Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σερί ε???

Εγώ το έχω ξεχάσει αυτό!!!Μία φορά ξυπνάει τώρα και είμαι και χαρούμενη!!!

Ασέ που νομίζω πως με την ψύχωση που έχω πάθει(πολύ κακό αυτό) με το παιδί θα μου κακοφανεί όταν το κόψουμε!!!Είμαι μαζόχα???

:) :) :) esu prepei epigontos na kaneis 2o giati 8a se kabalei o leo se ligo(apo proswpiki empiria)

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

:) :) :) esu prepei epigontos na kaneis 2o giati 8a se kabalei o leo se ligo(apo proswpiki empiria)

Το ξέρω madalenaki και πολύ φοβάμαι οτι δεν θα καβαλάει μόνο εμένα αλλά και τον πατέρα του (και κάποτε έλεγε εγώ όταν θα κάνω παιδί θα το κοιτάω και θα κάθεται παναγία!!!)!!!Έχουμε πάθει και οι δύο ψύχωση και το είδε και η μαμά μου και μου είπε να το προσέξουμε γιατί την πάτησε και εκείνη με το μικρό μου αδελφό!!!Το καλό είναι οτί είναι πολύ ήρεμο και καθόλου γκρινιάρικο μωράκι για αυτό μας έχει ξετρελάνει!!!Δεν ξέρω ίσως να φταίει και η ηλικία μας (εγώ 33 ο Δημήτρης 35)τι να πώ?Πάντως ένα 2ο μωράκι θα ήταν το κατάλληλο φάρμακο πιστεύω και θα το ήθελα πολύ αλλά...δεν το βλέπω για 2-3 χρονάκια!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέρα κοριτσούδια, τι μου κάνετε?Εδώ έχουμε μια ωραία μέρα, καιρός να κάνω και καμμιά εξωτερική δουλίτσα, με τις αργίες αυτές τις μέρες πολλά πράγματα έχουν πάει πίσω..Κοριτσάκια, σας διαβάζω ανελλιπώς εννοείται, και είναι φοβερό πόσα κοινά βρίσκω να έχω σε πολλές περιπτώσεις με πράγματα που σας συμβαίνουν..Αγγελικούλι, ξυπνάμε και εμείς τοβ ράδυ, ω ναι, ξυπνάμε πολλές φορές, σε σημείο να ρωτάω πλέον τον Ελβετό γιιατί δεν θυμάμαι, πόσες ήταν έχθές? 2-3-4 ? Δεν ξέρω μπας και άρχιζα και εγώ καμμιά απόπειρα με κανά γάλα, γιατί ούτως ή άλλως , σε σύντομο χρονικό διάστημα πο τώρα θα χρειαστεί να κάνω μια θεραπειούλα με αντιβίωση , οπότε βυζογαλατάκι γιοκ..και, γαμώτο, εγώ στον κόσμο μου, τώρα αρχίζει και μου αρέσει πολύ ο θηλασμός ως αίσθηση, και σκέφτομαι οτι δεν θέλω να την χάσω, και τι ωραία που είναι όταν βυζαίνει το παιδί και τέτοια, Ντίνα μαζί σου είμαι σε αυτό, μαζοχιστικό δεν το βλέπω καθόλου,ψιλοανεπίκαιρο (για εμένα) ναι..τέτοια ώρα , τέτοια λόγια..

Ανδριάνα , καλή δουλειά, κουράγιο.

Κλοκλο, τι έχουμε εδώ ? τρία τουλάχιστον κοτσίδια? χαριτωμενιες τρελές..

Κλείνω και εγώ με τις δικές μου σύντομες ευχές για τον καινούριο χρόνο(είχα ευχηθεί μόνο πριν), όλα καλά, να είναι, υγεία σε όλους, ευημερία, εσωτερική ισορροπία, όμορφες στιγμές,σοφές εμπειρίες, εγκυμοσύνες, μωρουδιακά βηματάκια,συγκινημένες μαμάδες, και επίσης, εδώ να είμαστε και του χρονου και να τα λέμε όλα..

Για το τέλος θα αφήσω να "υπογράψει" ο μικρούλης, μόλις και μετα βίας, συγκρατώ τα δάχτυλά του απο το πληκτρολόγιο.. κξβωωω νγ χψζωβ βγγγγγγγγγγγγγγγγγγγηηηηηητνβμηννμκξξημξμηξημηνηνμηξμξμηξμμξη

ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΟΝΤΗ,ΧΑΧΑΧΑΧΑ

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Καλημέρα κοριτσούδια, τι μου κάνετε?Εδώ έχουμε μια ωραία μέρα, καιρός να κάνω και καμμιά εξωτερική δουλίτσα, με τις αργίες αυτές τις μέρες πολλά πράγματα έχουν πάει πίσω..Κοριτσάκια, σας διαβάζω ανελλιπώς εννοείται, και είναι φοβερό πόσα κοινά βρίσκω να έχω σε πολλές περιπτώσεις με πράγματα που σας συμβαίνουν..Αγγελικούλι, ξυπνάμε και εμείς τοβ ράδυ, ω ναι, ξυπνάμε πολλές φορές, σε σημείο να ρωτάω πλέον τον Ελβετό γιιατί δεν θυμάμαι, πόσες ήταν έχθές? 2-3-4 ? Δεν ξέρω μπας και άρχιζα και εγώ καμμιά απόπειρα με κανά γάλα, γιατί ούτως ή άλλως , σε σύντομο χρονικό διάστημα πο τώρα θα χρειαστεί να κάνω μια θεραπειούλα με αντιβίωση , οπότε βυζογαλατάκι γιοκ..και, γαμώτο, εγώ στον κόσμο μου, τώρα αρχίζει και μου αρέσει πολύ ο θηλασμός ως αίσθηση, και σκέφτομαι οτι δεν θέλω να την χάσω, και τι ωραία που είναι όταν βυζαίνει το παιδί και τέτοια, Ντίνα μαζί σου είμαι σε αυτό, μαζοχιστικό δεν το βλέπω καθόλου,ψιλοανεπίκαιρο (για εμένα) ναι..τέτοια ώρα , τέτοια λόγια..

Ανδριάνα , καλή δουλειά, κουράγιο.

Κλοκλο, τι έχουμε εδώ ? τρία τουλάχιστον κοτσίδια? χαριτωμενιες τρελές..

Κλείνω και εγώ με τις δικές μου σύντομες ευχές για τον καινούριο χρόνο(είχα ευχηθεί μόνο πριν), όλα καλά, να είναι, υγεία σε όλους, ευημερία, εσωτερική ισορροπία, όμορφες στιγμές,σοφές εμπειρίες, εγκυμοσύνες, μωρουδιακά βηματάκια,συγκινημένες μαμάδες, και επίσης, εδώ να είμαστε και του χρονου και να τα λέμε όλα..

Για το τέλος θα αφήσω να "υπογράψει" ο μικρούλης, μόλις και μετα βίας, συγκρατώ τα δάχτυλά του απο το πληκτρολόγιο.. κξβωωω νγ χψζωβ βγγγγγγγγγγγγγγγγγγγηηηηηητνβμηννμκξξημξμηξημηνηνμηξμξμηξμμξη

ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΟΝΤΗ,ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Καλημέρα Βελουδένια μου,

Τι καλά που γράφει το παιδί!!!Να τον χαίρεσαι το Λεοντή!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ασχετο εκτός όλων των άλλων συμπτωμάτων που περιέγραψα σήμερα είχα κ κάτι καφέ κηλίδες! Ντόινγκ.

ΑΝΕΜΟΓΚΑΣΤΡΙΙΙΙΙΙΙ απ'τη πολλή μου επιθυμία. Χεχε. Ωορρηξία έχω με έντονα συμπτώματα μάλλον.

θα στο πώ ήρεμα "ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΤΕΕΕΕΕΣΤ"!!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρααααα!!!! Κλεό με το καλό βρεεε!!!! :lol: Ντινάκι τι τεστ καλέ??? Χοριακή τώρα που πήραμε το κολάι!!!! :lol:

Ελευθρούλα κι εγώ προβληματίζομαι με τις κρέμες που λέει η γιατρός ότι θα ξεκινήσουμε (το πότε ακόμα δεν το έχουμε συζητήσει) έχουμε ραντεβού όταν θα είμαστε 5 μηνών και 1 εβδομάδας για εμβόλιο και θα μας πει. Αρχικά τρώνε φρούτα και ρυζάλευρο αν δεν κάνω λάθος που δεν περιέχει ζάχαρη ούτως ή άλλως. Μετά τον 6ο που νομίζω τρώνε κρέμες δε με νοιάζει να του δώσω και κρέμα εξάλλου τρώνε 1-2 φορές τη μέρα?? Και η περιεκτικότητα σε ζάχαρη διαφέρει από μάρκα σε μάρκα και είναι και αμελητέα. Η Νουνού θαρρώ έχει την περισσότερη ζάχαρη και από δείγμα που δοκίμασα να σκεφτείς μου φάνηκε άγλυκη. Τις έφαγα εγώ εν τέλει αυτές που μου έστειλαν αλλά υπόσχομαι ότι δε θα το ξανακάνω! Κορίτσια ανέβηκα στη ζυγαριά και έφριξα!! Είμαι στα μισά κιλά της εγκυμοσύνης! ΔΙΑΙΤΑΑΑΑΑ!!!!

Κι εδώ θα ήθελα να ρωτήσω τις Πατσουρογνώστριες... Η σόγια επιτρέπεται ή θα πάθει τπτ το παιδί? Βασικά κουλό λίγο αλλά εκτός από την αλλεργία επειδή είναι αγόρι φοβόμουν τα φυτοοιστρογόνα που περιέχει... Στην εγκυμοσύνη επίσης φοβόμουν και δεν έτρωγα... τώρα τι να κάνω? Έχω αυτά τα συμπληρώματα που αντικαθιστούν γεύματα και ήθελα να αντικαταστήσω το βραδινό. Με το ίδιο σύστημα είχα χάσει 8 κιλά που μου είχαν κατσικωθεί όταν παλιότερα είχα κόψει το κάπνισμα για λίγο καιρό. Στα ίδια κιλά είμαι και τώρα γμτ μου!!

Ελισάβετ θα προσπαθήσω να σου εξηγήσω πώς στήνεται το παρκοκρέβατο αλλά δεν ξέρω αν θα καταλάβεις, ελπίζω να είμαι κατατοπιστική γιατί είναι πανεύκολο και δεν αξίζει να το γυρίσεις πίσω για αυτό το λόγο! Το στήνω και μόνη μου και είναι απλά να καταλάβεις την 1η φορά.

Λοιπόν.... Στα 4 κάγκελα πάνω-πάνω έχει κουμπώματα. Τα οποία θα ψηλαφίσεις καλά-καλά με τα χέρια σου για να εξοικειωθείς αφού δυστυχώς βρίσκονται μέσα στο ύφασμα και δε μπορείς να τα δεις.

Αυτά από την κάτω τους πλευρά έχουν ένα κουμπάκι που το πατάς και ανοίγουν (απασφαλίζουν). Βασικά όταν ξεκινήσεις να στήσεις το παρκοκρέβατο το κάγκελα γύρω-γύρω είναι "σπασμένα" και πρέπει να κουμπώσουν τα κουμπώματα για να τεντώσουν-ισιώσουν τα κάγκελα. Για να κουμπώσουν τα κουμπώματα πρέπει να σηκώσεις το κάγκελο να έρθει να ισιώσει (θα χρειαστεί ακόμα και να σηκωθεί το παρκοκρέβατο από το πάτωμα τόσο πολύ πρέπει να τεντώσεις προς τα πάνω τα κάγκελα) Με δυο άτομα είναι πιο εύκολο να κουμπώσουν και τα 4 κάγκελα. Θα αναλάβεις να σηκώσεις εσύ τα 2 και ο άντρας σου τα άλλα 2.

Κάνε μια πρόβα κι αν κουμπώσει έστω το ένα θα βρεις πώς κουμπώνουν τα υπόλοιπα.

ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Στο κέντρο του παρκοκρέβατου στη μέση υπάρχει ένας ιμάντας. Αν τον τραβήξεις κλείνει αν σπρώξεις προς τα κάτω με το χέρι σου στο σημείο του ιμάντα η βάση του παρκοκρέβατο τεντώνει για να μπει μετά το στρώμα... Αν είναι τεντωμένο στη βάση δλδ αν έχεις σπρώξει με το χέρι εκεί και έχει στηθεί η βάση ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ME TIΠOTA να φτιάξεις τα κάγκελα. Πρέπει η βάση να είναι ανασηκωμένη, να κουμπώσουν πρώτα τα κάγκελα από πάνω και μετά να σπρώξεις στο σημείο του ιμάντα να κουμπώσει και η βάση του. 2 πραγματάκια είναι δλδ. Τεντώνεις προς τα πάνω τα κάγκελα να κουμπώσουν τα κουμπώματα προσέχοντας η βάση να μην είναι κουμπωμένη και μετά σπρωχνεις προς τα κάτω στο σημείο του ιμάντα να κουμπώσει η βάση! Ελπίζω να καταλάβεις. Το δείχνει και στη φώτο στο εσωτερικό του κρεβατιού.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

καθόλου όμως από χτες δε μπορώ να κουνήσω τα χέρια μου να σηκωθώ πολύ ώρα κτλ, κάνω εμετούς, ζαλίζομαι, δε θέλω να φάω, είμαι άυπνη 10 μέρες σερί....ούτε τα πλήκτρα δε μπορώ να πατήσω...

δε μου κοιμάται καθόλου, κάθε μία ώρα ξυπνάει και ουρλιάζει τα χω παίξει μιλάμε!!!

ΚΑΙ ΝΑΙ βγάζουμε 3 δόντια!!!!

φαίνονται καθαρότατα οι κορυφές στη πάνω γνάθο!!!!!

ax bre anna mou euxomai na hremisei molis bgalei ta dontakia tou. toso noris omws!!o dimitris pote ta ebgale?

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Άννα τόση γκρίνια ο Μάνος? θα ζορίζεται από τα δοντάκια πολύ τότε!ελπίζω να περάσει γρήγορα! έβαλες να στον ξεματιάσουν κιόλας μην είναι κάτι τέτοιο?

Νεκταρία τι αγχώνεσαι καλέ για τα κιλά, πόσα είναι 3-4? δεν είχες πάρει πολλά εσύ!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Άννα τόση γκρίνια ο Μάνος? θα ζορίζεται από τα δοντάκια πολύ τότε!ελπίζω να περάσει γρήγορα! έβαλες να στον ξεματιάσουν κιόλας μην είναι κάτι τέτοιο?

Νεκταρία τι αγχώνεσαι καλέ για τα κιλά, πόσα είναι 3-4? δεν είχες πάρει πολλά εσύ!

6!!!!!!!!!!! Το μισό του 12??? Και αγχώνομαι τρελάαααα!!! Από όταν πάτησα τη ζυγαριά σήμερα το πρωί!

Αννούλα κουράγιο! Κι εγώ 4 μηνών έβγαλα τα πρώτα 2 δόντια! Φαγανός θα σου βγει μου φαίνεται!!!! :lol:

Γκρουγκρου μου τι κάνεις???

Τι γλυκος ηχος,δε μπορω..εχω φάει κολλημα!!!! Εχω τρελη αδυναμία στο γαμπρό μου τελικά!!!

Εμεις πηγαμε για ψωμι κ ξεπαγιάσαμε,εβαλε κρύο πολύ σημερα παρολο τον ήλιο ξεγελάστηκα.

Νεκταράκι,δε ξερω για τη σόγια, αλλα μπορεις βρε να κοψεις το βραδυνο κ να τρως κατι πιο ελαφρύ, γιαουρτι με μελι ή τοστ,συνηθεια ειναι,εγω το ξεκινησα απο την εγκυμοσυνη κ τωρα ετσι κ φάω βράδυ μου κακοφαίνεται.Σιγα σιγα θα συνηθισει ο οργανισμός κ δε θα πεινάς οπως πριν. Αν κ μπορεις να ρωτησεις και τον παιδίατρο για τη σογια.

Εγω ενα πραγμα εχω καταλαβει παντως, οσο περισσότερο τρωω τοσο περισσότερο θελω να ξανατρωω,πως λενε οτι ο ύπνος φέρνει ύπνο,ε..το φαϊ φέρνει ορεξη!!

3 δοντάκια ο Μάνος??? ΟΥ-ΑΟΥ!!!!!! Μπραβο στο κουκλί μας!!!!!! Αντε με το καλο να σκάσουνε μύτη κ θελουμε φωτο!!

3 κοτσίδια η Ζωιτσα!!!!!!! Τρελο μωρό θα σου γίνει Κλεό μου,θα την κηνυγας μου φαινεται σα μεγαλωσει!!!!!!!

Το ζευγαρακι σημερα εντυπωσίασε! Ενα δόντι για κάθε κοτσίδι!!!!!χαχαχαχα

Να ναι καλα τα παιδάκια μας!!!!!!!

Αγγελική τι συνειρμός ήταν αυτός με τα δοντάκια και τα κοτσιδάκια!! φοβερός!!

Δε μας είπες τι εμπειρίες είχες από τη διαμονή με την πεθερά τις γιορτές? είχατε τίποτα τρελά γεγονότα??!

Νεκταρία μην αγχωθείς τώρα για 6 κιλά! ποιο καλό μου ακούγεται αυτό που λέει η Αγγελική, για τη σόγια δεν έχω ακούσει κάτι να σου πω την αλήθεια!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Δε μας είπες τι εμπειρίες είχες από τη διαμονή με την πεθερά τις γιορτές? είχατε τίποτα τρελά γεγονότα??!

!

Αααα ναι οντως!!!!!

Θα σου πω περιληπτικά ,οτι παραλίγο να παιξουμε ξύλο για το ποιος θα κρατάει τη μπεμπα εντος του σπιτιου!Δε την αφηνε να ξεκολλησει απο πανω της αλλά της εκανα κ γω καλο χουνέρι,ειχε καλεσει το σόι της για τραπέζι 12 ατομα, απο τη μια κρατουσε τη μπεμπα κ απο την αλλη προσπαθουσε να μαγειρεψει κ ολο με τη γκρινια οτι "δε με βοηθάτε"- σποντα για μένα, ε παω κ γω παιρνω το μωρο κ το λαπτοπ κ παλουκωνομαι σε μια γωνια και δε κουνησα απο κει!!!!!!

Εβαλε τον πεθερο μου να στρωσει την τραπεζαρία κτλ..χαχαχα!!!!!!!

Εχω κ αλλα πολλά να σου πω σιγα σιγα θα τα βγαζω απο μέσα μου, τα εχω καταχωνιάσει προς το παρον λογω εορτών!!!

Αααα ναι οντως!!!!!

Θα σου πω περιληπτικά ,οτι παραλίγο να παιξουμε ξύλο για το ποιος θα κρατάει τη μπεμπα εντος του σπιτιου!Δε την αφηνε να ξεκολλησει απο πανω της αλλά της εκανα κ γω καλο χουνέρι,ειχε καλεσει το σόι της για τραπέζι 12 ατομα, απο τη μια κρατουσε τη μπεμπα κ απο την αλλη προσπαθουσε να μαγειρεψει κ ολο με τη γκρινια οτι "δε με βοηθάτε"- σποντα για μένα, ε παω κ γω παιρνω το μωρο κ το λαπτοπ κ παλουκωνομαι σε μια γωνια και δε κουνησα απο κει!!!!!!

Εβαλε τον πεθερο μου να στρωσει την τραπεζαρία κτλ..χαχαχα!!!!!!!

Εχω κ αλλα πολλά να σου πω σιγα σιγα θα τα βγαζω απο μέσα μου, τα εχω καταχωνιάσει προς το παρον λογω εορτών!!!

Α καλά όσο πάει χειροτερεύουν μου φαίνεται! τα ίδια με τη δικιά μου κάνει!!

Λες κι είναι δικό της και μόνο το παιδί κάνει, όποιον πήγαινε να της το πάρει τον κοιτούσε με άγριο βλέμμα και αμέσως της το ξαναέδινε!! φόβος και τρόμος σου λέω!!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...