Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Έτσι αντιδράει ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ με την πεθερά μου! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Ε ρε την κατσαρίδα τι του κάνει του παιδιού!!!! Η θεια είναι καλή η καημένη αλλιώς το κατσαρίδα θα της ταίριαζε γάντι!!! χαχαχα!!! Αλλά εγώ βρε Μαράκι μου τέτοιο πράγμα δεν είχα ξαναδεί! Πέθανα στο γέλιο με την αντίδραση του!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τυχερή!!!!Ζηλεύω!!!!

Ντινάκι άκου πώς θα το κάνεις εσύ... Τέτοια πονηρά κάνω αν θέλω κάτι αν και το τελευταίο το σκέφτηκε μόνος του. Ένα μήνα πριν τη γιορτή, γενέθλιο, επέτειο άρχισε τα "πωπω τι κούραση είναι αυτή??? Ααααχ και να είχα μια μασέρ να με τρίψει σε όλη την έρμη την πλατούλα μου" ξέρεις τώρα... υπονοούμενα, μπηχτές κλπ... Μια φίλη σου να πει ότι πήγε σε σπα και να αρχίσεις τα "αχ πώς ζηλεύω τώρα ειδικά που κουράζομαι με το μωρό...μπλα μπλα..." "Της φίλης μας της Νεκταρίας ο άντρας της της έκανε αυτό το δώρο..." παίρνεις μπόνους με κανέναν αναστεναγμό... πονηριές ξέρεις. Θα το πιάσει το υπονοούμενο κι αν δεν το πιάσει άμε να κάνεις το πρόγραμμα στο σπα και στείλε του το λογαριασμό με ένα σημείωμα: "Εγώ προσπάθησα!!!" χαχαχα!!!

Διαφημίσεις

πωπω νιώθω άρρωστη! ακόμα να ασχοληθώ με το σίδερο. Αδιαθέτησα σας το είπα; Και με ενοχλεί και ο λαιμός από το πρωί...

Ρε Μαράκι δεν φωνάζεις την κατσαρίδα να στο κάνει!!!Υπάρχει που ύπάρχει ας κάνει και κάτι καλό!!!(αστεία λέμε να περνάει η ώρα).

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Δε πηρε γλυκανισο! ΘΑ το κανουμε λεει χωρις αυτο!

Και πηρε και αμυγδαλα ολοκληρα με τη φλουδα...δεν ειναι να τους στέλνεις σουπερ μαρκετ! Ελεος...θα το φτιαξω αυριο και ειμαι σιγουρη οτι δε θα ειναι καλο αφου δε θα βαλουμε τα σωστα υλικά..τι να περιμενεις κανεις!!!!!!!

Θελω και γω spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παραγγειλαμε σουβλάκια και αναμενουμε να ξεκινησει ο Λακης!!

Καλο βραδυ σε ολες!!

Καλησπέρα. Ρε κορίτσια, με σώσατε!!!! Μόλις γύρισε ο σύζυγος από το φαρμακείο όπου πήγε να πάρει ορό και πήρε και μια πιπίλα της nuk με θηλή καουτσούκ. Την έπιασε αμέσως και αυτή την στιγμή νανουρίζεται!!!!! Ναιιιιιιι! Έχω πάρει 15 διαφορετικές πιπίλες και εκτός από την chicco hanibal όλες οι άλλες ήταν από σιλικόνη. Μα πόσο ηλίθια μπορεί να είμαι ε? Να μην το σκεφτώ τόσο καιρό???

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

jim dim μια χαρα τα εχεις κανονισει!αν επιτρεπεται ποσο ειναι η πεθερα σου?κ εγω αυτη τη λυση εχω σκεφτει αν κ ανησυχω λιγο επειδη κουραζεται ευκολα η πεθερα μου.παιδικο δε θελω να την παω απο τοσο μικρη-αν κ αργω ακομα να γυρισω στη δουλεια, θα γυρισω οταν θα ειναι 14 μηνων-και για γυναικα στο σπιτι δε με παιρνει οικονομικα...κοριτσια οσες δουλευτε ποτε γθρνατε στις δουλιες σας?ποιος θα κραταει τα μωρακια σας?

elisabeth_th ολα να πανε καλα αυριο με το εμβολιο!

κ εμεις πιπιλαμε συνεχεια δαχτυλο, να μη σας πω ολοκληρη τη μπουνιτσα μας!

honey τι κουκλα ειναι αυτη?να τη χαιρεσαι..!μην ανησυχεις για το δαχτυλακι εγω πιπιλαγα μεχρι τα 12

evmo εμεις δε βαλαμε γαντακια με αποτελεσμα τις πρωτες μερες να γεμισουμε γρατσουνιες...τωρα μαθαμε κ δε το πολυκανουμε!τα νυχακια μας τα κοψαμε απ τη πρωτη βδομαδα ηταν ηδη αρκετα μακρια.

maria_s, evmo και γω φοβαμαι ν αναψω το τζακι,προς το παρον εχω βαλει μεσα κατι μεγαλα κερια και τα βλεπω κ χαιρομαι!!

mikio να σου ζησει η μαμα σου!φοβερο το δωρο ενα μεγαλο μπραβο στο συζυγο για την επιλογη του!εμεις σημερα ειχαμε επετειο γνωριμιας 9 χρονων αλλα ακομα περιμενω το δωρακι μου:(...παλι καλα που το θυμηθηκε να λεω..!

κατα τ αλλα σημερα γκρινιαζουμε ολη μερα..κοιμαται, ξυπναει, οποτε το θυμαται τρωει κ λιγο και συνεχεια ειναι μες τη γκρινια...αραγε ποσο κρατουν οι επιδρασεις του εμβολιου ξερει καμια?

σας καληνυχτω ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλησπέρα. Ρε κορίτσια, με σώσατε!!!! Μόλις γύρισε ο σύζυγος από το φαρμακείο όπου πήγε να πάρει ορό και πήρε και μια πιπίλα της nuk με θηλή καουτσούκ. Την έπιασε αμέσως και αυτή την στιγμή νανουρίζεται!!!!! Ναιιιιιιι! Έχω πάρει 15 διαφορετικές πιπίλες και εκτός από την chicco hanibal όλες οι άλλες ήταν από σιλικόνη. Μα πόσο ηλίθια μπορεί να είμαι ε? Να μην το σκεφτώ τόσο καιρό???

Τέλεια! Την παίρνω και γω αύριο!

Ρε Μαράκι δεν φωνάζεις την κατσαρίδα να στο κάνει!!!Υπάρχει που ύπάρχει ας κάνει και κάτι καλό!!!(αστεία λέμε να περνάει η ώρα).

Σιγά μην υποχρεωθώ για 2 ώρες σίδερο :)

female επιτελους βολευτηκατε κ εσεις!της ειχα παρει κ εγω με καουτσουκ αλλα δεν την ηθελε με τπτ την εβγαζε και μια φορα εκανε κ εμετο δε ξερω αν ηταν απ τη πιπιλα η απο κατι αλλο...εμεις οταν δε πιπιλαμε το δαχτυλο μας χρησιμοποιουμε της σιλικονης της avent h chicco.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

εγώ γυρνάω δουλειά τον Φλεβάρη και θα μετακομίσει η μαμά μου από Κέρκυρα να τον κρατάει μέχρι Ιούνιο. Μετά θα πάνε μαζί Κέρκυρα και θα πάω και γω με τον Γιώργο τον Αύγουστο. Ε πρώτα ο θεός, Σεπτέμβρη που χρονίζει μάλλον θα πάει παιδικό :(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...