Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μωρε δε το κάνει πάντα, αλλα καποιες φορες εχω καταλάβει οτι συμβαίνει,στο Λουτράκι ευτυχως εχουν τοσα αλλα να κανουν που δεν προλαβαινουν ουτε να τον ανοιξουν τον υπολογιστη, εδω στο σπιτι εχει τυχει να το αντιληφθω,απο την αλλη παιζει να το ζητάει και η Μαριλιζα καμια φορα, οποτε και κει δεν ξέρεις.

Το λεω γιατι μου το ζηταει κ μενα αλλά δεν της βάζω πάντα και τοτε λυσαει και κανει σαν παλαβο, ε σιγουρα η γιαγια θα της κανει το χατίρι.

Συμφωνω απολυτα!

Ειδικα τα παιδακια που τα κρατανε οι παππουδες εκει δεν μπορεις να το απαιτησεις αυτο και δε μιλάω για τα δικα σου, αλλά για περιπτώσεις που η γιαγιά ειναι ολη μερα μες το σπιτι του ζευγαριου και ουσιαστικα εκεινη μεγαλωνει το παιδι,εκει τι να πεις?

Θα σου πει και η αλλη κυρια μου κάτσε σπιτι και μεγαλωσε το παιδι σου μονη σου οπως θες.

Στην περιπτωση μου μπορω να το απαιτησω,γιατι εχω εναλλακτικη,αν δεν ειχα ομως...?

Να πας στη διαιτολογο θα σε βοηθησει πολυ,ασε τις ασχετες διαιτες, να πας να σε μετρησει να σου δωσει προγραμμα για σενα ειδικα αφου θες να χασεις ειναι το καλυτερο που θα μπορουσες να κανεις.

Λοιπον ευτυχώς που η πεθερά μου δεν ξέρει καν τι θα πεί υπολογιστης γιατί κρατάει αποκελιστικά τον Λ 6ωρο όταν δουλεύω σε κανονική βάρδια...χαχαχαχα!!!!Φτου φτού μου πάντως γιατί αν και έχουμε πολύ στενές σχέσεις με τους γονείς και των δύο μας και ειδικά με τους γονείς του Δ που κρατάνε το παιδί δεν έχουν φτάσει σε σημείο είτε να τον παρκάρουν ,είτε βαρεθούν...και φυσικά δεν με έκαναν να αισθανθώ οτι έκαναν ποτέ τέτοιες σκέψεις...σας είπα αν και δύσκολο να το πιστεψει κανεις άλλου είδους άνθρωποι...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ πήγα καφεδάκι με φιλέναδες, ωραία ήταν!Μακάρι να συνέβαινε πιο συχνά αλλά δύσκολο με 2 παιδιά. Ωστόσο, εγώ και η κουμπάρα μου που έχουμε από 2 παιδιά η καθεμιά πιο εύκολα το κανονίζουμε από τις άλλες τις ελεύθερες.

Οι γονείς μου τον προσέχουν σαν τα μάτια τους αλλά δεν του χαλάνε χατήρι και εκεί είναι το θέμα. Πρώτον κακομαθαίνει και μετά παίρνει 1-2 μέρες να τον ξαναβάλω σε πρόγραμμα γιατί το 'μη' σπάνια του το λένε και εμείς έχουμε θέσει κανόνες. Δεύτερον και κυριότερον πχ. τον κάνει βόλτα με το μηχανάκι ο μπαμπάς μου, τον αφήνουν να παίζει στα χώματα, να σκάβει με τον μπαμπά μου και διάφορα άλλα που εμείς τα θεωρούμε επικίνδυνα. Σε αυτό το θέμα έχω ενδοιασμούς αλλά ευτυχώς ο ίδιος είνα μεγαλύτερος φέτος και καταλαβαίνει και ξέρει και να προστατευτεί καλύτερα. Επίσης είναι αρκετά ζωηρός και φοβάμαι γενικώς όταν είναι εκτός.

Τώρα που είναι μεγαλύτερος λογικά θα μπορεί να διαχωρίζει τι επιτρέπεται με τον παππού και τη γιαγιά και τι επιτρέπεται με τον μπαμπά και τη μαμά. Αυτό θα προσπαθήσεις να του περάσεις σαν μνμ.

π.χ κι εμένα στον παππού και τη γιαγιά θα φάει ας πούμε τη σαχλαμάρα, θα κοιμηθεί ότι ώρα θελήσει ή θα έχει ότι ζητήσει. Όταν γυρίζει στο σπίτι ξέρει ότι αυτά δεν γίνονται εδώ. Και στο σπίτι της γιαγιάς απαιτώ να τον προσέχει αλλά από εκεί κι έπειτα ας τον αφήσει να κάνει ότι θέλει. Το να παίξει ας πούμε με τα χαλίκια που έχει ο παππούς στην αυλή, τα νερά στη λιμνούλα, τα εργαλεία του παππού (όσα φυσικά δεν είναι επικίνδυνα) μπορεί να είναι πράγματα που εδώ δεν τα κάνουμε (εδώ ας πούμε τα εργαλεία του μπαμπά είναι ιερά) αλλά εκεί επιτρέπονται για να μην πω επιβάλλονται. Θεωρώ ότι είναι καλό να υπάρχει αυτός ο διαχωρισμός μεταξύ χαλαρότητας και αυστηρότητας και του τι επιτρέπεται σε κάθε σπίτι ή με κάθε κηδεμόνα. Και τέλος αν είχε στο σπίτι των γονιών μου όλα τα "μη" και τις απαγορεύσεις που έχει εδώ, δεν θα είχε πλάκα! :tongue: Αυτό το υπέροχο που είχε κάνει λάικ η Αννούλα το είχατε δει?? http://www.newsbomb.gr/blogs/story/220830/gia-osoys-gennithikan-mehri-kai-to-1985

Από εκεί κι έπειτα μπορείς να ζητάς από τους γονείς σου να είναι πιο προσεκτικοί όταν τον έχουν και να σεβαστούν τα όχι σου όταν έχουν να κάνουν με την ψυχική σου ηρεμία. π.χ. αυτό με το να μην ανεβαίνει στο μηχανάκι το παιδί ομολογώ ότι κι εμένα θα μου κόστιζε ψυχική ηρεμία.

Όχι τπτ άλλο, απλά να μη γίνονται αυτά τα μικρά, αιτία να μην μπορείς να απολαύσεις κι άλλες βόλτες με τις φιλενάδες σου τώρα που ανοίγει κι ο καιρός. ;)

Στο έχω ξαναπεί και θα στο ξαναπώ 100 φορές...εσύ μερικές φορές λές καλύτερα απο εμένα αυτά που θέλω να πώ!!!!:D:D:D:D:D

Θύμισέ μου τι ζώδιο είσαι?? :lol::lol:

Λοιπον ευτυχώς που η πεθερά μου δεν ξέρει καν τι θα πεί υπολογιστης γιατί κρατάει αποκελιστικά τον Λ 6ωρο όταν δουλεύω σε κανονική βάρδια...χαχαχαχα!!!!Φτου φτού μου πάντως γιατί αν και έχουμε πολύ στενές σχέσεις με τους γονείς και των δύο μας και ειδικά με τους γονείς του Δ που κρατάνε το παιδί δεν έχουν φτάσει σε σημείο είτε να τον παρκάρουν ,είτε βαρεθούν...και φυσικά δεν με έκαναν να αισθανθώ οτι έκαναν ποτέ τέτοιες σκέψεις...σας είπα αν και δύσκολο να το πιστεψει κανεις άλλου είδους άνθρωποι...

Μου τους δανείζεις μιας κι έχεις πολλούς?? :tongue: Εμένα πάλι η μάνα μου καθότι Σκορπιός που παίζει να έχει και πολλούς πλανήτες σε κουλά ζώδια, βλ. ιχθύες, διδύμους κλπ είναι διχασμένη προσωπικότητα... δεν την έχω μάθει όσα χρόνια ζω.

Η πεθερά μου κάνει χαρά και λαχτάρα από μακριά κι όταν πάμε αντί να είναι όλη μέρα με τα μικρά έρχεται 3-4 ώρες και φεύγει σαν την κυνηγημένη... Πριν να χάσουμε τον πεθερό, ήταν αυτός που ζητούσε να φύγουν κι αυτή παραπονιόταν που δεν προλάβαινε να δει τα παιδιά. Τώρα που δεν έχει τον πεθερό μου γιατί δεν κάθεται παραπάνω?? Θαρρώ έχασε τη δικαιολογία της... :?

Επικοινώνησα με τη φίλη διαιτολόγο. Μου είπε η πρώτη 2ωρη επίσκεψη με μετρήσεις, διατροφική εκπαίδευση και μενού 40 ευρώ και οι επόμενες που κρατάνε μία ώρα με μενού, ζύγισμα, λιπομέτρηση στα 20 ευρώ. Μετά ο έλεγχος 10 ευρώ. Εγώ δε θα χρειαστώ πολλές εξάλλου. Οι τιμές πώς σας φαίνονται γιατί είμαι πανάσχετη??? Δεν είχα ιδέα,εγώ έλεγα ότι θα παίρνουν πολύ μεγαλύτερα ποσά!

Βρε αυτό λέω και εγώ, το παιδί εκεί απελευθερώνεται και κάνει πράγματα που δεν μπορεί να κάνει εδώ είτε γιατί είναι πρακτικό το θέμα είτε γιατί υπάρχουν τα 'μη'. Γενικώς οι γονείς μου δεν είναι υπερπροστατευτικοί, είναι της άποψης πως το παιδί πρέπει να παίξει και με τα χώματα, να χτυπήσει σαν παιδί, να πιάσει και κάτι που μπορεί να είναι επικίνδυνο...έτσι μεγάλωσα και εγώ, χωρίς υπερπροστασίες και νομίζω καλό μου έκανε αλλά...εγώ για το δικό μου παιδί φοβάμαι ορισμένα πράγματα. Πχ. το σκαλιδάκι...τον άφηναν να σκαλίζει τον κήπο με ένα σκαλίδι που αν κατά λάθος το έτρωγε στο κεφάλι τρέχα γύρευε...το είπα 50 φορές και στο τέλος αναγκάστηκα και του πήρα ένα παιδικό για να κάνει αυτή την δουλειά. Επίσης πέρυσι ο Μάνος είχε μπει στην αποθήκη του παπού με τα φάρμακα και λούστηκε το απείρι. Κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό όταν το έμαθα. Τώρα η αποθήκη κλειδώνει αλλά έτσι και αλλιώς ξέρει ό,τι εκεί δεν πηγαίνουμε. Δεν τους αδικώ γιατί τις περισσότερες φορές η αμέλειά τους είναι καθαρά θέμα άγνοιας...δεν φανταζόταν κανείς τους πχ. ό,τι θα πάει να πιάσει το απείρι. Αλλά εμείς με τον Στεφ είμαστε έτοιμοι για όλα! Φέτος είμαι πιο ήσυχη όμως και τον διαχωρισμό που λες ο Μάνος τον γνωρίζει. Πχ. μπάλα μες το σπίτι μας δεν παίζουμε, μόνο στο σπίτι του παπού! Είναι λίγο παράδοξο βέβαια-σπίτι το ένα σπίτι το άλλο- αλλά κάποιοι κανόνες ισχύουν χωρίς επεξηγήσεις.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Επικοινώνησα με τη φίλη διαιτολόγο. Μου είπε η πρώτη 2ωρη επίσκεψη με μετρήσεις, διατροφική εκπαίδευση και μενού 40 ευρώ και οι επόμενες που κρατάνε μία ώρα με μενού, ζύγισμα, λιπομέτρηση στα 20 ευρώ. Μετά ο έλεγχος 10 ευρώ. Εγώ δε θα χρειαστώ πολλές εξάλλου. Οι τιμές πώς σας φαίνονται γιατί είμαι πανάσχετη??? Δεν είχα ιδέα,εγώ έλεγα ότι θα παίρνουν πολύ μεγαλύτερα ποσά!

Νορμάλ είναι οι τιμές νομίζω. Πριν 4 χρόνια που είχα πάει εγώ έδωσα 35 νομίζω στην 1η επίσκεψη και 20 σε κάθε επόμενη.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μωρε δε το κάνει πάντα, αλλα καποιες φορες εχω καταλάβει οτι συμβαίνει,στο Λουτράκι ευτυχως εχουν τοσα αλλα να κανουν που δεν προλαβαινουν ουτε να τον ανοιξουν τον υπολογιστη, εδω στο σπιτι εχει τυχει να το αντιληφθω,απο την αλλη παιζει να το ζητάει και η Μαριλιζα καμια φορα, οποτε και κει δεν ξέρεις.

Το λεω γιατι μου το ζηταει κ μενα αλλά δεν της βάζω πάντα και τοτε λυσαει και κανει σαν παλαβο, ε σιγουρα η γιαγια θα της κανει το χατίρι.

Στο σπίτι πότε έχεις τη μαμά σου να την προσέχει? Αν πας να κάνεις καμιά δουλειά? Αν είναι έτσι θα συμβαίνει σπάνια οπότε μην σκοτίζεσαι. Ενώ όταν είναι πολλές ώρες και καθημερινά με το παιδί αυτό είναι ένα πρόβλημα όπως αναφέρεις παρακάτω. Στη δική μου περίπτωση εγώ είχα μιλήσει και για γυναίκα και για παιδικό αργότερα αλλά η ίδια είχε λυσσάξει και παρεξηγηθεί άσχημα. Αν είναι δική της απαίτηση τότε δεν έχει το δικαίωμα ούτε να σκεφτεί ότι θα κάνει ότι θέλει μιας αυτή μου τα φροντίζει (κι ας μην τα μεγαλώνει ή τα έχει όλη μέρα) κι αν ήθελα ας καθόμουν στο σπίτι. Οφείλει να σεβαστεί τις απαγορεύσεις και τα θέλω μου στο σπίτι μου. Αν τα είχε στο σπίτι της θα ήταν μεγαλύτερο πρόβλημα γιατί αν παίζει κι η γιαγιά στο δικό της γήπεδο έχει τις αξιώσεις να παίξει και με τους δικούς της όρους... Γιαυτό επέλεξα να μείνουν στο σπίτι μας τα παιδιά κι όχι να της τα πηγαίνω και το δέχτηκε χωρίς παράπονο παρόλο που είναι κόπος γιαυτήν καθότι δε μένει και δίπλα...

απολυτα!

Ειδικα τα παιδακια που τα κρατανε οι παππουδες εκει δεν μπορεις να το απαιτησεις αυτο και δε μιλάω για τα δικα σου, αλλά για περιπτώσεις που η γιαγιά ειναι ολη μερα μες το σπιτι του ζευγαριου και ουσιαστικα εκεινη μεγαλωνει το παιδι,εκει τι να πεις?

Θα σου πει και η αλλη κυρια μου κάτσε σπιτι και μεγαλωσε το παιδι σου μονη σου οπως θες.

Στην περιπτωση μου μπορω να το απαιτησω,γιατι εχω εναλλακτικη,αν δεν ειχα ομως...?

Να πας στη διαιτολογο θα σε βοηθησει πολυ,ασε τις ασχετες διαιτες, να πας να σε μετρησει να σου δωσει προγραμμα για σενα ειδικα αφου θες να χασεις ειναι το καλυτερο που θα μπορουσες να κανεις.

Βρε αυτό λέω και εγώ, το παιδί εκεί απελευθερώνεται και κάνει πράγματα που δεν μπορεί να κάνει εδώ είτε γιατί είναι πρακτικό το θέμα είτε γιατί υπάρχουν τα 'μη'. Γενικώς οι γονείς μου δεν είναι υπερπροστατευτικοί, είναι της άποψης πως το παιδί πρέπει να παίξει και με τα χώματα, να χτυπήσει σαν παιδί, να πιάσει και κάτι που μπορεί να είναι επικίνδυνο...έτσι μεγάλωσα και εγώ, χωρίς υπερπροστασίες και νομίζω καλό μου έκανε αλλά...εγώ για το δικό μου παιδί φοβάμαι ορισμένα πράγματα. Πχ. το σκαλιδάκι...τον άφηναν να σκαλίζει τον κήπο με ένα σκαλίδι που αν κατά λάθος το έτρωγε στο κεφάλι τρέχα γύρευε...το είπα 50 φορές και στο τέλος αναγκάστηκα και του πήρα ένα παιδικό για να κάνει αυτή την δουλειά. Επίσης πέρυσι ο Μάνος είχε μπει στην αποθήκη του παπού με τα φάρμακα και λούστηκε το απείρι. Κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό όταν το έμαθα.Τώρα η αποθήκη κλειδώνει αλλά έτσι και αλλιώς ξέρει ό,τι εκεί δεν πηγαίνουμε. Δεν τους αδικώ γιατί τις περισσότερες φορές η αμέλειά τους είναι καθαρά θέμα άγνοιας...δεν φανταζόταν κανείς τους πχ. ό,τι θα πάει να πιάσει το απείρι. Αλλά εμείς με τον Στεφ είμαστε έτοιμοι για όλα! Φέτος είμαι πιο ήσυχη όμως και τον διαχωρισμό που λες ο Μάνος τον γνωρίζει. Πχ. μπάλα μες το σπίτι μας δεν παίζουμε, μόνο στο σπίτι του παπού! Είναι λίγο παράδοξο βέβαια-σπίτι το ένα σπίτι το άλλο- αλλά κάποιοι κανόνες ισχύουν χωρίς επεξηγήσεις.

Και πάλι καλά που το έμαθες δε λες?? Εγώ δεν θα το μάθαινα ποτέ! :lol: :lol:

Νορμάλ είναι οι τιμές νομίζω. Πριν 4 χρόνια που είχα πάει εγώ έδωσα 35 νομίζω στην 1η επίσκεψη και 20 σε κάθε επόμενη.

Kαι είδες αποτέλεσμα?? Κράτησε?? Αυτό το πρόγραμμα διατροφής που σου έδωσε τότε δεν μπορείς άμα λάχει να το ξανακάνεις??

Διαφημίσεις

Kαι είδες αποτέλεσμα?? Κράτησε?? Αυτό το πρόγραμμα διατροφής που σου έδωσε τότε δεν μπορείς άμα λάχει να το ξανακάνεις??

Ναι θα το ακολουθήσω από Δευτέρα γιατί ήταν διατροφή θηλασμού και είναι ό,τι χρειάζομαι τώρα. Αποτέλεσμα είδα, δεν έκανα την διατροφή συντήρησης όμως και μετά έμεινα έγκυος οπότε δεν μπορώ να σου πω αν κράτησε.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ναι θα το ακολουθήσω από Δευτέρα γιατί ήταν διατροφή θηλασμού και είναι ό,τι χρειάζομαι τώρα. Αποτέλεσμα είδα, δεν έκανα την διατροφή συντήρησης όμως και μετά έμεινα έγκυος οπότε δεν μπορώ να σου πω αν κράτησε.

Κι η διατροφή συντήρησης είναι λογικά εφ όρου ζωής ε? Οπότε λογικά μόλις φτάσεις στο επιθυμητό βάρος σταματάς τις επισκέψεις και απλά προσπαθείς να συνεχίσεις μόνος σου μια σωστή διατροφή...

Μα δεν το θεωρούν τόσο κακό για να το κρύψουν Νεκτ μου!Άσε που το μαρτύρησε ο ίδιος!

Καλά εγώ από φάρμακα δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια αλλά το απείρι δεν είναι και τόσο τρομερό όσο άλλα φυτοφάρμακα κι έτσι, άμα πλυθείς γρήγορα νομίζω κι αν δεν σου μπει σε μάτια είσαι οκ. Όπως και να έχει καλά κάνουν και είναι πιο προσεκτικοί γιατί τα παιδιά μηχανεύονται του κόσμου τις διαολιές. Κι εμένα το Γιωργί έχει πειράξει τέτοια στο σπίτι (γιατί αλλού φοβάται) αλλά τα είχα μάθει από μικρά όταν έβλεπαν το Χ στις συσκευασίες να μην τις πειράζουν. Από ενάμιση χρονών έλεγε η Αριάδνη όταν το έβλεπε "όχι παιζάκια". Ακόμα και τώρα τα ίδια τους λέω αν και το περιεχόμενο μέσα στις συσκευασίες είναι πλέον ακίνδυνο. π.χ. μια μέρα πήρε καλή ώρα σαν τον Λεωνίδα ένα βαποριζατέρ και μου ψέκασε τα παιχνίδια του αλλά είχε μέσα νερό ξύδι και αιθέρια έλαια που έχω για το μπάνιο. :tongue: Την έφαγε όμως την κατσάδα σαν να ήταν απορρυπαντικό.

Κι η διατροφή συντήρησης είναι λογικά εφ όρου ζωής ε? Οπότε λογικά μόλις φτάσεις στο επιθυμητό βάρος σταματάς τις επισκέψεις και απλά προσπαθείς να συνεχίσεις μόνος σου μια σωστή διατροφή...

Η διατροφή συντήρησης είναι ένα μοτίβο διατροφής που πρέπει να ακολουθείς πάντα για να διατηρηθείς, τα αυτονόητα δηλαδή. Οκ, μπορεί να παρεκτραπείς μερικές φορές αλλά κατά βάση πρέπει να την ακολουθήσεις για να παραμείνεις στα κιλά. Δεν είχα φτάσει σε αυτό το στάδιο και δεν ξέρω αλλά μου είχε πει 1 μήνα νομίζω την κάνεις κατά γράμμα και μετά μπορείς να χαλαρώσεις λίγο, το θέμα είναι να σου περάσουν την νοοτροπία της σωστής διατροφής. Ναι, αν χάσεις τα κιλά και ακολουθήσεις την συντήρηση μετά σταματάς τις επισκέψεις.

Εσύ είχες κάνει πολλές επισκέψεις?? Χοντρικά θέλω να δω κόστος.

Ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με τα κιλά που θέλεις να χάσεις και πόσο γρήγορα θα επιτύχεις τον στόχο σου.

Εγώ έπρεπε να χάσω 6-7 κιλά, τα έχασα σε 2 μήνες αλλά έμεινα έγκυος και δεν ακολούθησα την συντήρηση. Αν θέλεις περίπου τόσα υπολόγισε ένα 3μηνο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...