Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

υγειινο τσιμπολογημα δεν υπάρχει!!!!!!

Δλδ τι να τρως καροτακια & αγγουράκια?

Μια συνηθεια ειναι κ αυτο,θα δεις αν μπεις σε προγραμμα θα το κοψεις..

Καλε, φωτο του Γιωργιου κουρεμένο ποτε θα μας δειξεις?????????

Ναι αυτό εννοώ το υγιεινό τσιμπολόγημα. Αλλά δεν μου αρέσει! :lol:

Βαριεεεεεεεεμαι να ανεβάσω!!!!!!!! Εχω και στο φέις να ανεβάσω φώτος πολύ καιρό... κάποια στιγμή θα το πάρω απόφαση... δεν είναι πάντως κοντό πολύ, είναι μακρύ αγορέ πάλι κοριτσάκι λέει μοιάζει! εμένα τώρα μου φαίνεται μια χαρά αγόρι! αν και με χίλια μου άρεσε με το μακρύ κατάξανθο μαλλί, τώρα σκουραίνει και η ρίζα από όταν το κόψαμε! σνιφ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Έχει το cosmos sport -50% στην χειμερινή κολεξιόν για όποια μανούλα χρειάζεται αθλητικά για τα παιδάκια της και όχι μόνο εδω http://www.cosmossport.gr/cosmos/el/sales/0,3,4/31/*/%CE%95%CE%BA%CF%80%CF%84%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82.html. Έλεγα να πάρω στην μικρή αθλητικό 22άρι για τώρα που δεν έχω αλλά μάλλον θα βολευτεί με άλλα μπορεί να πάρω στον Μάνο όμως. 4,99 είναι τα μεταφορικά ανεξαρτήτου βάρους και η έκπτωση ισχύει μέχρι 31/03!

Πάει ο Μάνος εξοχικό απόψε, ουφ θα κακοπεράσω πάλι ωστόσο έκανε σαν παλαβός να πάει. Πάω να βάλω φαγάκι στην μικρή να κοιμηθεί σε λίγο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Έχει το cosmos sport -50% στην χειμερινή κολεξιόν για όποια μανούλα χρειάζεται αθλητικά για τα παιδάκια της και όχι μόνο εδω http://www.cosmossport.gr/cosmos/el/sales/0,3,4/31/*/%CE%95%CE%BA%CF%80%CF%84%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82.html. Έλεγα να πάρω στην μικρή αθλητικό 22άρι για τώρα που δεν έχω αλλά μάλλον θα βολευτεί με άλλα μπορεί να πάρω στον Μάνο όμως. 4,99 είναι τα μεταφορικά ανεξαρτήτου βάρους και η έκπτωση ισχύει μέχρι 31/03!

Πάει ο Μάνος εξοχικό απόψε, ουφ θα κακοπεράσω πάλι ωστόσο έκανε σαν παλαβός να πάει. Πάω να βάλω φαγάκι στην μικρή να κοιμηθεί σε λίγο.

Μόνο μέσω νετ ή ισχύει και στα μαγαζιά να πάω μια βόλτα?

Ωστόσο άνοιξε εδώ orchestra, θα μου πει εντυπώσεις καμιά σας αν έχει από αυτά τα ρούχα?

Από δυο cosmos που πέρασα εγώ σήμερα δεν είχε προσφορές, είχε για 3 μέρες πριν 20 μέρες περίπου, το ξέρω γιατί πήρα αθλητικά στον Στεφ.

Νεκτ έχω εγώ ορκέστρα και μάλιστα έχω και την εκπτωτική κάρτα -50% όλο τον χρόνο. Τα αγορίστικά του πολύ μου αρέσουν, τα κοριτσίστικά του μουντά για τα γούστα μου αλλά κατά καιρούς φέρνει ωραία κομμάτια. Από ποιότητα πολύ καλά, τα νούμερά του όμως πολύ μικρά!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Χαιρετε!!!

Νεκ τα orchestra ειναι συμπαθητικα, θα συμφωνησω οτι τα αγορίστικα ειναι πιο ωραια.

Αν εχεις την κάρτα συμφέρει πολυ, εγω την εβγαλα το Δεκέμβρη και λογω αυτης οταν εχω να πάρω κάποιο δώρο πάντα πάω orchestra!

Πηρα μπλουζάκια κοντομάνικα μονοχρωμα της Μαριλιζας με 2 ευρο το ένα και απο ποιοτητα μια χαρα!

Απλα τα νουμερα ειναι όντως μικρα, της Μαριλιζας δλδ στις μπλουζες τωρα της παίρνω το 5αρι.

Ελε, εγω τωρα εχω ετοιμασει μια παραγγελία απο το sportsdirect, φαντασου οτι κατι αθλητικα που ηθελα εδω κανουν 130 ευρο και εκει τα βρηκα με 35 λιρες,πηρα και κατι φουτερακια με 10 λιρες, γλιτωνω παρα πολλα λεφτα,οποτε οι 15 λιρες μεταφορικα δε με πειράζουν.Το θεμα ειναι να παραγγείλεις πολλα πραγματα νομιζω, ετσι δε θα σου φανουνε τα μεταφορικα.Τωρα αν θες 1 ζευγαρι παπουτσια σιγουρα δεν συμφέρει.

Λεω να βάλω καμια αγγελια για το λικνο και το ριλαξ.Θα ζω καμια τύχη λετε?

ο μπεμπάκος το ριλαξ που πηρα απο το amazon κυριολεκτικά το λάτρεψε, το αλλο που ειχαμε ούτε να το δει!!!!!!!!!!!!

Α ρε Σοφάκι με εσωσες!

Επισης πρέπει να βρω καμια γκαστρούλα που να γεννάει καλοκαιρι και να εχει κοριτσι να της δωσω τιποτα γιατι εχω πηξει στα ρούχα, δε χωράνε οι ντουλάπες αλλο.

Χαιρετε!!!

Νεκ τα orchestra ειναι συμπαθητικα, θα συμφωνησω οτι τα αγορίστικα ειναι πιο ωραια.

Αν εχεις την κάρτα συμφέρει πολυ, εγω την εβγαλα το Δεκέμβρη και λογω αυτης οταν εχω να πάρω κάποιο δώρο πάντα πάω orchestra!

Πηρα μπλουζάκια κοντομάνικα μονοχρωμα της Μαριλιζας με 2 ευρο το ένα και απο ποιοτητα μια χαρα!

Απλα τα νουμερα ειναι όντως μικρα, της Μαριλιζας δλδ στις μπλουζες τωρα της παίρνω το 5αρι.

Λεω να βάλω καμια αγγελια για το λικνο και το ριλαξ.Θα ζω καμια τύχη λετε?

ο μπεμπάκος το ριλαξ που πηρα απο το amazon κυριολεκτικά το λάτρεψε, το αλλο που ειχαμε ούτε να το δει!!!!!!!!!!!!

Α ρε Σοφάκι με εσωσες!

Επισης πρέπει να βρω καμια γκαστρούλα που να γεννάει καλοκαιρι και να εχει κοριτσι να της δωσω τιποτα γιατι εχω πηξει στα ρούχα, δε χωράνε οι ντουλάπες αλλο.

Aγγελική είσαι σίγουρη ότι δεν θα κάνεις άλλο και τα ξεφορτώνεσαι τα μεγάλα πράγματα?? Τον Λευτέρη τον βλέπω ζεστό, γιαυτό σου λέω. Δεν αφήνεις να περάσει λίγος καιρός μήπως το ξανασκεφτείς?? Για τα ρούχα που λες, τόσες είμαστε εδώ με μικρότερα κορίτσια και ψάχνεις πού θα δώσεις?? :lol:

Εγώ προσφέρομαι πάντως να σε ξαλαφρώσω! Της Αριάδνης της φοράω τα περισσότερα της προηγούμενης χρονιάς του Γιώργου. Αφού αν κάνω τρίτο και είναι αγόρι θα πρέπει να πάρω άλλα ρούχα, τα έχουμε τα περισσότερα πολυφορεμένα. Αν έχεις καλοκαιρινά 24-36 μηνών που δεν θα κάνουν της Μαριλίζας έχε με υπόψην. Αν δε βρεις βέβαια καμιά οικογένεια που να τα έχει πραγματικά ανάγκη και φυσικά αν δεν κάνει κανένα προσφιλές σου πρόσωπο μωρό. Αν και μεγαλύτερο ζόρι έχω για το Γιώργο, αφού ο καημένος πέρυσι δεν του πήραμε ρούχα, του έκαναν όλα τα προπέρσινα, οπότε φέτος το καλοκαίρι θα πρέπει να πάρει από την αρχή όλη του την γκαρνταρόμπα την καλοκαιρινή. Κι η βλακεία είναι ότι δεν πρόλαβα παρά πολύ λίγα κομμάτια από το μάδερ στις εκπτώσεις πέρυσι γιατί είμαστε στο Μόχλος... και μέχρι να γυρίσουμε τα είχαν πάρει όλα!

Διάβασα όσα ισχύουν για την κάρτα στα orchestra και εγώ σκέφτομαι να πάω να βγάλω. Ο Άρης κλασικό αντιδραστικό στοιχείο είναι αντίθετος με την πολιτική τους. Τα ρούχα αυτά λέει δεν αξίζουν την αρχική τιμή και η έκπτωση είναι πλασματική και με την κάρτα δεσμεύεσαι να ψωνίζεις από εκεί για να λες ότι κάνεις απόσβεση ή απλά για να μη νιώθεις #$% που σε κοροϊδεύουν με τη δήθεν έκπτωση κι εσύ παρόλα αυτά έβγαλες και κάρτα...

Και να πηγαίνουμε λέει από τα μάδερκερ στις εκπτώσεις. Του λέω: ναι ρούχα για το καλοκαίρι δεν έχω να ντύσω τα κοπέλια και θα περιμένω τον Αύγουστο! :lol:

Από δυο cosmos που πέρασα εγώ σήμερα δεν είχε προσφορές, είχε για 3 μέρες πριν 20 μέρες περίπου, το ξέρω γιατί πήρα αθλητικά στον Στεφ.

Νεκτ έχω εγώ ορκέστρα και μάλιστα έχω και την εκπτωτική κάρτα -50% όλο τον χρόνο. Τα αγορίστικά του πολύ μου αρέσουν, τα κοριτσίστικά του μουντά για τα γούστα μου αλλά κατά καιρούς φέρνει ωραία κομμάτια. Από ποιότητα πολύ καλά, τα νούμερά του όμως πολύ μικρά!

Χθες περάσαμε και ρίξαμε μια ματιά αλλά είχαμε και τα μικρά και ο Άρης επειδή ήταν προς το τέλος της βόλτας που είχαμε κουραστεί, είχε και κλιματισμό στο ζεστό μέσα στο κατάστημα και δυσφορούσε δε με άφησε να ρίξω τις ματιές μου. Μόνο κοριτσίστικα πρόλαβα να δω κι αυτά βιαστικά λίγο κάποιες τιμές κι έπιασα να δω ποιότητες. Τα αγορίστικα ήταν σε άλλο όροφο και το χαζό από την ανυπομονησία του να φύγουμε σχεδόν με τράβαγε έξω. Ίσα που πρόλαβα να πάρω ενημερωτικό για την κάρτα τους.

Νεκταρία θα συμφωνήσω με τον Άρη ό,τι οι αρχικές τιμές του orchestra είναι τσιμπημένες. Αυτός μπορεί να το λέει από αντίδραση, εγώ το λέω εκ πείρας. Ένα φορμάκι ας πούμε σου κατεβαίνει με την έκπτωση περίπου 12-15 Ευρώ, ε δεν είναι πολλά 25-30 Ευρώ για ένα μακό φορμάκι?Ωστόσο συμφέρει πολύ και όταν βγάζει τα 70%, εγώ πήρα καπαρντίνα της μικρής για του χρόνου με 13 Ευρώ και μπουφάν στον Μάνο με 14. Και εγώ για δωράκια εκεί πάω συνήθως. Κάνε μια βόλτα να δεις τα σχέδια αν σου αρέσουν, είναι στο στυλ του dpam και έχει πολύ σκούρα και μουντά χρώματα ειδικά στα κορίτσια (για τα δικά μου γούστα πάντα), ωστόσο κάποια είναι συμπαθητικά. Δηλαδή ροζ ρε παιδιά εκεί μέσα αν εξαιρέσεις κανένα κολάν και καμιά σκέτη μπλούζα, δεν βρίσκω πράμα άλλο.

Καλησπέρα σας κιόλας. Εμείς εδώ, ο Μάνος στο εξοχικό από χθες...σαν άρρωστη ήμουν σήμερα όλη μέρα να τον σκέφτομαι. Δεν μπορώ μακριά του...πώς θα μου τον πάρουν φαντάρο μου λέτε????

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Έχω πολλά να γράψω αλλά είμαι πτώμα γιατί πήγαμε στο χωριό στη γιαγιά μου οικογενειακώς, οι άντρες και η μάνα μου στα χωράφια να καίνε λιόκλαδα κι εγώ με τη θα ήθελα πολύ αλλά χλωμό το κόβω μέλλουσα νύφη μου, ξεσηκώσαμε το σπίτι της γιαγιάς που είναι κοντά 90 χρονών κι έχει αρθριτικά, οπότε τώρα έχω τη μέση μου πάλι! Χώρια τα απορρυπαντικά που με πείραξαν που τα έχω ξεσυνηθίσει τόσους μήνες, πέταξα σπυράκια και τα χέρια μου έγιναν άχρηστα. Δεν είχα γάντια μαζί μου, αλλά και παλιά ποτέ δεν έβαζα γάντια και δεν καταλάβαινα τπτ, τώρα τι να πω?? Ξεσυνήθισε ο οργανισμός? :lol: :lol:

Διαφημίσεις

μια τελευταί δημοσίευση, καλησπέρα ελευθερίτσα και την κάνω με ελαφρά! έτσι ψωνίζει και η νονά μας από αγγλία δεν έχω ιδέα από τι μαγαζιά. μπλε, άσπρο μπλε και πάλι μπλε, ένα μοβ, φέτος της πήρε ένα ροζ μπουφάν! Αλλά είχα φάει φρίκη όλο με μπλε σκούρα και τέτοια, την κάνουν που την κάνουν αγόρι, φορούσε και τα μπλε κι ολοκληρωνόταν το καρέ... Άμα σου πω ότι δε θυμάμαι καν χρώματα που είδα στα κοριτσίστικα?? Καλά έχω και μνήμη... χρυσόψαρο... Θα πάω από βδομάδα κάποια στιγμή μόνη μου αλλιώς δεν κάνω δουλειά!!

Πάω! Καληνυχτούλες! Τα υπόλοιπα αύριο!

Να σου πω εγώ τι είδες...γκρι, μπορντώ, καφέ, μπεζ, χρυσό, μαύρο, φούξια σκούρο, πετρόλ τέτοια!Αχαχαχα ειδικά για μπεμπεδάκια σαν το δικό μου είναι πολύ μουντά ρε γμτ!!!

Ένα 30άρι θέλω να πάρω στον Μάνο αλλά σε nike δεν βρίσκω κάτι, είναι πιο ανθεκτικά. Το sports σύμπι έχει τσιμπημένα μεταφορικά και επειδή έχω παραγγείλει ίσαμε 4-5 φορές έχω δικαίωμα να πω πως αμφιβάλω αν είναι γνήσια τα όσα φέρνει...Όχι πως με πειράζει να πληρώσω το adidas -80% και να είναι μούφα αλλά μην θαρρώ πως έκαμα και κατόρθωμα κιόλας.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Πάω και εγώ κορίτσια...Ανυπομονώ να ξημερώσει να πάω να συναντήσω τον γιόκα μου!Την προηγούμενη φορά έκλαιγα σαν το μωρό, και είχα 1 μέρα να τον δω...εδά που είναι 2 μέρες δεν σας λέω πράμα!

Καληνύχτα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημερα!!!!

Νεκ, τα orchestra ειναι λιγο υπερτιμημενα όντως αλλά μπλουζακι με 2 ευρο εγω δεν εχω βρει πουθενα.

Ρε κοριτσι h&m δεν εχετε εκει? εχει πολυ οικονομικά ρουχα κ πολυ γουστόζικα.

Παντως πρέπει να το καθιερωσεις να ψωνίζεις στις εκπτώσεις για την επομενη χρονιά, συμφερει παρα πολυ,εγω πηρα απο h&m 3 φουτερ της Μαριλιζας με 5 ευρο το ένα (15 αρχικη).

Ο λογος που ψαχνω μια γκαστρούλα όπως είπα ,ειναι γιατι τα ρουχα που εχω να δωσω ειναι τα μπεμπέ μωρε, τα αλλα τα δινω στις κουμπάρες μου, το ενα που θα βαφτισω εχει γεννηθεί Αυγουστο οποτε της πέφτουν ακριβως ολα της Μαριλιζας και της αλλης κουμπαρας εχει γεννηθει Απριλιο αλλά ειναι μικροκαμωμένη οποτε της κάνουν κ εκείνης, αφου ωρες ωρες νιωθω ασχημα γιατι δεν ξερω που να δωσω τα ρουχα αφου κάνουν και τις 2.

Αυτα που εχω τωρα ειναι όλα τα 0-9μηνων.

Μηπως να γκαστρωθείς να στα στείλω????!!!!! :)

Εγω θελω τρίτο, ο Λ. ειναι ντεμί αλλά η τσεπη μας δεν ξερω πως θα τα καταφερει...

Δε ξερω,το βλεπω δύσκολο..και αν λεμε αν...δε θα γινει άμεσα αλλά σε 3-4 χρονια..

Θα το επεξεργαστω και θα δω..αλλα μπα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...