Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Καμπύλη σακχάρου έκανες? Ναι, ρυθμίζεται με Glucophage και με διατροφή και φτιάχνει και η ποιότητα των ωαρίων. 

Αν είσαι άνω των 40 ή πολύ κοντά, νομίζω πως είναι κοροϊδία να σου προτείνουν να βάζεις ένα ένα. Εκτός κι αν είναι μάπα το εργαστήριο τους και φοβούνται την αποξυψη. Ο τεχνητός κύκλος είναι πιο ελεγχόμενος και εκτός αυτού σε μεγαλύτερες ηλικίες θα πρέπει να βάζεις τουλάχιστον 3 για να έχεις σε κάτι να ελπίζεις και όχι να παίρνεις τόσα φάρμακα (χωρια το οικονομικό και το ψυχολογικό κόστος) για 1 κάθε φορά. 

Είμαι 33. Μέχρι τώρα μάζευα και έκανα κατάψυξη σε φυσικό κύκλο κ έβαλα 2 στην μια ετ που έκανα. Πραγματικά δε ξέρω τι ισχύει κ γιατί κάποιοι λένε τα μεν κ κάποιοι τα δε για τα φρέσκα στην ετ. Δεν έχω κάτι να χάσω να το δοκιμάσω βέβαια.

Λοιπον SOS βγήκε η καμπύλη και φαίνεται να έχω ζάχαρο. 
      Πριν τη χορήγηση της γλυκόζης οι τιμές είναι νορμαλ δλδ 84 με όριο το 105.
      Μετά όμως στη μία ώρα μετά τη χορήγηση της γλυκόζης ειναι 197 με όριο 180 και στο δίωρο 143 με όριο 120. Τι σημαίνει αυτό ;; Μπορεί να ευθύνεται για την κακή ποιότητα ωαρίων ως τώρα;

Επισης βγήκε και η καμπύλη ινσουλίνης που λέει πως στο λεπτό 0 είμαι στο 8.4 με όριο το 25. Στην πρώτη ώρα 103 και στη δεύτερη 92 αλλά δεν έχει αναφορά στο ποιες είναι οι φυσιολογικές τιμές σε αυτά.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Στα 50 ε??"

Καλα το φαντάζεσαι????

θα σε κρεμουσε αναποδα ο Άρης!!

:lol::lol: Λοιπόν ξέρω μια τέτοια περίπτωση, στα 40 φεύγα έκανε το τρίτο της παιδί, είχε δυο παιδιά που σπούδαζαν κι ένα μωράκι μηνών. Στην παιδίατρο την είχα συναντήσει. Μου έλεγε ότι είχε ξανανιώσει! Μωρέ λες??? :tongue::tongue: :lol::lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σπέρες! Νεκτ εύχομαι να σου συμβεί αυτό που ποθείς και όσο για τον Άρη εφόσον είναι συνένοχος να μην γκρινιάξει καθόλου!

Στο εφημερεύον νοσοκομείο πήγα το απόγευμα, τώρα και 1 βδομάδα με πονάει το δεξί μου χέρι και συγκεκριμένα εκεί γύρω από τον καρπό. Σήμερα έκανα μπαλκόνια, πατζούρια, τζάμια να φύγουν τα κοκκινοχώματα και χειροτέραψα! Αρχή τενοντίτιδας μου είπε, ξεκούραση λέει και αντιφλεγμονώδη. Ούτε το ένα παίζει ούτε το άλλο...για να δούμε...

Σύμπι 1η φορά ακούω ταρίφα σε μυστήριο, η Μητρόπολη τι σου είπε αλήθεια? Και εγώ όταν έγινα νονά έδωσα 'ό,τι είχα ευχαρίστηση' στον παπά, νομίζω και οι γονείς έδωσαν κάτι αλλά δεν ήταν υποχρεωμένοι. Αα θυμάμαι μόνο που ο παπάς μου είπε να δώσουμε κάτι και στην διακόνισσα για 1 κουβά νερό που κουβάλησε στην κολυμπήθρα.

Αννούλα στα είπαν τα κορίτσια και εσύ τα ξέρεις καλύτερα από εμένα. Δες πώς θα χειριστείς το παιδί ωστόσο ήθελα να πω πως επειδή εσύ λες πως είναι ο πιο χαιδεμένος, δεν σημαίνει πως το εκλαμβάνει και αυτός έτσι. Τραβάνε τα ζόρια τους και αυτά, τι να λέμε τώρα. Το έψαξες καθόλου στο νετ, κάτι παραπάνω θα μάθεις.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Σπέρες! Νεκτ εύχομαι να σου συμβεί αυτό που ποθείς και όσο για τον Άρη εφόσον είναι συνένοχος να μην γκρινιάξει καθόλου!

Στο εφημερεύον νοσοκομείο πήγα το απόγευμα, τώρα και 1 βδομάδα με πονάει το δεξί μου χέρι και συγκεκριμένα εκεί γύρω από τον καρπό. Σήμερα έκανα μπαλκόνια, πατζούρια, τζάμια να φύγουν τα κοκκινοχώματα και χειροτέραψα! Αρχή τενοντίτιδας μου είπε, ξεκούραση λέει και αντιφλεγμονώδη. Ούτε το ένα παίζει ούτε το άλλο...για να δούμε...

Τι να μου συμβεί καλέ? Τπτ δε μου συμβαίνει είπαμε, εκτός από αιώνιο πρόβλημα με την περίοδό μου.

Τενοντίτιδα άσχημο πράγμα και γίνεται και χειρότερο μόνο να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς γιατί δε σου φτάνουν τα βάρη θες και μπαλκόνια και ιστορίες με τέτοιο παλιόκαιρο. Σε 2-3 μέρες πάλι χάλια θα γίνουν με αυτό τον παλιοαέρα τι τα θες και παιδεύεσαι και τα΄πιασες αφού ήδη πονούσες; Την ξεροκεφαλιά σου την είχα κι εγώ πιτσιρίκα στα 18 και πήγα και πέρασα το φαράγγι της σαμαριάς με τενοντίτιδα στον αχίλλειο τένοντα, επειδή ένιωθα εκείνο το πρωινό καλύτερα και το είχαμε κανονίσει μήνες πριν με την παρέα μου. Κι ότι ακολούθησε δε θέλω να το θυμάμαι 3 μέρες έκανα να σηκωθώ από το κρεβάτι (στο τσακ γλίτωσα τη ρήξη) και να είναι καλά τα βολταρέν τα χάπια... πώς δεν έπαθα καμιά ανακοπή με τόσα αντιφλεγμονώδη τότε... :tongue: Ξεκούραση και πάγο αφού δεν μπορείς να πάρεις χάπια. Άσε τις βαριές δουλειές για τον Στέφανο και απέφυγε τα πολλά σηκώματα στα παιδιά μέχρι να σου περάσει.

Διαφημίσεις

Καλημερες , τι κανετε?

Νεκ δεν υπαρχει περιπτωση δλδ να εισαι εγκυος?κριμα......

ουφ, εγω πηρα το πρωι το γκομενάκι μου και πηγαμε στα μαγαζια,τζιν εψαχνα να παρω αλλά τιποτα δε βρηκα,τουλαχιστον μπαινω πάλι στα 25αρια, κάτι ειναι κι αυτο.

Το σχολικο ηρθε σημερα στις 8,50,απο 09,30 που ερχεται κανονικα, μονο 2 παιδακια μεσα....ωχ λεω..κουναει το κεφαλι η κοπελα "αρρωστειες μωρε" καταλαβα....

Ελε και η κουμπαρα μου που δουλευει σε παιδικο σταθμο εχει χρόνια προβλημα, απο το σηκωμα των παιδιων..ξεκουραση οσο μπορείς.

Καλησπέρα! "Δεν υπάρχει περίπτωση" θα έλεγα μόνο άμα είχα κάνει στείρωση Αγγελική! ;) Στείρωση δεν έχω κάνει οπότε δεν μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει περίπτωση, απλά λέω τι είναι το πιο πιθανό. Άλλωστε, η Ντίνα είδε και δυο δοντάκια στο όνειρό της! Και φυσικά αυτό το καφέ δεν μένει ποτέ χωρίς εγκυούλα, μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά! :)

Και το 2012 ήταν η χρονιά μας λέγαμε τότε... εγώ λέω ότι και το 2013 θα είναι η χρονιά μας και το 2014 και...και... :)

Θα σας βάλω ένα πολύ ωραίο κομμάτι που μου φτιάχνει πολύ την διάθεση...γιατί είμαι λίγο στα κάτω μου....

Ωραίο τραγούδι Ντίνα μου! Το είχα στο κινητό μου για ήχο κλήσης και μου έφτιαχνε το κέφι όμως η Αριάδνη κατά λάθος μου το διέγραψε! Έσκασα! Τώρα έχω αυτό:

κι εγώ στα κάτω μου, πολύ κάτω μου σήμερα με τη δουλειά, αλλά θα σας τα γράψω άλλη ώρα, τώρα δεν έχω το κουράγιο ούτε να τα σκεφτώ!

Διαφημίσεις

Ουφ κοιμούνται τα μικρά κι ο μπαμπάς σε εξωτερικές δουλειές όμως εμένα δε μου κολλάει ύπνος κι είπα να τα γράψω να ξεσκάσω. Στον Άρη δεν τα λέω. Κάθε που κάνουμε σχέδια λένε, ο Θεός γελάει κι εμείς με το που κάνουμε ένα σχέδιο πώς γίνεται κάθε φορά και την επόμενη μέρα πάνω που πάει να σκάσει το χειλάκι μου έρχεται η κεραμίδα και το δαγκώνω το χειλάκι τελικά... Τα σχέδια θα μείνουν σχέδια για τους επόμενους τουλάχιστον 5-6 μήνες όπου θα έρθει η νέα σχολική χρονιά να δούμε ίντα θα γενούμε...

Ήρθε επείγουσα εγκύκλιος σήμερα από το Υπουργείο στη διδασκαλική ομοσπονδία ότι η οργανικότητα ενός σχολείου θα προσμετράται σύμφωνα με το πηλίκο που θα προκύπτει από τον αριθμό των μαθητών δια του 25 (όπου 25 εννοεί ότι θα είναι ο αριθμός των παιδιών σε κάθε τμήμα). Στο δικό μας σχολείο προκύπτει ένα 7,6 στρογγυλά ας πούμε οχτώ. Οχτώ λοιπόν οι οργανικές θέσεις οπότε οι τελευταίοι διορισθέντες θα είναι υπεράριθμοι και θα απομακρυνθούν. Θα τοποθετηθούν λογικά σε θέσεις που δεν καλύπτονταν πριν και αν αρνηθούν τη θέση απολύονται αυτόματα. Με δυο λόγια αν περάσει αυτό με τη νέα σχολική χρονιά, εγώ που είμαι τρίτη από το τέλος τοποθετημένη φεύγω μαζί με άλλους συναδέλφους από το σχολείο, ένας θεός ξέρει για πού και αν θα πάμε.... μια ιδέα μου έδωσε η διευθύντρια... Γαύδο, Σφακιά, τέτοια όμορφα... ίσως και άλλο νομό ξέρω γω... και αν εγώ δε θέλω να παρατήσω το σπίτι και την οικογένειά μου ή να παίρνω 800 κωλοευρώ που θα τα τρώω σε βενζίνες, τότε αυτομάτως θα απολυθώ. Από την άλλη γονείς ετοιμαστείτε για συγχωνεύσεις σχολείων, για 25ρια μίνιμουμ τμήματα μαθητών, την απόλυτη κατάρρευση της δημόσιας παιδείας. Αν περάσει μουρμούραγα σήμερα, θα περάσει απαντούσαν όλοι οι μεγαλύτεροι και εμπειρότεροι συνάδελφοι. Αυτό βέβαια υποτίθεται ότι έπρεπε να εφαρμόζεται από το 2006-2007 και εγώ πήρα οργανική θέση στο σχολείο που είμαι το 2011. Ότι θυμούνται χαίρονται στο Υπουργείο κι άλλοι θα την πληρώσουν.

ουφ δύσκολα τα πράγματα νεκ μου! το δικό μας σχολείο έχει σε κάθε τμήμα 25-27 παιδάκια ήδη. δε ξέρω πόσα ήταν παλιότερα. το ίδιο κ ο σταθμός του μάνου. εύχομαι ολόψυχα να μη το κουνήσεις απ τη θέση σου. αλλά κ να φύγεις να ναι όσο γίνεται πιο κοντά! τι να πω απ το κακό στο χειρότερο! υπήρχε μια σταθερά το δημόσιο όπως κ να το κάνουμε, τώρα αν καταργηθεί κι αυτή...τι να πω...για καλό δε θα ναι!

κι εγώ χαίρομαι που μπαίνω στο τζιν μου το παλιό! κι ας είναι νούμερο 30! τουλάχιστον δε χρειάζεται ν αγοράσω καινούριο! παραέκανα αγορές το τελευταίο καιρό με τις βαφτίσεις που χω! οι κάρτες στο φουλ πάλι!

ελε περαστικά στο χέρι! κουλ κ εσύ με τις δουλειές!

καλό βράδυ σε όλες!

Καλησπέρα, τι κάνετε?Φυσάει που παίρνει τον κόσμο εδώ όλη μέρα. Ουσιαστικά όλο τον Μάρτη και ως τώρα τον Απρίλη έτσι μας πάει. Απαίσιος καιρός, όλο αρρώστια!

Το χέρι λίγο καλύτερα. Άμα το ξεκουράζω καλά πάει, μόλις το ζορίσω διαμαρτύρεται.

Νεκτ αδιαθέτησες??????

Όσο για το εργασιακό θέμα δεν έχω άποψη. Ωστόσο μου ακούγεται απειλητικό και άδικο ε? Που θα πάει αυτή η κατάσταση δεν ξέρω!

Άννα πότε με το καλό η βάφτιση?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

:lol::lol: Λοιπόν ξέρω μια τέτοια περίπτωση, στα 40 φεύγα έκανε το τρίτο της παιδί, είχε δυο παιδιά που σπούδαζαν κι ένα μωράκι μηνών. Στην παιδίατρο την είχα συναντήσει. Μου έλεγε ότι είχε ξανανιώσει! Μωρέ λες??? :tongue::tongue: :lol::lol:

Mηπως το παιδι δεν ηταν του αντρα της????

χαχαχαχα

εξου και το "ξανανιωμα"?????

χαχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...