Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , MK2012 είπε:

Στον Σφακ ελπίζω τώρα, έχω ακούσει τοσα. Ελπίζω να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου. Απ’οτι κατάλαβα από το αποτέλεσμα των εξετάσεων, έχω αρχομενη αντίσταση στην ινσουλίνη και όχι όντως βεβαιωμένη αντίσταση που είναι πάνω από 2,9. Εγώ έχω 1,7. Όχι πως είναι το τέλειο αλλά αν μπορώ να το φτιάξω γιατί όχι ; Σίγουρα δε θα χάνω ωοληψιες αλλά ετ δε κάνω αν δε ρυθμιστεί αυτό πρώτα.

Κοιτα, εγώ γενικά υπογλυκαιμίες δεν πάθαινα ποτέ. Γενικά γλυκά δε τρώω σχεδόν καθόλου. Αλλά δε μπορώ να πω πως κάνω καλή διατροφή. Εν τω μεταξύ η κοπέλα που μου πήρε αιμα στο διαγνωστικό με ρώτησε αν νυστάζω μετά τα γεύματα. Όντως νυστάζω μια ζωή, σε φάση όμως να μη μπορώ να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά. Αυτός είναι ο λόγος που δε τρώω στη δουλειά. Ισως έτσι εξηγείται που από παιδί ακόμα ξυπνούσα και έτρωγα το βράδυ έστω μια μπουκια φαγητό. Το έκανα πάντα ανά διαστήματα και με κοροϊδευε και ο άντρας μου ακόμα πως τρώω κρυφά. Κιλα δεν έχω απλά ενώ μπορεί να είχα φάει, μπορεί να ξυπνούσα. Αυτό είναι μεταβολική διαταραχή γενικά. Ισως κάτι ζητούσε ο οργανισμός εκείνη τη στιγμή ; Δε ξέρω, μπορεί να μη σχετίζονται καν αυτά, σκέψεις κάνω. Αύριο πάω να πάρω τις novifertil, φυλλικό και σίδηρο που μου είπαν. Πήρα γυμναστήριο κ ξεκινάω άμεσα πάλι γιατί στις γιορτές το ξεφτίλισα. Το θέμα είναι πόσο γρήγορα βελτιώνονται αυτά; 
      Βελονιστη ψάχνω, διάβασα κάπου για έναν κο. Διαμ**τη. Θα το ψάξω περαιτέρω.  Θέλω να πιστεύω πως ο λόγος των αποτυχιών μου δεν εξαρτάται από αυτά αποκλειστικά… δλδ δε θα πάω ξαφνικά κ θα δω βλαστοκύστη 4ΑΑ…

Αυτό θα κάνω. Δυστυχώς έχω ενδροκρινολογο αρκετά μετά 27/01. Απ’οτι καταλαβαίνω από την εξέταση πάνω από το 2.9 έχεις αντίσταση στην ινσουλίνη, είμαι στο ενδιάμεσο level. Αλλά και αυτό καλό δε πρέπει να είναι.

πραγματικα έχω αγανακτήσει. Ο,τι έχω ψάξει το έχω. Μια καλή εξέταση δεν έχω πάρει.

Φοβάμαι μην έχασα πολύτιμο χρόνο και αν μπορούσα να έχω λίγο καλύτερα έμβρυα να το είχα καταφέρει. Δε σου λέω πως γίνονται θαύματα ξαφνικά. Αλλά όταν έχεις λίγες πιθανότητες, τότε γιατί να μην έχεις ιδανικές συνθήκες;

Πολύ σωστά ! Νιώθω πως έχασα το χρόνο μου προσωπικά. Δε ξέρω. Μπορεί να το σκέφτομαι εν βρασμώ τώρα αλλά νιώθω μεγάλη απογοήτευση. Μονο εμπόδια.

Ναι ναι το έχω σκεφτεί κ εγώ. Σε βάζουν επιτόπου για εξετάσεις άραγε; 

Η νύστα είναι σύμπτωμα του overdose, το πάθαινα, και το παθαίνω και για αυτό δεν τρώω στην δουλειά. Το ότι ξυπνάς το βράδυ είναι υπογλυκαιμία. Όλο το θέμα του ζακχαρου εσφαλμένα το έχουμε στο μυαλό μας συνδεδεμένο άμεσα με την ζάχαρη. Το ζάχαρο στο αναζει και ο υδατάνθρακας, το άμυλο. Επισης, πρόβλημα ξεκινάει όταν τρώμε 1-2 φορές την ημέρα χωρίς ενδιάμεσα σνακ, όταν δεν πίνουμε πολύ νερό, όταν πίνουμε πολλους χυμούς αναψυκτικά ή καφέδες. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερες!!!!

Ποτε θα φτιαξει αυτος ο καιρος, μας παίρνει ο άερας σημερα.

Εχω κατι νευρα, με τους παλιοπαππαδες..(ενταξει δεν ειναι ολοι ιδιοι)

Πηγα εχθες να κλεισω την εκκλησια για τη βαφτιση και μυο ζητησε 20 ευρο για τα χαρτια!!!!!!!!!! Ποια χαρτια δλδ ρωταω? Τα χαρτια απαντησε.

Και σα να μην εφτανε αυτο, μου ειπε οτι η ταριφα για τη βαφτιση ειναι 100 ευρο!!!!!

Και συνεχιστηκε το κακό...λεγοντας πως πρέπει η νονά να ερθει να δωσει προκαταβολη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν παμε καλα, ετρεμα απο τα νευρα μου...μου ερχοτανε να τον βρισω και να σηκωθω να φυγω,κανονικο μαγαζι το εχουνε κανει και δε δινουνε κ αποδειξη απο πανω..οι αλήτες.Αλλά δεν φταινε αυτοι ο κοσμος φταιει που τους ανεχεται και βαζω και τον εαυτο μου μεσα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννα, νομιζω και γω πως ο Μανος πιεζεται, μηπως εγινε κατι στο σχολειο?

Η Μαριλιζα τραυλιζε προπερυσι οταν ειχε ξεκινησει τον παιδικο, προφανως απο το αγχος της, ειχα μιλησει τοτε με την παιδιατρο και μας ειχε πει πως αν δεν το ξεπερνουσε στους 3 μηνες θα επρεπε να το κοιταξουμε.

Σωστη παντως η αντιμετωπιση σου.

Με τη δασκαλα του μιλησες?

Αγγελική σε όλες τις εκκλησίες υπάρχει ταρίφα αλλά για προκαταβολή πρώτη φορά το ακούω...εμάς στην βάπτιση του Λ δεν μας ζήτησε τίποτα ο παπάς...ο κουμπάρος μου του έδωσε απο μόνος κάτι...και ήταν φοβερός παπάς και πάρα πολύ νέος!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλό μεσημέρι!

Ντινάκι το είδα κι εγώ στην Ελένη πριν και συγκινήθηκα πολύ, δύσκολες καταστάσεις, την υγειά μας πάνω απ' όλα να λέμε να έχουμε, όλα τα άλλα είναι σε δεύτερη μοίρα.

Αννούλα η δασκάλα του Μάνου τι σου έχει πει? το κάνει και στο σχολείο να φανταστώ? Μάλλον ζήλια ή άγχος θα είναι, σωστά νομίζω το αντιμετωπίζεις που δεν τον μαλώνεις και δεν τον ζορίζεις, αυτό που λες θα είναι, ο μεγάλος τα ξέρει όλα πριν από αυτόν, είναι καλός μαθητής κ.τ.λ, το μικρό είναι το μωράκι που πρέπει να το προσέχουμε, και αυτός αγχώνεται ίσως για όλα αυτά και το δείχνει έτσι, γι' αυτό και οι εκρήξεις κάποιες φορές.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Αγγελικούλα θέλουν λεφτά και για τα χαρτιά?

Που δεν πρέπει να είναι και κάτι σπουδαίο, ένα χαρτί σου βγάζουν από τη μητρόπολη αν θυμάμαι καλά?

Πότε με το καλό βαφτίζετε τον Κωνσταντίνο?

Ιούνιο?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

πολλές καλησπέρες!

ευχαριστώ πολύ φιλενάδες για τις απαντήσεις!

προσπάθησα να μιλήσω στο δημήτρη αλλά είναι κι αυτός μικρός για να καταλάβει ορισμένα πράγματα, νομίζω, όχι είμαι σίγουρη, ότι απ αυτόν έχω περισσότερες απαιτήσεις κι όχι απ τους άλλους δύο. κ μάλλον πάντα έτσι θα ναι. το μάνο τον έχω πολύ σα μωρό. όλα τα χατήρια, το πρόγραμμα όπως το θέλει αυτός, πάω το δημήτρη σε δραστηριότητες μόνο του κ το μάνο παιδότοπους, φαγητά έξω, βόλτες κτλ... ο τζέισον είναι πιο παραμελημένος, σ ένα καρότσι ή μια κούνια όλη μέρα. το ίδιο έκανα κ με το μάνο στην ίδια ηλικία κ δούλευε κ δουλεύει σα σύστημα. μάλλον ο μάνος βλέπει ότι είμαι πιο αυστηρή με τον μεγάλο κ το εκμεταλλεύεται. για το τραύλισμα κ τα ψυχολογικά είναι θέμα ανταγωνισμού του προς τον μεγάλο σα χαρακτήρας. κ ο μάνος λιοντάρι είναι Νεκ κ μάλιστα με ωροσκόπο λιοντάρι! τετράποδα όλα.

με τη δασκάλα μίλησα αλλά δε παρατήρησε κάτι τρομερό. προφανώς εδώ στο σπίτι τα κάνει όλα. που θα πάει θα στρώσει κι αυτός.

άσχετο στη μονή πεντέλης που κλείσαμε εμείς τη βάφτιση μας ζήτησε ο γραμματέας του παπά 60 ευρώ για να κλείσουμε την ημερομηνια! άσχετα με το τι θα δώσουν οι νονές. μας έδωσε μια απόδειξη δωρεάς, αν κ δε νομίζω ότι μας είναι χρήσιμη, ούτε εκείνους τους επιβαρύνουν με κάτι.

άσχετο στη μονή πεντέλης που κλείσαμε εμείς τη βάφτιση μας ζήτησε ο γραμματέας του παπά 60 ευρώ για να κλείσουμε την ημερομηνια! άσχετα με το τι θα δώσουν οι νονές. μας έδωσε μια απόδειξη δωρεάς, αν κ δε νομίζω ότι μας είναι χρήσιμη, ούτε εκείνους τους επιβαρύνουν με κάτι.

Αααα, 60 ευρο?ελεος!

Ε, τοτε να λεω και παλι καλα δλδ που μου ζητησαν 20!!!

Δε τους αφησα ετσι ,πηρα στην Αρχιεπισκοπή και στους στόλισα, εστειλα και φαξ.Αντε απο κει. Ειναι εντελως παρανομο αυτο που κανουν.

Τα λεφτα μπαινουν στις τσεπες τους.

Τωρα προβλέπω να πηγαινουμε για τη βαφτιση και να ειναι κλειστα η εκκλησια...χαχαχαχα πλακα που θα χει!!!!!!!

Η κουμπάρα που θα της βαφτισω πηγε εκλεισε ημερομηνια και δε της ζητησε φραγκο ο παππας.

Σοφακι Σεπτεβρη θα την κανουμε ,να μαστε καλα!!!

Αν και γω ηθελα Χριστουγεννα...τεσπα.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας! Τρελή και παλαβή η μέρα σήμερα πάλι στο σχολείο. 3 η ώρα γύρισα στο σπίτι... Όταν πλησιάζουν γιορτές Πάσχα και κατά συνέπεια και καλοκαίρι με το κλείσιμο των σχολείων στριμώχνουν τα πράγματα, τρέχουμε και δε φτάνουμε. Ωστόσο τα νεύρα μου κρόσσια πάλι με την περίοδό μου που όλο την περιμένω και δεν έρχεται η ρημάδα, επίτηδες το κάνει για να μου σπάσει τα νεύρα! Μερικούς μήνες τώρα ήταν ρολόι, κανόνιζα κι εγώ τις υποχρεώσεις μου και τώρα μου τα χαλάει! Πάμε την άλλη Παρασκευή 12 του μήνα εκδρομή στην Κνωσσό και θα μου έρθει στάνταρ την παραμονή για να περάσω όμορφα! Είμαι στην 4η μέρα καθυστέρησης και δεν έχω ούτε ένα τόσοδα πονάκι! Κανένα βοτάνι που να σου φέρνει την περίοδο ξέρετε?? Ωστόσο θέλω και να ξεμπερδέψω να πάω να κάνω κανένα τεστ παπ που έχω αμελήσει και να πάω στη διαιτολόγο που με περιμένει, θα νομίζει ότι την ξέχασα!

Αγγελική κουλά μου φαίνονται όλα αυτά με τα λεφτά... εμείς δε δώσαμε τπτ... οι νονοί μόνο μετά έδωσαν κατιτίς στους παπάδες τύπου χάρισμα και μάλιστα δεν το έπαιρναν... στο χωριό θα μου πεις και όλοι γνωστοί μεταξύ μας τι περίμενα? :lol:

Όοοοοχι δεν έχουμε ευτύχημα (γιατί αυτό δε θα ήταν ατύχημα ;) )! Τόσο καιρό λέω για τον οβάλ τον κύκλο μου... Και δε με νοιάζει τπτ άλλο μόνο ότι πίστευα ότι έχει στρώσει επιτέλους με το να έρχεται κυρία στα ραντεβού της τελευταία κι είχα χαρεί τόσο πολύ! Ξέρεις τι είναι να μην ξέρεις 15 χρόνια κάθε μήνα πότε θα σου έρθει κι ειδικά το καλοκαίρι?? Να λες να πάω ή να μην πάω θάλασσα σήμερα που περιμένω και το σήμερα να γίνεται μια εβδομάδα και 10 μέρες, παλιότερα να μη σου πω πόσες ακόμα??? Μου έχει συμβεί να αδιαθετήσω και στην παραλία μετά τις βουτιές μου, απαπαπα όσο το θυμάμαι ευτυχώς πρόλαβα τα χειρότερα αλλά ήμουν μια ομορφιά μετά...

Έχω την εντύπωση ότι θα είμαι σαν την έφηβη με άστατο κύκλο μέχρι να φτάσω στην εμμηνόπαυση! Τότε μην έχω κανένα ατύχημα νομίζοντας ότι ξεμπέρδεψα μια και καλή και βρεθώ με κανένα παιδί στα 50 μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...