Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελευθερία μπράβο στην ζουζούνα που περπάτησε!!!

Σοφάκι περαστικά...καμιά θερμαντική να βάλεις βρε.

Αγγελική καλή αρχή στα σεμινάρια αν και είναι πολλές οι ώρες...στο Χαιδάρι είναι?

Ελεάνα για τον παιδικό τι να πώ?Τέτοια διάκριση ρε παιδί μου???Θα τον είχα πάρει εχθές αν μου έκαναν τέτοια...να στενάχωρούν το παιδί???Δεν κοιτάς και πουθενά αλλού?Τι να το κάνεις το όνομα αν φέρονται έτσι βρε κορίτσι μου...υπέρχουν κι άλλοι σταθμοί που δεν βλέπουν τα παιδιά μόνο σαν μετρητά που γεμίζουν τα ταμεία τους...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα σας, τι κάνετε?

Σας διάβασα στα γρήγορα!!

Αγγελική καλή αρχή στα σεμινάρια, καλό θα σου κάνουν. Μπουχτίζεις μέσα και κάποια στιγμή δεν είναι κακό να αλλάξεις παραστάσεις.

Σοφάκι περαστικούλια σου. Δηλαδή έτσι στα ξαφνικά σε έπιασε η αλλεργία, πρώτη χρονιά εννοώ?Και πότε αναμένεται να υποχωρήσει?

Ελεάνα μου ψηλά τον έχουν δει τον αμανέ στο σταθμό νομίζω έτσι?Απαράδεκτα τα όσα ακούσω ωστόσο και υποτίθεται ό,τι στους ιδιωτικούς προσέχουν ιδιαίτερα τα πάντα! Καμιά συζήτηση με την δασκάλα του δεν θα βοηθούσε?Περαστικά στην μαμά σου!

Για τα προνήπια που λέτε εμείς έχουμε έναν στη γωνία, στα 40 μέτρα και επειδή είναι νήπιο-προνήπιο ρώτησα αν θα μπορέσουν να τον πάρουν εκεί και μου είπε πως θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των νηπίων. Δίνουν προτεραιότητα στα νήπια και όσες θέσεις μείνουν τις δίνουν στα προνήπια. Θα έχουμε και εμείς ένα θεματάκι εκεί γιατί ο σταθμός που πάει τώρα το παιδί είναι σούπερ, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από όλα αλλά αν θα πρέπει να πληρώνω και του χρόνου 80 Ευρώ κάθε μήνα πολύ θα το σκεφτώ. Συν ό,τι ο άλλος είναι τελείως δίπλα μας, πάμε με τα πόδια-στον άλλο παίρνω αμάξι είναι στα 600μέτρα. Είναι και το ωράριο όμως ένα θέμα, στα προνήπια πρέπει να τα παίρνεις 12 και 15 ή 4 παρά τέταρτο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Τα δικά μας νέα τα γνωστά. Ίωση περάσαμε. Την προηγούμενη Κυριακή κάναμε μια επίσκεψη στο νοσοκομείο γιατί ο μικρός παραπονιόταν ό,τι πονάει το αυτί του. Οξεία ωτίτιδα μου είπαν, αντιβίωση ξανά αλλά εφόσον δεν πονούσε οικτρά τους είπα αν μπορούμε να την αναβάλλουμε για λίγο. Δέχτηκαν με μισή όρεξη και τελικά την γλιτώσαμε!!Την Δευτέρα τον πήγα στην παιδίατρό μας και σήμερα ξανά για επανεξέταση και είναι μια χαρά το παιδί. Άτιμα νοσοκομεία, σερβίρουν την αντιβίωση σαν να είναι πορτοκαλάδα. Και επέμενε η επιμελήτρια, δεν θα περάσει αν δεν πάρει αντιβίωση! Άι μαρή!

Έχει μια βδομάδα να πάει σχολείο, ωστόσο μου το ζητάει και λέω να τον στείλω αύριο. Θα μπορούσε να είχε πάει, μερικά δεκατάκια μου έκανε μόνο τα βράδια-τίποτα ιδιαίτερο ωστόσο δεν ήξερα τι μέρα ξημερώνει για να το ταλαιπωρώ το παιδί.

Νεκτ μου φοβήθηκα λίγο για την ίωση που ανέφερες, μπας να τον κρατήξω αύριο σπίτι?Εμείς πάντως με τόσα που περάσαμε φέτος ελπίζω και ξαναελπίζω του χρόνου να είναι μπεντένι το κοπέλι. Έτσι λέει η παιδίατρος, χτίζει ανοσοποιητικό. Και πως το χτίζει πετράδι-πετράδι πια?

Η μικρή με τσίμπλα και μύξα, σιγά μην χάσει. Οκ τα συνήθισα όλα αυτά πια, δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς. Περπατάει και κυνηγάμε, έχει μια πλάκα. Πάει σαν παπίτσα αλλά πολύ ψάχνει ρε παιδί μου αυτό το παιδί. Αδειάζει ντουλάπες, βάζει στην μέση παπούτσια, πετσέτες, ειδικά τα ρούχα και τα παιχνίδια του Μάνου. Από την μια την χαίρομαι και γελάω με τα κατορθώματά της από την άλλη συνέχεια ξοπίσω της μαζεύω!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Γεια σας!!! Τι κάνετε??? Αννούλα πού είσαι βρε!!! Μας έλειψες πολύ! Από τώρα κανονίζετε τα της βάφτισης?? Νωρίς-νωρίς, οπότε φαντάζομαι θα είναι όλα στην εντέλεια! Τι κάνουν τα πιτσιρίκια σου?? Ο μαθηταράς πετάει? Σου γράφει τις λίστες με τα ψώνια κι έτσι? Το Μανιώ το αθόρυβο?? Το σκιουρί βρε πώς μεγάλωσε έτσι? Κούκλος εν τω μεταξύ!

Ελευθερία σπίτι ο Μάνος ε? Πώς είναι τώρα? Μα έχει καταντήσει αηδία πια! Κι εμένα 2 μαθήτριες έλειπαν όλη την εβδομάδα, δεν πήρα η γαϊδούρα τηλέφωνο να δω τι κάνουν, ρώτησα βέβαια το αδερφάκι της μίας και της άλλης μάθαμε νέα από συμμαθήτρια, πυρετό κι αυτές υψηλό, την ίωση που σας έλεγα. Κι οι δυο δασκάλες δεν φάνηκαν όλη την εβδομάδα κι αυτές. Και πόσα άλλα παιδιά θα λείπουν από άλλες τάξεις! Ακούω "γκουχ" και πετάγομαι ρε παιδιά!

Αυτό με το ανοσοποιητικό πάντως μεγαλύτερη βλακεία δεν υπάρχει που μας τσαμπουνάνε συνέχεια ότι όσο αρρωσταίνουμε το ενισχύουμε! Φυσικά και δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα, απλά όσο μεγαλώνεις συνήθως δεν αρρωσταίνεις τόσο συχνά όσο όταν είσαι πιτσιρίκι και φυσικά, δεν φιλιέσαι, αγκαλιάζεσαι, μοιράζεσαι το φαγητό σου, το κουτάλι σου, το μπουκάλι με το νερό σου, δε στριμώχνεσαι στις γωνίες με άλλους 5-10 φορείς μικροβίων, δεν βάζεις τα μονίμως άπλυτα χέρια στο στόμα σου, δεν πασαλείβεσαι τις μύξες σου, δεν έχεις άλλους 5-10 φορείς μικροβίων που λέγαμε να φτερνίζονται μες στα μούτρα σου... Εδώ παιδιά δημοτικού κι ακόμα δε νιώθουν καλά-καλά και πίνουν καμιά φορά από το ίδιο μπουκάλι νερό, βήχουν χωρίς να βάζουν χαρτομάντιλο μπροστά, δεν πλένουν τα χέρια το διάλειμμα κλπ.

Αν ήταν έτσι εγώ δε θα έπρεπε να αρρωσταίνω πια! Τόσα χρόνια από παιδί λαρυγγίτιδες, βρογχίτιδες, αμυγδαλίτιδες. Εδώ έκανα εμβόλια και περνούσα και τις αρρώστιες. Είχα κάνει το μμρ και δυο μήνες μετά πέρασα ιλαρά! Τι στην ευχή δλδ... εμένα το ανοσοποιητικό μου είναι το γεφύρι της Άρτας? :lol:

Kαλά αυτό με το περπάτημα και τα ρούχα και τα παιχνίδια και τα ανακατώματα, ξεκίνα φιλενάδα από τώρα να την βάζεις στη θέση της την κοπελιά γιατί με τα κορίτσια είμαστε πιο ελαστικές και μετά το πληρώνουμε! Μέχρι τώρα είχες ένα να σου τα βάζει στη μέση (αν στα έβαζε ο Μάνος) σε λίγο καιρό θα τα έχεις επί δύο και θα σαλτάρεις! Ειλικρινά ΟΛΗ ΜΑ ΟΛΗ την ώρα μαζεύω ρούχα, παιχνίδια, κουζινικά μου, μανταλάκια, καλλυντικά, μπιζού, σχολικά είδη από εδώ και από εκεί. Και ο Γιώργος μαζεύει τα παιχνίδια του από το δωμάτιό του, τον βάζω πριν να κοιμηθεί να το κάνει κούπα. Και η μικρή με βοηθάει όταν της το λέω. Σε χρόνο ρεκόρ όμως έχουν ξαναγίνει μπάχαλο. Αυτή είναι η μεγάλη ανακατώστρα, αδειάζει ντουλάπια-συρτάρια, τις τσάντες μου, ξεστρώνει κρεβάτια και πετάει κάτω μαξιλάρια-κουβέρτες και σεντόνια, παιχνίδια, το καλάθι με τα μανταλάκια, ζωγραφίζει αν πέσει μολύβι ή στυλό στο χέρι της σε ανύποπτο χρόνο τοίχους, καναπέδες, το δέρμα από το τραπεζάκι σαλονιού άχρηστο μου το έχει κάνει!!! Και προσπαθώ να τα κρύβω, αλλά όλο και κάποιο στυλό θα μου ξεφύγει, δασκάλα είμαι το κέρατό μου, δε γίνεται να μην βρει όλο και κάποιο. Και λίγα από όλα αυτά που γράφω παραπάνω θα τα κάνει κάθε μα κάθε μέρα, χθες ας πούμε όσο μαγείρευα μου έγραψε ένα τοίχο με κηρομπογιές του Γιώργου, και το απόγευμα που διάβαζα για το σχολείο ξέστρωσε το κρεβάτι μου μόνο το στρώμα μου άφησε και έπειτα και το δικό της. Μπήκε και τιμωρία αλλά σε λίγες μέρες το ξεχνάει και φτου κι από την αρχή. Πού να δεις ντουλάπα ρούχων γεμάτη με μακαρονάκι κοφτό που είχε βουτήξει από την τροφιμαποθήκη!

Έχει ανακαλύψει κρυφά ντουλάπια που ο Γιώργος δεν τα ήξερε και έχω βάλει πιο πολλά προστατευτικά από όσα είχα όταν ήταν μωρά! Και μιλάμε ότι την βάζω τιμωρίες αλλά κι εγώ στην αρχή έλεγα "έλα μωρέ μικρή είναι, της αρέσει να ανακαλύπτει και να εξευρευνεί" γελούσα κι εγώ και το διασκέδαζα και ήμουν πιο ελαστική σε σχέση με το Γιώργο. Άσε που έσερνα τη φωνή και έκλαιγε με ένα παράπονο να σου σκίζεται η καρδιά οπότε με έριχνε. Σήμερα έδειξα στο δωμάτιο του Γιώργου μια γραμμή 2 μέτρα με στυλό στον τοίχο να πάει πέρα και ρώτησα "ποιος το έκανε αυτό??" και ξεκαρδίστηκε στα γέλια κι όλο καμάρι μου απάντησε "εγώ!" μιλάμε για τρελή χαρά για το κατόρθωμά της! Γέλασα κι εγώ και με το ίδιο χαζοχαρούμενο ύφος της είπα κοροϊδευτικά "φταίω τώρα εγώ να σε βάλω τιμωρία??" αλλά δεν την έβαλα, δε γινόταν και να την βάλω τιμωρία για κάτι που ένας θεός ξέρει πότε το έκανε. Όταν θα τα καθαρίζω όμως σαν τον μαλάκα και θα τρίβω και δεν θα βγαίνει και στο τέλος μαζί με το χέρι μου θα βγει και το χρώμα του τοίχου θα μουτζώνομαι. Στη ρίζα του έπρεπε να το χτυπήσω, τώρα μόνο αναλώνομαι στο μάλωμα και την τιμωρία. Κάτσε να μεγαλώσει λέω και θυμάμαι μετά ότι στην ηλικία της έδινα στο Γιώργο το πανί ή τη σκούπα και του έλεγα "εσύ τα έκανες, εσύ θα τα καθαρίσεις." Μα την Παναγία! Και το παιδί, κύριος! Τίποτα να μην πειράζει και τίποτα να μη λερώνει! Και τελευταία ξεπατικώνοντας αυτός από την Αριάδνη, μας έχει φέρει 5 φορές στα πρόθυρα εγκεφαλικού, τον τελευταίο μήνα με πανομοιότυπες "ζημιές". Το πιο πρόσφατο, το σημερινό. Πάω σήμερα κομμωτήριο, γυρίζω και μαθαίνω ότι ο Γιώργος είναι τιμωρία και δεν θα παίξουμε μαζί σήμερα και κατασχέθηκε και το αγαπημένο του παιχνίδι για σήμερα επειδή την ώρα που κοιμόταν ο άρης πήρε τον αφρό ξυρίσματος από το μπάνιο και είχε πασαλείψει διάφορα παιχνίδια στο δωμάτιό του.

Ειλικρινά μου λείπει το σπίτι που το μάζευες και δε γινόταν μέσα σε 2 ώρες πάλι μπάχαλο! Όλη την ώρα μαζεύω και τρέμω μη χτυπήσει το κουδούνι κι έρθει ένας άνθρωπος!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

Ξύπνησα πρώτη και είπα να πιώ ένα καφεδάκι με ηρεμία γιατί ο μικρός είναι σαν τον μπαμπά του...όταν με βλέπουν να κάτσω λίγο στο πισί εκείνη ακριβώς την στιγμή θέλουν να κάνουμε τα πάντα μαζί!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Η μαμά μου εχθές ήταν πολύ στεναχωρεμένη με αυτό που έγινε στην Λάρισα με τους φοιτητές και όλοι μας δηλαδή...αλλά η μαμά μου ιδιαίτερα ευαίσθητη με το θέμα μιάς και ο αδελφός μου είναι φοιτητής εδώ...

Πραγματικά ντροπή...άλλοι να κλεβουν απο δημόσια ταμεία με ευκολία τρελά λεφτά και άλλοι να πεθαίνουν γιατί δεν είχαν λεφτα για τα βασικά...ντροπή...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Εχθές πήγαμε και είδαμε μια πολύ ωραία παράσταση...Γιαννούλης Χαλεπάς η κοιμωμένη μου...υπέροχη...ευτυχώς το μικρό μας έκανε την χάρη και κοιμήθηκε νωρίς και δεν πήρε χαμπάρι οτι λείπαμε...βέβαια μετά το τέλος της παράστασης οι υπόλοιποι πήγαν για φαγητό εμείς ήρθαμε σπιτάκι μας γιατί αφού κοιμήθηκε νωρίς το μικρό λέγαμε πως θα ξυπνήσει νωρίς!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Γειά σας φιλενάδες!!

Τί κάνετε? Καλό μήνα!! Διαβάζω καθημερινά τα νέα σας παρόλο που δεν εμφανίζομαι τελευταία...

Εμείς ετοιμαζόμαστε για μετακόμιση πάλι. Ξενοικιάζουμε τέλος μήνα και πάμε για κάνα μήνα να μείνουμε στην πεθερά μου μέχρι να τελειώσει κάτι δικό μας που φτιάχνουμε ακριβώς από κάτω από το σπίτι της. Είμαι αισιόδοξη ότι όλα θα πάνε καλά. Εξ άλλου όσο κι αν δε μ΄αρέσει είναι ο μόνος τρόπος να βοηθήσω το Δημήτρη σε όλον αυτό τον οικονομικό χαμό που γίνεται... Πολλά τα έξοδά μας, το ενοίκιο εδώ μαζί με τα κοινόχρηστα απλά δεν τολμάω ούτε να το πώ... Έκανε και μια επέμβαση ο πεθέρός μου πρίν τα Χριστούγεννα που μας είχαν πει ότι σε 2 ημέρες θα ήταν σπίτι και πήγε σε ιδιωτικό και είχε μια επιπλοκή κι έμεινε 30 ημέρες μέσα! Ευτυχώς είναι καλά ο άνθρωπος αλλά τρελαθήκαμε...

Η μικρή μου πολύ τσαούσω κι εκεί που θέλω να την βουτήξω κάνει κάτι μαλαγανιές άλλο πράγμα και με τουμπάρει! και μιλάει και τέλεια κάνοντας προτάσεις (ο Χρήστος κάτι λεξούλες έλεγε μόνο σ΄αυτή την ηλικία).

Ο Χρηστάκος πάλι πολύ ευαισθητούλης μου έχει βγεί και ξαφνικά πολύ κολλημένος πάνω μου, που ήταν πολύ ανεξάρτητος.. Είμαστε κάπου μαζί, σε οικείο του χώρο με χάνει από τα μάτια του και παθαίνει κρίση πανικού! Αρχίζει να τρέχει ουρλιάζοντας κάτασπρος να με βρει φωνάζοντας "μαμά" και μπορεί να είμαι μπροστά του! Και δεν έχω φύγει ποτέ από δίπλα του χωρίς να το ξέρει ή να τον αφήσω κάπου χωρίς να έχουμε μιλήσει πρώτα και να είναι σύμφωνος! Ελπίζω ότι με πολύ προσοχή και επιβεβαίωση θα το ξεπεράσουμε...

Αυτά τα ολίγα από εμάς! Σας φιλώ όλες γλυκά και τα πλασματάκια σας!

Καληνύχτα και καλή εβδομάδα να έχουμε!!

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!

Τι κάνετε?

Εμείς καλά, μου έφυγε η ψύξη ευτυχώς, ένα πιασιματάκι έχει μείνει αλλά καμία σχέση με τις πρώτες μέρες που πονούσα, δεν έκανε να βάλω θερμαντική αλοιφή λόγω θηλασμού Ντινάκι!

Ελευθερίτσα καλύτερα είναι ο μικρός τώρα?

Πήγατε σχολείο?

Νεκταριάκι ώστε έτσι η μικρή ανακατώστρα ε?

Να ετοιμάζομαι κι εγώ για το μέλλον δηλαδή!

Προς το παρόν είναι λίγο αργή η δικιά μου, πάει με ρυθμούς χελωνίτσας μπουσουλώντας! Τη Βάζω και στη στράτα και δεν έχει πρόσβαση σε πολλά πολλά γιατί άμα είναι κάτω ότι βρει το βάζει στο στόμα και φοβάμαι.

Κατερίνα Βέρρα ο Χρηστάκης έχει γίνει ευαισθητούλης?

Τους βγαίνουν οι φοβίες πάντως έχω παρατηρήσει κι εγώ σε πράγματα που τόσο καιρό ούτε μας περνούσαν από το μυαλό. Πιστεύω θα του περάσει μωρέ σιγά σιγά και θα το καταλάβει πως δε χρειάζεται να φοβάται κάθε φορά που δε σε βλέπει.

Η μικρή τα λέει όλα ε? Μπράβο το μικρό σου!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλησπέρα!

Κατερινάκι καλή αρχή στο καινούργιο σας σπιτικό!Ολαθα πάνε καλά!

Σοφάκι δεν το σκέφτηκα για το θηλασμό...αφου πέρασε όλα οκ!

Εμεις εμεις ειμαστε ολοι στην αδερφή μου και τωρα το απόγευμα ήρθε και ο μπαμπάς μας!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημερα σουσουράδες!!!

τι κανετε?

Εμεις τα ιδια...

ησυχια,σπιτι,σπιτι,σπιτι!χαχαχα

Απο Δευτερα θα στειλω το μπουμπουκι σχολείο, ε, αρκετα λεω εκατσε,θα ρωτησω κα ιτην παιδιατρο βεβαια αλλά την εχω πάρει την αποφαση μου.

Με πηραν και απο τα σεμινάρια, μεσα Απριλη θα ξεκινησω, τελικα μου παν οτι τα εκαναν 3ωρα (9-12 το πρωι) απο 6ωρα απλώς θα κρατησουν περισσοτερο.

Ουφ, καταχαρηκα οταν μου το παν!

Δε θα αντεχα να λειπω 6 ωρες την ημερα.Καταθλιψη θα παθαινα.

Τωρα σκεφτομαι οτι 09,30 περνάει το σχολικο για να πάρει τη Μαριλιζα, οποτε θα φευγω εκεινη την ωρα να πηγαινω,αρα 2 ωριτσες θα λειπω απο τον ερωτα μου!

Ελπιζω να μου το επιτρέψουνε βεβαια..

Βερρα μετακομιση παλι ε?

Δε πειραζει μωρε, εισαι σκληρο καρύδι εσυ!

Θα εχεις και την πεθερα για βοηθεια τωρα,αντε καλύτερα!

Ντινα μη λες για μαλλι γιατι το φυσάω και δεν κρυώνει, εδω και 1 μηνα ειμαι με 3 χρωματα στο κεφαλι και καθε που περνάω απο καθρεπτη τρομάζω.

Μου το χαλασε το μαλλάκι μου μια κομμώτρια αλλά τοσες καταρες που εφαγε δε μπορεί....ή θα της γκρεμιστεί το μαγαζί ή θα το κλείσει απο μονη της.

Λοιπον,εχθες παμε κουνιες που λετε και κει που καθομασταν σε ενα παγκάκι, ερχεται μια μανταμ με την κορη της (γυρω στα 2,5)..

Καταρχας να δηλωσω οτι δε πολυχαιρομαι με αυτα τα σκηνικα,εκει που καθομαι ωραιοτατα και λιαζομαι με τα παιδάκια μου να ερχεται ο πάσα ενας και να μου χαλάει την ησυχία.

Αρχιζουν λοιπον να περιεργαζονται το μπεμπη..."να κοιτα το μωρακι "

Εγω απλα παρατηρουσα και ημουνα ετοιμη με το τσεκουράκι μου στην τσεπη να της κοψω το χερακι ( το βρωμικο απο τις κουνιες,χωματα κτλ) ετσι και εκανε κινηση να τον ακουμπησει. Γενικά δε μου αρεσει να με πιανουν,ουτε να πιανουν τα παιδια μου ασχετοι.

Αρχιζει τις ερωτησεις "ειναι ησυχος?"

Να πω εδω οτι φοραγε, φορμιτσα μπλε σκουρο,ζακετα μπλε, μπουφαν γαλάζιο.

Και γυριζει το ζωον και λεει "κοριτσακι ειναι ε?"

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝΕ!

Εννοειται πως δεν της απάντησα ποτε και απλά την κοιταξα με τετοια ξινιλα που στο επομενο δευτερολεπτο ειχε εξαφανιστει.

Ε, άι σιχτιρι κυρά μου που θα μου πεις τον αγόραρο μου κοριτσάκι.

Αχαχα ρε συ σύμπι μου φτιαξες την διάθεση με την ξινισμένη σου μούρη. Μαρή χαλάρωσε, δεν σε είπε και καμπούρα η γυναίκα!!!Καθένας έχει τόσες σκοτούρες, θα παρατήρησε το γαλάζιο και το μπλε λες?Και εγώ έχω ντύσει την μπεμπέ μου μες τα ροζ, κορδέλες στο μαλλί, γκλίτερ στο κεφάλι, τούλια και τα συναφί και μου λένε 'αγόρι είναι'. Χαλάρωσε και χαμογέλα!!!

Καλημέρα σας. Μέρες έχω να φανώ. Εδώ εμείς ενισχύουμε τα ανοσοποιητικά μας!Αχαχα τι να κάνω, γελάω με τα χάλια μας. Την μικρή έχω με πυρετό σήμερα. Λαμπρά!!Έτσι θα μας βγει και φέτος εμάς. Ωστόσο ελπίζω μέχρι την Πέμπτη να μην τσιμπήσει πράμα ο Μάνος και να πάει το πουλάκι μου στην γιορτή του σχολείου που θα μασκαρευτούν. Την άλλη Τετάρτη έχουμε και χορό σε έναν παιδότοπο αλλά είναι μακριά για να κάνω προβλέψεις. Αν είμαστε καλά θα τα πάω και τα δυο!Θα τα ντύσω σούπερ θεματάκι και πολύ θέλω να τα χαρώ τα πουλάκια μου.

Κατερινάκι καλά κουράγια σην μετακόμοιση. Τσαούσα και η Αναστασία σου ε?Μωρέ το χουν οι κόρες!Ο Χρηστάκος μάλλον θέλει επιβεβαίωση, τραβάνε ζόρια και τα μεγάλα μας πόσα τα νιώθω ώρες ώρες!!

Παντρεύεται ο κουμπάρος μας το Σαββάτο και δεν ξέρω πως θα πάμε, με ή χωρίς παιδία. Η μικρή έχει να πιει από μπουκάλι από πέρσι τον Ιούλιο, δεν ξέρω αν πρέπει να το τολμήσω να την αφήσω μακριά μου. Θα δούμε!

Ντίνα με γεια!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...