Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

more eisai sigouri oti den tha bgei thetiko to testaki ????????????????

Οχι αγάπη από μένα δε θα δείτε τεστάκι ακόμα!!

Εκτός και αν διαπέρασαν το....σκουφί και δε καταλάβαμε τίποτα και έγινε και σύλληψη άνευ ωαρίου!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

!

Κλεοπάτρα μήπως βγει θετικό και κάνεις την αρχή στα μωρά του 2010?

ΑΑΑΑΑΑΑ και συ τα ίδια....

Τι θελα και σας το λεγα???:lol::lol::lol::lol:

Μπα, μάλλον υπερκόπωση έχω!

Κλεό καλό αυτό με το γάλα αλλά στην περίπτωσή μας δεν μπορεί να εφαρμοστεί. Τίνω προς τα φρούτα και το ρυζάλευρο.

Ελεγα μήπως μία καλή ποιότητα γάλα σκόνη σε μορφή κρέμας είναι καλύτερο από ρυζάλευρο. Τουλάχιστο δεν έχει ζάχαρη και λίπη τόσα.

Το πορτοκάλι όπως και το μανταρίνι πειράζουν τα μωρά. Εγώ δεν τα τρώω γιατί αμέσως κάνει διάρροια ο μπέμπης. Την αλλεργία πως την εκδήλωσε? Με διάρροια ή με κάτι άλλο πχ. σπυράκια?

Ναι αυτό το παρκοκρέβατο έχω. Ο άντρας μου το συναρμολόγησε και μου είπε ό,τι είχε πολύ φασαρία. Δεν έχω ιδέα που μπορείς να βρεις οδηγίες στα Ελληνικά. Θα ρίξω μια ματιά στο νετ και αν βρω κάτι θα στο στείλω.

με διαρροια την εκδηλωσε.μας ειπε ο παιδιατροσ να κοψουμε ολα τα φρουτα 2 μερεσ κ μετα να τα εισαγουμε ενα ενα-οχι το πορτοκαλι βεβαια.δε το εκανα τα εκοψα τελειως κ θα της τα ξαναδωσω σε ενα μηνα.

ναι κ ο δικος μου προσπαθει να το συναρμολογησει κ δε τα καταφερνει.ξερεις αν μπορω να το επιστρεψω κ να παρω κατι αλλο?μεχρι ποσες μερες εχω δικαιωμα επιστροφης?σε ευχαριστω εκ των προτερων.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!

Τι κάνετε? Ολα καλα?

Βαρεσε διάλυση η καφετερία μας ή μου φαινεται??

Αντε να μαζευομαστε σιγα σιγα πάλι!!!!!!!!

Εμεις θα ξεκινησουμε φρουτάκια μόνο, 1 εβδομάδα πριν κλεισει τον 6ο!

Κρέμες δε θα δωσουμε καθολου,το ηθελα κ γω αλλά το προτεινε κ η γιατρός.

Εχθες ετρωγα μπανανα και ελιωσα ενα κομματάκι και της το εδωσα,της καλάρεσε της κυρίας,ξερογλυφότανε και μου ρουφουσε το δάχτυλο!!!!!!

Ευχομαι να ειναι ετσι φαγανή και στο μέλλον!

Πρεπει επειγοντως να αγοράσω πυζαμάκια κ σεντονακια κουνιας..α ρε mothercare..αλήθεια εχουμε κάνα νέο απο κει?

Βαλαμε την κουνια στο δωμάτιο μας,στο λικνο δε χωραγε πια, το κακο ειναι οτι στο δωμάτιο της παρουσιάστηκε υγρασία κ ουτε κατα διάννοια να αφησουμε εκει μεσα το μωρο.Πηγα κ το ειπα στη σπιτονοικοκυρα κ με συγχυσε!!!!!!!!

Ε ναι λεει αμα δεν αεριζεις το σπιτι!!!!!!!

Ντόινγκ!!!! Ποιος δεν αεριζει που ολη μερα ανοιχτα εχω??????

Ισως παρει λέει αφυγραντηρα..τι να πω,ας κάνει οτι θελει κριμα ομως γιατι μετακομίσαμε για να εχουμε ενα εξτρα υπνοδωμάτιο (του μωρου) και τελικά πάλι με μία κρεβατοκάμαρα βρεθηκαμε.

Σας αφηνω προσωρινά γιατι η μικρή στριγγλίζει αυτη τη στιγμή.φιλάκια

Ελεγα μήπως μία καλή ποιότητα γάλα σκόνη σε μορφή κρέμας είναι καλύτερο από ρυζάλευρο. Τουλάχιστο δεν έχει ζάχαρη και λίπη τόσα.

Δεν έχουν όλα τα ρυζάλευρα ζάχαρη. Το Άνθος Ορύζης νομίζω δεν έχει και κάποια βιολογικά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

με διαρροια την εκδηλωσε.μας ειπε ο παιδιατροσ να κοψουμε ολα τα φρουτα 2 μερεσ κ μετα να τα εισαγουμε ενα ενα-οχι το πορτοκαλι βεβαια.δε το εκανα τα εκοψα τελειως κ θα της τα ξαναδωσω σε ενα μηνα.

ναι κ ο δικος μου προσπαθει να το συναρμολογησει κ δε τα καταφερνει.ξερεις αν μπορω να το επιστρεψω κ να παρω κατι αλλο?μεχρι ποσες μερες εχω δικαιωμα επιστροφης?σε ευχαριστω εκ των προτερων.

Ένα ένα τα φρούτα ξέρω και εγώ. Αυτό έκαναν παλιά δηλαδή, αλλά πλέον οι παιδίατροι λένε όλα μαζί. Το πορτοκάλι και το μανταρίνι προκαλούν εντερίτιδα.

Δεν ξέρω αν μπορείς να τα επιστρέψεις. Γράψε ένα ε-μέιλ να ρωτήσεις αλλά έχει περάσει καιρός φαντάζομαι.

Με μια πρόχειρη ματιά δεν βρήκα οδηγίες στα Ελληνικά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

oufff epitelous teliosa me tin douleia, kala den paleyete i katastasi apo tin mia na grafo kodika kai apo tin alli na allazo kai na taizo tin mpoumpou ta epeksa simera.

pao na aploso ena plintirio na plino ta piata pou fagame ouffffffffffffff giati teliosan toso girogora i diakopes masssssssssssssssssssssssssssssss.

filia polla

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Ένα ένα τα φρούτα ξέρω και εγώ. Αυτό έκαναν παλιά δηλαδή, αλλά πλέον οι παιδίατροι λένε όλα μαζί. Το πορτοκάλι και το μανταρίνι προκαλούν εντερίτιδα.

Δεν ξέρω αν μπορείς να τα επιστρέψεις. Γράψε ένα ε-μέιλ να ρωτήσεις αλλά έχει περάσει καιρός φαντάζομαι.

Με μια πρόχειρη ματιά δεν βρήκα οδηγίες στα Ελληνικά.

καλημερα ελευθερια!

ευχαριστω πολυ.ναι εχει περασει καιρος 20 μερες νομιζω.θα δω τι μπορει να κανει κ ο κουνιαδος μου κ ελπιζω να καταφερουμε να το στησουμε.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημέρααααααα!

Ολες καλά??

Εμείς έχουμε το μπαμπά ακόμα 3 μέρες με άδεια και αναμένεται να πάρουν φωτιά οι ρόδες του καροτσιού....χιχιχι....μάνα και κόρη δε κάθονται μέσα λεπτό.

Τι θα γίνει θα κανονιστεί καμιά συνάντηση??

Τη Πέμπτη εγώ πάω καφέ με κορίτσια Αργυρουπολίτισσες πάλι. Τι καλά!

Καλημέρα!!!

Κλεοπατράκι χίλια χρόνια θα ζησεις!!!

Τωρα περιμενοντας να γινει ο καφές μου σε σκεφτομουν!!!!!!

Ηθελα να σε ρωτησω,ταιζεις ακομη τη μικρη στον υπνο της στις 12?

Εγω ειπα να το ξεκινησω εχθες αλλά μιλάμε οτι δεν ανοιγε καν το στόμα της!!!!!!

Ηπιε με τα χίλια ζορια 20ml και μετα δε μπορουσα καλά καλά να της ξαναβάλω το μπιμπερο...

Υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να κάνω για να το πετυχω????

Kαλημέρα και καλή χρονιά σε όλες μας!!!

Εύχομαι το 2010 να είναι γεμάτο υγεία ,αγάπη και δυνατά γέλια για έμας και τις οικογενειά μας και να δούμε τα μεμπόνια να γίνοντε θηριάκια και ας τρέχουμε απο πίσω τους σαν τρελές!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...