Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεν μπορώ μακριά του...πώς θα μου τον πάρουν φαντάρο μου λέτε????

Μην αγχωνεσαι φιλεναδα γιατι και γω το σκεφτομαι αυτο (και φρικαρωωωωωωωωωωωωωωωωωωω) αλλά ευελπιστώ πως θα εχει καταργηθεί η στρατιωτικη θητεία ως τοτε...!!!!!χαχαχαχα

Αλλιως εχουμε τα μεσα μην στενοχωριέσαι,θα στον φερουμε δίπλα σου!χαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

. Το sports σύμπι έχει τσιμπημένα μεταφορικά και επειδή έχω παραγγείλει ίσαμε 4-5 φορές έχω δικαίωμα να πω πως αμφιβάλω αν είναι γνήσια τα όσα φέρνει...Όχι πως με πειράζει να πληρώσω το adidas -80% και να είναι μούφα αλλά μην θαρρώ πως έκαμα και κατόρθωμα κιόλας.

Αληθεια λες?

Εγω δεν εχω παραγγειλει ποτε απο κει, τωρα πρωτη φορα θα ειναι.

Τρωνε μπανανες δλδ τα παπουτσια????????σιγουρα ρε συ????

Καλημέρα. Σίγουρο δεν είναι αλλά όσα αθλητικά έχουνε πάρει (1 ζευγάρι nike o Σ, 1 nike+1 puma εγώ, και ένα σωρό του Μάνου) δεν έχουν καμία σχέση με όσα έχω πάρει από εδώ ή ένα άλλο αγγλικό σάιτ. Να έτυχε να πω???Δεν ξέρω! Μια αθλητική φόρμα adidas που πήρα στην βαφτιστήρα μου φαίνεται οκ!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μιας και λέμε για αθλητικά, πριν λίγο έκανα την παραγγελία για 2 ζευγάρια αθλητικά των παιδιών και ζήτησα να τα παραλάβω από ένα κατάστημα εδώ, οπότε δεν με χρέωσαν τα 5 Ευρώ μεταφορικά!!!Εις τα υπόψιν για όποια ενδιαφέρεται!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρες!!!

Ελε απο που ψωνίζεις αθλητικά ???Αγγλία? απο ποιό σάιτ???

εγω τσίμπησα δικά μου μποτάκια asics προσφορά στο αμαζον....απο 70 λίρες, μαζι με έναν εκπτωτικό κωδικό, μου βγήκαν 11 λίρες!!! αυτά:

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004UFFHE0/ref=oh_details_o01_s01_i02?ie=UTF8&psc=1

Νεκ για γκαρνταρόμπα του Γιώργου εδώ:

www.clothingattesco.com

σούπερ τιμές, καλή ποιότητα!!!

θα σου έστελνα εγώ ρούχα για την Αριαδνούλα βρε Νεκ αλλά είναι μικροκαμωμένο το κορίτσι μου και μάλλον φοράμε το ίδιο νούμερο!!!

χαχαχαχα!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Να σου πω εγώ τι είδες...γκρι, μπορντώ, καφέ, μπεζ, χρυσό, μαύρο, φούξια σκούρο, πετρόλ τέτοια!Αχαχαχα ειδικά για μπεμπεδάκια σαν το δικό μου είναι πολύ μουντά ρε γμτ!!!

Ένα 30άρι θέλω να πάρω στον Μάνο αλλά σε nike δεν βρίσκω κάτι, είναι πιο ανθεκτικά. Το sports σύμπι έχει τσιμπημένα μεταφορικά και επειδή έχω παραγγείλει ίσαμε 4-5 φορές έχω δικαίωμα να πω πως αμφιβάλω αν είναι γνήσια τα όσα φέρνει...Όχι πως με πειράζει να πληρώσω το adidas -80% και να είναι μούφα αλλά μην θαρρώ πως έκαμα και κατόρθωμα κιόλας.

Πιθανό, να μην είδα ροζ, θυμάμαι πολλά χρώματα πάντως σαν ουράνιο τόξο είναι το μαγαζί. Πιο μικράκι κι εγώ ήθελα μόνο ροζ και φούξια να της φοράω αν ήταν δυνατό, τώρα δε με νοιάζει να παίξω και με άλλα χρώματα. Όχι μουντά όμως, φωτεινά κι ας είναι και αγορίστικα.

30 νούμερο παππούτσι στο Μάνο??? Ουάου! Ψηλό κυπαρισσάκι το παιδί για να φοράει 30 νούμερο παπούτσι! Εγώ 30 νούμερο έβαλα στο δημοτικό. :tongue: Έχεις βγάλει καμιά αγγελία για τα μικρότερά σας νούμερα να ρίξω καμιά ματιά?

Πάω και εγώ κορίτσια...Ανυπομονώ να ξημερώσει να πάω να συναντήσω τον γιόκα μου!Την προηγούμενη φορά έκλαιγα σαν το μωρό, και είχα 1 μέρα να τον δω...εδά που είναι 2 μέρες δεν σας λέω πράμα!

Καληνύχτα!

Το σχόλιο για τον φαντάρο ακυρώνεται λόγω σοβαρότητας της κατάστασης! Μη σου προκαλέσω κανένα έμφραγμα! :lol:

Καλημερα!!!!

Νεκ, τα orchestra ειναι λιγο υπερτιμημενα όντως αλλά μπλουζακι με 2 ευρο εγω δεν εχω βρει πουθενα.

Ρε κοριτσι h&m δεν εχετε εκει? εχει πολυ οικονομικά ρουχα κ πολυ γουστόζικα.

Παντως πρέπει να το καθιερωσεις να ψωνίζεις στις εκπτώσεις για την επομενη χρονιά, συμφερει παρα πολυ,εγω πηρα απο h&m 3 φουτερ της Μαριλιζας με 5 ευρο το ένα (15 αρχικη).

Ο λογος που ψαχνω μια γκαστρούλα όπως είπα ,ειναι γιατι τα ρουχα που εχω να δωσω ειναι τα μπεμπέ μωρε, τα αλλα τα δινω στις κουμπάρες μου, το ενα που θα βαφτισω εχει γεννηθεί Αυγουστο οποτε της πέφτουν ακριβως ολα της Μαριλιζας και της αλλης κουμπαρας εχει γεννηθει Απριλιο αλλά ειναι μικροκαμωμένη οποτε της κάνουν κ εκείνης, αφου ωρες ωρες νιωθω ασχημα γιατι δεν ξερω που να δωσω τα ρουχα αφου κάνουν και τις 2.

Αυτα που εχω τωρα ειναι όλα τα 0-9μηνων.

Μηπως να γκαστρωθείς να στα στείλω????!!!!! :)

Εγω θελω τρίτο, ο Λ. ειναι ντεμί αλλά η τσεπη μας δεν ξερω πως θα τα καταφερει...

Δε ξερω,το βλεπω δύσκολο..και αν λεμε αν...δε θα γινει άμεσα αλλά σε 3-4 χρονια..

Θα το επεξεργαστω και θα δω..αλλα μπα..

h&m δεν έχουμε εδώ. πουθενά στην κρήτη δεν έχει νομίζω. ούτε τα είχα ακούσει πριν να τα σχολιάσετε εδώ. εμείς για παιδιά εδώ έχουμε, τις απλησίαστες αλυσίδες που δεν μου αρέσουν και καθόλου όπως lapin, marasil και από κάπως πιο οικονομικά τα μάδερ και ζάρα.

Μαρή έχεις πήξει στα ρούχα και δεν χωράνε οι ντουλάπες με 0-9 μηνών??? :lol: Που είναι και μινιόν κομματάκια?? Τι της ψώνιζες καλέ της Μαριλίζας??

Αφού ξεφορτώθηκες τα άλλα, που θα σου μείνουν 5 ρουχαλάκια μέχρι να βρεις τη μέλλουσα γκαστρούλα δε χάλασε κι ο κόσμος.

Σε 3-4 χρόνια λέμε εννοείται(είσαι και μικρούλα κι εσύ κι έχεις μέλλον). Και σε αυτό το διάστημα πολλά αλλάζουν, μπορεί τα οικονομικά σας να ανθίσουν πού ξέρεις!

Καλησπέρες!!!

Ελε απο που ψωνίζεις αθλητικά ???Αγγλία? απο ποιό σάιτ???

εγω τσίμπησα δικά μου μποτάκια asics προσφορά στο αμαζον....απο 70 λίρες, μαζι με έναν εκπτωτικό κωδικό, μου βγήκαν 11 λίρες!!! αυτά:

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004UFFHE0/ref=oh_details_o01_s01_i02?ie=UTF8&psc=1

Νεκ για γκαρνταρόμπα του Γιώργου εδώ:

www.clothingattesco.com

σούπερ τιμές, καλή ποιότητα!!!

θα σου έστελνα εγώ ρούχα για την Αριαδνούλα βρε Νεκ αλλά είναι μικροκαμωμένο το κορίτσι μου και μάλλον φοράμε το ίδιο νούμερο!!!

χαχαχαχα!!!!

Σοφάκι μου ευχαριστώ και για το λινκ και για την προσφορά σου! Κι εσείς σαν κι εμάς μινιόν κορίτσια ε?? :tongue:

Τα ρούχα στο λινκ τα είχα δείξει και παλιότερα στον Άρη, θυμάσαι που τα κουβεντιάζαμε και δεν του άρεσαν καθόλου μα καθόλου! Μου είπε ότι αν σκεφτώ να παραγγείλω από εκεί θα με πετροβολήσει! Κι εγώ να σου πω την αλήθεια δεν τρελαίνομαι με τόσες στάμπες...

Νεκ,αν ανθισουν τα οικονομικά μας θα το κάνω το 3ο λεω..αν και 3η καισαρικη κάνω μόνο με ολικη + επισκληρίδιο + μέθη.

Δεν εχει h&m στην Κρητη????? Σοβαρα???? στειλτους ενα μαιλ καλε...

Λαπεν,μαρασιλ κτλ μονο απέξω περνάω, απαπαπα απλησίαστα,πολυ κακό για το τιποτα, δεν καταλαβαινω γιατι τα εχουνε τοσο πανακριβα...εδω παντως άδεια τα βλέπεις αυτα τα μαγαζια και στα ζαρα-η&μ γινεται χαμός.

0-9 εχω πολλα..τι να κανω...η χαρα της πρωτομάνας γινεται!!!

2-3 φοραει και μενα ακομη η Μαριλιζα.. καποιες μπλουζες και φυσικα παντελονια...ουφ, λετε να μου μεινει κοντη?

Εδω περυσι της φορουσα σορτσακι απτο ζαρα που ηταν 9-12μ! Δεν μπηκα στην ψυχοφθορα διαδικασια να της το δοκιμάσω και εφετος το εδωσα στις κουμπαρες, αν της εκανε θα παθαινα καταθλιψη!

Διαφημίσεις

Με τον έρωτα τι θα κανω που θελει ολα τα βαζει στο στομα του εκτος απο την πιπιλα? βαζει ολη τη μπουνια και αναγουλιαζει και ξερνάει,ουφ...

Νεκ, το σπιτι που με ρωτησες ειναι των γονιών του νονου της Μαριλιζας

Γυρίσαμε, μπαίνουμε στο μπάνιο με την σειρά. Είδα τον λεβέντη μου και ξαναγεννήθηκα.

Νεκτ το 30άρι δεν είναι για τώρα, για αργότερα καλέ. 28-29 φοράμε ακόμη. Λες να βγει πατούχας? Έχω μια αγγελία με παπούτσια, έχω και 1-2 27άρια, έχω και ένα puma 27άρι που δεν έχω ανεβάσει ακόμη. Και ρούχα δίνω διάφορα και αρκετά καινούργια, καλοκαιρινά και μη. Αν κάνω τρίτο θα τα πάρω όλα από την αρχή (επειδή δεν προβλέπεται να κάνω το λέω αχαχα)!

Η μικρή που φοράει 22 ήδη τι να πω?Έχω βαρεθεί να αγοράζω παπούτσια, σας το έχω ξαναπεί ε?

H&M δεν έχουμε στην Κρήτη, όχι. Στην Αγγλία τα είχα γνωρίσει και εγώ. Ωστόσο Νεκτ τα mothercare ρε συ δεν είναι καθόλου οικονομικά. To tesco που λέει το Σοφάκι είναι μια λύση για καθημερινά ρουχαλάκια, ωστόσο εγώ ψωνίζω πάντα στις εκπτώσεις και τα βρίσκουμε μπροστά μου. Πχ. πήρα φούτερ φόρμα του Μάνου για τον χειμώνα με 10 Ευρώ.

Σύμπι αθλητικά έχω καιρό να πάρω. Την τελευταία φορά πήρα από το sportsdirect και το jjbsports, αλλά αύτά αντιλήφθηκα πως έγιναν ένα πλέον.

Παραμυθάκι καλή η προσφορά του άμαζον στα asics. Αν έχεις κωδικό για παπούτσι στείλτον από δω!

Μολις έκανε σεισμό!!!!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μόλις τελείωσα κι εγώ με τα μαθηματικά και πριν να σηκωθώ από την καρέκλα κουνήθηκα... Ακόμα δεν έχουν ενημερώσει να δούμε ρίχτερ και περιοχή.

πού τα έχεις τα 27ρια να τα δω ελευθερία??

Εδώ είναι Νεκτ, ένα έχω ανεβάσει

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=16728

έχω ένα πούμα που είπα πριν φορεμένο όμως. Δεν θυμάμαι τι άλλα, μάλλον καλοκαιρινά περυσινά αλλά τα χω φυλαγμένα γιατί φορούσε 27 πέρσι το καλοκαίρι.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Νεκ,αν ανθισουν τα οικονομικά μας θα το κάνω το 3ο λεω..αν και 3η καισαρικη κάνω μόνο με ολικη + επισκληρίδιο + μέθη.

Δεν εχει h&m στην Κρητη????? Σοβαρα???? στειλτους ενα μαιλ καλε...

Λαπεν,μαρασιλ κτλ μονο απέξω περνάω, απαπαπα απλησίαστα,πολυ κακό για το τιποτα, δεν καταλαβαινω γιατι τα εχουνε τοσο πανακριβα...εδω παντως άδεια τα βλέπεις αυτα τα μαγαζια και στα ζαρα-η&μ γινεται χαμός.

0-9 εχω πολλα..τι να κανω...η χαρα της πρωτομάνας γινεται!!!

2-3 φοραει και μενα ακομη η Μαριλιζα.. καποιες μπλουζες και φυσικα παντελονια...ουφ, λετε να μου μεινει κοντη?

Εδω περυσι της φορουσα σορτσακι απτο ζαρα που ηταν 9-12μ! Δεν μπηκα στην ψυχοφθορα διαδικασια να της το δοκιμάσω και εφετος το εδωσα στις κουμπαρες, αν της εκανε θα παθαινα καταθλιψη!

ολική κι επισκληρίδιο και μέθη! :lol::lol: η χαρά του ναρκομανή! άμα καείς στο χυλό που λένε ε??

πολύ κακό για το τίποτα καλά τα λες! καθόλου δε μου αρέσουν τα ρούχα τους! άσε που δεν είναι βολικά. 2 φορές μας έφεραν ένα στο γιο κι ένα στην κόρη καθόλου δεν τα βάλαμε! πήγαν άκλαφτα!

Τι κοντή ρε παλαβιάρα?? Μια χαρά είναι το παιδί! Δεν είναι κοντή, είναι λεπτοκαμωμένη και της κάνουν! Κι εμένα φοράει κομμάτια σε πολύ μικρότερα νούμερα ειδικά στα μάδερ που έχουν μεγάλες φόρμες. Αφού στις εκπτώσεις που ψώνιζα πέρυσι αντί να της πάρω για φέτος το χειμώνα 2-3 ετών της έπαιρνα 18-24 από την αρχή. Ήμουν σίγουρη ότι θα της είναι κουτί και δεν διαψεύστηκα φυσικά. :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...