Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγώ πιστεύω πάλι πως άλλα παιδιά και μεγάλοι είναι πιο διαχυτικοί με τους άλλους, αν είναι αυτή η σωστή λέξη. Ο Μάνος μου πχ. είναι ένα παιδί που αγκαλιάζει και φιλάει άλλα παιδάκια, σχεδόν όλα τα παιδιά στην τάξη του καθημερινά, βάζει παιχνιδια και χέρια στο στομα ε πως να μην κολλάει συνέχεια!

Ο θηλασμός ναι προστατεύει όσο καιρό υφίσταται!

Καλά πώς δεν το είχα δει το μνμ αυτό Ελευθερία χθες?! Στραβομάρα έχω ώρες-ώρες! Εγώ πάντως δεν είμαι καθόλου διαχυτική και πραγματικά απορώ πώς κολλάω! Ούτε φιλιά, ούτε αγκαλιές, μόνο με τα παιδάκια μου! Πάντα χαιρετώ χωρίς πολλά-πολλά και αγκαλιές ποτέ. Αν δε είναι περίοδος ιώσεων κόβω τη φόρα των άλλων με το "Δε φιλάω, κολλάω!" που έχω ατάκα. Ακόμα και τα πατροπαράδοτα φιλιά αποφεύγω. Να μου λείπουν! Και μια και λέμε για φιλιά αυτό διάβασα πρόσφατα κι έπαθα σοκ: http://www.briefingnews.gr/international/item/45563

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ τα έστησα και τα δύο μπροστά στο σάιτ, στον υπολογιστή και τους λέω διαλέξτε! Ο Γιώργος διάλεξε τον Νταρτανιάν και η μικρή μια ποντικίνα που της θύμισε τη Μίνι! Εγώ ήθελα να ντύσω τη μικρή Κοκκινοσκουφίτσα (που φοράει και σκουφί και δε θα φαίνεται ότι δεν έχει μαλλιά) και το Γιώργο κακό λύκο που το έχουμε πολυδιαβάσει τελευταία αλλά δε βρίσκω τον κακό λύκο...

Κατά τα άλλα όλα πασέ μου φαίνονται και τα κοριτσίστικα, πριγκίπισσες, νεράιδες κλπ. με το αγορέ μαλλί της Αριάδνης δεν της πάνε... Θα μοιάζει με τραβεστί νεράιδα! :tongue:

Βρήκαμε εμείς!!!Ο Μάνος Λύκος και η μικρή Κοκκινοσκουφίτσα!!!Μέγα θέαμα:P

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλά πώς δεν το είχα δει το μνμ αυτό Ελευθερία χθες?! Στραβωμάρα έχω ώρες-ώρες! Εγώ πάντως δεν είμαι καθόλου διαχυτική και πραγματικά απορώ πώς κολλάω! Ούτε φιλιά, ούτε αγκαλιές, μόνο με τα παιδάκια μου! Πάντα χαιρετώ χωρίς πολλά-πολλά και αγκαλιές ποτέ. Αν δε είναι περίοδος ιώσεων κόβω τη φόρα των άλλων με το "Δε φιλάω, κολλάω!" που έχω ατάκα. Ακόμα και τα πατροπαράδοτα φιλιά αποφεύγω. Να μου λείπουν! Και μια και λέμε για φιλιά αυτό διάβασα πρόσφατα κι έπαθα σοκ: http://www.briefingnews.gr/international/item/45563

Εσύ καλό μου είσαι όλη μέρα σε ένα περιβάλλον με παιδιά, λογικό δεν είναι να κολλάς?Και η κουμπάρα μου που είναι εκπαιδευτικός το ίδιο θέμα έχει κάθε χρόνο!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Βρήκαμε εμείς!!!Ο Μάνος Λύκος και η μικρή Κοκκινοσκουφίτσα!!!Μέγα θέαμα:P

Πλάκα κάνεις!!!!!!!!!!! Πού το βρήκες? Εγώ σε όσα σάιτ έψαχνα δεν είχε λύκο! Είχε στολή και από κάτω 0 στην τιμή δλδ ότι δεν είχε τη στολή!!!!! Καλά δεν κατάλαβα??

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα!

Πήγα σμ και γύρισα..μόνη σαν το λεμόνι!

Οδηγό αγώνων δεν βρήκα ή μαλλον βρήκα αλλά 55 ευρώπουλα μου φάνηκαν πολλά ή κάνω λάθος...η περσινή την είχε πάρει η αδερφή μου απο βεστιάριο...σταυροφόρος ολόκληρη στολή με μπότες και σπαθιά και είχε 30 ευρώ...τώρα μία στολή σκέτη...ούτε κράνος δεν είχε 55 ευρώ???

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλησπέρα!

Λύκος και κοκκινοσκουφίτσα Ελε ε?

Τέλεια θα είναι τα μικρά! Να βάλεις φωτό όταν τα βγάλεις!

Νταρτανιάν και ποντικίνα Νεκταρίτσα τα δικά σου?

Διάλεξαν και μόνα τους εσένα, παιδιά με άποψη χρυσό μου!

Εγώ τη μικρή μίνυ την έντυσα εχτές και το Γιάννη καουμπόη μιας που του έκανε η περσινή του στολή και πήγαμε στον αδερφό του Άρη για φαγητό, ήθελε και ο πεθερός να τον πάμε γαι να φύγει σήμερα για Αθήνα, λίγο έκατσε τελικά που λέγαμε!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

ήθελε και ο πεθερός να τον πάμε γαι να φύγει σήμερα για Αθήνα, λίγο έκατσε τελικά που λέγαμε!

πικραμένη σ'ακουω!

Μη στενοχωριέσαι βρε, το Πάσχα θα τους χορτάσεις παλι!!!:D:D:tongue:

Τι ειναι καλε ο Νταρτανιαν?

πικραμένη σ'ακουω!

Μη στενοχωριέσαι βρε, το Πάσχα θα τους χορτάσεις παλι!!!:D:D:tongue:

Άντε ρε που κοροϊδεύεις!

Μπα όταν είναι μόνος του ο πεθερός δε με ενοχλεί σχεδόν καθόλου, είναι πολύ διακριτικός μπορώ να πω!

Ε ναι πιστεύω μέχρι το Πάσχα θα ξανάρθουν! Κοντή γιορτή λοιπόν!

Ο Νταρτανιάν και οι τρεις σωματοφύλακες καλέ!

Εσύ τι τα έντυσες Άντζελα?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες! Πόσο χαίρομαι που διαβάζω τα νέα σας, για εμάς τα νέα είναι αστα! Έχω τη μαμά μου στο νοσοκομείο, ο μπαμπας με την αιμοκάθαρση κ πάλι καλά να λέμε, βοηθάει όσο μπορεί, ο μικρός ολη τη βδομάδα με ίωση κι εξάνθημα σπίτι, να παρακαλάω κόσμο να έρθει να τον κρατήσει κ να φοβάται μην κολλήσει, ο Γ. άρρωστος επίσης κ με πολλή δουλειά, τα πεθερικά στον κόσμο τους, κι εγώ πελαγωμένη, 2 μερες με πονόλαιμο κι ευχομαι μην κολλήσω γιατί τη βάψαμε. Σκέφτομαι φαντάσου να ημουνα κι εγγυος, ποιος θα έτρεχε; Ηθικό δίδαγμα, όσο απομακρύνεται το δεύτερο παιδί τόσο περισσότερο είναι επιτακτική η αναγκη να προχωρήσουμε, απλά θα το πάρω απόφαση οτι είμαστε μόνοι μας, θα στριμωχτούμε σε ολα τα επίπεδα αλλά το παιδί δε θα μείνει μόνο του....ειναι αργά να υιοθετήσω αδερφό/ή;

Καλησπέρα μανούλες! Πόσο χαίρομαι που διαβάζω τα νέα σας, για εμάς τα νέα είναι αστα! Έχω τη μαμά μου στο νοσοκομείο, ο μπαμπας με την αιμοκάθαρση κ πάλι καλά να λέμε, βοηθάει όσο μπορεί, ο μικρός ολη τη βδομάδα με ίωση κι εξάνθημα σπίτι, να παρακαλάω κόσμο να έρθει να τον κρατήσει κ να φοβάται μην κολλήσει, ο Γ. άρρωστος επίσης κ με πολλή δουλειά, τα πεθερικά στον κόσμο τους, κι εγώ πελαγωμένη, 2 μερες με πονόλαιμο κι ευχομαι μην κολλήσω γιατί τη βάψαμε. Σκέφτομαι φαντάσου να ημουνα κι εγγυος, ποιος θα έτρεχε; Ηθικό δίδαγμα, όσο απομακρύνεται το δεύτερο παιδί τόσο περισσότερο είναι επιτακτική η αναγκη να προχωρήσουμε, απλά θα το πάρω απόφαση οτι είμαστε μόνοι μας, θα στριμωχτούμε σε ολα τα επίπεδα αλλά το παιδί δε θα μείνει μόνο του....ειναι αργά να υιοθετήσω αδερφό/ή;

Γεια σου Ελεάνα! Περαστικά σε όλους σας! Εύχομαι η μαμά σου να μην είναι σοβαρά. Μην πελαγώνεις, όλα θα περάσουν! Πλακώσου στις βιταμίνες, τα παυσίπονα και τις καραμέλες για τον πονόλαιμο, ίσιωσε και τον άντρα σου και όλα καλά θα πάνε! Ο μικρός θα γιάνει σύντομα, αφού πέρασε η βδομάδα και θα βρείτε πάλι τους ρυθμούς σας! Χαίρομαι που έστω και κάτω από τέτοιες συνθήκες παίρνεις την απόφαση να προχωρήσετε! Πίστεψέ με δε θα το μετανιώσεις και φυσικά θα τα βγάλεις πέρα και χωρίς τη βοήθεια των τρίτων όπως τα βγάζουν πέρα τόσες και τόσες οικογένειες. Εγώ αν δεν είχε τη μάνα μου θα τα έστελνα παιδικό, για να πηγαίνω στη δουλειά. Τι θα έκανα? Από εκεί κι έπειτα δεν την αφήνω να μου κάνει και κάτι άλλο. Ούτε στο σπίτι, ούτε έξτρα. Ωστόσο πιστεύω ότι αν έρθει και 2ο παιδάκι θα βοηθάνε και τα πεθερικά σου, να τους το ζητάς κι εσύ. Η αλήθεια είναι ότι τα αδέρφια είναι μεγάλη βοήθεια, δες την Ντίνα ας πούμε. Εγώ έχω αδερφό βέβαια και είναι μικρότερος και έχει άλλα μυαλά και δύσκολα ωράρια αλλά ξέρω ότι αν τον χρειαστώ για εμένα ή για τα παιδιά θα είναι δίπλα μου, όσο μπορεί τουλάχιστον. Ήθελα πολύ να έχω και μια αδερφή, με την αδερφή έχεις άλλη σχέση και φυσικά είναι καλό να έχουν τα παιδιά μια θεία που κάτι παραπάνω κάνει και ξέρει από έναν θείο. Πάντως ειλικρινά μην τον αφήσεις μόνο τον Αντρίκο, δεν ξέρω εσύ πώς το βλέπεις σαν μοναχοπαίδι, εγώ και πάλι με έναν αδερφό δεν είμαι ικανοποιημένη, ήθελα να είμαστε μεγαλύτερη οικογένεια. Ζηλεύω την κουμπάρα μου που είναι 4 αδέρφια, τι όμορφα όταν μαζεύονται και πόσο αγαπημένοι είναι. Νιώθω καλά που έχω το αδερφάκι μου από κάτω και ανά πάσα στιγμή θα χτυπήσουμε ο ένας στον άλλο την πόρτα, χωρίς να σκεφτόμαστε ότι ενοχλούμε όπως θα νιώθαμε με το γείτονα.

Kαλησπέρα!

Πήγα σμ και γύρισα..μόνη σαν το λεμόνι!

Οδηγό αγώνων δεν βρήκα ή μαλλον βρήκα αλλά 55 ευρώπουλα μου φάνηκαν πολλά ή κάνω λάθος...η περσινή την είχε πάρει η αδερφή μου απο βεστιάριο...σταυροφόρος ολόκληρη στολή με μπότες και σπαθιά και είχε 30 ευρώ...τώρα μία στολή σκέτη...ούτε κράνος δεν είχε 55 ευρώ???

55 ευρώ τραγικά πολλά! Εδώ στο Ρέθυμνο που παίρναμε μέρος στο καρναβάλι οι στολές ενηλίκων που ήταν και υπερπαραγωγές, όχι ψευτιές, έκαναν 45 ευρώ. Και σκέψου ότι θα τη βάλει μία φορά, βία 2 φορές. Αυτή τη στολή είδες? http://mikroimegaloi.gr/content/2-%CF%83%CE%B5-1-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%8D%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-formula-1 Μήπως να ντυθεί κάτι άλλο φέτος και του χρόνου να του ράψεις εσύ μια τέτοια? Πιο οικονομικά θα σου έρθει. Πες του ότι σε λίγα χρόνια θα βαρεθεί να τη φοράει! :lol:

Καλησπέρα!

Λύκος και κοκκινοσκουφίτσα Ελε ε?

Τέλεια θα είναι τα μικρά! Να βάλεις φωτό όταν τα βγάλεις!

Νταρτανιάν και ποντικίνα Νεκταρίτσα τα δικά σου?

Διάλεξαν και μόνα τους εσένα, παιδιά με άποψη χρυσό μου!

Εγώ τη μικρή μίνυ την έντυσα εχτές και το Γιάννη καουμπόη μιας που του έκανε η περσινή του στολή και πήγαμε στον αδερφό του Άρη για φαγητό, ήθελε και ο πεθερός να τον πάμε γαι να φύγει σήμερα για Αθήνα, λίγο έκατσε τελικά που λέγαμε!

Kαι στην Τυρινή με το καλό Σοφάκι! Η μικρή διάλεξε την ποντικίνα γιατί της θύμισε την μίνι φυσικά! Αφού κάθε μέρα ανελλιπώς κι ανυπερθέτως θα παρακολουθήσουμε το κλάμπ του μίκυ μάους! Και τώρα αυτό παίζει η τιβί! Ο Γιώργος τον έβαλα μπροστά στο σάιτ και του έδωσα το ποντίκι και του λέω διάλεξε. Ο Νταρτανιάν του έκανε κλικ κι ευτυχώς δλδ γιατί είχε και κάτι στολές από αυτές που μου προκαλούν αλλεργία!

Τσ τσ τσ... αστοιχείωτη!!! :lol::lol::lol: Πάρε μια Βικιπαίδεια να μάθεις: http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%CE%B9_%CE%A4%CF%81%CE%B5%CE%B9%CF%82_%CE%A3%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%86%CF%8D%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CF%82

Καλησπερούδια! Τι όμορφο σκ ήταν αυτό?? Πώς τα περάσατε κορίτσια? Εμείς καλά δόξα τω Θεώ! Την Παρασκευή το απόγευμα είχαμε κάνει τη γενική μας κι είχα και μαγειρεμένα οπότε χθες βολτάραμε με την άνεσή μας. Πήγαμε στην παραλία των Αγίων Αποστόλων που έχει πολλά δέντρα κι ένα όμορφο μεγάλο πάρκο με παιδική χαρά και έπαιξαν τα παιδιά, περπατήσαμε και στην παραλία, πετάξαμε τις πετρούλες μας, βρεθήκαμε και με ένα φίλο που αγαπάνε πολύ τα παιδιά κι έπειτα πήγαμε σούπερ. Το απόγευμα φτιάξαμε με το Γιώργο μια τούρτα γιατί σήμερα πήγαμε στο πατρικό μου να γιορτάσουμε τα γενέθλια του παππού μας που ήταν την Τσικνοπέμπτη, χόρτασαν εξοχή και ήλιο τα μικρά, παρόλο που φορούσαν τα καπελάκια τους έκανα κόκκινα μαγουλάκια!

Τώρα τα κεφάλια μέσα δυστυχώς, σε λίγο θα βάλω κάτω τα τεφτέρια μου να βάλω βαθμούς, γιατί πρέπει να τους παραδώσω αύριο μιας και την Παρασκευή έχουμε τη συνάντηση με τους γονείς.

Το καλό είναι ότι αυτή την εβδομάδα θα έχει άδεια ο Άρης και θα έχω σημαντική βοήθεια στο σπίτι.

Τέλος το τριήμερο θα πάμε στο Μόχλος, άντε να ξεφύγουμε λίγο κι εμείς και τα παιδιά!

Καλημέρα!

Δουλειά και κρύωμα μαζί για μένα το ΣΚ αλλά απ σήμερα θα είμαι στο σπιτάκι μου!

Ο μικρός είναι καλά εκτός απο ένα βήχα που του έχει μείνει αλλά όχι συνέχεια...

Νεκ μου αυτή είναι η στολή!Δεν θα την πάρουμε...θα το πάω στα τζαμπο ή το μουστάκα να διαλέξη κάτι απο μόνος του...

Έχω βγάλει κοτόπουλο γεμιστό να κάνω με πατάτες στην γάστρα...ελπίζω να πετύχει...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...