Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Καμπύλη σακχάρου έκανες? Ναι, ρυθμίζεται με Glucophage και με διατροφή και φτιάχνει και η ποιότητα των ωαρίων. 

Αν είσαι άνω των 40 ή πολύ κοντά, νομίζω πως είναι κοροϊδία να σου προτείνουν να βάζεις ένα ένα. Εκτός κι αν είναι μάπα το εργαστήριο τους και φοβούνται την αποξυψη. Ο τεχνητός κύκλος είναι πιο ελεγχόμενος και εκτός αυτού σε μεγαλύτερες ηλικίες θα πρέπει να βάζεις τουλάχιστον 3 για να έχεις σε κάτι να ελπίζεις και όχι να παίρνεις τόσα φάρμακα (χωρια το οικονομικό και το ψυχολογικό κόστος) για 1 κάθε φορά. 

Είμαι 33. Μέχρι τώρα μάζευα και έκανα κατάψυξη σε φυσικό κύκλο κ έβαλα 2 στην μια ετ που έκανα. Πραγματικά δε ξέρω τι ισχύει κ γιατί κάποιοι λένε τα μεν κ κάποιοι τα δε για τα φρέσκα στην ετ. Δεν έχω κάτι να χάσω να το δοκιμάσω βέβαια.

Λοιπον SOS βγήκε η καμπύλη και φαίνεται να έχω ζάχαρο. 
      Πριν τη χορήγηση της γλυκόζης οι τιμές είναι νορμαλ δλδ 84 με όριο το 105.
      Μετά όμως στη μία ώρα μετά τη χορήγηση της γλυκόζης ειναι 197 με όριο 180 και στο δίωρο 143 με όριο 120. Τι σημαίνει αυτό ;; Μπορεί να ευθύνεται για την κακή ποιότητα ωαρίων ως τώρα;

Επισης βγήκε και η καμπύλη ινσουλίνης που λέει πως στο λεπτό 0 είμαι στο 8.4 με όριο το 25. Στην πρώτη ώρα 103 και στη δεύτερη 92 αλλά δεν έχει αναφορά στο ποιες είναι οι φυσιολογικές τιμές σε αυτά.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Mηπως το παιδι δεν ηταν του αντρα της????

χαχαχαχα

εξου και το "ξανανιωμα"?????

χαχαχαχαχαχα

:lol::lol::lol: Απαπαπαπα!!!! Πονηρό μυαλό!!! Δεν είδα τα άλλα δύο για να συγκρίνω αν έμοιαζαν στο αδερφάκι τους! :tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σας! Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα ψυχολογικά!! Αν κάτσω να πεθάνω 6 μήνες πριν τη νέα χρονιά και χωρίς κανείς να ξέρει να μου πει με βεβαιότητα τι θα συμβεί, θα κερδίσω κάτι?? Οπότε υπομονή και κοντός ψαλμός αλληλούια! Εδώ και κάμποσο καιρό κάθε μέρα λέω το εξής ρητό για να αντιμετωπίσω από την πιο μικρή μέχρι την πιο μεγάλη αναποδιά κάθε μέρας: "Μη στεναχωριέσαι για κάτι που διορθώνεται και μη στεναχωριέσαι για κάτι που δε διορθώνεται.". Υπάρχει πιο σοφή κουβέντα από αυτή? ;)

Χθες είχα τραπέζι στους κουμπάρους και τον αδερφό μου με την κοπέλα του. Ήρθαν για να γιορτάσουμε τα γενέθλια του μπαμπά μας, που ήταν την Πέμπτη αλλά το αναβάλαμε λόγω δουλειάς. Όμορφα ήταν! Σήμερα λείπει ο μπαμπάς μας, έχει βάρδια και έφαγα όλο το πρωινό στην κουζίνα με την ησυχία μου. Ωστόσο αυτός ο αέρας με σκιάζει ρε γμτ... απαπαπα! Κι αυτοί οι σεισμοί επίσης, χθες το μεσημέρι δύο απανωτοί έγιναν στη Γαύδο 5.1 και 5,2 ρίχτερ τόσο κοντά χρονικά μεταξύ τους που τον νιώσαμε σαν έναν ατελείωτο!

Καλησπέρα! Καμία τριγύρω? Σήμερα που έχω μοναξιές κι έχω τελειώσει τις δουλειές μου δεν μπαίνει καμιά να ανταλλάξουμε καμιά κουβέντα? Βγήκα έξω στο μπαλκόνι να κάνω μια ανασκόπηση ζημιών... μας έκοψε ο αέρας όλο το προστατευτικό πλέγμα που είχαμε βάλει κι έσπασε αν είναι δυνατόν το σημείο που έπιανε το λουκέτο της πλαστικής ντουλάπας! Τώρα δεν κλείνει και να δω τι θα κάνω άμα ξαναπιάσει αέρας το βράδυ! Αφού δεν μου τα πέταξε όλα από εκεί μέσα πάλι καλά!

Είχα απλώσει και μερικά ρούχα με 15 μανταλάκια το καθένα κι είχα δέσει και την απλώστρα σε 3 σημεία με σύρμα για να μην την πάρει. Το απόγευμα που είχα βγει να δω αν είχαν στεγνώσει ειλικρινά με πήρε ο αέρας, κόντεψα να πέσω, τέτοιο πράμα δεν έχω ξαναζήσει! Λογικά θα έκανε και ζημιές αυτός ο καιρός πολλές, μιας γειτόνισσας έπεσε μια λαμαρίνα από ταράτσα στο αυτοκίνητο!

Εδώ είμαι Νεκτ!!!Κουνηθήκατε ε?Διπλός σεισμός ήταν?Ααα γι'αυτό κράτησε τόσο!!!'Ετρωγα εκείνη την ώρα, οι υπόλοιποι είχαν φάει και μου έκανε εντύπωση η διάρκεια, ο πολυέλαιος πέρα δόθε!!!

Να χαίρεσαι τον μπαμπάκα σου, πολύχρονος και γερός να είναι.

Στο εξοχικό πήγαμε σήμερα, χθες μέσα. Απαπα παλιοαέρας, ούτε μια βόλτα να βγεις! Εμένα Νεκτ χθες μου πήρε την μπουγάδα και την μάζευα από τις γειτονιές!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

:tongue: Παρεξήγηση! Ο "μπαμπάς μας" είναι ο Άρης. Ο "μπαμπάς μου" είναι ο μπαμπάς μου! Αυτή τη φορά γενέθλια είχε ο Άρης!

Τώρα εδώ δεν φυσάει, αλλά βρέχει και αστράφτει! Ήμαρτον αυτός ο καιρός, το πρωί αέρας νοτιάς και ζέστη, τώρα κρύο, βροχή και αστραπές!

Πάω η ζωντανή-νεκρή να κοιμηθώ γιατί εξοντώθηκα σήμερα, πριν λίγο έπλυνα τη 2η δόση από χθες, γιατί το απόγευμα άπλωνα, μάζευα, φύλαγα πλυντήρια. Άτιμο σκ κι ειδικά αν λείπει ο Άρης, πιο πολύ κουράζομαι από ότι τις καθημερινές!

Καλημερουδια!!!!

Αντε, καλο χειμωνα κοπελιες...τι χάλι ειναι αυτο με τον καιρό?

ακομη να κατασταλάξει!

Με δέκατα ειναι απο το πρωι η μπουμπου και την κρατησα σπιτι.

Τεταρτη ξεκιναω σεμινάρια,να δω τι θα γινει..ουφ, αγχωνομαι.

Νεκ χρονια πολλα στον αντρούλη σου!Αντε και του χρονου τριπλός μπαμπας!!!

Μην χρειαστεί να πας 40...και εχουμε άλλα!!!:D:D:tongue::tongue:

Σας εχω πει ποσο τον λατρευω τελευταια ε?χαχαχα

ΠΟπο λιωσιμο.....σκεφτομαι που θα τον αφηνω 3 ωρες τη μερα και καταθλίβομαι.:(

Καλημερουδια!!!!

ακομη να κατασταλάξει!

Καλησπέρα! Περαστικά στη Μαριλίζα! Ε μα δεν είναι και καιρός αυτός, πράγματι!!! Το Σάββατο με κοντομάνικα και παγωτό και σήμερα κασκόλ και ομπρελίτσα! ήμαρτον!

Λιώσιμο με το γιο?? Και πού είσαι ακόμα Σκορπίνα που το Σκορπίδι κάνει κάτι χάδια, ερωτικά με όλη τη σημασία της λέξης! Αν δεις πώς μου τρίβεται η κόρη, με τι λάγνο βλέμμα με κοιτάει, είναι μια Σκορπι...νίτσα αυτηηηηη!!! :lol: :lol:

Αν είναι και οι άντρες τέτοιοι, περίμενε να το πάθεις εσύ το οιδιπόδειο κι όχι ο γιος σου! :tongue:

Για τις ευχές ευχαριστούμε πολύ!!! :D Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί! Και κοντός ψαλμός αλληλούια θα έλεγα... Τα σαράντα κοντά είναι... τι νομίζεις??! ;)

Καλησπέρα!!!!

Περαστικά στο Μαριλιζάκι...χάλια ο καιρός και εγώ που τρέχω απο το πρωί δεξιά και αριστερά τα έχω παίξει!!!!

Καλέ τι έχουν τα 40 ε?Μην με τρομάζετε και πλησιάζω σε μερικά χρονάκια???

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Λοιπόν το αστέρι μου πάλι το έκανε το ταξιδάκι του...ήρθαν ξαφνικά οι γονείς μου για ΣΚ και εχθές που έφευγαν ο μικρός έλιωσε στο κλάμα...πάει για 2-3 μέρες και επιστροφή εδώ πάλι...θα πήγαινα και εγώ αλλά εχώ θεαματάκια που τρέχουν εδώ και δεν μπορώ...καταλαβαίνεται τι έχω να τραβήξω πάλι απο τον Δ...θα με πρήξει...εγώ καλά είμαι και πιστεύω θα είμαι ακόμη καλύτερα...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Καλημερουδια!!!!

ακομη να κατασταλάξει!

Χαχαχαχα!!!!Έχεις τρελαθεί με το μωρό ε?

Καλέ το ίδιο ήταν και τότε με την Μαριλίζα απλά πέρασε ο καιρός και δεν το θυμάσαι!!!!

Θυμάσαι Αγγελικούλα πως με κοροιδεύατε κάποτε που έλιωνα με τον δικό μου έρωτα!!!!χαχαχαχαχ!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Νεκ είδα εχθές ένα όνειρο υπέροχο...καλά ένα θα σου πώ δύο ολόισια ,κάτασπρα δοντάκια σε ένα όμορφο νεογέννητο που κρατούσα αγκαλιά ολόιδιος το Λεωνιδάκι...ίδια τα ματάκια ,τα μαλλάκια ίδιο και είχα λέει και τα δύο...το μικρό στην αγκαλιά να θηλάζει μέσα σε ένα Slings,ένα στοματάκι γεμάτο γαλατάκι να θηλάζει...και πραγματικά είχε δύο δοντάκια τόσο όμορφα και έλεγα " καλά ένα νεογέννητο με δύο δοντάκια?" και το Λ δίπλα μου...

Ποιά είναι η επόμενη καλέ?

Νεκ λές να είσαι η επόμενη...το είδα το όνειρο και περιμένω να σκάσει η εγκυούλα?????

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Τάισα και κοίμισα την οικογένεια κι είπα να κάτσω μέχρι να πάει κάτω το φαγητό να σερφάρω, μετά θα πάω να την πέσω και λίγο μπας και περάσει ο πονοκέφαλος που έχω από όταν γύρισα. Με κουζουλάνανε πάλι σήμερα στο σχολείο!

Νεκ λές να είσαι η επόμενη...το είδα το όνειρο και περιμένω να σκάσει η εγκυούλα?????

:lol::lol:Αχαχαχα!!! Αν βγει το όνειρο ακριβώς δε θα'ναι για καλό!!! Αν θυμάμαι καλά δύο δόντια είχες δει, έτσι δεν είναι?? Και μετά θα έχουμε άλλα, που λέει και η Αγγελική αλλά άλλα άλλα! :lol:

Καλέ τι έχουν τα 40 ε?Μην με τρομάζετε και πλησιάζω σε μερικά χρονάκια???

Μια χαρά είναι τα 40 καλέ! Εγώ πριν τα 30 έλεγα 30 και τρόμαζα, τώρα που βλέπω πόσο γρήγορα περνάνε τα χρόνια συνειδητοποιώ ότι θα φτάσω εκεί πολύ σύντομα! Εσύ κοπελιά 37 είσαι?? Δε θυμάμαι καμιά σας ακριβώς πόσο είναι πλην της Αγγελικής που έχουμε ένα χρόνο διαφορά.

Λοιπόν το αστέρι μου πάλι το έκανε το ταξιδάκι του...ήρθαν ξαφνικά οι γονείς μου για ΣΚ και εχθές που έφευγαν ο μικρός έλιωσε στο κλάμα...πάει για 2-3 μέρες και επιστροφή εδώ πάλι...θα πήγαινα και εγώ αλλά εχώ θεαματάκια που τρέχουν εδώ και δεν μπορώ...καταλαβαίνεται τι έχω να τραβήξω πάλι απο τον Δ...θα με πρήξει...εγώ καλά είμαι και πιστεύω θα είμαι ακόμη καλύτερα...

Μπράβο ρε κοπελιά!! Βελτιώνεσαι βλέπω!!! :lol: :lol: Και εις ανώτερα! Διακοπές με τον Δ. καμιά βδομάδα μόνοι οι δυο σας ας πούμε! Το πρόβλημα βέβαια έτσι όπως τα βλέπω είναι να πείσεις τον Δ. :lol: :lol: :lol: Κι εγώ έχω καιρό να τα αφήσω σε καμιά μάνα μου, θα το επιχειρήσω όμως μετά το Πάσχα, μην της πέσουν μαζεμένα τώρα και πρωί και σκ. Μια χαρά θα είσαι που! Είναι που δεν το έχεις συνηθίσει και οι πρώτες φορές σου φαίνονται κάπως να λείπει το παιδί, σου τραβάνε τα μανίκια κι εσύ δε θες, μετά χαλαρααααα το στέλνεις χωρίς επιφύλαξη και απολαμβάνεις χωρίς άγχος και στο τέλος το διώχνεις κιόλας δίνοντάς του την ευχή σου ("στο καλό παιδάκι μου!" :tongue::lol: ) κι εκεί δε χαμπαριάζεις τίποτα!!! Εγώ βρίσκομαι στο 3ο στάδιο! Αρκεί να θυμάσαι να παίρνεις κανένα τηλέφωνο! :lol: :lol:

εδω και γω...

χάλια προγραμμα εκανε σημερα ο λουκουμάς μου,το πρωι 2 μισάωρα μονο ύπνο και ξυπνουσε με κλάμα ο καημενουλης μου και τωρα κοιμάται απτις 15,30....θα με πεθάνει το βράδυ.

Νεκ εσυ εισαι το 81?

Εγω περιμενω πως και πως να πάω στα 40,να μαστε καλα, να παω για το πρώτο μου μποτοξ! χαχαχαχα!!!

το χω δηλώσει!

Ας ειμαστε καλα ως τοτε και βλέπουμε..εδω δεν ξερεις τι σου ξημερώνει αύριο.

Αχ Ντινα, πως δε θυμαμαι...και πολλες άλλες "κοροιδευα" με την καλη εννοια πάντα..

αλλά να τα ,οτι κοροιδευεις το λουζεσαι, ειναι νόμος!!!!

Λοιπον, σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αναβάλλω τη βάφτιση μας για Δεκέμβριο...

μου χει κατσει στο μυαλο χειμωνιάτικη βάφτιση και μαρεσει παρα πολυ...!!!!!!!

οταν ειχαμε πάει να 40ντισουμε το μπεμπάκο, ειχε βαφτιση στην εκκλησια και ο στολισμος ηταν με φυσικά χριστουγεννιάτικα δέντρα και ροζ μπάλες...και μου αρεσε πάρα πολυ!!!! σκεφτομαι το αντιστοιχο αγοριστικο,μεχρι και μπομπονιέρες εχω σκεφτεί!

το ειπα στο Λ. σημερα και δεν εχει προβλημα, θα ρωτησω και τη νονά και βλέπουμε!!!

Εφετος πολλες βαφτισεις, 5 μαζι με τη δικη μας...

και αντε να συνεννοηθείς τι φορεμα θα βαλεις και πως θα κανεις το μαλλί με τη νονά!χαχαχα πλακα εχουνε αυτα!!

Καλε Ντινα,εσεις που θα ειστε 4 νονές και μία η Αννα 5,ποπο, πρεπει να οργανωθείτε για τα χρωματα στα φορέματα!

Εμενα θα μου αρεσε να φορέσετε ολες ιδιο χρώμα!

Οι νονες εννοω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...