζει κανα δοντι? μπα ε?

οταν ξυπναει τι κανει? κλαιει? θελει στήθος?θελει αγκαλια?

εχεις προσπαθησει να του αλλαξεις στάσεις ύπνου? (εμενα οπως σου ξαναπα κοιμαται μονο μπρουμυτα)

αν του αλλαζες κρεβατι? ακομη και στο δικο σου ας πουμε (αν ειναι να κοιμηθεις δεν πειραζει λεω γω!!)

το θεμα ειναι πως απο την αρχή έκανε τετοιο ύπνο...ε?

αρα μηπως ειναι απλά το στυλ του?:(:(:(

πιπίλα παίρνει....όχι φανατικά αλλά οκ...

δόντι δεν...

δεν κοιμάται πουθενά αλλού εκτός απο την κούνια του με εξαίρεση το καρότσι του...

στην αρχη εκανε και κάτι 4ωρα-5ωρα...τωρα...τα έφαγε η μαρμάγκα...:(

όταν ξυπνάει κλαίει αλλά με το που τον παίρνω αγκαλιά πέφτει ξερός...

θηλάζει αλλά όχι όλες τις φορές...

άσε τα'χω παίξει....

δεν έχω και καθολου βοήθεια...

Σοφάκι για μένα είανι γνώριμα ωράρια αυτά, και τα δυο έτσι έκαναν και η μικρή ενιότε ακόμη ξυπνάει τόσο συχνά.

Στέρεες δεν έχετε βάλει ακόμη ε? Παίζει να μην χορταίνει πάντως στην ηλικία αυτή, ίσως με την εισαγωγή να δεις βελτίωση. Εγώ είδα μια μικρή όμως. Υπομονή, τι άλλο βρε κοπελιά?

έχουμε ξεκινησει στερεες Ελέ μου!

τρωει φρουτα το πρωί και λίγο καρότο το μεσημέρι...

αυριο θα του ξεκινησω μοσχάρι.να δούμε...

απο υπομονή άλλο τίποτα....

αλλά στερεύει και αυτή δυστυχώς...:(

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημέρα!

κουράγιο σοφάκι!!!! είναι στο παιδί λέω εγώ, δε μπορείς να κάνεις κ πολλά μάλλον!

η εμπειρία μου είναι 1 παιδί στραβό στον ύπνο κ 2 παιδιά άγγελοι! κ ακόμα έτσι κρατεί το σκηνικό.

εμείς αποθηλάζουμε, είναι γεγονός πια! έχει ένα 24ωρο που δεν έχει πιάσει στήθος καθόλου, ενώ το μπιμπερό το κατεβάζει, στα 250 μλ άνετα. είναι 8 μηνών κ 10 ημερών!

στη κρήτη έχω δει πολλές βαφτίσεις με πολλούς νονούς. το κρατάει ο ένας μπροστά κ οι υπόλοιποι τον πιανουν απ τον ώμο. ενδιαφέρον έχει. τεσπά. το θέμα είναι να χει το παιδί πολλαπλή αγάπη, που την έχει κ με το παραπάνω κ απ τις 4 φίλες μου (ασχέτως της διαδικασίας!) κ το ξερω. τα τυπικά κρατάνε μισή ώρα. τα υπόλοιπα μια ζωή!

Καλημέρα Αννούλα!!!

όπως κατάλαβες αρνούμαι να πιστεψω οτι είναι στο παιδί!!!

γιατι αν είναι έτσι και δε διορθωθεί σύντομα, τα νέα μου απο το νοσοκομείο θα τα μαθαίνετε...

όχι τίποτα άλλο αλλά απο την κούραση δεν είμαι και η μαμά που θέλω...

πιέζω πολύ τη Βαλέρια και δε φταίει σε τίποτα μωρέ το κορίτσι μου...

πρέπει κάτι να κάνω...αλλά τι...

συμφωνώ....αρκεί η αγάπη απο τους νονούς....ποιός θα βάλει λάδι και ποιος θα το κρατήσει....καθόλου σημασία δεν έχει...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!

καλα Αννα ετσι που το εγραψες τωρα θυμηθηκα την ορκωμοσία της κυβερνησης του Γιωργάκη...κακιά του ώρα όπου κι αν ειναι.

Για την τελευταια φράση θα συμφωνησω απολυτα.

Σοφάκι η υπομονή μιας μητέρας είναι ανεξάντλητη...πίστεψέ με...4 χρόνια σχεδόν έχω να κοιμηθώ πάνω από 2-3 ώρες συνεχόμενες. Σε νιώθω απόλυτα, είναι ανηπόφορο ρε γμτ. Ωστόσο η δικιά μου εκτίμηση είναι πως φταίει ο θηλασμός σε αυτό, στην δική μου περίπτωση τουλάχιστον σίγουρα γιατί ξυπνάει μόνο για να θηλάσει, το ίδιο έκανε και ο Μάνος.

Καλημέρα Άννα μου! Πολύ σωστά μιλάς, έτσι είναι. Και πιο σημαντικό από όλα είναι ο νονός να είναι δίπλα στο παιδί σε κάθε του βήμα, έτσι το νιώθω έτσι θέλω να πιστεύω πως κάνω και εγώ και έτσι θέλω για τα παιδιά μου.

Τώρα ρώτησα για το ποιος θα το πάρει αγκαλιά, απλά επειδή δεν έτυχε να πάω ποτέ σε βαφτίσια με πολλούς νονούς. Μια φορά πριν 15 χρόνια είχα πάει σε μια με 30 νονούς αλλά ο ένας μόνο το βάφτισε, οι υπόλοιποι ήταν τριγύρω διακοσμητικοί...αυτό θυμάμαι δηλαδή.

Συγχαρητήρια και για τον θηλασμό-αποθηλασμός. Μπράβο στην μανούλα για το πολύτιμο δώρο που έδωσε στο μωρό της τόσο καιρό, μπράβο και στο Σκιουράκι που μεγάλωσε, έγινε αντράκι και γίνεται ανεξάρτητος σιγά σιγά! Να πω και στο επόμενο με το καλό Άννα μου?Έχεις κουράγιο?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλα Αννα ετσι που το εγραψες τωρα θυμηθηκα την ορκωμοσία της κυβερνησης του Γιωργάκη...κακιά του ώρα όπου κι αν ειναι.

Αχαχα πως τα συνδέεις έτσι ρε σύμπι?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αχαχα πως τα συνδέεις έτσι ρε σύμπι?

ε τι να κανω, αυτη η εικονα μου ηρθε στο μυαλο!

Αχ σημερα εφτιαξα ενα σουπερ αγαπημενο μου φαγητο...αλλά μονο θα το μυρίζω ...ριγκατονι με μπροκολο,κοτοπουλο κ κρεμα γαλακτος...αχ βαχ...

Για μενα μονο φιλετο κοτοπουλο το μενου..

Αυριο ξεκιναω σεμινάρια, υποθετω πως θα εχω pc και θα σερφάρω ανελλιπώς.Πρεπει να κανω και ενα καλό μαζεμα στο σπιτι, μην το δει αυριο η πεθερα και τρομάξει...! χαχαχα

:lol::lol::lol: για το κακιά του ώρα!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...