Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Νεκταρίτσα κουρέψατε το Γιωργιώ?

Άντε ρε! Πώς το αποφασίσατε?

Μεγεια! Κουκλί θα είναι και με κοντό μαλλάκι σίγουρα! Να μας βάλεις φωτό να τον δούμε το γόη!

Ελευθερίτσα καλύτερα είσαι τώρα?

Πήγατε τελικά στο χορό?

Ντινάκι πολλά παιδάκια είναι λίγο επιθετικά σε αυτή την ηλικία μωρέ, και ο δικός μου καμιά φορά τα αγκαλιάζει λίγο πιο σφιχτά από ότι πρέπει τα μικρότερα, στα μεγαλύτερα δεν τον παίρνει! Αυτό που μπορέις να κάνεις είναι να του εξηγείς πως αυτό που κάνει μπορεί να πονέσει τα άλλα παιδάκια και δεν είναι σωστό αυτό. Θα του περάσει πιστεύω!

Εχτές βγήκαμε το πρωί με τη μπουμπού, πήγαμε για καφέ με τρεις φίλες μου και ήταν πολύ καλό κορίτσι! Κάθεται στο καρότσι να μην τη ματιάσω και πίνω κι εγώ τον καφέ μου!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα. Χρόνια πολλά φιλενάδες-Καλές Απόκριες να έχουμε!

Σοφάκι πήγαμε στο πάρτυ αλλά τι να σου λέω. Η μικρή έκανε εμετό καθώς πηγαίναμε, χάλια έκανε την στολή της και μύριζε απαίσια. Εγώ με ντεπόν και πάλι δεν άντεξα πολύ και τα πήρα και φύγαμε κατά τις 8. Ο Μάνος πέρασε περίφημα όμως, βρήκε τους φίλους του και παίξανε πολύ ωραία μαζί, δεν ήθελε να φύγει. Η μικρή τσαούσο ήθελε να μπει μες τον παιδότοπο με τα παιδιά, αλλά που να την αφήσεις εκεί? Ζωήρεψε και αυτή και δεν παλεύεται πια.

Σήμερα λέμε να τα πάμε στο καρναβάλι, θα δούμε γιατί ξεκινάει στις 3 και είναι ώρα που κοιμάται η μικρή. Εγώ ακόμη αδιάθετη-πιθανολογώ πως περνάω γαστρεντερίτιδα-πολλές ανακατωσούρες, διάρροια και αδυναμία. Αύριο μας κάλεσε η πεθερά για φαγητό το μεσημέρι και την Δευτέρα θα πάμε σε μια εκδήλωση του συλλόγου της περιοχής. Φουλ πρόγραμμα το τριήμερο δηλαδή.

Κοπελιές καλά να περάσετε όλες. Καλό ξεφάντωμα, καλή ξεκούραση σε όσες επιλέξουν ηρεμία κι χαλάρωση και του χρόνου με υγεία!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλησπέρα κορίτσια!

είπα να δώσω κι εγώ ένα παρών μετά από μέρες άσχημης βρογχιολίτιδας το μικρό μου κ εγώ στο περίπου φαίνεται να το ξεπερνάμε. επιτέλους σταμάτησε ο βήχας ο οποίος ήταν τοσο άσχημος σα γέρου ανθρώπου. ευτυχώς γλυτώσαμε την εισαγωγή.

πήρε αντιβιώσεις, μάσκες, σολντεσανιλ, όλα τα καλά.

αισίως είμαστε 7,5 μηνών θηλάζουμε (του χω δώσει κ μερικά μπιμπερό ξένο για να πάρω κανα μεσουλιντ να στρώσω κι εγώ), δόντια δεν εχουμε ακόμα, ούτε προβλέπεται σύντομα, τρώμε απ όλα πια. τυχερή είμαι γιατί μου βγήκε φαγανός αυτός. δε ξέρω τι βάρος έχει γιατί χάσαμε το εμβόλιο αυτό το μήνα λογω της αρρώστιας αλλά απο βδομάδα θα το κανονίσω. είναι γελαστο μωρό. πολυ. μου κάνει κάτι ξυπνηματάκια τη νύχτα εκεί γύρω στις 5 αλλά οκ.

κατά τ άλλα καλά, οι μεγάλοι σε νορμαλ φαση, το μανιώ ξεπετάχτηκε, μιλάει πιο καθαρά κ χρησιμοποιεί δύσκολες λέξεις κοπι πειστ απ τον μεγάλο.

δεν έχω κ πολλά νέα, ψιλοκλεισμένοι είμασταν, αύριο κ μεθαύριο θα παμε καμιά βόλτα αν το επιτρέψει κι ο καιρός που είναι λίγο κάπως.

σας στέλνω τα φιλιά μου!

Καλησπέρα!

Τι κάνετε?

Πώς περασατε το τριήμερο?

Εμείς περάσαμε καλά, πήγαμε στο καρναβάλι, είδαμε πολύ κόσμο, χορέψαμε, ξεσάλωσε κι ο Γιάννης με τα τραγούδια και το γενικότερο κλίμα τρέλας! Εχτές φάγαμε τα σαρακοστιανά στου αδερφού μου, πετάξαμε τον αετό μας και σήμερα μαζευτήκαμε σπίτι μας! Έχουμε μύξα βέβαια αλλά σιγά μην τη γλιτώναμε με τόσες βόλτες!

Ελευθερίτσα συνήλθες εσύ λιγάκι που δεν ήσουν καλα?

Αννούλα ζοριστήκατε με το μικρό?

Ωχ το παιδί μωρέ! Ευτυχώς είναι καλά τώρα!

Πού είσαι εσύ καλέ και δε μπαίνεις να μας λες τα νέα σας καθόλου?

Με τη δουλειά που είχες πει έγινε κάτι?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια!

τι κανετε?

Εμεις εδω τα ιδια!

το 3μερο ειχαμε πάει Λουτράκι...καλα περάσαμε αν και εκανε κρυουλάκι.

Εχω μεγαλο θεμα με τη Μαριλιζα, εχει αρχισει και εκφραζει πολυ έντονα τη ζηλια απεναντι στο μπεμπη, σημερα που ειχε ερθει η ψυχολογος καθομασταν 1 ωρα και μιλουσαμε για υατο το θεμα..εχω απελπιστει, για το οτιδηποτε κλαιει,ουρλιαζει και χτυπιεται στο πατωμα.Ουφ...

Εσεις που ειστε εξαφανισμένες καλε?

Γεια σας κορίτσια! Καλή σαρακοστή!! Τι κάνετε? Πώς τα περάσατε? Βλέπω όλες λίγο πολύ το ρίξατε έξω! Κι εμείς πολύ όμορφα, κάθε φορά που πάμε στο χωριό δεν θέλω να γυρίσω πίσω. Τα παιδιά πολύ παιχνίδι κι έξω κονομήσαμε κι εμείς μυξάκια Σοφάκι, αναμενόμενο ήταν. Κι εμείς ξεκουραστήκαμε αρκετά, το καλό είναι ότι είχε πολύ κόσμο να απασχολεί τα παιδιά κι επίσης είναι και τα δυο σε μια ηλικία που παίζουν και τριγυρίζουν με λιγότερη επίβλεψη και άγχος. Ο Άρης λέει ότι του χρόνου τέτοιο καιρό θα είμαστε άρχοντες! Αυτό βέβαια το έχω ξανακούσει, σαν να έχω μάλιστα την εντύπωση ότι το ακούω και θα το ακούω κάθε χρόνο πλέον! :lol:

Kατά τα άλλα πολύ τρέξιμο εδώ στα πάτρια, για το σπίτι, το σχολείο και διάφορα δικά μου θέματα. Ψάχνομαι να κάνω κάποια πράγματα για να περνάω κάποιες στιγμές ολόδικές μου ευχάριστα και κάποια χόμπι που ίσως θα μπορούσαν να μου αποφέρουν και κάποιο χαρτζιλίκι. Ανυπομονώ να έρθει το καλοκαίρι να έχω χρόνο να κάνω πράγματα για εμένα. Την παραπάνω εβδομάδα αρχίζω κάτι σεμινάρια και θέλω και να επιστρατεύσω και τις γνωστές που ξέρουν κάτι παραπάνω να με μάθουν διάφορα, από πλέξιμο μέχρι ότι λάχει.

Αγγελικάκι τα δικά σου να σχολιάσω που επείγουν και να πάω για φαγάκι μιας και ήρθε κι ο μπαμπάς μας. Τι σου είπε η ψυχολόγος? Σήμερα το απόγευμα έχουμε κι εμείς μια καλεσμένη στο σχολείο για να μιλήσει για διάφορα. Σε γενικές γραμμές να σου πω τη γνώμη μου. Τα παιδιά αντιλαμβάνονται τα πάντα σε αυτή την ηλικία που είναι η Μαριλίζα οπότε να είσαι προσεκτική με τις εκδηλώσεις απέναντι στον έρωτα. Θέλει ακόμα πολύ προσοχή στην κόρη, πολλές τρυφεράδες και αν μπορείς να περνάς χρόνο αποκλειστικά μαζί της, πάρε την να πάτε μόνες σας κάπου, παίξτε μόνες σας μαζί όσο ο μπαμπάς προσέχει το μωρό. Επίσης δεν πρέπει να αλλάζεις πολλά-πολλά από τη ρουτίνα της εξαιτίας του μικρού. Μπορεί και να στραβώνουν από το "δεν παίζουμε γιατί κάνουμε ησυχία να κοιμηθεί το μωρό." ή "δεν μπορώ να σου διαβάσω παραμύθι γιατί κοιμίζω το μωρό." Θα μου πεις κακομαθημένα θα τα κάνουμε? Δεν είναι ανάγκη να τρέχουμε να τα ικανοποιήσουμε και σαφώς θα μάθουν να περιμένουν, να έχουν υπομονή, θα μάθουν τη ματαίωση αλλά προσεκτικά όλα αυτά και με μέτρο. Και φυσικά το πιο σημαντικό να συμμετέχει στη φροντίδα, στο παιχνίδι κλπ. με το μωρό. Να της δείξεις ότι είναι σημαντικό που είναι αυτή η μεγάλη, που μπορεί να κάνει τόσα πράγματα μόνη της, πόσο σε ξεκουράζει αυτό, πόσο τη θαυμάζεις, να της λες αύριο-μεθαύριο ότι θα είναι το πρότυπο και η δασκάλα του μικρού, θα θέλει να της μοιάσει, να μπορεί να κάνει ότι μπορεί να κάνει κι εκείνη, να είναι εξίσου... (βρες ότι επίθετο θέλεις να βάλεις εδώ), τόνωσε το εγώ της (είναι και λιονταράκι και το χρειάζεται!) και δείξε της ότι είσαι εκεί για αυτήν κι ότι δεν άλλαξε τίποτα ο ερχομός του μωρού στο πώς νιώθεις γι'αυτήν. Πολλές τρυφεροκουβέντες, αγκαλιές, χάδια, χρόνος μόνες κατά τη διάρκεια της ημέρας, πριν τον ύπνο ;) που είναι η πιο χαλαρή κι όμορφη στιγμή στο 24ωρο... και πάω να βάλω φαγητό γιατί πεινά η οικογένεια! τα υπόλοιπα αργότερα.

Γράφω απτό κινητό για να πω αυτό,

Εχθες έφαγα ένα γιαούρτι πρόβειο και όλα καλα!!! Καμία αλλαγή στα κακά μας.

Πήρα θάρρος,γιατί στο Λουτράκι έφαγα 2-3 σιροπιαστα που χαν βούτυρο φρέσκο,τσίμπησα και λίγο τσουρέκι και δεν είδα αλλαγή.

ειχε λιγα κόκκινα αλλά αυτά ταεχει ούτως η άλλως.

Περιμενα να δω χαμό αλλά από ότι φαίνεται ....

Νεκ ευχαριστώ για την απαντηση,οταν μπω απτό πισί θα σου πω τι μου πε η ψυχολογα

Γράφω απτό κινητό για να πω αυτό,

Εχθες έφαγα ένα γιαούρτι πρόβειο και όλα καλα!!! Καμία αλλαγή στα κακά μας.

Πήρα θάρρος,γιατί στο Λουτράκι έφαγα 2-3 σιροπιαστα που χαν βούτυρο φρέσκο,τσίμπησα και λίγο τσουρέκι και δεν είδα αλλαγή.

ειχε λιγα κόκκινα αλλά αυτά ταεχει ούτως η άλλως.

Περιμενα να δω χαμό αλλά από ότι φαίνεται ....

Νεκ ευχαριστώ για την απαντηση,οταν μπω απτό πισί θα σου πω τι μου πε η ψυχολογα

Τέλεια νέα! Κι εγώ με πρόβεια και κατσικίσια είχα ξεκινήσει στο χρόνο πάνω. Με το καλό να το ξεπεράσετε κι εντελώς να τρως από όλα χωρίς άγχος! Τσουρέκια και σιροπιαστά διαβάζω και μου τρέχουν τα σάλια γμτ μου! :tongue:

Της Αννούλας τα νέα δεν πρόλαβα χθες να σχολιάσω. Αννούλα μου ταλαιπωρία πέρασε ο μικρούλης ε? Σιδερένιος εύχομαι! Όσο για το γελαστό καλόβολο μωράκι, φαίνεται ακόμα κι από τη φατσούλα! Κι είναι δυνατόν λιονταράκι να μην είναι συνέχεια γελαστό? Έτσι και το Γιωργί μου, όλη την ώρα και σε όλο τον κόσμο γελαστός σαν μωράκι. Για τα ξυπνήματα, νορμάλ για την ηλικία του τον βρίσκω, σε λίγο καιρό θα είναι κύριος και εκεί!

Διαφημίσεις

Εγώ χθες το απόγευμα τελικά πήγα στην ψυχολόγα, τι ωραία που τα έλεγε!! Κι είναι όλοι οι ψυχολόγοι ρε παιδί μου λες και παίρνουν λεξοτανίλ! Μες στην ηρεμία! Τη ζήλεψα! Ένιωσα πάλι άχρηστη μάνα, ότι όλα λάθος τα κάνω και τέτοια... το προσπαθώ πάντως πολύ τώρα τελευταία να αλλάξω.

Σας αφήνω να ετοιμαστώ, να κοιμίσω την οικογένεια και να πάω με την κουμπάρα μου για καφεδάκι. Μέρα που διάλεξα κι εγώ! Θα πάρω το αέριους μου και θα βγω στον παλιονοτιά και τη σκόνη!! :lol:

Νεκταρίτσα τώρα που λες για την ψυχολόγα και τι ωραία που τα έλεγε θυμήθηκα κι εγώ εμένα που έλεγα με πόσο καλά τα λέει σε κάτι σεμινάρια που κάναμε πέρσι, κι εγώ γιατί να μη μπορώ να τα εφαρμόσω όλα αυτά?

Μια μέρα λοιπόν που είχαμε βρεθεί στην παιδική χαρά με τα παιδιά άστραψε η κόρη της μία στο Γιάννη από εκεί που δεν το περίμενε ο καημένος! Το συμπέρασμα? Ουδείς τέλειος!

Τι σεμινάρια ξεκινάς καλέ?

Και πλέξιμο διαβάζω, μπράβο! Καλά το κάνεις! Πρέπει να κάνεις πράγματα και για σένα! Τα λέω για να τα ακούω κι εγώ που είμαι όλη μέρα σπίτι με τα παιδιά! Για πες να πάρουμε καμιά ιδέα!

Αγγελικούλα μπράβο για τις εξελίξεις με το φαγητό σου και την αλλεργία! Καλύτερα τα πράγματα λοιπόν! Δεν έχει καθαρίσει ακόμα τελείως στα κακάκια ε? Τι σου έχει πει η γιατρός? Θα βλέπεις κόκκινα συνέχεια?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Νεκταρίτσα τώρα που λες για την ψυχολόγα και τι ωραία που τα έλεγε θυμήθηκα κι εγώ εμένα που έλεγα με πόσο καλά τα λέει σε κάτι σεμινάρια που κάναμε πέρσι, κι εγώ γιατί να μη μπορώ να τα εφαρμόσω όλα αυτά?

Μια μέρα λοιπόν που είχαμε βρεθεί στην παιδική χαρά με τα παιδιά άστραψε η κόρη της μία στο Γιάννη από εκεί που δεν το περίμενε ο καημένος! Το συμπέρασμα? Ουδείς τέλειος!

Τι σεμινάρια ξεκινάς καλέ?

Και πλέξιμο διαβάζω, μπράβο! Καλά το κάνεις! Πρέπει να κάνεις πράγματα και για σένα! Τα λέω για να τα ακούω κι εγώ που είμαι όλη μέρα σπίτι με τα παιδιά! Για πες να πάρουμε καμιά ιδέα!

Αγγελικούλα μπράβο για τις εξελίξεις με το φαγητό σου και την αλλεργία! Καλύτερα τα πράγματα λοιπόν! Δεν έχει καθαρίσει ακόμα τελείως στα κακάκια ε? Τι σου έχει πει η γιατρός? Θα βλέπεις κόκκινα συνέχεια?

:lol::lol::lol::lol: Kαλά έκανα κάτι γέλια με την κόρη της ψυχολόγας!!! Μα τι νομίζεις?? Πού να δεις παιδιά δασκάλων καλή ώρα, παιδιά παπάδων που λένε ότι είναι διαόλου εγγόνια και φυσικά παιδιά από κάθε καρυδιά... Άμα είναι παιδί μου και τα γονίδια τρελά τι να σου κάνει και το περιβάλλον??! :tongue: Δε γράφω εγώ την κόρη μου στα παλαιότερα των υποδημάτων μου όταν γκρινιάζει και ζητάει με κλάματα ακόμα και το νερό?? Αυτή, ο κόσμος να χαλάσει, πρώτα θα χαλάσει τον κόσμο και μετά θα το ζητήσει όμορφα! Ή πεισματάρικο ή χαζό είναι το κοπέλι μου! Η μάνα Βούδας!!! Ξεκίνησα φυτικά ηρεμιστικά, αμέ!!! Μούρλια είναι!!!

Χάλια είμαι κατά τα άλλα, χάλια! Ο λαιμός πονάει τρελά, παίρνω λιζοπαΐν και πάλι πονάω, αφού χθες τη νύχτα ήπια διπλό ντεπόν για να κοιμηθώ που δεν υπέφερα τον πόνο, η μύτη ξεκίνησε πάλι μυξούλες... δεν τη γλιτώνω τη βρογχίτιδα Παναγία μου, η την αμυγδαλίτιδα! Και κρυώνω ώρες τώρα, αλλά δεν τολμώ να βάλω θερμόμετρο! Σίγουρα έχω δέκατα! Μιλάμε το μισό σχολείο άρρωστο και μια δασκάλα με πνευμονία! Τα μικρά έτοιμα κι αυτά, ο Γιώργος μπούκωμα η μικρή λίγες μύξες κι αυτή, μια ομορφιά είμαστε φέτος ρε γμτ!

Σοφάκι για τα σεμινάρια που με ρώτησες αρχίζω την άλλη βδομάδα και είναι για ένα μήνα, τα διοργανώνουμε στο σχολείο και είναι για την τεχνική decoupage. Τα παιδιά της 6ης τάξης έμαθαν την τεχνική και έφτιαξαν μπουκάλια και τα πούλησαν για να βγάλουν χαρτζιλίκι για την εκδρομή στην Αθήνα το Μάιο και θα τη μάθουμε κι εμείς. Έχω ενθουσιαστεί γιατί μπορείς να διακοσμήσεις πολύ όμορφα πολλά πράγματα, γυαλί, ξύλο, διάφορες επιφάνειες. Δες εδώ να πάρεις μια ιδέα: https://www.google.gr/search?q=decoupage&hl=el&newwindow=1&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=sElMUemyCcbEtAb-iYGgDw&ved=0CCsQsAQ&biw=1024&bih=540

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...