Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερούδια. Καλοκαίρι μπήκε, έκοψε και ο παλιοαέρας αυτή την βδομάδα, σκάει ο τζίτζικας!

Νεκτ κουνηθήκατε?Πάνω από την κούνια της μικρής εγώ, ο Στεφ πάνω από το κρεβάτι του Μάνου έτοιμα να τα αρπάξουμε ήμασταν. Παναγιά μου τους τρέμω τους σεισμούς.

Ντίνα μου περαστικά στους αγαπημένους σου, να γυρίσει σπίτι του σιδερένιος ο παπούς. Όσο για τον Δημήτρη τον νιώθω. Το Σαββάτο το πρωί έφυγε ο Μάνος με την μαμά μου για το εξοχικό και δεν με έβαζε το σπίτι. Ειδικά το βράδυ που κοιμήθηκε και η μικρή δεν την άντεχα την ησυχία (αν και συνήθως κοιμάται πια πρώτα ο Μάνος). Την Κυριακή πρωί πρωί τα μαζέψαμε και πήγαμε και εμείς. Δεν θα τον άφηνα να πάει, ειδικά επειδή είχε λίγο βήχα αλλά το ζητάει καιρό, περνάει καλά εκεί. Ξετρελάθηκε.

Με γεια το ποδήλατό σας. Μεγάλο μας είχε πάρει πέρυσι η γιαγιά από το χωριό, πρέπει να ψηλώσουμε την σέλα φέτος.

Για εμβόλιο πήγα την μικρή σήμερα, δύο για την ακρίβεια έκανε. Μια χαρά μας βρήκε, τον άλλο μήνα ξανά μπίμπι.

Ο Μάνος σχολείο, χαρούμενος πάει και επιστρέφει. Συνήθισε πλέον. Η δασκάλα του μου έλεγε χθες πως είναι ζωηρό παιδί αλλά πολύ συνεργάσιμο και φαίνεται πως ασχολούμαστε πολύ μαζί του γιατί έχει διαπαιδαγώγηση και αρχές. Τελικά θέλει κόπο αλλά οι προσπάθειες ανταμείβονται κάποτε.

Δεν θυμάμαι τι άλλο ήθελα να σχολιάσω. Ξύπνια από τις 6 και 20!Εξύπνησε το μικιό και δεν ξανακοιμήθηκε, οπότε είχα πρωινό εγερτήριο. Έλεγα στην γιατρό σήμερα ό,τι ξυπνάει 3-4 φορές το βράδυ και μου λέει 'της λείπει το στήθος'. Λέω όλη μέρα στο στόμα το χει και της λείπει???Έλεος!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!

Όρθια απο της 7.30 πάλι παρόλο που ο Λ κοιμήθηκε εχθές το μεσημέρι 3 ώρες και το βράδυ απο τις 9 στο κρεβάτι του τον πήρε ο ύπνος στις 12!!!!Καλά καιρό είχα να το πάθω αυτό!!!

Η μαμά μου πολλές ώρες στο νοσ...ο μπαμπας μου και η αδερφή μου έφυγαν εχθές οπότε έχει αναλάβει ο Δ να την πηγαίνει...

Ο μικρός είναι καλύτερα...απο εχθές του βάζω θαλασσινό νερό αλλά ευτυχώς ούτε πυρετό έχει ούτε βήχα!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλησπερούδια. Καλοκαίρι μπήκε, έκοψε και ο παλιοαέρας αυτή την βδομάδα, σκάει ο τζίτζικας!

Νεκτ κουνηθήκατε?Πάνω από την κούνια της μικρής εγώ, ο Στεφ πάνω από το κρεβάτι του Μάνου έτοιμα να τα αρπάξουμε ήμασταν. Παναγιά μου τους τρέμω τους σεισμούς.

Ντίνα μου περαστικά στους αγαπημένους σου, να γυρίσει σπίτι του σιδερένιος ο παπούς. Όσο για τον Δημήτρη τον νιώθω. Το Σαββάτο το πρωί έφυγε ο Μάνος με την μαμά μου για το εξοχικό και δεν με έβαζε το σπίτι. Ειδικά το βράδυ που κοιμήθηκε και η μικρή δεν την άντεχα την ησυχία (αν και συνήθως κοιμάται πια πρώτα ο Μάνος). Την Κυριακή πρωί πρωί τα μαζέψαμε και πήγαμε και εμείς. Δεν θα τον άφηνα να πάει, ειδικά επειδή είχε λίγο βήχα αλλά το ζητάει καιρό, περνάει καλά εκεί. Ξετρελάθηκε.

Με γεια το ποδήλατό σας. Μεγάλο μας είχε πάρει πέρυσι η γιαγιά από το χωριό, πρέπει να ψηλώσουμε την σέλα φέτος.

Για εμβόλιο πήγα την μικρή σήμερα, δύο για την ακρίβεια έκανε. Μια χαρά μας βρήκε, τον άλλο μήνα ξανά μπίμπι.

Ο Μάνος σχολείο, χαρούμενος πάει και επιστρέφει. Συνήθισε πλέον. Η δασκάλα του μου έλεγε χθες πως είναι ζωηρό παιδί αλλά πολύ συνεργάσιμο και φαίνεται πως ασχολούμαστε πολύ μαζί του γιατί έχει διαπαιδαγώγηση και αρχές. Τελικά θέλει κόπο αλλά οι προσπάθειες ανταμείβονται κάποτε.

Δεν θυμάμαι τι άλλο ήθελα να σχολιάσω. Ξύπνια από τις 6 και 20!Εξύπνησε το μικιό και δεν ξανακοιμήθηκε, οπότε είχα πρωινό εγερτήριο. Έλεγα στην γιατρό σήμερα ό,τι ξυπνάει 3-4 φορές το βράδυ και μου λέει 'της λείπει το στήθος'. Λέω όλη μέρα στο στόμα το χει και της λείπει???Έλεος!!!

Άστα Ελ εντάξει και εμένα μου έλειπε (την πρώτη μέρα έλιωσα στο κλάμα)αλλά είχα καθαρό μυαλό να σκεφτώ πως δουλεύω το ΣΚ οπότε το μικρό έκανε ένα σωρό πράγματα το ΣΚ που εδώ δύσκολα θα τα έκανε...πέταξαν αετό...πήγαιναν με τον μπαμπά μου κάθε μέρα παραλία κτλ...ο Δ ενώ στην αρχή είπε οκ μετά δεν υπήρχε στιγμή που να μην μιλάει με το παιδί...δεν βλέπω να το ξανακάνουμε...αυτό το ΣΚ που δουλεύω θα τον πάει στο γυμναστήριο ...του το έταξε ...για να το δεί...ο μικρός έχει ενθουσιαστεί και κάθε μέρα λέει "θα πάω με το μπαπά μου γυμναστήριο"χαχαχα(γραφτήκαμε και οι δύο γυμναστήριο και θυμόμαστε τα νιάτα μας χαχαχα)....

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Αγγελική τι αμάξι πήρες τελικά???Ήθελα να σου πώ κάτι και όλο το ξέχναγα...η αδερφή μου μετά τα Χριστούγεννα πήρε καινούργιο αμάξι...πήρε diesel και πραγματικά ξεχνάει να πάει σε βενζινάδικο...850 χλ το τεπόζιτο!!!!Και το αμάξι που πήρε είναι πάρα πολύ όμορφο...πολύ κοριτσίστικο να το πώ!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέρα. Αγγελική καλορίζικο ρε συ, αυτό ήθελα να πω και το ξέχναγα χθες. Τι αμάξι πήρατε?Καλοτάξιδο να είναι και να κάνετε πολλές βόλτες!

Ντίνα μου κάτι πήρε το μάτι μου για γυμναστήριο στο φέις. Κέρδισα και εγώ ένα 3μηνο πρόγραμμα και λέω να ξεκινήσω από Δευτέρα. Πήγα χθες και ρώτησα, να δω αν θα βρω χρόνο γιατί το πρωί πάει η μαμά μου γυμναστήριο και το απόγευμα ο Στεφ Κουν Φου. Άντε να δω πότε θα πηγαίνω εγώ. Το θέλω όμως, ειδικά τώρα που δεν ξανπήρα τα κιλά που έχασα με την αποχή, επιβάλλεται η γυμναστική. Θα κάνω και μια διατροφούλα και θα είμαι οκ για να κατακτήσω τις παραλίες. Αχαχαχα εδώ γελάμε!

Τα diesel είναι καλά άμα σου κάνουν απόσβεση τα λεφτά τους, άμα δηλαδή κάνεις χιλιόμετρα. Το είχαμε σκεφτεί και εμείς πέρυσι που αγοράσαμε αμάξι αλλά εδώ στην Κρήτη δύσκολα κάνεις χιλιόμετρα, οπότε και δεν μας συνέφερε. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το KIA όμως.

Σήμερα λέει η μαμά μου ό,τι θα πάρει τον Μάνο στο εξοχικό για το ΣΚ. Δεν έχω δώσει το ΟΚ όμως. Το παιδί περνάει σούπερ, κάνει πράγματα που δεν κάνει εδώ εννοείται και ξεσκάει, έρχεται σε επαφή με την φύση, τα ζώα και και...αλλά...κανείς δεν το προσέχει σαν την μανούλα-τέλος!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Δεν υπάρχει μωρέ τέτοιο θέμα με τους γονείς μας...δηλαδη και μόνο την σκέψη να είχα πως δεν φροντίζουν όπως θα ήθελα το μικρό δεν θα τον έστελνα με τίποτα...ούτε καν μου περνάει απο το μυάλο...τους έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη...η μαμά μου είναι η κλασική ελληνίδα μαμά αν και πολύ νέα...έχει έτοιμες μαμαδίστικες λύσεις για όλα...και πάντα σωστές...και ο μπαμπάς ο καλύτερος παππούς αφού ο μικρός ότι και να κάει φωνάζει τον παππού του...όταν είναι μαζί τους δεν κάνουν τίποτα εκτός απο το να ασχολούνται μαζί τους...ψύχωση έχει ο μικρός μαζί τους...μας λείπει όμως το παιδί απο το σπίτι...ο άντρας μου με το που μπαίνει στο σπίτι απο τότε που ήταν μωρό ο Λ φωνάζει "που είναι το παιδί μου?" (σαν το Φιλιππίδη ένα πράγμα χαχα)...τώρα κάθε φόρα που γύρναγε απο τη δουλειά έλεγε "θέλω να έρθει το παιδί μου!!!"

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλά εγώ θα ήθελα να μοιάσω πολύ στην μαμά μου...52 χρ με 5 εγκυμοσύνες στο ενεργητικό της...η 4 η μία κοντά στην άλλη (έχασε 5,5 μηνών δίδυμα κοριτσάκια μετά απο εμένα) 3 καισαρικές...και είναι κορμάρα!!!!Μιλάμε ούτε παχάκια...ούτε κιλά...ούτε κοιλίτσα...ούτε κυταρίτιδα και ραγάδες(ευτυχώς σε αυτό της έμοιασα)...και ποτέ δεν έκανε γυμναστική...αλλά έτρεχε με 4 παιδιά πάντα!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλα η αδερφή μου απο χιλ άλλο τίποτα...έχει κάνει το Σπάρτη - Αθήνα μιά απλή βόλτα!!!Πήρε το mini cooper countryman το τύπου τζίπ...πολύ θυλυκό μου φαίνεται εμένα πάντως και της πάει!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημερα κοριτσακια!!!!

Πως πάτε?

Εμεις καλα,παρεούλα ειχαμε εχθες το βραδυ και σημερα το πρωι και πέρασε ευχάριστα η ώρα μας!

Το Yaris πηραμε,και μεις σκεφτομασταν για diesel αλλά ο Λ. ειπε πως θα κάνουμε 6 χρονια να αποσβεσουμε τα παραπάνω λεφτα που θα δίναμε και επειδη το πηραμε με μετρητα προτιμησαμε να τα κρατησουμε!

Να σας πω την αλήθεια ενα αγχος το χω με το καινουριο αμάξι , πως θα το παρκάρω, μη το γρατζουνίσω,μεχρι να το μάθω και να του πάρω τον αερα θα καθομαι σε αναμμένα κάρβουνα.

Ωραιο καιρο θα κανει αυριο, καλοκαιρινο λένε,για να δούμε..

Και γω τη Μαριλιζα δεν θελω να την αφηνω,ειμαι της ιδιας αποψης, σαν τη μανα δε τα προσεχει κανεις, οσο και να τα λατρευουνε οι παππουδες καποια στιγμη θα δυσανασχετησουνε, το χω δει μπροστα στα ματια μου να συμβαινει,ας πουμε η πθρ μου πολλες φορες την "παρκαρει" στον υπολογιστη να βλεπει παιδικα, ε τι να το κάνω? Αυτο μπορώ να το κάνω και γω αν θελω να την απασχολήσω για να κανω καμια δουλειά, υποτιθεται οτι την στελνω για να παίζει και να περνάει καλα.Τεσπα..

Καλημερα κοριτσακια!!!!

Πως πάτε?

Εμεις καλα,παρεούλα ειχαμε εχθες το βραδυ και σημερα το πρωι και πέρασε ευχάριστα η ώρα μας!

Το Yaris πηραμε,και μεις σκεφτομασταν για diesel αλλά ο Λ. ειπε πως θα κάνουμε 6 χρονια να αποσβεσουμε τα παραπάνω λεφτα που θα δίναμε και επειδη το πηραμε με μετρητα προτιμησαμε να τα κρατησουμε!

Να σας πω την αλήθεια ενα αγχος το χω με το καινουριο αμάξι , πως θα το παρκάρω, μη το γρατζουνίσω,μεχρι να το μάθω και να του πάρω τον αερα θα καθομαι σε αναμμένα κάρβουνα.

Ωραιο καιρο θα κανει αυριο, καλοκαιρινο λένε,για να δούμε..

Και γω τη Μαριλιζα δεν θελω να την αφηνω,ειμαι της ιδιας αποψης, σαν τη μανα δε τα προσεχει κανεις, οσο και να τα λατρευουνε οι παππουδες καποια στιγμη θα δυσανασχετησουνε, το χω δει μπροστα στα ματια μου να συμβαινει,ας πουμε η πθρ μου πολλες φορες την "παρκαρει" στον υπολογιστη να βλεπει παιδικα, ε τι να το κάνω? Αυτο μπορώ να το κάνω και γω αν θελω να την απασχολήσω για να κανω καμια δουλειά, υποτιθεται οτι την στελνω για να παίζει και να περνάει καλα.Τεσπα..

Καλορίζικο!!!!

Σε αυτή την περίπτωση Αγγελική μου όπως είπα και εγώ δεν θα τον άφηνα ούτε λεπτό αλλά οι γονείς μου και τα πεθερικά μου (ευτυχώς ) είναι ειδική περίπτωση (έχουν αρρώστια με το μικρό) και ότι καλύτερο θα μπορούσε να έχει ο Λ για παππούδογιαγιάδες!

Καλά φαντάζομαι πως θα πάρκαρε την Μαριλίζα η πεθερά τότε που την είχε πάρει στο Λουτράκι!!!

Μάνα είναι μόνο μία όπως και να έχει μωρέ!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Καλά ο μικρός μου είναι απίστευτος!!!!

Απο εχθές το ζορίζω να του βάλω το fisiomer και δεν το θέλει...το βρήκε στο πάγκο της κουζίνας και φις φις (έλεγα απόκλείεται να αδιάσει) το άδιασε όλο...όχι στην μύτη αλλά στο χαλί και τα αυτοκινητάκια του...και μετά μου είπε "τώρα δεν έχεις να μου βάλεις άλλο" μέσα στην τρελή χαρά...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Kαλησπέρα σας! Μαφία ο μικρός Ντίνα ε??? Του είπες ότι τα φαρμακεία πουλάνε κι άλλα?? :tongue:

"Σαν τη μαμά δεν έχει" δεν συμφωνώ εγώ. Είναι παπουδογιαγιάδες που και σούπερ προστατευτικοί είναι γιατί το νιώθουν μεγάλη ευθύνη και έχουν και αίσθηση του κινδύνου αλλά και μεγάλη όρεξη να τα παίξουν, να τα ψυχαγωγήσουν κλπ. καμιά φορά μεγαλύτερη κι από εμάς που μπορεί να κουραζόμαστε με την καθημερινότητα, τις υποχρεώσεις μας κλπ και κάποιες φορές έχουμε κι εμείς την ανάγκη να ασχοληθούμε μόνο με εμάς. Το πρωί λοιπόν που μένουν τα παιδιά με τη μάνα μου ή όταν τους τα αφήνω στο πατρικό για κάποιο λόγο ξέρω ότι θα βρεθούν και κάποιες στιγμές που θα δουν τηλεόραση ή θα κάνουν κάτι λιγότερο δημιουργικό για να ξεκουραστεί η γιαγιά ή να κάνει καμιά δουλειά. Από τη στιγμή που εγώ προσωπικά δεν ασχολούμαι 24 ώρες το 24ωρο με το πώς θα τα απασχολήσω δημιουργικά δεν έχω την απαίτηση να το κάνει και η μάνα μου. Δε λέμε βέβαια από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό να βλέπουν τιβί... αν πηγαίνουμε στο άλλο άκρο θα συμφωνήσω μαζί σας.

Για τα κιλά και τις δίαιτες και τα γυμναστήρια... τι πονεμένο θέμα ανοίξατε! Εγώ το μισώ το γυμναστήριο! Και τις δίαιτες τις μισώ. Αλλά μισώ και την κακή, πολύ κακή μου θα έλεγα, εικόνα. Μέρες τώρα έχω βγάλει κάτι δίαιτες που έχω και βόσκουν από κρεβάτι σε καναπέ και πάλι πίσω. Τις μισές τις έχουν κάνει φύλλο και φτερό τα παιδιά. Βαριέμαι να σκέφτομαι τι θα μαγειρέψω όταν τα παιδιά μου δεν τρώνε τα πάντα και δεν έχω καθόλου χρόνο, διάθεση και αντοχές να μαγειρεύω 2 ξεχωριστά φαγητά. Έχω βέβαια και μια φίλη διαιτολόγο που το γραφείο της είναι 2 βήματα από το σπίτι μου και φλερτάρω με την ιδέα να πάω να με αναλάβει, να μου γράψει μια δίαιτα στα μέτρα μου και στις ανάγκες και ιδιαιτερότητες όλης της οικογένειας. Πρέπει να χάσω 7-8 κιλά για να είμαι στα κανονικά μου. Αλλά χωρίς γυμναστήριο και με το πρόβλημα ότι νιώθω να πεινάω διαρκώς κι όλο τσιμπολογάω με αποτέλεσμα όλο να αναβάλω και το "δίαιτα ενόψει", νιώθω ότι δεν θα τα καταφέρω ποτέ! :(

Kαλησπέρα σας! Μαφία ο μικρός Ντίνα ε??? Του είπες ότι τα φαρμακεία πουλάνε κι άλλα?? :tongue:

"Σαν τη μαμά δεν έχει" δεν συμφωνώ εγώ. Είναι παπουδογιαγιάδες που και σούπερ προστατευτικοί είναι γιατί το νιώθουν μεγάλη ευθύνη και έχουν και αίσθηση του κινδύνου αλλά και μεγάλη όρεξη να τα παίξουν, να τα ψυχαγωγήσουν κλπ. καμιά φορά μεγαλύτερη κι από εμάς που μπορεί να κουραζόμαστε με την καθημερινότητα, τις υποχρεώσεις μας κλπ και κάποιες φορές έχουμε κι εμείς την ανάγκη να ασχοληθούμε μόνο με εμάς. Το πρωί λοιπόν που μένουν τα παιδιά με τη μάνα μου ή όταν τους τα αφήνω στο πατρικό για κάποιο λόγο ξέρω ότι θα βρεθούν και κάποιες στιγμές που θα δουν τηλεόραση ή θα κάνουν κάτι λιγότερο δημιουργικό για να ξεκουραστεί η γιαγιά ή να κάνει καμιά δουλειά. Από τη στιγμή που εγώ προσωπικά δεν ασχολούμαι 24 ώρες το 24ωρο με το πώς θα τα απασχολήσω δημιουργικά δεν έχω την απαίτηση να το κάνει και η μάνα μου. Δε λέμε βέβαια από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό να βλέπουν τιβί... αν πηγαίνουμε στο άλλο άκρο θα συμφωνήσω μαζί σας.

Για τα κιλά και τις δίαιτες και τα γυμναστήρια... τι πονεμένο θέμα ανοίξατε! Εγώ το μισώ το γυμναστήριο! Και τις δίαιτες τις μισώ. Αλλά μισώ και την κακή, πολύ κακή μου θα έλεγα, εικόνα. Μέρες τώρα έχω βγάλει κάτι δίαιτες που έχω και βόσκουν από κρεβάτι σε καναπέ και πάλι πίσω. Τις μισές τις έχουν κάνει φύλλο και φτερό τα παιδιά. Βαριέμαι να σκέφτομαι τι θα μαγειρέψω όταν τα παιδιά μου δεν τρώνε τα πάντα και δεν έχω καθόλου χρόνο, διάθεση και αντοχές να μαγειρεύω 2 ξεχωριστά φαγητά. Έχω βέβαια και μια φίλη διαιτολόγο που το γραφείο της είναι 2 βήματα από το σπίτι μου και φλερτάρω με την ιδέα να πάω να με αναλάβει, να μου γράψει μια δίαιτα στα μέτρα μου και στις ανάγκες και ιδιαιτερότητες όλης της οικογένειας. Πρέπει να χάσω 7-8 κιλά για να είμαι στα κανονικά μου. Αλλά χωρίς γυμναστήριο και με το πρόβλημα ότι νιώθω να πεινάω διαρκώς κι όλο τσιμπολογάω με αποτέλεσμα όλο να αναβάλω και το "δίαιτα ενόψει", νιώθω ότι δεν θα τα καταφέρω ποτέ! :(

Στο έχω ξαναπεί και θα στο ξαναπώ 100 φορές...εσύ μερικές φορές λές καλύτερα απο εμένα αυτά που θέλω να πώ!!!!:D:D:D:D:D

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλορίζικο!!!!

Σε αυτή την περίπτωση Αγγελική μου όπως είπα και εγώ δεν θα τον άφηνα ούτε λεπτό αλλά οι γονείς μου και τα πεθερικά μου (ευτυχώς ) είναι ειδική περίπτωση (έχουν αρρώστια με το μικρό) και ότι καλύτερο θα μπορούσε να έχει ο Λ για παππούδογιαγιάδες!

Καλά φαντάζομαι πως θα πάρκαρε την Μαριλίζα η πεθερά τότε που την είχε πάρει στο Λουτράκι!!!

Μάνα είναι μόνο μία όπως και να έχει μωρέ!

Μωρε δε το κάνει πάντα, αλλα καποιες φορες εχω καταλάβει οτι συμβαίνει,στο Λουτράκι ευτυχως εχουν τοσα αλλα να κανουν που δεν προλαβαινουν ουτε να τον ανοιξουν τον υπολογιστη, εδω στο σπιτι εχει τυχει να το αντιληφθω,απο την αλλη παιζει να το ζητάει και η Μαριλιζα καμια φορα, οποτε και κει δεν ξέρεις.

Το λεω γιατι μου το ζηταει κ μενα αλλά δεν της βάζω πάντα και τοτε λυσαει και κανει σαν παλαβο, ε σιγουρα η γιαγια θα της κανει το χατίρι.

:(

Συμφωνω απολυτα!

Ειδικα τα παιδακια που τα κρατανε οι παππουδες εκει δεν μπορεις να το απαιτησεις αυτο και δε μιλάω για τα δικα σου, αλλά για περιπτώσεις που η γιαγιά ειναι ολη μερα μες το σπιτι του ζευγαριου και ουσιαστικα εκεινη μεγαλωνει το παιδι,εκει τι να πεις?

Θα σου πει και η αλλη κυρια μου κάτσε σπιτι και μεγαλωσε το παιδι σου μονη σου οπως θες.

Στην περιπτωση μου μπορω να το απαιτησω,γιατι εχω εναλλακτικη,αν δεν ειχα ομως...?

Να πας στη διαιτολογο θα σε βοηθησει πολυ,ασε τις ασχετες διαιτες, να πας να σε μετρησει να σου δωσει προγραμμα για σενα ειδικα αφου θες να χασεις ειναι το καλυτερο που θα μπορουσες να κανεις.

Αχ πήγα καφεδάκι με φιλέναδες, ωραία ήταν!Μακάρι να συνέβαινε πιο συχνά αλλά δύσκολο με 2 παιδιά. Ωστόσο, εγώ και η κουμπάρα μου που έχουμε από 2 παιδιά η καθεμιά πιο εύκολα το κανονίζουμε από τις άλλες τις ελεύθερες.

Οι γονείς μου τον προσέχουν σαν τα μάτια τους αλλά δεν του χαλάνε χατήρι και εκεί είναι το θέμα. Πρώτον κακομαθαίνει και μετά παίρνει 1-2 μέρες να τον ξαναβάλω σε πρόγραμμα γιατί το 'μη' σπάνια του το λένε και εμείς έχουμε θέσει κανόνες. Δεύτερον και κυριότερον πχ. τον κάνει βόλτα με το μηχανάκι ο μπαμπάς μου, τον αφήνουν να παίζει στα χώματα, να σκάβει με τον μπαμπά μου και διάφορα άλλα που εμείς τα θεωρούμε επικίνδυνα. Σε αυτό το θέμα έχω ενδοιασμούς αλλά ευτυχώς ο ίδιος είνα μεγαλύτερος φέτος και καταλαβαίνει και ξέρει και να προστατευτεί καλύτερα. Επίσης είναι αρκετά ζωηρός και φοβάμαι γενικώς όταν είναι εκτός.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...