Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να της ζήσει της Αντριάννας ο μπεμπάκος!!!

εγώ ανατρίχιασα απο την υπερπροσπάθεια της!!!

αλλά 19 ώρες τοκετού...τι να λέμε....ρισπέκτ!!!!!!!!!

με το καλο να γυρίσετε σπιτάκι σας και να συνεχίσετε ως family of four πια!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

να της ζησει της αντριαννας ο μπεμπης!γερος κ δυνατος!!καλο σαραντισμο να εχουν!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Δεν το πιστεύω!!Την σκεφτόμουν σήμερα αλλά δεν ήμουν σίγουρη αν γεννούσε Μάρτη ή Μάη!

Όπως και να πήγε ο τοκετός, ο Νέος Πρίγκηπας είναι γεγονός!

Να σας ζήσει Ανδριάννα μου το νέο μέλος, γερός και τυχερός να είναι στην ζωή του και όλα τα καλά να τα έχει στα πόδι του!!!Ειρηνούλα να χαίρεσαι τον αδερφούλη σου, να κάνετε πολλά παιχνίδια μαζί!!!!

Κοριτσάρες πάντα τέτοια νέα να χουμε!!!

1832577gcltq2pl11.jpg

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Kαλησπέρα σας! Τι κουκλί είναι το μωράκι της Ανδριάνας!!! Καλά το τι με πιάνει κάθε που θα δω λεχουδάκι σε φώτο (γιατί λάιβ ένα πράμα καμία φιλενάδα δε μου κάνει τη χάρη...) δεν περιγράφεται! Τι μικρούλικα που είναι!! Τι όμορφες αναμνήσεις Χριστούλη μου! Το πρώτο κλάμα, η πρώτη φορά που βλέπεις το μωράκι σου και τα μάτια σου δε χορταίνουν να παρατηρούν το πώς είναι το πλασματάκι που ήταν στην κοιλιά σου, αυτή η μυρωδιά, το απαλό δερματάκι και τα μικροσκοπικά δαχτυλάκια που σφίγγουν το δικό σου δάχτυλο, τα ματάκια που μισάνοιχτα παλεύουν να δουν από πού έρχεται η φωνή της μανούλας, ο θηλασμός, όλα αυτά, τι όμορφα!!!

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες! Ελευθερία να χαίρεσαι τις μαμάδες σου και τα ανηψούδια σου και με το καλό να βαφτίσετε και να γιορτάζετε και την μικρούλα σου!

Πώς τα περάσατε το τριήμερο κορίτσια?? Πολλές δουλειές εμείς και τελειωμό δεν έχουν, πάλι πρέπει να βάλω πλυντήριο αν είναι δυνατόν...

Σήμερα βολτάραμε με τη νονά μας στη θάλασσα, φάγαμε τα θαλασσινά μας και γυρίσαμε για καφεδάκι και γλυκό στο σπίτι να αποφύγουμε την πολλή κίνηση λόγω της ημέρας.

Αποφασίσαμε κι εμείς σήμερα λόγω μιας συγκυρίας που ήρθε κι έδεσε, να φέρουμε τον άγγελο που παίρνει την πιπίλα για τη μικρή. Θα της τη δίνουμε μόνο στον ύπνο αρχικά, όπως κάναμε στο Γιώργο κι έπειτα βλέπουμε πώς θα πάει. Σχετικά καλά τα πάμε, τη ζήτησε μερικές φορές, της αποσπάσαμε την προσοχή, εν τω μεταξύ βόσκει μια πιπίλα τριγύρω που δεν της αρέσει, ίδιου τύπου αλλά από καουτσούκ κι όχι σιλικόνη που τρώει αυτή, αλλά δεν την παίρνει οπότε αν είχε τρομερό ζόρι δεν θα την έπαιρνε. Αν σκεφτεί κανείς ότι δεν κοιμήθηκε και για μεσημέρι, μια χαρά από θέμα γκρίνιας. Τα ίδια που έκανε πάντα κάνει και σήμερα.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου. Χρόνια πολλά στην Ορθοδοξία μας και στην Ελλάδαρα μας!!!Χρόνια πολλά και στους εορτάζοντές μας.

Μαριτάκι να χαίρεσαι το Βαγγελάκη σου ιδιαιτέρως και όλη την οικογένειά σου φυσικά!

Εμείς καλά.. Χθες γιορτάσαμε την μαμά μου στο εξοχικό και σήμερα σειρά είχε η πεθερά. Ξεσαλώσανε τα μικρά, πάντα καλά να περνάμε και να γιορτάζουμε.

Νεκταρία μου ευχαριστώ για τις ευχές!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Τα έβαλα για ύπνο και πάω να την πέσω κι εγώ! Έχω κι άλλα να σας πω και να σχολιάσω αλλά είμαι πτώμα! Ελπίζω αύριο να μπει και καμιά ψυχή παραπάνω να μας πει τα νέα της! Χάθηκαν όλες, πού πήγαν οι Κατερίνες μας, η Ελεάνα, η Τζίνα, η Μανταλένα, η Μαρίτα, μου έλειψαν και η Άννα και το Βελουδάκι κι η Κλοκλίτσα κι η Αντριάνα, βλέπω λείπει κι η Ντίνα λίγες μέρες τώρα. Με πιάνει μια στεναχώρια τελευταία κάθε που μπαίνω, όσο θυμάμαι τα παλιά μας, πόσα γέλια κάναμε, πόσες χαρές και στεναχώριες μοιραστήκαμε, η παρέα μου, κι η παρηγοριά μου ήταν αυτό το καφέ και πραγματικά με πιάνει η ψυχή μου. :cry: Κλαψ και τώρα που τα γράφω... αλήθεια σας λέω.

Αχαχα μαμά είναι και αυτή Νεκτ μου, όχι δική μου αλλά είναι μαμά!Αχαχαχα!Μαμά την φωνάζω και εγώ, δεν έχω τέτοια κολλήματα εξάλλου δεν έχω σοβαρά παράπονα μαζί της, είναι κυρία μαζί μου-τα βρίσκουμε, νιώθω όμορφα μαζί της. Είναι καλός άνθρωπος και τελικά αυτό μετράει.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καλή επιτυχία στο κόψιμο της πιπίλας!!!Δηλαδή η Αριάδνη την έπαιρνε και μες την μέρα?Εμένα η μικρή την παίρνει μόνο στον ύπνο και εκεί όχι πάντα, ζήτημα να την έχει στο στόμα της μισή ώρα όλη μέρα. Και σκεφτόμουν να της την έκοβα αλλά προς το παρόν με βοηθάει...λες έχω καιρό?Μικρή δεν είναι?

Πάω να ξαπλώσω, καλό βράδυ να έχουμε!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αχαχα μαμά είναι και αυτή Νεκτ μου, όχι δική μου αλλά είναι μαμά!Αχαχαχα!Μαμά την φωνάζω και εγώ, δεν έχω τέτοια κολλήματα εξάλλου δεν έχω σοβαρά παράπονα μαζί της, είναι κυρία μαζί μου-τα βρίσκουμε, νιώθω όμορφα μαζί της. Είναι καλός άνθρωπος και τελικά αυτό μετράει.

Πάντα τέτοια εύχομαι! Κι η δικιά μου έχει συμμορφωθεί τελευταία! Κοντεύω να την συμπαθήσω! :tongue:

Είπα ότι θα πάω να κοιμηθώ ε??? Πάω γιατί έχω και δρόμο, να ψάξω, κλειδιά, κινητά, σχολικά, να πλυθώ, να ντυθώ, να πάρω ένα σκασμό φαρμακάκια, να δω τι στην ευχή θα κάνω με τη βουλωμένη μύτη μου, οτριβίν ή ρονάλ οέο, στο τέλος το να ετοιμάσω τα παιδιά για ύπνο θα μου φαίνεται παιχνιδάκι μπροστά στο να ετοιμαστώ εγώ! :lol: Καληνύχτα γλυκιά!

Καλή επιτυχία στο κόψιμο της πιπίλας!!!Δηλαδή η Αριάδνη την έπαιρνε και μες την μέρα?Εμένα η μικρή την παίρνει μόνο στον ύπνο και εκεί όχι πάντα, ζήτημα να την έχει στο στόμα της μισή ώρα όλη μέρα. Και σκεφτόμουν να της την έκοβα αλλά προς το παρόν με βοηθάει...λες έχω καιρό?Μικρή δεν είναι?

Πάω να ξαπλώσω, καλό βράδυ να έχουμε!

Κι η δικιά μου μικρή είναι! Έχετε περιθώριο ακόμα εσείς. Εμένα μετά τον αποθηλασμό άρχισε να την ζητάει όλο και περισσότερο, πριν τον αποθηλασμό την είχε σχεδόν μόνο στον ύπνο και όταν ήθελε παρηγοριά. Έχει κι άλλα κολλήματα που σχετίζονται με την πιπίλα και επιβάλλεται να την περιορίσουμε. Την είχε πολλές ώρες μέσα στην ημέρα και φυσικά στον ύπνο. Όπως και ο Γιώργος, ο οποίος ήταν σχεδόν μονίμως με την πιπίλα στο στόμα. Αλλά αυτός ήταν εύκολο παιδί και την έκοψε εύκολα. Με τη μικρή θα πάρει χρόνο και να την κόψει την ημέρα θα είναι κατόρθωμα.

Ουφ κουνηθήκατε εσείς?? Εμείς κουνηθήκαμε και τρόμαξα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...