Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Στον Σφακ ελπίζω τώρα, έχω ακούσει τοσα. Ελπίζω να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου. Απ’οτι κατάλαβα από το αποτέλεσμα των εξετάσεων, έχω αρχομενη αντίσταση στην ινσουλίνη και όχι όντως βεβαιωμένη αντίσταση που είναι πάνω από 2,9. Εγώ έχω 1,7. Όχι πως είναι το τέλειο αλλά αν μπορώ να το φτιάξω γιατί όχι ; Σίγουρα δε θα χάνω ωοληψιες αλλά ετ δε κάνω αν δε ρυθμιστεί αυτό πρώτα.

Κοιτα, εγώ γενικά υπογλυκαιμίες δεν πάθαινα ποτέ. Γενικά γλυκά δε τρώω σχεδόν καθόλου. Αλλά δε μπορώ να πω πως κάνω καλή διατροφή. Εν τω μεταξύ η κοπέλα που μου πήρε αιμα στο διαγνωστικό με ρώτησε αν νυστάζω μετά τα γεύματα. Όντως νυστάζω μια ζωή, σε φάση όμως να μη μπορώ να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά. Αυτός είναι ο λόγος που δε τρώω στη δουλειά. Ισως έτσι εξηγείται που από παιδί ακόμα ξυπνούσα και έτρωγα το βράδυ έστω μια μπουκια φαγητό. Το έκανα πάντα ανά διαστήματα και με κοροϊδευε και ο άντρας μου ακόμα πως τρώω κρυφά. Κιλα δεν έχω απλά ενώ μπορεί να είχα φάει, μπορεί να ξυπνούσα. Αυτό είναι μεταβολική διαταραχή γενικά. Ισως κάτι ζητούσε ο οργανισμός εκείνη τη στιγμή ; Δε ξέρω, μπορεί να μη σχετίζονται καν αυτά, σκέψεις κάνω. Αύριο πάω να πάρω τις novifertil, φυλλικό και σίδηρο που μου είπαν. Πήρα γυμναστήριο κ ξεκινάω άμεσα πάλι γιατί στις γιορτές το ξεφτίλισα. Το θέμα είναι πόσο γρήγορα βελτιώνονται αυτά; 
      Βελονιστη ψάχνω, διάβασα κάπου για έναν κο. Διαμ**τη. Θα το ψάξω περαιτέρω.  Θέλω να πιστεύω πως ο λόγος των αποτυχιών μου δεν εξαρτάται από αυτά αποκλειστικά… δλδ δε θα πάω ξαφνικά κ θα δω βλαστοκύστη 4ΑΑ…

Αυτό θα κάνω. Δυστυχώς έχω ενδροκρινολογο αρκετά μετά 27/01. Απ’οτι καταλαβαίνω από την εξέταση πάνω από το 2.9 έχεις αντίσταση στην ινσουλίνη, είμαι στο ενδιάμεσο level. Αλλά και αυτό καλό δε πρέπει να είναι.

πραγματικα έχω αγανακτήσει. Ο,τι έχω ψάξει το έχω. Μια καλή εξέταση δεν έχω πάρει.

Φοβάμαι μην έχασα πολύτιμο χρόνο και αν μπορούσα να έχω λίγο καλύτερα έμβρυα να το είχα καταφέρει. Δε σου λέω πως γίνονται θαύματα ξαφνικά. Αλλά όταν έχεις λίγες πιθανότητες, τότε γιατί να μην έχεις ιδανικές συνθήκες;

Πολύ σωστά ! Νιώθω πως έχασα το χρόνο μου προσωπικά. Δε ξέρω. Μπορεί να το σκέφτομαι εν βρασμώ τώρα αλλά νιώθω μεγάλη απογοήτευση. Μονο εμπόδια.

Ναι ναι το έχω σκεφτεί κ εγώ. Σε βάζουν επιτόπου για εξετάσεις άραγε; 

ναι εχεις δικιο η ινσουλινη γυρω στο 3 θεωρειται αντισταση. καλο ειναι οσα μπορεις να τα χεις ομως υπο ελεγχο να ναι τουλ ησυχη η συνειδηση σου οτι τα κανες ολα. εγω θα σου πω με την εμπειρια μου οτι οι γυναικολογοι υποτιμουν τις αλλες ειδικοτητες (ενδοκρινολογους-αιματολογους-ρευματολογους κλπ). ειναι λιγο της αποψης το 99,9 % ειναι στο καλο εμβρυο και το καλο ενδομητριο. και δυστυχως δεν σε προτρεπουν σε εξετασεις αλλων ειδικοτητων. ειναι τρομερο ομως να τραβαμε που τραβαμε ολα αυτα και να πρεπει να ψαχνουμε και να διαβαζουμε μονες μας και να πηγαινουμε εμεις να τους τα λεμε και να τους ζηταμε εξετασεις και διαδικασιες. δηλαδη εγω πολυ θα θελα να ειχα παει σε εναν εξωσωματικο να μου πει τα παντα ολα να τον εμπιστευτω τυφλα και τελος . ε σε πληροφορω πηγα σε τοσα μεγαλα ονοματα (πλην του παν… που απο προσωπικες εμπειριες κοντινων μου ατομων τον εχω σιχαθει) επρεπε εγω να λεω να δουμε κι αυτο ; να κανουμε και το αλλο ; να ακολουθησουμε τωρα αυτο ; μεχρι που ενας κιολας νομιζε οτι ειμαι «συναδελφος» κι οταν του ειπα οχι, δε με πιστευε. εμενα αυτο με εξοργιζει πιο πολυ. που χανουμε χρονο (χρονια βασικα) επειδη κανεις τους δεν κανει σωστα κι ολοκληρωμενα τη δουλεια του. μια μπιζνα φαστ φουντ που πρεπει εσυ να καθεσαι να σπας το κεφαλι σου να βρεις την ακρη .

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ντίνα μπράβο στον παππού σου που βγήκε από το νοσοκομείο! Εύχομαι σιδερένιος! Αθλητικά εμάς τους τελευταίους μήνες έχει πάθει μια τρέλα ο νονός και μας ψωνίζει χειμώνα καλοκαίρι. Έχουμε να του πάρουμε... δε θυμάμαι από πότε... Τα γούστα του νονού ως επί τω πλείστον. nike και adidas κι αυτός, τα γούστα του τις περισσότερες φορές μου αρέσουν, το μόνο φάουλ ότι παίρνει πάντα αυτά τα μαλακά που είναι με ύφασμα κι εγώ δε θέλω τέτοια για χειμώνα. Να θυμηθώ να του το πω το Πάσχα να το θυμάται για του χρόνου.

Γυμναστήριο ασχολίαστο, μπράβο σας που κάνετε αυτό το εναλλάξ. Κι εμείς το κάνουμε αλλά με άλλα θέματα, γυμναστήριο αν και πρέπει όπως είπα, μπλιαξ! :oops:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπον το τελευταιο καιρο δε μπορω να βλεπω κ να ακουω ειδησεις, περα απο τα Κυπριακά ,ολο δραματα...

Αυτο με τον Πρωτοπαππα,τωρα η κοπελα στα Ισθμια...το παιδακι στην Πατρα που εβγαινε απο το σουπερ με τη μανα του και το χτυπησε αυτοκινητο κ το σκοτωσε..

ΠΟπο Θεουλη μου,γιατι δλδ?

Δεν ξερεις τελικα τι σου ξημερωνει...

Εγώ δεν βλέπω ειδήσεις κι έχω βρει την υγεία μου! Ούτε θα τα διαβάσω αυτά που έγραψες, απαπαπα!

Ελεάνα μου ζορισμένη σε ακούω, τι τρέχει βρε κορίτσι με εσένα?

Ντίνα μπράβο στον παππού, καλή δύναμη και γρήγορη ανάρρωση να έχει ο άνθρωπος.

Θερμό επεισόδιο είχαμε σήμερα με τον Μάνο. Μόλις επιστρέψει από το σχολείο ακουλουθούμε συγκεκριμένη διαδικασία...πλένει χέρια, βάζουμε αντισηπτικό, τρώει και μετά αλλάζει τα ρούχα του-βάζει πιτζάμες και πηγαίνει τα ρούχα του στα άπλυτα και τα παπούτσια του στο καλάθι που έχουμε τα παπούτσια του. Μπουφάν και τσάντα στο δωμάτιό του. Εεεε σήμερα χτυπιόταν!!!Δεν ήθελε, βαριόταν λέει!!!Του λέω έχουμε πει να είμαστε νοικοκύρηδες!!!Εεεεε μαμά δεν θέλω να είμαι νοικοκύρης άλλο, να πας εσύ τα ρούχα μου μέσα!!!Δεν του πέρασε εννοείται! Αδυναμίες αδυναμίες αλλά όχι να μας καβαλήσει κιόλας!

Για τα παπούτσια Νεκτ συμφωνώ, τα μαλακά με το ύφασμα από πάνω δεν τα θέλω και εγώ ούτε για καλοκαίρι γιατί βρέχονται κιόλας (ούτε και για μας τα θέλω). Ντίνα αυτά που έβαλες στο λινκ σας βολεύουν ρε συ?Ένα ζευγάρι geox είχαμε τέτοια και ζήτημα να τα έβαλε 10 φορές, πολύ άβολα-ήταν και σκληρά τα συγκεκριμένα. Συνήθως puma του παίρνω εγώ, έχουν πιο μαλακές σόλες αλλά λατρεύω τα nike γενικότερα. Αυτή την φορά του πήρα adidas και στα δυο.

Αυτό στον Μάνο

http://www.cosmossport.gr/cosmos/el/Product/10600300091401047/ADIDAS_LK_TRAINER_4_CF_K_%28G40581%29.html

και αυτό στην Εβελίνα

http://www.cosmossport.gr/cosmos/el/Product/10600400061439037/ADIDAS_LK_TRAINER_4_CF_I_%28V23070%29.html

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημέρα, καλό μήνα!

ελπίζω να ειναι καλύτερος από τους 2 προηγούμενους γιατί κοντεύω να σαλτάρω, είναι πολύ άσχημα ψυχολογικά και σωματικά κουρασμένη, αλλά το ψυχολογικό βαραίνει περισσότερο: χάθηκα γιατί με το που γυρίσαμε από το νοσοκομειο με τη μαμά μου σπίτι ξανααρρώστησε ο μικρός κ στη συνέχεια κόλλησαν όλοι, και εγώ που με το ζόρι κρατιέμαι μην πέσω κάτω, να τρέχω δεξιά κι αριστερά για φάρμακα και θερμόμετρα, ούτε αποκλειστική! είχα και μια πρόταση για δουλειά και πέσαν όλοι να με φάνε γιατί ήταν λίγα τα χρήματα και που θα αφήνω το μικρό σε ξένες γυναικες

ένταση, γκρινια, τσακωμοί, να κάνω κ το διαιτητή μεταξύ πεθεράς κ γαμπρού, ο πατέρας μου να γκρινιάζει που είναι τόσο καιρό μόνος του και ήρθαμε μακριά, ένταση για τα οικονομικά μας που είναι χάλια, και πώς να καλυτερεύσουν αν δε δουλεύω; μόνο κάτι από το σπίτι!

το μωράκι όλο κ απομακρύνεται, κι εμείς χάσαμε πάλι τη σειρά μας, ο μικρός 2 βδομάδες εκτός παιδικού, έχει πάρει κι ένα σκασμό φάρμακα, αποφάσισα να τον πάω κ σε ομοιοπαθητικό παιδίατρο γιατι δεν πάει άλλο, 2 φορές σε ένα μήνα αντιβίωση τον έχει διαλύσει, του προκαλεί δε μια νευρικότητα, άλλο παιδί έχει γίνει, τρελλό, ανυπάκουο, δεν ξέρω, φταίει κι η ένταση μέσα στο σπίτι

γενικά ειμαι πολύ απογοητευμένη και αισθάνομαι να πολεμάω μόνη μου φαντάσματα...

Eλεάνα μου, μη σε παίρνει από κάτω! Καταρχάς με το θέμα με τις αρρώστιες σκέψου ότι είναι περαστικά. Η κούραση και η καταβολή δυνάμεων που τις συνοδεύει πράγματι μας κάνει να απογοητευόμαστε. Αλλά μόλις περάσουν θα δεις που θα σου ανέβει το ηθικό. Δεν είναι και λίγο, να ξενυχτάς, να αγχώνεσαι, να φροντίζεις τον ένα και τον άλλο κι από την άλλη να είσαι κι εσύ άρρωστος και να μην έχεις χρόνο να καθίσεις τον πισινό σου κάτω μπας και αναρρώσεις ή έστω μην πέσεις κάτω. Κι όλα αυτά φυσικά μαζεμένα είναι συνδυασμός που σκοτώνει.

Για το θέμα την δουλειάς, δεν ξέρω, ήταν στο αντικείμενό σου, σε ενδιέφερε?? Τι ωράρια σε ήθελαν, δύσκολα? Στο λέω επειδή έχεις τον παιδικό, άλλη βοήθεια δεν παίζει?? Από πεθερικά π.χ. για να σου κρατάνε τον Αντρίκο όταν δεν πηγαίνει παιδικό? Γυναίκα μόνο? Μήπως να το ξανασκεφτόσουν, αφού δε βρίσκεις κάτι άλλο από το σπίτι να έκανες μια προσπάθεια? Θα ξεφύγεις κιόλας, θα κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί και θα μπαίνει κι ένα χαρτζιλίκι στην τσέπη σου. Όσο λίγα κι αν είναι, τη σήμερον ημέρα δεν τα αφήνουμε, εγώ είμαι αυτής της λογικής.

Τέλος για τον Αντρίκο λογικό είναι όταν υπάρχει ένταση και κούραση να μεταδίδεται στο παιδί. Υπομονή να ισιώσετε με τις αρρώστιες και όλα αυτά τα στραβά και ανάποδα και θα στρώσει κι αυτός!

Διαφημίσεις

Ελεάνα μου ζορισμένη σε ακούω, τι τρέχει βρε κορίτσι με εσένα?

Ντίνα μπράβο στον παππού, καλή δύναμη και γρήγορη ανάρρωση να έχει ο άνθρωπος.

Θερμό επεισόδιο είχαμε σήμερα με τον Μάνο. Μόλις επιστρέψει από το σχολείο ακουλουθούμε συγκεκριμένη διαδικασία...πλένει χέρια, βάζουμε αντισηπτικό, τρώει και μετά αλλάζει τα ρούχα του-βάζει πιτζάμες και πηγαίνει τα ρούχα του στα άπλυτα και τα παπούτσια του στο καλάθι που έχουμε τα παπούτσια του. Μπουφάν και τσάντα στο δωμάτιό του. Εεεε σήμερα χτυπιόταν!!!Δεν ήθελε, βαριόταν λέει!!!Του λέω έχουμε πει να είμαστε νοικοκύρηδες!!!Εεεεε μαμά δεν θέλω να είμαι νοικοκύρης άλλο, να πας εσύ τα ρούχα μου μέσα!!!Δεν του πέρασε εννοείται! Αδυναμίες αδυναμίες αλλά όχι να μας καβαλήσει κιόλας!

Για τα παπούτσια Νεκτ συμφωνώ, τα μαλακά με το ύφασμα από πάνω δεν τα θέλω και εγώ ούτε για καλοκαίρι γιατί βρέχονται κιόλας (ούτε και για μας τα θέλω). Ντίνα αυτά που έβαλες στο λινκ σας βολεύουν ρε συ?Ένα ζευγάρι geox είχαμε τέτοια και ζήτημα να τα έβαλε 10 φορές, πολύ άβολα-ήταν και σκληρά τα συγκεκριμένα. Συνήθως puma του παίρνω εγώ, έχουν πιο μαλακές σόλες αλλά λατρεύω τα nike γενικότερα. Αυτή την φορά του πήρα adidas και στα δυο.

Αυτό στον Μάνο

http://www.cosmossport.gr/cosmos/el/Product/10600300091401047/ADIDAS_LK_TRAINER_4_CF_K_%28G40581%29.html

και αυτό στην Εβελίνα

http://www.cosmossport.gr/cosmos/el/Product/10600400061439037/ADIDAS_LK_TRAINER_4_CF_I_%28V23070%29.html

:lol::lol: Έτσι θέλει φιλενάδα! Μαστίγιο! Τα παπουτσάκια είναι τέλεια! Τα είχα πάρει πέρυσι στο Γιώργο. Όπως αυτά που πήρες στην Εβελίνα με αποχρώσεις του μπλε. Είναι άνετα και είναι κι ότι πρέπει για φαρδύ κουντεπιέ και πολύ ανθεκτικά θα τα φχαριστηθείτε με το παραπάνω!

Καλό μεσημέρι!

Καλό μήνα σε όλες!

Κανένα ψεματάκι σήμερα δε μας είπατε καλέ, τι καλά κορίτσια!

Ντίνα μου μπράβο για τον παππού σου! Σιδερένιος να είναι και μακριά από γιατρούς και νοσοκομεία!

Ελευθερίτσα τους τη δίνει καμιά φορά μάλλον και δε μπορούν καθόλου την τακτικότητα, κι εγώ τον προασπαθώ το Γιάννη να είναι τακτικός με τα πράγματά του και τα ρούχα του αλλά άμα του μπει στο μυαλό και δεν θέλει να τα μαζέψει δεν του αλλάζεις γνώμη με τίποτα! Δεν πειράζει, εσύ να είσαι συνεπής, κι εγώ αυτό κοιτάω να κάνω και θα μάθουν πού θα πάει!

Ελεάνα κουρασμένη φουλ ε κοριτσάκι?

Θα έρθουν καλύτερες μέρες βρε, σας έπεσαν όλα μαζεμένα μάλλον και απελπίστηκες! Πού να μην αρρωστήσει και ο μικρός, χαμός γίνεται ακόμα με τις ιώσεις!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ξαπλωσα μπας και κοιμηθω αλλά με το που με μυριστηκε ο ερωτας τσακ το μάτι γαρίδα...κλεινω μηνα που δεν εχω κοιμηθει μεσημερι...ουφ...

Ελεάνα,υπομονη βρε κοριτσι, σου πεσανε ολα μαζι...

Εγω θα λεγα να πας στη δουλεια που σου προτειναν, τωρα ανοιγει ο καιρός και ο Αντρεας δε θα ξαναρρωστησει πιστευω,τα δυσκολα πέρασαν.

Τη μαμα σου θα την εχετε καιρο σπιτι? περαστικα στη γυναικα κιολας, τι εγχειρηση εκανε?

Kαταρχάς το μόνο που θα μου κάνει εντύπωση σε φώτος είναι πόζες, γκριμάτσες, χαμόγελα, τοπία, χώρος αν είναι αξιοπρόσεκτος (όπως ο πανέμορφος κήπος που έβαλες προχθές) ή αυτό που παρακίνησε τον άλλο να βγάλει τη φωτογραφία. Από εκεί κι έπειτα ρούχα, λοιπούς συνδαιτυμόνες, άψυχα αντικείμενα, έπιπλα κλπ ουδέποτε έχω προσέξει σαν μερικές-μερικές εδώ μέσα που δεν έχουν έρθει στο σπίτι μου ακόμα αλλά ξέρουν που έχω και το τελευταίο μπιμπελό και την τελευταία γυψοσανίδα... ονόματα δε λέμε, οικογένειες δε θίγουμε! :lol:

Τα ρούχα που φορούσαν τα παιδιά σου στη συγκεκριμένη φώτο ούτε που τα πρόσεξα και δεν θα τα πρόσεχα άμα δεν μου το έλεγες παραπάνω. Για τα συγκεκριμένα μπορώ να σχολιάσω μόνο, αν θες γενικά πρέπει να μπω στο προφίλ σου να δω και τις υπόλοιπες φώτο.

Και κυρία μου αν σου πω ότι δε μου αρέσουν εσύ δε θα μου πεις το ίδιο για να πατσίσουμε! Αν θες να πατσίσουμε θα μου πεις το ίδιο αλλά θα το υποστηρίξεις και με επιχειρήματα, όπως κι εγώ αν σου πω ότι δεν μου αρέσουν θα σου στηρίξω τη γνώμη μου με επιχειρήματα.

Το σχόλιο στο φέις δε στο γράφω για να σκάσεις!!! :lol: Τι? Έχει ο Λευτέρης εντύπωση ότι του μοιάζει και θες να του μπεις στο μάτι? Όοοοοοχι κυρία μου εγώ δεν το πικραίνω τέτοιο καλό παιδί! Εκτός κι αν πηγαίνει στην ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ ή το σόι τ

ης! Τότε να πάω αμέσως να το γράψω! Το στολίζω κιόλας! :tongue:

Εγω φταιω που ειμαι παρατηρητικη? κακο ειναι και αυτο τωρα???!χαχαχαχα

Εγω οταν δω μια φωτο συνηθως κοιταω τα παντα!

Πολυ σοβαρα δε το πηρες μανδαμ? πλακα εκανα!!!!!

Η γιαγια ειπε εχθες οτι ο μικρος μοιαζει στο μπαμπα του!

Απτο μαιευτηριο ειχα να το ακουσω!

Μα το Θεο σας το λεω, μακαρι να μοιασει στο Λ αλλά μου εκανε εντυπωση που το πε 5 μηνες μετα,παντως ολοι οι συγγενεις, ακομη και του Λ. λένε οτι ο μικρος ειναι ιδιος εγω.Θα δουμε μωρε, θα αλλαξει κιολα η φατσουλα του, τωρα ειναι μες το μάγουλο!

Και οταν χαμογελάει κάνει κάτι λακάκια....αχ....λιωνωωωωωωω,πεθαινωωωωωωωω.

Εμάς κορίτσια μου μας βολεύουν πάρα πολύ τα συγκεκριμένα ειδικά όταν ανοίγει ο καιρός αναπνέει το πόδι...είναι και πoλύ πιό ελαφριά με μαλακιά σολα...

και πολύ πιο μοντέρνα!!!

Ελ αυτά που πήρες του Μάνου είναι αυτά που είχα πάρει στον Λ πέρυσι και μας άρεσαν πολύ και μάλιστα έβαλα το λινκ αλλά μάλλον δεν φαίνεται...αυτά σε αυτό το χρώμα...http://www.topsport.gr/product_info.php?language=el&products_id=1781ήταν σούπερ...καλά εγώ έχω ένα θέμα με το Λ γιατί απο την ντουλάπα δεν λείπουν τα ποδοσφαιρικά και τα φοράει συνέχεια...αυτά πήραμε φέτος http://www.intersport.gr/el/products/6739_adidas-f50-adizero--infant#c1875_a1374 και ακόμα ένα που έχω να προτίνω και μας βόλεψαν πάρα πολύ το χειμώνα είναι αυτά...http://www.spartoo.gr/Nike-MOGAN-MID-2-JR-x187891.php δεν είναι τα ίδια αλλά παρόμοια...απο puma έχουμε πάρει 2 ζευγάρια παλιότερα αλλά δεν μου άρεσαν καθόλου...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγω φταιω που ειμαι παρατηρητικη? κακο ειναι και αυτο τωρα???!χαχαχαχα

Εγω οταν δω μια φωτο συνηθως κοιταω τα παντα!

Πολυ σοβαρα δε το πηρες μανδαμ? πλακα εκανα!!!!!

Η γιαγια ειπε εχθες οτι ο μικρος μοιαζει στο μπαμπα του!

Απτο μαιευτηριο ειχα να το ακουσω!

Μα το Θεο σας το λεω, μακαρι να μοιασει στο Λ αλλά μου εκανε εντυπωση που το πε 5 μηνες μετα,παντως ολοι οι συγγενεις, ακομη και του Λ. λένε οτι ο μικρος ειναι ιδιος εγω.Θα δουμε μωρε, θα αλλαξει κιολα η φατσουλα του, τωρα ειναι μες το μάγουλο!

Και οταν χαμογελάει κάνει κάτι λακάκια....αχ....λιωνωωωωωωω,πεθαινωωωωωωωω.

Κι εγώ πλάκα έκανα καλέ! :lol:

Τι λέει ρε, πες της της πεθεράς σου! Στραβή είναι?? Μια Αγγελική χωρίς προγούλια και μάγουλα είναι το παιδί! :lol: Κι όσο και να αλλάξει παιδί μου αυτά φαίνονται! Το μόνο που πήρε από το μπαμπά του πες της την άλλη φορά είναι... ξέρει τι! :lol:

Ντινάκι ένα λινκ το έβαλες 2 φορές. τα 3α δε μου αρέσουν να σου πω την αλήθεια, μου θυμίζουν τους μπασκετμπολίστες του NBA κι εμείς με το να μην είμαστε και πρώτα μπόγια, θα φαινόμαστε σαν παππουτσωμένοι γάτοι.... και η τιμή τους δε μου αρέσει επίσης!:tongue:

Κι εγώ πλάκα έκανα καλέ! :lol:

Τι λέει ρε, πες της της πεθεράς σου! Στραβή είναι?? Μια Αγγελική χωρίς προγούλια και μάγουλα είναι το παιδί! :lol: Κι όσο και να αλλάξει παιδί μου αυτά φαίνονται! Το μόνο που πήρε από το μπαμπά του πες της την άλλη φορά είναι... ξέρει τι! :lol:

Ααααα σε παρακαλώ προσεξε πως εκφραζεσαι!

τι μου τα λες εδω, στο φεις τρεχα να τα πεις!!!!χαχαχαχαχαχαχαχα

Εγώ πάντως έκανα πρωταπριλιάτικο στο σχολείο και το έχαψαν κανονικά. Μπαίνω μέσα με κόλλες χαρτί με ασκήσεις για τους συμμιγείς αριθμούς που είχα σκοπό να τις βάλω για το σπίτι και τους λέω: Μολύβι και γόμα μόνο πάνω στο θρανίο, γράφουμε διαγώνισμα!" Τους το έδωσα, από κάτω τρομάρα και πανικός κι άρχισαν να γράφουν. Δεν πρόλαβαν να αρχίσουν και τους σταμάτησα με ένα καλό μήνα. Αυτά καθόλου έμπνευση... παλιά το τι κάναμε στο σχολείο στους δασκάλους...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...