Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλά περάσαμε και εμείς...με την αδερφή μου η οποία το έκανε το θαύμα της πάλι...για να φάμε όλοι μαζί βρεθήκαμε πάλι εχθές και εγώ κατέληξα να κάνω μασάζ,μαλλί και νύχια...έγινα και εγώ άνθρωπος πάλι...πάλι και ο άντρας μου στο κόλπο...πόναγε πάλι η πλάτη μου εδώ και μέρες...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πάλι στα ίδια απο σήμερα...άντε να δούμε που θα βγεί...κοτόπουλο με πατατούλες για τους άντρες μου...βραστά λαχανικά για μένα...

Α αλλάξαμε και γαλατάκι...θυμάστε που ο παιδίατρος μου είχε πεί να δίνω εβαπορέ για λίγο καιρό μετά τις ίωση που είχαμε περάσει τη τελευταία φορά...απο προχθές πίνει το μικρό το ολυμπος παιδικό βιολογικό...κατευθείαν...μια χαρά το πίνει!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέρα! Κρύο σήμερα κ δεν τον έστειλα, χουχουλιάσαμε! Απορώ πώς έχετε κουράγιο για δίαιτες, ειδικά εσύ Ντινα που δουλεύεις κιόλας! Εγώ θα λαλήσω, τρώω κανονικά, είμαι σταθερή αλλά θα κάνω πάρτυ αν κατέβω στα 64-65, δε θα πεθανουμε κιόλας, το μόνο που με στεναχωρεί είναι τα ρουχαλάκια μου που δε μου μπαίνουν κ ότι ενώ θα ήθελα να κάνω λίγη γυμναστική ο οικονομικός μας προγραμματισμός δεν το επιτρέπει! Πιο πολύ από τα κιλά μου τη δίνει η χαλάρωση!

Κλαημερα!

Πηγα ΟΑΕΔ το πρωι και δουλεια δεν εκανα τελικα,τιγκα στον κοσμο..απελπισία παντου.Δεν αντεξα να περιμενω κ εφυγα.

Ντινα, μπραβο καλε, αντε θα πινει ωραιο γαλατακι τωρα ο Λίο.

Κυρα-Συμπι Καλαματιανη, εορτάζει ο γαμπρος μου σημερα???

Κανe μια εμφανιση ρε κοπελια και κατα δω..εστω και guest!

επανερχομαι...με καλει το καθηκον.

Διαφημίσεις

Νεκ, εγω κανενα προβλημα δεν εχω να κανω κοιλιοπλαστικη!

Ο Λευτερης εχει!!!

Αυτο που θα κάνω σιγουρα κάποια στιγμη ειναι ανορθωση στηθους και refill..!!!!

Αλλο μαυρο κεφάλαιο αυτο...ας μη το ακουμπάω καθολου γιατι πονάει...!

Πρεπει να βρω δουλεια και να μαζευω λεφτα μονο για αυτο το σκοπο, αποκλειεται να παρω απο τον οικογενειακό προυπολογισμο για τέτοια δουλειά!

γεια σας κοπελιές μου..πως περνάτε? καλά σας διαβάζω, και να είστε πάντα καλά..εδώ εγώ με τα παιδιά, καλοπερνάμε γενικά, αν τιθασεύσω λίγο και τα ψυχολογικά μου θα είναι ακόμα καλύτερα, τέσπα..:D

ο λιόντος εντάξει γενικά με το σταθμό, η μικρή ακόμα να μου φάει στερεές, πολύ ζόρικο μωρό, δεν ξερω τι να κάνω, ης πήρα και ασφαλή τροφοδότη, δεν έκανε και πολλά πράγματα, ανησυχώ για την πρόσληψη σιδήρου της-εγω έκανα εξετάσεις για θυρεοειδή, η tsh ανεβασμένη, αύριο εχω γιατρό να δούμε τι θα μου δώσει, εκεί μπορέι να οφέιλονται και κάποιες ενοχλήσεις στην όραση που εχω,απο σίδηρο μου έιπε οτι είναι πολύ ανεβασμένος, και οι αποθήκες γεμάτες και ο αιματοκρίτης μια χαρά, ωράια λέω, αν και θηλάζω..

απο κιλά, έχω χάσει 2-3 , προσπαθωντας βέβαια,κάνω μικρές μερίδε,ς πολλά γέυματα , αυτά, δεν λιμοκτονώ, καλά εγώ και 63 να πάω, όσο ήμουν μετά απο λεόντη μια χαρά θα μου φανεί. τώρα έιμαι 68, 10-12 κιλά παραπάνω απο τα χαμηλότερα-ιδανικά για εμένα κιλά μου..εντάξει, δεν θα πεθάνουμε κιόλας, σιγά σιγά-έχω τις ελπίδες μου και στην περίοδο που δεν μου έχει ερθει ακόμα;);).

σας φιλώ

Kαλημέρα!!!

Κρύο μπρρ!!!Μπα κορίτσια τα πάντα θέμα συνήθειας είναι...την πρώτη μέρα πείναγα αλλά μετά συνήθίσα...έντάξει κάπου στα 5 κιλάκια σε 3 εδβομάδες έχασα και κάθε Κυριακή έτρωγα...απλά πρόσεχα παραπάνω όλη την εβδομάδα...

Τσπ γυμναστήριο αν πήγαινα θα ήταν σούπερ...η κοιλιά δηλαδή έχει ένα μικρό θεματάκι γιατί

αλλά ελπίζω θα φτιάξει...ευτυχώς ούτε ραγάδες...ούτε κυτταρίτιδα ...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Και εγώ το χάρηκα Αγγελική...άλλη μιά φορά είχαμε προσπαθήσει να αλλάξουμε γαλατάκι αλλά το μικρό με τίποτα...μάλλον είχε συνηθίσει την γλύκα της σκόνης με χρι τα 3

πάει και αυτό...μόνο η πιπίλα μας έμεινε αλλά αυτό θα πάρει καιρό απο

ό,τι βλέπω...το καλό είναι οτι μόνο μέχρι να τον πάρει ο ύπνος την θέλει...σας έχω πεί που τα Χριστούγεννα του είπαμε για τον Αγ.Βασίλη πως θα πάρει τη πιπίλα και θα μας φέρει δώρα???Ε? τις έχασα όλες τις πιπίλες εκτός απο μία που θα έπερνε ο Αγ.Βασ...τις υπόλοιπες τις βρήκαμε σε συρτάρια,στην ντουλάπα...σε παιχνίδια μέσα...τις είχε κρύψει όλες!!!!Καλά για να πώ την αλήθεια ποτέ δεν τον έχω πιέσει σε κάτι...αλλά μέχρι τώρα πολύ καλά τα έχουμε πάει!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημερα..

Παλι βροχη,,,ουφ,αντε να μπει η άνοιξη να ησυχάσουμε!

Ντινα ,εχει ακομη πιπιλα ο μικρος ε?

Μωρε συ, επρεπε να τις εξαφανισεις τις πιπιλες,και γω το χα κάνει,εντωμεταξυ εμεις δεν ειχαμε αποφασισει να την κοψουμε και μου ρθε ενα βραδυ ξαφνικα.

Οποτε το άλλο πρωι σηκωθηκαμε πρώτοι με τον Λευτερη και ψαχναμε ολο το σπιτι για να τις βρουμε και να τις πεταξουμε.

Το γέλιο ειναι που παμε Λουτράκι περυσι το Πάσχα και βρισκει μια πιπιλα κατω απο ενα καναπε και εκανε σαν τρελη! Για ποτε την πηρα και την εκσφενδόνισα,Κόρινθο πρέπει να εφτασε!

Στα δοντακια του δεν εχει κανει προβλημα ετσι?

Σε ενα ξαδελφακι του Λ. που εχει κ αυτο ακομη πιπιλα τα δοντακια του ειναι σαν του λαγου ρε γμτ, αλλα δεν ξερω αν τελικα ειναι απο την πιπιλα,δεν εχω ρωτησει κιολας, η γιαγια του λεει πως ιεναι απο αυτο.

Τεσπα..

Κατα τα αλλα..πηξιμο,ακουσατε για τον καινουριο θανατηφορο ιό της γριπης?

Ποιος ξερει παλι τι ειναι τουτο, μηπως θέλουνε να πουλησουνε εκεινα τα χιλιαδες εμβολια που τους ειχανε μεινει απο τότε με τον h1n1?

Την επομενη εβδ υποτιθεται οτι θα ξεκινουσε η Μαριλιζουλα σχολείο αλλά ειλικρινα σας μιλάω, οσο και να ζοριζομαι τα πρωινα, κατι μου λεει μεσα μου να μην τη στείλω ακομη.

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!!!

Κρύο μπρρ!!!Μπα κορίτσια τα πάντα θέμα συνήθειας είναι...την πρώτη μέρα πείναγα αλλά μετά συνήθίσα...έντάξει κάπου στα 5 κιλάκια σε 3 εδβομάδες έχασα και κάθε Κυριακή έτρωγα...απλά πρόσεχα παραπάνω όλη την εβδομάδα...

Τσπ γυμναστήριο αν πήγαινα θα ήταν σούπερ...η κοιλιά δηλαδή έχει ένα μικρό θεματάκι γιατί

αλλά ελπίζω θα φτιάξει...ευτυχώς ούτε ραγάδες...ούτε κυτταρίτιδα ...

καλέ τι δίαιτα θαυματουργή είναι αυτή, εγώ τότε που έκανα κανένα μήνα την αυστηρή έχανα 2 κιλά την εβδομάδα, αλλά πείναγα, άσε η προετοιμασία και η σκέψη, σήμερα τι έχουμε και τέτοια, εγώ αυτά βαριέμαι στις δίαιτες, 5 κιλά σε 3 εβδομάδες πρέπει να λιμοκτονείς!

καλέ τι δίαιτα θαυματουργή είναι αυτή

Tι ντεν καταλαβαίνεις ρε κοπελιά, τι ντεν καταλαβαίνεις??

5 κιλάκια σε 3 εδβομάδες έχασα και κάθε Κυριακή έτρωγα
Ορίστε, η κοπέλα το λέει ξεκάθαρα: κάθε Κυριακή έτρωγε! :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: Πάντως πέρα από την πλάκα κι εγώ θέλω να χάσω 5 κιλά, ας είναι και σε 3 μήνες, απλά εγώ θέλω έναν δερβέναγα πάνω από το κεφάλι μου να με ελέγχει για να μην παρεκτρέπομαι. Αν είχα λεφτά θα πήγαινα σε ένα διατροφολόγο να με έχει στενό μαρκάρισμα μπας και το πάρω απόφαση! Έτσι είμαι εγώ, θέλω γιατρό, θέλω διευθυντή, θέλω σύμβουλο, διατροφολόγο, προσωπικό γυμναστή, προσωπικό λογιστή! Ούτε η Μαριάννα να'μουν!

γεια σας κοπελιές μου..πως περνάτε? καλά σας διαβάζω, και να είστε πάντα καλά..εδώ εγώ με τα παιδιά, καλοπερνάμε γενικά, αν τιθασεύσω λίγο και τα ψυχολογικά μου θα είναι ακόμα καλύτερα, τέσπα..:D

ο λιόντος εντάξει γενικά με το σταθμό, η μικρή ακόμα να μου φάει στερεές, πολύ ζόρικο μωρό, δεν ξερω τι να κάνω, ης πήρα και ασφαλή τροφοδότη, δεν έκανε και πολλά πράγματα, ανησυχώ για την πρόσληψη σιδήρου της-εγω έκανα εξετάσεις για θυρεοειδή, η tsh ανεβασμένη, αύριο εχω γιατρό να δούμε τι θα μου δώσει, εκεί μπορέι να οφέιλονται και κάποιες ενοχλήσεις στην όραση που εχω,απο σίδηρο μου έιπε οτι είναι πολύ ανεβασμένος, και οι αποθήκες γεμάτες και ο αιματοκρίτης μια χαρά, ωράια λέω, αν και θηλάζω..

απο κιλά, έχω χάσει 2-3 , προσπαθωντας βέβαια,κάνω μικρές μερίδε,ς πολλά γέυματα , αυτά, δεν λιμοκτονώ, καλά εγώ και 63 να πάω, όσο ήμουν μετά απο λεόντη μια χαρά θα μου φανεί. τώρα έιμαι 68, 10-12 κιλά παραπάνω απο τα χαμηλότερα-ιδανικά για εμένα κιλά μου..εντάξει, δεν θα πεθάνουμε κιόλας, σιγά σιγά-έχω τις ελπίδες μου και στην περίοδο που δεν μου έχει ερθει ακόμα;);).

σας φιλώ

βρε βρε βρε!!! σαν τα χιόνια!! και μας διαβάζεις βρε και δεν μιλάς? να πεις ένα γεια έστω?????????? χου φτου σου!!! και είμαι και φορέας μικροβίων! :lol:

Για όσες με έχετε μάθει καλά, εγώ όταν βάζω πολλά γελάκια στα μνμτα μου και προσπαθώ να κάνω χιούμορ ή που είμαι πολύ καλά ή που είμαι πολύ σκατά! Και για να μπω στο ψητό... όπως ήταν αναμενόμενο κόλλησε και η μικρή και ξύπνησε σήμερα με πυρετό! Μια ομορφιά! Ο δε Γιώργος 2 στις 4 φορές το φαγητό που τρώει το κάνει εμετό από το βήχα και η μύτη τρέχει και δεν την φτάνω σαν τον Μπισκοτένιο ένα πράμα!

Έναν γκρεμό να πηδήξω του χρόνου που θα πάμε και σχολείο έχουμε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...