Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αλο.....

Ωχ Νεκ τα χεις αρρωστουλικα και τα δυο,περαστικά.

Του χρόνου θα κανείς υπομονή...

Ερώτηση: σίγουρα θα τον πάρουν προνηπιο?

Το λέω,γιατί εδω στας Αθηνας,αν δεν υπαρχουν κενές θεσεις ( που να μην έχουν καλυφθεί απτά νήπια) δεν μπαίνουν όλα τα προνήπια.

Σημερα θα φάω αβγό.για να δούμε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα τσούπρες!

Νεκταρίτσα περαστικά!

Θα μας ταλαιπωρήσει φέτος ο χειμώνας όπως φαίνεται, κι εμείς κρυώνουμε συχνά φέτος κι ας μην πηγαίνουμε σχολείο! Κι αυτός ο βήχας εκεί απτόητος!! η μικρή κάνει εισπνοές μια βδομάδα και όμως ακόμα το βράδυ βήχει όταν ξαπλώνει. Και ο Γιάννης επίσης, και εγώ ελαφρώς! Του χρόνου πολύ φοβάμαι πως θα είμαστε συνέχεια άρρωστοι!

Ντινάκι μπράβο για τα κιλάκια που έχασες, σε διαβάζω ανανεωμένη και χαίρομαι! ΄Έχετε ακόμα πιπίλα ε? Θα την κόψει μωρέ που θα πάει? κι εμείς φοράμε ακόμα πάνα βραδινή..

Βελουδάκι μας απαρνήθηκες τελείως βρε κορίτσι!

Και η Αννούλα το ίδιο!:(

Τα μικρά καλά?

Μην αγχώνεσαι για το φαγητό, στον 7ο μήνα είστε τώρα ε, κάτσε ακόμα ένα μήνα και θα δεις βελτίωση, και η δικιά μου τα ίδια έκανε και τώρα τρώει αρκετά καλά.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ουφ μας λείπουν κάτι τιμολόγια του σπιτιού και έχω φάει τον κόσμο δυο μέρες! Τόσα λεφτά δώσαμε να τα κόψουμε ωστόσο! Η λογίστρια λέει δεν είναι σε αυτήν, εγώ νόμιζα είναι σε αυτήν τόσο καιρό..σκ@τ@!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Ναι Αγγελικούλα αν δεν τα βρούμε πρέπει να ζητήσουμε αντίγραφα, ευτυχώς γίνεται και αυτό αλλιώς θα την πατούσαμε!

Σου λείψανε χρυσό μου παιδί και τους μελετάς?

Ε μέχρι το Πάσχα δεν θα ξαναέρθουν? Δεν ξέρω δηλαδή αλλά υπολογίζω..

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλημερα!!!

Εφαγα αυγο εχθες στις 21,15,τον θηλασα στις 10,30 και 10,45 που έκανε ειχε αρκετο αιμα,αλλά να υποθεσω οτι δεν ειναι απο το αβγο..? Δε νομιζω να προλαβε να περασε.

Σημερα το πρωι που εκανε δεν ειχε τιποτα.

Αυτο το ξαφνικο χθεσινο αιμα ομως, ενω 2 μερες δεν ειχε τιποτα, απο τι να ειναι παλι?κοτοπουλο εφαγα το μεσημερι.

Αυτο το κοτοπουλο στο λαιμο μου χει κατσει, η αλλεργιολογος παντως ειπε οτι το κοτοπουλο δεν ενοχοποιειται για αλλεργιες..

Τελος παντων..

Δε μπορω να καταλαβω,ειλικρινα δεν μπορω, αν μπορουσατε να δειτε το χαρτι που σημειωνω, εχει αίμα ανά 2,5-3 μέρες σε 3-4 κενωσεις μόνο και μετα ξανα απο 2,5-3 μερες.

Ετοιμαζομαστε για βολτουλα,με τέτοιο καιρο κριμα να μεινουμε μεσα!

Tι ντεν καταλαβαίνεις ρε κοπελιά, τι ντεν καταλαβαίνεις??

Ορίστε, η κοπέλα το λέει ξεκάθαρα: κάθε Κυριακή έτρωγε! :lol: :lol: :lol:

Χαχαχαχα!!!Αι μωρή που μρ κοροιδεύεις!Έτρωγα κάνονικά ήθελα να πώ...η αλήθεια είναι πως αν δεν πεινάσεις δεν χάνεις δυστυχώς και εγώ το τελευταιο καιρό είχα ξεφύγει...αναψυκτικά,πατατάκια και πολύ ψωμί στο φαγητό...και αυτά που έκοψα καλό μου έκανα...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρες!!!

Ντινάκι το ΕΣΠΑ γιοκ απο του χρόνου!!!

τελευταία χρονιά ήταν φέτος!!!

όχι το προνήπιο δεν είναι υποχρεωτικό...

Αγγελική το κοτόπουλο που έφαγες ήταν βιολογικό?

αν όχι, μήπως πάιζει τίποτα με τις τροφές που τα ταίζουν???

περαστικά σε όλα τα μικρούλια!!!

και η Βαλ με μύξες και χαζοβήχα είναι αλλά αρνείται να μείνει σπίτι!!! θέλει σχολείο!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρες!!!

Ντινάκι το ΕΣΠΑ γιοκ απο του χρόνου!!!

τελευταία χρονιά ήταν φέτος!!!

όχι το προνήπιο δεν είναι υποχρεωτικό...

Αγγελική το κοτόπουλο που έφαγες ήταν βιολογικό?

αν όχι, μήπως πάιζει τίποτα με τις τροφές που τα ταίζουν???

περαστικά σε όλα τα μικρούλια!!!

και η Βαλ με μύξες και χαζοβήχα είναι αλλά αρνείται να μείνει σπίτι!!! θέλει σχολείο!!!!

Είναι σίγουρο; Εγώ ελπίζω, αφού πήρανε λεφτα τώρα, αλλιώς πρέπει κι εμείς να τον αλλάξουμε γιατί δεν παίζει να δώσουμε εκεί τα δίδακτρα χωρίς έσπα. Προνήπιο στο δημόσιο αν και θα ήθελα πολύ να τον στείλω στο προνήπιο του Αρσακείου που πήγαινα κι εγώ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...