Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νεκ λουλούδια μαθητές έχεις δηλαδή ε?

Τι να κάνεις μωρέ, εσύ προσπαθείς, αν δεν θέλουν να κάτσουν να διαβάσουν τι να τους κάνεις! Και Γ έβαλες δηλαδή? Αμάν θα στα σούρουνε κανονικά οι γονείς, αν όχι μπροστά σου, σίγουρα από πίσω "το παιδί μου εμένα που προσπαθεί πώς του έβαλε Γ?" !! Τι τραβάς κι εσύ!!

Το κόμικ τους έδωσε, όχι φωτοτυπία, νομίζω 2-3 μέρες το άφησε σε κάθε παιδί να το μελετήσει και μετά είχαν ένα βιβλιαράκι με ερωτήσεις που θα το έστελναν σε διαγωνισμό εκτός σχολείου, άρα δεν το κάνουν όλα τα σχολεία αφού δεν το είχατε κι εσείς.

Αγγελικούλα μην το πολυμελετάς ρε συ να κοιμάται ο μικρός στο κρεβάτι σας!! Δε θέλει και πολύ να κολλήσει μετά! Θα έρχεται κι αυτός σε λίγο καιρό, κάτσε να περπατήσει, να πάει στο μονό να κοιμάται και μετά!!

Ο Γιάννης έχει να έρθει στο δικό μου 2-3 βδομάδες, είναι μεγάλος λέει και κοιμάται στο δικό του, μακάρι να το κρατήσει!!

Έφτιαξες το μαλλί?

Καλό έγινε?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

μπα οχι Νεκ, η Μαριλζια ηταν δυσκολη στον υπνο.Ξενυχτια και πολλα ξυπνηματα, δε διαβασες που εγραψα οτι πηγς 1,5 για να κοιμηθουμε σερί και φυσικα να μην ξεχασω να πω οτι μεχρι σχεδον τα 2 κοιμοταν στο κρεβάτι μας!

Το μπεμπάκο ουτε μιση φορα δεν τον εχω βαλει...νιωθω τυψεις ,το πιστευετε???

Σας ζηλευω τις Κρητικες που χετε διπλα τη θαλασσα και βολτάρετε...

τετοιες εποχες νοσταλγώ τη Χίο παρα πολυ..

Eνάμιση μια χαρά, εμένα 21 μηνών κοιμήθηκε ο Γιώργος μερικά βράδια σερί αλλά ωστόσο είχα και την μικρή οπότε δεν μπορούσα να κάνω χαρά. Η μικρή πήγε κι αυτή κοντά 2 χρονών για να κοιμηθεί σερί, έχουμε περάσει πολλά στάδια και με τα δύο, εφιάλτες, νυχτερινούς τρόμους, σηκώματα να έρχονται στο δωμάτιό μας με διάφορες δικαιολογίες (νερό, σκέπασμα, εφιάλτη, κλπ) και να τα ξαναγυρίζουμε, να με φωνάζουν να πάω για τους παραπάνω λόγους +μερικούς ακόμα, π.χ. χθες το βράδυ ξύπνησε ο Γιώργος κλαψουρίζοντας ότι πονάει το πόδι του (από ότι κατάλαβα είχε μουδιάσει) και φυσικά πολλά ξενύχτια με τα κρυώματα κι αυτό το γνωστό νυχτερινό γκούχου-γκούχου. Μέχρι σήμερα δεν μπορώ να πω, από όταν έγινε 2 η μικρή περίπου έχω κοιμηθεί κάποια βράδια σερί, αλλά εξακολουθώ και να ξυπνάω αρκετά βράδια για ένα από τα δύο ή και για τα δύο παιδιά. Το έχω πάρει απόφαση ότι για μερικά χρόνια ακόμα θα τα έχουμε αυτά.

Για τις τύψεις κι εγώ έχω αλλά όχι στο 2ο, στο 1ο. Το 2ο έχει χορτάσει ήρεμη (μέχρι μια ηλικία, γιατί τώρα έχω γίνει υστέρω) και "έμπειρη" μαμά. Μη σε οδηγήσουν οι τύψεις στο να τον βάλεις στο κρεβάτι μαζί σου, γιατί θα καταλήξει ξανά μαζί και η Μαριλίζα αν το αντιληφθεί. Και επίσης ο Σκορπίνος σου θα κολλήσει ακόμα περισσότερο και μετά δεν θα τον ξεκολλάς με τπτ! Εγώ κοιμόμουν μαζί με τα παιδιά μέχρι μια ηλικία, 14 μήνες με το Γιώργο και περίπου 20 μήνες με την Αριάδνη αν θυμάμαι καλά αλλά στο δωμάτιο της μικρής, που είχα το ημίδιπλο, στο οποίο κοιμάται τώρα η μικρή μόνη της.

Νεκ λουλούδια μαθητές έχεις δηλαδή ε?

Τι να κάνεις μωρέ, εσύ προσπαθείς, αν δεν θέλουν να κάτσουν να διαβάσουν τι να τους κάνεις! Και Γ έβαλες δηλαδή? Αμάν θα στα σούρουνε κανονικά οι γονείς, αν όχι μπροστά σου, σίγουρα από πίσω "το παιδί μου εμένα που προσπαθεί πώς του έβαλε Γ?" !! Τι τραβάς κι εσύ!!

Το κόμικ τους έδωσε, όχι φωτοτυπία, νομίζω 2-3 μέρες το άφησε σε κάθε παιδί να το μελετήσει και μετά είχαν ένα βιβλιαράκι με ερωτήσεις που θα το έστελναν σε διαγωνισμό εκτός σχολείου, άρα δεν το κάνουν όλα τα σχολεία αφού δεν το είχατε κι εσείς.

Αγγελικούλα μην το πολυμελετάς ρε συ να κοιμάται ο μικρός στο κρεβάτι σας!! Δε θέλει και πολύ να κολλήσει μετά! Θα έρχεται κι αυτός σε λίγο καιρό, κάτσε να περπατήσει, να πάει στο μονό να κοιμάται και μετά!!

Ο Γιάννης έχει να έρθει στο δικό μου 2-3 βδομάδες, είναι μεγάλος λέει και κοιμάται στο δικό του, μακάρι να το κρατήσει!!

Έφτιαξες το μαλλί?

Καλό έγινε?

Αμέ!! Λουλούδια με τα όλα τους όπως και η πλειοψηφία των σημερινών παιδιών. Αλλά οι γονείς τα φταίνε, που δεν μένουν στο "το παιδί μου που έτσι κι αλλιώς κι αλλιώτικα" και πίσω από την πλάτη του δασκάλου αλλά θέλουν να φτιάξουν ένα δάσκαλο στα μέτρα τους και στα μέτρα των παιδιών τους και πάνε κατευθείαν στην πρωτοβάθμια, χωρίς να κάνουν τα παράπονα τους στο δάσκαλο. Σημερινή κουβέντα και φόρτωμα με τα δικά μου που έπιασα σε κουβέντα τους ότι "η μαμά μου θα μιλήσει με άλλες μαμάδες για να διώξουμε τη δασκάλα των αγγλικών" η οποία είναι εξαιρετική συνάδελφος αλλά λίγο αυστηρή. Τα στριμώχνει κι αυτά που δε σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους πάνε στη μαμά και η μαμά με τη μία "η δασκάλα φταίει" μην υψώσει τόνο φωνής, μην πει "πού το έχετε το μυαλό σας?" όταν για χιλιοστή φορά ξεχνάνε το βιβλίο των αγγλικών καλή ώρα όπως κάνουν και με τα βιβλία της ιστορίας που σας έλεγα... και δεν κοιτάνε τα χάλια τους που δεν ρίχνουν μια ματιά στα βιβλία και τα μαθήματα των παιδιών τους, να τα κοιτάξουν αν διάβασαν, να τσεκάρουν αν έφτιαξαν την τσάντα τους που συνέχεια μοιράζω γόμες και μολύβια κι όλο στο τέλος γυρεύουν και πάλι από συμμαθητές τους ή από εμένα γιατί όλο τα χάνουν, που οι ίδιοι οι γονείς απαξιώνουν το ρόλο του σχολείου και του δασκάλου και ψάχνουν ανά πάσα στιγμή να στήσουν το δάσκαλο στον τοίχο, αντί να είναι σύμμαχοι και συνοδοιπόροι μας... Κι έχασα τον ειρμό μου από τη σύγχυσή μου...

Σε λίγα χρόνια με την αξιολόγηση σας πληροφορώ ότι η παιδεία μας θα πάει κατά διαόλου. Γιατί δεν υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια, όταν αξιολογείσαι από πρόσωπα. Αν με αξιολογεί εμένα ο γονιός που δεν βάζω Α στο παιδί του κι ας μην το αξίζει, ο μαθητής που δεν τον αφήνω όλη την ώρα έξω στην αυλή, ελεύθερη ώρα να μην κάνει μάθημα κι ο διευθυντής που δεν του κάθομαι. Θα απολυθούν δάσκαλοι που πραγματικά αξίζουν επειδή δεν είναι στα μέτρα του κάθε μαλάκα, γονιού, διευθυντή ή προϊστάμενου και όσοι δάσκαλοι θα υπάρχουν στα σχολεία θα είναι φοβισμένοι και φιμωμένοι, μαριονέτες στα χέρια του κάθε μαλάκα γονιού, διευθυντή και προϊστάμενου.

Ουφ!! Άστα γιατί συγχύζομαι!

Καλησπέρα. Με ντεπόν την έβγαλα σήμερα. Κομάρες, ανακατωσούρες και βαρύ κεφάλι. Ωστόσο είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου να πάμε με το μικράκι μου βόλτα το πρωί, κατέβασα ένα ντεπόν και πήγαμε στο εμπορικό για καφέ με μια φίλη. Ψώνισα και ορισμένα ρουχαλάκια για τα παιδιά που βρήκα σε σούπερ τιμές.

Εύχομαι και ελπίζω αύριο να είμαι και να είμαστε καλύτερα γιατί είναι ο χορός του παιδικού και θέλω πολύ να ντύσω και να πάω με τα παιδιά. Για να δούμε, θα μας βγει?!

Ντινάκι περαστικά και σε σένα!Σε βρήκε γερά εσένα ε?Θα περάσει, τι άλλο να πούμε.

Αγγελική πλάκα μας κάνεις κοπελιά...όι λέω πλάκα μας κάνεις???5 ξυπνήματα μέτρησα πάλι χθες στην Εβελίνα η οποία αν δεν πιει έστω και μια γουλιά γάλα δεν κοιμάται και την πιπίλα δεν την θέλει με τίποτα μες την νύχτα!!!Και θυμίζω...κοντεύει 14 μηνών σε 1 βδομάδα!!!Οπότε άστο σου λέω. Όσο για τον ύπνο ξαναθυμίζω πως μέχρι 8 μηνών κοιμόταν στην κούνια μόνη της, μετά άλλαξε το τροπάριο. Κοιμάται μόνη μεν χωρίς κουνήματα και αγκαλιές αλλά στο καρότσι και από κει την πάμε στο κρεβάτι της. Και έχω ψιλιαστεί πως επειδή τόσο καιρό την νύχτα την θηλάζω ξαπλωτή στο διπλό, ξυπνάει μόνο και μόνο επειδή θέλει παρέα να κοιμηθεί στο διπλό!!!Οπότε μην λες τίποτα, έχεις καιρό να παίρνεις όρκους!

Νεκταρία πολύ κακομαθημένοι δεν είναι οι σημερινοί γονείς?Με ποιανού το μέρος είναι?Της δασκάλας που προσπαθεί το καλύτερο για το παιδί τους ή με το επίσης κακομαθημένο τους παιδί. Δηλαδή ρε παιδιά εμένα όταν μου λέει η δασκάλα του Μάνου ό,τι έκανε αυτό ή το άλλο δεν πρέπει να την πιστεύω??Τις περισσότερες φορές του στερώ κάτι και έχει γίνει πρώτος τώρα. Σου λέει αν δεν είμαι σωστός στο σχολείο θα το μάθει η μανούλα και δεν θα ανοίξει καθόλου η τιβί σήμερα. Αλίμονο δηλαδή να με σέρνει από την μύτη το 3χρονο και να αμφισβητώ την εκπαιδευτικό.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εχθές μάζεψα τα κομμάτια μου και τον πήγαμε τον μικρό στο allou...ήταν ο μπαμπάς μας και τα αδέρφια μου τα όποία κόλλησαν την ίωση και είναι σήμερα ταβλα στο κρεβάτι...καλά με τον μικρό θέμα...σήμερα του πήρα απο εχθές το βράδυ του πήρα τα αγαπημένα του παιχνίδια και του τα έδωσα πριν λίγο αφου μου υποσχέθηκε πως δεν θα ξανακάνει τίποτα...κορίτσια έχω θέμα...ορμάει στα μικρότερα παιδάκια ή τουλάχιστον σε αύτα που φαίνονται μικρότερα απο αυτόν...πάντα στα μικρότερα χωρίς να του κάνουν τίποτα τα δόλια...πραγματικά αισθάνθηκα πολύ άσχημα εχθές...η μαμά του άλλου του παιδιού μου έλεγε "δεν πειράζει έχει συνηθίσει απο το μεγάλο του αδερφό"...δεν το ανέχομαι αυτό και θα κοπεί σύντομα...έσκασα εχθές μα είναι δυνατόν???Και η αλήθεια είναι οτι ούτε απαιτητικός ,ούτε γκρινιάρης...ούτε έχουμε στιγμές υστερίας...γκρίνιας κτλ...ίσως φταίει οτι έχει κλειστεί τέλευταια με την ίωση και πρέπει να αρχίσουμε πάλι τις κούνιες κτλ να βλέπει πάλι παιδάκια...αχ σας έπρηξα αλλά έχω σκάσει...εχθές του μίλαγε πόση ώρα ο Δ οτι τα παιδάκια είναι πιο μικρά...οτι πονάνε...οτι μπορεί να χτυπήσουν...οτι όπως δεν χτυπάμε εμείς το Λ δεν πρέπει να το κάνει ούτε εκείνος...τι να πώ ???

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Νεκ είδα εχθές ένα όνειρο υπέροχο...καλά ένα θα σου πώ δύο ολόισια ,κάτασπρα δοντάκια σε ένα όμορφο νεογέννητο που κρατούσα αγκαλιά ολόιδιος το Λεωνιδάκι...ίδια τα ματάκια ,τα μαλλάκια ίδιο και είχα λέει και τα δύο...το μικρό στην αγκαλιά να θηλάζει μέσα σε ένα Slings,ένα στοματάκι γεμάτο γαλατάκι να θηλάζει...και πραγματικά είχε δύο δοντάκια τόσο όμορφα και έλεγα " καλά ένα νεογέννητο με δύο δοντάκια?" και το Λ δίπλα μου...

Ποιά είναι η επόμενη καλέ?

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημερα!!!!

Οπα, τι ονειρο ειναι αυτο Ντινα....!!!!!!

Ομολογείστε καλε!!!!!

Ποια ειναι??!!!!!

Λοιπον, γυρισα πριν λιγο απο το διαιτολογο, με εκραξε, με εδιωξε και ουτε καν λεφτα δεν πηρε!

Μου λεει, εισαι μια χαρα κοπελα μου, τι διαιτα να σου δωσω εσενα με 52 κιλα που εισαι?

Λιπος κάτω απο το κανονικό, απλα εχω 4 κιλά παραπάνω υγρα στο σώμα μου και για αυτο εχω το προβλημα στην κοιλιά, το αποδιδω ομως στο θηλασμο.

Γυμναστικη μονο ειπε να κανω..!

Καλα πηρα μεγαλη χαρα! Ουφ!

Ντινα,μηπως εσυ εισαι η επομενη καλε???!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Νεκ είδα εχθές ένα όνειρο υπέροχο...καλά ένα θα σου πώ δύο ολόισια ,κάτασπρα δοντάκια σε ένα όμορφο νεογέννητο που κρατούσα αγκαλιά ολόιδιος το Λεωνιδάκι...ίδια τα ματάκια ,τα μαλλάκια ίδιο και είχα λέει και τα δύο...το μικρό στην αγκαλιά να θηλάζει μέσα σε ένα Slings,ένα στοματάκι γεμάτο γαλατάκι να θηλάζει...και πραγματικά είχε δύο δοντάκια τόσο όμορφα και έλεγα " καλά ένα νεογέννητο με δύο δοντάκια?" και το Λ δίπλα μου...

Ποιά είναι η επόμενη καλέ?

Τι ωραίο όνειρο!!! ;) Και κουκλί το μωρό αφού ήταν ολόιδιο το Λεωνιδάκι, ξανθό, ομορφομάτικο!!! Πάντα τέτοια!!! :D

Και συνεχίζω, Ελευθερία περαστικά και σε εσένα! Λείπει πάλι μια δασκάλα μάλλον όλη την εβδομάδα θα λείπει, με την ίωση με το 39-40 πυρετό. Την προηγούμενη εβδομάδα έλειπε μια άλλη, μόνο εμένα να μη με βρει η ίωση Παναγίτσα μου! Άντε επιτέλους να καλοκαιριάσει να ισιώσουμε!

Ντινάκι σχετικά με τη συμπεριφορά του Λεωνίδα, νορμάλ τη βρίσκω, ένα αρχηγιλίκι το έχουν τα λιονταράκια και από την άλλη δεν τα βάζουν με τον πιο ισχυρό (γιατί κατά βάθος είναι και λίγο κότες) οπότε στα μικρά θα κάνει τον τσαμπουκαλή. Αυτό που εφαρμόζεις θα συνεχίσεις δλδ την συνέπεια (το οποίο θα τον προειδοποιείς τουλάχιστον μία φορά πριν να το κάνεις και η προειδοποίηση θα έρχεται επιτόπου την ώρα που θα κάνει την παγαποντία), μια, δυο, τρεις θα το πάρει το μνμ και θα το σταματήσει. Επίσης το να κάνει παρέα με τα άλλα παιδάκια είναι καλό αν είναι εφικτό. Κι εμένα τα δικά μου δεν ξέρουν πώς να παίξουν και πώς να φερθούν σε άλλα παιδάκια κι είναι λογικό μιας και δεν πάνε παιδικό ή δεν έχουμε άλλα παιδάκια στον περίγυρό μας. Και δυστυχώς σε μικρές ηλικίες τα παιδάκια γενικά παίζουν πιο ατομικά κι έτσι ακόμα και στο πάρκο ή την παιδική χαρά δεν συναναστρέφονται ιδιαίτερα με άλλα.

Καλημερα!!!!

Οπα, τι ονειρο ειναι αυτο Ντινα....!!!!!!

Ομολογείστε καλε!!!!!

Ποια ειναι??!!!!!

Λοιπον, γυρισα πριν λιγο απο το διαιτολογο, με εκραξε, με εδιωξε και ουτε καν λεφτα δεν πηρε!

Μου λεει, εισαι μια χαρα κοπελα μου, τι διαιτα να σου δωσω εσενα με 52 κιλα που εισαι?

Λιπος κάτω απο το κανονικό, απλα εχω 4 κιλά παραπάνω υγρα στο σώμα μου και για αυτο εχω το προβλημα στην κοιλιά, το αποδιδω ομως στο θηλασμο.

Γυμναστικη μονο ειπε να κανω..!

Καλα πηρα μεγαλη χαρα! Ουφ!

Ντινα,μηπως εσυ εισαι η επομενη καλε???!!!!!!!!!

Είσαι θεοπάλαβη! :lol: Εγώ νόμιζα στο μνμ που έλεγες ότι θα πας στο διαιτολόγο, ότι εννοούσες να σου φτιάξει ένα πρόγραμμα που να σου λέει τι θα τρως λόγω θηλασμού και αλλεργίας, όχι δίαιτα για να αδυνατίσεις! Κύριος ο διαιτολόγος! Μπορούσε άνετα να εκμεταλλευτεί την παλαβομάρα σου και να στα έπαιρνε χοντρά και για καιρό!

Στα δικά μας...

Κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα σήμερα! Μη με περιγελάσετε! Θα πάμε σήμερα να κουρέψουμε το Γιώργη! Ο μπαμπάς μας βασικά θα τον πάει γιατί εγώ δεν το αντέχω! Γιατρούς, εμβόλια, αιμοδοσίες στο παιδί τις αντέχω μια χαρά, κούρεμα όχι! Το ξανθό μου αγγελουδάκι με τα ξανθά του δαχτυλιδάκια κάτω-κάτω που άμα κουρευτεί θα εξαφανιστούν και θα μου γίνει καστανό, πώς δεν θέλωωωω!!!! Είπα στον Άρη να μου φυλάξουν τα μαλλάκια του να τα βάλω στο ημερολόγιο το παιδικό. Ακόμα και να ξαναμακρύνουν ξανθά δε θα είναι ποτέ ξανά. Με πιάνει λοιπόν μια μελαγχολία... παραμεγάλωσε, κοιτάω το άλμπουμ της βάφτισης με το καρεδάκι που εκεί ήταν κατάξανθο και δείχνει τόσο μπεμπεδάκι κι ας ήταν 2 χρονών!

Κι η μπουμπού προχθές αντιλήφθηκα ότι βγήκε και το 20ο δοντάκι της! Πιπίλα και πάνα μας έμεινε κι ύστερα πάει κι αυτό το μωρουδάκι! Που ο Γιώργος στην ηλικία της ήταν πιο ώριμος και "μεγάλο παιδί", αλλά αυτό το μικράκι σα να μη θέλω να μεγαλώσει!!!

Kαλημέρα!!!

Εμείς εδώ είμαστε με επαναλαμβανόμενες διακοπές ρεύματος...ο μικρός βαριέται και δεν ξέρω τι να κάνω...να τον βγάλω έξω ή όχι...ο βήχας έχει ηρεμίσει αλλά επιμένει ακόμα...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...