Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σπέρες και από μας!!!Πωπω τι παλιονοτιάς ήταν αυτός, ένα χώμα είναι μπαλκόνια, τζάμια και κάγκελα!Άντε να δω πότε θα τα πλύνω πάλι!

Και εγώ ρουφάω μύτη Νεκτ μου, ο Μάνος έχει ελάχιστες μυξούλες πίσω και η μικρή κλασικά φλέμα. Αμανάτι από την τελευταία ίωση πριν 2 βδομάδες όλα αυτά. Ωστόσο είναι εποχή τώρα (θα μου πεις και πότε δεν είναι έτσι που έχουμε γίνει) αλλά τώρα ένα παραπάνω. Υπομονή, κοντεύει καλοκαίρι πια να αναπνεύσουμε σαν άνθρωποι!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ααααααααααααααχχχχχχχχχχχ πεθαίνω, σβήνω!!!! Να δείτε που έχω καμιά χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια και στα γεράματα θα έχω το μηχάνημα οξυγόνου για να κουνώ ακόμα και το μικρό μου δαχτυλάκι!!!! Αααααααααααααχχχχ!!! Γκουχ-γκουχ, χου-φτού!

Το παρηγγειλα κιολας Σοφακι!!!!

Ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!!

Πως παει ο κουκλος σου? κοιμαται καθολου ή ακομη?

Τιποτα βρε!!!

με το καλό να το παραλάβετε!!!

το αγόρι μου πήγε να στρωσει και μου έκανε κάτι 5ωρα αλλά τωρα μάλλον κόλλησε απο τη Βαλέρια....και χθες το βραδυ ήταν πολύ μπουκωμένος....

ένα θα σου πω....κοιμήθηκα συνολικά τρία 10λεπτα!!!

τον είχα συνέχεια αγκαλιά μου γιατί μόνο έτσι βολευόταν και μπορούσε να αναπνεύσει για να κοιμηθεί....

κι εγω καθιστη στο κρεβάτι με το μπέμπη αγκαλιά, να χαζευω στο ίντερνετ απο το κινητό!!!

και όπως είναι φυσικό, αρρωστησα κι εγώ...μπούκωμα, καταρροή...

ωραία περνάμε!!!

κι έχει αυτή τη γ@μωσκόνη έξω που δε μπορείς να παρεις ανάσα!!!

Νεκ εμένα η Βαλ δεν τρωει με τίποτα ωμά λαχανικά!!!

ντομάτα,μαρούλι,λάχανο,αγγούρι....ούτε καν τα δοκιμάζει!!!

τα υπόλοιπα....να'ναι καλά το ραβδομπλέντερ!!!

πλέον κάνω σούπες με κρεμμύδι,καρότο,κολοκύθι,σέλινο,πατάτα,πράσο ή οτι άλλο λαχανικό έχω, τα περνάω με το ραβδομπλέντερ και το κάνει να!!!

που δεν έτρωγε ποτέ σούπες!!! οπότε τις παίρνει απο εκεί τις βιταμινούλες της!

η καλύτερη αγορά που έχω κάνει αποδείχθηκε!!!

και όχι μόνο για τη Βαλ!

γενικά οι σούπες γίνονται πεντανόστιμες έτσι!!!

για πες....τι σιροπάκι δίνεις στο Γιώργο???

εγώ δοκίμασα το grintuss της Aboca αλλά δεν της έκανε τίποτα οπότε της δίνω Sinecod...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερούδια, περαστικούλια στις αρρωστούλες, καλή ξεκούραση στις άυπνες και ΚΑΛΑ ΚΟΥΡΑΓΙΑ στους συζύγους των μαλαγάνων, ο νοών νοείτω, χαχαχαχαχαχ

Ευχαριστούμε!!!!! κάθε μέρα θα μπαίνεις κυρία μου να μου εύχεσαι περαστικά μέχρι να γιάνω! την άλλη φορά κράτησε ενάμιση μήνα... ε δεν θα πάει κανένα δίμηνο αυτή τη φορά??? 2 μήνες κάθε μέρα θα παίρνω παρουσίες! :lol: :lol:

Διαφημίσεις

Τιποτα βρε!!!

με το καλό να το παραλάβετε!!!

το αγόρι μου πήγε να στρωσει και μου έκανε κάτι 5ωρα αλλά τωρα μάλλον κόλλησε απο τη Βαλέρια....και χθες το βραδυ ήταν πολύ μπουκωμένος....

ένα θα σου πω....κοιμήθηκα συνολικά τρία 10λεπτα!!!

τον είχα συνέχεια αγκαλιά μου γιατί μόνο έτσι βολευόταν και μπορούσε να αναπνεύσει για να κοιμηθεί....

κι εγω καθιστη στο κρεβάτι με το μπέμπη αγκαλιά, να χαζευω στο ίντερνετ απο το κινητό!!!

και όπως είναι φυσικό, αρρωστησα κι εγώ...μπούκωμα, καταρροή...

ωραία περνάμε!!!

κι έχει αυτή τη γ@μωσκόνη έξω που δε μπορείς να παρεις ανάσα!!!

Νεκ εμένα η Βαλ δεν τρωει με τίποτα ωμά λαχανικά!!!

ντομάτα,μαρούλι,λάχανο,αγγούρι....ούτε καν τα δοκιμάζει!!!

τα υπόλοιπα....να'ναι καλά το ραβδομπλέντερ!!!

πλέον κάνω σούπες με κρεμμύδι,καρότο,κολοκύθι,σέλινο,πατάτα,πράσο ή οτι άλλο λαχανικό έχω, τα περνάω με το ραβδομπλέντερ και το κάνει να!!!

που δεν έτρωγε ποτέ σούπες!!! οπότε τις παίρνει απο εκεί τις βιταμινούλες της!

η καλύτερη αγορά που έχω κάνει αποδείχθηκε!!!

και όχι μόνο για τη Βαλ!

γενικά οι σούπες γίνονται πεντανόστιμες έτσι!!!

για πες....τι σιροπάκι δίνεις στο Γιώργο???

εγώ δοκίμασα το grintuss της Aboca αλλά δεν της έκανε τίποτα οπότε της δίνω Sinecod...

της αμποκά σκατούλες το έχω δοκιμάσει! εγώ του δίνω της bennet το benlif το παιδικό και είναι αρκετά καλό. έχει κισσό και αλθαία.

εμένα να κρύψω λαχανικά??? τα κρύβω αλλά όχι σε σούπες, μιλάμε για πολύ κρύψιμο! ξέρεις τι είναι τραχανά με κοτόπουλο να σου λέει βγάλε το κρεμμύδι?? οπότε για να κρύψω καρότο ή κολοκύθι πρέπει να του βάλω παραλλαγή κανονική! :lol:

Περαστικά και σε εσάς και σε όλα τα πιτσιρίκια!!! αααχ κι εμένα με ξενυχτάνε, βήχα, εμετούς! ένα σας λέω ταπετσαρία του καναπέ, εμετό ο γιώργος, με χίλια ζόρια στεγνώνει, την ξαναβάζουμε, καπάκι σε 2 ώρες εμετό η αριάδνη!!! στην ίδια! δεν μπορούσε μπάρε μου να κάνει στην άλλη που να πλυθεί κι αυτή??? :tongue:

όφου άρη, όφου, dominatrix μας βγήκε η κοπελιά, χαχαχχαχαχαχαχχαα

αχαχαχα!!! παρόλο που είμαι ταύρος το έπιασα με την πρώτη αυτό!!! :lol: :lol:

αφού είναι και καλή η συνταγή βρε!!!! ;)

ααααχχχχ και τι να σας κάνω που ηρθε ο συζυγος της μαλαγανας αγκαλια με τον καφε του κ διεκδικεί το λαπτοπ!!!! φεύγω αλλά θα επανέλθω δριμύτερη!!! μην μου τη σκάσετε!!! αύριο, άντε.... τη δευτέρα γιατί σκ πάτε και βόλτες και δικαιολογείστε, θα πάρω παρουσίες!

η κουμπάρα μου είναι ταύρος, μπορεί να μην πιάνει καλά την έννοια αυτών των λέξεων σεξουαλικού περιεχομένου, αλλα πιάνει μια χαρά , ωραιότατα τον ταύρο απ τα κέρατα ,χαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...