Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σοφακι θα κανω αυτα τα επιδουτουμενα σεμιναρια για τους υπολογιστες που χαν προκηρυχθεί περυσι, ημουνα επιλαχουσα νουμερο...τρεχα γυρευε,αλλά τελικα μπηκα στους επιλεχθέντες μιας και ηταν παρα πολλοι αυτοι που δεν πηγαν.

Ουτε γω δε το ξερα καλα καλα, με πηραν τηλ απο ενα ΚΕΚ και μου το παν.

Αν ειχες κανει και συ αιτηση για μπες να κοιταξεις μηπως αλλαξε κάτι.

ο μπεμπακος θα κάθεται με την πεθερα μου.

Προς Σοφια Σεπτέμβρη:που πουλανε το βιταμ βιο? πηγα Σκλαβενιτη & Βασιλοπουλο και δεν βρηκα.

Καλημερα,

Ευχαριστω Σοφακι, θα πάω να το ψαξω εκει!

Ουφ, απιστευτο το σημερινο, ξυπνησε η Μαριλιζα 03,30 για τσίσα, πανω που ειχε κοιμηθει ο μπομπιρας και μετα ξαναξυπνησε στις 06,00 που εφευγε ο Λ. για δουλεια, ηρθε στο κρεβάτι και μας ξυπνησε και τους 2.

Ειχα κατι νευρα,μου ερχοταν να την κρεμασω απτο φωτιστικο.

07,30 ξανακοιμηθηκαν και τα δυο και λεω, ηρθε η ωρα επιτελους να κοιμηθω και γω και μετα απο 20 λεπτα μου σκανε 2 μηνυματα στο κινητο απο κουριερ για κατι πραγματα που εχω παραγγειλει οτι ειναι καθ οδον, οποτε σηκωθηκα και περιμενω..

Στις 10,00 θα ερθει και η ψυχολογος, ελεος σημερα!

Ευτυχως εχει ωραια μερα, οποτε με το που θα φυγει θα την κανουμε κ μεις για κουνιες!

καλημέρα!

κι εγώ στο τρέξιμο, έχω ξεκινήσει κι εγώ κάτι σεμινάρια για ενεργειακούς επιθεωρητές, κι έκατσε να αρρώστήσει κι η μαμά μου, γαστρεντερίτιδα βαρβάτη, και πρέπει να σκέφτομαι που θα αφήνω τον μικρό κάθε απόγευμα, να πηγαίνω και στη μητέρα μου για βοήθεια.....

ευτυχώς άνοιξε ο καιρός!

έχουμε και νέα, την ξεφορτωθήκαμε την πάνα, τουλάχιστον τη μέρα, το βράδυ τη θέλει ακόμη, ξυπνά βρεγμένος, οκ μη ζητάω πολλά, συμφωνήσαμε πάνα μόνο για τον ύπνο, και στο σταθμό πάει με εκπαιδευτικό βρακάκι

μου την έδωσε και στο σταθμό, δεν ήθελε να πηγαίνει το παιδί, νομίζαμε ότι το βάζουν τιμωρία ή το μαλώνουν, πήγαμε να ρωτήσουμε και μας είπανε: εμείς που είμαστε με έσπα δεν μπορούσαμε να πληρώνουμε και όλες τις extra μαλακίες που έχουν στο πρόγραμμα επειδή είναι φιλοθέη, κολυμβητήριο, μουσική orff, μπαλέτο για τα κορίτσια, οκ πληρώσαμε μόνο για τα αγγλικά, και φεύγουν λέει όλοι οι φίλοι του κι εκεινος μένει πίσω με τη δασκάλα και κάποια από τα κορίτσια και νομίζει ότι τον κρατάει τιμωρημένο, μα είναι δυνατόν? το ίδιο και για τον αποκριάτικο χορό, εμ μας ζητάνε έτσι για πλάκα ένα 100ρικο, και μετά δεν τον αφήνουν να πάει στις πρόβες που χορεύουν και στεναχωρέθηκε, επειδή μου έρχονται ολες με τις τζιπάρες τις mercedes νομίζουν ότι έχουμε όλοι, καλά και να είχα πάλι κοροιδία θα μου φαινόταν, εκτός αν τα ζητάνε μόνο από εμάς που είμαστε με έσπα, και για τις εκδρομές extra δώσαμε, έλεος, για την αρπαχτή

δεν ξέρω τι θα κάνω και του χρόνου, θέλει σκέψη! και έχει όνομα και καλά ο συγκεκριμένος σταθμός και πουλάει μούρη, τι να το κάνω άμα πάθει ψυχολογικά το παιδί που το ξεχωρίζουν, δεν ντρέπονται, οι δασκάλες βεβαια είναι καλές αλλά τι να το κάνω!

Διαφημίσεις

Καλα όλα εξτρα τα εχουν σε αυτο το σταθμο πια? ημαρτον.

Στο δικο μας να σκεφτεις, τη χριστουγεννιατικη γιορτη που ειχαν θεατρικο απέξω, το πληρωσαν οι γονεις!

Οκ, 7 ευρο το παιδάκι ητανε, σιγα την επιβάρυνση αλλά δλδ ο σταθμος απο μονος του τιποτα? και δεν ειχαν τιποτα για τα παιδάκια, εστω ενα αναμνηστικο δωράκι του 0,50 ρε παιδάκι μου.

Ακομη να φανουν τα κουριερ, συννεφιασε κιολας..μας βλεπω να καθομαστε μέσα..και την ειχα ντυσει και τωρα εχει φάει τα λυσσακά της να φυγουμε...ουφ...

αγγελική στην παιδική πηγαίνετε με τον έρωτα?

πάτε καλύτερα από ότι διάβασα, ελπίζω να το ξεπεράσετε γρήγορα! τα σεμινάρια που θα κάνεις είναι τόσες πολλές ώρες κάθε μέρα? και από γάλα, θα αφήνεις με θήλαστρο? πιάνει μπιμπερό?

άσε με το σταθμό τα έχω πάρει, από την άλλη δεν πολυθέλουμε να πάει σε δημόσιο, θα κάνω βέβαια μια βόλτα γιατί τους δημόσιους εδώ δεν τους έχω δει, βεβαια χωρίς έσπα εκεί θα πάει, αν συνεχίσει το εσπα μάλλον στον ίδιο θα το στείλουμε για να μην αλλάξει περιβάλλον αλλά αν δέχεται τέτοιες διακρίσεις είναι καλό?

Καλησπέρα σας! Χθες είχε βάρδια ο μπαμπάς μας και είχε πάρει μαζί του το λάπτοπ. με τη σειρά τα δικά σας:

Ελευθερία καλά περπατήματα στην Εβελίνα σου!!! Τώρα ποιος σας πιάνει!!! Τέλεια θα είναι!!!

Ντίνα με γεια τα πραγματάκια που ψωνίσατε! Μια χαρά περνάτε διαβάζω, του δίνετε και καταλαβαίνει του έξω, καλά το κάνετε!

Αγγελική 5-6 ώρες την ημέρα για σεμινάριο υπολογιστών? Ταχύρυθμα δλδ... Και το βυζανιάρικο τι θα το κάνεις τόσες ώρες? Η πεθερά να υποθέσω? Τρώει και μπουκάλι για να αφήνεις γάλα ή θα σε γυρεύει ο μικρός? Πόσες μέρες θα κρατήσουν? Πάντως τις πρώτες μέρες θα είναι δράμα, μετά όμως θα γυρίζεις ανανεωμένη, φρέσκια, ξεκούραστη και με μια λαχτάρα να τον δεις άλλο πράμα!

Σοφάκι διόλου απίθανο να είναι αλλεργία, χάλια καιρός, τα Χανιά έχουν πολλά αλλεργιογόνα λόγω φυτών, κλίματος κλπ και επίσης έχω και κληρονομικότητα και μάλιστα βαρύτατη από τη μαμά μου η οποία πήγαινε χρόνο κάθε μήνα δρομολόγιο χανιά-ηράκλειο κι έκανε ενέσεις για τις αλλεργίες οι οποίες εδώ στα Χανιά της εκδηλώθηκαν μετά τις εγκυμοσύνες. Κι εγώ μπούκωμα και τον βήχα έχω. Πίνω xozal αλλά μάλλον θα πάω μήπως μου δώσει τπτ άλλο γιατί δεν βλέπω ιδιαίτερη βελτίωση. Για κανένα aerius με κόβω... μου είπανε για clarityne αλλά εμένα η ψευδοεφεδρίνη που περιέχει και υποτίθεται κάνει θαύματα (βλ. παναντόλ κολντ εντ φλου που λέγαμε εδώ την άλλη φορά) δε μου κάνει τίποτα...

Ελεάνα καθόλου μα καθόλου δε μου αρέσουν αυτά τα πράματα με το σταθμό σας! Δεν ξέρω αν έτσι είναι σε όλους τους σταθμούς άλλα αυτό οι έξτρα παροχές και πλήρωνε και ξαναπλήρωνε και άλλα παιδάκια να κάνουν και άλλα να μην έχουν τη δυνατότητα μου φαίνεται απαράδεκτο! Επίσης δεν ξέρω τι γίνεται εδώ στα ιδιωτικά, πάντως υπάρχουν δημόσια νηπιαγωγεία εδώ που έχουν προνήπιο-νήπιο μόνο και τα παίρνουν τα παιδάκια που με ρωτούσε η Αγγελική, δεν έχω ακούσει να μην πάρουν παιδί λόγω μεγάλου αριθμού παιδιών. Ίσως στην Αθήνα να γίνονται αυτά που έχετε τόσο κόσμο.

Μάλιστα τόσο εντύπωση μου έκανε η ερώτηση που ένιωσα σα να με ρωτάει αν θα το πάρουν στο δημοτικό ή θα μείνει εκτός. Προνήπιο-νήπιο, δωρεάν και δημόσιο για όλους έχουμε εδώ.

Στα δικά μας, εμείς εδώ μμμμ έτσι κι έτσι. Εγώ ακόμα μπούκωμα και βήχα, η μικρή μύξες μπόλικες και βήχα, ο Γιώργος καλύτερα με λίγο βήχα. Αλλά, έχει φοβηθεί το μάτι μου παιδιά γιατί κυκλοφορεί νέα ίωση, στο σχολείο λείπουν όλη την εβδομάδα 2 δασκάλες (μιας τρίτης δασκάλας που πάμε και μαζί στο σχολείο είναι όλοι στο σπίτι άρρωστοι από αυτή την ίωση) και στο δίπλα σχολείο άλλοι δάσκαλοι με υψηλό πυρετό 39-40, πρησμένους λεμφαδένες και κάποιους γυρίζει σε πνευμονία! Τρέμω, ειλικρινά σας λέω φέτος με αυτό το κακό! Όλη την ώρα πασαλείβομαι με αντισηπτικά, παράθυρα φόρα στην τάξη μου (σήμερα αναρωτιόταν η Αγγλικού γιατί κρυώνει στην τάξη μου κι ήταν επειδή δεν είχε προσέξει το ανοικτό παράθυρο) και μακριά από όλο τον κόσμο, μιλάμε ακόμα και τους συναδέλφους σε απόσταση βολής τους έχω, στο τέλος θα με παρεξηγήσουν! Σε λίγο θα κυκλοφορώ με μάσκα και χειρουργικά γάντια μα την Παναγία!!!!

Διαφημίσεις

Αγγελικούλα υπολογιστές θα κάνετε για να πάρετε το ecdl δηλαδή? Το έχω πάρει αυτό. Νόμιζα πως βγήκαν καινούριες θέσεις απασχόλησης, θα κοιτάξω στο σάιτ του οαεδ να δω τι παίζει.

Νεκταρίτσα καλά κάνεις και προσέχεις εσύ, φύλαγε τα ρούχα σου δε λένε?

Να αερίζεις καλά και στο σχολείο την αίθουσα, αφού κυκλοφορούν τόσες ιώσεις πώς να μην προσέχεις?

Ελεάνα τόσες δραστηριότητες πια το σχολείο σας?

Παιδικός κιόλας! Στο νήπιο τι κάνουν?

Λογικό να νιώθει αποκομμένο το παιδί αν κάθε τρεις και λίγο τα υπόλοιπα παιδιά πηγαίνουν για δραστηριότητα κι αυτός μενει πίσω, και πάλι που να τον πρωτοπάς κι εσύ?

Μπράβο για τα σεμινάρια, έχεις κάτι στο νου σου μετά σχετικά με το αντικείμενο που έχουν τα σεμινάρια?

Περαστικά στη μαμά σου!

Εγώ έπαθα ψύξη από χτες και πονάωωωω!!

Σέρνομαι λιγάκι αλλά πρέπει να σηκώνω τη μικρή και ζορίζομαι, ουφ άντε να περάσει!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλημερα!

Σοφακι, ποτε τα εκανες τα σεμιναρια?

περυσι?

Εμενα ειναι 100 ωρες και πρεπει να γινουν σε 1 μηνα, για αυτο ειναι τοσες ωρες την ημερα.

Ο μικρος ζορίζεται με το μπιμπερό αλλά το πιάνει με λιγη προσπάθεια, τι να κανω ρε γμτ, κριμα ειναι να μην πάω,θα μάθει που θα πάει.

Νεκ, ειστε πολυ τυχεροι, εδω υπάρχει θέμα με τα προνηπια, δεν μπαινουν ολα τα παιδάκια δυστυχως.

Πολυ αρρωστεια εφετος βρε παιδι μου,μωρε μηπως να εκανες κανα αντιγριπικο του χρονου?

Χτυπάω ξυλο αλλά εφετος πρωτη φορα εκανε ο Λ. και δεν εχει αρρωστησει καθολου,ολες τις προηγουμενες χρονιες αρρωσταινε 4-5 φορες στανταρ αλλα ισως να ειναι τυχαίο,ισως που δεν παέι και η Μαριλιζα σχολειο και δεν φερνει μικρόβια.

Ελεάνα ναι με τον ερωτα φυσικα!

Οταν εχει καλη μερα μονο εννοειται.Κοιταξε τα δημοσια κοντα σου, αυτος ο σταθμος ειναι πολυ "ψηλομύτικος" μου φαινεται.

καλημέρα κορίτσια τι κάνετε;

εμείς εδώ λίγο αρρωστούληδες οικογενειακώς, με βήχα, μπουκώματα, τα γνωστά. ευτυχώς πυρετό δε κάνουμε. κάποια ίωση κυκλοφορεί με λαιμό.

κατά τ άλλα τα ίδια, έχω αρχισει εδώ κ καιρό τις προετοιμασίες της βάφτισης, μ αρέσουν αυτά κ τα ετοιμάζω κ πάλι μόνη μου. ωραία είναι, τόσο που όταν τελειώσει θ απογοητευτώ! ιούνιο θα γίνει.

εσείς όλες καλά; καλή αρχή με τα σεμινάρια αγγελική, λίγο που διάβασα κ ελεάνα άσχημο πολύ αυτό με το σταθμό. αν είναι η πολιτική τους κι εσείς δε μπορείτε οικονομικά ν ανταπεξέλθετε καλύτερα επιλέξτε κάτι περισσότερο στα μέτρα σας.

σοφάκι καλά; ελε; νεκ;

Αγγελικούλα από ιδιωτικό το έχω πάρει πριν κάτι χρόνια το ecdl, τότε ειδικά ήταν απαραίτητο για να κάνεις χαρτιά σε προκηρύξεις για θέσεις στο δημόσιο, να το πάρεις αφού μπορείς τώρα, ένας μήνας δεν είναι πολύ, εντατικά φουλ!

Αννούλα πού χάθηκες βρε κορίτσι εσύ?

Μαύρα μάτια κάναμε..

Περαστικά σας που κρυώσατε!

Τα παιδιά καλά?

Το Ιασονάκι ξετσούμισε? Ο Δημήτρης με το σχολείο ο.κ? Το μανιώ?

Ωραίες οι προετοιμασίες της βάφτισης ε? Εσύ το΄χεις κιόλας και θα τα φτιάξεις σούπερ όλα είμαι σίγουρη!

Αχ πότε περνάει αυτή η παλιοψύξη ρε κορίτσια ξέρετε?

Από τη Δευτερα με έχει πιάσει!

Και πονάει!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλησπέρα!!!!

Τι κάνετε κοριτσάκι?Χειμώνιασε πάλι ε?

Εδώ εμείς είμαστε καλά και η αλήθεια είναι Νεκ πως το έχουμε παρακάνει λίγο με τις βόλτες αλλά απο το επόμενο ΣΚ ξεκινάω πάλι να δουλεύω μόνο ΣΚ και αυτό σημαίνει πως για το επόμενο 4μηνο μπορεί και 6μηνο να μην έχω κανένα κενό ΣΚ εκτός του Πάσχα...τις καθημερινές θα είμαι σπίτι βέβαια...είναι και τα αδέλφια μου εδώ και θα είναι για πολύ καιρό ακόμα οπότε έχουμε και καλή παρέα για βόλτες!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...