Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 9/1/2025 at 1:33 ΜΜ, dimi.tra είπε:

Για την διατεταμένη σάλπιγγα τι σου είπαν; Πως το αιτιολόγησαν; Θα κάνεις κάτι γι αυτό; Κοίτα σίγουρα όσο προσπαθείς κάποια στιγμή θα πετύχεις. Μπορεί να μην πιστεύω στην τύχη αλλά οι μεταλλάξεις είναι τυχαίο γεγονός και ποτέ δεν ξέρεις αν θα προκύψουν σε ένα έμβρυο και οι μεταλλάξεις στα έμβρυα είναι ένας λόγος για βιοχημική κύηση, βέβαια στην ηλικία σου, χωρίς ιστορικό και χωρίς ιστορικό του συζύγου δεν περιμένεις σοβαρά προβλήματα. Ο σύζυγος τι ηλικία έχει; 
      Είχες μία βιοχημική και μία αποβολή, αν έχεις τσεκάρει το περιβάλλον την μήτρας και δεν υπάρχει κάτι εκεί τότε κατά την προσωπική μου άποψη τσεκάρεις τα έμβρυα (προεμφυτευτικός) αν κι εκεί δεν βρεθεί κάτι τότε ναι να το δεχτώ ότι είναι τυχαίο γεγονός. Η βιοχημική αν και θεωρητικά είναι ένα καλό αποτέλεσμα (γιατί έγιναν τα πρώτα βήματα) παραμένει μία αποβολή. Στην φάση που είμαστε όλες εδώ μέσα ψάχνουμε ψύλλους στ' άχυρα και προσωπικά δυσκολεύομαι να τα αφήσω όλα στον παράγοντα τύχη, ειδικά με την δικιά μου τύχη! 
      Να είμαστε ειλικρινείς όλα αυτά έχουν κι ένα ψυχολογικό αλλά κι ένα οικονομικό κόστος που δεν είναι μικρό. Είναι λογικό πολλοί γιατροί να αφήνουν και μερικά πράγματα στην τύχη τους γιατί δεν είναι εύκολο για όλες τις γυναίκες να περάσουν όλα αυτά τα στάδια χωρίς να υπάρχει κάτι μεμπτό, κάτι εμφανές, μία απόδειξη. Αλλά εγώ προσωπικά θεωρώ πως το ψυχολογικό κόστος μιας απώλειας είναι πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με το ψυχολογικό κόστος ενός αχρείαστου χειρουργείου ή μιας αχρείαστης εξέτασης και σαφώς μεγαλύτερο σε σχέση με το οποιοδήποτε οικονομικό. Εγώ όμως, γιατί μπορώ να τα αντιμετωπίσω. Δεν είμαστε όλες ίδιες και εδώ μέσα το έχουμε αποδείξει. Κάθε μία έχει τα δικά της βιώματα και τις δικές τις εμπειρίες και αντοχές. Γι αυτό και κάθε μία μας διαλέγει την ομάδα της που νιώθει καλύτερα για να πετύχει τον τελικό στόχο που δεν είναι άλλος από μία τελειόμηνη, υγιής εγκυμοσύνη.  

Κι εδώ έρχομαι σε συνέχεια της μισής προηγούμενης απάντησης μου να σου πω πως εγώ προσωπικά έχω κάνει ήδη μικροβίωμα και ετοιμάζομαι για υστεροσκόπηση χωρίς να έχω κάνει καν εμβρυομεταφορά. Δηλαδή ήταν και απαίτηση μου στους γυναικολόγος μου γιατί όπως του είπα: δεν θα περιμένω δύο αποβολές για να βρω ένα πρόβλημα αν υπάρχει. Μετά δεν θα ένιωθα καλά με τον εαυτό μου. Οπότε ναι πιστεύω πολύ πως αυτές οι εξετάσεις αν μπορείς να τις κάνεις τότε να τις κάνεις. Μπορεί να μην δείξουν τιποτα απολύτως, μπορεί όμως με ένα απλό scratching να πετύχεις την επόμενη φορά κύηση. Και αν βρεθεί μικρόβιο θα κάνεις την θεραπεία σου με αντιβιοτικά και προβιοτικά και θα προχωρήσεις στην ετ σου. Άντε να χάσεις και 1 ή 2 κύκλους μέχρι να τελειώσεις την θεραπεία σου. 
      Και όπως σου γράφει και η @Xristina96 οι λόγοι των αποβολών είναι πολλοί, απλά κάνεις εξετάσεις και αποκλείεις, μπορεί να βρεις κάτι, μπορεί και όχι βέβαια και να είναι όντως τυχαίο γεγονός. 

Ουσιαστικά θέλαμε να δούμε αν είναι υδροσαλπιγγα κ ο γιατρός Μ είπε ότι δεν είναι κάτι η ελαφρώς διατεταμένη σάλπιγγα και δεν θέλει κάτι ν κάνουμε. Γτ αρχικά είχαμε πει αν ήταν υδροσαλπιγγα θ τη βγάζαμε. Ο σύζυγος 43. Όσο για τον προεμφυτετικο κ εγώ το θέλω.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Του 82 είμαι! Του 81 δεν είσαι εσύ?? Λάθος σε θυμόμουν κι εσένα???

Καλά η βάφτιση τα Χριστούγεννα τέλεια έτσι όπως το περιγράφεις!!! Να το επιχειρήσεις!!!

Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ τέτοιο κόνσεπτ! Ίσως επειδή είχα στο μυαλό μου πάντα βάφτιση καλοκαίρι! Τέλεια ιδέα πάντως!!!! Μη σου πω ότι τη ζήλεψα κιόλας!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Του 82 είμαι! Του 81 δεν είσαι εσύ?? Λάθος σε θυμόμουν κι εσένα???

Καλά η βάφτιση τα Χριστούγεννα τέλεια έτσι όπως το περιγράφεις!!! Να το επιχειρήσεις!!!

Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ τέτοιο κόνσεπτ! Ίσως επειδή είχα στο μυαλό μου πάντα βάφτιση καλοκαίρι! Τέλεια ιδέα πάντως!!!! Μη σου πω ότι τη ζήλεψα κιόλας!

Ε..χμ...το 80 ειμαι...γερασα κοπελιά....!!!!!!!

Ναι σαρεσει?

Λες ε? και μενα μαρεσει πολυ σαν ιδέα...αρκει να μη χιονίζει βεβαια!!!

Εχω σκεφτει και το μαγαζι και όλα..το μονο που με κολλάει ειναι ο ζούζουνος που θα ειναι 13 μηνων,πως θα τον σηκώνει η νονά , δε θα ναι μεγαλος-ασηκωτος?!!!!

Αντε με το καλό στο 3ο να την κάνεις Χριστούγεννα!!!!!!

μποτόξ νονο με τπτ εγώ! φοβάμαι τα πάντα όλα, αλλιώς θα είχα ήδη κάνει λιποαναρρόφηση και αυξητική στήθους! :lol:

Αυτο θα το κάνω πριν τα 40!!!!!!!!!

ετσι οπως εχει γινει στο στηθος άσε, ούτε να το βλέπω δε θέλω.

Ε..χμ...το 80 ειμαι...γερασα κοπελιά....!!!!!!!

Ναι σαρεσει?

Λες ε? και μενα μαρεσει πολυ σαν ιδέα...αρκει να μη χιονίζει βεβαια!!!

Εχω σκεφτει και το μαγαζι και όλα..το μονο που με κολλάει ειναι ο ζούζουνος που θα ειναι 13 μηνων,πως θα τον σηκώνει η νονά , δε θα ναι μεγαλος-ασηκωτος?!!!!

Αντε με το καλό στο 3ο να την κάνεις Χριστούγεννα!!!!!!

άντε ρε! του 80?? νόμιζα ότι είχαμε μόνο 1 χρόνο διαφορά! αν και σιγά, εσύ τέλος του χρόνου, εγώ σχεδόν αρχές, οπότε καλά τα λέω, ένα χρόνο σχεδόν έχουμε διαφορά! πιπινάκια καλέ είμαστε μόνο σώπα!!! εμείς και η σοφία! η ρεθεμνιώτισσα εννοώ, μην πεταχτεί καμιά του σεπτέμβρη να πει μερσί για το κοπλιμέντο! :lol:

Κάνε πρώτα τη δικιά σας να πάρω ιδέες! Γιατί για φέτος τα Χριστούγεννα βάφτιση τουλάχιστον δεν προλαβαίνω...

Διαφημίσεις

Αυτο θα το κάνω πριν τα 40!!!!!!!!!

ετσι οπως εχει γινει στο στηθος άσε, ούτε να το βλέπω δε θέλω.

Και μόλις το κάνεις θα μας συστήσεις και γιατρό και θα μας πεις και εμπειρία! Εγώ φρικάρω με όσα έχω διαβάσει ρε γμτ και πάλι τρέμω!

Και μόλις το κάνεις θα μας συστήσεις και γιατρό και θα μας πεις και εμπειρία! Εγώ φρικάρω με όσα έχω διαβάσει ρε γμτ και πάλι τρέμω!

ειναι που δεν εχεις κανει καισαρικες εσυ για αυτο...

τυχερη εισαι, εγω τωρα δεν πολυφοβαμαι μετα απο οσα περασα..

ειναι που δεν εχεις κανει καισαρικες εσυ για αυτο...

τυχερη εισαι, εγω τωρα δεν πολυφοβαμαι μετα απο οσα περασα..

και την καισαρική την τρέμω φυσικά!!! αφού λένε άλλες ηρωίδες όσες γέννησαν φυσιολογικά και κάποιες που φοβούνται τη γέννα λένε ότι θα πάνε με προγραμματισμένη καισαρική (δική τους απόφαση) και σκέφτομαι είναι τρελές?? εγώ πάλι, έτρεμα στην ιδέα της καισαρικής και θεωρώ ηρωίδες τις μανάδες που πέρασαν όλο αυτό για να έρθει στον κόσμο το μωράκι τους!!

άντε ρε! του 80?? νόμιζα ότι είχαμε μόνο 1 χρόνο διαφορά! αν και σιγά, εσύ τέλος του χρόνου, εγώ σχεδόν αρχές, οπότε καλά τα λέω, ένα χρόνο σχεδόν έχουμε διαφορά! πιπινάκια καλέ είμαστε μόνο σώπα!!! εμείς και η σοφία! η ρεθεμνιώτισσα εννοώ, μην πεταχτεί καμιά του σεπτέμβρη να πει μερσί για το κοπλιμέντο! :lol:

Κάνε πρώτα τη δικιά σας να πάρω ιδέες! Γιατί για φέτος τα Χριστούγεννα βάφτιση τουλάχιστον δεν προλαβαίνω...

Κοπέλα για φέτος τα Χριστούγεννα μπορεί να μην πρόλαβαίνεις βάπτιση αλλά μια χαρά πρόλαβαίνεις μωρό...για σκέψου το υπάρχει καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο?

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Κοπέλα για φέτος τα Χριστούγεννα μπορεί να μην πρόλαβαίνεις βάπτιση αλλά μια χαρά πρόλαβαίνεις μωρό...για σκέψου το υπάρχει καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο?

:lol::lol: Λες ε??? Φέτος μωρό Χριστουγεννιάτικο και του χρόνου βάφτιση Χριστουγεννιάτικη! Δε΄ν΄κακό!!! :tongue:

Ο μπαμπάς μας με σηκώνει από το λαπτοπ, ώρα του είναι! Θα τα πούμε άλλη ώρα κορίτσια! Φιλάκια πολλά!

Διαφημίσεις

:lol::lol: Λες ε??? Φέτος μωρό Χριστουγεννιάτικο και του χρόνου βάφτιση Χριστουγεννιάτικη! Δε΄ν΄κακό!!! :tongue:

Ο μπαμπάς μας με σηκώνει από το λαπτοπ, ώρα του είναι! Θα τα πούμε άλλη ώρα κορίτσια! Φιλάκια πολλά!

Καλές όλα τα έχουμε σκεφτεί...μόνο η ανακοίνωση μας μένει...άντε και με ένα πόνο...:D:D:D

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέρα!!!!

Ανοιγω και κλείνω το καφέ αλλά είμαι πάλι ξύπνια απο τις 6...τι κακό είναι αυτό????

Εδώ ήλιο έχει και σήμερα θα κάνω δουλίτσες...θα βάλω και κανένα πλυντήριο...να περάσει η ώρα...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέρα και από εδώ!!!Με δέκατα η μικρή από χθες, έφτασε μέχρι 38 και σήμερα το ίδιο την κόβω. Ιωσούλα μάλλον, ελπίζω να μην κολλήσει κανείς άλλος. Ωστόσο ζωηρότατη είναι, ευτυχώς.

Παλιόκαιρος τι να λέμε αλλά την μια μας ενοχλεί το κρύο, την άλλη η ζέστη. Σε λίγους μήνες θα γκρινιάζουμε για τους καύσωνες!

Νεκταρίτσα σιγά σιγά θα πείσεις εμένα να κάνω τρίτο έτσι που το λες και το ξαναλές και δεν έπεισες ακόμη τον Άρη? Χρόνια του πολλά κιόλας, να τον χαίρεστε. Με συγχωρείς για την παράφραση. Όσο για αυτό που λες πως συνηθίζεις την απουσία του παιδιού, με μένα δεν συμβαίνει. Όταν είναι να πάει ο Μάνος στο εξοχικό (που συμβαίνει σπάνια και μόνο για 1-3 μέρες μετά πάμε και εμείς), με πιάνει κρίση. Από την μια θέλω να πάει να ξεσκάσει, να πάει κοντά στην φύση κτλ από την άλλη μου λείπει αφάνταστα. Και είναι μόλις 3 χιλ μακριά, δηλαδή αν χρειαστεί πάει και με τα πόδια κανείς.

Αγγελική αλήθεια ρε συ σκέφτεσαι για μπότοξ?Απαπα εγώ δεν τολμώ τέτοιες επεμβάσεις...ας γεράσω με το πάσο μου, τι να κάνουμε τώρα? Κάθε ηλικία έχει τις ομορφιές της.

Περιμένουμε και εμείς τους νονούς να δούμε τι θα αποφασίσουμε για την βάφτιση. Το πότε ουσιαστικά γιατί από εκεί ξεκινάνε όλα. Ωστόσο όμορφο το Χριστουγεννιάτικο τοπίο που περιγράφεται αλλά και εγώ την βάφτιση με καλοκαίρι την έχω συνδιάσει.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Και μιας και λέμε για βαφτίσεις Ντίνα πότε βαφτίζεται τον Τζέισον με το καλό?Ωστόσο δεν έχω ξαναπάει σε βαφτίσια με πολλές νονές, πώς γίνεται ρε παιδιά?Όλες θα κρεμάσετε το παιδί στον λαιμό σας?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...