Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι....

απ'όσο ξέρω υπάρχουν συζητήσεις για ΕΣΠΑ 2014-2020 αλλά τίποτα σίγουρο ακόμα...

ελπίζω κι εγώ να υπάρξει , ώστε να δε βρούμε θέση σε δημόσιο προνήπιο, να τη συνεχίσω στον ιδιωτικό που πάει τωρα....παρόλο που δεν είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένη με κάποια θέματα...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι....

απ'όσο ξέρω υπάρχουν συζητήσεις για ΕΣΠΑ 2014-2020 αλλά τίποτα σίγουρο ακόμα...

ελπίζω κι εγώ να υπάρξει , ώστε να δε βρούμε θέση σε δημόσιο προνήπιο, να τη συνεχίσω στον ιδιωτικό που πάει τωρα....παρόλο που δεν είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένη με κάποια θέματα...

Μια από τα ίδια κι εγώ!

Γυρισαμε κ μεις.

Οχι το προνηπιο δεν ειναι υποχρεωτικο,αν υπαρχουν κενες θεσεις τοτε παίρνουν...

Σοφια,εγω διαβασα οτι θα υπαρξει ΕΣΠΑ 2014-2020.

Ας ειμαστε καλα και βλεπουμε..!

Το κοτοπουλο οχι δεν ηταν βιολογικο.

Αλλα και τις προάλλες που εφαγα σουβλακι κοτοπουλο απο σουβλατζιδικο δεν παρουσιασε τιποτα, ετσι πηρα θάρρος και ξαναφαγα..τι να πω πια..αβυσσος.

Συνεχεια σκεφτομαι μηπως συμβαινει κατι αλλο και δε το εχουμε πάρει χαμπάρι τοσο καιρο και καθομαστε και αναλωνομαστε στα των αλλεργιων.

Καλημέρα!!!

Άλλαξε ο καιρός πάλι και κάνει κρύο...λέγαμε να πάμε στο Αττικό πάρκο τηνν Κυριακή τον μικρό μαζί με τα αδέρφια μου και τον νονό με την κοπέλα του αλλά έτσι που το πάει για πολύ κρύο εδώ δεν το βλέπω...θα δείξει...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Σοφάκι ρώτησα εχθές στο παιδικό μας σχετικά με το εσπα και η υπεύθυνη μου είπε πως θα συνεχίσει κανονικά μέχρι το 2020...ελπίζω και εγώ γιατί αλλιώς δεν το βλέπω να πηγαίνει εκεί ο μικρός...δυστυχώς πλέον στο δικός δημόσιο προνήπιο-νήπιο ούτε καλοριφερ είχε...ούτε άλλο είδος θέρμανσης...με τα μπουφανάκια ήταν τα μικρά...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

αλό, που ειστε σημερα?

Εγω εδω βολοδερνω...κοιμουνται και τα δυο και κανω πάρτυ...ουτε και θυμαμαι απο ποτε εχω να κατσω ετσι μονη μου με ησυχια...

Κοιταω για βαπτιστικα, του μπεμπη και της μικρης που θα βουτηξω στην κολυμπηθρα..!

Καλησπέρα!

Αγγελικούλα πότε λέτε να βαφτίσετε το μικρό σας? Φέτος το καλοκαίρι?

Θα γίνεις και νονά ε?

Ντινάκι το γλίτωσε το κρύωμα ο Λεωνίδας ευτυχώς!

Ωραία θα είναι στο Αττικό πάρκο αν πάτε, θα ενθουσιαστεί ο μικρός με τα ζώα σίγουρα!

Νεκταρίτσα καλύτερα είναι τα παιδιά σήμερα?

Εμείς καλά, λίγο βαρέθηκα σήμερα και δεν ήμουν και στα καλύτερα μου, για να φτάσω να στενοχωρηθώ που δεν έφαγε ο Γιάννης το κριθαράκι με το κουνέλι του.. τον πιάνει ώρες ώρες και δεν τρώει φαγητά που πριν λίγο καιρό τα τσάκιζε!

Τι άλλα? Η μικρή άρχσε και αλωνίζει, μπουσουλάει, σηκώνεται κιόλας δειλά δειλά, άρχισε το τρέξιμο και για μένα όμως γιατί θέλει προσοχή τώρα μη χτυπήσει, μη φάει διάφορα, έχει αδυναμία και στα βιβλία του γιάννη, μόλις τα τσακώσει αμέσως να τα φάει!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλημερες!!!

τι κανετε? εμεις καλα, τι βροχη Θεε μου...!

Σοφακι, τι επαθες ? γιατι σε πηρε απο κατω ?

Ουτε και η δικαι μου τρωει, 5 φαγητα συγκρεκριμένα!

Ναι λεμε να κανουμε τη βαπτιση τον Σεπτεμβρη, Ιουνιο θα βαφτισω εγω,Ιουλιο η κολλητη μου τη μπεμπα της, αρα εμεινε ο Σεπτ κενός για μας!

Τα κοιταω μαζι..για να πάρω καμια ιδεα!

Που ειστε ολες?

Σημερα που εχω ελευθερο χρονο ειμαι μονη!!!!

Ψαχνω να βρω κανα ριλαξ για το μπεμπη, αυτα τα απλα τα χαμηλα, γιατι δε του αρεσει καθολου να καθεται σε αυτο που εχουμε (ειναι κουνια), τι να πω πια, με εχει ξεχεριάσει αυτο το παιδι και ολη μερα να τον κουβαλαω πανω μου δεν αντεχει η μεση.

Κανα site με φτηνουτσικα εχουμε?

Διαφημίσεις

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Το παρηγγειλα κιολας Σοφακι!!!!

Ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!!

Πως παει ο κουκλος σου? κοιμαται καθολου ή ακομη?

Γκουχ-γκουχ καλησπέρα σας! Όπως καταλάβατε κόλλησα κι εγώ! Ή καλύτερα... την εκδήλωσα κι εγώ την ίωση! Γιατί όλα τα παιδάκια στην τάξη μου τη μια βήχουν, την άλλη ζητούν χαρτί να σκουπίσουν τη μύτη τους, την άλλη λείπουν! Κάθε μέρα λείπουν κι από 2 διαφορετικά πιτσιρίκια! Οπότε από εκεί την κουβάλησα στο σπίτι και πήραμε όλοι σειρά. Μπούκωμα, καταρροή, πυρετός και παραγωγικός βήχας, μια χαρούμενη ατμόσφαιρα είμαστε όλοι μας! Πείτε μου σας παρακαλώ αυτά τα αντιγριπικά εμβόλια κάνουν δουλειά να πάω να πλακωθώ? Ή τσάμπα θα τσιμπηθώ?

Τα πήγα σήμερα σε μια παιδίατρο να τα δει γιατί ο Γιώργος βήχει σαν τον νταλικιέρη και η μικρή ακολουθεί κι αυτή τα βήματά του από σήμερα και μου είπε ότι μας έχουν φάει τα φάρμακα εμάς τις νέες μαμάδες! Και πού είναι τα φασκόμηλα με τα μέλια και οι κοτόσουπες που είχαμε μια φορά? Και χίλια δυο! Βρε καλή μου να της λέω ποια φάρμακα 3,5 και 2 χρονών παιδιά? Να το πει για εμένα να το καταλάβω που τα καταπίνω σαν καραμέλες τόσα χρόνια! :lol: Δεν την πολυσυμπάθησα γενικώς, ήταν "γιατί παίρνει πιπίλα? (για την Αριάδνη) να την κόψετε!" δε λέει το "ρ" (και πού να ήξερε πόσα ακόμα!) να του κάνετε λογοθεραπεία γιατί του χρόνου στο σχολείο θα τον κοροϊδεύουν τα παιδάκια!" :shock: και χίλια δύο άλλα, μέχρι και να τον κουρέψουμε γιατί μοιάζει με κοριτσάκι! Στυλίστρια είσαι κυρά μου ή παιδίατρος?

Τέλος πάντων κατέληξε να μου πει ότι ο Γιώργος έχει έναν συριγμό μια βρογχίτιδα δλδ και να του δώσω προσπάν. Της είπα ότι δίνω ήδη με κισσό και αλθαία ένα φυτικό. Όλα τα ίδια είναι λέει, να συνεχίσω ότι κάνω (υγρά, ορούς κλπ) και θα κάνει τον κύκλο της και θα περάσει. Άντε να δούμε!

Εγώ τι θα γίνω που εμένα δεν κάνει κύκλο αλλά ολόκληρη την ολυμπιακή σημαία κάθε φορά! :lol:

Με τα φαγητά που λέτε, πρόσφατα έμαθα πάνω σε μια κουβέντα με τον Άρη ότι μικρός δεν έτρωγε τίποτα κι αυτός! Λαχανικά??? Ούτε να τα δει! Οπότε τι περιμένω κι εγώ από τα άτιμα γονίδια! Ένα ξέρω, ότι μεγαλώνοντας όλα μας αρέσουν οπότε το παίρνω απόφαση, κρύβω κανένα λαχανικό εδώ κι εκεί για τις βιταμίνες και τέλος!

Σοφάκι μπουσουλάει η μπουμπού??? Τι καλά!!!! Καλές βολτές εύχομαι και καθόλου τούμπες! Άντε βρε μικρομάνες λέτε μας κι εμάς κανένα τέτοιο νέο, "μπουσούλησε περπάτησε, έβγαλε δόντι, έφαγε την πρώτη του/της κρέμα" να τα ξαναθυμηθούμε και να τα νοσταλγήσουμε! Τώρα που η μικρή κι εμένα παραμεγάλωσε νιώθω σαν να έχει περάσει ένας αιώνας από το πρώτο δοντάκι, την πρώτη κρεμούλα, τα πρώτα βήματα!!!!

Αγγελική τι λέει ο κεραυνοβόλος έρωτας? Ψάχνεσαι και για άλλες αιτίες εκτός από την αλλεργία? Ρώτα παιδίατρο να σου πει, όλο και κάτι θα έχει υπόψη του. Εσύ τελικά τρως τώρα τα πάντα εκτός γαλακτοκομικά?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...