Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

Χρόνια πολλά στον Βαγγελάκη της Μαρίτας και στη μαμά και την ανηψιά της Ελ και του χρόνου με το καλό να γιορτάσετε την κούκλίτσα σας!!!

Εμείς εδώ έχουμε διάφορα θεματάκια υγείας με πιο σοβαρό του παππού μου που μπήκε στο νοσοκομείο...ήρθαν και οι δικοί μου απο την Σκάλα και η μαμά μου είναι κάθε μέρα εκεί...έγω ταλαιπωρούμαι εδώ και μία εβδομάδα με ένα θέμα και για να πώ την αλήθεια πονάω πολύ...δεν γίνεται κάτι υπομονή θέλει για να περάσει...ο Δ απο την Παρασκευή περνάει κρύωμα ή ίωση...ψιλοπυρετό έκανε και συνάχι...οπότε μείναμε σπίτι Κ και Δ...δούλευα και το ΣΚ οπότε...

Ο μικρός έχει ξεπάρει και δεν μαζεύεται την περασμένη Παρασκευή τον πήραν τα αδέρφια μου στην Σπάρτη (έμεινε απο το κλάμα για να πάει) και τον έφεραν οι γονείς μου την Τετάρτη...δεν το ξανακάνω γιατί ο Δ με έπρηξε...στην αρχή είπε οκ και απο την επόμενη μέρα άρχισε "πότε θα έρθει το παιδί και πότε θα έρθει"...την Κυριακή μετά τη δουλειά μου ήθελε να φύγουμε να πάμε να τον πάρουμε...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Να μας ζήσει, να μας ζήσει το νέο μέλος ..ανδριάνα ηρωίδα πραγματικά , κοιλοπόνεσε ατελέιωτες ώρες και καλο σαραντισμό της εύχομαι,χρόνια πολλλά σε όσους γιορταζαν εχθές βιαστικά γράφω κορίτσια, η μικρή σε λίγο ξυπνάει, έχω βάλει κοτοπουλάκι σε μαρινάδα, θα το φτιάξω μπουγιουρντί σε λίγο, περιμένω τη μικρή να ξυπνησει για να πάω κέντρο, καλά περνάμε, με τα πάνω και κάτω μας, κορίτσια μου αρέσει παρα πολύ η πόλη εδώ και η ζωή, είχαμε ωράιο καρναβάλι, πολλές εκδηλώσεις και πράγματα γίνονται, προχθές για παράδειγμα είχα πάει σε συναυλία της φιλαρμονικής με ωράιο αφιερώμα σε εργα φιλελλήνων για τον αγώνα, σοπράνο, απαγγελίες και τέτοια, μου αρεσε τόσο, είχα παρκάρει και τα παιδιά στον φέλιξ και αισθάνθηκα άλλος άνθρωπος!! πάμε στη νπαραλάι, την αράζουμε σε καφέ, ο μικρός παίζει με φίλους και την άμμο, εγω χαλαρώνω απίστευτα, τις προάλλες φανταστέιτε με οτι άρχισα και εκανα τζόκινγκ κατά μήκος της παραλίας, δίπλα στο κυματάκι, θα έλεγαν η τρελή που έχει αρχίσει και τρεχει,χαχαχαχα,βρίσκω ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα, μανούλες και όλα καλά φτου φτου φτου..η μικρή δεν τρώει ΑΚΟΜΑ, της δίνω σταγονες σίδηρο πια και προσπαθω καθε μερα , για να δούμε..έχω αγχωθέι και λίγο με τα οικονομικά νέα, πιστεύω οτι γρήγορα θα εχουμε και εδώ καμπάνες δυστυχώς, κατά τ'αλλα καλά, προσπαθούμε και ελπίζουμε για το καλύτερο, δεν θέλει μάυρες σκέψεις, το ξέρω και το καταφέρνω εν μερει, καλύτερα παντως σε σχεση με το παρελθόν-σας φιλώ, σας σκέφτομαι πάντα(νεκ παρουσιολόγε-απουσιολόγε, εχθές ήμουν με κατερίνα βαρδάκη απο σητεία,τι χρυσοχέρα θεέ μου!σχεδόν ζήλεψα που της έβγαινε οτι έφτιαχνε τόσο καλό, χαχαχα)

Γεια σας κοριτσάκια!

Αντριάννα να σου ζήσει το μωράκι σου κοπέλα μου!

Καλότυχο και ευτυχισμένο να είναι στη ζωή του!

Άλλη εγκυούλα δεν έχουμε κορίτσια?

Τόσο καιρό όλο και κάποια ήταν έγκυος και περιμέναμε μπεμπούλι, Νεκ άντε αργείς!

Ελευθερίτσα να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου που γιόρταζε εχτές!

Και τη μαμά και την πεθερά, τις ανηψιές, όλους!

Μαριτάκι να χαίρεσαι το αγόρι σου, το Βαγγελάκι σου!

Εμείς δεν είχαμε γιορτές εχτές και βολτάραμε στην πόλη, ήπιαμε, φάγαμε, είχαμε και την κουμπάρα μας με τον αδερφό της παρέα και περάσαμε καλά!

Σήμερα σπίτι ήσυχα, συμμαζεύω, μαγειρεύω, τα κλασικά δηλαδή! Είναι και τα παιδιά ψιλοήσυχα και έκατσα λίγο να διαβάσω τα νέα σας.

Καλά Νεκταρίτσα μόνο εγώ δεν κατάλαβα το σεισμό?

Σπίτι ήμουνα, πρέπει να τάιζα τη μικρή εκείνη την ώρα αλλά δεν πήρα χαμπάρι!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Τι κάνετε κοριτσάκια?

Ελέ μου πολυχρονο το κορίτσι μας!!!! Με το καλό να πάρει και το ονοματάκι της επισημα!!!

Μαρίτακι να χαιρεσαι το Βάγγο σου!!!!

Ντινακι περαστικα, τι επαθες βρε κοπελα μου?

Βελουδίτσα, τελεια περνάτε...αχ ζηλευω...θελω και γω θάλασσα, ειδικα τωρα που ανοιγει ο καιρός...αχ...μια ομορφιά θα ναι εκει!

Σου ειπα οτι μπορεί να κατέβουμε ε?

Όλες το ριξαμε στις βολτες ε?

Και μεις πωπό δεν βάλαμε μέσα, ευτυχως ο μπέμπης κύριος!!!

Αλλά εχω μεγάλο θεμα με την κορη της κουμπάρας μου, σκοτώνονται με τη δικια μου ,εινια το μοναδικό παιδάκι που δεν τα βρίσκουν, πονοκέφαλος μας πιάνει οποτε συναντιομαστε απο τους τσακωμους και τα κλάματα.

Κατα τα αλλα τα ιδια, Το μονο καινουριο ειναι οτι σε λιγες μερες παραλαμβάνουμε το καινουριο μας αμάξι, δυστυχως δεν πάει αλλο με το punto, εχει γίνει χάρβαλο.

Δεν ειναι εποχες για τετοια εξοδα αλλά οταν μπαινει η ζωη ολων σε κινδυνο τα λεφτά ειναι το τελευταιο πράγμα που θα σκεφτείς.Το μεγάλο του Λ. δεν μπορω να το οδηγησω,οποτε...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!

Νεκ μου σε χρειάζομαι!!!!Ξεκίνησα στον Λ κατσικίσιο γάλα και γιαουρτάκι και θέλω να μου πείς τι κάνω με το τυρί του τοστ...την φέτα?Υπάρχουν κατσικίσια ελληνικά???Έχω βρεί αλλά

όχι ελληνικά...Υπάρχει κάποια εποχή που δεν υπάρχει κατσικίσιο?Πότε΄είναι???

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλησπέρα!!!

Νεκ μου σε χρειάζομαι!!!!Ξεκίνησα στον Λ κατσικίσιο γάλα και γιαουρτάκι και θέλω να μου πείς τι κάνω με το τυρί του τοστ...την φέτα?Υπάρχουν κατσικίσια ελληνικά???Έχω βρεί αλλά

όχι ελληνικά...Υπάρχει κάποια εποχή που δεν υπάρχει κατσικίσιο?Πότε΄είναι???

Έλα Ντινάκι μου! Λοιπόν κατσικίσια φέτα παίρνω ή της μεβγάλ το "κατσικίσιο τυρί" που λέει, επίσης είναι και η φέτα Ήπειρος και η Δωδώνη από αιγοπρόβειο γάλα. Και ο Όλυμπος έχει κατσικίσια φέτα. Γιαουρτάκια είναι ωραία και τα αιγοπρόβεια της μεβγάλ σε μια διαφανή συσκευασία κι είναι με την πέτσα από πάνω όπως το κανονικό. Το κατσικίσιο του Ολύμπου έχει πολύ βαριά μυρωδιά, μου μυρίζει πολύ άσχημα προσωπικά. Τυρί εγώ έχω από τη γιαγιά μου κατσικίσιο τυρί και παίρνω και ντόπιο από ένα γαλακτοπωλείο της γειτονιάς. Εναλλακτικά παίρνω της επωνυμίας Βασιλόπουλου ΑΒ το κασέρι σε φέτες και τη γραβιέρα σε φέτες και είναι και τα δύο για τοστ. Αυτά είναι από αιγοπρόβειο γάλα. Βγαίνουν και σε κομμάτι. Από εκεί κι έπειτα θα ρωτήσεις και στο τμήμα των γαλακτοκομικών για αιγοπρόβεια τυριά, τα οποία αν έχουν σε κομμάτι μπορούν να σου κόψουν φετούλες. Εγώ εδώ δεν είχα βρει στα χύμα επώνυμα να σου πω την αλήθεια, όλα είχαν αγελαδινό γάλα. Εμάς εδώ τα σμ έχουν κάποια ντόπια τυριά από αιγοπρόβειο γάλα, γραβιέρες ως επί τω πλείστον, ανθότυρους, μυζήθρες κλπ.. Κατσικίσιο γάλα έχει ο όλυμπος και η δέλτα. Εδώ είχαμε και ντόπιες μάρκες αλλά δεν τις έχω βρει παρά μόνο σε διαφημίσεις, ίσως να καταργήθηκαν ξέρω γω? Έχει και στα γαλακτοπωλεια αλλά θέλει βράσιμο πριν την κατανάλωση. Από εκεί κι έπειτα κάποιες εποχές έχω δυσκολευτεί να βρω γάλα, συνήθως το φθινόπωρο και την εξήγηση μας την είχε δώσει εδώ η Σοφία και μου το είπε και η μαμά μου, ο λόγος είναι ότι μένουν έγκυες οι κατσικούλες εκείνη την περίοδο. Ότι άλλο θες στη διάθεσή σου! ;)

To σφάξιμο ακυρώθηκε και συνεχίζω με τα δικά σας. Ντίνα μου ξεκίνησα να ευχηθώ να μην είναι κάτι σοβαρό το πρόβλημα υγείας του παππού σου αλλά σήμερα που ξαναδιάβασα είδα ότι είναι οπότε εύχομαι ό,τι καλύτερο για τον ίδιο και για την οικογένειά σας. Και δύναμη και κουράγιο στη μανούλα σου. Ο μπαμπάς της είναι ε? Μακάρι παρόλο που είναι σοβαρό όπως λες να ειναι περαστικό. Περαστικά και στον Δημήτρη! Όλοι μας την έχουμε τσιμπήσει πάλι με αυτόν τον παλιόκαιρο. Το πρωί ψόφησα με τον αέρα που φυσούσε και το μεσημέρι έκανε μια ζέστη που δεν ήξερα τι να πρωτοβγάλω από πάνω μου!

Στα δικά σου ζητήματα εύχομαι να είναι περαστικά όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, για να λες ότι ταλαιπωρείσαι τόσες μέρες φαντάζομαι πόσο εξουθενωτικό είναι αυτό! Εδώ εγώ με βουλωμένη μύτη που δεν πονάω και έχω εξαντληθεί. Υγεία πάνω από όλα τέρμα και τελείωσε! Ούτε σοβαρά, ούτε ελαφριά αν είναι δυνατό.

Για τον Λεωνίδα που τον πήραν τα αδέρφια σου, να το ξανακάνεις, ειδικά άμα θέλει τόσο πολύ το παιδί! ;) Ένα βήμα προς την ανεξαρτησία για αυτόν, χαρά για τα αδέρφια σου που έχουν να κανακεύουν το ανηψάκι και φυσικά λίγο να ξαναθυμηθείτε με τον άντρα σου τον παλιό καιρό, που ήσαστε οι δυο σας. Αν σου δίνονται τέτοιες ευκαιρίες να τις αρπάζεις και να κάνεις πράγματα που δεν μπορείς μαζί με το παιδί κι όσο μπορείς να χαρείς ξεκούραση και παρεούλα αποκλειστικά με τον αντρούλη σου!

Διαφημίσεις

έχω βάλει κοτοπουλάκι σε μαρινάδα, θα το φτιάξω μπουγιουρντί σε λίγο, περιμένω τη μικρή να ξυπνησει για να πάω κέντρο, καλά περνάμε, με τα πάνω και κάτω μας, κορίτσια μου αρέσει παρα πολύ η πόλη εδώ και η ζωή, είχαμε ωράιο καρναβάλι, πολλές εκδηλώσεις και πράγματα γίνονται, προχθές για παράδειγμα είχα πάει σε συναυλία της φιλαρμονικής με ωράιο αφιερώμα σε εργα φιλελλήνων για τον αγώνα, σοπράνο, απαγγελίες και τέτοια, μου αρεσε τόσο, είχα παρκάρει και τα παιδιά στον φέλιξ και αισθάνθηκα άλλος άνθρωπος!! πάμε στη νπαραλάι, την αράζουμε σε καφέ, ο μικρός παίζει με φίλους και την άμμο, εγω χαλαρώνω απίστευτα, τις προάλλες φανταστέιτε με οτι άρχισα και εκανα τζόκινγκ κατά μήκος της παραλίας, δίπλα στο κυματάκι, θα έλεγαν η τρελή που έχει αρχίσει και τρεχει,χαχαχαχα,βρίσκω ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα, μανούλες και όλα καλά φτου φτου φτου..

σας φιλώ, σας σκέφτομαι πάντα(νεκ παρουσιολόγε-απουσιολόγε, εχθές ήμουν με κατερίνα βαρδάκη απο σητεία,τι χρυσοχέρα θεέ μου!σχεδόν ζήλεψα που της έβγαινε οτι έφτιαχνε τόσο καλό, χαχαχα)

ΥΠΕΡΟΧΑ ΟΛΑ! Τι να πρωτοσχολιάσω! Το κοτόπουλο με τη μαρινάδα?? Τις εκδηλώσεις? Το παρκάρισμα των παιδιών στον φέλιξ? Το τζόκινγκ στην παραλία?? Την Κατερίνα?? :lol:

Χαίρομαι τόσο πολύ κούκλα μου που περνάς τόσο όμορφα! Είδες πόσο πιο "ζεστά" είναι στην επαρχία? Πιο εύκολα να κάνεις παρέες και να ξεσκάσεις, να περάσεις όμορφα? Είσαι πολύ τυχερή που έχεις μια τόσο όμορφη παρέα κοντά σου, με τόσο αξιόλογες κοπέλες! Φαντάζομαι ότι θα νιώθεις πολύ ανανεωμένη με όλα αυτά! Έχω πει χίλιες φορές να μη μας χώριζε η θάλασσα να ερχόμουν μια βόλτα! Αλλά δεν μου τη γλιτώνετε, σε πρώτη φάση η Κατερίνα δε μου τη γλιτώνει όταν έρθει! Κι εσύ πού θα μου πας!?? :tongue: Στην Κρήτη ή στην Καλαμάτα, το ίδιο όμορφα θα περάσουμε! Αν έρθεις εδώ θα σε πάω στο Μπαχάρ, αν έρθω εκεί θα μες πας για κεμπάπ! ;):lol:

To σφάξιμο ακυρώθηκε και συνεχίζω με τα δικά σας. Ντίνα μου ξεκίνησα να ευχηθώ να μην είναι κάτι σοβαρό το πρόβλημα υγείας του παππού σου αλλά σήμερα που ξαναδιάβασα είδα ότι είναι οπότε εύχομαι ό,τι καλύτερο για τον ίδιο και για την οικογένειά σας. Και δύναμη και κουράγιο στη μανούλα σου. Ο μπαμπάς της είναι ε? Μακάρι παρόλο που είναι σοβαρό όπως λες να ειναι περαστικό. Περαστικά και στον Δημήτρη! Όλοι μας την έχουμε τσιμπήσει πάλι με αυτόν τον παλιόκαιρο. Το πρωί ψόφησα με τον αέρα που φυσούσε και το μεσημέρι έκανε μια ζέστη που δεν ήξερα τι να πρωτοβγάλω από πάνω μου!

Στα δικά σου ζητήματα εύχομαι να είναι περαστικά όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, για να λες ότι ταλαιπωρείσαι τόσες μέρες φαντάζομαι πόσο εξουθενωτικό είναι αυτό! Εδώ εγώ με βουλωμένη μύτη που δεν πονάω και έχω εξαντληθεί. Υγεία πάνω από όλα τέρμα και τελείωσε! Ούτε σοβαρά, ούτε ελαφριά αν είναι δυνατό.

Για τον Λεωνίδα που τον πήραν τα αδέρφια σου, να το ξανακάνεις, ειδικά άμα θέλει τόσο πολύ το παιδί! ;) Ένα βήμα προς την ανεξαρτησία για αυτόν, χαρά για τα αδέρφια σου που έχουν να κανακεύουν το ανηψάκι και φυσικά λίγο να ξαναθυμηθείτε με τον άντρα σου τον παλιό καιρό, που ήσαστε οι δυο σας. Αν σου δίνονται τέτοιες ευκαιρίες να τις αρπάζεις και να κάνεις πράγματα που δεν μπορείς μαζί με το παιδί κι όσο μπορείς να χαρείς ξεκούραση και παρεούλα αποκλειστικά με τον αντρούλη σου!

Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι!!!

Ο παππους είναι ο μπαμπάς της μαμάς μου και είναι με λοίμωξη του αναπνευστικού αλλά είναι 85 και είναι λίγο δύσκολη κατάσταση τσπ...την γιαγιά μου την χάσαμε πριν 5 χρόνια άδοξα και ξαφνικά (σκοτώθηκε) και είαι ο τελευταίος κρίκος της γονικής οικογένειας της μαμάς μου...είναι και πολύ καλός παππους και όλοι έχουμε στεναχωρηθεί...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Για την μικρή που δεν τρώει μην αγχώνεσαι, όταν είχα κι εγώ τη μικρή που δεν έτρωγε κι είχα αγχωθεί, έμπαινα στο πάρεντς κι είχα βρει θέματα παρόμοια. Υπήρχαν μωράκια που ήταν 11 μηνών όταν άρχισαν να τρώνε. Και ξεαγχώθηκα! Αφού της δίνεις και σίδηρο και θηλάζει κιόλας δεν έχεις θέματα, σιγά-σιγά θα αρχίσει πού θα πάει! ;) Τον hemafer της δίνεις ε?? Κι εγώ της έδινα, μέχρι να αρχίσει να τρώει. Της έκανε βέβαια δυσκοιλιότητα, ευτυχώς το ξεπέρασε όταν άρχισε να τρώει τα φρούτα.

Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι!!!

Ο παππους είναι ο μπαμπάς της μαμάς μου και είναι με λοίμωξη του αναπνευστικού αλλά είναι 85 και είναι λίγο δύσκολη κατάσταση τσπ...την γιαγιά μου την χάσαμε πριν 5 χρόνια άδοξα και ξαφνικά (σκοτώθηκε) και είαι ο τελευταίος κρίκος της γονικής οικογένειας της μαμάς μου...είναι και πολύ καλός παππους και όλοι έχουμε στεναχωρηθεί...

Λυπάμαι πολύ! Και για τη γιαγιά σου, τραγικό πραγματικά ο ξαφνικός θάνατος! Ελπίζω να πάνε καλά τα πράγματα με τον παππού σου, δεν ξέρω αλλά δεν μπορώ να διαχειριστώ καθόλου τέτοιες καταστάσεις. Όταν χάσαμε τον παππού μου πριν 5 χρόνια, ένιωθα τρομερό μούδιασμα, δεν ήξερα πώς να παρηγορήσω τον μπαμπά μου και τρέμω και στην ιδέα του θανάτου και των άλλων παππουδογιαγιάδων μου. Να είσαι κοντά στη μαμά σου, δεν μπορώ να φανταστώ άλλο τρόπο πέρα από τη συμπαράσταση δικών του ανθρώπων όταν περνά κανείς τέτοιες καταστάσεις.

Έλα Ντινάκι μου! Λοιπόν κατσικίσια φέτα παίρνω ή της μεβγάλ το "κατσικίσιο τυρί" που λέει, επίσης είναι και η φέτα Ήπειρος και η Δωδώνη από αιγοπρόβειο γάλα. Και ο Όλυμπος έχει κατσικίσια φέτα. Γιαουρτάκια είναι ωραία και τα αιγοπρόβεια της μεβγάλ σε μια διαφανή συσκευασία κι είναι με την πέτσα από πάνω όπως το κανονικό. Το κατσικίσιο του Ολύμπου έχει πολύ βαριά μυρωδιά, μου μυρίζει πολύ άσχημα προσωπικά. Τυρί εγώ έχω από τη γιαγιά μου κατσικίσιο τυρί και παίρνω και ντόπιο από ένα γαλακτοπωλείο της γειτονιάς. Εναλλακτικά παίρνω της επωνυμίας Βασιλόπουλου ΑΒ το κασέρι σε φέτες και τη γραβιέρα σε φέτες και είναι και τα δύο για τοστ. Αυτά είναι από αιγοπρόβειο γάλα. Βγαίνουν και σε κομμάτι. Από εκεί κι έπειτα θα ρωτήσεις και στο τμήμα των γαλακτοκομικών για αιγοπρόβεια τυριά, τα οποία αν έχουν σε κομμάτι μπορούν να σου κόψουν φετούλες. Εγώ εδώ δεν είχα βρει στα χύμα επώνυμα να σου πω την αλήθεια, όλα είχαν αγελαδινό γάλα. Εμάς εδώ τα σμ έχουν κάποια ντόπια τυριά από αιγοπρόβειο γάλα, γραβιέρες ως επί τω πλείστον, ανθότυρους, μυζήθρες κλπ.. Κατσικίσιο γάλα έχει ο όλυμπος και η δέλτα. Εδώ είχαμε και ντόπιες μάρκες αλλά δεν τις έχω βρει παρά μόνο σε διαφημίσεις, ίσως να καταργήθηκαν ξέρω γω? Έχει και στα γαλακτοπωλεια αλλά θέλει βράσιμο πριν την κατανάλωση. Από εκεί κι έπειτα κάποιες εποχές έχω δυσκολευτεί να βρω γάλα, συνήθως το φθινόπωρο και την εξήγηση μας την είχε δώσει εδώ η Σοφία και μου το είπε και η μαμά μου, ο λόγος είναι ότι μένουν έγκυες οι κατσικούλες εκείνη την περίοδο. Ότι άλλο θες στη διάθεσή σου! ;)

Θα το κοιτάξω κοριτσάκι...της μεγάλες εταιρίες δεν τις προτιμώ και το Όλυμπος το κατέβασε με την μία οπότε είμαστε οκ!!!Σε ευχαριστώ και πάλι πολύ για τις απαντήσεις!!!

Πάω στο μπαλκόνι γιατί του έφερε ο μπαμπας του καινούργιο ποδήλατο και έχει τρελαθεί!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...