Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλημέρα.

Άρρωστο και μας το μικρό απο εχθές το βράδυ...μέχρι 38,5 έφτασε και τώρα με δέκατα είναι...έχει και βήχα...κατα τις 5.30 θα πάμε με τον μπαμπά μας στο παιδίατρο να το δεί το μικρό...δεν κοιμήθηκα το βράδυ...ξάπλωσα στο μονο κοντά του και έβλεπα τηλεόραση.

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αγγελική γέλασα τόσο πολύ με την περιγραφή σου...ακόμα θα τρέχει η γυναίκα...και εγώ δεν θέλω να αγγίζουν το μικρό ξένοι...καλά όταν ήταν πιο μικρό φρίκαρα με το παραμικρό...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Περαστικα κοριτσάκια στα παιδάκια σας!

Βρε Ελε, τι μου λες?αυτο μας ελειπε να με πει και καμπουρα!

Αμα εχει σκοτουρες να κάτσει στο δικο της παγκάκι και να αφησει τα πέρα-δωθε! χαχαχα

Νομιζω εχω θεμα με το αβγο τελικα...

ειχα φάει 2-3 φορες χωριάτικο και ολα οκ με το μικρο.

θυμαστε τις προάλλες που σας ειχα πει οτι εφαγα φρικασε (με αβγο εμποριου) και ειδα παλι αιματα σε 3 πανες?

Εχθες παλι, εφαγα ενα του εμπορίου το βραδυ και η πανα χάλια,οχι μονο αιμα αλλά και πρασινες βλεννες παρα πολλες.

Μηπως τελικα φταινε τα αβγα του εμποριου?

Θα το ξανατσεκάρω να δω.

Θα παρω και την αλλεργιολογο να της το πω,μου ειχε πει αν δω οποιαδηποτε αλλαγη να επικοινωνησω μαζι της.

Καλό μεσημέρι!

Ντινάκι περαστικά στο Λεωνιδάκι που αρρώστησε!

Κι εσύ βρε δεν κοιμήθηκες καθόλου το βράδυ?

Πώς θα την παλέψεις σήμερα?

Να κοιμάσαι όταν είναι άρρωστος ο μικρός απλά να βάζεις ξυπνητήρι κάθε τόσο να τον ελέγχεις, τι σου λέω τώρα ε?

Ελευθερίτσα και στην Εβελίνα περαστικούλια!

Κολλάνε και τα μικρά ρε γμτ και ταλαιπωρούνται κάθε τόσο!

Άντε μια χαρά θα είστε μεθαύριο να πάτε και στη γιορτούλα!

Και την άλλη βδομάδα στο χορό!

Εγώ αύριο έχω παιδίατρο για τη μικρή, θα τα πάω και τα δύο όμως να τα δει που έχουν ακόμα λίγο βηχαλάκι από όταν κρύωσαν τελευταία φορά.

Σήμερα πήγα για κάτι δουλειές το πρωί, σούπερ μάρκετ, πήρα ψάρι, κρεατικά, απ' όλα.

Α σας είπα, ήρθε πάλι ο πεθερός μου σήμερα!

Κηδεία είχε και κατέβηκε, η πεθερά μου δεν ήρθε γιατί δε μπορεί λέει πάλι τον αποχωρισμό (με τα εγγόνια), ακόυω στοιχήματα, πόσο θα κάτσει λέτε μιας που κατέβηκε? Δε ρώτησα καθόλου!

Αγγελικούλα σου είπαν τον έρωτα κορίτσι?

Αν είναι δυνατόν!!

Άντε βρε φιλενάδα γέλασα πάλι!!

Φαντάζομαι το βλέμμα σου το δολοφονικό!!

Λες να φταίνε τα αυγά του εμπορίου δηλαδή? Ρώτα και τη γιατρό να το εξακριβώσετε!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Aλγκοφρεν εναλλάξ με ντεπόν δίνω στο 4ωρο αλλά τελείως δεν έχει πέσει...κάτι δέκα κάνει και μετά ανεβάζει όχι πολύ μέχρι 38,5 έχουμε πάει...τώρα θα πάμε στον παιδίατρο και θέλω να ρωτήσω αν η εναλλαγή μπορεί να γίνει αγκαντιλ - αλγκοφρέν γιατί με το ντεπόν δεν γίνονται και πολλά...τα έχω πάρει και με κάποιον γωστο μας και ο Δ δηλαδή γιατί όλη την εβδομάδα ήταν άρρωστο το παιδί του και το Σάββατο το έφερε να παίξει με τον Λ...έλεος δηλαδή...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Γεια σας κι από εμάς! Τι διαβάζω? Αρρωστούλια πάλι? Τι πρωτότυπο ε?! Περαστικά εύχομαι στα παιδάκια μας! Κι εμένα Σοφία μου έχει μείνει ο βήχας, ένα φλεμματάκι που είναι όλο εκεί και βήχω και φεύγει και σε 1 λεπτό πάλι να με γαργαλάει και φτου κι από την αρχή!

Ντίνα κοίταξε εδώ χρήσιμες πληροφορίες που θα σε καθησυχάσουν από παιδιατρική ιστοσελίδα σχετικά με τον πυρετό που με έχουν βοηθήσει και ακολουθώ: http://www.paidiatre.gr/arrosto/arrosto%20paidi.htm

Είναι από έναν παιδίατρο και σύμβουλο μητρικού θηλασμού στο Ρέθυμνο που από τις περιηγήσεις που έχω κάνει στο σάιτ του θεωρώ ότι πρέπει να είναι καταπληκτικός γιατρός!

Σοφάκι προχθές πάλι έλεγα να το γράψω και το ξέχασα! Τον ξέρεις εσύ τον Βαράκη Νίκο?

Κι αυτό επίσης:http://www.paidiatre.gr/index.php?id=13,276,0,0,1,0

Αγγελική είναι πιθανό να τον πειράζουν τα αυγά του εμπορίου όπως και τα κρέατα γιατί ταΐζονται με τροφές με πρωτεΐνες γάλακτος, μήπως να δοκίμαζες βιολογικά αυγά καλύτερα?

Για τον έρωτα που στον κάνανε για κορίτσι, είναι μικρός ακόμα μωρέ, σε λίγο που θα βγάλει γένια θα το καταλάβουν ότι είναι αγόρι! :tongue: Πάντως αν σε παρηγορεί και τον δικό μου κάνουν για κορίτσι! Και την κόρη για αγόρι. 2 στα 2 πέφτουν έξω δλδ!

Βέρα καλή δύναμη κι όλα καλά να σας πάνε με τη μετακόμιση! Όσο για τα παιδάκια σου έτσι όπως τα περιγράφεις με την τσαούσα την κόρη και τον ευαισθητούλη το γιο σαν να περιγράφεις τα δικά μου! Δεν έχει τέτοια θέματα ο Γιώργος βέβαια αλλά έχει άλλες ευαισθησίες και φοβίες κι αυτός. Στη μαμά του έμοιασε, ενώ η κόρη στο μπαμπά!

Εμείς εδώ καλά ας τα λέμε, η ψυχολογία μου λίγο πεσμένη σήμερα και η άμυνά μου πολύ πεσμένη γενικά και ήρθε κι η καραμπινάτη απόδειξη, έβγαλα για πρώτη φορά στη ζωή μου επιχείλιο έρπη που έρχεται όταν έχεις πεσμένη άμυνα όπως διάβαζα, άγχος, περίοδο και κρυολογήματα ή ασθένειες που σου ρίχνουν το ανοσοποιητικό λέει. Όλα απανωτά μου έρχονται βέβαια τελευταία, τη μια θα αρρωστήσω, μετά θα με πιάσει η μέση, μετά θα αδιαθετήσω, μετά πάλι όλα τα παραπάνω φτου κι από την αρχή κάνουν κύκλο. Από όταν κλείσαμε για τα Χριστούγεννα δεν έχω βρει την υγεία μου. Ερείπιο νιώθω ώρες-ώρες! Προσπαθώ να κάνω πράγματα για να ανακάμψω... άντε να δούμε. Πρέπει να πάω να κάνω τίποτα γενικές μου φαίνεται. Έχω να κάνω από όταν ήμουν έγκυος στην Αριάδνη...

Κουράζομαι πολύ, με το σχολείο, με το σπίτι που ποτέ δε μαζεύεται, δε μου φτάνει η μέρα γιατί θέλω να κάνω κι όλες τις δουλειές και μαγείρεμα, μάζεμα κλπ να μην μείνει τίποτα να κάνει η μάνα μου και αυτές οι βάρδιες του Άρη τελευταία με έχουν εξαντλήσει. Χθες είχε πάλι βάρδια και με τόση κούραση, το βήχα που δε λέει να φύγει, την περίοδο κλπ. το να τα κάνω όλα Χ2 ήταν σκότωμα! Και το χειρότερο είναι που δεν μπορώ να κοιμηθώ το μεσημέρι γιατί δεν κοιμάται ο Γιώργος και φοβάμαι να τον αφήνω μόνο να αλωνίζει με τις παλαβομάρες που έκανε τώρα τελευταία. Τώρα ανυπομονώ να πάει 10 η ώρα να αρχίσουμε να ετοιμαζόμαστε! Γιατί παρόλο που ξυπνάει στις 8 και δεν κοιμάται το μεσημέρι, πάει 11 για να κοιμηθεί! Πού ξανακούστηκε τόσο ολιγόυπνο παιδί σε αυτή την ηλικία?

Διαφημίσεις

Καλημέρα στο καφέ των φαντασμάτων!

Νεκ,πάρε βιταμίνες,κανα τονοτιλ,θα πέσεις κατω βρε κοριτσι μου.

Η Μαριλίζα επίσης,τοσο λίγο κοιμάται.

Χωρίς μεσημεριανό ύπνο θα πέσεις στις 21.00 και τι αργότερο 07.30 θα είναι στο πόδι.

Σοφάκι,δε το πιστεύω...παλι εκεί;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μόνο αν πανε τα εισιτήρια 500 ευρο θα γλιτώσεις.

Κεραλοιφη που πουλάνε;

Εδω κ 2 μήνες είναι κόκκινος ο πωπουδακος μας και δεν περνάει με καμία κρέμα.

Εχθες λέω του Λ. "σκέφτομαι να βάλω αγγελία για το λίκνο και το ρηλαξ,τι να τα έχου.ε στην αποθήκη να κάθονται"

Και μου λέει,είσαι σίγουρη; δε θα κανεις 3ο;

Μωρέ εγώ θέλω του λέω αλλα με ποιον να το κανω;

Ε,θα δουμε είπε....

χαχαχα

Καλημέρα καλύτερα λίγο το μικρό αν και έχει βήχα και μύξες...απύρετος όμως ένα 24ωρο είναι...πήγαμε στον παιδίατρο την Tριτη και ο μικρός έχει κόκκινο λαιμό και μιά ωτίτιδα στο αυτάκι...ξεκινήσαμε αντιβίωση γιατί δεν θέλω να ξανακυλίσει...μας εξέτασε και εμάς ...ο Δ τα ίδια με το μικρό χάλια ο λαιμός...εγώ μιά χαρά...μάλλον κάνουν δουλειά oι βιταμίνες...τον ρώτησα και για τα αντιπυρετικά και μου είπε πως αφου δεν θέλω να δίνω καθόλου ποσταν να μην δίνω ούτε γκαντλ...εναλλάξ ντεπόν και αλγκοφρεν που είναι τελείως άλλο πράγμα...τον ζύγισε και είμαστε στα ίδια και τώρα θα έχουμε χάσει γιατί δεν τρώει σχεδόν τίποτα...απο ύψος στο 1.10 είναι το μικρό και ο παιδίατρος είπε πως είναι καλός!Ευτυχώς που δουλεύω ΣΚ και είμαι εδώ...ο μπαμπάς έχει μετακοομίση στον καναπές και εμείς κοιμόμαστε αγκαλίτσα στο διπλό!(μάλλον το μικρό κοιμάται!)

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Νεκ τα ξέρω πολύ καλά όλα αυτά που λές...τα έχω διαβάσει άπειρες φορές αλλά εγώ το θέμα που έχω με τον πυρετό είναι άλλο...δεν πρέπει ο Λ να ανεβάσει απότομα πυρετό γιατί μπορεί...μπορεί λέω να κάνει αυτά που έχουμε ξανασυζητήσει...ξέρω πως έχουν περάσει 2 χρόνια και πως όσο πλησιάζουμε στα 5 ο κινδυνος απομακρύνεται...αλλά δεν μπορεί κανείς να μου πεί να μην ανησυχώ...είναι αδύνατο αυτό...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέρα στο καφέ των φαντασμάτων!

Νεκ,πάρε βιταμίνες,κανα τονοτιλ,θα πέσεις κατω βρε κοριτσι μου.

Η Μαριλίζα επίσης,τοσο λίγο κοιμάται.

Χωρίς μεσημεριανό ύπνο θα πέσεις στις 21.00 και τι αργότερο 07.30 θα είναι στο πόδι.

Σοφάκι,δε το πιστεύω...παλι εκεί;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μόνο αν πανε τα εισιτήρια 500 ευρο θα γλιτώσεις.

Κεραλοιφη που πουλάνε;

Εδω κ 2 μήνες είναι κόκκινος ο πωπουδακος μας και δεν περνάει με καμία κρέμα.

Εχθες λέω του Λ. "σκέφτομαι να βάλω αγγελία για το λίκνο και το ρηλαξ,τι να τα έχου.ε στην αποθήκη να κάθονται"

Και μου λέει,είσαι σίγουρη; δε θα κανεις 3ο;

Μωρέ εγώ θέλω του λέω αλλα με ποιον να το κανω;

Ε,θα δουμε είπε....

χαχαχα

Αγγελική είναι πανεύκολο να φτιάξεις κηραλοιφή αν θέλεις, αλλά να σε ενημερώσω ότι δε θα του κάνει τίποτα λόγω της κατάστασης. Ο κόκκινος πωπουδάκος σας είναι από την αλλεργία και θέλει δραστικά μέσα για να περάσει, κορτιζονούχες κρέμες που καλιά να σου λείπουν γιατί μόλις τα σταματήσεις πάλι θα ξανακοκκινίσει οπότε τζάμπα κόπος. Μου το είχε πει η γιατρός, τότε με την Αριάδνη. Μου έδωσε μια πολύ καλή αλοιφή που είναι χωρίς κορτιζόνη αλλά μιμείται τη δράση των κορτικοστεροειδών. Λέγεται anticort της frezyderm. Θα δεις μια βελτίωση με αυτή.

Βιταμίνες που λες το έχω σκεφτεί κι εγώ, αλλά πάντα ξεχνάω να τις παίρνω. Εδώ στις εγκυμοσύνες με το ζόρι τις θυμόμουν! :tongue: Μου έχει περισσέψει βέβαια σίδηρος και δεν θα ήταν άσχημα να τον πάρω. Και μόνο η περίοδος έτσι όπως έχει καταντήσει μετά τις γέννες, πρέπει να μου ρίχνει τον αιματοκρίτη στάνταρ!

Είδες ο Λευτεράκης??? Κατά βάθος τα ζητάει ο οργανισμός τους! :tongue: Εμένα ο δικός μου που μου το είχε ξεγράψει ή έτσι μου είχε δώσει να καταλάβω τουλάχιστον, την Τρίτη το μεσημέρι καθόμαστε στον καναπέ κι είχαμε τον εξής διάλογο:

Α: Είπανε ότι θα το ξανακάνουν οι γονείς με ανήλικο να συνταξιοδοτούνται στα 50.

Ν: Κι εσένα τι σε νοιάζει? Εσύ ούτως ή άλλως θα πάρεις σύνταξη στα 54.

Α: Για σένα το λέω.

Ν: Εγώ αν θυμάσαι καλά δεν θα έχω ανήλικο παιδί στα 50.

Α: Άμα κάνουμε τρίτο σου λέω.

Ν: Γιατί θα κάνουμε τρίτο??? Αφού εσύ δε θέλεις.

Α: Εε κάτσε να δούμε... ( με αυτό το ύφος--> :rolleyes: )

Θα με τρελάνει μα την Παναγία! :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...