Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως πλέον όλοι μου οι οικονομικοί πόροι αναλώνονται εκεί. Οπότε αν έχει νόημα να βοηθήσει, να το δω.Δεν ξέρω αν έχω πειστεί 100% για το βελονισμό ακόμα.  Διατροφή πρέπει να φτιάξω ρε κορίτσια. Νιώθω πως όλη μέρα τρέχω κ δε προλαβαίνω με τη δουλειά κ είμαι ελάχιστες ώρες σπίτι και θα πω και την αλήθεια πως δε μαγειρεύω εγώ στο σπίτι επομένως δεν μπορώ να το βάλω στο πρόγραμμα μου όπως πρέπει.

Δεν έχει νόημα να κοιτάω πίσω γιατί τίποτα δεν αλλάζει. Απλά είναι πολύτιμος ο χρόνος μου και δε θα νιώθω καλά αν ξέρω πως τον σπατάλησα. 

Δεν τον σπατάλησες, είσαι εκεί εδώ και μήνες και δίνεις ωάρια. Σε παρακαλώ πολύ! Κρίμα να το λες αυτό! 
      δεν ξέρω το πρόγραμμα σου, αλλά επειδή λείπουμε και εμείς πάρα πολύ από το σπίτι, το κομμάτι φαγητό θέλει σωστή διαχείριση και κατάψυξη. Να τρως υγιεινά και συχνά και να πίνεις πολύ νερό!! 

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Όλο αυτό που περιέγραψες είναι η ζωή μου σε μια παράγραφο. Δλδ λες από την γλυκόζη πρακτικά σου προκαλείται νύστα. Υπογλυκαιμία όμως γιατί; Δεν είναι αντίθετα το ένα από το άλλο ; Το overdose και η υπογλυκαιμία; Εσύ πως κατάφερες να το λύσεις; 

Γιατρός Δεν είμαι Δε νομίζω πως μια μονάδα κάνει τη διαφορά. 

Δεν το λύνεις, προσπαθείς να το κρατήσεις σε μια ισορροπία. Αυτο που κάνεις είναι να μην αφήσεις να πάθεις υπογλυκαιμία. Δηλαδή να τρως κάτι ανά 3 ώρες. Να μην κάνεις μεγάλα κενά. Φυσικά και συνδέονται. Κάνεις πολλές ώρες να φας, νιώθεις αδύναμη , χτυπάς ένα σουβλάκι, και λίγες πατατούλες , ενώ έχει υπογλυκαιμία, τρως άμυλο , υδατάνθρακα και μπαμ απότομη αύξηση, overdose, αυξημένο ζάχαρο, με αποτέλεσμα απότομη πτώση πάλι υπογλυκαιμία. Οταν παθαίνεις υπογλυκαιμίες δεν έχεις την αίσθηση του κορεσμού οπότε τρως λυσσασμένα μέχρι να σε «πιάσει». Δεν ξέρω αν στο έχω εξηγήσει σωστά πως περίπου δουλεύει.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλες μας!!!!

Προσέξτε μην την πατήσετε σήμερα !

Εγώ έχω πολύ καλά νέα...ο παππούς μου βγήκε απο το νοσοκομείο και πάει πολύ καλύτερα...είναι σκληρό καρύδι!!!

Δούλευα όλο το ΣΚ το καλό είναι βέβαια οτι δουλεύω μόνο πρωί οπότε πέρνάει μωρέ...αναλαμβάνει ο Δ και αυτό το ΣΚ η μαμά μου πυ ήταν εδώ οπότε πάει πέρασε ...εχθές λέγαμε να πάμε καμιά βολτίτσα το απόγευμα αλλά μας στα χάλασε ο καιρός...ήρθε ο νονός του μικρού με την κοπελιά του και η μαμά μου και κάτσαμε μέχρι το βραδάκι!!!!Το μικρό ξεθάρεψε με το ποδήλατο πολύ και τώρα λέει "θα κάνω σούζες!!!:shock::shock::shock::shock:" παναγία μου!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Νεκ εγώ αθλητικά για το μικρό πέρνω απο τα intersport γιατί έχει και επιλογές το σκατούλι και γιατί θέλω να τα δοκιμάζει κιόλας...προτιμώ τα addidas γιατί είναι πιό ελαφριά και με αρκετά πιο όμορφα σχεδιάκια...τώρα για αυτή την εποχή μου αρέσουν αυτά που είναι με ύφασμα γιατί ταιριάζουν με την εποχήhttp://www.sportys.gr/Product.asp?ID=5043 και http://www.sportys.gr/Product.asp?ID=6145 ...

έχω ψωνίσει λίγες φορές απο εδώ http://www.topsport.gr/index.php?cPath=23&sort=2a&page=5 και μάλιστα του πήρα αυτά που είναι πολύ όμορφα http://www.topsport.gr/product_info.php?cPath=23&products_id=1781...λέω λέω να του τα ξαναπάρω πιο μεγάλο νούμερο γιατί ήταν πολύ όμορφα...πρόσφατα πήρα για μένα απο τα intersport (για το γυμναστήριο δηλαδή)ένα ζευγάρι nike και επειδή έδωσα για ανακύκλωση τα παλιά μου που είχα μου έκαναν 20% έκπτωση...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ο γαμπρός (δηλαδή και εγώ εύχομαι να γίνει γαμπρός μου) είναι στο εξωτερικό και έστειλε στο μικρό δώρο για την γιορτή του το καινούργιο ipad ( δεν του το δίνουμε αλλά ενθουσιάστηκε απο το κουτί!!!)...Αγγελική μου έστειλε και μένα τις μπότες που κράζεις και για να πώ την αλήθεια είναι πολύ άνετες αλλά έχω σκοπό να τις βάλω απο του χρόνου!!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Kορίτσια με το γυμναστήριο αισθάνομαι άλλος άνθρωπος...κρατάμε πότε εγώ το μικρό και πότε ο Δ για να πηγαίνουμε απο μία ώρα το απόγευμα ο καθένας μας...εγώ παρακολουθώ ομαδικά προγράμματα ακόμα και η αλήθεια είναι πως το σώμα μου θυμάται...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Απο orchestra φέτος του πήρα φόρμα γυαλιστερή με 80% έκπτωση και κάλτσες...στην αρχή της σεζόν...αλλά για να πώ τη ν αλήθεια σπάνια του ψωνίζω για την επόμενη χρονιά...1ο δεν μποορώ να υπολογίσω την αναπτυξή του και είναι κρίμα να τα φυλέω αφόρετα...2ο έχω βολευτεί απίστευτα με τις μπένετον φόρμες και μουφαν που έχουν τέλειες τιμές και πέρνω κάθε χρόνο τα καινούργια σχεδιάκια και όλα τα μαγαζιά αρχή της σεζόν βάζουν ωραίες τιμές τα περσινά...3ο μ αρέσει να του ψωνίζω και να τα φοράει...για του χρόνου να είμαστε καλά έχει ο θεός

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Τις ugg !!!!

Ακομη το θυμασαι?!!!

Ε λογικο δεν ειναι οταν βλέπω ολα τα βλήματα να τις φοράνε με ντάλα ήλιο και ζέστη?!!!

Αυτες θελουν πολικές θερμοκρασίες αλλά η Ελληνιδα για να δειχτεί...

Συν οτι απο τοτε που ειδα το βιντεο για το πως ξεπετσιάζουν τα ζώα για να τις φτιάξουν φρικαρα και τωρα τις σιχαινομαι ακομη περισσοτερο!

Ακομη το θυμασαι?!!!

Ε λογικο δεν ειναι οταν βλέπω ολα τα βλήματα να τις φοράνε με ντάλα ήλιο και ζέστη?!!!

Εμένα μου τις έστειλαν απο την Αυστραλία και έχω σκοπό να τις φορέσω του χρόνου το χειμώνα!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ακομη το θυμασαι?!!!

Συν οτι απο τοτε που ειδα το βιντεο για το πως ξεπετσιάζουν τα ζώα για να τις φτιάξουν φρικαρα και τωρα τις σιχαινομαι ακομη περισσοτερο!

Άσε που το 90% απο αυτές που τις φοράνε για να δειχτούν τις έχουν πάρει απο την Αγία Βαρβάρα χαχαχχα...ε όχι να ψωνίζω ένα ζευγάρι μαιμού για να δειχτώ...δεν μπορώ δεν τις πέρνω....το βίντεο το έχει δεί ο Δ...εγώ όχι αλλά μου είπε πως δεν είναι αλήθεια...άλλωστε αυτό συμβαίνει σε οτιδήποτε δερμάτινο μωρέ που κυκλοφορεί...δηλ γδέρνουν τα πρόβατα????

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Άσε που το 90% απο αυτές που τις φοράνε για να δειχτούν τις έχουν πάρει απο την Αγία Βαρβάρα χαχαχχα...ε όχι να ψωνίζω ένα ζευγάρι μαιμού για να δειχτώ...δεν μπορώ δεν τις πέρνω....το βίντεο το έχει δεί ο Δ...εγώ όχι αλλά μου είπε πως δεν είναι αλήθεια...άλλωστε αυτό συμβαίνει σε οτιδήποτε δερμάτινο μωρέ που κυκλοφορεί...δηλ γδέρνουν τα πρόβατα????

Ε,ναι, καλα λες!

Για αυτο οτι πολυφορεμενο και πολυκυκλοφορεμενο δε το παίρνω ποτε!Ασε που δεν μου αρεσουνε κιολας βεβαια.

Εδω εχω κατι μπλουζακια burberry που μου τα ειχε παρει ο Λ. απο το Λονδινο και επειδη τοτε τα φορουσε και η "κουτση Μαρια" το πιστευετε οτι κολλούσα να τα φορεσω?

Φυσικα γδερνουν τα προβατα, που σου φαινεται το παραξενο?!!!

Αν δεις το βιντεο θα φρικαρεις,τα ζωακια τα γδερνουν μαλιστα ζωντανα.

Λοιπον το τελευταιο καιρο δε μπορω να βλεπω κ να ακουω ειδησεις, περα απο τα Κυπριακά ,ολο δραματα...

Αυτο με τον Πρωτοπαππα,τωρα η κοπελα στα Ισθμια...το παιδακι στην Πατρα που εβγαινε απο το σουπερ με τη μανα του και το χτυπησε αυτοκινητο κ το σκοτωσε..

ΠΟπο Θεουλη μου,γιατι δλδ?

Δεν ξερεις τελικα τι σου ξημερωνει...

Ε,ναι, καλα λες!

Για αυτο οτι πολυφορεμενο και πολυκυκλοφορεμενο δε το παίρνω ποτε!Ασε που δεν μου αρεσουνε κιολας βεβαια.

Εδω εχω κατι μπλουζακια burberry που μου τα ειχε παρει ο Λ. απο το Λονδινο και επειδη τοτε τα φορουσε και η "κουτση Μαρια" το πιστευετε οτι κολλούσα να τα φορεσω?

Φυσικα γδερνουν τα προβατα, που σου φαινεται το παραξενο?!!!

Αν δεις το βιντεο θα φρικαρεις,τα ζωακια τα γδερνουν μαλιστα ζωντανα.

Τα έχουμε τσακίσει τα δόλια τα προβατάκια...το γάλα ,το δέρμα και κρέας τους π΄ερνουμε...τίποτα δεν μένει....:(

Εμένα δώρο ηταν απο αγαπημένο προσωπο και τα δώρα δεν οπότε έχω άλλοθι...

Όσο για την κουτση Μαρία δύσκολα να έδινε τόσα λεφτα για να αγοράσει ενα παπούτσι αφου σαν κουτσή που είναι δεν μπορείς τα βάλει και τα δύο...χαχαχχαχα!

Επίσης οι συγκεκριμένες μπότες πρέπει να σου πηγαίνουν κιόλας γιατί βλέπεις κάτι τάπες καχιεκτικές με ίχνοςθυλικότητας πάνω τους και τις μπότες απο κάτω...αίσχος....

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

καλημέρα, καλό μήνα!

ελπίζω να ειναι καλύτερος από τους 2 προηγούμενους γιατί κοντεύω να σαλτάρω, είναι πολύ άσχημα ψυχολογικά και σωματικά κουρασμένη, αλλά το ψυχολογικό βαραίνει περισσότερο: χάθηκα γιατί με το που γυρίσαμε από το νοσοκομειο με τη μαμά μου σπίτι ξανααρρώστησε ο μικρός κ στη συνέχεια κόλλησαν όλοι, και εγώ που με το ζόρι κρατιέμαι μην πέσω κάτω, να τρέχω δεξιά κι αριστερά για φάρμακα και θερμόμετρα, ούτε αποκλειστική! είχα και μια πρόταση για δουλειά και πέσαν όλοι να με φάνε γιατί ήταν λίγα τα χρήματα και που θα αφήνω το μικρό σε ξένες γυναικες

ένταση, γκρινια, τσακωμοί, να κάνω κ το διαιτητή μεταξύ πεθεράς κ γαμπρού, ο πατέρας μου να γκρινιάζει που είναι τόσο καιρό μόνος του και ήρθαμε μακριά, ένταση για τα οικονομικά μας που είναι χάλια, και πώς να καλυτερεύσουν αν δε δουλεύω; μόνο κάτι από το σπίτι!

το μωράκι όλο κ απομακρύνεται, κι εμείς χάσαμε πάλι τη σειρά μας, ο μικρός 2 βδομάδες εκτός παιδικού, έχει πάρει κι ένα σκασμό φάρμακα, αποφάσισα να τον πάω κ σε ομοιοπαθητικό παιδίατρο γιατι δεν πάει άλλο, 2 φορές σε ένα μήνα αντιβίωση τον έχει διαλύσει, του προκαλεί δε μια νευρικότητα, άλλο παιδί έχει γίνει, τρελλό, ανυπάκουο, δεν ξέρω, φταίει κι η ένταση μέσα στο σπίτι

γενικά ειμαι πολύ απογοητευμένη και αισθάνομαι να πολεμάω μόνη μου φαντάσματα...

Ναι τη θελω!!!!!!!!!!

Λες να παρεξηγηθω αν μου πεις οτι δε σαρεσει πως ντυνω τα παιδια μου?!!!:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Θα σου πω και γω το ιδιο και θα πατσισουμε!!!!χαχαχαχα

Και σε παρακαλω το σχόλιο για την ομοιοτητα να το δω και στο φεις γραμμένο!!!!χιχιχιχιχιχιχ

Kαταρχάς το μόνο που θα μου κάνει εντύπωση σε φώτος είναι πόζες, γκριμάτσες, χαμόγελα, τοπία, χώρος αν είναι αξιοπρόσεκτος (όπως ο πανέμορφος κήπος που έβαλες προχθές) ή αυτό που παρακίνησε τον άλλο να βγάλει τη φωτογραφία. Από εκεί κι έπειτα ρούχα, λοιπούς συνδαιτυμόνες, άψυχα αντικείμενα, έπιπλα κλπ ουδέποτε έχω προσέξει σαν μερικές-μερικές εδώ μέσα που δεν έχουν έρθει στο σπίτι μου ακόμα αλλά ξέρουν που έχω και το τελευταίο μπιμπελό και την τελευταία γυψοσανίδα... ονόματα δε λέμε, οικογένειες δε θίγουμε! :lol:

Τα ρούχα που φορούσαν τα παιδιά σου στη συγκεκριμένη φώτο ούτε που τα πρόσεξα και δεν θα τα πρόσεχα άμα δεν μου το έλεγες παραπάνω. Για τα συγκεκριμένα μπορώ να σχολιάσω μόνο, αν θες γενικά πρέπει να μπω στο προφίλ σου να δω και τις υπόλοιπες φώτο.

Και κυρία μου αν σου πω ότι δε μου αρέσουν εσύ δε θα μου πεις το ίδιο για να πατσίσουμε! Αν θες να πατσίσουμε θα μου πεις το ίδιο αλλά θα το υποστηρίξεις και με επιχειρήματα, όπως κι εγώ αν σου πω ότι δεν μου αρέσουν θα σου στηρίξω τη γνώμη μου με επιχειρήματα.

Το σχόλιο στο φέις δε στο γράφω για να σκάσεις!!! :lol: Τι? Έχει ο Λευτέρης εντύπωση ότι του μοιάζει και θες να του μπεις στο μάτι? Όοοοοοχι κυρία μου εγώ δεν το πικραίνω τέτοιο καλό παιδί! Εκτός κι αν πηγαίνει στην ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ ή το σόι της! Τότε να πάω αμέσως να το γράψω! Το στολίζω κιόλας! :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...