Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Άλλη εγκυούλα δεν έχουμε κορίτσια?

Τόσο καιρό όλο και κάποια ήταν έγκυος και περιμέναμε μπεμπούλι, Νεκ άντε αργείς!

Πραγματικά 3 χρόνια τώρα δεν έχουμε ξεμείνει από εγκυούλες, πού ξέρετε όμως, μπορεί ήδη να έχουμε καμιά εγκυούλα Αυγουστομανούλα... Τόσες χάθηκαν και δε μπαίνουν... ποιος ξέρει... ;)

Εμένα κάθε που θα αναφερθεί εγκυμοσύνη με τη μία με αρχίζετε στο δούλεμα ε?? :lol: Εμ δεν ήταν λίγο το πατατράκ που σας έκανα πριν 3 χρόνια τέτοιο καιρό...

Οντως τωρα μειναμε χωρις γκαστρούλα....αντε κοριτσια...βάλτε μπρος!!!!!!

Το δε το ονειρο η Ντινα...δε μπορεί!!!!

Δεν μας τη γλιτώνει το μωρό κοπελιά, μην αγχώνεσαι! Κοντοζυγώνει! Με τέτοιο όνειρο είναι δυνατόν? Τότε που το ξανάδε γκαστρώθηκε η Κλοκλό τώρα καλιά να'ναι άλλης σειρά. :tongue:

Αλλά εχω μεγάλο θεμα με την κορη της κουμπάρας μου, σκοτώνονται με τη δικια μου ,εινια το μοναδικό παιδάκι που δεν τα βρίσκουν, πονοκέφαλος μας πιάνει οποτε συναντιομαστε απο τους τσακωμους και τα κλάματα.
Τι κουμπάρα?? Πρόβλημα αυτό αν συναντιέστε και συχνά... Τι σκοτώνονται δλδ?? Ξύλο κι έτσι?? Ποια από τις δύο τσιγκλίζει?? Αν είσαστε στο ίδιο δωμάτιο και να απασχολούνται με κάτι που να είναι πιο ατομικό? π.χ ζωγραφική η κάθε μια σε δικό της χαρτί ή να φτιάχνουν παζλ χωριστά και μετά από σιγά-σιγά να τις βάλετε και περισσότερο μαζί? Τι διαφορά ηλικίας έχουν?
τα αλλα τα ιδια, Το μονο καινουριο ειναι οτι σε λιγες μερες παραλαμβάνουμε το καινουριο μας αμάξι, δυστυχως δεν πάει αλλο με το punto, εχει γίνει χάρβαλο.

Δεν ειναι εποχες για τετοια εξοδα αλλά οταν μπαινει η ζωη ολων σε κινδυνο τα λεφτά ειναι το τελευταιο πράγμα που θα σκεφτείς.Το μεγάλο του Λ. δεν μπορω να το οδηγησω,οποτε...

με γεια και καλοταξιδο το αυτοκινητό σας! οταν μεγαλωνει η οικογενεια πρεπει κ το αυτοκινητο να ακολουθει τις αναγκες της οποτε μην σκοτιζεσαι.

Καλησπέρα!

Τι κάνετε σήμερα?

Εμείς καλά, βλέπει τον καρχαριομάχο ο Γιάννης με την ξαδέρφη του, η μικρή έκατσε λίγο στο πάρκο και βρήκα ευκαιρία να σας γράψω!

Ντινάκι περαστικά σας βρε κορίτσι! Όλα μαζεμένα σας βρήκαν ε, κουράγιο! Και για τον παππού μακάρι να περάσει, τι να πω!

Μεγεια το ποδήλατο το καινούριο!

Καλές βόλτες!

Μα είδες βρε Νεκταρίτσα, μόλις πούμε για νέο μωρό σε εσένα απευθυνόμαστε, χαχα! Αφού μόνο εσύ θες κι άλλο βρε!

Τέτοιο καιρό πριν τρία χρόνια ήσουν έγκυος στην Αριάδνη ε?

Πώς πέρασε ο καιρός? Μεγάλωσε και τούτη!

Μια μέρα που θα έρθουμε Χανιά στον αδερφό του Άρη θέλω να βρεθούμε να σας δω, να το κανονίσουμε ο.κ?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλημερες!!!!

Φθινοπωριασε παλι σημερα,αμαν πια!

Ντινα, τα πιο καλα κατσικισια προιοντα εχω διαβασει οτι ειναι τα ΕΒΟΛ και τα Ολυμπος βεβαια.

Εβολ εχει γάλα και γιαουρτάκι βιολογικο.Τα βρισκεις συνηθως στο Σκλαβενιτη αλλά πρεπει να πας πρωι να τα πετυχεις γιατι δεν υπαρχει μεγαλο αποθεμα και τα εξαφανιζουν.

Τουλάχιστον στο δικο μας Σκλαβενιτη συμβαινει αυτο.

Νεκ, η αληθεια ειναι οτι της κουμπαρας η κορη ειναι πιο πειραχτηρι,δεν την αφηνει τη Μαριλζια ησυχη ποτε, μπορει να καθεται ας πουμε στην καρεκλα της και να πινει τη σοκολάτα και θα ερθει η άλλη θα αρχισει να την τραβαει να τη σπρωχνει να της παιρνει την καρεκλα...η δικια μου (δυστυχως) δεν αμυνεται,ουτε επιτιθεται, κάθεται και κλαιει ( τι ευαισθητουλα μωρε..) και μεις οι μεγαλοι ειμαστε σε δυσκολη θεση...

τι να πεις και τι να κάνεις??? Ιδια ηλικια ειναι ,δλδ 6 μηνες διαφορα πιο μικρη η αλλη.

Ξεκιναω τα σεμινάρια σε 10 μερες και δεν εχω ορεξη καθολου να πηγαινω...δε μου αρεσει να τον αφηνω το μπομπιρα καθολου..ουφ...

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Καλά σηκώθηκα στις 7 και έβρεχε πάλι...άντε πάλι...και όχι τίποτα άλλο αλλά έβγαλα το πάπλωμα απο εμάς γιατί πολύ βαρύ μου έπεφτε και ίδρωνα...έβαλα κουβέρτα σεντόνι...ελπίζω να μην τα ξαναβγάλω...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας...καλά τράβηξα νε το κινητό τον μικρό όταν του έφερε ο μπαμπάς του το ποδήλατο...λοιπόν είχε πολύ πλάκα...

Καλά και ο μπαμπάς μας όμως το έφτιαξε πολύ ωραία...ήρθε απο το μαγαζί,έφαγε ,έβαλε καινούργιο καλώδιο στην τηλ στο δωμάτιο του μικρού και μετά απο λίγο μου λέει "πάω κάπου 2 λεπτά και έρχομαι" δεν έδωσα σημασία...το είχαμε συζητήσει για ποδήλατο αλλά δεν το είχαμε αποφασίσει...καλά ήθελε οποσδήποτε γιατί το άλλο ήταν παιδίκο πολύ...τρίροδο...αλλά το τραβάγαμε γιατί δεν έχει φτιάξει ο καιρός και κάθε 3 και λίγο στο μπαλκόνι θα είμασταν...τσπ...γυρνάει μετά απο 10 λεπτά (το είχε ψάξει απο πριν το θέμα) μπαίνει και λέει στο Λ "άνοιξε Λ την πόρτα κάτι έχει απ' έξω" καλά για πότε άστραψαν τα μάτια του μικρού δεν λέγεται...ένα 16 του πήρε αν και ψηλό το πάει μιά χαρά το μικρό...έπρεπε να μας δείτε στην πλατεία μετά απο καμιά ώρα...εγώ η αδερφή μου ,τα πεθερικά μου και ένας θείος να καμαρώνουμε το Λ να κάνει ποδήλατο λές και πήρε το πτυχίο του...μεγάλωσε μωρέ και ξεπετάχτηκε...παιδί ολόκληρο είναι πιά και εγώ να δείτε πως καμαρώνω!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημερες!!!!

Φθινοπωριασε παλι σημερα,αμαν πια!

Ντινα, τα πιο καλα κατσικισια προιοντα εχω διαβασει οτι ειναι τα ΕΒΟΛ και τα Ολυμπος βεβαια.

Εβολ εχει γάλα και γιαουρτάκι βιολογικο.Τα βρισκεις συνηθως στο Σκλαβενιτη αλλά πρεπει να πας πρωι να τα πετυχεις γιατι δεν υπαρχει μεγαλο αποθεμα και τα εξαφανιζουν.

Τουλάχιστον στο δικο μας Σκλαβενιτη συμβαινει αυτο.

Νεκ, η αληθεια ειναι οτι της κουμπαρας η κορη ειναι πιο πειραχτηρι,δεν την αφηνει τη Μαριλζια ησυχη ποτε, μπορει να καθεται ας πουμε στην καρεκλα της και να πινει τη σοκολάτα και θα ερθει η άλλη θα αρχισει να την τραβαει να τη σπρωχνει να της παιρνει την καρεκλα...η δικια μου (δυστυχως) δεν αμυνεται,ουτε επιτιθεται, κάθεται και κλαιει ( τι ευαισθητουλα μωρε..) και μεις οι μεγαλοι ειμαστε σε δυσκολη θεση...

τι να πεις και τι να κάνεις??? Ιδια ηλικια ειναι ,δλδ 6 μηνες διαφορα πιο μικρη η αλλη.

Ξεκιναω τα σεμινάρια σε 10 μερες και δεν εχω ορεξη καθολου να πηγαινω...δε μου αρεσει να τον αφηνω το μπομπιρα καθολου..ουφ...

Αγγελική μεγειά το καινούργιο αμάξι!!!!

Αυτά τα δύο παίρνω και εγώ εδώ και χρόνια στο σπίτι μας...τα εμπιστεύομαι πιο πολύ...και για το γάλα που παίρνω στο Δ...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλησπέρα!

Τι κάνετε σήμερα?

Εμείς καλά, βλέπει τον καρχαριομάχο ο Γιάννης με την ξαδέρφη του, η μικρή έκατσε λίγο στο πάρκο και βρήκα ευκαιρία να σας γράψω!

Ντινάκι περαστικά σας βρε κορίτσι! Όλα μαζεμένα σας βρήκαν ε, κουράγιο! Και για τον παππού μακάρι να περάσει, τι να πω!

Μεγεια το ποδήλατο το καινούριο!

Καλές βόλτες!

Μα είδες βρε Νεκταρίτσα, μόλις πούμε για νέο μωρό σε εσένα απευθυνόμαστε, χαχα! Αφού μόνο εσύ θες κι άλλο βρε!

Τέτοιο καιρό πριν τρία χρόνια ήσουν έγκυος στην Αριάδνη ε?

Πώς πέρασε ο καιρός? Μεγάλωσε και τούτη!

Μια μέρα που θα έρθουμε Χανιά στον αδερφό του Άρη θέλω να βρεθούμε να σας δω, να το κανονίσουμε ο.κ?

Αστα Σοφάκι...και απο εχθές το βράδυ μου έκανε και ο Λ ένα 38 και είναι με μπούκωμα και ψιλοβήχα....

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Και μεις κοιταμε για ποδηλατο αυτες τις μερες, 14' βεβαια ,αν και της πεφτει λιγο μεγαλο δεν πειραζει!

Πρεπει να κανονισω και για τη βαφτιση..ουφ...

ειχαμε ψιλοκαταληξει καπου αλλά στραβωσε τελικά και τωρα φτου κ απο την αρχη.

Θελει και η κουμπάρα (που θα της βαφτισουμε) να το κανει κι εκεινη Σεπτέμβρη και πρέπει να κλεισουμε άμεσα για να δουμε ποιες ημερομηνιες μενουν ανοικτες..αγχος κι αυτο!

Διαφημίσεις

Αστα Σοφάκι...και απο εχθές το βράδυ μου έκανε και ο Λ ένα 38 και είναι με μπούκωμα και ψιλοβήχα....

Περαστικα βρε Ντινακι στο μικρο.

Και γω σκεφτομουν να την ξαναστειλω σχολείο αλλά δε το βλέπω.. (Δευτερα ειχε πάει και Τετάρτη μου εκανε πυρετο οπότε και δεν ξαναπηγε!)

Kαλησπέρα σας! Ντίνα περαστικά στο Λεωνιδάκο! Πώς είστε σήμερα κατά τα άλλα?

Σοφάκι θα χαρώ πολύ να βρεθούμε! Τώρα ανοίγει κι ο καιρός και προσφέρεται για βόλτες!

Αγγελική η κουμπάρα τι λέει? Εγώ θα το έσφαζα στο γόνατο κοπέλι μου να πειράζει άλλα παιδάκια στα καλά καθούμενα. Καμιά τιμωρία, επίπληξη, στέρηση?? Εσύ φυσικά και να βρεθείς σε δύσκολη θέση αλλά η μαμά της θα πρέπει να βρει ένα τρόπο να την τιθασεύσει!

Κανονίζετε τη βάφτισή σας? Με το καλό! Νωρίς-νωρίς τα βαφτίζετε τα μικρά σας! Εγώ είχα συνηθίσει στο σόι μας και γενικά νομίζω στα Χανιά που τα βαφτίζουμε όλα τα παιδιά κοντά 2 χρονών και μου φαίνεται παράξενο. Αφού όταν βαφτίσαμε τα παιδιά, μου κακοφαινόταν που η μικρή ήταν 8,5 μηνών. Ειχα σκεφτεί να τα βαφτίζαμε το περασμένο καλοκαίρι που θα ήταν η μικρή 20 μηνών κι ο Γιώργος 3 χρονών αλλά ευτυχώς και δε με άφησαν οι δικοί μου που γκρίνιαζαν ότι είναι γρουσουζιά να μένει αβάφτιστος ο Γιώργος τόσο καιρό και σήμερα σκέφτομαι και πάλι καλά που δεν το είχα μεταθέσει τότε και να βρεθούμε μετά αντιμέτωποι... με τα γεγονότα του περυσινού καλοκαιριού... και να πάνε στο τέλος στο σχολείο τα παιδιά για να βαφτιστούν.

Εμείς κατά τα άλλα καλά εδώ. Η μικρή καλά τα πάει με την πιπίλα, δεν έχει τρελαθεί που περίμενα, ούτε έχει παραπάνω γκρίνια από τη συνηθισμένη. Όμως στον ύπνο τη ζητάει. Δεν νομίζω να την κόψει τόσο εύκολα και γρήγορα όπως το Γιώργο που για λίγες μέρες δεν την πήρε την ημέρα κι έπειτα ξέχασε να τη ζητήσει και το βράδυ. Του Γιώργου του έπεφτε η πιπίλα από το στόμα τη νύχτα και αν δεν ξυπνούσε π.χ. για νερό δεν τη ζητούσε δλδ δεν ξυπνούσε από έλλειψή της. Αυτής που δοκίμασα να την πάρω από το στόμα πριν να ξυπνήσει ένα πρωί την είχε τόσο σφιχτά πιασμένη που κόντεψα να της ξεκολλήσω το στόμα για να τη βγάλω κι απορώ πώς δεν την ξύπνησα.

Ο μπαμπάς μας θέλει το λαπτοπ οπότε σας αφήνω, τα υπόλοιπα μετά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...