Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλά εγώ από φάρμακα δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια αλλά το απείρι δεν είναι και τόσο τρομερό όσο άλλα φυτοφάρμακα κι έτσι, άμα πλυθείς γρήγορα νομίζω κι αν δεν σου μπει σε μάτια είσαι οκ. Όπως και να έχει καλά κάνουν και είναι πιο προσεκτικοί γιατί τα παιδιά μηχανεύονται του κόσμου τις διαολιές. Κι εμένα το Γιωργί έχει πειράξει τέτοια στο σπίτι (γιατί αλλού φοβάται) αλλά τα είχα μάθει από μικρά όταν έβλεπαν το Χ στις συσκευασίες να μην τις πειράζουν. Από ενάμιση χρονών έλεγε η Αριάδνη όταν το έβλεπε "όχι παιζάκια". Ακόμα και τώρα τα ίδια τους λέω αν και το περιεχόμενο μέσα στις συσκευασίες είναι πλέον ακίνδυνο. π.χ. μια μέρα πήρε καλή ώρα σαν τον Λεωνίδα ένα βαποριζατέρ και μου ψέκασε τα παιχνίδια του αλλά είχε μέσα νερό ξύδι και αιθέρια έλαια που έχω για το μπάνιο. :tongue: Την έφαγε όμως την κατσάδα σαν να ήταν απορρυπαντικό.

Το απείρι δεν είναι φοβερό αλλά θα μπορούσε να ήταν άλλο επικίνδυνο φυτοφάρμακο, την νοοτροπία θέλω να σου περιγράψω.

Ο Μάνος δεν πειράζει φάρμακα στο σπίτι γιατί αφενός δεν τα έχω σε κεινή θέα και αφετέρου δεν είναι του γούστου του τα μπουκάλια!!!Έχει πιάσει dettol και azax και ψεκάζει αλλά όχι πάνω του, είναι και μεγάλος πια νομίζω.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με τα κιλά που θέλεις να χάσεις και πόσο γρήγορα θα επιτύχεις τον στόχο σου.

Εγώ έπρεπε να χάσω 6-7 κιλά, τα έχασα σε 2 μήνες αλλά έμεινα έγκυος και δεν ακολούθησα την συντήρηση. Αν θέλεις περίπου τόσα υπολόγισε ένα 3μηνο.

Κι εγώ εκεί περίπου βρίσκομαι, νομίζω 6-7 κιλά αν πηγαίνει φυσικά σωστά η ζυγαριά μου. Θα πάω γιατί εγώ θέλω ένα κλικ για να πάρω μια απόφαση. Αν δεν μπορώ να την πάρω μόνη μου πρέπει ο άλλος να μου κάνει το κλικ. Αλλά μου κάνει εντύπωση πώς γίνεται να παίρνω αποφάσεις για πιο σοβαρά ζητήματα και για να αλλάξω διατροφή ζορίζομαι τόσο!

Αχαχα θέλει προσπάθεια και πείσμα να κάνεις διατροφή, το χεις αυτό??Το πείσμα εννοώ!Εγώ αν το αποφασίσω το κάνω κιόλας, δυσκολεύομαι να το αποφασίσω όταν δεν έχω πειστεί ό,τι το χρειάζομαι. Τώρα όμως που κάνει και ο Στεφ γυμναστική πείστηκα πως πρέπει να κάνω και εγώ κάτι για να μην νιώθω 'λίγή' δίπλα του! Φαντάζεσαι αυτός να βγει φέτες και δίπλα να έχει μα φαλαινίτσα??Αχαχαχα

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Το απείρι δεν είναι φοβερό αλλά θα μπορούσε να ήταν άλλο επικίνδυνο φυτοφάρμακο, την νοοτροπία θέλω να σου περιγράψω.

Ο Μάνος δεν πειράζει φάρμακα στο σπίτι γιατί αφενός δεν τα έχω σε κεινή θέα και αφετέρου δεν είναι του γούστου του τα μπουκάλια!!!Έχει πιάσει dettol και azax και ψεκάζει αλλά όχι πάνω του, είναι και μεγάλος πια νομίζω.

Δεν είναι όμως πάντα θέμα νοοτροπίας. Είναι και θέμα "δεν πάει ο νους μου". Π.χ. νοοτροπία είναι "άσε το παιδί να παίξει με τα χώματα, θα λερωθεί, θα κάνει και αντισώματα". Το να μην κλειδώσει το ψηλό ράφι με τα φάρμακα είναι "πού να πάει ο νους μου ότι θα πάει να πάρει την καρέκλα την ώρα που θα κατουράω και θα φτάσει το φάρμακο." Εμένα μου έχει τύχει να μην σκεφτώ ότι το παιδί θα μηχανευτεί ή ότι είναι ικανό να κάνει διάφορα.

Αχαχα θέλει προσπάθεια και πείσμα να κάνεις διατροφή, το χεις αυτό??Το πείσμα εννοώ!Εγώ αν το αποφασίσω το κάνω κιόλας, δυσκολεύομαι να το αποφασίσω όταν δεν έχω πειστεί ό,τι το χρειάζομαι. Τώρα όμως που κάνει και ο Στεφ γυμναστική πείστηκα πως πρέπει να κάνω και εγώ κάτι για να μην νιώθω 'λίγή' δίπλα του! Φαντάζεσαι αυτός να βγει φέτες και δίπλα να έχει μα φαλαινίτσα??Αχαχαχα

Ε όχι και φαλαινίτσα ρε κοπελιά, μια χαρά κούκλα είσαι, ψηλή, γεροδεμένη και περήφανος θα είναι ο στεφ που σε έχει δίπλα του! Πείσμα έχω με τις ώρες μου. Και πιο πολύ πεισμώνω όταν το πω παραέξω για να μην γίνω ρόμπα μετά. Π.χ. έχω πάνω από μήνα που είπα μια μέρα στα καλά καθούμενα κόβω το τσιγάρο. Το δήλωσα στο σχολείο, στο σπίτι, παντού! Κάθε μέρα με ρωτούσε η διευθύντρια που της έκανε εντύπωση το μπαμ και κάτω μου: "ούτε ένα ρε φίλε?" και της απαντούσα "ούτε ένα!" και έξω εκεί στο χώρο που μαζευόμαστε συνέχισα να πηγαίνω κι ας μην τους κάνω "παρέα". Όταν μου ερχόταν η επιθυμία τον πρώτο καιρό έλεγα: "όχι ρε πούστη δε θα πάω να με ρωτήσει και να της πω ότι έκανα ένα. Ούτε ένα!" Επίτηδες το ανακοίνωσα γιατί αυτό ήταν ένα κίνητρο, ένα στοίχημα. Έπειτα το ίδιο στοίχημα το έβαλα με τον εαυτό μου.

Η δίαιτα όμως είναι άλλο πράμα... πολύπλευρο, πιο δύσκολο. Ότι υπάρχει άνθρωπος που παίρνει απόφαση ευκολότερα να κόψει το τσιγάρο από το να αρχίσει δίαιτα το πιστεύετε??

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Νεκταρίτσα έκοψες το τσιγάρο βρε θηρίο?

Μπράβο, δε μας το είχες πει!

Άντε να πας και στη διατροφολόγο τώρα που σου μπήκε το μικρόβιο να κόψεις τις κακές συνήθειες να ανανεωθείς! Λίγα κιλάκια έχεις να χάσεις αλλά σίγουρα η καλή διατροφή είναι πολύ σημαντική!

Ελευθερίτσα θα πας γυμναστήριο?

Απαπα όλες πιπινάκια βαλθήκατε να μου γίνετε καλέ?

Ανοίγει ο καιρός και επιβάλλεται ε?

Εμείς άρρωστοι είμαστε, πήγαμε γιατρό το πρωί, από την προηγούμενη βδομάδα που είχε κρυώσει ο Γιάννης δεν του είχε περάσει και μου κάνει πυρετό από προχτές, όχι πολύ αλλά έχει κόκκινο λαιμό και πήραμε τα φαρμακάκια μας! Άντε να δω πότε θα ξεκρυώσουν φέτος! Η μικρή πιο καλά, με βήχα και φλεματάκι προς το παρόν!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ελευθερίτσα μπράβο που άκουσες καλά λόγια για το Μάνο στο σχολείο! Είναι να μην νιώθεις περήφανη μετά?

Μέχρι πότε λες να τη θηλάζεις την Εβελίνα?

Λέω να το προσπαθήσω με την Κάλλια μέχρι τον ενάμιση χρόνο. Ξυπνάει κι εμένα βέβαια το σκατό 3-4 φορές τη νύχτα ή και παραπάνω αν έχει κάτι π.χ δόντια αλλά την παλεύω προς το παρόν, μου είπε και η γιατρός σήμερα πως μετά το χρόνο αν θηλάζει το παιδί μειώνεται κάθε μήνα 4% η πιθανότητα να εμφανίσει παχυσαρκία στη ζωή του.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Νεκτ μου αυτό ακριβώς, θέλω να γίνω απλώς ψηλή χωρίς το γεροδεμένη;)

Όσο για την σύγκριση που κάνεις δεν ξέρω γιατί δεν έχω βάλει ποτέ στο στόμα μου τσιγάρο. Αν κρίνω από όσα ακούω είναι τρομερή εξάρτηση αλλά σάμπως δεν είναι το φαγητό και κυρίως το μασούλησμα?

Σοφάκι μου περαστικά σας, θα φτιάξει ο καιρός που θα πάει. Στην φώτο μοιάζουν πολύ τα παιδάκια σου, φτου φτου κουκλάκια και τα δυο! Δεν ξέρω τι θα κάνω με τον θηλασμό, είναι νωρίς να το σκεφτώ. Στο μυαλό μου θέλω μέχρι τα 2 έτη που θήλαζε και ο Μάνος τουλάχιστον, μην την ρίξω την μικρή μου αλλά δεν θα με νοιάξει να πάει και πιο μετά. Υγεία να έχουμε και όρεξη η μικρή μην αποθηλάσει μόνη της νωρίτερα και βλέπουμε.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Νεκ αυτος που πηγα εγω επαιρνε 20 ευρο την επισκεψη με μετρησεις κ διαιτα.

Κι ενας αλλος που πηγαινε η πεθερα μου παλι 20 της επαιρνε την εβδομαδα.

Ο δικος μου εδινε διαιτα για 2 εβδομαδες ομως ,αρα γλιτωνες 40 ευρο το μηνα.

Δες το μαζι της αν μπορει να σου δινει για 2 εβδ.

Αν τα χασεις σταδιακα και σωστά δεν θα τα ξαναπαρεις.

Νομιζω 1,5 μηνα maximum θα σου παρει για 6 κιλα.Εγω οταν εκανα εχανα 1 κιλο την εβοδμαδα.

Απλα να ξερεις οτι το θέμα ειναι να χασεις λίπος, μπορει δλδ να χασεις 1 κιλο λιπος αλλά να παρεις 1 κιλο μυικη μάζα και στη ζυγαρια να μην δεις διαφορά, θα δεις ομως στο σωμα σου.

Μπραβο για το τσιγάρο!!!!! Αμ, για αυτο το τσιμπολογημα κοπελιαααα.Υπομονη!

Σοφακι τι κανετε?πως πανε τα μικρα?

Για το θηλασμο..εγω σκεφτομαι μεχρι να χρονισει,θα δω και με το θέμα της αλλεργιας βεβαια,αν δε του εχει περασει λογικα θα πρεπει να συνεχισουμε...θα δουμε πως θα παει..καλά να μαστε!!!!!!!!

Λοιπον ευτυχώς που η πεθερά μου δεν ξέρει καν τι θα πεί υπολογιστης γιατί κρατάει αποκελιστικά τον Λ 6ωρο όταν δουλεύω σε κανονική βάρδια...χαχαχαχα!!!!Φτου φτού μου πάντως γιατί αν και έχουμε πολύ στενές σχέσεις με τους γονείς και των δύο μας και ειδικά με τους γονείς του Δ που κρατάνε το παιδί δεν έχουν φτάσει σε σημείο είτε να τον παρκάρουν ,είτε βαρεθούν...και φυσικά δεν με έκαναν να αισθανθώ οτι έκαναν ποτέ τέτοιες σκέψεις...σας είπα αν και δύσκολο να το πιστεψει κανεις άλλου είδους άνθρωποι...

Φτου σου δε λες τιποτα!!!!

Και μπράβο σου για την υπομονη σου, εγω δε θα αντεχα με την πεθερα μες τα ποδια μου ολη την ωρα,οσο καλη και να ειναι, να κάνει "αψού" το παιδι και να τρεχει να το δει!απαπα:D:D

Καθένας εχει τα θετικά του και τα αρνητικα του, ετσι και μεις ετσι και τα πεθερια!

Διαφημίσεις

Στο σπίτι πότε έχεις τη μαμά σου να την προσέχει? Αν πας να κάνεις καμιά δουλειά? Αν είναι έτσι θα συμβαίνει σπάνια οπότε μην σκοτίζεσαι. Ενώ όταν είναι πολλές ώρες και καθημερινά με το παιδί αυτό είναι ένα πρόβλημα όπως αναφέρεις παρακάτω. Στη δική μου περίπτωση εγώ είχα μιλήσει και για γυναίκα και για παιδικό αργότερα αλλά η ίδια είχε λυσσάξει και παρεξηγηθεί άσχημα. Αν είναι δική της απαίτηση τότε δεν έχει το δικαίωμα ούτε να σκεφτεί ότι θα κάνει ότι θέλει μιας αυτή μου τα φροντίζει (κι ας μην τα μεγαλώνει ή τα έχει όλη μέρα) κι αν ήθελα ας καθόμουν στο σπίτι. Οφείλει να σεβαστεί τις απαγορεύσεις και τα θέλω μου στο σπίτι μου. Αν τα είχε στο σπίτι της θα ήταν μεγαλύτερο πρόβλημα γιατί αν παίζει κι η γιαγιά στο δικό της γήπεδο έχει τις αξιώσεις να παίξει και με τους δικούς της όρους... Γιαυτό επέλεξα να μείνουν στο σπίτι μας τα παιδιά κι όχι να της τα πηγαίνω και το δέχτηκε χωρίς παράπονο παρόλο που είναι κόπος γιαυτήν καθότι δε μένει και δίπλα...

Αχ Νεκταράκι ,δε πολυσκοτιζομαι μωρε,

Ευτυχως και δόξα τω Θεω, λεω κάθε μερα, που μπορώ να εχω τη δυνατότητα να ειμαι σπιτι μου και να μεγαλώνω τα παιδάκια μου μονη μου όπως θέλω

χωρις να επεμβαινουν άλλοι είτε για καλό είτε για κακό.

Νεκτ μου αυτό ακριβώς, θέλω να γίνω απλώς ψηλή χωρίς το γεροδεμένη;)

:tongue: Γεροδεμένος δεν είναι ο γυμνασμένος καλέ?? Αυτό εννοώ! Δεν είσαι καμιά πλαδαρή, τουλάχιστον από τις φώτο σου αυτό διακρίνεται. Και λάιβ που σε είδα μια χαρά μου φάνηκες κι ήσουν και φρεσκομανούλα!

Καλησπέρα!

Νεκταρίτσα έκοψες το τσιγάρο βρε θηρίο?

Μπράβο, δε μας το είχες πει!

Άντε να πας και στη διατροφολόγο τώρα που σου μπήκε το μικρόβιο να κόψεις τις κακές συνήθειες να ανανεωθείς! Λίγα κιλάκια έχεις να χάσεις αλλά σίγουρα η καλή διατροφή είναι πολύ σημαντική!

Ελευθερίτσα θα πας γυμναστήριο?

Απαπα όλες πιπινάκια βαλθήκατε να μου γίνετε καλέ?

Ανοίγει ο καιρός και επιβάλλεται ε?

Εμείς άρρωστοι είμαστε, πήγαμε γιατρό το πρωί, από την προηγούμενη βδομάδα που είχε κρυώσει ο Γιάννης δεν του είχε περάσει και μου κάνει πυρετό από προχτές, όχι πολύ αλλά έχει κόκκινο λαιμό και πήραμε τα φαρμακάκια μας! Άντε να δω πότε θα ξεκρυώσουν φέτος! Η μικρή πιο καλά, με βήχα και φλεματάκι προς το παρόν!

Περαστικά Σοφάκι μου στα μικράκια σου! Υπομονή και σε σε λίγο καιρό θα ξεμπλέξουμε με τις ιώσεις, θα φύγει κι η άνοιξη με τις αλλεργίες και θα στρώσουμε!

Το τσιγάρο κι εγώ έχουμε μεγάλη προϊστορία. Εκεί δεν ένιωθα καθόλου τύψεις, καθόλου άσχημα με κάθε τσιγάρο, όπως νιώθω όταν φάω ας πούμε ένα μπολ παγωτό. Αυτό είναι το κουλό. Υποτίθεται ότι με τις τύψεις για κάτι, αποφασίζεις να απαλλαγείς πιο εύκολα από αυτό για να μη νιώθεις ενοχικά. Η ουσιαστική αιτία είναι ότι με τα κρυώματα και το βήχα από τα Χριστούγεννα που συνεχιζόταν ακάθεκτα κι απανωτά αγανάκτησα κι είπα άι σιχτίρ να βήχω και να καπνίζω από την άλλη?

Με τη διαιτολόγο αντε να δούμε, τι θα δούμε κι από εκεί! Λογικά θα αδιαθετήσω μες στο σκ άντε Δευτέρα το πολύ. Μόλις μου τελειώσει η περίοδος θα πάω να με δει. Με το κόψιμο του τσιγάρου νιώθω ότι έχω πιο αυξημένη τάση για τσιμπολόγημα! Και η μεγαλύτερη βλακεία.. ότι δεν μπορώ να τσιμπολογήσω υγιεινά...

! Και η μεγαλύτερη βλακεία.. ότι δεν μπορώ να τσιμπολογήσω υγιεινά...

υγειινο τσιμπολογημα δεν υπάρχει!!!!!!

Δλδ τι να τρως καροτακια & αγγουράκια?

Μια συνηθεια ειναι κ αυτο,θα δεις αν μπεις σε προγραμμα θα το κοψεις..

Καλε, φωτο του Γιωργιου κουρεμένο ποτε θα μας δειξεις?????????

Για το θηλασμό που λέτε εγώ έχω μια συμβουλή να δώσω σε όσες δεν σκέφτονται 3ο παιδί. Όσο δείχνει το παιδί να ενδιαφέρεται και να το επιθυμεί, γιατί δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ εγώ ότι η Αριάδνη που ήταν κολλημένη στο στήθος μέχρι μια ηλικία σε τρομερό σημείο θα αποθήλαζε εθελοντικά :tongue: και μόνη της, να συνεχίσετε ακάθεκτες! Εμένα μου λείπει απίστευτα! Η κόρη πάντως παρόλο που μόνη της το έκοψε ακόμα μέχρι σήμερα έχει λατρεία στο στήθος, δικό μου ή δικό της. Μια ερωτική στάση, ανά διαστήματα (ακόμα και σήμερα το μεσημέρι που γύρισα από τη δουλειά) ψάχνει μέσα από την μπλούζα μου, με χαϊδεύει, λέει τις ιστορίες για το γάλα που έπινε από τη μαμά και τέτοια. Ενίοτε το βάζει και στο στόμα να δει αν έχει ακόμα γάλα. :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...