Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερούδια! Τι όμορφο σκ ήταν αυτό?? Πώς τα περάσατε κορίτσια? Εμείς καλά δόξα τω Θεώ! Την Παρασκευή το απόγευμα είχαμε κάνει τη γενική μας κι είχα και μαγειρεμένα οπότε χθες βολτάραμε με την άνεσή μας. Πήγαμε στην παραλία των Αγίων Αποστόλων που έχει πολλά δέντρα κι ένα όμορφο μεγάλο πάρκο με παιδική χαρά και έπαιξαν τα παιδιά, περπατήσαμε και στην παραλία, πετάξαμε τις πετρούλες μας, βρεθήκαμε και με ένα φίλο που αγαπάνε πολύ τα παιδιά κι έπειτα πήγαμε σούπερ. Το απόγευμα φτιάξαμε με το Γιώργο μια τούρτα γιατί σήμερα πήγαμε στο πατρικό μου να γιορτάσουμε τα γενέθλια του παππού μας που ήταν την Τσικνοπέμπτη, χόρτασαν εξοχή και ήλιο τα μικρά, παρόλο που φορούσαν τα καπελάκια τους έκανα κόκκινα μαγουλάκια!

Τώρα τα κεφάλια μέσα δυστυχώς, σε λίγο θα βάλω κάτω τα τεφτέρια μου να βάλω βαθμούς, γιατί πρέπει να τους παραδώσω αύριο μιας και την Παρασκευή έχουμε τη συνάντηση με τους γονείς.

Το καλό είναι ότι αυτή την εβδομάδα θα έχει άδεια ο Άρης και θα έχω σημαντική βοήθεια στο σπίτι.

Τέλος το τριήμερο θα πάμε στο Μόχλος, άντε να ξεφύγουμε λίγο κι εμείς και τα παιδιά!

Μπράβο!!!Έτσι όμορφα να περνάτε πάντα!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!

Σημερα πηγε σχολειο το λέλουδακι μου, ξυπνησε απτις 07,30 και φωναζε "μαμα ηρθε το σχολικο?ειμαι ετοιμη"

χαχαχα τι γελια εκανα!

Οταν κατεβαιναμε,χοροπηδουσε μεσα στο ανσασερ! ουτε γυρισε να με κοιταξει,μπουκαρε μεσα μες το χαμογελο!!!!!!!

Ουφ, αγχωνομαι λιγο για τις αρρωστειες αλλά απο την αλλη χαιρομαι που θα περνάει καλα το κοριτσι μου, ειχε κλειστεί τοσο πολυ μεσα που τη λυπομουν πολλες φορες.

Εχθες ξεστησαμε το λικνο και το κατεβασαμε αποθηκη..

τι να σας πω..επαθα καταθλιψη...

Πάει λεω, μεγαλωσε κ αυτο το θκατούλι.

Πως περνάει ο καιρος,τον κοιταω και λεω, ποτε ξανα δε θα ειναι τοσο μικρουλης και μωρουδένιος, καθε μερα που περνάει θα νοσταλγω αυτες τις στιγμες...

Λεμε να παμε για κοφι με τη νονα του σημερα μιας και εχει καλο καιρο,εχθες ειχαμε κανονισει βολτα αλλά ακυρωθηκε γιατι αρρωστησε το παιδακι του ζευγαριου που θα βγαιναμε και κλειστηκαμε μεσα.

Την Τεταρτη εκλεισα να παω σε διατροφολογο.

Ε, δε μπορω αλλο,θελω να μου δωσει μια διαιτα στα μέτρα μου,δλδ του θηλασμου και της αποχης.

εμείς προσπαθήσαμε να περάσουμε ωραία αλλά όλο αναποδιές, κάποιος μας έχει μουντζώσει, μήπως να κάνω ένα ευχέλαιο? χθες το βράδυ χάλασε το ψυγείο, δηλ είχε αρχίσει να μην έχει ψύξη από την προηγούμενη αλλά το ανεβάσαμε κι ελπίζαμε να αντέξει, αλλά τζίφος, τα πετάξαμε όλα, ούτε γάλα για το παιδί δεν είχα, πήραμε εβαπορέ, κι ακόμα δε με έχουν πάρει για ραντεβού από το σέρβις, ευτυχώς η κατάψυξη δουλεύει αλλά και πάλι τι να το κάνεις, νομίζω ότι φταίει μία πτώση τάσης που μας έκανε για πολλή ώρα η δεη

εγω χάλια, βήχας, καταρροή, πάω να χτυπήσω καμία βιταμίνη

ο μικρός μου έμεινε πάλι εδώ, χθες τον είχε πιάσει το γλυκύ του, του τη δίνει που τα βράδια μένει με τον πατέρα του για να πάω στο νοσοκομείο, και κοιμήθηκε 12 παρά, το πρωί δε σηκωνόταν με τίποτα κι ήθελα να πάω νωρίς στο νοσοκομείο για μία εξέταση της μητέρας μου, τζίφος, πήρα άρον άρον τον πατέρα μου, και τώρα περιμενω πεθερά να πάω για αλλαγή βράδιας, επίσης βήχει ακόμη και το βράδυ έκλεισε ο γ. ραντεβού με την παιδίατρο, οπότε πάλι δε θα μπορώ να πάω νοσοκομείο, εκτός αν τους στέιλω μόνους αλλά ήδη γκρινιάζει ο γ., τι να κάνω κι εγώ, και συνέχεια αποκλειστικές δεν παίζει, αυτές τις μέρες την έχουν βάλει και σε ακινησία και είναι ζόρικα τα πράγματα

έχω κουραστεί, είμαι κι άρρωστη, ....σέρνομαι

Καλησπέρα σας! Ντίνα και Ελεάνα περαστικά στα ζουζούνια σας! Στο βήχα έχω χιλιογράψει το σιροπάκι που δίνω στα παιδιά, ρωτήστε και το γιατρό σας κι αν δεν έχει καμιά αντίρρηση και φυσικά αν δεν έχει διαγνώσει κάτι σοβαρό που να χρειάζεται άλλη αντιμετώπιση πάρτε το και θα με θυμηθείτε!

Ελεάνα καλά ξεμπερδέματα με το ψυγείο! Κι εμάς το καλοκαίρι τα έπαιξε που σας έγραφα, μαζί με τον καταψύκτη των 3πλο και πετάξαμε τόσα κρέατα, τόσα πράγματα. Το καινούργιο έκανε κοντά 2 μήνες να έρθει και μέχρι τότε την είχαμε βγάλει με ένα σούπερ μίνι ψυγείο με 2 ράφια όλα κι όλα δανεικό από την γκαρσονιέρα των γονιών μου. Όσο τα θυμάμαι...

Πώς έγινε το γεμιστό κοτόπουλο Ντίνα? Μου αρέσει πολύ το γεμιστό παντός είδους και με κάθε τρόπο. Μα κρεατικά, μα λαχανικά, μα θαλλασινά, όλα είναι πιο νόστιμα αν προσθέσεις κάτι έξτρα.

Αγγελική καλή αρχή και πάλι στο κορίτσι σου! Πώς της φάνηκε η πρώτη μέρα?

Νωρίς-νωρίς αρχίζεις τις νοσταλγίες! Κάτσε να δεις τι θα γίνει όταν φυλάξεις και άλλα περισσότερα. Εμάς έχει μείνει μόνο το καρεκλάκι φαγητού που ανεβαίνει η Αριάδνη. Όσο φύλαγα, μια ρηλάξ, μια καρότσι, μια μπανιερίτσα, μια στράτα, μια κούνια, τελευταία προ ημερών φυλάξαμε και την συρταριέρα-αλλαξιέρα, εκεί να δεις πώς σου φαίνεται ότι αδειάζει το σπίτι και δεν έχεις πια μωρό. Λίγα ακόμα στοιχεία μπεμπέ έχει εμένα η μικρή, μετά...παιδάκι! Τουλάχιστον με τον Κωνσταντίνο εσύ έχεις μέλλον ακόμα!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Πώς είστε?

Τα μικρά καλά?

Εμείς καλά, αν εξαιρέσεις την αλλεργική επεφικίτιδα που έπαθε η Κάλλια στα ματάκια και ζορίζεται λιγάκι η καημενούλα, πήραμε κολλύριο όμως και είναι καλύτερα από το μεσημέρι. Μάλλον ο νοτιάς την πείραξε με τη σκόνη.

Κατά τα άλλα καλά είναι η σκατουλίτσα, έχει ζωηρέψει πολύ, κάνει βηματάκια στο πάρκο γύρω γύρω και στον καναπέ πάει από τη μια μεριά στην άλλη μόνη της, κάνει γεια τώρα και είναι να της φας! Δεν κοιμάται και πολύ, ξεψάρωσε, πάει 10.30 το βράδυ να την πάρει ο ύπνος!

Και ξυπνάει και 2-3-4 φορές τη νύχτα για γάλα!!

Επίσης Νεκταρίτσα δεν κοιμάται κι εμένα ο Γιάννης το μεσημέρι καμποσο καιρό και το βράδυ κοιμάται 11.00! Ντούρασελ αυτά τα παιδιά!

Κι εγώ ψάχνω να βρω χρόνο να κάνω τις δουλειές μου, κοιτάω να σηκώνομαι το πρωί νωρίς πριν τα παιδιά να μαγειρέυω και να κάνω ότι προλάβω.

Ελεάνα τι έγινε βρε κορίτσι, όλα μαζί σας έπεσαν?

Σιδερένια η μαμά σου!

Περαστικά στο μικρό!

Και σε εσένα τι άλλο, καλή δύναμη!

Αγγελικούλα πήγε σχολείο η Μαριλίζα?

Θα της είχε λείψει ε?

Καλή αρχή και πάλι λοιπόν!

Μεγάλωσε και ο Κωνσταντινούλης ε? Είδες τι γρήγορα?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Νεκ πόσα 8άρια έβαλες?

Δεν πιστεύω να τα χαντάκωσες τα παιδιά στους βαθμούς?

Ρε συ με τις Νεφέλες του Αριστοφάνη κουφάθηκα λίγο, μου το έφερε η αμηψιά μου να τη βοηθήσω ο.κ ήταν σε μορφή κόμικ αλλά οι σοφιστές και οι φιλόσοφοι και η θεωρία του Σωκράτη δεν είναι λίγο νωρίς για να τα μάθουν στην τετάρτη δημοτικού?

Θα πάτε χωριό Σαβ/κο? Ωραία θα είναι! Έχετε και τίποτα events ή είναι πιο ήσυχα?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλημερουδια!!!

Εκστασιασμενη η μικρη απτο σχολειο!!!!!!

Τετοια χαρα στα μάτια της εχω να δω...μμμμ...4 μηνες περιπου!

Μες την καλη χαρα οταν γυρισε..βεβαια δεν ηθελε να μου εξιστορησει πολλα, την ρωτουσα αλλα δεν απαντουσε..μου χε γραψει η κυρια σε χαρτι "σα να μην περασε 1 μερα"

Αχ αυτο το ζουζουνι με ταλαιπωρει τελευταιως...

εκει που κοιμοτανε σερί 9-9 με ενα ξυπνημα στις 6, τωρα παλι εχθες ξυπνησε 2 φορες, 1 για να φάει και την αλλη..ουτε αυτος καταλαβε γιατι ουτε και γω, τον εκανα αγκαλιτσα μυρισε λίγο τζιτζι και ξανακοιμηθηκε..

Το προβλημα μας ειναι οτι θελει στηθος για να κοιμηθει, πιπιλα δε θελει καθολου.

Αυτο ομως δε μου πολυαρεσει ειδικα οταν ειμαστε εξω, δε μπορω να τον βαζω στο βυζί μονο για να κοιμηθεί.Καλα για να φάει΄αλλά για τον υπνο πρεπει να μαθει να κοιμαται με την πιπιλα,δυσκολο το βλεπω...

Η Μαριλιζα παντως απο 2 μηνων κοιμοταν με την πιπιλα της.

Σημερα περιμενω κομμωτρια μπας και σουλουπωσω το μαλλι.

Καλημέρα!

Το βράδυ ψήθηκα...μάλλον...κατα τις 4 έγινα μούσκεμα στον ιδρώτα και άλλαξα και κοιμήθηκα σαν πουλάκι...υποφέρω λέμε...

Εχθές δεν έβλεπα τα χάλια μυ ήρθε η αδερφή μου απο το μεσημέρι να με βοηθήσει...αργά το απόγευμα που ήρθε και ο Δ είπαμε να πάμε μιά βόλτα με το αυτοκίνητο και τελικά καταλήξαμε για φαγητό...στις 10 που γυρίσαμε στο σπίτι ΄΄ημουν κομμάτια...με έτριψε ο άντρας μου αλλά τίποτα δεν μου έκανε...σήμερα με ψιλοπόνο στο σώμα είναι...καταροή και μια φωνή σαν νταλικέρη...αφου το μικράκι μου λέει "έλα μαμά μίλα κανονικά...δεν μου αρέσει η φωνή σου!"

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρες!!!

Παραμυθάκι μάλλον αυτό εννοείς ε?

benlif της bennet

το αναφέρει εδώ η Νεκταρία μας

http://www.parentscafe.gr/showpost.php?p=1930739&postcount=44344

ευχαριστω πολύ Ελέ!!!

Αχ αυτο το ζουζουνι με ταλαιπωρει τελευταιως...

εκει που κοιμοτανε σερί 9-9 με ενα ξυπνημα στις 6, τωρα παλι εχθες ξυπνησε 2 φορες, 1 για να φάει και την αλλη..ουτε αυτος καταλαβε γιατι ουτε και γω, τον εκανα αγκαλιτσα μυρισε λίγο τζιτζι και ξανακοιμηθηκε..

μου κάνεις πλάκα....δεν εξηγείται αλλιώς!!!

κοιμάται τόσες ωρες και σε ταλαιπωρεί λες????????????:shock::shock::shock:

έλα εδώ μια βόλτα....να δεις τι σημαίνει ταλαιπωρία!!!

χθες το πρόγραμμα ήταν το εξής: 21:30-23:30-2-4:30-7-8 και τέλος!!!

εμεις το πρόγραμμα του δικού σου, σε κανα χρόνο αν θα το κάνει....και πάλι χλωμό το κόβω!!!

Καλημέρα!

Το βράδυ ψήθηκα...μάλλον...κατα τις 4 έγινα μούσκεμα στον ιδρώτα και άλλαξα και κοιμήθηκα σαν πουλάκι...υποφέρω λέμε...

Εχθές δεν έβλεπα τα χάλια μυ ήρθε η αδερφή μου απο το μεσημέρι να με βοηθήσει...αργά το απόγευμα που ήρθε και ο Δ είπαμε να πάμε μιά βόλτα με το αυτοκίνητο και τελικά καταλήξαμε για φαγητό...στις 10 που γυρίσαμε στο σπίτι ΄΄ημουν κομμάτια...με έτριψε ο άντρας μου αλλά τίποτα δεν μου έκανε...σήμερα με ψιλοπόνο στο σώμα είναι...καταροή και μια φωνή σαν νταλικέρη...αφου το μικράκι μου λέει "έλα μαμά μίλα κανονικά...δεν μου αρέσει η φωνή σου!"

περαστικά Ντινάκι!!!

έτσι ήμουν κι εγω πριν κάτι μέρες....

τωρα εφυγε η βραχναδα και η καταρροή και έχω βηχα και γενικά μια δυσκολια στο κατωτερο αναπνευστικό...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλησπέρα!

Έχει ωραία μέρα και βγήκαμε λίγο με τη γιαγιά, πήγαμε στα κουνελάκια του παππού και στις κοτούλες και λιαστήκαμε κιόλας. Ευτυχώς άνοιξε ο καιρός, να βγαίνουμε λίγο να κάνουμε τη βόλτα μας, είχα πήξει μέσα το χειμώνα!

Ντινάκι τη βούτηξες κι εσύ κοριτσάκι ε?

Περαστικά! Ο μικρός είναι καλά τώρα?

Αγγελικούλα καλά θα ήταν να κοιμόταν σερί, κι εμένα μου κοιμόταν η μικρή 2-5 μηνών χωρίς ξύπνημα αλλά από εκεί και μετά το χαλάσαμε, άρχισε με 1-2 ξυπνήματα και τώρα ξυπνάει πολλές φορές και θέλει γάλα!

Τι να κάνεις, υπομονή και θα μεγαλώσει κι ο μπόμπιρας!

Τέτοια χαρά η κόρη σου καλέ?

Πωπω βαριούνται σπίτι τελκά, βλέπω και το δικό μου που δεν την παλεύει καθόλου μέσα και κάνει διαολιές!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Kαλησπέρα σας! Ντίνα περαστικά! Άτιμη αυτή η ίωση, κρατάει και καιρό. Εγώ ακόμα έχω ένα φλεματάκι κατσικωμένο εκεί, ήπια και το σιροπάκι που έμεινε των παιδιών, αλλά ήταν λίγο και παιδικό (έχει και ενηλίκων) και δεν είδα γιατρειά, αλλά είναι η αλήθεια ότι έφυγε ένα μέρος τους μετά που το ήπια, πολύ γρήγορη δράση έχει. Δε σκέφτηκα να πιω διπλάσια δόση, αλλά είχε μόνο λίγο στον πάτο του μπουκαλιού... δε με έφτανε...

Σοφάκι Σεπτμβριανό έχεις άρρωστη την κοπελιά? Ομοιοπαθητική που έλεγες δεν της κάνεις? Πολλά υγρά να της δίνεις και μαζί και το σιρόπι και θα γιάνει σύντομα.

Σοφάκι περαστικά στην μικρούλα σου με την επιπεφυκίτιδα, με τέτοιο παλιόκαιρο αέρα και σκόνη πώς να μην την πειράξει τη μικρή? Βαθμούς παρέδωσα σήμερα, να δω τι θα λέω πάλι στους γονείς την Παρασκευή που περιμένουν πλέον εξηγήσεις από τους δασκάλους για τους βαθμούς κι όχι από τα παιδιά τους... Μάζεψα όλα τα διαγωνίσματα που τα κρατάω και τα έβαλα σε φακέλους να τους τα σερβίρω τότε. Γράψαμε και Μαθηματικά σήμερα! Φρίκαρα πάλι! Στον τοίχο μιλάω, εξηγώ, ξαναεξηγώ, ασκήσεις μέσα στην τάξη, επαναληπτικές ασκήσεις στο σπίτι για να δώσω σήμερα διαγώνισμα γελοίο στους δεκαδικούς και να μου πατώσουν σχεδόν οι μισοί. Αλλά φέτος δεν είναι μαθητές αυτοί που έχω... σήμερα την ώρα της Ιστορίας 4 παιδιά δεν κρατούσαν το βιβλίο της Ιστορίας, δλδ το 1/3 των μαθητών μου, τι να λέμε... Κάθε μέρα όλο "δεν έκανα την άσκηση" "δεν έφερα φωτοτυπία" "ξέχασα το βιβλίο", βαρέθηκα να τα ακούω, μάλλιασε και η γλώσσα μου να τους τα ψέλνω!

Οπότε Σοφάκι που ρωτάς, αν έβαζα με άριστα το 10 θα έβαζα και 6! Στην Δ τάξη έχουμε Α, Β, κι έτσι και φυσικά έβαλα και Β και Γ. Γενικά είμαι αυστηρή και θα έπρεπε να είμαι και πιο αυστηρή με τα συγκεκριμένα μήπως βάλουν μυαλό! Το άλλο τρίμηνο τους είπα ότι θα τους βάλω κάτω και αλίμονό τους!

Για τις Νεφέλες που ρωτάς, κάνουμε στην Ιστορία τον χρυσό αιώνα του Περικλή και μαθαίνουμε για τους κωμωδούς-τραγωδούς, τους φιλόσοφους, τους ιστορικούς και στη Γλώσσα ένα μάθημα σε κόμικ, διακωμωδεί μία παράσταση σε ένα αρχαίο ελληνικό θέατρο. Η δασκάλα της ανηψιάς σου προφανώς συνδύασε τα δύο αυτά μαθήματα και τους έδωσε τις Νεφέλες που έχουν εικονογραφηθεί όπως και όλες οι κωμωδίες του Αριστοφάνη για να είναι προσιτές στα παιδιά. Φωτοτυπία θα τους το έδωσε λογικά ε? Και είχε βγάλει αυτή δικές της ασκήσεις πάνω σε όσα θα έκανα μέσα στην τάξη σχετικά με το κόμικ. Είναι πολύ ωραία δουλειά, την είχα δει πέρυσι στη δημοτική βιβλιοθήκη.

Αγγελική τελευταία σε αφήνω. Κι εμένα η μικρά ξυπνούσε 2 φορές στην ηλικία του γιου σου, για φαγητό συνήθως και ξανακοιμόταν. Δεν είχα βέβαια κανένα παράπονο γιατί ο γιος ξυπνούσε καλή ώρα σαν της Σοφίας από δίπλα, κάθε τρεις και λίγο και μάλιστα πολλές φορές ξυπνούσε κι έκανε και κάτι γερμανικές σκοπιές να μένει ξύπνιος ένα δίωρο μες στα μαύρα μεσάνυχτα, οπότε με 2 μόνο μικροξυπνήματα της μικρής έκανα πάρτι!!!

Αν η Μαριλίζα κοιμόταν καλά από μικρή και σε καλόμαθε... τότε δικαιολογείσαι! Ξέρεις πόσα 2α είναι ακόμα πιο δύσκολα μωρά και λένε οι γονείς, αν το 2ο ήταν το 1ο μας παιδί τότε δεν θα έκανα άλλο? Το έχω ακούσει και από φίλους εδώ (μία φίλη μου το έχει πει για το 3ο της!) και το έχω ακούσει κι εδώ γύρω. Εμένα ο Γιώργος ήταν το δύσκολο μωρό ευτυχώς!

Με την πιπίλα, εμένα η μικρή την έπιασε 6 μηνών! Και εγώ επέμενα για τον ίδιο λόγο, ήθελε βυζί για να κοιμηθεί. Δε με πολυένοιαζε αυτό βέβαια όσο το ότι ξυπνούσε μόλις την έβγαζα από το βυζί... οπότε όταν έμαθε την πιπίλα αντικαθιστούσα στα γρήγορα το βυζί με την πιπίλα και δεν το έπαιρνε χαμπάρι. Αλλά το βυζί ήταν σταθερή αξία δλδ και πάλι μόνο έτσι κοιμόταν.

μπα οχι Νεκ, η Μαριλζια ηταν δυσκολη στον υπνο.Ξενυχτια και πολλα ξυπνηματα, δε διαβασες που εγραψα οτι πηγς 1,5 για να κοιμηθουμε σερί και φυσικα να μην ξεχασω να πω οτι μεχρι σχεδον τα 2 κοιμοταν στο κρεβάτι μας!

Το μπεμπάκο ουτε μιση φορα δεν τον εχω βαλει...νιωθω τυψεις ,το πιστευετε???

Σας ζηλευω τις Κρητικες που χετε διπλα τη θαλασσα και βολτάρετε...

τετοιες εποχες νοσταλγώ τη Χίο παρα πολυ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...