Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Neverstop είπε:

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Μην ανησυχείς και ο δικός μου μετά από 10 χρόνια σκληρής εκπαίδευσης έμαθε να βράζει αυγά και να ψήνει λουκάνικα στο air fryer κι αυτό αφήνοντας πίσω του την καταστροφή. 😂

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ένα εχω έχω πω......!

Δεν υπαρχει πιο ζουμερό,ζουμπουρλο,ροδοκοκκινο,χαρωπο μωρό από την πανγλυκια πουδραριστη Ανναιδα της Βελουδενιας!!!!!

Συμφωνώ και επαυξάνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και να συμπληρώσω: και πιο ήσυχο!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Συμφωνώ και επαυξάνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και να συμπληρώσω: και πιο ήσυχο!!!

Καλημερα Σοφακι,

Βρε συ μιλαμε οτι τρελάθηκα!!! τι μαγουλο, τι μπουτια...τι χαμογελο..τι βλεφαριδες 2 μετρα..ματαρες απιστευτες!!!!

Απιστευτη η μικρη!!!!Θα τη ματιάσω στο τέλος! Φτου φτου φτου!

Και τωρα που την ειδα και απο κοντα μπορώ να πω πως φέρνει και λιγο της Βελουδίτσας μας!!!!!!

Γλυκες και τα δυο τα παιδάκια!

Αχ βρε συμπεθερα ποσο χαρηκα που σας ειδα.

Ρε μανδαμ, υπάρχει βιτάμ bio??????? γιατι δε το λες ρε κοριτσι τοσο καιρο??!!!

Μπονσουάρ κυρίες μου! Αγγελική μπιμπελό η Ανναΐδα ε? Φαίνεται στις φώτο που μας βάζει με το σταγονόμετρο η κυρα-Βελ, μην της τη ματιάσουμε κατάλαβες??? Αααααχ πού'στε ρε! Να μην είμαστε πιο κοντά να σας συναντούσα τις εκεί από πάνω να θαυμάσω και τα ζουμπουρλούδικα τα μωρούλια σας??!

Τι ωραίος καιρός σήμερα ε??? Εμείς εδώ έχουμε 23 βαθμούς, μιλάμε για κανονικό καλοκαίρι! Πήραμε λοιπόν τα χαρτομαντιλάκια μας, τα μαντίλια για το κρυολόγημα, τα αντισηπτικά μας μαντήλια :lol: και πήγαμε μια μεγάλη τσάρκα ποδαράτοι στην παραλία. Πετάξαμε τις πετρούλες μας, παίξαμε με την άμμο, βουτήξαμε τα ποδαράκια στη θάλασσα κι αφού καθυστερήσαμε αρκετά να γυρίσουμε και πού να προλάβω να κάνω τα μπιφτέκια τα ενισχυμένα με λαχανικά που θέλουν ώρα, έριξα την ιδέα και κάτσαμε και σε ένα ταβερνάκι και φάγαμε την αθερίνα μας, τα θαλασσινά μας, ήπιαμε την μπυρίτσα μας, άρχοντες! Στο ένα τρίτο της βόλτας βέβαια φυσούσαμε τις μύτες μας όλοι πλην του μπαμπά μας που δεν τονε πιάνει τπτ ρε παιδί μου αυτόν...

Στο γυρισμό βέβαια με περίμενε πλυντήριο για άπλωμα και άλλο ένα που έβαλα τώρα να δω πού θα το απλώσω κι αυτό. Έχω και να μαζέψω πάλι κουζίνα-μπάνια γιατί κάθε σκ τώρα βάζω στόχο να τακτοποιήσω και να οργανώσω διάφορα (βιβλιοθήκη, ντουλάπια, τροφιμαποθήκη) και ξεκινάω από τους στόχους με αποτέλεσμα να αφήνω για την Κυριακή τα συνηθισμένα. Το άλλο σκ έχω στόχο το γραφείο μου και τέλος! Ήταν πολύ καλή οφείλω να ομολογήσω η σκέψη μου γιατί δεν πήγαινε άλλο, όλο γύρευα πράγματα. Έτσι πήρα μπολάκια, ταπεράκια, κουτιά αποθήκευσης, φακέλους κλπ. και βάζω τάξη σε όλο το σπίτι με τη σειρά.

Διαφημίσεις

Τέλος από χθες κι όχι από Δευτέρα έχω βάλει 2 σημαντικούς στόχους που θέλουν δύναμη, πείσμα, υπομονή και γερά νεύρα για να τους φτάσω-επιτύχω και χρειάζομαι συμπαράσταση από όλο τον κόσμο, οπότε καμιά φορά άμα μπαίνω και σας πρήζω ή αν μπαίνω και βρίζω στο ξεκούδουνο μην με παρεξηγήσετε... Όχι δεν θα βρίζω εσάς, μην παρανοήσετε, τον κάθε άσχετο που θα μου σπάει τα νεύρα από την ζωή εδώ, τις ιώσεις, τη μύτη μου, το βήχα μου κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο...

Καλημερα Σοφακι,

Βρε συ μιλαμε οτι τρελάθηκα!!! τι μαγουλο, τι μπουτια...τι χαμογελο..τι βλεφαριδες 2 μετρα..ματαρες απιστευτες!!!!

Απιστευτη η μικρη!!!!Θα τη ματιάσω στο τέλος! Φτου φτου φτου!

Και τωρα που την ειδα και απο κοντα μπορώ να πω πως φέρνει και λιγο της Βελουδίτσας μας!!!!!!

Γλυκες και τα δυο τα παιδάκια!

Αχ βρε συμπεθερα ποσο χαρηκα που σας ειδα.

Ρε μανδαμ, υπάρχει βιτάμ bio??????? γιατι δε το λες ρε κοριτσι τοσο καιρο??!!!

αυτά τα μπούτια....αααχχχχχχχχχ....

αστέρι η Ανναίδα!!!

εμ που να το ξέρω οτι δεν το ξέρεις οτι υπάρχει Βιτάμ ΒΙΟ???????

το είχα αναφέρει παλιότερα αλλά ήταν προ του μπέμπη σου οπότε δεν υπήρχε και λόγος να το θυμάσαι...

πως τα πάτε?

έχει ακόμα αιματάκι?

Νεκ κι εμείς οικογενειακώς έτσιι και χειρότερα είμαστε!!!

ο μπέμπης ευτυχώς έχει μόνο λίγη μυξούλα...

η Βαλ είναι στη χειρότερη φάση...την Τριτη έχουμε παιδιατρογια τα εμβόλια του μπέμπη, οπότε και θα τον βάλω να την εξετάσει...

Λοιπόν με το νέο δρόμο Αθήνα-Καλαμάτα, η Καλαμάτα πλέον είναι στη μέση....παίρνεις εσύ Νεκ το καράβι για εδώ, κατεβαίνουν και οι Αθηναίες σε 2 ωρίτσες....και νάτη η συνάντηση!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Περαστικά σε όλους σας Σοφάκι! Εγώ έχω πλακωθεί στα τσάγια! Πίνω ένα που λέγεται καρτεράκι κι είναι πολύ καλό! Αν βάλεις στο νετ τη λέξη καρτεράκι ή σαρανταδέντρι θα στο βγάλει κι έχει και ον λάιν καταστήματα που θα το βρεις. Είναι ένα μείγμα από πολλά βότανα και για πολλές παθήσεις με πρώτη-πρώτη το κρυολόγημα. Το λένε και σούπερ τσάι. Βάζω μέσα και μέλι και καμιά φορά και καραμέλα χολς να διαλυθεί στο φλυτζάνι όπως είναι ζεστό και έρχεται και ανοίγει όλο το αναπνευστικό!

Για τη μύτη το αλατοσοδόνερο της Ελευθερίας και το λατρεμένο ρονάλ... Αύριο λέω να πάρω τις σταγόνες που έγραφε η Σοφία (τις προταργκόλ) που προχθές δε θυμόμουν το όνομα να τις ζητήσω στο φαρμακείο γιατί το ένα μυτάκι μου δε μου τα λέει καλά, έχει περιεχόμενο με άσχημη όψη και ψιλοπονάει και δε θέλω να μου το γυρίσει σε καμία ιγμορίτιδα...

Ωστόσο πρέπει να ανοίξουμε κανένα θέμα ποθές με σπιτικά γιατρικά, μας έφαγαν τα απορρυπαντικά!

Αίματα κι εχει ακόμη ναι ,ελάχιστο μεν αλλα υπάρχει,κάθε 2-3 μέρες εμφανίζεται.

Νεκ, έχω ξεκινήσει και τρώω ψιλό κανονικά...έφαγαν ψάρι,αυγό, ξηρούς καρπούς...καμία διάφορα.μονο εχθές που έφαγαν φρικασε είδα αύξηση στο αίμα,είχε αβγό λεμόνι και σκέφτομαι ότι μπορεί να έφταιγε το αυγό.

Αύριο έχω παει σούπερ για το βιταμ.

Σοφά κι,ρώτησα 3 παιδιάτρους και ένας ο Παπαβεντσης 4,και όλοι είπαν ναι στη βιταμίνη D.

Μάλιστα πλέον εχει βγει καινούριο σκευάσμα που ειναι σκέτη βιταμίνη d χωρίς την Α.

Καλησπέρα κορίτσια!

Βγήκαμε σήμερα λιγάκι και λιαστήκαμε που είχε καλό καιρό, πήγαμε στο βουνό στο σπίτακι του γαμπρού μου που έκανε η ανηψια μου τα γενέθλιά της, φάγαμε ήπιαμε, ήρθε και η γιαγια με τον παππού μου που είχα να τους δω καιρό, καλά περάσαμε, ελπίζω να μην κρυώσουν μόνο πάλι τα μικρά, έχω φοβηθεί φέτος με κρυώματα!

Βελουδίτσα Ανναϊδα τη λένε τη μπουμπού? Τι ωραίο!!

Νεκταρίτσα τι στόχους έχεις βάλει ρε κορίτσι εκτός από το να βάλεις σε τάξη τα του σπιτιού δεν κατάλαβα! Για κάνε ανάλυση! Μια χαρούλα περάσατε δηλαδή, φάγατε και ψαράκι, γλίτωσες κι εσύ το μαγείρεμα, χρεάζεται που και που και η βολτίτσα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Όλο το ΣΚ έξω γυρνάγαμε...ούτε μια δουλειά δεν έκανα η γαιδουρίτσα...εχθές το απόγευμα κάτι λίγα (σαπούνισμα μπάνιου κτλ)!!!Το Σάββατο το πρωί πήγαμε βόλτα στα μαγαζιά με την αδελφή μου και τον μικρό...μετά για φαγητό και βολτίτσα...στο Άττικα φοβερές εκπτώσεις και ψώνισα του μικρού απο το lapιn στο 1/3 των τιμων...πήραμε και τα πρώτα ανοιξιάτικα παππούτσια all star μποτάκι...καλά καμάρι να δείτε ο μικρός!!!!Το βραδάκι συναντήσαμε με την αδερφή μου κάποιους συγγενής μας που είχαμε να τους δούμε καιρό και μαζευτήκαμε στο σπίτι μας με τον μικρό καλές 9...βγήκα βολτίτσα με τον άντρα μου...ναι ναι και περάσαμε τέλεια τα δύο μας!!!Το πρωί ήρθαν τα αδέρφια μου και μας πήραν οικογενειακώς και πήγαμε για φαγητό και καφέ...το βραδάκι ήρθε ο νονός μας και απο σήμερα πάλι στο τρέξιμο...η αλήθεια είναι οτι δεν ξεκουράστηκα πολύ αλλά χαλάλι γιατί γέμισα τις μπαταρίες μου!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια τι κάνετε?

Νεκτ αγριεμένη σε βρίσκω, τι τρέχει κοπελιά???

Απαιτώ να δω Βελουδομωρό ΤΩΡΑ!!!!!!Βελλλλ φανερώσου και φέρε και την κόρη μαζί!!!

Σοφάκι ανοίγει ο καιρός και θα χαρούμε βολτούλες στο εξής. Προς το παρόν προσέχουμε ακόμη γιατί είναι ύπουλος ο καιρός αλλά που θα πάει, ξεψυχάει ο χειμώνας σε λίγο!

Τώρα 3-4 μέρες έχουμε καλοκαιρία και εδώ. Ούτε καλοριφέρ δεν ανάβουμε, 20 βαθμούς έχω μες το σπίτι!

Η μικρή μου περπάτησε σήμερα μεγάλες αποστάσεις, πάει έφυγε και αυτή. Ποδαράκια μου βοηθάτε με τώρα!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Τι κάνετε?

Πήγα σήμερα σε γιατρό ωριλά για το βήχα που έχω από καιρό και τη μύτη μου που δεν έχει ξεμπουκώσει κανένα τρίμηνο τώρα, μου είπε ότι είναι αλλεργικό αλλά δεν το ψάξαμε παραπάνω, θα ξαναπάω όταν αποθηλάσω τη μικρή αν έχω ακόμα συμπτώματα για να μου δώσει τότε κάτι.

Δεν πας κι εσύ Νεκταρίτσα που έχεις καιρό το βήχα μήπως είναι αλλεργία?

Δεν έχω μαγείρεμα σήμερα, ούτε πολλές δουλειές, θα ξεκουραστώ λοιπόν λίγο! Είναι και τα μικρά ήσυχα, πολύ το μελετάω όμως και σε λίγο θα αρχίσουν οι σειρήνες!

Ζέστη πράγματι Ελευθερίτσα! Κι εγώ λίγο το βραδάκι ανάβω τζάκι!

Έφυγε η μικρή τώρα ε? Μπράβο το κορίτσι σου! Κι εσύ από πίσω να την κυνηγάς ε?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλημερες!!!

τι κανετε?

Εμεις καλα!

Οαεδ ειχα παει το πρωι, θα ξεκινησω κατι σεμινάρια και επρεπε να φτιάξω τα χαρτια..

πως θα τον αφηνω τον ερωτα 5-6 ωρες την ημερα μου λέτε?????

καταθλιψη θα πάθω στανταρ.

Ελε, περπατησε η μικρη...πάει κ αυτη μεγαλώσε!

Αχ Νεκ μου ποσο σε ζηλευω που εχεις διπλα τη θαλασσα,υπεροχα τα Χανια...και τις αλλες Κρητικοπουλες εννοειται!

Αντε να ανοιξει για τα καλα ο καιρος να ξεκινησουμε κ μεις εξορμήσεις στο Λουτράκι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...